Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ. (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΑΓΕΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ.

Νύχτα τρόμου ταξιτζή στα χέρια Πακιστανών.



Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια τριών αλλοδαπών έζησε ένας οδηγός Ταξί στη περιοχή του Κολωνού.

Οι τρεις Πακιστανοί προσποιούμενοι τους πελάτες επιβιβάσθηκαν σε ταξί και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν από τον 57χρονο οδηγό αυτού, το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ, 2 κινητά τηλέφωνα και τα κλειδιά του οχήματος.

Η ένοπλη ληστεία ωστόσο εξιχνιάστηκε και οι δράστες συνελήφθησαν.  

Απίστευτη πρόκληση: Πασόκος κολλητός του ΓΑΠ αμοίβεται με 9.000 ευρώ μηνιαίως!



Τελικά κανείς δεν χάνεται... αρκεί να έχει τους σωστούς φίλους...». Mε αυτή τη φράση οικονομικός παράγοντας σχολίασε την τοποθέτηση του Κώστα Θέου στη θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ. Μία εβδομάδα μετά την τοποθέτησή του ως μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΗ, ο Θέος έγινε το Νο 2 και δεξί χέρι του Αρθούρου Ζερβού στη διοικητική πυραμίδα της Επιχείρησης με μισθό που ξεπερνά τις 9.000 ευρώ. Και όλα αυτά την ώρα που δεν διστάζουν να επιβάλουν αυξήσεις-φωτιά στα τιμολόγια της Επιχείρησης.

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Ελληνικό Χρέος : Οι πίνακες της προδοσίας


Ρίξτε απλά μια ματια στους πίνακες και θα καταλάβετε το μέγεθος της προδοσίας της πολιτικής ηγεσίας.
 Τα περισσότερα σας είναι γνωστά ήδη, αλλά και μια επανάληψη δεν βλάπτει
Ρίξτε απλά μια ματια στους πίνακες και θα καταλάβετε το μέγεθος της προδοσίας της πολιτικής ηγεσίας.

ΓΙΟΥΧΑΡΑΝ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Αμέσως μετά την τελετή του αγιασμού των υδάτων στην παραλία της Θεσσαλονίκης ομάδα πολιτών άρχισε να αποδοκιμάζει τον υφυπουργό Υποδομών Γ. Μαγκριώτη φωνάζοντας «Παλιοτόμαρα» και «Προδότες».

Τα μόνα μέλη του κοινοβουλίου που βρέθηκαν στην τελετ....ή καθαγιασμού των υδάτων στο...

Θερμαϊκό κόλπο ήταν ο υφυπουργός υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης, ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Γκιουλέκας και ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Άγγελος Κολοκοτρώνης.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά τη λήξη της τελετής και ενώ οι πολιτικοί εκπρόσωποι αποχωρούσαν από την Αγίας Σοφίας, ακούστηκαν από το πλήθος φωνές διαμαρτυρίας. Την ώρα εκείνη περνούσε μπροστά από τον κόσμο ο Γιάννης Μαγκριώτης ωστόσο τα γιουχαΐσματα και οι ύβρεις απευθύνονταν συνολικά στους πολιτικούς.


Δείτε το βίντεο ΕΔΩ


ΠΗΓΗ: thestival.gr

Νέο κόμμα στην Αλβανία θα διεκδικήσει τη μισή Ελλάδα!

Νέο κόμμα στην Αλβανία, που θα δημοσιοποιήσει την ιδρυτική του διακήρυξη στους επόμενους μήνες θεωρεί πως Αλβανία είναι η Ήπειρος, όλη η Βορειοδυτική Ελλάδα, η Φλώρινα και η Καστοριά!

Σύμφωνα με την «Κάτοψη», η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία, που υπάρχει ως εθνικιστικός σύλλογος με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο του Ανωτάτου Συμβουλίου Δικαιοσύνης κ. Σπαχίου, διεκδικεί τη μισή Ελλάδα.

Ακούστε κι αυτό. Τα μέλη της  Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς των ακραίων εθνικιστών της Αλβανίας,  αποκαλούν «αιμοσταγείς τους Έλληνες γιατί έκαναν εθνοκάθαρση σε βάρος των Τσάμηδων»!

