Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ (ΦΩΤΟ)


Πλημμύρισε το κέντρο της Αθήνας απο χιλιάδες Έλληνες που έδωσαν βροντερό παρών σήμερα στην εκδήλωση για τα Ίμια, που διοργανώνει κάθε χρόνο η Επιτροπή Εθνικής Μνήμης με τηv βοήθεια της Χρυσής Αυγής . 
Διπλάσια σε όγκο και παλμό απο πέρυσι η πορεία, φόβισε τους προσκυνημένους που μας εξουσιάζουν στέλνοντας διμοιρίες ΜΑΤ να αποκλείσουν την Β. Σοφίας ώστε να μην ακολουθήσει η πορεία το σύνηθες δρομολόγιο προς την Ομόνοια. Συνθήματα δονούσαν όλο το κέντρο της Αθήνας και οι γαλανόλευκες κυμάτιζαν περήφανες, στέλνοντας το μήνυμα πως υπάρχουν Έλληνες που ΔΕΝ ξεχνούν και συνεχίζουν να αντιστέκονται.
Η πορεία κατευθύνθηκε προς την αμερικάνικη πρεσβεία όπου και σταμάτησε πριν αυτής λόγω του τείχους προστασίας με κλούβες  που είχε στήσει η αστυνομία για να προφυλάξει τα αφεντικά της προδοτικής κυβέρνησης.
Οι χιλιάδες Ελληνες διαλύθηκαν ειρηνικά δίνοντας ραντεβού και πάλι του χρόνου για να τιμήσουν και πάλι τους νεκρούς Ήρωες των ιμίων.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:

ΣΗΜΕΡΑ ΩΡΑ 7 ΠΛΑΤΕΙΑ ΡΗΓΙΛΛΗΣ -ΙΜΙΑ 2012 -ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ


Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες της Χρυσής Αυγής για την μεγαλύτερη εθνική συγκέντρωση των τελευταίων δεκαετιών.
Πιστοί στο καθιερωμένο μας ραντεβού με την νεότερη Ιστορία της Πατρίδας μας και σε πείσμα των καιρών, για 17η  συνεχή χρονιά (συμπεριλαμβανομένης και της ίδιας της νύχτας των Ιμίων, όταν μια πολυμελής ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής διαδήλωσε έξω από τη Βουλή) η Αθήνα θα φωτιστεί από χιλιάδες δάδες, που συμβολίζουν τις ψυχές των Νεκρών μας, αλλά και από τις δικές μας ψυχές που λάμπουν σαν σπίθες μέσα στο σκότος της παρακμάζουσας εποχής μας.
Χιλιάδες γαλανόλευκες θα δώσουν το χρώμα της Νίκης στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και τα συνθήματα μας που θα αντηχούν στον Αττικό ουρανό θα δώσουν το σάλπισμα για μια νέα χρονιά αγώνων για την Πατρίδα. Μια χρονιά που δικαιωματικά θα ανήκει σε κάθε αληθινό Έλληνα και Ελληνίδα!
Καλούμε λοιπόν κάθε Πατριώτη το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012 να πει ΟΧΙ στη διεφθαρμένη εξουσία και να πάρει μέρος σε μια εμπειρία που δε θα ξεχάσει ποτέ!
Να τιμήσει μαζί μας αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους με μόνο αντάλλαγμα την Ελευθερία της Πατρίδας μας!

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Αθώος ο Εύελπις από το πειθαρχικό της Σχολής Ευελπίδων.


Ο Εύελπις ο οποίος κατηγορείται για τα όσα έγιναν στο αμφιθέατρο της Σχολής Ευελπίδων τη 17η Νοεμβρίου, απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες με ψήφους 3-2.
Θυμίζουμε οτι ο Εύελπις κατηγορείται οτι διέταξε συναδέλφους του να προσέλθουν στο βήμα και να τραγουδήσουν τον ύμνο της Απριλιακής Χούντας.
Το Πειθαρχικό της Σχολής που εξέτασε τη υπόθεση από την Τρίτη έως σήμερα αποφάσισε απόψε την αθώωσή του. Τον Εύελπι υπερασπίστηκαν δύο καθηγητές της Σχολής , τέσσερις απόστρατοι στρατηγοί κι ένας ιερέας.
 Τώρα για να πάει η υπόθεση σε Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό θα πρέπει να προσφύγει η διοίκηση της Σχολής. Δεν υπάρχει όμως τέτοια πρόθεση όπως λένε οι πληροφορίες.
 
onalert.gr

Κύκλωμα από το Πακιστάν διακινούσε πλαστά εισιτήρια του ΟΑΣΑ

Κύκλωμα που δρούσε στην Αθήνα και έφερνε από το Πακιστάν πλαστά εισιτήρια του ΟΑΣΑ, αποκαλύφθηκε μετά τον εντοπισμό πακέτου που έφτασε από το Ντουμπάι.
Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά τον εντοπισμό του πακέτου, το οποίο περιείχε 1.275 πλαστά εισιτήρια του ΟΑΣΑ, στο τελωνείο του «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Οι τελωνειακοί ενημέρωσαν την Ασφάλεια Αττικής και από την έρευνα που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι τα πλαστά εισιτήρια ξεκίνησαν από το Πακιστάν και έφτασαν στην Ελλάδα μέσω Ντουμπάι και Γερμανίας, προκειμένου να μην προκαλέσει υποψίες το πακέτο.
Αποστολέας του δέματος φέρεται ότι είναι εταιρεία στο Ντουμπάι και παραλήπτης ένας 43χρονος Πακιστανός, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται παράνομα στη χώρα μας και συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης στο Αιγάλεω.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά παρόμοια πλαστά εισιτήρια του ΟΑΣΑ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί εντός της ημέρας στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την εξάρθρωση του κυκλώματος.
 
www.epikaira.gr

Reuters: Σκηνές χάους και βίας στην Ελλάδα εάν υπάρξει χρεοκοπία

Τις κοινωνικοοικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα με αυτές της Αργεντινής προ δεκαετίας παρομοιάζει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, το οποίο κινδυνολογώντας, θεωρεί πως μία ενδεχόμενη χρεοκοπία της χώρας μας θα φέρει ανεξέλεγκτη βία.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, η χρεοκοπία της Αργεντινής είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν σοβαρές συγκρούσεις, πλιάτσικο στα καταστήματα, μέχρι και απώλεια ανθρωπίνων ζωών. Με το σενάριο της χρεοκοπίας της Ελλάδος ακόμη να υπάρχει, μία τέτοια κατάσταση ίσως είναι δυνατόν να γίνει και στην Ελλάδα, γράφει το Reuters.

