Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ


...ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.
Δεν πέρασε τελικά η επιθυμία των λαθρολάγνων για συναυλία στην πλατεία Αγίου Παντελεήμονα.
Οι κάτοικοι της περιοχής ειχαν συγκεντρωθεί απο νωρίς  εμπρός στην Πλατεία με σκοπό να αποτρέψουν τους λαθρολάγνους ακροαριστερούς να κάνουν συναυλία στην πλατεία όπως είχαν σκοπό.
Η περιοχή είχε αποκλεισθεί από δεκάδες αστυνομικούς των ειδικών δυνάμεων ΥΜΕΤ και ΜΑΤ , μετρήσαμε 6 κλούβες των ειδικών δυνάμεων αραγμένες επί της Αχαρνών,  μάλιστα υπήρχε εντολή να αποκλεισθεί η πλατεία και να μην ανέβει κανένας κάτοικος επάνω της.  Οι κάτοικοι όμως δεν έκαναν πίσω και μαζευτήκαν γύρω απο την πλατεία  ,μάλιστα κάποιες ηρωικές γυναίκες έσπασαν τον κλοιό της αστυνομίας και ανέβηκαν πάνω στην πλατεία.  


Kλούβες των MAT αραγμένες επί της Αχαρνών
Ακροαριστεροί και αναρχικοί μαζί με δεκάδες λαθρομετανάστες είχαν συγκεντρωθεί στα προπύλαια του πανεπιστημίου και κατόπιν έκαναν πορεία μέσω της οδού Αχαρνών προς την πλατεία Άγιου Παντελεήμονα άλλα στα μισά του δρόμου η αστυνομία έκλεισε τον δρόμο ώστε να μην συναντηθούν με τους κάτοικους και προκληθούν επεισόδια, αναγκάζοντας τους να κάνουν την συναυλία στον ...δρόμο!

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Λαθρομετανάστης :«Στην Αθήνα με περιμένουν οι φίλοι μου που με προσκάλεσαν να έρθω. Μου είπαν ότι στην Ελλάδα όλο και κάποια δουλειά θα βρω να κάνω, απ’ αυτές που δεν κάνουν οι ντόπιοι». 
 
Ξέφραγο αμπέλι τα σύνορα της χώρας για τους Λαθρομετανάστες .
3.000* παράνομοι μετανάστες πέρασαν στη χώρα μας τους δυο πρώτους μήνες του 2012 μόνο από τον βόρειο Έβρο, τη στιγμή που ο αντίστοιχος αριθμός πέρυσι ήταν 1.609, δηλαδή σχεδόν οι μισοί. Παρά τις εξαγγελίες για την κατασκευή του «Φράχτη» του Έβρου και την ενίσχυση των συνόρων από την «Frontex», το μόνο που έχει στηθεί σήμερα ήταν ένα… ομοίωμα του φράχτη!

Έξι το πρωί, χωριό Βύσσα Έβρου. Μέσα από τα χωράφια ξεπηδούν δεκάδες μετανάστες. Ρωτούν να μάθουν που βρίσκεται ο κεντρικός δρόμος και που είναι το αστυνομικό Τμήμα. Περπάτησαν εκατοντάδες χιλιόμετρα και πλήρωσαν χιλιάδες ευρώ ο καθένας για να φθάσουν εδώ από Αφρική και Ευρώπη. Η μαρτυρία του Χαμίντ από το Αφγανιστάν, τον οποίον συναντήσαμε ξημερώματα, λίγα μόλις μέτρα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα, αποκαλύπτει ένα δρομολόγιο χωρίς επιστροφή γεμάτο κινδύνους που ανά πάσα στιγμή μπορούν να σου στερήσουν ακόμα και την ίδια σου τη ζωή:

ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΓΡΑΨΕ 7.ΟΟΟ ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΗ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΤΟ ΙΚΑ

Μία απίστευτη “φάμπρικα” φαίνεται πως έχει στηθεί στο ΙΚΑ, ανοίγοντας “μαύρη τρύπα” στα ασφαλιστικά ταμεία. Μετά τα σκάνδαλα με τις… μεταμεσονύκτιες αιμοκαθάρσεις, τις… εξ αποστάσεως διαγνώσεις και τα “φακελάκια”, κάποιοι βρήκαν ένα νέο τρόπο να ωφελούνται σε βάρος των κρατικών ταμείων. Γιατροί (πιθανότατα αντιρατσιστές) “γράφουν” σωρηδόν αναρρωτικές άδειες, κυρίως σε λαθρομετανάστες, οι οποίοι μπορούν με τον τρόπο αυτό και την αποζημίωση από το ΙΚΑ να πάρουν και την άδεια παραμονής τους να ανανεώσουν ως εργαζόμενοι, ενώ την ίδια στιγμή μπορούν να εργαστούν και να πάρουν “μαύρα” και τα χρήματα του ημερομισθίου τους!

Όπως γίνεται αντιληπτό, η επιβάρυνση για τα ασφαλιστικά ταμεία είναι τεράστια καθώς από τη μία δίνονται χρήματα σε δήθεν ασθενείς κι από την άλλη στα ασφαλιστικά ταμεία δημιουργείται μία μεγάλη τρύπα, καθώς οι μέρες της αναρρωτικής άδειας εκλαμβάνονται ως μέρες εργάσιμες και πληρώνονται ως τέτοιες, προκειμένου οι λαθρομετανάστες να επιτύχουν την άδεια παραμονής τους. Χαρακτηριστικό της “κομπίνας” είναι ότι γιατρός στο Ηράκλειο μέσα σε ένα χρόνο έχει γράψει 7.000 μέρες αναρρωτικής άδειας κυρίως σε λαθρομετανάστες! Την ίδια στιγμή, συγκεκριμένος ξενοδοχοϋπάλληλος, “βγήκε” σε αναρρωτική από την ημέρα λήξης της σύμβασής του με το ξενοδοχείο στο οποίο εργαζόταν ως την ημέρα που ξεκίνησε ξανά τη δουλειά! Αιτία; Μα φυσικά το ότι η αποζημίωση του ΙΚΑ αντιστοιχεί σε ποσό πολύ μεγαλύτερο από το επίδομα ανεργίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ΙΚΑ Ηρακλείου και τον ΕΟΠΥΥ ερευνώνται τα πάντα, ενώ δεν αποκλείεται να ζητηθεί και εισαγγελική παρέμβαση, ενώ φυσικά ερωτήματα γεννώνται για τη στάση που θα τηρήσει απέναντι σε αυτό το θέμα και τις “πρακτικές” εργαζομένων το Εργατικό Κέντρο, ειδικά για το θέμα των… λαθρομεταναστών! Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι μόνο το ΙΚΑ Ηρακλείου αλλά σχεδόν όλα τα ΙΚΑ της χώρας!