Αναλυτικότερα, αναφέρουν: «Πρόκειται για αλβανικές περιοχές που αδίκως προσαρτήθηκαν στο ελληνικό κράτος το 1913 από το Συμβούλιο των Πρεσβευτών. Οι ιστορικές εξελίξεις, οι μαζικές βίαιες μετακινήσεις των αυτοχθόνων αλβανικών πληθυσμών και η έλλειψη επίσημων στοιχείων δυσκολεύουν των προσδιορισμό των αλβανικών περιοχών στην Ελλάδα και κυρίως των κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων των συγκεκριμένων περιοχών.

Αυτές οι περιοχές βρίσκονται στη Βορειοδυτική Ελλάδα, νότια της «Μακεδονίας» και νοτιοανατολικά της Αλβανίας μέχρι τον κόλπο της Άρτας και αποτελείται από τις περιοχές Τσαμουριά, Φλώρινα, κ.λπ.». Υποστηρίζουν, μάλιστα, ότι η Τσαμουριά βρίσκεται το νοτιοδυτικό μέρος της Κάτω Αλβανίας!

Y/Γ : ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...

ΠΗΓΗ : prionokordela.gr

Έκραξαν τον Παπούλια στη Χαλκίδα

Τις αποδοκιμασίες δεκάδων πολιτών δέχτηκε για άλλη μία φορά (μετά την στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, κατά την διάρκεια της Τελετής Αγιασμού των Υδάτων στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου στη Χαλκίδα.

Συγκεντρωμένο πλήθος φώναξε συνθήματα κατά της πολιτικής της κυβένησης αλλά και κατά του του ίδιου του Προέδρου τη Δημοκρατίας, ο οποίος αφού προσκύνησε τη σημαία αποχώρησε - μάλλον εσπευσμένα, αφού δεν προέβη σε καμία δήλωση....
Σημειώνεται ότι...

παραδοσιακά, ο Κάρολος Παπούλιας αλλά και σχεδόν όλοι οι Πρόεδροι της Δημοκρατίας, παρακολουθούν την τελετή των Θεοφανείων στον Πειραιά.
Στο μεταξύ, νωρίτερα το πρωί στην Αθήνα, η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στη Δεξαμενή για τον Αγιασμό, με συνθήματα όπως "Καλοφάγωτα", "Δεν ντρέπεστε", "Καλό χώνεμα", "Φέρτε πίσω τα λεφτά από τις off-shore"! 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΕΔΩ

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

16 χρονια μετα...IMIA... Πατριωτική πορεία μνήμης. 28/01/12



16 χρόνια μετά...Οι Εθνικιστές - Ελληνες Πατριώτες ετοιμάζονται για την μεγαλύτερη Πατριωτική πορεία που έχει γίνει ποτέ στο κέντρο της Αθήνας!!
Η Επιτροπή Εθνικής Μνήμης δηλώνει και πάλι παρών όπως κάθε χρόνο ώστε να τιμήσουμε τους νεκρούς ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ που έδωσαν την ζωή τους για την πατρίδα...
Το 2010 η πορεία έφτασε τις 10.000.... Φέτος θα ξεπεράσουμε τις 20.000....

Σύλληψη σκληρών Αλβανών εγκληματιών για σωρεία ληστειών



Δύο Αλβανοι, ένας άντρας και μία γυναίκα, συνελήφθησαν απο την αστυνομία ενώ αναζητούνται συνεργοί τους, που είχαν ρημάξει σπίτια στη βορειοανατολική Αττική.

 

Τα μέλη της σπείρας παραμόνευαν τη νύχτα ή τα ξημερώματα έξω απο μονοκατοικίες στο Καπανδρίτι και στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Οταν οι ιδιοκτήτες τους έμπαιναν ή έβγαιναν τους πλησίαζαν και με την απειλή μαχαιριών και όπλων, τους οδηγούσαν μέσα στο σπίτι, τους έδεναν και τους έπιαρναν λεφτά, κοσμήματα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.
Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, κατα τη διάρκεια της παραμονής τους στο σπίτι ήταν ιδιαίτερα σκληροί. Πριν φύγουν έπιαρναν και τα αυτοκίνητα των ιδιοκτητών με τα οποία γίνονταν καπνός.

Οι συλληφθέντες είναι ένας άνδρας 23 χρόνων και μια 33χρονη γυναίκα ενώ αναζητούνται άλλα δύο άτομα.

Η στυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, μετά απο εντολή εισαγγελέα, τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του ενός συλληφθέντα κι ενός απο αυτούς που αναζητούνται.

