Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΝΤΑΛΑΡΑΣ: ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ !!! ΞΕΧΑΣΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΠΑΛΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ως οικειοθελής συνήγορος του Θεόδωρου Πάγκαλου εμφανίστηκε ο Γιώργος Νταλάρας σε συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγη ώρα στην τηλεόραση. Υποστήριξε ότι συμφωνεί με το ενδεχόμενο εκχώρησης των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων!
Πριν ακόμα ολοκληρώσει το ερώτημά της η κ. Πόπη Τσαπανίδου, ο γνωστός καλλιτέχνης έσπευσε να συμφωνήσει με την άποψη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Θεόδωρου Πάγκαλου περί εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας λέγοντας: «Συμφωνώ αλλά δεν υπερβάλλω»!
Ο κ. Γιώργος Νταλάρας είπε επί λέξει: «Συμφωνώ γιατί κατ' ανάγκη πρέπει να συμφωνήσω. Αν και τα Μνημόνια είναι κατακριτέα επί της ουσίας. Δεν θέλαμε ποτέ να τα ζήσουμε αυτά. Πρέπει να δούμε ποιοι μας οδήγησαν σ' αυτά τα Μνημόνια και ποιοι φταίνε από τους κυβερνήτες μας, ποια κόμματα, ποιοι απέχουν, ποιοι δεν δουλεύουν γι' αυτά, ποιοι μένουν με την ασπίδα της "μη συμμετοχής" και δεν δουλεύουν γι' αυτό ενώ θα έπρεπε να ήμαστε ενωμένοι». Έφθασε μάλιστα να υιοθετήσει πλήρως τις απόψεις που έχει διατυπώσει επανειλημμένως ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος επέλεξε τη σύζυγό του Άννα Νταλάρα στην ηγετική ομάδα που στήριξε την κυβέρνηση που οδήγησε τη χώρα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και στον ασφυκτικό έλεγχο της τρόικας.
Υιοθετεί ρητορική Παπανδρέου
«Δεν συμφωνώ με τα Μνημόνια αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω. Είναι: Ή Μνημόνιο ή καταστροφή», σημείωσε ο κ. Νταλάρας επιβεβαιώνοντας τη γνωστή τακτική διλημμάτων που έθεσε επανειλημμένως κατά την προηγούμενη διετία ο κ. Παπανδρέου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΤΑΛΑΡΑ :

ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΟΥ:



ΣΧΟΛΙΟ : ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΕΜΕΣΑ Η ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ....ΤΗΝ ΝΟΣΟ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ


ΠΗΓΗ

ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ : «ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΩΣ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ;»


ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΥΛΑΕΙ, ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙ
Η συγκλονιστική προθανάτια κραυγή του 56χρονου άνεργου οικογενειάρχη, πατέρα δύο έφηβων κοριτσιών που έδωσε τέλος στη ζωή του στις αρχές της εβδομάδας στο «Νησί των Ονείρων» της Εύβοιας, αποτυπώθηκε σε ένα κομμάτι χαρτί. Τα όσα έγραψε με τρεμάμενο χέρι ο πνιγμένος στα χρέη πολίτης πριν πατήσει τη σκανδάλη της καραμπίνας, είναι παραγγελία για απονομή δικαιοσύνης στους επίορκους πολιτικούς που γονάτισαν στους Γερμανούς και οδήγησαν εκατομμύρια Έλληνες στην εξαθλίωση. Το πλήρες κείμενο της επιστολής είναι το εξής:

«Αυτούς που μας έφεραν ως εδώ ποιος θα τους δικάσει; Χωρίς εργασία, χωρίς σύνταξη, χωρίς μέλλον για τα παιδιά μου(παιδιά μας). Ζητώ τα δύο κτήματα στο χωριό το οικόπεδο με την οικοδομή να πάνε στο Κράτος. Διότι τα παιδιά μου δεν έχουν χρήματα για φόρους και χαράτσια. Ο κύριος εισαγγελέας, ο δικηγορικός σύλλογος και τα ΜΜΕ να τα βοηθήσουν σε αυτό. Είναι μικρά και χωρίς πατέρα. Την ομορφότερη οικογένεια έχω όμως με τα λάθη μου την κατέστρεψα. Όποιος μπορεί να τα βοηθήσει παρακαλώ».

Την επιστολή του αυτόχειρα που πήρε την βάρκα και πέρασε απέναντι στο μικρό νησάκι(το νησί των ονείρων, όπως το λένε οι ντόπιοι)την αφιερώνουμε σε όσους Νενέκους, Εφιάλτες και Ιούδες πούλησαν την πατρίδα μας.

makeleio.gr

Αλβανοί έκλεβαν ,βιαζαν ,και απήγαγαν σε όλη την Κορινθία.


Από την περασμένη Δευτέρα βρίσκονταν στα χέρια της Αστυνομίας οι δράστες της απαγωγής και ληστείας σε βάρος του πρώην κοινοτάρχη της Ξυλοκέριζας Κορινθίας! Είχαν συλληφθεί για άλλες δύο ένοπλες ληστείες και τρεις απόπειρες κλοπής σε οικίες στο Λέχαιο και στον Άσσο, αλλά η έρευνα που συνεχίζεται διαλεύκανε την απαγωγή και άλλη μια ληστεία, καθώς και μια υπόθεση βιασμού!
       
Οι δυο Αλβανοί κακοποιοί ηλικίας 26 και 24 χρόνων ομολόγησαν ότι στις 14 Φεβρουαρίου είχαν απαγάγει με την απειλή πιστολιών τον 66χρονο από το σπίτι του, τον οδήγησαν σε εγκαταλελειμμένο κτίριο όπου τον έδεσαν, άρπαξαν όσα χρήματα είχε πάνω του και τα προσωπικά του αντικείμενα και διέφυγαν με το Ι.Χ. φορτηγάκι του που βρέθηκε την επομένη εγκαταλελειμμένο στην Κόρινθο.
       
Παράλληλα, ομολόγησαν ότι στις 16 Φεβρουαρίου είχαν εισβάλλει στο σπίτι ενός 52χρονου στα Εξαμίλια Κορινθίας, τον ακινητοποίησαν μαζί με την 41χρονη και αφού τους τραυμάτισαν χτυπώντας τους, άρπαξαν 110 ευρώ και ένα κινητό, πήραν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου της γυναίκας και διέφυγαν με αυτό. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο κοντά στις γραμμές του προαστιακού στην Κινέττα.
      
Ο ένας από τους δύο αλλοδαπούς κατηγορείται και για βιασμό, τον οποίο φέρεται να διέπραξε σε βάρος μιας νεαρής κοπέλας στο σπίτι της οποίας είχε μπει για να κλέψει σε άλλη περιοχή της Κορινθίας! Η έρευνα της Ασφαλείας Κορίνθου συνεχίζεται για να διαλευκανθεί πλήρως η δράση των αδίστακτων κακοποιών.

protothema.gr

ΑΓΡΙΑ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ


Άγρια συμπλοκή, μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών (Πακιστανών και Αφγανών), με μαχαιρώματα και σοβαρούς τραυματισμούς σημειώθηκε τα ξημερώματα στο δημοτικό διαμέρισμα Παραδεισίου, στο νησί της Ρόδου.

Από την συμπλοκή που έγινε μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο δύο Αφγανοί μαχαιρωμένοι στην κοιλιά και στην πλάτη ενώ ο ένας από τους Ροδίτες δέχθηκε επίθεση στο πρόσωπο, πιθανότητα με μεγάλο μαχαίρι ή μπαλτά.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν με πολύ προσοχή το κίνητρο της άγριας αυτής συμπλοκής και όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν από τις καταθέσεις που θα δώσουν μέσα στις επόμενες μέρες οι εμπλεκόμενοι.


protothema.gr

Προμήθειες επιβίωσης μακράς διάρκειας στο σπίτι.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ cc ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ.