Σταύρος Καρεφυλλάκης

xryshaygh.wordpress

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΤΗΝ ΠΛ. ΚΟΤΖΙΑ ΔΙΝΕΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ...ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ.


Ζήτησε τη γνώμη της ΓΑΔΑ για να παραχωρήσει την πλατεία Κοτζιά

Τη γνώμη της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής ζήτησε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, για την πραγματοποίηση αντιρατσιστικού συλλαλητηρίου και συναυλίας το Σάββατο 17 Μαρτίου στα Προπύλαια και τον Άγιο Παντελεήμονα.

Μάλιστα, το φως της δημοσιότητας είδε το σχετικό έγγραφο, με το οποίο ο δήμαρχος ζήτησε τη γνώμη της ΓΑΔΑ προκειμένου να δώσει ρεύμα στη συγκέντρωση και συναυλία που θα ακολουθήσει.

Κατόπιν υπόδειξης της ΓΑΔΑ, ο Γιώργος Καμίνης προσφέρει ως χώρο την πλατεία Κοτζιά, καθώς στον Άγιο Παντελεήμονα έχουν - κατά το παρελθόν - συμβεί επεισόδια σε ανάλογες συγκεντρώσεις που διαταράσσουν τη δημόσια τάξη, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο έγγραφο.

Παρόλα αυτά, οι συντονιστές της κίνησης «Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη φασιστική Απειλή» θα πραγματοποιήσουν το αντιρατσιστικό συλλαλητήριο, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί, με συγκέντρωση το Σάββατο στα Προπύλαια 14:00 μμ και συναυλία και θεατρικά δρώμενα στον Άγιο Παντελεήμονα στις 16:00 μμ.

newsbeast.gr

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ Ν.Δ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Φρέσκα νέα μας μετέφεραν άνθρωποι μας που συνομιλούν με κομματόσκυλα  της Συγγρού.. Σύμφωνα με τα  γαλάζια "βαθια λαρύγγια" οι στενοί συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά είναι πανικόβλητοι με τους..."ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ " του Καμμένου, ενώ μεγάλο πονοκέφαλο αποτελεί τόσο για τη ΝΔ όσο και και για τον ΛΑΟΣ η κατοκόρυφη άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...Σε όλες τις δημοσκοπήσεις είναι μεσα στη βουλή τοσο οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ όσο και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και το θέμα είναι οτι οι "εγκέφαλοι" του Σαμαρά βλέπουν και επιπλέον άνοδο καθώς ο Καμμένος θα αλλιεύει ψηφαλάκια απο τόσο απο τους δυσαρεστημένους και τους αντιμνημονίακους όσο και απο τους λεγόμενους πατριώτες... Πατριωτικά "κουκια" "τσιμπαέι" και ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ενω θα εισπράξει ψήφους και απο την ολοένα και αυξανόμενη εγκληματικότητα που θα στρέψει τη νεολαία ειδικά, στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ....

makeleio.gr

ΣΤΗ ΣΑΜΟ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...ΜΕ ΚΑΤΣΙΚΕΣ


Με 1500 κατσίκια θα παρελάσουν οι κτηνοτρόφοι μπροστά από τους επισήμους
Σκηνές απείρου κάλλους πρόκειται να δαιδραματισθούν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου εφόσον πραγματοποιήσουν την απειλή τους οι κτηνοτρόφοι της Σάμου.
Το σφαγείο του νησιού που εξυπηρετούσε όλο το νομό έχει κλείσει από τον Δεκέμβριο του 2010, με αποτέλεσμα τόσο εκείνοι, όσο και οι κτηνοτρόφοι της Ικαρίας, να μην μπορούν να σφάξουν.

O πρόεδρος των κτηνοτρόφων Σάμου, Γιάννης Βέττας, φέρεται να δήλωσε: «Αυτή την φορά θα το πληρώσουν ακριβά. Έρχεται και η παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Θα κατεβάσουμε 1500 κατσίκια και θα παρελάσουν μπροστά από την εξέδρα των επισήμων».

«Αυτή την φορά δεν κάνουμε πίσω. Αν δεν μας δώσουν το δικαίωμα να σφάξουμε θα γίνει χαμός. Ποιοι είναι τελικά πάνω από υπουργούς περιφερειάρχες και αντιπεριφερειάρχες. Οι υπάλληλοι;».
.
iefimerida.gr

Αποβατικό στόλο ετοιμάζουν οι Τούρκοι.


Το πρώτο αποβατικό πλοίο των Τούρκων
Του Βελισσάριου Δραγάτση

Υπεροπλία και στρατηγικό πλεονέκτημα στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο βαυκαλίζεται η ηγεσία των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων σε επίπεδο ναυτικής ισχύος.

Αυτό αποδεικνύει η επίμονη αμυντική προπαρασκευή του Πολεμικού Ναυτικού (Turk Deniz Kuvvetleri) της γειτονικής χώρας. Το πρώτο αποβατικό πλοίο τελευταίας γενεάς παραδόθηκε στο πλαίσιο συμβολαίου κατασκευής οκτώ μονάδων αποβάσεως από τους ταρσανάδες της Ανατολίας (Anadolu Tersanesi). Η παράδοση του πρώτου σκάφους με κωδική ονομασία Ç-151 έγινε με κάθε επισημότητα. Μπορείτε να δείτε και το σχετικό βίντεο από τη διαδικτυακή τηλεόραση της "Χουρριέτ" (Hurriet).

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, η οποία καλύφθηκε έντονα από τα τουρκικά ΜΜΕ, έγιναν επισημάνσεις για την υπεροπλία και την ισχύ της γείτονος, γεγονός που αποδόθηκε ως κριτήριο σταθερότητας και επιβεβαίωσης του γεωστρατηγικού ρόλου που παίζει η Τουρκία στην περιοχή....