Πρόκειται για τους :

Αλβανοί αστυνομικοί "περνανε" Αλβανούς εγκληματίες απο τα σύνορα στην Ελλάδα


Αλβανοί εγκληματίες, καταζητούμενοι στη χώρα τους, αλλά και διεθνώς,  έρχονται στην Ελλάδα με τη βοήθεια συμπατριωτών τους, κυρίως, αστυνομικών, που υπηρετούν στα σύνορα. Πολλές είναι οι περιπτώσεις, που καταφέρνουν να περάσουν και από τα ελληνικά σύνορα. Κάποιοι,
όμως, εντοπίζονται και συλλαμβάνονται! Ωστόσο ο επικίνδυνος Αλβανός εγκληματίας Bledar Muca, καταζητούμενος για την δολοφονία του Ilir Rexhepi, πέρασε κανονικότατα τα σύνορα στην Κρυσταλλοπηγή  και βρίσκεται στην Ελλάδα. Τον διευκόλυνε Αλβανός αστυνομικός, ο οποίος συνελήφθη από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Αλβανικής Αστυνομίας.  Καλά, ξέφυγε από τον αλβανικό έλεγχο, λόγω του Αλβανού αστυνομικού. Στην Ελληνική πλευρά πώς του επέτρεψαν τη διέλευση, αφού  φιγουράρει στον κατάλογο των καταζητούμενων; 


Η κατοχική κυβέρνηση του νεοταξίτη Παπαδήμου ετοιμάζεται να αρπάξει τις περιουσίες μας!



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ- ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΟΙΚΙΛΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ- ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ! ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ! ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΔ!

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ http://www.marketbeast.gr/

Με άλλες διατάξεις καθιερώνεται η δυνατότητα εξόφλησης των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε «είδος» για όσους φορολογούμενους θέλουν να πληρώσουν, αλλά δεν μπορούν λόγω έλλειψης ρευστότητας. Θα τους δίνεταιη δυνατότητα να εκχωρήσουν στο Δημόσιο ακίνητά τους προκειμένου να «πατσίσουν» με τα ληξιπρόθεσμα χρέη τους.
Συγκεκριμένα, στο πολυνομοσχέδιο περιλαμβάνονται διατάξεις με τις οποίες ορίζονται τα ακόλουθα: ….
 
2. Εξόφληση με εμπράγματα δικαιώματα. Όσοι φορολογούμενοι θέλουν να εξοφλήσουν, στερούνται όμως ρευστότητα και λόγω κρίσης δεν μπορούν να πουλήσουν ακίνητα για να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους προς το Δημόσιο, θα μπορούν να δώσουν στην εφορία ένα σπίτι, ένα οικόπεδο ή γενικότερα εμπράγματα δικαιώματα (επικαρπία, ψιλή ή πλήρη κυριότητα) επί ακινήτων.
Αυτό σημαίνει ότι, εάν ένας φορολογούμενος χρωστά στο Δημόσιο π.χ. 100.000 ευρώ, αλλά δεν έχει μετρητά για να εξοφλήσει, μπορεί να μεταβιβάσει ένα ακίνητο αντικειμενικής αξίας 100.000 ευρώ και να «πατσίσει».

Ο Παπανδρέου μπορεί να χάσει τη βουλευτική έδρα για την αδήλωτη πισίνα στο Καστρί.



Έκπτωτος από την έδρα του κινδυνεύει να κηρυχθεί ο υπό προθεσμία πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, που απέκρυψε από τη δήλωση «πόθεν έσχες» που κατέθεσε την πισίνα που έχει κατασκευάσει στον κήπο της βίλας του στη Νέα Ερυθραία. Το θέμα, που αποκάλυψε η «Αυριανή», επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Πάνος Μπεγλίτης, ο οποίος, μιλώντας στους δημοσιογράφους, ισχυρίστηκε ότι μπορεί να μην τη δήλωσε στο «πόθεν έσχες», αλλά το έχει πράξει στο Ε9 της φορολογικής του δήλωσης.