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΙΣΗ

Όλοι μιλάμε για την μεγάλη Κρίση που υφιστάμεθα ως Λαός , για την σκλάβα Ελλάδα του Μνημονίου , την φυλάκιση στους ξένους δανειστές .
Τελικά τι ισχύει ; Μάς έχουν σε ένα σχέδιο εξόντωσης ως Έθνους με πρόσχημα την Οικονομία ; Βρήκαν οι ξένοι την ευκαιρία να εξαγοράσουν ή να διαλύσουν την Χώρα μας και τους Έλληνες ,πατώντας σε ηλίθιους ή προδότες Πολιτικούς ;  Όλοι λίγο-πολύ τα έχουμε ακούσει όλα αυτά .
Έχουμε ακούσει όλοι ότι τις τελευταίες δεκαετίες , ιδιαίτερα μετά την περιβόητη Μεταπολίτευση του 1974 , οι Κυβερνήσεις (Ν.Δ και ΠΑ.ΣΟ.Κ. ) προέβησαν σε μία αλόγιστη εξάρτηση της Ελλάδος από  ξένους δανειστές για να χτίσουν μία επιφανειακή εικόνα ευδαιμονίας.
Ο Καταναλωτισμός έγινε κυρίαρχο δόγμα του Έλληνος πολίτη και αυτό ήταν το κριτήριο πολιτικής επιλογής . Δεν το λέμε μόνο εμείς . «Σε ταΐζω εγώ και εσύ με ψηφίζεις» , έλεγαν οι Βουλευτές μας και εδώ στην Ηλεία .
Παράλληλα , λες και υπάκουαν σε κάποιο σχέδιο ξένων , οι Κυβερνήσεις διέλυσαν την εσωτερική παραγωγή ,τις υγιείς υποδομές της Οικονομίας μας , είτε αποθαρρύνοντας τις επενδύσεις είτε δυσφημώντας και κυνηγώντας το ντόπιο Κεφάλαιο ( υπακούοντας σε λογικές Αριστεράς ή ηλίθιας σοσιαλμανίας ) είτε δημιουργώντας την κυρίαρχη οικονομική Τάξη κρατικοδίαιτων Επιχειρηματιών ( αυτών που πλούτισαν με το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και τις κάθε λογής αδιαφανείς προμήθειες ) .
Φτάσαμε λοιπόν σε έναν υπέρογκο και δαπανηρό Δημόσιο Τομέα ,που συχνά τον διοικούν ικανά κομματόσκυλα ή ανίκανα παχυλώς αμειβόμενα ανθρωπάκια . Και έτσι φτάσαμε στο ‘Αμήν ‘,δανειστήκαμε το μέλλον από τα παιδιά μας...

ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΟΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"
"Μούγκα" για το μείζον θέμα της λαθρομετανάστευσης!

Ιδρυτική διακήρυξη

Οι Έλληνες πολίτες που συναντηθήκαμε τα τελευταία δυο χρόνια, αντιμετωπίζοντας την επίθεση της Νέας Τάξης πραγμάτων μέσω μνημονίων, εθνικής ταπείνωσης και βίαιης οικονομικής επίθεσης στην Ελληνική οικογένεια, συμφωνήσαμε να ιδρύσουμε πολιτικό φορέα με το όνομα «Ανεξάρτητοι Έλληνες».

Ο φορέας αυτός:

1. Καθιστά αδιαπραγμάτευτες τις αρχές της Εθνικής Ανεξαρτησίας και περηφάνιας, της λαϊκής κυριαρχίας, της πρόταξης του εθνικού συμφέροντος, της τήρησης του Συντάγματος και της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.


2. Απαιτεί την κατάργηση του μνημονίου και αρνείται να δεχτεί το επαχθές, παράνομο χρέος που διαμορφώθηκε με τοκογλυφικά επιτόκια.

Σε μετανάστες καταλήγει η βοήθεια των Ελλήνων της Κύπρου στους Ελλαδίτες!


Κι όμως! Κάποιοι στην Ελλάδα, γυρίζουν την πλάτη τους στους Έλληνες και παραδίδουν τη βοήθεια που προορίζεται για τα Ελληνόπουλα που υποφέρουν από την ανέχεια, στους λαθρομετανάστες! Προσέξτε: «Ύστερα από έρευνα που έκανε το ΚΥΠΕ, με τη συνδρομή του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, επέλεξε να βοηθήσει το Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης. Το σχολείο βρίσκεται στην Ξηροκρήνη και φιλοξενεί σήμερα 45 μαθητές από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, την Αλβανία και τη Ρουμανία».

Ναι, αυτό δίνουν τα ίδια τα πρακτορεία ειδήσεων, με «προοδευτική» περηφάνεια, για το που καταλήγει η βοήθεια των Κυπρίων αδερφών μας! Και ποια «έρευνα» έκαναν; Πλέον, οι Έλληνες είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας, στην ίδια τους την πατρίδα, ελέω της αριστεράς και όσων ελέγχουν τα ΜΜΕ. Ρωτήθηκαν όσοι Έλληνες πρόσφεραν βοήθεια στην Κύπρο για Έλληνες (φωτογραφία από σχετική εκδήλωση στην Κύπρο), για αυτή την «επιλογή»; Τίποτα άλλο.

Χαμένο φιλμ από την καταστροφή της Σμύρνης ξαναβγαίνει στο φως



Ένα πολύτιμο ιστορικό ντοκουμέντο, ένα φιλμ της YMCA (XAN) από την καταστροφή της Σμύρνης, βλέπει ξανά το φως της δημοσιότητας μετά από πολλές δεκαετίες στην αφάνεια.

Δημιουργός του είναι ο George Magarian, που εργάστηκε ως διευθυντής στο παράρτημα του Ικονίου της ΧΑΝ (Χριστιανική Αδελφότης Νέων) και την χρονική περίοδο των γεγονότων στη Μικρά Ασία το 1922, προσπάθησε να ανακουφίσει τα θύματα της τραγωδίας. Επιπλέον χρησιμοποιώντας μηχανή 35 mm, κινηματογράφησε εικόνες της ανθρωπιστικής καταστροφής, σε Σμύρνη, Αθήνα αλλά και Πειραιά. Όλοι αγνοούσαν την ύπαρξη αυτού του βίντεο διότι ήταν φυλαγμένο για τουλάχιστον 60 χρόνια στο σπίτι της συζύγου του, ώσπου το 2008 ο εγγονός του Robert Davidian, "ανακάλυψε" το ντοκουμέντο και το μετέτρεψε σε ψηφιακή μορφή για να το σώσει.

Στην αρχή του φιλμ φαίνονται σκηνές από Σμύρνη πριν την καταστροφή, στη συνέχεια εικόνες από την πυρκαγιά και την καταστροφή, και στη συνέχεια καταγράφεται στο συγκλονιστικό δράμα των προσφύγων.


Προσαγωγή Αλβανού για την μεγάλη ληστεία στην Αρχαία Ολυμπία


Κοντά στην εξιχνίαση της ληστείας 77 αρχαιολογικών θησαυρών από το Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας βρίσκεται η αστυνομία, μετά την σύλληψη νεαρού Αλβανού ο οποίος φέρεται ότι είναι μέλος συμμορίας που λήστευε κοσμηματοπωλεία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ληστείες κοσμηματοπωλείων είχαν γίνει πέρυσι σε Ολυμπία και.... Κρέσταινα.

Τα μέλη της οργάνωσης είναι γνωστά στην αστυνομία, και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αναμένεται να προκύψουν νέα στοιχεία. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι αποτυπώματα που βρέθηκαν στο μουσείο αλλά και οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας συνάδουν με το προφίλ του συλληφθέντα.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο οι ύποπτοι, των οποίων τα μουσεία δεν είναι ο "φυσιολογικός" στόχος, να έδρασαν για λογαριασμό κάποιου συλλέκτη.

greece-salonika.blogspot.com

Πακιστανοί είχαν 12 κουτάβια στην αποθήκη τους έτοιμα για... φάγωμα!!



Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κρήτη, όταν αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι δύο Πακιστανών προκειμένου να εξιχνιάσουν περιστατικό ξυλοδαρμού από ομοεθνείς τους, όμως κατά την έρευνά τους, ανακάλυψαν ένα άλλο... έγκλημα.


Όλα άρχισαν όταν δύο Πακιστανοί...πήγαν στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να καταγγείλουν ξυλοδαρμό από ομάδα ομοεθνών του (σύνηθες φαινόμενο για οικονομικές διαφορές).

Οι αστυνομικοί τότε ξεκίνησαν την έρευνα.Κατά την έρευνα, όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι των θυμάτων ξυλοδαρμού, διαπίστωσαν ότι οι Πακιστανοί, ήταν όχι μόνο θύματα, αλλά και θύτες για κάποια άλλα πλάσματα!

Οι δυο τους είχαν κλεισμένα σε αποθήκη 12 κουταβάκια, ενός μήνα, τα οποία προφανώς τα προόριζαν για να κορέσουν την πείνα τους!

24gr

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ 35ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΓΥΦΤΟ!



Σε χειροκροτήματα και συνθήματα συμπαράστασης ξέσπασαν χθες το απόγευμα οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι του Τραγανού έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας, τη στιγμή που οι αστυνομικές δυνάμεις οδηγούσαν ενώπιον του Ανακριτή και του Εισαγγελέα τον 35χρονο συγχωριανό τους, που το μεσημέρι της Παρασκευής πυροβόλησε κατά λάθος 36χρονο αθίγγανο, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Περίπου στις 9:30 το βράδυ ο 35χρονος αποχωρούσε από το Δικαστικό Μέγαρο ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και τον κόσμο να ξεσπά σε ξέφρενα χειροκροτήματα.


Η κινητοποίηση των κατοίκων του Τραγανού ήταν πρωτοφανής και ίσως η μεγαλύτερη που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας, καθώς, σύμφωνα με το συγκεντρωμένο πλήθος, εκπροσωπήθηκαν όλες οι οικογένειες του Τραγανού με την παρουσία τουλάχιστον ενός ή δύο μελών τους.

Καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας οι κάτοικοι του Τραγανού διαδήλωναν για την αθωότητα του 35χρονου συγχωριανού τους, ενώ δεν έλειψαν και οι στιγμές έντασης όταν η θεία του 35χρονου λιποθύμησε τη στιγμή που είδε τον ανιψιό της να περνά την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου.

Παρόντες στην πρωτοφανή αυτή κινητοποίηση ήταν o τέως δήμαρχος και νυν αντιδήμαρχος Πηνειού κ. Βασίλης Κασσιανός, δημοτικοί σύμβουλοι, σύσσωμοι οι φορείς του Τραγανού αλλά και της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι μιλούσαν για τα καλύτερα λόγια για τον 35χρονο τον οποίο χαρακτήρισαν «θύμα» της όλης ιστορίας και όχι θήτη.

Σε δηλώσεις τους στην εφ. «Πατρίς» οι κάτοικοι του Τραγανού επεσήμαναν ότι ο καθένας θα μπορούσε να βρεθεί στην θέση του 35χρονου συγχωριανού τους, αφού τα κρούσματα της εγκληματικότητας στην περιοχή του Τραγανού έχουν πολλαπλασιαστεί με αποτέλεσμα σχεδόν όλοι οι κάτοικοι της περιοχής να έχουν πέσει θύματα εγκληματικής πράξης.
Εφ.ΠΑΤΡΙΣ

Προκλητικός ο βαθύπλουτος Νταλάρας: "Η μνημόνιο ή καταστροφή".

Άλλη μια πρόκληση απ΄τον ..."μακρινό ξάδερφο" του Μ.Αλεξάνδρου, κ.Ν. Γκρουέφσκι.


Νέες πινακίδες κυκλοφορίας οχημάτων με ένδειξη «ΜΚ» στα Σκοπια.

Ξεκίνησε από σήμερα σε όλη τη χώρα η διάθεση των νέων πινακίδων κυκλοφορίας των οχημάτων οι οποίες φέρουν την ένδειξη "ΜΚ". Οι νέες πινακίδες διατίθενται για τα οχήματα που ταξινομούνται για πρώτη φορά, ενώ οι κάτοχοι οχημάτων που φέρουν τις υπάρχουσες πινακίδες δεν υποχρεούνται να τις αντικαταστήσουν.

Μέχρι σήμερα οι... πινακίδες κυκλοφορίες των οχημάτων στην ΠΓΔΜ δεν είχαν την ένδειξη ΜΚ

Η υπουργός Εσωτερικών της ΠΓΔΜ, Γκορντάνα Γιανκούλοφσκα, κατά την παρουσίαση των νέων πινακίδων, πριν μερικές ημέρες, είχε αναφέρει ότι αυτές εκδίδονται βάσει των ευρωπαϊκών προτύπων και παρέχουν μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας σε σχέση με τις ήδη υπάρχουσες.

Το θέμα με τις νέες πινακίδες καλύφθηκε ευρέως από τα ΜΜΕ των Σκοπίων, ενώ η εφημερίδα Βεστ (που έχει τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στη χώρα) κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο τίτλο:Η Ελλάδα πρέπει να επιτρέπει είσοδο οχημάτων με ΜΚ, αλλά μπορεί να βάζει αυτοκόλλητο FYRΟM>>.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι οι πολίτες της ΠΓΔΜ που έχουν αυτοκίνητο με νέου τύπου πινακίδες θα μπορούν να εισέρχονται στην Ελλάδα χωρίς πρόβλημα, αλλά οι ελληνικές συνοριακές αρχές, βάσει του Μνημονίου Εφαρμογής της Ενδιάμεσης Συμφωνίας του 1995, θα μπορούν να επικολλούν αυτοκόλλητο στο οποίο θα αναγράφεται η λέξη FYROM, επί της ένδειξης ΜΚ.

Οι κάτοχοι αυτοκινήτων από την ΠΓΔΜ που θα αποδέχονται να τοποθετείται αυτοκόλλητο με τη λέξη FYROM επί της ένδειξης ΜΚ θα ταξιδεύουν στην Ελλάδα χωρίς πρόβλημα και μόλις βγουν από το ελληνικό έδαφος θα μπορούν να το αφαιρούν, σημειώνεται στο δημοσίευμα.

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

'Eγγραφο φωτιά : Εκπαιδεύουν το Στρατό για μάχες σε πολιτικό περιβάλον .


Την ώρα που ακυρώνουν σοβαρές τακτικές ασκήσεις προβαίνουν σε πανάκριβες εκπαιδεύσεις αντιμετώπισης εχθρών σε ... κτίρια ! Αποκαλύπτουμε γιατί ήρθαν οι Seals στην Ελευσίνα!!

Από την μέρα που αποκαλύψαμε ότι η προηγούμενη Κυβέρνηση (Παπανδρέου), είχε οργανώσει ένα σχέδιο ΑΜΕΣΗΣ εμπλοκής του Στρατού σε καταστολή διαδηλώσεων πολιτών έχει περάσει αρκετό διάστημα. Για το ζήτημα έχουμε προβεί ήδη σε σωρεία αποκαλύψεων που δημιούργησαν «σεισμό» στο διαδίκτυο και προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων.

Φαίνεται όμως, ότι η περιβόητη «διαταγή καταστολής όχλου», που «ανοίχτηκε» επί Πρωθυπουργίας Γ.Παπανδρέου , και αποκαλύψαμε κατ αποκλειστικότητα εδώ στους AegeanTimes, δημιουργεί διαρκώς «απόνερα» στον ελληνικό στρατό!

Σήμερα, αποκαλύπτουμε άλλο ένα έγγραφο φωτιά, του Ελληνικού Στρατού, το οποίο αποδεικνύει ότι η Κυβέρνηση Παπαδήμου...