ΠΑΣΟΚ : ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ "ΦΙΛΟΥΣ" ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ


Διαβάστε την ανακοίνωση της Ιπποκράτους για την ψηφοφορία παρωδία της Κυριακής και δείτε ΟΛΑ τα εκλογικά κέντρα, διότι μπορεί να έχετε τους λόγους σας να μάθετε σε κάθε περιοχή ποια σημεία θα γίνουν εκλογικά κέντρα....
Οι κάλπες θα ανοίξουν την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 στις 09.00 και θα κλείσουν στις 17.00 το απόγευμα. Τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής θα βρίσκονται στις θέσεις τους στο εκλογικό κέντρο στις 08.00. Παράταση της ψηφοφορίας για εξαιρετικά σπουδαίους λόγους μπορεί να υπάρξει με απόφαση της εφορευτικής επιτροπής μέχρι δύο το πολύ ώρες (19:00).
Ποιοί ψηφίζουν
Όλα τα Μέλη και οι Φίλοι ψηφίζουν στην Τ.Ο./ Τ.Ε., όπου είναι εγγεγραμμένα. Εάν κάποιος βρεθεί σε άλλη περιοχή (Τ.Ο.) κατά την ημέρα της ψηφοφορίας, θα μπορεί να ψηφίσει εγγραφόμενος στην Ειδική Κατάσταση, αφού κατά την ψηφοφορία καταθέσει στην Εφορευτική Επιτροπή το Έντυπο 252 (Δήλωση ψηφοφορίας σε διαφορετική Οργάνωση). Ψηφίζουν με την επίδειξη της ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους. Κάθε ψηφοφόρος πληρώνει 2€ για τη συμμετοχή του στην εφορευτική επιτροπή, την ώρα που παραλαμβάνει το ψηφοδέλτιο για να ψηφίσει.
 Οι Μετανάστες Μέλη και Φίλοι ψηφίζουν...

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ


Η επιτροπή κατοίκων Αγίου Παντελεήμονα κάνει πρόσκληση/κάλεσμα και στους υπόλοιπους αγανακτισμένους κατοίκους του κέντρου των Αθηνών για τις 17 Μαρτίου Σάββατο στις 2 μμ στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα...Όπως δηλώνουν οι ίδιοι..
"Η προβοκάτσια που στήνουν κάποιοι δήθεν επαγγελματίες αντιρατσιστές δεν θα περάσει"... 

Σύμφωνα με την επιτροπή κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα,η οποία επισκέφθηκε την ΓΑΔΑ και τον Δήμο της Αθήνας για να ρωτήσει από ποιον και πως πήραν άδεια "κάποιοι" να κάνουν αντιρατσιστική συγκέντρωση σε μια περιοχή που οι Έλληνες είναι πια και σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά μειονότητα....
Η απάντηση που πήραν ήταν ότι δεν έχει δοθεί άδεια ούτε από την αστυνομία ούτε από τον Δήμο.
Από την αστυνομία σύμφωνα με δικές μας πηγές,μάθαμε πως δεν πρόκειται να τους επιτραπεί να προχωρήσουν σε πορεία από τα Προπύλαια προς την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα για λόγους δημοσίας τάξης και για τον φόβο εκτεταμένων επεισοδίων.

Επίσης κι από τον Δήμο που δεν έχει δοθεί σχετική άδεια για συγκέντρωση,δεν πρόκειται να τους παρέχει ρεύμα...για την υποτιθέμενη συναυλία που διοργανώνουν.

Όμως εδώ τίθεται το εξής ζήτημα...

Αφιέρωμα (διαφήμιση;) του BBC στους Μασόνους: « Θέλεις να γίνεις Ελευθεροτέκτονας»;


Του Tom de Castella (BBC News Magazine)/ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Παρά το πλήθος θεωριών συνωμοσίας που τους περιτριγυρίζουν, οι Ελευθεροτέκτονες επιμένουν ότι είναι μια "σύγχρονη, ανοικτή οργάνωση". Αλλά μπορεί αυτή η ανδροκρατούμενη οργάνωση να πετάξει από πάνω της την εικόνα της μυστικότητας και να κερδίσει ένα δύσπιστο κοινό;
Σχεδίασαν τις πυραμίδες, σχεδίασαν την Γαλλική Επανάσταση και κρατούν τη φλόγα ζωντανή για τους Ναΐτες Ιππότες. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις πιο ‘άγριες’ θεωρίες σχετικά με τους Ελευθεροτέκτονες. Σήμερα σχετίζονται με μυστικές χειραψίες και διαφθορά στην αστυνομία και το δικαστικό σώμα..

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ


Σαμαράς: Θα διώξουμε όλους τους λαθραίους μετανάστες από την Ελλάδα
Εκτεταμένο πρόγραμμα επαναπροώθησης μεταναστών θα υλοποιήσει η Νέα Δημοκρατία, ως κυβέρνηση. Ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς σε κλειστή συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Α' Αθηνών που έγινε στα γραφεία της Λεωφόρου Συγγρού περιέγραψε τη στρατηγική του κόμματος.Σύμφωνα με το BriefingNews.gr, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισήμανε ότι τα θέματα Δημόσιας Τάξης και Ασφάλειας θα αποτελούν βασικές προτεραιότητες του στρατηγικού του σχεδίου για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Ο κ. Σαμαράς, έκανε λόγο για αυξανόμενη εγκληματικότητα και υποβάθμιση του ιστορικού κέντρου και μίλησε για την απομάκρυνση από την Ελλάδα ενός μεγάλου αριθμού μεταναστών σε συνδυασμό με την αλλαγή του νόμου για την Ιθαγένεια και την ενίσχυση της φρούρησης των συνόρων ώστε να περιοριστεί επιτέλους η είσοδος παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα.

Εκτεταμένη ήταν η αναφορά του κ. Σαμαρά στις προοπτικές που διανοίγονται στον αναπτυξιακό τομέα για την χώρα, μέσω της χάραξης και της σταδιακής ανακήρυξης της ελληνικής ΑΟΖ, ζήτημα που ξεκαθάρισε ότι θα βρεθεί στην κορυφή της ατζέντας της επόμενης κυβέρνησης καθώς εκτιμάται ότι μπορεί να συνεισφέρει σημαντικά στην βελτίωση της ελληνικής οικονομίας και την προσέλκυση επενδύσεων.

iefimerida.gr

Μετά τον Ράϊχενμπαχ έρχονται και Γερμανοί αστυνομικοί στην Ελλάδα...

....ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ !!!


Μετά τον Ράϊχενμπαχ...ήρθε και ο Ματίας! Ο αρχηγός της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας της Γερμανίας έφτασε στην Ελλάδα και συναντήθηκε με τον αρχηγό της Ελληνικής αστυνομίας Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο για την αντιμετώπιση των λαθρομεταναστών.


Σύμφωνα με το protothema.gr κατά τη διάρκεια της συνάντησης, από ελληνικής πλευράς, παρουσιάστηκε το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών ( Action Plan ), καθώς και το Ειδικό Σχέδιο Δράσης για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, μέσω των Διεθνών Αερολιμένων Αθηνών και Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, έγινε αναφορά στη συνεργασία με τον Frontex και τη συνεισφορά της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Αστυνομίας, μέσω του Ευρωπαϊκού αυτού Οργανισμού.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, συναποφάσισαν την ενδυνάμωση της διμερούς συνεργασίας...

"ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ" .Ο ΚΟΥΙΚ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ


Με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook o Πάνος Καμμένος καλωσόρισε τον εκπρόσωπο των «Ανεξάρτητων Πολιτών», Τέρενς Κουΐκ.

Η ανάρτηση:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Περιγράψατε τον εκπρόσωπο τύπου μας με χαρακτηριστικά που θα ήταν δύσκολο να εγγυηθεί άνθρωπος…

Η εντιμότητα, ο πατριωτισμός,το καθαρό βλέμμα, η καθαρή θέση με όποιο κόστος, το κέφι με την εμπειρία, συνδιάζονται με τον

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

ΤΕΡΕΝΣ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΣΧΟΛΙΟ :ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ

Πρώτη από το 2005 η Αθήνα στην εγκληματικότητα στις ευρωπαϊκές πόλεις


Πολίτες αντιμέτωποι με αδίσταχτους κακοποιούς, άνθρωποι που φοβούνται να βγουν από τα σπίτια τους, καταστηματάρχες που αγωνιούν για τις περιουσίες τους αλλά και για τους ίδιους, παιδιά που περιορίζονται στα λίγα τετραγωνικά του μπαλκονιού τους για να παίξουν...

Η Αθήνα του σήμερα έχει ένα βίαιο «πρόσωπο» αφιλόξενο για τους κατοίκους που ζουν υπό το φόβο των ληστών.

Έρευνα που παρουσιάστηκε την Τετάρτη σε μία ειδική μερίδα στο αμφιθέατρο του Ρ/Σ 9,84 και διοργανώθηκε από το τμήμα Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών και τον Συνήγορο του Πολίτη έφερε στο φως στοιχεία που αποδεικνύουν πως η Αθήνα είναι μία ανοχύρωτη πόλη.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον δήμαρχο της Αθήνας, Γιώργος Καμίνης στην κατάσταση αυτή ευθύνονται και οι ίδιοι οι πολίτες του κέντρου!

Πρώτη από το 2005 η Αθήνα στην εγκληματικότητα

Μία δυσάρεστη πρωτιά ανάμεσα στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες κατέχει από το 2005 η Αθήνα! Η πόλη, ειδικότερα στο κέντρο της έχει γίνει «στέκι» των κακοποιών, οι οποίοι δε διστάζουν και να σκοτώσουν το θύμα τους προκειμένου να κάνουν τις δουλειές τους.

Σύμφωνα με την έρευνα...

Ετοιμάζουν προβοκάτσια την 25η Μαρτίου για να αναβληθούν οι εκλογές!



Επιχείρηση αναβολής των εκλογών με «χτύπημα» στη παρέλαση της εθνικής επετείου ετοιμάζει το παρακράτος σε συνεργασία με κέντρα του εξωτερικού.

Αυτή η πληροφορία έχει φθάσει στις αρμόδιες υπηρεσίες (ΕΥΠ, Αντιτρομοκρατική, ΕΛΑΣ κλπ) οι οποίες εξετάζουν με προσοχή κάθε ενδεχόμενο.

Πάντως υψηλόβαθμα στελέχη της Αστυνομίας δεν κρύβουν τον εκνευρισμό τους για την απόφαση του υπουργικού συμβουλίου που θέλει τα μέλη της κυβέρνησης να παρακολουθούν από τις εξέδρες των επισήμων τις παρελάσεις αντί να πάνε να κρυφθούν σε κάνα λαγούμι.

Εκτιμούν ότι η παρουσία της πολιτικής ηγεσίας ρίχνει λάδι στη φωτιά της λαϊκής οργής σε μια συγκυρία που τα διεθνή ΜΜΕ έχουν τις κάμερες στραμμένες πάνω μας.

Μέσα σ’ ένα τέτοιο σκηνικό είναι εύκολη η δράση του παρακράτους, τμήμα του οποίου παρακολουθεί με δέος τις σφυγμομετρήσεις που θέλουν τα αντιμνημονιακά κόμματα να κατακτούν τη πλειοψηφία στην επόμενη βουλή!

Είναι ακριβώς αυτός ο λόγος – η ανατροπή των κοινοβουλευτικών συσχετισμών – που τρομάζει το παρακράτος και τα ξένα συμφέροντα που έχουν επενδύσει τεράστια ποσά στη λαφυραγώγηση του ορυκτού πλούτου – κι όχι μόνο – της χώρας.

Κι αυτοί δεν έχουν διάθεση να μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα…

kourdistoportocali.com



Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

PULSE : 4,5 % H ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ,ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ 4%.


Στην νεα δημοσκόπηση της Pulse η οποία παρουσιάστηκε κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ,η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να αυξάνει τα ποσοστά της εντυπωσιακά φτάνοντας στο 4,5% .
Αντίθετα το ΛΑ.Ο.Σ του κολοτούμπα Καρατζαφέρη ακολουθεί απο πίσω με 4% και συνεχίζει να κατρακυλάει συνεχώς. Έτσι όπως πάει το κόμμα του Καρατζαφέρη είναι αμφίβολο αν θα μπεί και στην βουλη.
Διαβάζουμε σχετικά απο την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής :
Δεν μπορούν πια να κρύψουν την άνοδό μας! Όλο και περισσότεροι Έλληνες έρχονται στο πλευρό μας αποφασισμένοι να αγωνιστούν για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία!
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, εμφανίστηκε η δημοσκόπηση της Pulse που δημοσιεύει αύριο η εφημερίδα ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ. Σύμφωνα με αυτήν, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λαμβάνει ποσοστό 4,5% και είναι φανερό πλέον ότι δεν μπορεί κανείς να “εξαφανίσει” το ρεύμα ανόδου του Εθνικιστικού Κινήματος, το οποίο θα εκπροσωπηθεί στην επόμενη βουλή από Χρυσαυγίτες, έτοιμους να φέρουν τα πάνω-κάτω στο πολιτικό σκηνικό. Όσο και αν προσπάθησαν να ρίξουν λάσπη στο Κίνημά μας… όσο και αν απέκρυψαν τις θέσεις και τις προτάσεις μας… εμείς θα συνεχίσουμε να σπάμε την συνομωσία της σιωπής και να μεταφέρουμε το Μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης, σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας. Ο Αγώνας για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ συνεχίζεται…


ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κύριος Δημητριος Μιχάκης Αλέξανδρος το βράδυ της 12ης Φεβρουαρίου 2012 ήθελε να παρακολουθήσει ως νομικός από κοντά η διαδικασία ψήφισης του νομοσχεδίου. Παρ' όλο που είχε νόμιμη άδεια να μπει στη Βουλή, μόλις του έκαναν σωματικό έλεγχο και διαπίστωσαν πως στην τσέπη του είχε την ελληνική σημαία, μιας και πριν βρισκόταν στη διαδήλωση, του αρνήθηκαν την είσοδο στη Βουλή και το χειρότερο, χωρίς καμία αιτιολόγηση.