Γιατί δεν προφυλακίζεται ο Καπελέρης, μόνο για τους Ιερείς ισχύει ο νόμος; Γιατί δεν παραιτείται ο Βενιζέλος;



Τί άλλο πρέπει να γίνει για να παραιτηθεί ο Βενιζέλος;

Διαστάσεις βόμβας στα θεμέλια της κυβέρνησης έχει πάρει η υπόθεση της έρευνας των δύο εισαγγελέων. Μετά την δίωξη για κακούργημα σε βάρος του γενικού γραμματέα Τελωνειακών και Φορολογικών Υποθέσεων Γιάννη Καπελέρη ο εις εκ των δυο εισαγγελέων ο κ. Μουζακίτης εκφράζει την απορία του για τους λόγους που έκλεισε ταχύτατα η έρευνα και τονίζει πως στον Άρειο Πάγο, με τον συνάδελφό του κ. Γρηγόρη Πεπόνη, αναφέρθηκαν στους ανώτερούς τους στο θέμα των παρεμβάσεων με ονόματα και στοιχεία.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η δήλωση του κ. Μουζακίτη έχει ως εξής:
«Πήγαμε το πρωί να πάρουμε το πόρισμα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Γιατί αρχειοθέτησαν την υπόθεση; Ο κ. Μακρής μας έδωσε πέντε ημέρες να προσκομίσουμε στοιχεία. Αυτό που δώσαμε δεν ήταν υπόμνημα, ήταν πρόχειρο σημείωμα. Είχαμε ενημερώσει προφορικά όλους τους προϊσταμένους μας για τα στοιχεία που έχουμε. Έχουμε ενημερώσει προφορικά για ονόματα και στοιχεία. Με ποιο δικαίωμα, με ποιο σκεπτικό είπαν ότι δράσαμε παρορμητικά;»

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΛΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ.



Εδώ και χρόνια πρωτοστατεί σε ανθελληνικές ενέργειες η "κυρία ανακριτής"!
 
Μπορεί να έχουν εξαφανιστεί ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ βιογραφικά και φωτογραφίες της συγκεκριμένης "κυρίας" (γιατί άραγε;), όμως με τα...μάτια και αυτιά αναγνωστών, βρήκαμε ορισμένες ενδεικτικές πληροφορίες γι'αυτή. Καμαρώστε την:
Ειρήνη Καλού: Το διαμάντι της Δικαιοσύνης
- Το 2000 αθωώνει τον Ανδρουλάκη για το βιβλίο του “Μου Νι” για όσα συκοφαντικά έλεγε για την Παναγία (το Πρωτοδικείο Θεσσσαλονίκης είχε διατάξει απαγόρευση του βιβλίου στην Β. Ελλάδα)!

- Το 2001 αθωώνει τον Μπλέτσα με βοήθεια Κουβέλη, Μπίστη ο οποίος υποστήριζε (και μοίραζε φυλλάδια)
ότι υπάρχουν και μιλιούνται ευρέως τα βλάχικα, αρβανίτικα, σλαβομακεδόνικα, πομάκικα, τούρκικα στην Ελλάδα. Μάρτυρας κατηγορίας και μηνυτής ο τότε βουλευτής Χαιτίδης (ΝΔ)!

- Το 2007 την παίρνει ο Παπαληγούρας (ΝΔ) στο υπουργείο δικαιοσύνης για ένα χρόνο!

-Το 2010 βάζει 400000 ευρώ εγγύηση στον Αγγέλλου (γραφείο Καραμανλή)!

-Το 2011 παίρνει μετάθεση στο εφετείο Αθηνών και προφυλακίζει τον π. Εφραίμ!

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ....ΧΑΧΑΧΑ

Οι μπίζνες των αδελφών Παπανδρέου


Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειας Παπανδρέου και γεγονότα που συνέβησαν την κρίσιμη νύχτα που συζητήθηκε η πιθανότητα διεξαγωγής δημοψηφίσματος συζητιούνται εντονότατα από κομματικά στελέχη και παράγοντες της Ιπποκράτους. Η επιμονή του κ. Γιώργου Παπανδρέου να παραμείνει στο τιμόνι του ΠΑΣΟΚ κινεί πολλές υποψίες για τους σκοπούς που εξυπηρετεί. Αυτήν την επισήμανση κάνουν στελέχη του Κινήματος, τα οποία έχουν ανοίξει το στόμα τους και λένε διάφορα για τις δραστηριότητες του κ. Αντρίκου Παπανδρέου στην Ελβετία και του Νίκου στις αραβικές χώρες.

Λίγες ημέρες μετά τη δημόσια μομφή του ανεξάρτητου βουλευτή κ. Πάνου Καμμένου εναντίον του κ. Νίκου Παπανδρέου, κορυφαίο στέλεχος που υποστηρίζει ανοικτά πλέον τις νέες τάσεις στο ΠΑΣΟΚ μας πληροφόρησε τα εξής: «Με τον πρέσβυ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων συναντήθηκε παραπάνω από δύο ώρες, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια», ο κ. Νίκος Παπανδρέου λίγο καιρό πριν παραιτηθεί ο Γιώργος από τη θέση του πρωθυπουργού. Υπάρχει σχέδιο εκμετάλλευσης τουριστικών και άλλων ακινήτων μέσω της ΕΤΑ Α.Ε. ενώ σχεδιάζονται επενδύσεις ενεργειακού ενδιαφέροντος».