Στην καλύτερη περίπτωση, εάν οι ιδιώτες πιστωτές αποχωρήσουν από εθελοντική αναδιάρθρωση του χρέους μία άτακτη χρεωκοπία θα οδηγήσει σε κλείσιμο των ελληνικών τραπεζών για κάποιες μέρες για να δώσει στην Αθήνα το χρόνο να αποφύγει την απόσυρση κεφαλαίων διαβεβαιώνοντας τους καταθέτες πως οι δανειστές δεν θα εξαφανιστούν.

Στη χειρότερη περίπτωση, εάν κάνουν πίσω και οι Ευρωπαίοι εταίροι, η Ελλάδα θα βρεθεί στον κίνδυνο να βυθιστεί σε παρατεταμένο τραπεζικό πάγωμα κεφαλαίων, πιθανές ελλείψεις ειδών πρώτης ανάγκης, βία και αυτό που ο κεντρικός τραπεζίτης Γιώργος Προβόπουλος έχει ονομάσει την «κόλαση» της εξόδου από το ευρώ.

Η τύχη των Ελλήνων και των επιχειρήσεων, λέει το πρακτορείο Reuters, εάν δεν επιτευχθεί συμφωνία με τους ιδιώτες πιστωτές, εξαρτάται από το εάν η Ε.Ε., η ΕΚΤ και το ΔΝΤ θα σταθούν δίπλα στη χώρα.

iefimerida.gr

ΑΙΩΝΙΑ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΡΙΒΑ "ΔΙΓΕΝΗ"

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΙΒΑΣ ΔΙΓΕΝΗΣ

Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ

------------------------------------------
Σήμερα ο απανταχού ελληνισμός τιμά μια ξεχωριστή ιστορική προσωπικότητα, μια απο τις λαμπρότερες μορφές της νεότερης ελληνικής μας ιστορίας.
Σήμερα τιμάμε τον οραματιστή της "ΕΝΩΣΙΣ", τον «Άξιο της Πατρίδος», τον θρυλικό Αρχηγό Γεώργιο Γρίβα Διγενή.

Το σύνθημα μας ήτο, είναι και θα είναι πάντοτε η «Μεγάλη Ελλάς»
Στρατηγός Γ. Γρίβας Διγενής Απο την εφηβική του ηλικία, ο Διγενής είχε κιόλας διαλέξει το δρόμο που θα ακολουθούσε.
Ένας δρόμος που είχε σαν βάση του τα ιδανικά και τις αξίες, ένα δρόμος γεμάτος σκληρούς αγώνες για λευτεριά, τιμή και αξιοπρέπεια. Μια πορεία που οδηγούσε στο σημαντικότερο, ίσως, όραμα της ζωής του, για εθνική αυτοδιάθεση και ένωση της Κύπρου με την Μητέρα Ελλάδα.

Ο Στρατηγός Γεώργιος Γρίβας υπήρξε ένας απο τους λίγους απομείναντες Έλληνες που γνώρισε καλά απο πρώτο χέρι τον κίνδυνο, την τόλμη, την δόξα και την αποφασιστικότητ
α. Χαρακτηριστικά που τον αναγάγουν σε ύψιστο πρότυπο προς μίμηση, κερδίζοντας τη γενική αποδοχή του κόσμου, με την πάροδο του χρόνου.


Γίνεται συνεχώς μια προσπάθεια αμαύρωσης του τιμημένου ονόματος του Διγενή, τίποτα όμως και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την τεράστια προσφορά του προς το έθνος.

ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΊΜΙΑ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΠΑΡΑΠΟΙΗΘΗΚΕ.


Δεκαέξι χρόνια μετά από το αξέχαστο για τις καρδιές των Ελλήνων επεισόδιο στα Ίμια, και είναι πολλοί λίγοι εκείνοι που ξέρουν την απόλυτη αλήθεια για το τι ακριβώς συνέβη τις τραγικές εκείνες ημέρες μέχρι και την ημέρα που έλαβε τέλος στο επεισόδιο. Και αυτό γιατί, Ελληνική και Τούρκικη κυβέρνηση σε συνεργασία με ΗΠΑ, φρόντισαν η ιστορία να αλλοιωθεί και να συγκαλυφθούν γεγονότα και σκοπιμότητες που κρυβόντουσαν πίσω από το περιστατικό.. Τιμή μας και χρέος μας, καθώς πλησιάζει η μέρα επετείου του συμβάντος και των αδικοχαμένων πιλότων, να "εξιστορήσουμε" καρέ καρέ τα γεγονότα και τις δράσεις που έλαβαν μέρος από τις 27 Ιανουαρίου - 2 Φλεβάρη στην σημερινή "γκρίζα ζώνη" των Ιμίων...

Μεσημέρι Σαββάτου 27 Ιανουαρίου, αποστολή Τούρκων δημοσιογράφων εκ των οποίων οι δύο υπήρξαν μέλη μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας καθώς είχαν προκαλέσει επεισόδια και στην Θράκη και τους είχε απαγορευθεί η είσοδος σε ελληνική περιοχή, προσγειώνονται με ελικόπτερο στην ανατολική Ίμια, όπου υπήρχε μέχρι τότε ελληνική σημαία καθώς ήταν καθιερωμένη ελληνική περιοχή. Κατεβάζουν την Ελληνική σημαία και τοποθετούν Τούρκικη και εγκαταλείπουν την βραχονησίδα παίρνοντας μαζί τους την ελληνική σημαία... Αυτό δείχνει αρχικά τις διαθέσεις τις τουρκικής πλευράς να αμφισβητήσει την ελληνικότητα του εδάφους, κάτι που σε όλα τα κράτη είναι αιτία πολέμου.. ειδοποιούνται οι αρχές και το Υπουργείο Αμύνης(Γεράσιμος Αρσένης) και επικρατεί ένταση στις συζητήσεις των αρμοδίων της Ελληνικής πλευράς..
Ξημερώματα Κυριακής 28 Ιανουαρίου με εντολή του Α/ΓΕΕΘΑ ναύαρχου Λυμπέρη, κατεβαίνει η τουρκικής σημαία και ανυψώνεται εκ νέου η ελληνική..

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ!



Μετά τον πατέρα Αντρέα και ο υιός Γιώργος… υπεράνω του νόμου! Για να… σωθεί η Ελλάς… ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ JEFFREY ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! Μια φορά ΛΑ(γ)ΟΣ, πάντα ΛΑ(γ)ΟΣ!

Λυσσώδεις αντιδράσεις στο ΠΑΣΟΚ έχει ως γνωστόν προκαλέσει το θέμα της παραπομπής του Jeffrey και άλλων «αστέρων» του –πάλαι ποτέ- κινήματος (Παπακωνσταντίνου και… ΣΙΑ), για τα παραποιημένα στοιχεία για το έλλειμμα του 2009, που μας οδήγησαν στις «αγκάλες» του θανάτου (Μνημονίου). Έφτασε μάλιστα ο Λοβέρδος, υπουργός και… δελφίνος του ΠΑΣΟΚ, να απειλήσει με «μακελειό», αν πειραχθεί ο αρχηγός του! Δεν περιορίζονται όμως μόνον στο ΠΑΣΟΚ οι αντιδράσεις! Τώρα μπήκαν στη μάχη και τα «εξαπτέρυγα», «δεκανίκια» κ.τ.λ., εκείνης της αμαρτωλής περιόδου!