''Έδειξα την ταυτότητά μου και παρ'όλο που αρχικά πέρασα από τον έλεγχο μιας και δεν είχα επάνω μου κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, μόλις διαπίστωσαν πως έχω πάνω μου δύο ελληνικές σημαίες κανονικού μεγέθους, μία με τον ήλιο της Βεργίνας και μία με τις γαλανόλευκες λωρίδες, φώναξαν ''Να προσαχθεί''. Τους ρώτησα γιατί αλλά δεν πήρα καμία απάντηση. Τους ζήτησα μάλιστα να με συνοδέψουν μέσα στην αίθουσα και να βρίσκονται δίπλα μου καθ'όλη τη διαδικασία προκειμένου να διαπιστώσουν πως δεν είμαι επικίνδυνος. Τελικά δεν κατάφερα να τους πείσω κι έτσι δεν μπήκα στη Βουλή'', λέει ο κύριος Δημητριος Μιχάκης Αλέξανδρος στο metrogreece.gr.

Ανάλογο περιστατικό αντιμετώπισε και στην Ακρόπολη, όταν πήγε να ξεναγήσει κάποιους φίλους και συνεργάτες από το εξωτερικό...

"ΝΟΣΤΟΣ" ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ

Η Αττική Οικολογική Απάντηση (η αυτοδιοικητική πτέρυγα των πουρναροκαλλιεργητών, δηλαδή) ανακοίνωσε με χαρά την έναρξη λειτουργίας του ιστολογίου «Νόστος» στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://enostos.oikologikiapantisi.gr, προκειμένου να συμπαρασταθούν στους λατρεμένους τους λαθρομετανάστες. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των πουρναροκαλλιεργητών: Το «Νόστος» αποτελεί ένα ιστολόγιο ενημέρωσης για το μετανάστη, τη μετανάστρια, και τον/την πρόσφυγα.
Σκεφτήκαμε πόσο πολλά είναι αυτά που χρειάζεται να γνωρίζουν για να γίνει κάπως ευκολότερη η καθημερινότητά τους, για να μπορέσουν να ζήσουν και να εργαστούν με αξιοπρέπεια. Σκεφτήκαμε ακόμα πόσο περίπλοκη μπορεί να φαίνεται για τους συμπολίτες μας αυτούς η επικοινωνία με τις δημόσιες υπηρεσίες, αλλά και η αναζήτηση πληροφοριών και στοιχείων στο λαβύρινθο του διαδικτύου όταν χρειαστεί να ανανεώσουν την άδεια παραμονής τους, να αποκτήσουν πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, να στείλουν τα παιδιά τους σχολείο, να αιτηθούν άσυλο και πολλά ακόμα.

Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα ιστολόγιο, ένα ηλεκτρονικό «στέκι» ...

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΦΑΓΕ - ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ .

Προβληματισμένος εμφανίζεται ο Γιώργος Νταλάρας μετά την συναυλία στην Δάφνη και τα όσα διαδραματίστηκαν εκεί για το αν θα πρέπει να συνεχίσει ή όχι τις συναυλίες στην Αθήνα με δωρεάν εισιτήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να διακόψει το πρόγραμμα των συναυλιών άμεσα, υπό τον φόβο μεγαλύτερων εκτρόπων. Για το προσεχές Σάββατο είναι προγραμματισμένη συναυλία στην περιοχή της Ηλιούπολης, η οποία όπως φαίνεται θα είναι η πρώτη που θα ακυρωθεί. Έχουν προηγηθεί τέσσερις, όπου τα επεισόδια μεταξύ θαυμαστών του και όσων τον αποδοκιμάζουν εντείνονται συνεχώς από συναυλία σε συναυλία.

Έτσι ο καλλιτέχνης πιθανότατα σε λίγες ώρες να διανείμει δελτίο Τύπου όπου θα εξηγεί τους λόγους για τους οποίους πήρε αυτή την απόφαση.

Οι αντιδράσεις στις συναυλίες του Γιώργου Νταλάρα ξεκίνησαν στο Ίλιον, όταν ομάδα πολιτών μπήκε στο χώρο της συναυλίες και άρχισε να αποδοκιμάζει τον τραγουδιστή. Σε εκείνη την συναυλία εκσφενδονίστηκαν στην σκηνή μπουκάλια με νερό και γιαούρτια...

Τη συνεκμετάλλευση του ενεργειακού πλούτου του Αιγαίου ειχε συζητήσει ο Παπανδρέου με τον Ερντογάν.


Τη συνεκμετάλλευση του ενεργειακού πλούτου του Αιγαίου είχαν συζητήσει ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά την επίσκεψη του τελευταίου στην Αθήνα το 2010.
Ούτε ένα μήνα πριν, ο κ. Παπανδρέου, ως τότε πρωθυπουργός της Ελλάδας, ανακοίνωνε από το Καστελλόριζο την προσφυγή της χώρας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, παραδίδοντας την εθνική κυριαρχία στους ξένους δανειστές.

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας είχε πραγματοποιήσει στη συνέχεια, στα μέσα Μαΐου, διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα.

Δύο χρόνια μετά, ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας Τανέρ Γιλντίζ, ερωτώμενος από δημοσιογράφους στην Αττάλεια αν θα μπορούσε να τεθεί θέμα κοινών ερευνών πετρελαίου της Ελλάδας και της Τουρκίας στο Αιγαίο, δήλωσε:

Mανιάτες : «Όποιος βάλει ανεμογεννήτριες στη Μάνη θα τον παλουκώσουμε πάνω τους»


Οι Μανιάτες δηλώνουν εξοργισμένοι με τον υπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Παπακωνσταντίνου και την πρόθεση του υπουργείου να τοποθετήσει ανεμογεννήτριες στην περιοχή τους, η οποία έχει χαρακτηριστεί περιοχή Natura και Ζώνη Ειδικής Προστασίας.

«Όποιος τολμήσει να βάλει ανεμογεννήτριες στη Μάνη έχει κάνει λάθος. Θα τον παλουκώσουμε πάνω στις ανεμογεννήτριες» δηλώνουν οι ντόπιοι.