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Δείτε ποιον αποκάλεσε "κωλόπαιδο" και "ψυχοπαθή" ο Καμμένος.



Δεν μάσηξε τα λόγια του και πάλι ο Πάνος Καμμένος , αυτή την φορά μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook τα "έχωσε"  στον αδερφό του πρωην Πρωθυπουργού , Νίκο Παπανδρέου, αποκαλώντας τον "κωλόπαιδο" και "ψυχοπαθή".
Η ανάρτηση με τα "κοσμητικά επίθετα" συγκέντρωσε χιλιάδες likes και θετικά σχόλια.

Δείτε την επίμαχη ανάρτηση :

Συλλογή υπογραφών για τις Γερμανικές αποζημιώσεις - ΔΙΑΔΩΣΤΕ

Sign the Petition
ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΕ. ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΑ. Μας χρωστάνε (Κατοχικό Δάνειο). Ήρθε η ώρα να τα ζητήσουμε επισήμως


On Behalf of HEC EC.
Evangelos Rigos
HEC Director
www.greece.org



ΠΗΓΗ : http://www.antibaro.gr

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΔΙΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΔΑ ΠΟΤΑΜΟΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΑΠΟ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ LEOPARD (BINTEO)



Τα Leopard 2A4 της XXI Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας εκτελούν για πρώτη φορά διάβαση ευκαιρίας στον Άρδα και βολές με τα πυροβόλα των 120 χιλιοστών.

Μπορεί η Ελλάδα να είναι βυθισμένη στην οικονομική κρίση και οι Έλληνες αξιωματικοί να στενάζουν υπό το βάρος των αιματηρών περικοπών που έχουν υποστεί στους μισθούς τους, ωστόσο, το καθήκον παραμένει υπεράνω πάσης δυσκολίας και ανησυχίας.

Πιστοί στην παράδοση των Ενόπλων Δυνάμεων, τα στελέχη τους αγωνίζονται με σκοπό οι επιχειρησιακές δυνατότητες να βελτιώνονται μέρα με την ημέρα, αποσπώντας δίκαια τον θαυμασμό της ελληνικής κοινωνίας, κάτι που αποτυπώνεται στα υψηλότατα ποσοστά αποδοχής που συγκεντρώνουν στις σχετικές δημοσκοπήσεις.

Προκαλούν οι Σκοπιανοί , δείτε τι χάρτες παρουσιάζουν στα σχολεία τους.


Χάρτης της λεγόμενης «Μεγάλης Μακεδονίας» έχει αναρτηθεί στο δημοτικό σχολείο «Γκριγκόρ Πρλίτσεφ» στην πόλη της Οχρίδας.


Το σχολείο αυτό συγκεντρώνει μαθητές από όλες τις εθνικές κοινότητες της περιοχής και ο χάρτης βρίσκεται στην αίθουσα των μαθημάτων του δημοτικού σχολείου και είναι ζωγραφισμένος στον λευκό τοίχο.


«Η εμφάνιση αυτού του χάρτη παρουσιάζει τα μεγαλεπήβολα σχέδια των Σλάβων στο εκπαιδευτικό τους ίδρυμα, όταν πολλοί Αλβανοί νεαροί συνελήφθησαν και απειλήθηκαν με φυλάκιση επειδή είχαν σχεδιάσει με γκράφιτι έναν αλβανικό χάρτη», γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.
Το Σλαβικό Υπουργείο Παιδείας και Επιστημών που ρωτήθηκε σχετικά με τον σκανδαλώδη αυτόν χάρτη, δεν έχει απαντήσει ακόμη, γράφει το δημοσίευμα.


ΠΗΓΗ : http://diaforetikimatia.blogspot.com

Μαρτυρία σοκ : «Είδα Τούρκους να καίνε τη Χίο!»