Horrorscope 2012- Ταύρος (Ντόρα Μπακογιάννη).



Ταύρος (Ντόρα Μπακογιάννη): Προσπαθήσετε να ζήσετε έντονα την ημέρα της ονομαστικής σας εορτής, τα γενέθλιά σας, το Πάσχα, τα Χριστούγεννα, του Άι Γιαννιού, τον Δεκαπενταύγουστο και τη «γιορτή μαρίδας» στον Πειραιά. Όλες οι ευκαιρίες πανηγυριού μαζεμένες μπορεί να ισοφαρίσουν την βιοχλαπάτσα που σας περιμένει ανήμερα των εθνικών εκλογών και να ρεφάρουν το σφόλι της πάνδημης αποδοκιμασίας που θα εκδηλωθεί στο πρόσωπό σας και στο προφίλ του Θόδωρου Σκυλακάκη. Η περίοδος από το 2012 μέχρι το 2112 δεν είναι κατάλληλη για συγκομιδή ψήφων και κομματικούς θριάμβους. Αντιθέτως, προσφέρεται για πλέξιμο, ράψιμο, εμφανίσεις στο Mega, μαγειρική και εξτρίμ σπορ όπως η αποπληρωμή οφειλών που θα έχει δημιουργήσει η λειτουργία του κόμματος «Δημοκρατική Συμμαχία». Τυχεροί αριθμοί: 1,5%, 2,3% και «μηδέν εις το πηλίκιο» (όπως έχει πει ο αλησμόνητος στοχαστής Γιώργος Παπανδρέου).

Η εισβολή : Ανατριχιαστικό Άρθρο πρώην Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ για τους κινδύνους της Λαθρομεταναστευσης .


Οχι...το παρακάτω άρθρο δεν το έχει γράψει ένας ακραίος , ένας ακροδεξιός , ένας εθνικιστής ...το έχει γράψει ένας σοσιαλιστής ,ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ  και πρώην γαμβρός του Ανδρέα Παπανδρέου , ο Θεόδωρος Κατσανέβας ,και περιγράφει τους μεγάλους κινδύνους που αντιμετωπίζει η Ελλάδα απο την αθρόα Λαθρομετανάστευση.
Διαβάστε το...

Του Θεόδωρου Κατσανέβα *

Η εισβολή

Η σημερινή οικονομική καταστροφή μας έχει αποπροσανατολίσει από έναν μεγαλύτερο κίνδυνο: την ταχύτατη αλλοίωση της εθνολογικής σύνθεσης της χώρας, και τελικά τη μουσουλμανοποίησή της. Το ενδιαφέρον όλων επικεντρώνεται στις επόμενες εκλογές και όχι στις επόμενες γενιές όπως θα έπρεπε.


Σύμφωνα με τη ρεαλιστική όσο και εφιαλτική αυτή πρόβλεψη, σε 10-20 χρόνια, η Ελλάδα όπως την ξέρουμε σήμερα, δε θα υπάρχει πια. Σε δέκα χρόνια, εδώ στο καλύτερο οικόπεδο της γης που έχει μπει στο μάτι πολλών, θα κατοικούν 4-5 εκατ. μουσουλμάνοι νεαροί σε ηλικία, έναντι 8-9 εκατ. γερασμένων ελληνογενών. Τότε, θα είναι αδύνατο να σταματήσει η συνέχιση της μαζικής εισβολής και του πολλαπλασιασμού της, με δεδομένο ότι οι γυναίκες-μουσουλμάνες γεννούν πέντε παιδιά κατά μέσο όρο, έναντι λιγότερο από ένα των ελληνίδων.

Σύμφωνα με έγκυρες και διασταυρωμένες πληροφορίες μας, σήμερα εισβάλλουν στη χώρα, κατά κύριο λόγο από τον Έβρο, 200.000-250.000 κυρίως μουσουλμάνοι από την Αφρική και την Ασία. Σε δέκα χρόνια, θα ανέρχονται σε 2-2,5 εκατ. και μαζί με τους εδώ εγκατεστημένους που υπολογίζονται σε 1,8 εκατ. (συμπεριλαμβανομένων αυτών της Δυτικής Θράκης, μαζί με γεννήσεις της τάξης των 500.0000), θα ανέρχονται σε πάνω 4 εκατ. Το δόγμα Οζάλ «δε χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από εδώ μεριά», βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, όπως αποδείχτηκε και από τις μυστικές εκθέσεις που βγήκαν στη δημοσιότητα, ύστερα από τις αποκαλυπτικές δηλώσεις του πρώην Πρωθυπουργού Γιλμάζ για δολιοφθορές σε βάρος της χώρας μας.

Το τραγικό είναι ότι...

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Ο ΤΥΦΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ,Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΟΧΙ...


Βραβείο ανοιχτής παλάμης στον Κο Χρυσοχοίδη

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μία αφίσα στην οποία απεικονίζονται ο Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σατιρίζοντας την στάση που κράτησε ο καθένας όσον αφορά στην ψήφιση ή όχι του μνημονίου.

Όπως είναι φυσικό η αφίσα περνάει από το ένα προφίλ στο άλλο στο Facebook, προκαλώντας τα σχόλια εκατοντάδων χρηστών του διαδικτύου.

"ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ" Ο ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ , ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΚΩΛΟΧΩΡΙ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ



Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, εμφανίστηκε ιδιαίτερα προκλητικός κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου όπου χαρακτήρισε ως «κωλοχώρι» την Χαλκιδική.
«Τι θα ήταν η Χαλκιδική, χωρίς τη Θεσσαλονίκη; Ένα κωλοχώρι. Η Χαλκιδική είναι επίνειο της Θεσσαλονίκης» είπε χαρακτηριστικά, όταν κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι οι τουρίστες που φτάνουν αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη κατευθύνονται στην Χαλκιδική. Είναι χαρακτηριστικό όπως ανέφερε ότι από τους επιβάτες της Ryanair το 85% πηγαίνουν στη Χαλκιδική και μόλις το 15% μένουν στη Θεσσαλονίκη.
Ο κ. Μπουτάρης ανέφερε σχετικά ότι αυτό πρέπει να αλλάξει καθώς και ότι πρέπει να υπάρξει συνεργασία Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής. «Πρέπει να συνεργαστούμε και να έρχονται και εδώ» σημείωσε. «Όλες οι πόλεις βοηθούν η μια την άλλη» έσπευσε να συμπληρώσει ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας, σημειώνοντας, πάντως, ότι η Θεσσαλονίκη είναι το κέντρο.