Oλέθριες δηλώσεις Γ.Μανιάτη: Aσαφές τοπίο Αιγαίο και Μεγίστη"


Σε πρωτοφανείς δηλώσεις αναγνώρισης του βάσιμου των διεκδικήσεων της Τουρκίας σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, για την ΑΟΖ και των δικαιωμάτων της εκτέλεσης εργασιών ερευνών, γεωτρήσεων και εκμετάλλευσης  εξορύξεων, προχώρησε πριν από λίγο ο υφυπουργός ΠΕΚΑ  και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης.

Οι δηλώσεις του Γ,Μανιάτη αντιβαίνουν 100% την εθνική γραμμή καθώς παραδέχεται το βάσιμο των τουρκικών διεκδικήσεων (!) και χαρακτηρίζει «ασαφές το τοπίο σε Αιγαίο και Καστελόριζο (Μεγίστη)» σε ότι αφορά την δυνατότητα της ελληνικής πλευράς να προκηρύξει διαγωνισμούς για έρευνες υδρογονανθράκων.

Τις δηλώσεις αυτές ούτε … Τούρκος δεν θα τολμούσε να τις κάνει την στιγμή που η πάγια ενική θέση από το 1974 μέχρι σήμερα είναι ότι «Το ιδιοκτησιακό καθεστώς των χερσαίων νησιωτικών περιοχών διέπεται αυστηρά από την Συνθήκη της Λωζάνης και βάσει αυτής υπάρχουν συγκεκριμένα ελληνικά δικαιώματα».

«Τουρκικά εδάφη» το Φαρμακονήσι και το Γαϊδουρονήσι για Τούρκο βουλευτή


Ο βουλευτής του Κόμματος Eθνικιστικής Δράσης (MHP), Ερκάν Ακτσάι, σε επερώτηση στην τουρκική Εθνοσυνέλευση, εγκάλεσε την τουρκική κυβέρνηση γιατί αποδέχεται πράξεις κυριαρχίας, όπως τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων Τούρκων επισκεπτών, που γίνονται από την ελληνική διοίκηση σε νησίδες όπως το Φαρμακονήσι και το Γαϊδουρονήσι.

Ο Τούρκος βουλευτής ισχυρίστηκε ότι οι νησίδες αυτές «είναι τουρκικά εδάφη από την εποχή του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή».

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, ανέλαβε να απαντήσει στο βουλευτή. Ανέφερε ότι τα ζητήματα κυριαρχίας των νησιών του ανατολικού Αιγαίου ρυθμίζονται από τη Συνθήκη της Λοζάνης του 1923 και τη Συνθήκη των Παρισίων του 1947.

Ωστόσο, υποστήριξε ότι «υπάρχουν προβλήματα με την κυριαρχία ορισμένων νησίδων και βραχονησίδων και τα προβλήματα αυτά συζητούνται μέσω του διαλόγου μεταξύ των δύο χωρών. Η χώρα μας επιθυμεί να βρεθεί μόνιμη λύση βάσει της αρχής της ευθυδικίας και λαμβανομένων υπόψη των δικαιωμάτων και των συμφερόντων της χώρας μας».

Ο Τούρκος βουλευτής, ενοχλημένος από την απάντηση Νταβούτογλου, αντέτεινε:

«Ο υπουργός μας διστάζει να διεκδικήσει δικαιώματα πάνω σε ένα νησί που του ανήκει».

Την άποψή του για το Φαρμακονήσι και το Γαϊδουρονήσι επανέλαβε και στην εφημερίδα «Χαμπερτούρκ»: «Δεν υπάρχει κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει ότι το συγκεκριμένο νησί ανήκει στους Έλληνες. Η συνθήκη της Λοζάνης και η Συνθήκη των Παρισίων δεν περιέχουν κανένα άρθρο που να αναφέρεται σ' αυτά τα δύο νησιά. Αυτά τα δύο νησιά συνεχίζουν, από την εποχή του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς, να είναι δικά μας».

newsbomb.gr

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Μέλη της ‘αντιρατσιστικής’ «Antifa» στο Βερολίνο δέχτηκαν άγρια επίθεση από Κούρδους μετανάστες! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!



Council of Conservative Citizens (CofCC) / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Η βίαιη «αντιρατσιστική» συμμορία ‘Antifa(μπλοκ - πολιτικό ρεύμα που στοχεύει -σύμφωνα με τα λεγόμενα των οπαδών της- στην «καταπολέμηση του φασισμού και του ρατσισμού». «Μητρόπολή» της θεωρείται η μεταπολεμική Γερμανία) έχει οργανώσει βίαιες επιθέσεις σε όλη την Ευρώπη.

Η ομάδα αυτοαποκαλείται «αντιρατσιστική» και έχει στο στόχαστρό της μέλη ακροδεξιών ομάδων. Τα μέλη της συμμορίας συνήθως διασχίζουν τα εθνικά σύνορα για να διαπράξουν βίαιες επιθέσεις.

 
Ένα από τα εν εξελίξει έργα της συμμορίας στη Γερμανία είναι να καταστρέψουν τα καταστήματα ειδών ένδυσης ‘Thor Steinar’. Η ομάδα ισχυρίζεται ότι η αραβικής ιδιοκτησίας εταιρία ένδυσης εξυπηρετεί τους "Ναζί" με το να βάζουν Σκανδιναβικά σύμβολα και εικόνες με Vikings σε μερικά από τα μπλουζάκια τους.

Τα πράγματα πήραν πρόσφατα μια ‘περίεργη’ τροπή όταν ένα εξαγριωμένο πλήθος Κούρδων μεταναστών εισέβαλε στο οίκημα της Antifa στο Βερολίνο και χτύπησε βάναυσα τα μέλη με ρόπαλα του μπέιζμπολ. Η επίθεση σημειώθηκε λίγες μόλις μέρες πριν.

GHS – Οι ιδέες δεν φυλακίζονται!


ΠΗΓΗ: ΟΛΥΜΠΙΑ

Δείτε τι έλεγε για την πρώτη δανειακή σύμβαση ο κωλοτούμπας Φαήλος Κρανιδιώτης και τι λέει τώρα για την δεύτερη.


ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ . ΕΥΓΕ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΕ! ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

Στην Κύπρο άρχισαν οι απελάσεις των επικίνδυνων αλλοδαπών , εδώ τίποτα.



Απελάσεις από την Κύπρο για όσους αλλοδαπούς εμπλέκονται ή απλά υπάρχουν υποψίες για ανάμιξη τους σε πράξεις εγκληματικές.

Η τακτική της Αστυνομίας αλλάζει άρδην και με απώτερο σκοπό να καταστεί η Κύπρος πιο ασφαλής, θα απελαύνει ακόμα και εκείνους που εμπλέκονται σε σοβαρές τροχαίες παραβάσεις.

Οι νέες οδηγίες δεν αφορούν μόνο τους υπηκόους τρίτων χωρών αλλά και τους Ευρωπαίους που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη.

defence-point.gr





ΣΧΟΛΙΟ : Στην Κύπρο που δεν έχει την μεγάλη εγκληματικότητα απο αλλοδαπούς πως εδώ πράττουν το αυτονόητο ,στην Ελλάδα όχι μόνο δεν το κάνουν αυτό αλλά βγάζουν και τους εγκληματίες αλλοδαπούς απο την φυλακή με το πρόσχημα οτι δεν χωράνε οι φύλακές.

Κράτος μπ@υρδελ@ δηλαδή...


Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΘΑΜΕ ΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ


Κατι ήξερε ο Παπούλιας που δεν πήγε στα Γιάννενα, γλύτωσε τις μούντζες και τα γιουχαρίσμα.


 Η ισχυρή παρουσία της Αστυνομίας, τα επεισόδια, οι πέντε προσαγωγές και η ένταση ήταν τα στοιχεία που σημάδεψαν την 99η επέτειο της Απελευθέρωσης των Ιωαννίνων. Το κλίμα βαρύ, ο κόσμος μουδιασμένος, η πλατεία των Ιωαννίνων είχε εκκενωθεί από την Αστυνομία σε απόσταση μεγάλη προς αποφυγή επεισοδίων.