Μία μαρτυρία – «φωτιά» που αποδεικνύει, ότι οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και παρακρατικοί μηχανισμοί της γείτονας χώρας έκαιγαν τα ελληνικά δάση επί χρόνια, αναδεικνύει σήμερα το newsbomb. Ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία του Πυροσβεστικού Σώματος κ.Ανδριανός Γκουρμπάτσης ήταν αυτόπτης μάρτυρας εμπρησμού στη Χίο το 1998, δηλαδή μετά την περίοδο 1995-1997, στην οποία αναφέρθηκε ο τέως Τούρκος πρωθυπουργός Μεσούτ Γιλμάζ, πριν ανασκευάσει κακήν κακώς. «Τότε υπηρετούσα ως προϊστάμενος στο Νομικό Τμήμα του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος.
Μετέβην σε πολλά νησιά του Αιγαίου, όπως τη Χίο και τη Σάμο, όπου είχαμε πολλές πυρκαγιές, για να συνδράμω στο ανακριτικό έργο των αρχών», δηλώνει στο newsbomb ο κ.Γκουρμπάτσης.Όταν βρέθηκε στη Χίο, σε μία από τις περιπολίες του στο Β.Δ. τμήμα του νησιού, είδε με τα μάτια του αγνώστους να προκαλούν εμπρησμό με ρήψη φωτοβολίδας. «Είδα με τα κυάλια μου δύο ή τρεις άνδρες να επιβαίνουν σε ένα φουσκωτό, το οποίο πλησίασε τις ακτές.Ξαφνικά εκτόξευσαν μία φωτοβολίδα με αλεξίπτωτο, προκαλώντας πυρκαγιά. Αμέσως ενημέρωσα το λιμενικό, που καταδίωξε το φουσκωτό, το οποίο εισήλθε στα τουρκικά χωρικά ύδατα!».

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ .

Ξεσηκώθηκαν οι Έλληνες της Κορινθίας κατά των αλλοδαπών


 Πήραν την κατάσταση στα χέρια τους οι κάτοικοι της Νεμέας και των Εξαμιλίων Κορινθίας

Την ίδια ώρα που η εγκληματικότητα,που έφεραν στη χώρα μας οι κάθε λογής λαθρομετανάστες οι οποίοι έχουν κατακλύσει την πατρίδα μας, έχει φτάσει στο απροχώρητο, οι Έλληνες έχουν μείνει στην κυριολεξία απροστάτευτοι μπροστά στον κυκεώνα των εγκληματικών ενεργειών. 

Τα ελληνικά χωριά, αφότου με το πολύ καλά μελετημένο σχέδιο Καλλικράτη και την λεγόμενη αστικοποίηση, ερήμωσαν και στην πλειοψηφία τους κατοικούνται από ηλιωμένους και λαθρομετανάστες, από λίκνα πολιτισμού μετατράπηκαν πλέον σε άντρα ξένων εγκληματιών και παρακμής.
Είναι πλέον γνωστό τοις πάσοι ότι η αστυνομία έχει παραδώσει τα όπλα εδώ και καιρό,γεγονός,τις συνέπεις του οποίου υφίστανται και τα χωριά της Κορινθίας,που βιώνουν έντονο το πρόβλημα της εγκληματικότητας.

Και Ταμιευτήρες νερού είχε βάλει στόχο η Τουρκική ΜΙΤ.


Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις για τη δράση της τουρκικής ΜΙΤ στην Ελλάδα και για τις ενέργειες σαμποτάζ εναντίον κρίσιμων υποδομών της χώρας που προσπαθούσε να φέρει σε πέρας σε καλά οργανωμένες επιχειρήσεις, οι οποίες σταματούσαν την τελευταία στιγμή πάνω στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ)…
Πρώην πράκτορας της ΕΥΠ έλυσε τη σιωπή του στο «dailynews24.gr» και περιέγραψε τη δράση των Τούρκων πρακτόρων, ενώ αποκαλύπτει και τουρκική επιχείρηση με στόχο την ανατίναξη ταμιευτήρα νερού στην ελληνική επικράτεια. Από όλα τα εντυπωσιακά που αναφέρει όμως, αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία και θα πρέπει αν προσεχθεί ιδιαίτερα από τους Έλληνες αρμόδιους σε όλα τα εποίπεδα, είναι το ότι οι δηλώσεις Γιλμάζ «δεν δείχνουν κρίση συνειδήσεως ή μεταμέλειας από τον πολιτικό άντρα, αλλά όλο αυτό κρύβει κάτι που θα φανερωθεί σύντομα».
«Κι όμως, είναι αλήθεια! Τούρκοι εμπρηστές έρχονταν τα καλοκαίρια στη χώρα μας και πυρπολούσαν τα ελληνικά δάση». Η αποκάλυψη του πρώην στελέχους της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Νίκου Πελεκάση επιβεβαιώνει στο έπακρον τις πρόσφατες δηλώσεις του Μεσούτ Γιλμάζ, που έπεσαν σαν βόμβα στη διεθνή κοινότητα προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.
Ο πρώην πράκτορας της ΕΥΠ για πρώτη φορά λύνει τη σιωπή του και μας εκμυστηρεύεται τις εμπειρίες του από τον μυστικό πόλεμο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Δεν διστάζει ακόμα να μας αποκαλύψει και τη σωτήρια επέμβαση της υπηρεσίας του, η οποία την τελευταία στιγμή χάλασε τα σχέδια των Τούρκων που είχαν σκοπό να ανατινάξουν τον μεγαλύτερο υδάτινο αποταμιευτήρα της χώρας!