Σε πρόσφατη απόφαση του ο κ. Παπακωνσταντίνου δίνει το πράσινο φως για την κατασκευή αιολικών πάρκων στα βουνά της Μάνης αλλά και άλλων προστατευμένων περιοχών, υπό την προϋπόθεση ότι οι ανεμογεννήτριες που θα τοποθετηθούν θα διαθέτουν... ειδικό ραντάρ που θα τις σταματάει όταν πλησιάζει σμήνος πουλιών...

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Προπαγάνδα υπέρ των κομιτατζήδων σε εκπομπή της ΕΤ3

Απόσπασμα από την εκπομπή «Εκατογραφία» της ΕΤ-3 που παρουσιάζουν κάθε βράδυ στις 11 μ.μ. μετά το Δελτίο Ειδήσεων ο Πάνος Θεοδωρίδης και ο Βασίλης Κεχαγιάς. Η εκπομπή λέγεται «Εκατογραφία» γιατί είναι αφιερωμένη στα 100 χρόνια από την Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης. Το απόσπασμα μετεδόθη την Παρασκευή 2 Μάρτη 2012. Ο δημοσιογράφος Βασίλης Κεχαγιάς δηλώνει (0:27 και 1:32 του βίντεο) πως οι Βούλγαροι Κομιτατζήδες δεν έσφαζαν Έλληνες, όπως μάς μαθαίνανε επί Χούντας, αλλά ήταν απλώς οι άνθρωποι του Βουλγαρικού Κομιτάτου!..


ΕΞΥΜΝΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Ε' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ (Βίντεο)


ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ - ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΚΟΥΛΗ


Την προσχώρηση στις τάξεις του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού του κ. Γιάννη Παπαμιχαήλ, γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης.

Καλωσορίζοντας τον κ. Παπαμιχαήλ στα ψηφοδέλτια της Β' Αθηνών, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε: «Με εξαιρετική χαρά καλωσορίζω στο Κόμμα μας τον Γιάννη Παπαμιχαήλ. Τον Γιάννη τον γνωρίζω από μικρό παιδί, από την εποχή που έκανα παρέα με τους γονείς του.

Είναι ένας αγωνιστής. Ένας άνθρωπος που μπορεί και αντιμετωπίζει τα προβλήματα της ζωής, ένας νέος άνθρωπος που μπορεί να μιλήσει στα νέα παιδιά.

Πιστεύω ότι από το ψηφοδέλτιο της Β' Αθηνών θα μπορέσει να δώσει ένα μήνυμα προς τη νεολαία όλης της Ελλάδας. Γιάννη καλώς ήλθες».

Ο κ. Γ. Παπαμιχαήλ δήλωσε: «Κατ' αρχάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Κόμματος, για την τιμή που μου κάνει και την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Ξέρετε όλοι ότι αυτή η απόφασή μου δεν ήταν μια απόφαση που την πήρα μέσα σε μία μέρα. Σκέφτηκα πάρα πολύ και σίγουρα μέτρησε και το γεγονός ότι ο Πρόεδρος ήταν και στενός φίλος της οικογένειάς μου. Πιστεύω ότι χρειάζονται νέα άτομα στο Κοινοβούλιο, με νέες ιδέες, με όραμα, για να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τώρα. Όπως ξέρετε, εγώ έλεγα πάντα την αλήθεια. Ήμουν ειλικρινής, για οποιοδήποτε θέμα, είτε αφορούσε εμένα, είτε κάποιον άλλον και νομίζω ότι αυτή η ειλικρίνεια, την αλήθεια, πρέπει να λέμε στον κόσμο. Την πραγματική αλήθεια και όχι την αλήθεια που κάποιοι θέλουν να ακούν. Θα κάνω ότι μπορώ, θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη αυτή».

makelio.gr

Το Ισραήλ χτίζει τεράστιο στρατόπεδο για να βάλει τους Λαθρομετανάστες.


Η διαφορά των σοβαρών κρατών απο το ασόβαρο Ελληνικό κράτος.
Το μεγαλύτερο κέντρο κράτησης μεταναστών στον κόσμο χτίζεται αυτό τον καιρό στην έρημο Νεγκέβ του Ισραήλ.
Το στρατόπεδο 8.000 ατόμων χτίζεται γύρω από τις...ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις των φυλάκων Κετζιότ, στα σύνορα της χώρας με την Αίγυπτο, κι έχει στόχο να «φιλοξενεί» τους παράνομους μετανάστες από την Αφρική, τόσο τους άνδρες όσο και τα γυναικόπαιδα.
«Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να παρέχουμε όσο το δυνατόν πιο ανθρώπινες συνθήκες μέσα σε αυτό», τόνισε μια πηγή του υπουργείου Άμυνας της χώρας, ανώνυμα, στην Ισραηλινή εφημερίδα «Ha'aretz».

Παράλληλα, το Ισραήλ κατασκευάζει, εδώ και μερικούς μήνες, ένα τεράστιο τείχος από αγκαθωτό σύρμα κατά μήκος των συνόρων με την Αίγυπτο, και έχει αναβαθμίσει την συνεργασία του με την αιγυπτιακή συνοριακή αστυνομία για να ματαιώσει την μαζική είσοδο παράνομων μεταναστών από την υποσαχάρια Αφρική. Μέχρι στιγμής έχουν τοποθετηθεί πάνω από 70 χλμ. συρματοπλέγματος κι αναμένεται να τοποθετηθούν άλλα 180 χλμ. μέχρι το τέλος του 2012.
Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών του Ισραήλ, μέσα στο 2011 εισήλθαν στη χώρα πάνω από 17.000 παράνομοι μετανάστες, οι οποίοι, σύμφωνα με τις αρχές, απειλούν την ζωή και την καθημερινότητα των περίπου 7.5 εκατ. κατοίκων.
«Το Ισραήλ είναι μια μικρή χώρα και δεν μπορούμε να αντέξουμε μια πλημμύρα λαθραίων ανέργων. Είναι απειλή για την κοινωνία μας, την οικονομία μας και την ασφάλειά μας», είχε πει, υπερασπιζόμενος την απόφαση κτισίματος του κέντρου κράτησης, προ 18 μηνών ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, προσθέτοντας ότι οι Αφρικανοί μετανάστες «αλλοιώνουν τον εβραϊκό χαρακτήρα της χώρας».
Στο ίδιο μήκος κύματος είχε κινηθεί κι ο Ισραηλινός Υπουργός Εσωτερικών Ελι Γισάι, δηλώνοντας ότι «μόνο μια μικρή μειοψηφία Αφρικανών είναι πραγματικοί πρόσφυγες» κι ότι «η μετανάστευση θα μειώσει τόσο πολύ τους Ισραηλινούς, ώστε στο τέλος θα καταντήσουν μια μειονότητα στην ίδια τους τη χώρα».
Ωστόσο, οι οργανώσεις υπεράσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων επισημαίνουν πως οι λαθρομετανάστες δεν προέρχονται τόσο από την Αίγυπτο, όσο από το Σουδάν και την Ερυθραία, περιοχές που μαστίζονται από εμφύλιους πολέμους. Μέχρι στιγμής, το Ισραήλ δεν προχωρεί σε μαζικές απελάσεις λαθρομεταναστών στο Σουδάν, την Αίγυπτο ή την Ερυθραία, αλλά ούτε τους και αναγνωρίζει ως πρόσφυγες.

greece-salonika.