Διμοιρίες των ΜΑΤ ανεπτυγμένες μαζικά στο χώρο της Ακαδημίας, εκεί όπου είχαν συγκεντρωθεί οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων για να ξεκινήσουν την παρέλαση.Ορισμένοι δάσκαλοι βρήκαν το κουράγιο και μαζί με τους μαθητές τους αποχώρησαν.

Άλλοι μαθητές πέρασαν μπροστά από την εξέδρα των επισήμων αποδοκιμάζοντάς τους.Πριν από αυτό ο σημαιοφόρος της παρέλασης φώναξε δυνατά «Είστε μ@λ@κες».
 Αποτέλεσμα ήταν να αποχωρήσει ο δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Κάποια στιγμή μία ομάδα διαδηλωτών επιχείρησε να πλησιάσει την εξέδρα από την πίσω πλευρά. Η επέμβαση των ΜΑΤ ήταν άμεση και ακολούθησαν προσαγωγές.

Σε όλη τη διάρκεια της παρέλασης και σε μικρή απόσταση από το χώρο των επισήμων, στην Ακαδημία, η κατάσταση ήταν τεταμένη. Μία διμοιρία των ΜΑΤ είχε αναπτυχθεί γύρω από το φορτηγάκι όπου ήταν φορτωμένα τα πακέτα με το γάλα Δωδώνης.
Ο "Πρόεδρος της Δημοκρατίας" Κάρολος Παπούλιας δεν πήγε φέτος, όπως άλλες φορές,η δική του παρουσία είναι πάντα συνδεδεμένη με τις εκδηλώσεις εορτασμού στην πόλη. Κι όμως… Αυτή τη φορά δεν πήγε.
Το βίντεο είναι από το τοπικό site ΠΑΛΜΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ:

Πάγκαλος: "Είμαι υπέρ της απώλειας εθνικής κυριαρχίας"


Για το θέμα του κατά πόσο συνιστά απώλεια εθνικής κυριαρχίας η αυξημένη ευρωπαϊκή παρουσία στην Ελλάδα για την εφαρμογή των όσων προβλέπει το νέο Μνημόνιο ρωτήθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος.

Μιλώντας στο γαλλικό ραδιόφωνο Europe 1, είπε ότι κατανοεί τις αντιδράσεις των Ελλήνων, ωστόσο, ο ίδιος υπήρξε ανέκαθεν φεντεραλιστής Ευρωπαίος: «ήμουν πάντα υπέρ του να χάνεις την εθνική κυριαρχία...


«Είναι μεγάλο πρόβλημα για πολλούς συμπολίτες μου, ίσως για την πλειονότητα, κατανοώ την άποψή τους. Εγώ, όμως, είμαι υπέρ του να χάνει κανείς την κυριαρχία του, πάντα ήμουν» είπε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας αναρωτήθηκε: «Αν ο αντιπρόσωπος της Κομισιόν ήταν Έλληνας, θα ήταν διαφορετική η κατάσταση; Εγώ θα έλεγα όχι. Αν έκανε βέβαια καλά τη δουλειά του.»

madata.gr

Γιαλαντζί Γερμανός:«Δεν θα δεχτούμε άλλους εκβιασμούς από την Ελλάδα».


Ποιός εκβιάζει ποιόν ρε κιτρινιάρη;


«Δεν θα δεχτούμε άλλους εκβιασμούς από την Ελλάδα».Aυτό είπε ο "Γερμανός" υπουργός Οικονομιίας Φιλιπ Ρέσλερ μιλώντας σε εκδήλωση των Ελεύθερων Δημοκρατών (FDP), ενώ ζήτησε από τη χώρα μας να εφαρμόσει «επιτέλους» τις μεταρρυθμίσεις, για τις οποίες έχει δεσμευτεί.

«Καμία παροχή χωρίς αντιπαροχή και αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης» είπε χαρακτηριστικά ο αντικαγκελάριος ρίχνοντας κι άλλο «λάδι στη φωτιά» της αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο χωρών.

Πρόσθεσε ακόμη ότι «η Ελλάδα επανειλημμένα απλώς μας καθησυχάζει. Ακόμα και μια αναπτυσσόμενη χώρα κάνει περισσότερα. Έτσι όμως δεν θα μπορέσει να αυξηθεί η οικονομική ανάπτυξη».

Οι δηλώσεις αυτές του κ. Ρέσλερ έρχονται σε μια περίοδο που οι σχέσεις της Αθήνας με το Βερολίνο δείχνουν να βαίνουν προς εκτόνωση, ειδικά μετά και την έγκριση της συμφωνίας για το δεύτερο πακέτο διάσωσης της ελληνικής οικονομίας.

ίσως να πρόκειται και για δηλώσεις αντιπερισπασμού εκτιμούν αναλυτές και να προσπαθεί ο Γερμανός αντικαγκελάριος και ηγέτης του FDP να επιδιώκει, με τη σκληρή του ρητορική κατά της Ελλάδας, δημοσκοπική έστω αναβάθμιση του κόμματος του το οποίο ελάχιστα και σπανίως υπερβαίνει το 2% στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων.

iefimerida.gr

Οι αλήτες πολιτικοί οδηγούν σε συνεχείς αυτοκτονίες τους 'Ελληνες.


Νέο θύμα ο πατέρας δύο παιδιών που αυτοκτόνησε σε παραλία έξω από τη Χαλκίδα.
Οικογενειακή τραγωδία στην Εύβοια, με ένα 56χρονο, πατέρα δύο παιδιών να βάζει τέλος στη ζωή τους. Ο άτυχος άντρας μετέβη λίγο μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα σε παραλία κοντά στη Χαλκίδα και αυτοπυροβολήθηκε με την καραμπίνα του βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με το evianews.com το πτώμα του άτυχου άντρα εντόπισε συγγενικό του πρόσωπο και κάλεσε αμέσως την αστυνομία, η οποία απέκλεισε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 56χρονος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

iefimerida.gr

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ. ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ


Η διπλανή αφίσα είναι ενδεικτική των προθέσεών τους. Τι τους οδήγησε όμως στην απόφαση να κάνουν...εσπευσμένα αυτή την εκδήλωση;
 Ας διαβάσουμε τι γραφουν:

Η ανάγκη για ένα μεγάλο συλλαλητήριο στον Αγιο Παντελεήμονα έχει πλέον γίνει πολύ έντονη αφού το τελευταίο διάστημα καταγγέλονται πλέον καθημερινά πογκρόμ ομάδας νεοναζί που δρα με την ανοχή και την κάλυψη της ΕΛΑΣ και του ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα στη περιοχή της Πλατείας Αττικής και του Αγίου Παντελεήμονα, στέλνοντας στο νοσοκομείο δεκάδες μετανάστες.

Κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει ότι η δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής αναβαθμίστηκε ιδιαίτερα μετά την είσοδο του φύρερ Μιχαλολιάκου στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας και μετά την είσοδο του ΛΑΟΣ στη συγκυβέρνηση. Η προβολή που έχουν από το συγκρότημα Λαμπράκη αλλά και από την αναίτια παρουσία τους στα προεκλογικά γκάλοπ ως επιλογή ψήφου, έχει εξοργίσει ένα τεράστιο κομμάτι κόσμου που συχαίνεται την προοπτική της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησής των νοσταλγών του χίτλερ και του ολοκαυτώματος.

ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ Η...ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ "ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ" ΣΥΝΑΞΗΣ!

Δεν...μπορούν οι "αντιρατσιστές" και "δημοκράτες" θιασώτες του "πολυπολιτισμού" να βλέπουν την Χ.Α ουτε καν ως επιλογή στις δημοσκοπήσεις!!!

Δηλαδή τι θα κάνουν αν μπει και στην Βουλή;

Είναι χρέος όλων μας, ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης, ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ να γίνει αυτή η προκλητικότατη συγκέντρωση στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα!