Με λάθος άνθρωπο έμπλεξαν τα ελληνόφωνα αμερικανάκια: Ας δουν το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβουν.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: http://www.youtube.com/watch?v=-s2xltFxQn4

ΣΕ ΡΥΘΜΟ ΠΟΛΥΒΟΛΟΥ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ! ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ! ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΕΝΑΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ...



Στις 10.05 το πρωί, στην οδό Όθωνος και Αθανασίου Διάκου στην Κηφισιά, δυο άγνωστοι δράστες προσέγγισαν δύο ανηλίκους και με την απειλή μαχαιριού τούς πήραν όσα χρήματα είχαν συγκεντρώσει και διέφυγαν.

Στις 10.19, στην οδό Χίου 42 στην Ομόνοια, ένας άνδρας με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησε ανήλικο και του απέσπασε άγνωστο χρηματικό ποσό. Ο άνδρας, ο οποίος είναι από το Πακιστάν, συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Στις 10.26, στην οδό Πεισιστράτους και Θησέως στην Καλλιθέα, τρεις δράστες προσέγγισαν τρεις παιδιά και με τη χρήση βίας τούς απέσπασαν 15 ευρώ.

Στις 10.39, στο Ψυχικό, επίσης δύο δράστες με τη χρήση βίας πήραν από ανήλικο 30 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

Στις 10.40, στην οδό Ρόδων 5 στο Ηράκλειο δύο άγνωστοι με την απειλή μαχαιριού πήραν από δύο παιδιά 10 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, όμως συνελήφθησαν λίγο αργότερα από περιπολούντες αστυνομικούς.

Την ίδια ώρα, στην οδό Ύδρας και Σουκαλίδη στο Χαϊδάρι, δύο άγνωστοι δράστες πήραν με τη βία από έναν ανήλικο 100 ευρώ και διέφυγαν.

Στις 10.45, στην οδό Ύδρας στο Περιστέρι, ένας άνδρας με την απειλή μαχαιριού προσέγγισε δύο ανήλικα αγόρια, τους πήρε 100 ευρώ και τράπηκε σε φυγή.

Στις 10.55, δύο άγνωστοι δράστες με την απειλή μαχαιριού στην περιοχή του Παπάγου λήστεψαν δύο ανήλικα παιδιά και τους απέσπασαν 20 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Τέλος, στις 11.10, στην οδό Ελικώνος 10 στο Χαλάνδρι, δύο άγνωστοι δράστες προσέγγισαν ανήλικο και, με την απειλή βίας, του πήραν το μπουφάν που φορούσε. Οι δράστες, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός, συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα από την Άμεσο Δράστη.

 Οι δράστες που διέφυγαν αναζητούνται από την αστυνομία. zougla.gr

ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Σοκαριστικό Βίντεο : Αμερικανοί στρατιώτες ανατινάζουν σκύλο και ξεκαρδίζονται στα γέλια.


Συγκλονίζει το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και απεικονίζει αμερικανούς στρατιώτες να ανατινάζουν ένα σκυλάκι για... πλάκα!

Το βίντεο στο οποίο ακούγονται οι στρατιώτες να γελούν μόλις το σκυλί βρίσκει τραγικό θάνατο από εκρηκτικό μηχανισμό που έχουν νωρίτερα τοποθετήσει, ήρθε στην δημοσιότητα πριν λιγες μέρες από την ιστοσελιδα liveleak.

Το βίντεο γυρίστηκε στο Ιράκ χωρίς να έχει γίνει γνωστό το πότε ενώ ο αμερικανικός στρατός δεν έχει, προς το παρόν, σχολιάσει το συμβάν.