Αλβανός ιστορικός «αδειάζει» τον Γκρουέφσκι…


Πολλαπλά… εγκεφαλικά θα πρέπει να έχει προκαλέσει στα Σκόπια η έκδοση βιβλίου αλβανική καταγωγής ιστορικού στη χώρα, του Σκεντέρ Χασάνι, με τίτλο «Αποδεικτικά στοιχεία των Αλβανών των Σκοπίων» (Dëshmi për Shkupin shqiptar), το οποίο αμφισβητεί γενικότερα τους… τίτλους ιδιοκτησίας των Σκοπιανών επί του εδάφους της χώρας τους!

Το βιβλίο του Αλβανού ιστορικού, παραθέτει ιταλικά έγγραφα τα οποία καταδεικνύουν αναλυτικά την πληθυσμιακή σύσταση στην περιοχή την περίοδο 1912- 1941 καταγράφοντας πληθυσμιακή υπεροχή του αλβανικού στοιχείου στην πόλη των Σκοπίων.

Τα έγγραφα αυτά, σύμφωνα με τον συγγραφέα, αποδεικνύουν ότι όσα υποστηρίζουν οι Σλάβοι… που πιστεύουν ότι είναι «Μακεδόνες» με… λαμπρή Ιστορία στα βάθη των αιώνων, ότι το αλβανικό στοιχείο μόνο μειονότητα δεν ήταν στην περιοχή, προκαλώντας ευθέως το κατεστημένο της χώρας, το οποίο με ιστορικές ψευδολογίες και καπηλεία της Ιστορίας άλλων λαών επιχειρεί να οικοδομήσει και να επιβάλλει μια πλαστή «εθνική ταυτότητα».

Σύμφωνα με το «Βαλκανικό Περισκόπιο» του Γιώργου Εχέδωρου, «το παρόν έγγραφο απορρίπτει εκείνους που εφηύραν μέσα από πολιτικούς κύκλους, ότι οι Αλβανοί αποτελούσαν μειοψηφία στη μικρή πόλη της εποχής εκείνης. Εξάλλου και από τον γεωγράφο του 17ου αιώνα, Εβλιγιά Τσελεμπή, δηλώνεται ότι στα Σκόπια ομιλούνταν η αλβανική γλώσσα και όχι η ‘μακεδονική’ που ισχυρίζεται η κρατική εγκυκλοπαίδεια, αφού ο σλαβικός πληθυσμός ήρθε στην πόλη μετά τους τουρκικούς πολέμους».

Οι εξελίξεις αυτές θα πρέπει να κρούσουν τον κώδωνα του κινδύνου στην ηγεσία της ΠΓΔΜ ώστε να αντιληφθεί ότι η πολιτική που ακολουθεί και οι εμμονές της στο ζήτημα της ονομασίας, είναι απλά αυτοκτονική. Και μάλιστα θα σηματοδοτήσει ένα αργό και βασανιστικό θάνατο. Διότι αρνούνται να αντιληφθούν ότι τα συμφέροντα των ισχυρών μπορούν να αλλάξουν και η επιβίωση του κράτους τους θα μπορούσε να παύσει να αποτελεί προτεραιότητα.

Τότε μόνο θα αντιληφθούν ότι η στάση τους απέναντι στην Ελλάδα, τη μοναδική χώρα που πραγματικά δεν είχε την παραμικρή αξίωση που να άπτεται ζητημάτων κυριαρχίας, ήταν αυτοκτονική…

ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΞ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ


Ενδεχομένως και ως προετοιμασία για την καταγγελία της «Ενδιάμεσης Συμφωνίας» της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ θα μπορούσε να ερμηνευθεί η σημερινή εξέλιξη με την ελληνική αντίδραση στις συνεχιζόμενες προκλήσεις των Σοπιανών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, η Επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδος στα Σκόπια, Πρέσβης Αλ. Παπαδοπούλου, προέβη σε διάβημα προς το υπουργείο Εξωτερικών της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, με αφορμή την ανέγερση αψίδας στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων, στην οποία απεικονίζεται, μεταξύ άλλων, ο Ήλιος της Βεργίνας και παραστάσεις αλυτρωτικού περιεχομένου, κατά παράβαση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας και της αρχής της καλής γειτονίας.

Στο ίδιο πλαίσιο, η κυρία Παπαδοπούλου διαμαρτυρήθηκε για τη συνεχιζόμενη, με διάφορες ενέργειες, πολιτική διαστρέβλωσης της ιστορικής πραγματικότητας, που στρέφεται εναντίον της Ελλάδος και άλλων γειτονικών χωρών.

Η Ελλάδα έχει κατ’ επανάληψη επισημάνει ότι τέτοιες ενέργειες, πέραν του ότι αποτελούν παραβίαση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας και της αρχής της καλής γειτονίας, ο σεβασμός της οποίας αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την ευρωπαϊκή προοπτική της γειτονικής χώρας, είναι επικίνδυνες και συνιστούν απειλή για τη σταθερότητα της περιοχής των Βαλκανίων, που έχει πληρώσει ακριβά στο παρελθόν το τίμημα του εθνικισμού.

Η Ελλάδα καλεί την κυβέρνηση της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας να λάβει διορθωτικά μέτρα για τις ως άνω ενέργειες.

Δεν θα προβούμε σε περαιτέρω σχολιασμούς, αφού όλα δείχνουν ότι το υπουργείο Εξωτερικών σταδιακά επεξεργάζεται και άλλες, πιο «ενεργητικές» κινήσεις με στόχο την αφύπνιση των Σκοπιανών, οι οποίοι θα πρέπει να αντιληφθούν εγκαίρως τον ολισθηρό δρόμο που έχουν πάρει, ο οποίος θα τους οδηγήσει σε μεγάλες περιπέτειες στο άμεσο μέλλον…

Προς εκπλήρωση της προφητείας "Ένα ψωμί θα χαθεί το μισό, και ένα ολόκληρο";



ΔΕΝ ΦΥΤΡΩΣΑΝ ΤΑ ΣΙΤΑΡΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Συζητώντας με νεαρό φωτισμένο ασκητή της Δυτικής Μακεδονίας, περί διαφόρων πνευματικών θεμάτων σε κάποια στιγμή προσπαθώντας να μου εξηγήσει την δύναμη του Θεού μου ανέφερε «εμείς κάνουμε σχέδια αλλά ο Θεός έχει τα δικά Του... Κοίτα φέτος τι έγινε : για πρώτη φορά από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου δεν φυτρώσανε τα σιτάρια! Τέτοια εποχή τα χωράφια έπρεπε να έχουν αρχίσει να είναι ήδη πράσινα αλλά φαίνεται με τις συνεχόμενες παγωνιές μόλις πετάχτηκε το φύτρο του σιταριού κάηκε από την παγωνιά και πάει η σοδειά... Μπορεί να ξαναοργώσουν και να φυτέψουν ξανά για να πάρουν κάποια έστω μικρότερη παραγωγή άμα ευνοήσει ο καιρός αλλά είδες ο Θεός τι κάνει άμα θέλει;»

Πετάχτηκα τότε και του λέω «η προφητεία του Πατροκοσμά!»
«Ποια προφητεία;» μου λέει.
«Αυτή που γράφει ο Καντιώτης στο βιβλίο του για τον Πατροκοσμά! Λέει :
"Ένα ψωμί θα χαθεί το μισό, και ένα ολόκληρο"
κι εξηγεί ότι όπου ψωμί είναι σοδειά!»
«Μπορεί...» απάντησε, κοιτώντας πονηρά...

