Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝHΣYΧΕΙ Ο ΜΠΕΝΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ Ν.Δ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΝΕΞ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 90%!!!
ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝHΣYΧΕΙ Ο ΜΠΕΝΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΜΕΤΑ...
iefimerida.gr
Σαμαράς-Βενιζέλος ανησυχούν, η Χρυσή Αυγή έγινε μαγνήτης ψηφοφόρων.
Μεγάλη διαρροή ψηφοφόρων από τα δύο συντηρητικά κόμματα ΝΔ και ΑΝΕΛ προς τη Χρυσή Αυγή δείχνει η σημερινή δημοσκόπηση της Alco, την οποία δημοσίευσε το Newsit. Το εντυπωσιακό αλλά και ανησυχητικό είναι ότι πολύ μεγάλες απώλειες προς το ακροδεξιό κόμμα έχει το ΠΑΣΟΚ.
Εντυπωσιακά είναι τα στοιχεία της έρευνας για τις μετακινήσεις των ψηφοφόρων, καθώς σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας η ΝΔ χάνει 8,3% των ψηφοφόρων της από την Χρυσή Αυγή.
Το ΠΑΣΟΚ έχει από παντού διαρροές, αλλά το μεγαλύτερο κομμάτι των απωλειών της (4,5%) μετακινείται στην Χρυσή Αυγή και ακολουθούν με 4,2% μετακινήσεις προς τον ΣΥΡΙΖΑ, με 3,4% προς την ΔΗΜΑΡ και με 2,9% προς τη ΝΔ.
Εξαιρετικά σημαντικές απώλειες προς το ακροδεξιό κόμμα έχουν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες οι οποίοι χάνουν 8,5% που μετακινείται προς την Χρυσή Αυγή 6,5% προς τον ΣΥΡΙΖΑ και 6% στη ΝΔ.
Αιμορραγία προς τη Χρυσή Αυγή:


Σταθερά πρώτο κόμμα παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις, αφού όπως δείχνουν τα αποτελέσματα έρευνας της Alco προηγείται στην πρόθεση ψήφου με ποσοστό 22,3% και τη Νέα Δημοκρατία να ακολουθεί με 20,7% ενώ σταθερά τρίτο κόμμα παραμένει η Χρυσή Αυγή.

Την ίδια ώρα ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ δείχνουν αποδυναμωμένα από τη συμμετοχή τους στην κυβέρνηση με τα ποσοστά τους να είναι 5,3% και 4,1% αντίστοιχα.

Αναλυτικά τα ποσοστά των κομμάτων στην πρόθεση ψήφου

ΣΥΡΙΖΑ 22,3%

ΝΔ 20,7%

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 10,2%

ΠΑΣΟΚ 5,3%

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 4,5%

ΚΚΕ 4,3%

ΔΗΜΑΡ 4,1%

ΑΛΛΟ 5,5%

ΛΕΥΚΟ 4,3%

ΑΠΟΧΗ 9,1%

ΔΞ 9,7%

Σαμαράς ανήσυχος: Θα ξεφουσκώσει...

Το επιτελείο του Πρωθυπουργού διατυπώνει ανησυχίες για την σταθεροποίηση των δημοσκοπικών ευρημάτων της Χρυσής Αυγής. Ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς δεν έκρυψε σήμερα την ανησυχία του για την στροφή των πολιτών προς την «ψήφο αγανάκτησης» και άφησε να εννοηθεί ότι είναι ένα πρόσκαιρο φαινόμενο το οποίο θα «ξεφουσκώσει» όταν η χώρα ξαναπάρει τον δρόμο της ανάπτυξης και της ελπίδας.

«Μόλις αρχίσει να σταθεροποιείται η οικονομία και να αποκαθίσταται η αίσθηση της ελπίδας και της προοπτικής για την οικονομία και τη χώρα, θα υποχωρήσουν και οι «ακρότητες» και τα «άκρα» δήλωσε, σε δήλωσή του στα Παραπολιτικά.