Δείτε το βίντεο:

Κατασκευάζουν βαλλιστικό πύραυλο εμβέλειας 2.500 χλμ οι Τούρκοι!!!


Πρόγραμμα κατασκευής υποστρατηγικών MRBM βαλλιστικών βλημάτων, ακτίνας δράσης 2.500 χλμ. το οποίος θα έχει εντός της εμβέλειας στόχευσής του ολόκληρη την Ευρώπη, ολόκληρη την ευρωπαϊκή Ρωσία μέχρι την Σκανδιναβία, και ανατολικά θα φτάνει μέχρι τις δυτικές επαρχίες της Κίνας ενώ νότια θα καλύπτει μια περιοχή μέχρι το κέρας της Αφρικής, εξήγγειλε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρ.Τ.Ερντογάν σε ομιλία του  στη συνεδρίαση της επιτροπής «Τεχνολογίας και Υψηλής Τεχνολογίας»!

Το περιοδικό ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ είχε ενημερώσει από τον Σεπτέμβριο του 2007 τους αναγνώστες της για την ύπαρξη μείζονος βαλλιστικού προγράμματος στην Τουρκία αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα την ύπαρξη του προγράμματος Yildirim που τελικά έδωσε ένα βαλλιστικό βλήμα το οποίο αυτή την στιγμή παράγεται σε εκδόσεις με ακτίνα δράσης 150 και 300 χλμ., ενώ πληροφορίες των ελληνικών υπηρεσιών αναφέρουν ότι ήδη επίκειται η εισαγωγή σε υπηρεσία ενός βλήματος 500 χλμ, ενώ έχει δοκιμαστεί βλήμα με ακτίνα δράσης 1000 χλμ!

Σε σχετικό δημοσίευμά της η εφημερίδα «Χαμπέρ Τούρκ» έχει τίτλο « Στόχος τα 2500 χιλιόμετρα» όπου περιγράφει την εξαγγελία του προγράμματος από τον Ερντογάν με την σημείωση ότι «έδωσε τη σχετική εντολή στους αρμόδιους φορείς για την κατασκευή πυραύλου μεγάλης εμβέλειας».

1 τρισ. ευρώ περιμένουν στην Κρήτη και η κυβέρνηση κάνει την πάπια


Eπιμένει στην άρνησή της να μην δοθούν άδειες γεωτρήσεων νότια της Κρήτης η κυβέρνηση, παρά την επιμονή των ρωσικών και των ισραηλινών εταιρειών, όπως πρώτο αποκάλυψε το defencenet.gr, αλλά τώρα βάζει περιτύλιγμα στην άρνησή του λέγοντας ότι "Του χρόνου θα δουλεύουν γεωτρύπανα στην Ελλάδα", αλλά αναφέρεται στα μικρά κοιτάσματα των 400-500 εκατ. βαρελιών της Δυτικής Ελλάδας που θα αλλάξουν βέβαια τις τοπικές οικονομίες, αλλά δεν αποτελούν την "κρίσιμη" ανακάλυψη που θα αλλάξει την πορεία του Έθνους, όπως συμβαίνει με την Κύπρο αυτή την στιγμή.

Τα κοιτάσματα αυτά είναι στην καλύτερη περίπτωση διπλάσιας περιεκτικότητας σε πετράλιο από τον Πρίνο (ίσως και τριπλάσιας, αλλά απέχουν πολύ από τα ήδη προεντοπισμένα κοιτάσματα των 20-42 δισεκλατομμυρίων βαρελιών νότια και νοτιοανατολικά της Κρήτης.

Ο υφυπουργός ΠΕΚΑ δήλωσε πάντως ότι «Η ανακάλυψη στην Κύπρο έχει αναστατώσει τη διεθνή κοινότητα. Πλέον αυξάνονται οι πιθανότητες να έχουμε και εμείς. Υπάρχουν γεωλογικές συνέχειες»,  τόνισε ο υφυπουργός σχολιάζοντας το κοίτασμα που βρέθηκε στο οικόπεδο 12.

Ο κ. Μανιάτης, τόνισε ότι "αλλάζει το κλίμα στην οικονομία της Κύπρου αλλά και η γεωπολιτική σημασία όλης της περιοχής".

2012 ΕΥΧΕΣ


O ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.

ΤΟ 2012 ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ ,ΧΑΡΑ ,ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ 2012 ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ....ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