Και συμπλήρωσα «υποθέταμε ότι θα διακοπεί ο θερισμός από πόλεμο αλλά πολύ πιθανό να είναι αυτό! Δηλαδή, είτε να ξανασπείρουν ένα μέρος των χωραφιών και να πάρουν μέρος της παραγωγής, είτε να βγουν σιτάρια μόνο σε κάποιες περιοχές π.χ. πιο θερμές όπως της Θεσσαλίας».

«Ποιος ξέρει... Ούτως ή άλλως ο καιρός έφτασε...» συμπλήρωσε ο νεαρός ασκητής, κρυφογελώντας...


Με χαιρέτισε λέγοντας ξανά χαμογελώντας λέγοντας με βεβαιότητα...
...«μη φοβάστε - όλα θα πάνε καλά!»


 

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ... ΨΕΥΤΟΕΙΣΒΟΛΗ «ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ»!!!



ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΜΕΣΣΙΑ»-ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ...
Όταν πριν από μερικά χρόνια, όχι και πάρα πολλά, ο γράφων έδειξε σε επιστημονικούς και παρασκηνιακούς κύκλους τα πορίσματα των γεωπολιτικών του ερευνών και έθεσε επί τάπητος επακριβώς προς τα πού οδεύουν τα πράγματα, μόνο που... δεν θεωρήθηκε «γραφικός»!
Κι αυτό, διότι στις έρευνές μας επί των διεθνών εξελίξεων είχαμε το κουράγιο να βροντοφωνάξουμε: ΕΡΧΕΤΑΙ! «Είναι πλέον θέμα ολίγων ετών»!... Μιλώντας με απόλυτη σαφήνεια για τα απίθανα μυστικά παιχνίδια που παίζονται εδώ και αιώνες στα άδυτα των υπερδυνάμεων του πλανήτη, αλλά και για την επιδίωξη συγκεκριμένης εξουσιαστικής κάστας, η οποία και αποσκοπούσε όχι απλά στην κυριαρχία της επί της ανθρωπότητας, αλλά σε κάτι άλλο, πολύ βαθύτερο: στη θανάτωση των ψυχών των ανθρώπων!!!
Φυσικά, από πολύ νωρίς (ήδη από τα τέλη της δεκαετίας του 1990) κάναμε λόγο ευθέως για τη θεολογική-μεταφυσική διάσταση της διπλωματίας, για την επερχόμενη εμφάνιση ενός σκοτεινού προσώπου που θα θελήσει να κυβερνήσει τον κόσμο, αλλά και για το ότι επίκεντρο των ραγδαίων αυτών αλλαγών θα ήταν η Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα ο ελληνικός γεωγραφικός χώρος, ο οποίος βέβαια ως έννοια είναι πολύ ευρύτερος του σημερινού γραικύλικου κρατιδίου!... Και, στο παραπάνω πλαίσιο, μιλήσαμε ότι έρχεται ριζική ανάπλαση της γεωπολιτικής πραγματικότητας της περιοχής μας, καθώς και σάπισμα-πτώση της πλέον διεφθαρμένης περιόδου της ιστορίας του ελληνικού έθνους: της Μεταπολίτευσης...

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΙ.



Σχεδόν 3 μήνες απεργίας συμπληρώνουν οι εργαζόμενοι στην Ελληνική Χαλυβουργία, στο εργοστάσιο του Ασπροπύργου. Πέρα από την αξιοπρεπή, σθεναρή και πάνω απ’ όλα Ελληνική (και όχι διεθνιστική) στάση των απεργών, αν κάτι χαρακτηρίζει την όλη ιστορία, αυτό είναι η απαράδεκτη θέση του ΚΚΕ, το οποίο  ωθεί στην πολιτική εκμετάλλευση του αγώνα των εργαζομένων, αποκλειστικά για κομματικά οφέλη. Κρίνοντας προφανώς από τους αμετανόητους οπαδούς του, θεωρεί όλον τον κόσμο ηλίθιο, που θα φάει αμάσητο το οποιοδήποτε παραμύθι τους σερβίρει η απολιθωμένη ηγετική κλίκα του νεοσταλινικού ΚΚΕ.

Μάθαμε, λοιπόν, πως ο πρόεδρος του σωματείου και στέλεχος του ΠΑΜΕ στην γενική συνέλευση του σωματείου, τόνισε την ανάγκη για ενίσχυση της «περιφρούρησης του αγώνα», επειδή «όσοι έρχονται εδώ, δεν έρχονται όλοι για το καλό μας»… Πιστό στην στρεβλή ανάπτυξη της συνωμοσιολογίας, το ΚΚΕ  «ανακαλύπτει» εχθρούς που έρχονται με το προσωπείο του αλληλέγγυου.  Ποιοι είναι αυτοί;

Πακιστάν η Εύβοια.....



Πακιστανοί απήγαγαν Πακιστανό και συμπατριώτες τους πήγαν να τον σώσουν με αποτέλεσμα να γίνει του… Πακιστάν στην Εύβοια.
Ένας 29χρονος Πακιστανός έπεσε θύμα απαγωγής από τέσσερις συμπατριώτες του, οι οποίοι τον μετέφεραν σε παράπηγμα σε αγροτική περιοχή στα Κριεζά.

Οι δράστες επικοινώνησαν τηλεφωνικά με την μητέρα του θύματος από την οποία ζήτησαν 17 χιλιάδες ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο.
Όμως ομάδα κρούσης Πακιστανών προσπάθησε να απελευθερώσει τον 29χρονο με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια με τους δράστες.
Από τη συμπλοκή τραυματίστηκε ο ένας από τους απαγωγείς 29 ετών, ο οποίος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.
Αστυνομικοί του Τμήματος Αλιβερίου συνέλαβαν έναν ακόμη από τους δράστες, 19 χρονών ενώ αναζητούνται άλλοι οι δύο.

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Έπεσε το προσωπείο του Καμμένου πριν καν προχωρήσει στην ίδρυση κόμματος.


ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ. ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Αυτοί είναι οι άπλυτοι!