Παράλληλα, κατηγόρησε τα άκρα ότι εκμεταλλεύονται την απελπισία των πολιτών: «Κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν τον κόσμο στην απελπισία! Ηδη όμως χάνουν έδαφος! Γιατί ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει πλέον όλο και περισσότερο ότι κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες έχουμε αρχίσει να αλλάζουμε τη μοίρα του τόπου...», είπε χαρακτηριστικά.

ΠΑΣΟΚ και το αυγό του φιδιού

Η Ιπποκράτους η οποία πιθανόν να διαθέτει δικά της δημοσκοπικά ευρήματα όπου έχει ήδη διαπιστωθεί η στροφή ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ προς τη Χρυσή Αυγή έχει ξεκινήσει από καιρό έναν Ανένδοτο προς το ακροδεξιό κόμμα, ο οποίος, ωστόσο, δεν δείχνει να αποδίδει.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος υποστήριξε πρώτος την άποψη ότι η Χρυσή Αυγή είναι «αντισυνταγματικό κόμμα» και επιχείρησε να προωθήσει την ιδέα να απαγορευθεί η Χρυσή Αυγή. Ωστόσο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναγκάστηκε σε αναδίπλωση, αφού κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται συνταγματικά και ανακοίνωσε Πρωτοβουλία κατά του νεοναζισμού και της ρατσιστικής-κοινωνικής βίας.

Επικεφαλής της πρωτοβουλίας ετέθη η επικοινωνιολόγος Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, η οποία προώθησε σειρά βίντεο κατά της Χρυσής Αυγής ενώ κυκλοφόρησε και αφίσα-φωτογραφία με το αυγό του φιδιού.

«Όταν αφήνεις το αυγό του φιδιού και εκκολάπτεται κάποια στιγμή θα σε φάει», γράφει η φωτογραφία που στο φόντο της έχει ένα φίδι και γράφει με μεγάλα γράμματα «Χρυσή Αυγή».

Ο ρόλος Καρατζαφέρη

Η επανεμφάνιση του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη στο πολιτικό προσκήνιο, μετά από μήνες πολιτικής απομόνωσης, και η επαναδραστηριοποίησή του δεν μπορεί παρά να σχετίζεται με την ραγδαία αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής στις δημοσκοπήσεις.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε πρόσφατα «με έλεγαν ακροδεξιό, τώρα λένε που 'σαι Καρατζαφέρη» και άφησε να εννοηθεί ότι θα ενεργοποιηθεί στον χώρο της κεντροδεξιάς ως αντίβαρο στο κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Ο κ. Καρατζαφέρης κάλεσε, μάλιστα, τον Αντώνη Σαμαρά «να παραμερίσει» ώστε να δημιουργηθεί μια νέα ευρωπαϊκή Κεντροδεξιά με νέα πρόσωπα, η οποία θα ανακόψει την άνοδο της Χρυσής Αυγής.




3 σχόλια:

  1. Α, εντάξει, τώρα σώθηκαν !

    Αν επιστρατεύσουν τον Καρατζατούμπα, μπορούν να είναι...ανήσυχοι !

    Ας μας πουν ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ για να αφήσει κάποιος την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και να γυρίσει στον Καρατζατούμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε, γνωρίζεις τι σημαίνει ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ?
    Πρέπει πάση θυσία, αυτά τα μαύρα σκυλιά του θανάτου, ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πνιγμένος απ τά μαλλιά του πιάνεται . Επιστρατεύουν τόν εβραιο-πατριώτη Καρατζαφέρη , καί πιστεύουν ότι θά τούς ...σώσει από τή Χρυσή Αυγή ???
    Ποιός λογικός ΠΡΩΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ τού ΛΑΟΣ θά επιστρέψει σ αυτό τό κόμμα ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.