Η τρομοκρατία των αναρχοπρακτορίσκων, των καλοπληρωμένων παραφυάδων τους (δείτε τους "οργανωτές" στο κάτω μέρος της αφίσας και θα καταλάβετε) και των λαθρομεταναστών, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Ο Άγιος Παντελεήμονας, με κόπους και θυσίες Ελλήνων ΞΕΒΡΩΜΙΣΕ! Και θα παραμείνει καθαρός!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com

Αισχος... Συνέλαβαν τους ανήλικους hackers της Greek Hacking Scene


Ήταν η ομάδα Ελλήνων χάκερς που σε κάθε εθνική μας επέτειο (28η Οκτωβρίου, 25η Μαρτίου) μας έκανε περήφανους με "χτυπήματα" σε Σκοπιανές, Βουλγάρικες και Τουρκικές Ιστοσελίδες.
Άφηναν παντού τα σημάδια τους, την Ελληνική σημαία και όμορφα φωτογραφικά εφέ.
Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των εχθρών μας:

Κανείς δεν μπορούσε να τους σταματήσει. Μάλιστα πρόσφατα τα "χτυπήματά" τους είχαν ενταθεί.


Βλέποντας όμως τη σαπίλα που μας κυβερνάει και που ξεπουλάει καθημερινά την πατρίδα μας, εδώ και λίγους μήνες ξεκίνησαν επιθέσεις και σε Ελληνικές Κυβερνητικές Ιστοσελίδες.
Δεν έκαναν τίποτε περισσότερο από το να προβάλουν ότι λέει καθημερινά κάθε Έλληνας: Ότι έχει τελεστεί πράξη ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

Ως μία 2η υπόθεση Οτσαλάν, η ΕΛ.ΑΣ., που προκλητικά ανέχεται εδώ και χρόνια το παρακρατικό Indymedia, αντί να αξιοποιήσει την παρουσία της GHS για το καλό της Ελλάδας, έκανε το παν για να εντοπίσει τους Έλληνες hackers.

Αντί να επιβραβευτούν για το εθνικό τους έργο...

Αλλοδαποί ληστές έκλεψαν πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.



Τον απόλυτο τρόμο έζησαν μέσα στο σπίτι του στην Καβάλα ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Τσακλίδης και η σύζυγος του όταν το βράδυ του Σαββάτου πέντε κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο διαμέρισμά του. Οι άγνωστοι δράστες με την απειλή έκαναν ανω κάτω το σπίτι και αφού άρπαξαν 500 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 10.000 ευρώ εξαφανίστηκαν.

Οι κουκουλοφόροι παραβίασαν την μπαλκονόπορτα στις 11:30 το βράδυ λίγο μετά την αναχώρηση της κόρης του κ.Τσακλίδη, καθώς υπέθεσαν ότι το σπίτι ήταν άδειο.

Οι δράστες εισέβαλαν στο διαμέρισμα της οικογένειας Τσακλίδη λίγο μετά την αποχώρηση της κόρης του πρώην βουλευτή θεωρώντας πως μέσα στο σπίτι δεν θα υπήρχε κανένας. Ο νυν αντιπρόεδρος της Εγνατίας Οδού ΑΕ μαζί με τη σύζυγό του έμειναν όμηροι για δύο ώρες μέσα στο σπίτι τους στα χέρια των ληστών.

Η σύζυγος του κ. Τσακλίδη βγήκε ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν από τους κουκουλοφόρους και από το σοκ που υπέστη έβαλε τις φωνές. Αμέσως ο πρώην βουλευτής έσπευσε να τη δει τι συμβαίνει και ήρθε αντιμέτωπος με τα πιστόλια των «εισβολέων». Αφού τους μετέφεραν σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού, τους ζητούσαν -σε σπαστά ελληνικά- να μάθουν πού είναι το χρηματοκιβώτιο και ποιος είναι ο συνδυασμός του.

Το ζευγάρι προσπάθησε να τους πείσει ότι δεν έχουν χρηματοκιβώτιο, ούτε κρατούσαν χρήματα στο σπίτι. Τελικά οι ληστές άρπαξαν όσα μετρητά και χρυσαφικά βρήκαν και εξαφανίστηκαν.

iefimerida.gr

Όσο ο Γερουλάνος είναι στην βουλή οι φίλαθλοί του Ολ. Βόλου θα φυλάνε το Μουσείο της Πόλης.


Συνεχίζεται η κόντρα των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου με τον υπουργό Πολιτισμού, τον οποίο θεωρούν υπαίτιο για την "διάλυση" της ομάδας τους.

Έτσι λοιπόν, λίγα 24ωρα μετά την ληστεία στο παλαιό μουσείο Αρχαίας Ολυμπίας, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου αποφάσισε να ανλάβει την προστασία και την φύλαξη  του Μουσείου Βόλου και των ιστορικών μνημείων της πόλης.

Το Δ.Σ. του συλλόγου αποφάσισε, τις βραδινές ώρες να εκτελείτε περίπολος προστασίας  στο Μουσείο του Βόλου και σε όλα τα ιστορικά μνημεία της πόλης διότι όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά "δεν ανεχόμαστε η ιστορία του τόπου μας να αφεθεί στα χέρια  και στη διάθεση του Γερουλάνου" μιας και "ο συγκεκριμένος άνθρωπος απέδειξε ότι το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να απασχολεί 3 περιπολικά και 6 κρατικούς αστυνομικούς το 24ώρο για να προστατεύει το σπίτι του στο Πήλιο. Όσο ακόμη αυτός ο άνθρωπος θα περνά τη πόρτα της Βουλής εμείς τα βράδια να περιφρουρούμε τα ιστορικά μνημεία της πόλης μας και το Μουσείο του Βόλου".

protothema.gr

Αυστριακός λακαμάς :«Πουλήστε ελληνικά νησιά στην Τουρκία»


Την πώληση – ακατοίκητων- ελληνικών νησιών επιμένει να υποστηρίζει ο επικεφαλής του αυστριακού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Κριστόφ Λάιτλ, σε συνέντευξη στο περιοδικό «Profil», προκαλώντας αντιδράσεις.

«Η Τουρκία θα ενδιαφερόταν βεβαίως» για αγορά...
ελληνικής γης, που μπορεί να αξιοποιηθεί με πολύ επικερδή τρόπο αναφέρει ο Λάιτλ, προσθέτοντας πως η πώληση νησιών θα ήταν μία «ένδειξη ευγνωμοσύνης εκ μέρους της Ελλάδας» για τη βοήθεια που της παρέχουν οι εταίροι.

«Με κάθε νέο πακέτο βοήθειας, αυξάνεται η αρνητική διάθεση έναντι της Ελλάδας σε όλη την Ευρώπη» λέει και συμπληρώνει ότι μία τέτοια κίνηση θα έπειθε ακόμη και τους δεξιούς λαϊκιστές της Ευρώπης.

Προσθέτει ότι η βοήθεια στην Ελλάδα θα αποτελέσει ζήτημα αιχμής στις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις και επιδεικνύοντας «καλή θέληση» η χώρα μας θα δώσει ένα ισχυρό επιχείρημα στους υποστηρικτές της.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο Λάιτλ τίθεται κατά της εξόδου της χώρας μας από την ζώνη του ευρώ, καθώς – όπως λέει – οι ψυχολογικές επιπτώσεις δεν μπορούν να υπολογιστούν.

Πάντως, η Αυστριακή υπουργός Οικονομικών, Μαρία Φέκτερ, κατήγγειλε ως «προκλητική» την πρόταση του προερχόμενου από το κόμμα της, Κρίστοφ Λάιτλ, να προχωρήσει η Ελλάδα από μόνη της, σε πώληση απομακρυσμένων, ακατοίκητων νησιών της και μάλιστα στη γειτονική Τουρκία.

enimerwsi.gr

Νέο ξεριζωμό των Ελλήνων επιζητεί η Μέρκελ και τα αφεντικά της.


Η προκλητική δήλωση της Α. Μέρκελ, να μην είμαστε «προσκολλημένοι με τον τόπο μας», αποκαλύπτει το δόλιο σχέδιο των ιμπεριαλιστών του χρήματος εις βάρος της Πατρίδας και της ιστορίας των Ελλήνων.

Παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα, στόχος δεν είναι ούτε η σύνταξη της γιαγιάς, ούτε το οικόπεδο του θείου. Για άλλη μία φορά το Ελληνικό Έθνος δοκιμάζεται στις δομές της ίδιας του της ύπαρξης, τις πορείας του μέσα στις χιλιετίες.

Η χθεσινή ομολογία της κυρίας Μέρκελ σαφέστατη, κυνική, δεικτική: Σταματήστε πια να είστε προσκολλημένοι με τον τόπο σας!
Σαν να ήχησαν τα λόγια του Αλάριχου, του Μέτερνιχ και του Κεμάλ στα αυτιά μας.  Και όμως, δεν βρέθηκε κανείς εκ των εξουσιαστών να απαντήσει.

Δεν βρέθηκε κανείς από τους χρυσαμοιβόμενους της Βουλής να ορθώσει ανάστημα σε αυτό τον προπομπό γενοκτονίας που ανακοινώθηκε από τη νέα αυτοκρατορία...
Ουδείς από τους ευνοημένους της Πατρίδας, από αυτούς που εκμεταλλεύθηκαν την εμπιστοσύνη του λαού δεν απάντησε στα τύμπανα του νέου Ξέρξη, όπως απάντησε τότε ο Λεωνίδας.

Γιατί η ύψιστη Ύβρις για τον Έλληνα είναι ο ξεριζωμός από τον τόπο του. Από τα χώματα του που πρώτος αυτός τα βάπτισε «Πατρώα Γη», Πατρίδα δηλαδή.
Ο δεσμός του Έλληνα με την Ελλάδα, είναι αιώνιος, μεταφυσικός. Από την Ελληνική μυθολογία, ο Δευκαλίωνας αναγέννησε το Ελληνικό Έθνος εκ της πέτρας. Οι πέτρες της Ελλάδας μεταμορφώθηκαν σε ανθρώπους από τα χέρια του Δευκαλίωνος και της Πύρρας.

Ο Αριστοτέλης

Μα και ο φιλόσοφος των αιώνων, ο Αριστοτέλης,

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΑΔΩΝΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ ΖΗΤΗΣΕΣ ΣΥΓΝΩΜΗ;;; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΟΛΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΙΣΑΙ "ΓΕΛΟΙΟΣ" ΚΑΙ "ΑΡΧΙΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ" ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ .
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ.
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :


ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ

Επειδή έρχονται ημέρες δύσκολες- Οδηγίες επιβίωσης (μέρος δεύτερο).




Πριν από αρκετό καιρό δημοσιεύσαμε το πρώτο άρθρο ,με σκοπό την ενημέρωση πάνω σε ζητήματα αυτάρκειας και επιβίωσης,διακρίνοντας πως θα ήταν ιδιαιτέρως χρήσιμο σε μεσοπρόθεσμο βάθος χρόνου….


Σήμερα , επανερχόμεθα με τη συνέχεια του άρθρου,δίδοντας λίγο πιο εξειδικευμένες πληροφορίες για ζητήματα αυτάρκειας και αποθήκευσης τροφίμων….

Η επιλογή του χρόνου δημοσίευσης του δεύτερου άρθρου μας φυσικά,δεν είναι διόλου τυχαία,μιας και θεωρούμε πως η επίθεση κατά της κοινωνίας θα κλιμακωθεί σε τέτοιο βαθμό,που σύντομα όλα αυτά θα είναι ιδιαιτέρως χρήσιμα ως γνώση….

Αυτάρκεια: Aποθήκευση τροφίμων ανά έτος

Τί πρέπει νά αποθηκεύσετε 
Τρεις βα­σικές κατηγορίες τροφίμων: ξηρά τροφή, κονσερβαρισμένη τροφή, καί βοηθητικά τρόφιμα. Γιά τά τρόφιμα σέ κον­σέρβες, νά ακολουθείτε μονίμως τόν κανόνα Ότι Μπαίνει Πρώτο Βγαίνει Πρώτο, ώστε νά τά ανανεώνετε. Πάντα νά τοποθετείτε τίς νεώτερες κονσέρβες στό πίσω μέρος τοϋ ραφιού, καί νά μετακινείτε τίς παλιότερες μπροστά. Νά τρώτε τά παλιότερα τρόφιμα πρώτα. Είναι καλή ιδέα νά βάζετε ημερομηνία σέ κάθε αποθηκευμένο τρόφιμο. Έγώ χρησιμοποιώ έναν μαρκαδόρο μέ μύτη μέσου πάχους. ‘Άν έχετε πολλές κονσέρβες νά σημαδέψετε, χρησιμοποιείτε μία σφραγίδα χρονολόγησης. Γιά νά είστε πάντα ενήμεροι, νά χρησιμοποιείτε ένα ημερολόγιο πολλαπλών ετών.

Κάτω τα ξερά σας από τους Έλληνες πολύτεκνους.



Οι πολύτεκνοι βρίσκονταν εδώ και πολύ καιρό στο στόχαστρο των διαφόρων «προοδευτικών», που σπεύδουν να μοιράσουν «επιδόματα» σε λαθρομετανάστες. Γιατί τους έχουν στο μάτι: τους θεωρούν «θρησκόληπτους», «σκοταδιστές», «συντηρητικούς», «αντιδραστικούς» και «ακροδεξιούς». Επίσης, οι της «προόδου» θεωρούν ότι οι πολύτεκνοι τους χαλάνε τη μανέστρα της κοινωνικής μηχανικής, διότι γεννούν Έλληνες και τους μεταλαμπαδεύουν τις διαχρονικές αξίες του έθνους μας, αποτρέποντας έτσι τη μετατροπή της κοινωνίας μας σε πολυπολιτισμικό βούρκο.

Οι αντιδράσεις της κοινωνίας δεν πτόησαν κανέναν, ενώ ψευδείς αποδείχθηκαν και οι διαβεβαιώσεις του Αντώνη Σαμαρά. Διαβάστε τι γράφτηκε στην συστημική «Ημερησία»: «Οι περικοπές δαπανών πιάνουν και τα πολυτεκνικά επιδόματα. Για το πολυτεκνικό επίδομα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πέσει ο πήχης του εισοδηματικού κριτηρίου. Έτσι, οι πολύτεκνοι για να πάρουν το επίδομα θα πρέπει το ετήσιο οικογενειακό εισόδημά τους να μην ξεπερνά τα 45.000 ευρώ από 55.000 ευρώ που ισχύει σήμερα, ενώ αν έχουν περισσότερα από πέντε παιδιά λαμβάνουν το επίδομα χωρίς εισοδηματικό κριτήριο. Με το μέτρο αυτό εξοικονομούνται περί τα 40 εκατομμύρια ευρώ». Αντιμετωπίζουν τους πολύτεκνους, "λογιστικά", αλλά συνάμα τους εκδικούνται... 

Φυσικά, το ότι η ενίσχυση των πολυτέκνων είναι μέτρο που στόχο έχει την καταπολέμηση του δημογραφικού προβλήματος, αυτό δεν απασχολεί τους «προοδευτικούς», καθώς οι τελευταίοι θεωρούν ότι αυτό... «λύθηκε» (!), με την εισβολή στη χώρα μας των λαθρομεταναστών! Και όλοι αυτοί με τις αντιλήψεις που μας προσβάλλουν όλους, διοικούν! 

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ-ΡΕΠΟΥΣΗ.