ΤΡΕΙΣ "ΑΝΔΡΕΣ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ. ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ. ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΤΥΠΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (ΒΛΕΠΕ ΜΑΡΦΙΝ). Υ.Γ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ; Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΥΨΗΛΟΤΑΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ;

Η διπλή ιδιότητα μιας νεαρής αστυνομικού, που υπηρετεί στην Κρατική Ασφάλεια ενώ ταυτόχρονα σπουδάζει στο τμήμα Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Πάτρας, την έκανε θύμα αναίτιας επίθεσης και ξυλοδαρμού από τρεις νεαρούς στο παρκινγκ του ιδρύματος! Ένας από τους δράστες συνελήφθη και κρατείται, ενώ οι υπόλοιποι αναζητούνται.

Οι δράστες πρόλαβαν τη νεαρή αστυνομικό μετά το μάθημά της το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ κατευθυνόταν φορώντας πολιτικά προς το αυτοκίνητό της μέσα στο σκοτάδι. Της έσκισαν τα ρούχα, την ξυλοκόπησαν και την άφησαν αιμόφυρτη.

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ισχυρό σοκ, διάστρεμμα στο πόδι και χτυπήματα στα πλευρά και σε άλλα σημεία του σώματός της.

Οι έρευνες της Ασφάλειας Πάτρας την οδήγησαν στα ίχνη ενός νεαρού που ανήκει στο χώρο των αριστεριστών, τον οποίο το θύμα αναγνώρισε και κατέθεσε σε βάρος του.

Οι αστυνομικοί σχηματίζουν δικογραφία και τον αναζητούν, όπως και τους άλλους δυο που μετείχαν στην επίθεση.

Πόσοι Έλληνες επιχειρηματίες θα έπρατταν κάτι παρόμοιο για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία;



"Γάλλος" επιχειρηματίας και... πολιτικός ακτιβιστής με το χαρακτηριστικό γαλλικό όνομα Rachid Nekkaz επιδεικνύει την επιταγή του ενός εκατομμυρίου ευρώ για να πληρωθεί το πρόστιμο σε οποιονδήποτε καταδικαστεί στην Γαλλία, αρνούμενος την γενοκτονία των Αρμενίων απο τους Τούρκους. Ο Nekkaz είχε και παλαιότερα προσφερθεί να πληρώσει τα πρόστιμα μουσουλμάνων γυναικών που φορούσαν νικάμπ. Μάλιστα ο "Παριζιάνος" δήλωσε πως ο νόμος που πέρασε η Γαλλία -και εξόργισε την Άγκυρα- έχει στόχο το Ισλάμ, αφού η Τουρκία είναι μουσουλμανική χώρα!

Στον αντίποδα, έχετε δει κανέναν επιχειρηματία δικό μας να στέκεται στο πλευρό της Ορθοδοξίας και των Δίκαιων της Ελλάδας και μάλιστα δίνοντας τέτοια ποσά; Και μην μας πείτε για τον Εμφιετζόγλου, γιατί είναι απλώς η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρηματιών -γιατί ας μην κοροϊδευόμαστε, εθνικό κεφάλαιο στη χώρα μας δεν υπάρχει- ασχολούνται με την "καλή ζωή", εάν φυσικά δεν ανήκουν στους κόλπους της... αριστεράς και της... προόδου.

Δήμητρα Μυλωνά

ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ

Horrorscope 2012- Ζυγός (Κωνσταντίνος Μητσοτάκης).



Ζυγός (Κωνσταντίνος Μητσοτάκης): Τα τελευταία 1200 χρόνια έχουν αποδείξει ότι οι δυσκολίες, αλλά και οι εκδημίες πολιτικών αντιπάλων, σάς τονώνουν και σάς γεμίζουν αισιοδοξία και όρεξη για ντολμάδες και νέα ανοίγματα. Οι περικοπές μισθών και συντάξεων (των άλλων) και η αύξηση του οικογενειακού εισοδήματός σας θα είναι οι βασικές σας προτεραιότητες για τους επόμενους μήνες. Την Κυριακή που θα δοθεί ο λόγος σε πρόσωπα που αντιπαθείτε (ο ελληνικός λαός, για παράδειγμα) να αποφύγετε να παρακολουθήσετε τηλεόραση. Προτιμήστε ένα ταξιδάκι στη φιλόξενη Μόρντορ και στα μαγευτικά Καρπάθια. Η αποτυχία ενός προσφιλούς σας προσώπου να μπει στη Βουλή ίσως σας πικράνει αλλά θα το ξεπεράσετε σχετικά εύκολα.

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩ​ΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗ ΜΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ!



ΣΤΗ ΜΑΝΗ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΣΤΑΝΑ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΑΛΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ....

Οι Μανιάτες συσπειρώνονται και παίρνουν το νόμο στα δικά τους χέρια. Οργανώνονται σε ομάδες και δηλώνουν έτοιμοι να υπερασπιστούν τον τόπο τους. Τα κρούσματα διαρρήξεων και κλοπών παρά τις συνεχείς συλλήψεις, συνεχίζονται και αναγκάζουν τους Μανιάτες να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά. Να οργανωθούν και να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα μόνοι τους.


ksipnistere.blogspot.com
ΠΗΓΗ

Συνελήφθη ο γνωστός αριστερός ανθέλληνας Φυντανίδης για χρέη.



Ο γνωστός ανθέλληνας Σεραφείμ Φυντανίδης, ο υπερασπιστής των λαθρομεταναστών, ο οπαδός της ελληνοτουρκικής "φιλίας", ο υποστηρικτής του καθεστώτος Σημίτη, συνελήφθη για χρέη. Αυτοί είναι οι αριστεροί!

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για μη απόδοση ΦΠΑ ασκήθηκε σε βάρος του δημοσιογράφου Σεραφείμ Φυντανίδη. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στο αρμόδιο δικαστήριο για να δικαστεί για το παραπάνω αδίκημα. Εχει πάντως το δικαίωμα να ζητήσει και να λάβει προθεσμία από το δικαστήριο.

Η δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του δημοσιογράφου είναι σε βαθμό πλημμελήματος γιατί το αρχικό χρέος του δημοσιογράφου ήταν 55.000 ευρώ και με τις προσαυξήσεις ανήλθε στο ποσό των 135.000 ευρώ. Δεν ξεπερνούσε δηλαδή το όριο των 75.000 ευρώ που είχε θέσει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Νίκος Παντελής προκειμένου η δίωξη για μη απόδοση ΦΠΑ να είναι σε βαθμό κακουργήματος.

Ο Σεραφείμ Φυντανίδης συνελήφθη σήμερα το πρωί έπειτα από έλεγχο της ΔΟΥ Ψυχικού για οικονομικά έτη έως το 2011. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, o γνωστός δημοσιογράφος κατέβαλε προσπάθεια να συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Επιπλέον, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, αναζητείται και η σύζυγός του, Βιργινία Βεντουράκη, για χρέη προς το Δημόσιο.

ΑΛΒΑΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ 77ΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ

Ακόμη ένα αιματηρό περιστατικό με δολοφονία Έλληνα από αλλοδαπούς «οικονομικούς μετανάστες» εξιχνίασε το τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης. Πρόκειται για τη δολοφονία ενός 77χρονου σε οικία στα Βούρβουρα Αρκαδίας.

Η ληστεία που είχε προηγηθεί και κατέληξε στη δολοφονία του άτυχου Έλληνα πραγματοποιήθηκε από τέσσερις Αλβανούς, «οικονομικούς μετανάστες». Πιο συγκεκριμένα ο 35χρονος Αλβανός (ο οποίος και συνελήφθη) μαζί με τους άλλους τρεις συνεργούς του, στις 4-9-2011 το βράδυ, στα Βούρβουρα Αρκαδίας, μπήκαν στο σπίτι που διέμενε ο 77χρονος ημεδαπός μαζί με την 79χρονη σύζυγο του και τους ακινητοποίησαν. Επιπλέον οι δράστες χτύπησαν τον 77χρονο, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του.

Σε βάρος ενός εκ των τριών ατόμων, που δεν έχουν συλληφθεί, εκκρεμούν δύο (2) εντάλματα σύλληψης για ληστεία και ληστεία με ανθρωποκτονία, καθώς και δύο (2) καταδικαστικές αποφάσεις.

Τι μπορεί να πει κανείς για το παράλογο αυτό της κατάστασης; Με τι λόγια θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να περιγράψει αυτή την αδιανόητη πλην όμως πραγματικότητα που ζει ο Έλληνας πολίτης ο οποίος σφαγιάζεται σχεδόν καθημερινά από αλλοδαπούς χωρίς να αντιδρά ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και το ΑΜΕΑ κράτος που τον αφήνει έρμαιο στην κάθε ληστρική και δολοφονική επιδρομή.

Ο ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΖΕΙ ΣΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ , ΟΥΤΕ ΟΔΟΝΤΟΓΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ


Ανατριχίλα προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο επιβιώνει ο αποπεμφθείς πατριάρχης Ιεροσολύμων Ειρηναίος στο «κελί του» στον ναό Κωνσταντίνου και Ελένης. Πριν από λίγο καιρό, προκειμένου να απαλλαγεί από ένα δόντι που τον ταλαιπωρούσε, εφάρμοσε μια πρακτική που παραπέμπει στον μεσαίωνα:

Εδεσε το δόντι του με σπάγκο και την άλλη άκρη στην πόρτα την οποία έκλεισε με δύναμη.

Στην τρίτη προσπάθεια το δόντι έφυγε και ο κ. Ειρηναίος αφού συνήλθε από τον πόνο και την αιμορραγία, πήρε το δόντι και το έβαλε μαζί με άλλα που έβγαλε με τον ίδιο τρόπο σε ένα σακουλάκι. Οπως λέει ο ίδιος στο iefimerida.gr «τα κρατάω, μου έχουν μείνει δύο δόντια, όλα τα άλλα τα έχω βγάλει με αυτή την πρακτική. Τι άλλο να κάνω, έτσι όπως με έχουν φυλακισμένο;», ισχυρίζεται ο τέως Πατριάρχης ο οποίος από το Αύγουστο του 2005 ζει απομονωμένος στο κελί του, από το οποίο έχει δικαίωμα να βγει μόνο για να εγκαταλείψει τα Ιεροσόλυμα.

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ;;


Ερωτηματικά για τις διασυνδέσεις του βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Κυριάκου Βελόπουλου γεννούνται από την αποκάλυψη φωτογραφιών, που τον εμφανίζουν να ανταλάσσει χειραψίες και να συντρώγει με δύο άτομα από τους φερόμενους ως αρχηγούς του κυκλώματος εκβιαστών-τοκογλύφων της Θεσσαλονίκης.
Ήδη από την πρώτη μέρα που έγιναν οι συλλήψεις για την υπόθεση που έχει σοκάρει την συμπρωτεύουσα κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο φωτογραφία του Κυριάκου Βελόπουλου μαζί με τον Μάρκο Καραμπέρη καθώς ο φερόμενος ως αρχηγός του κυκλώματος υπήρξε στο παρελθόν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας στο ψηφοδέλτιο του Βελόπουλου.

THN ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΖΗΤΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ



Tην υποθήκευση και συντηρητική κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης, ζητά με προσφυγή της στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης η εταιρία «DPA TECHNICAL», καθώς το κόμμα χρωστά 18.795,24 ευρώ, στην επιχείρηση από την προεκλογική εκστρατεία του 2009.

Μάλιστα το Πρωτοδικείο στις 7/12 αποφάσισε με προσωρινή διαταγή την «απαγόρευση οποιασδήποτε μεταβολής της νομικής και πραγματικής κατάστασης της κινητής και ακίνητης περιουσίας της», ενώ πλέον η εταιρία απειλεί ότι θα προχωρήσει σε πλειστηριασμό της περιουσίας του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης.

Τη στιγμή που τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ όπως ο Ε.Βενιζέλος που ελέγχει την Νομαρχιακή Θεσσαλονίκης προσπαθεί να υποτίθεται να κλείσει το PSI, να πάρει δόσεις και να υπογράψει την δανειακή σύμβαση που "θα μας σώσει" (αυτούς, σίγουρα θα τους σώσει...) την ίδια στιγμή δεν μπορούν να πληρώσουν 18.000 ευρώ από την κακοδιαχείριση της Νομαρχιακής τους Επιτροπής!

Κίσινγκερ: Ετοιμαστείτε όλοι για πόλεμο!



Τη δική του ερμηνεία στα γεγονότα που έρχονται έδωσε ο Χένρι Κίσινγκερ μιλώντας στην “The Daily Squib”. Μία ερμηνεία που είτε προέρχεται από ένα μυαλό που δεν λειτουργεί, είτε προέρχεται από έναν άνθρωπο που ξεδιάντροπα ανακοινώνει την έναρξη μίας τεράστιας καταστροφής μέσω του πολέμου, προκειμένου η Νέα Τάξη να κυβερνήσει σε ολόκληρο τον πλανήτη, έχοντας την απόλυτη εξουσία, την απόλυτη δύναμη και όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές στη διάθεσή της.

Σε συνέντευξή του τόνισε:
«Οι ΗΠΑ χτυπούν εμμέσως τη Κίνα και τη Ρωσία ενώ το τελευταίο χτύπημα θα είναι απέναντι στο Ιράν που είναι και ο βασικός εχθρός του Ισραήλ. Δώσαμε (οι ΗΠΑ) το δικαίωμα στην Κίνα και τη Ρωσία να αυξήσουν τη στρατιωτική τους δύναμη. Ο επικείμενος πόλεμος θα είναι σκληρός και ο νικητής μόλις ένας, εμείς. Η Ε.Ε γνωρίζει καλά τι έρχεται και βιάζεται να δημιουργήσει ένα σχηματισμό τύπου υπερ-κράτους που θα τις δώσει ευκαιρίες αλλά κυρίως θα εγγυηθεί την επιβίωσή της.