Το νέο όπλο που θα διαλύει τις συγκεντρώσεις.


Παρουσιάστηκε από τους επικεφαλής του σώματος πεζοναυτών των Ηνωμένων Πολιτειών

Ένα ηλεκτρομαγνητικό οπλικό σύστημα, ικανό να εκπέμπει ισχυρή θερμική ακτίνα σε απόσταση έως και ένα χιλιόμετρο, παρουσιάστηκε από τους επικεφαλής του σώματος πεζοναυτών των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το όπλο αναπτύχθηκε στο Αφγανιστάν, χωρίς όμως να χρησιμοποιηθεί ποτέ επιχειρησιακά, και αποτελεί πλέον και μέρος του οπλοστασίου των αμερικανών πεζοναυτών.

Το οπλικό σύστημα, που ονομάζεται Active Denial System (Σύστημα Ενεργούς Απώθησης, ευρύτερα γνωστό ως «ακτίνα πόνου»), τοποθετείται σε όχημα (γίνονται προσπάθειες και για «φορητή» έκδοση) και έχει ως στόχο κυρίως τη διάλυση μαζικών συγκεντρώσεων ανθρώπων, χωρίς να επιφέρεται θανάσιμος τραυματισμός.

Για την ανάπτυξη του «Συστήματος Ενεργούς Απώθησης» το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ έχει δαπανήσει περίπου 120 εκατομμύρια δολάρια.



newsbeast

ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΙ ΔΟΤΕΣ ΝΑ ΠΕΙΤΕ, ΟΧΙ ΔΩΡΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ !

 
 
Εχθές κατ'εξαίρεση, άνοιξα τη τηλεόραση και τι είδαν τα μάτια μου ;;  Διαφήμιση για την δωρεά οργάνων και μάλιστα με  δικά μας λεφτά. Αντί δηλαδή η κυβέρνηση να κάνει το χρέος της και να ενημερώνει τον κόσμο για το καινούργιο σχετικό νόμο, έτσι όπως δεσμεύτηκε, κάνει τηλεοπτική εκστρατεία για να παραπλανήσει τους πάντες. Δείτε πιο κάτω τι εννοώ . 

Απόσπασμα από την καταγγελία μου στην Χάγη :

"Α4. ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ 
 
….  Ο πρώτος νόμος που θέτω υπόψιν σας είναι ο νόμος 3984/ΦΕΚ 150/Α/27.06.2011 της κυβέρνησης Παπανδρέου, με τον οποίο ρυθμίζονται οι γενικές αρχές και οι προϋποθέσεις αφαίρεσης οργάνων από ζώντες και θανόντες ανθρώπους με σκοπό τη μεταμόσχευση στο ανθρώπινο σώμα. rForm.html?args=5C7QrtC22wFYAFdDx4L2G3dtvSoClrL8qr3l9hdh7F55MXD0LzQTLWPU9yLzB8V68knBzLCmTXKaO6fpVZ6Lx3UnKl3nP8NxdnJ5r9cmWyJWelDvWS_18kAEhATUkJb0x1LIdQ163nV9K-td6SIueJGKbGZj4fjYmXmb0PKAvvpBoYM94uLsuaeY8_Hleam  


Βάσει του νόμου αυτού, από το 2013 και εν αγνοία της πλειοψηφίας των πολιτών, η Ελλάδα μετατρέπεται ουσιαστικά σε τροφοδότη χώρα οργάνων και ανθρωπίνων ιστών για όλο τον πλανήτη. Θα είμαστε δηλαδή το παγκόσμιο φυτώριο ανθρωπίνων οργάνων και ιστών.

Γιατί;  

Μέχρι τώρα, τα πράγματα είχαν ως εξής :  

- λήψη οργάνων γινόταν από όσους είχαν εκφράσει γραπτώς την επιθυμία τους αυτή στον ΕΟΜ ( Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων)  ή όταν υπήρχε η συγκατάθεση των συγγενών για την αφαίρεση και δωρεά οργάνων προς µεταµόσχευση. 
- Αποκλειστική αρμοδιότητα για την αφαίρεση οργάνων  είχε ο ΕΟΜ, όπως συμβαίνει άλλωστε και διεθνώς . 

Συνεπώς , όσοι επιθυμούσαν  να είναι δωρητές οργάνων σώματος το έκαναν  ελεύθερα με γραπτή δήλωση στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων. Αυτό διασφάλιζε άριστα την επιθυμία και την ελεύθερη βούληση τους, αλλά και τη διαδικασία.  

Βάσει του καινούργιου  νόμου: 
 
α. Η  αφαίρεση οργάνων πραγματοποιείται από «Οργανισμούς Αφαίρεσης», που είναι νοσοκομεία Ν.Π.Δ.Δ. ή Ν.Π.Ι.Δ. κοινωφελούς και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ή ιδιωτικές κλινικές, που έχουν λάβει τη σχετική άδεια. Παραχωρείται έτσι, κατά παγκόσμια πρωτοτυπία, δικαίωμα αφαίρεσης  οργάνων σε τρίτους, οι οποίοι μάλιστα εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα. Όπως είπα πιο πάνω, η αφαίρεση οργάνων διεθνώς γίνεται από τις ομάδες των μεταμοσχευτικών κέντρων και όχι από ιδιώτες. 

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ SAS ΜΕΡΟΣ 6ο.

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Ο ΣΑΡΚΟΖΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΓΚΕΝ ΑΝ ΔΕΝ ΛΥΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ


ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΞΕΣΤΟΜΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΓΚΕΝ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Με αποχώρηση της Γαλλίας από τη Συνθήκη του Σένγκεν απείλησε ο Νικολά Σαρκοζί σε χθεσινή προεκλογική του ομιλία στο Βιλπέν του Παρισιού αν δεν προστατευθούν πιο αποτελεσματικά τα ευρωπαϊκά σύνορα.
Ο Γάλλος πρόεδρος, σε μία προσπάθεια να τονώσει τα χαμηλά ποσοστά δημοτικότητας μεταξύ των ψηφοφόρων, εμφανίστηκε την Κυριακή ενώπιον χιλιάδων οπαδών του δίνοντας έμφαση κυρίως στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης.