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΜΑΡΤΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ...ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ (;;)

 Οι μέρες περνούν και η κατρακύλα πλησιάζει... Από εμάς εξαρτάται ποια μεριά θα πέσει στον πάτο του πηγαδιού. Είναι γνωστό ότι τον Μάρτιο λήγουν τα ομόλογα δανεισμού της Ελλάδας και δεν θα υπάρχουν χρήματα για την αποπληρωμή τους. Ίσως και το ίδιο το μνημόνιο ΙΙ ψηφίστηκε εσκεμμένα για να "αιωρείται" η ιδέα της βοήθειας μέχρι τον Μάρτιο! Οι αμερικανικές αρχές ενημερώνουν τους υπηκόους τους που βρίσκονται εντός της Ελλάδας να προετοιμαστούν για αυτό που έρχεται τον Μάρτιο! Ήδη από την ημέρα ψήφισης του μνημονίου ΙΙ μεταφέρονται μυστικά δυνάμεις ασφαλείας των από τους Ευρωπαίους δανειστές! Μια κατοχή ξένων δυνάμεων θα ξεκινήσει καθώς θα προσπαθήσουν να καταστείλουν κάθε διαμαρτυρία και ξεσηκωμό..! Επιτέλους πλησιάζει η τελική αναμέτρηση: Θα συμμετέχεις στο παιχνίδι τους, ή θα πάρεις την ζωή σου στα χέρια σου Έλλην;
Έλληνες πρέπει να δείτε ξεκάθαρα πλέον, ότι όσα γίνονται είναι μέρος ενός μακρόπνοου σχεδίου που αποσκοπεί στην υποταγή των Ελλήνων! Και είναι το τελευταίο ίσως στάδιο του σχεδίου αυτού, καθώς η καταστροφή μας τα τελευταία 2-3 χρόνια γίνεται με φρενήρεις ρυθμούς τόσο στην κοινωνία, όσο στην παιδεία και την οικονομία! Ο αφανισμός των Ελλήνων σαν λαός είναι προ των πυλών! Αυτά που εδώ και χρόνια έχουν βάλει στο μάτι οι παγκόσμιοι ηγέτες, και εννοώ κάθε πόρο της Ελλάδας όπως πετρέλαια, και όλα τα ορυκτά που διαθέτουμε, καθώς επίσης και κάθε σταγόνα πολιτισμού, τέχνης και ιστορίας, φαίνεται ότι τα κατακτούν τώρα! Κόμματα και σωματεία που διαδηλώνουν υπέρ της διεθνής αλληλεγγύης και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μας παρότρυναν να δεχθούμε κάθε λαθρομετανάστη που μας χτύπησε την πόρτα, και πλέον μαζεύτηκαν τόσοι πολλοί που μπορούν να δημιουργήσουν αυτόνομο μουσουλμανικό κράτος μέσα στην χώρα μας! Η προπαγάνδα της αλληλεγγύης συνεχίζεται ...

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΝΟ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΟΣΟΒΑΡΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ

Είναι αστείο αυτό που συμβαίνει με τη γειτονική ΠΓΔΜ. Την στιγμή που Έλληνες πολιτικοί, αξιωματούχοι και λοιποί δηλώνουν ανοιχτά την άνεσή τους με την κλήση της ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία» με διάφορα συνθετικά που με τον καιρό ξεχνιούνται, στο εσωτερική της γειτονικής μας χώρας, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά.
Το έντονο αλβανικό στοιχείο υπενθύμισε για μια ακόμη φορά του τι συμβαίνει σε αυτήν τη χώρα. Πριν λίγες ημέρες, κατά τη διάρκεια αγώνα χειροσφαίρισης μεταξύ της ομάδας νέων του Κοσσυφοπεδίου και της ΠΓΔΜ, οπαδοί της πρώτη ανάρτησαν πανό στο οποίο γραφόταν στα αγγλικά «Bulgarians by God, Macedonians by Tito». Δηλαδή, ο Θεός τους έκανε Βούλγαρος και ο Τίτο τους έκανε «Μακεδόνες».

Βέβαια οι Κοσοβάροι οπαδοί δεν περιορίστηκαν μόνο σε αυτό. Έκαψαν και σημαία της «Μακεδονίας», ανταποδίδοντας τα αισθήματα που τους επέδειξαν λίγο καιρό πριν οι Σκοπιανοί οπαδοί σε αθλητική διοργάνωση στο Βελιγράδι.
Το πρώτο συμπέρασμα είναι ότι η στάση των Αμερικανών, των Γερμανών και των λοιπών Δυτικών στα ζητήματα των Βαλκανίων ήταν και είναι άκρως καταστροφική. Και θα συνεχίσει να είναι όσο θα στηρίζονται μορφώματα εις βάρος της Ιστορίας.
Το δεύτερο είναι ότι η ελληνική εξωτερική πολιτική για χρόνια ήταν ανίκανη να κάνει κάτι, είτε γιατί δεν ήθελε ή γιατί δεν είχε την ιστορική συνείδηση για να το κάνει. Το χειρότερο ήταν ότι βάφτισε την αθλιότητα «ρεαλισμό». Σαν να λέμε ότι η συνειδητοποίηση του βιασμού, σεξουαλικού ή ψυχικού ή ακόμα και ιστορικού, είναι η εκπόρνευση. Όχι η απονομή Δικαιοσύνης ή στήριξη της ιστορικής αλήθειας…
Αλλά κι εδώ ο ελληνικός λαός φάνηκε λίγος. Και οι ανοησίες περί οικονομικής κυριαρχίας της Ελλάδας με μερικά σούπερ-μάρκετ και μερικές τράπεζες, που δεν ασκούσαν εθνική πολιτική, αποδείχθηκαν προϊόν αρρωστημένης φαντασίας των ελληνικών «ρεαλιστικών» κομμάτων.


eoniaellhnikhpisti.blogspot.com

Αρχαία Ολυμπία:Λεφτά υπάρχουν για ειδικούς συμβούλους ,για την φύλαξη...ΟΧΙ.


Την ώρα που όλοι οι μισθοί ψαλιδίζονται αδιακρίτως ένα έγγραφο που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, από το δήμο Αρχαίας Ολυμπίας προκαλεί αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια. Πρόκειται για την
απόφαση με την οποία εγκρίνεται η δαπάνη ύψους 100.000 ευρώ για το έτος 2012, προκειμένου να πληρωθούν ο ειδικός συνεργάτης και ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας.
Το ποσό που ακούγεται υπερβολικό (και είναι σε χαλεπούς καιρούς) διαμορφώνεται ως  εξής: 80.000 ευρώ για τις τακτικές αποδοχές με βασικό μισθό, δώρα εορτών γενικά και τακτικά επιδόματα και 20.000 ευρώ για εργοδοτικές εισφορές των υπαλλήλων.
Σύμφωνα με πληροφορίες το συνολικό ποσό δεν αφορά μόνο για τους δύο συμβούλους που εργάζονται σήμερα στο δήμο, αλλά και έναν τρίτο που πρόκειται να προσληφθεί. Ακόμα και έτσι να είναι με μια απλή διαίρεση του ποσού δια του τρία και επί μέρους για 14 μισθούς (που έχουν χαθεί στο δημόσιο τομέα τα δώρα και έχουν περικοπεί οι μισθοί), ο μέσος μηνιαίος μισθός ξεπερνά τα 1.900 ευρώ.
Την ίδια ώρα μην ξεχνάμε πως ο βασικός μισθός με την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας πέφτει κάτω από τα πεντακόσια ευρώ. Δεν θα κρίνουμε το νόμιμο της υπόθεσης, δεν είμαστε οι αρμόδιοι, αλλά θα σταθούμε στο ηθικό. Και σίγουρα πέρα από υπερβολικό ακούγεται και προκλητικό την ώρα που όλοι τα βγάζουν πέρα δύσκολα, τέτοιες δαπάνες να φτάνουν τόσο ψηλά.
Τα παραπάνω κάνουν το γύρω της Ελλάδας αφού πέρα από τοπικά blog (http://nemoutablogspotcom.blogspot.com), έχει γίνει θέμα και σε άλλα πολύ πιο μακρινά όπωςhttp://trikalagr.blogspot.com, που γενικότερα σχολιάζουν ότι στην Αρχαία Ολυμπία (ως προς τον τόπο) δεν υπήρχαν χρήματα για πρόσληψη προσωπικού ασφαλείας στο μουσείο αλλά υπάρχουν για ειδικούς συμβούλους.