Αν είστε ένας απλός άνθρωπος το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προετοιμαστείτε για πόλεμο και να μετακομίσετε στην επαρχία ζώντας σε φάρμα. Καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας και όπλα για να αντιμετωπίσετε τις ορδές των πεινασμένων. Αν ανήκετε στην ελίτ τότε θα υπάρχουν για εσάς ειδικά καταφύγια, ωστόσο και σε αυτά θα υπάρχει κίνδυνος.

Το σχέδιο είναι να καταληφθούν πάνω από επτά χώρες της Μέσης Ανατολής για τους πόρους τους. Είναι βέβαιο ότι η Κίνα και η Ρωσία δεν θα το επιτρέψουν και κάποια στιγμή θα παρέμβουν. Αν όλα πάνε όπως τα θέλουμε η μισή Μέση Ανατολή θα γίνει Ισραηλινή.

Από τις στάχτες του πολέμου θα οικοδομηθεί μια νέα κοινωνία, μία υπερδύναμη και μία παγκόσμια κυβέρνηση. Οι ΗΠΑ έχουν όλα όσα χρειάζονται ώστε να είναι αυτή η μοναδική υπερδύναμη».
ΠΗΓΗ

Παίρνουν το νόμο στα χέρια τους οι Ηρακλειώτες ;



Σε ακραίες ενέργειες έχει οδηγήσει τους Ηρακλειώτες η αύξηση της εγκληματικότητας με αποτέλεσμα τον τελευταίο καιρό να παρουσιάζεται, σύμφωνα με το CRETEPLUS, μεγάλη αύξηση στην έκδοση αδειών για οπλοκατοχή.

Ολοένα και περισσότεροι Ηρακλειώτες για να προστατεύσουν τις οικογένειες τους, σε περίπτωση που έρθουν αντιμέτωποι με διαρρήκτες και ληστές προχωρούν στην αγορά επαναληπτικών καραμπινών, καθώς πρόκειται για μια φθηνή σχετικά λύση, αφού τα όπλα αυτά ξεκινούν από τα 350- 400 ευρώ.

Την αγoρά όπως διευκρινίζεται δεν την κάνουν παράνομα. Αντιθέτως. Σπεύδουν να κάνουν αίτηση στην Αστυνομική Διεύθυνση, έχοντας μαζί τους το χαρτί του γιατρού που απαιτείται και όταν τις αγοράσουν τηρούν όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις κατοχής. Φτιάχνουν οπλοβαστούς, τις μεταφέρουν πάντα φυλαγμένες σε ειδικά κυτία κτλ.

Horrorscope 2012- Παρθένος.



Παρθένος (Φώτης Κουβέλης): Στο κόμμα της αποβουτυρωμένης νεοταξικής αριστεροφάνειας που ιδρύσατε («Δημοκρατική Αριστερά») θα γίνει αληθινός συνωστισμός! Αφενός έχετε στις τάξεις σας μια κυρία που μπορεί άνετα να κατοχυρώσει τα δικαιώματα εμπορικής χρήσης της λέξεως «συνωστισμός», την κ. Μαρία Ρεπούση. Η άχρι πρότινος διασημότατη κυρία ανέλαβε ολόκληρο τον τομέα της παιδείας(!) στο κόμμα και εξελέγη στην κεντρική επιτροπή. Η κ. Ρεπούση είναι εκείνη που έγραψε για τον... στρίμωγμα των Σμυρνιών στην προκυμαία της πόλης το 1922, όταν περίμεναν στην ουρά για να εξυπηρετηθούν από τους Τούρκους συμμάχους μας. Οι υπηρεσίες που προσέφεραν οι Τούρκοι ήταν ακούσια ευθανασία με χατζάρες και τυφέκια. Επίσης, το 2012 προδιαγράφεται λαμπρό μια και εσείς χαίρετε της εκτίμησης και της στήριξης του Γιάννη Κακουλίδη, του χιουμορίστα διαφημιστή. Μόλις βάρεσε φαλιμέντο η εταιρεία του η UpSet! και θα έχει μπόλικο χρόνο να ασχοληθεί με το κόμμα.

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Λοβέρδος: Αν πειράξουν τον Γ. Παπανδρέου θα γίνει μακελειό (BINTEO)

Θα τα δώσει όλα ο Λοβέρδος στον ΓΑΠ και τους παπανδρεϊκούς για να κερδίσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ; Αυτό δείχνει αποφασισμένος να κάνει ο υπουργός Υγείας, επιβεβαιώνοντας ότι έχει (ή προσπαθεί να «δέσει») συμμαχία με τον ΓΑΠ και τα στελέχη του – σημειώνουμε ότι ΓΑΠ και παπανδρεϊκοί δεν είναι απολύτως το ίδιο πράγμα τις τελευταίες ημέρες.
Η ουσία είναι ότι ο Λοβέρδος παρέχει πολιτική κάλυψη στον ΓΑΠ και την οικογένειά του σε μία στιγμή που κανείς άλλος δεν το κάνει. Βγήκε το πρωί στο «Μέγκα» και είπε ότι «θα γίνει μακελειό» στη χώρα αν πειράξουν τον ΓΑΠ!!!

Συγκεκριμένα ο Λοβέρδος είπε:

Τι γυρεύουν 4 εκατ. Τουρκικές λίρες σε χέρια λαθρομεταναστών;;;

Ξένοι μισθοφόροι, αμοιβόμενοι με τουρκικό βρώμικο χρήμα. Θα μου πείτε, που είναι το περίεργο; Εδώ υπάρχουν πολιτικοί και δημοσιογράφοι έμμισθοι Τούρκων πρακτόρων. Υπάρχει μια βασική διάφορα ως προς την αντιμετώπιση: Οι μεν θα έχουν όπλα την κρίσιμη στιγμή!!!

Το συμβάν:

Ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. ότι σε διαμέρισμα στην Αθήνα, που είχε διαμορφωθεί σε παράνομη λέσχη, συνελήφθησαν 31 αλλοδαποί (29 υπήκοοι Μπαγκλαντές και 2 Πακιστάν) να παίζουν. Και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 4 εκατ. τουρκικές λίρες!!!

Τέσσερα εκατομμύρια λίρες Τουρκίας, είναι ένα εκατ. 700 χιλ. περίπου ευρώ.
Κι αυτό το ποσόν το είχαν οι λαθρομετανάστες του Μπαγκλαντές;
Είναι δυνατόν να συνέβη αυτό και να μη έγινε θέμα στα δελτία; 

eglimatikotita.gr