«Χρειαζόμαστε κοινούς κανόνες πειθαρχίας στη Σένγκεν, όπως έχουμε και στο θέμα του ευρώ», τόνισε από το βήμα ο Ν. Σαρκοζί, ο οποίος υπογράμμισε την επείγουσα ανάγκη διευθέτησης του ζητήματος και την επιτακτικότητα μίας μεταρρύθμισης ως μοναδικής δυνατότητας ώστε να μη διαρραγεί η Ευρώπη.
Προειδοποίησε μάλιστα, ότι...

ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ,ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΑ


Στην Ελβετία κανουν δημοψήφισμα ακόμα και για τις άδειες των εργαζομένων .
Στην "δημοκρατική" Ελλάδα το θεωρούν αντιδημοκρατικό να αποφασίζει ο λαός για σοβαρά θέματα.
Όταν ο Τζέφρι τόλμησε να ξεστομίσει την λέξη δημοψήφισμα (Μάλλον του ξέφυγε) , έπεσαν πάνω του να τον φάνε τα κοράκια , εντός και εκτός.
Διαβάζουμε απο το βήμα:
«Όχι» στην πρόταση για αύξηση των ημερών αδείας των εργαζομένων από τέσσερις σε έξι εβδομάδες είπαν οι Ελβετοί σε δημοψήφισμα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή.

Σύμφωνα με το BBC, τα 2/3 των ψηφοφόρων απέρριψαν την πρόταση, λαμβάνοντας υπόψη τις προειδοποιήσεις της κυβέρνησης και του επιχειρηματικού κόσμου ότι αύξηση των ημερών αδείας θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομία της χώρας και θα οδηγήσει στην αύξηση του εργατικού κόστους.

Την πρόταση για αύξηση των ημερών αδείας είχε καταθέσει ένα εργατικό σωματείο, υποστηρίζοντας ότι βοηθά στο να ξεπεραστεί το στρες που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι εξαιτίας των εντατικών ρυθμών εργασίας και του αυξανόμενου ανταγωνισμού.

"Χρυσός" ὁ Δημήτρης Χονδροκούκης- Ὁ Ἐθνικός μας ὕμνος ἀκούστηκε μέσα στήν Πόλη!


H Eλληνική σημαία και ο Εθνικός μας Ύμνος μέσα στην Κωσταντινούπολη, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Φώναζε «ΕΛΛΑΣ» μέσα στην Πόλη και στέλνει το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό.

ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΑΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΑΣ! ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!
Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουν να πνίξουν... αλλά το αίμα των αθώων θα γίνει ποτάμι και θα πνίξει τα λαμόγια στον ύπνο τους....





anti-ntp

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ


Την πόρτα των στρατιωτικών σχολών και σε αλλοδαπούς ανοίγει το υπουργείο Άμυνας, το οποίο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά απαλείφει από τη σχετική προκήρυξη την προϋπόθεση που ήθελε όλους τους υποψηφίους για φοίτηση...στις παραγωγικές στρατιωτικές σχολές, δηλαδή τους μελλοντικούς αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων, να είναι Έλληνες το γένος.

Πιο συγκεκριμένα, όλοι όσοι γίνουν δεκτοί φέτος στις σχολές Ευελπίδων, Ικάρων και Ναυτικών Δοκίμων, δεν απαιτείται να είναι Έλληνες το γένος, αρκεί να έχουν την ελληνική ιθαγένεια, προκειμένου να έχουν το δικαίωμα να είναι υποψήφιοι για την εισαγωγή τους στις σχολές μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων.

Όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα», με δεδομένο ότι η σχετική απόφαση αφορά και το περσινό έτος, αναμένεται ότι οι πρώτοι αλλοδαποί ανθυπολοχαγοί, ανθυποσμηναγοί και σημαιοφόροι θα αρχίσουν να εντάσσονται στις τάξεις των Ε.Δ. σε τρία χρόνια.

Η συγκεκριμένη εγκύκλιος έχει προκαλέσει αντιδράσεις στους κόλπους του στρατεύματος, καθώς πολλοί θεωρούν ότι η εφαρμογή της θα έχει απροσδιόριστες συνέπειες σε ό,τι αφορά την ομοιογένεια και τη διατήρηση της μαχητικότητας του στελεχιακού δυναμικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Κατά της υπουργικής απόφασης του Ευάγγελου Βενιζέλου, που την υπέγραψε όταν ήταν υπουργός Εθνικής Άμυνας, έχουν προσφύγει στο ΣτΕ αξιωματικοί και πολίτες ζητώντας τη ακύρωσή της.


newsbeast.gr

Ετοιμάζουν οι αμερικανοσιωνιστές στρατιωτικό πραξικόπημα;

ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ...


ΠΑΤΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΡΣΟΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

ΔΥΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ 50ΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ 100 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΛΥΣΙΔΑ

Ένας 29χρονος Αλβανός και μια 43χρονη Ρουμάνα μπαργούμαν είναι οι δράστες της δολοφονίας του 50χρονου υπαλλήλου της ΔΕΗ που βρέθηκε από τα παιδιά του δολοφονημένος μέσα στο κτήμα του στην αγροτική περιοχή «Κασλάς», έξω από την πόλη της Κοζάνης.
Κίνητρο του εγκλήματος ήταν η ληστεία και οι δολοφόνοι συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Κοζάνης.

Οι δράστες είχαν γνωρίσει το θύμα στο καφε μπαρ όπου εργαζόταν η αλλοδαπή και το παρέσυραν στο κτήμα, για να του αρπάξουν όλα κι όλα 100 ευρώ που είχε μαζί του και την χρυσή αλυσίδα που φορούσε!

Ο 29χρονος χτύπησε επανειλημμένα τον άτυχο υπάλληλο με έναν τετράγωνο σιδεροσωλήνα προκαλώντας του πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, οι οποίες επέφεραν το θάνατο.

Στη συνέχεια, άρπαξαν τα κλοπιμαία και πήγαν στο σπίτι της 43χρονης που φιλοξενούσε τον Αλβανό, ο οποίος βρισκόταν παράνομα στη χώρα. Η γυναίκα έπλυνε το παντελόνι του 29χρονου που ήταν γεμάτο κηλίδες από το αίμα του νεκρού, το οποίο βρέθηκε στο σπίτι της μαζί με τη χρυσή αλυσίδα του θύματος.

Αυτόπτες μάρτυρες που είδαν την αλλοδαπή μπαργούμαν να φεύγει με τον 50χρονο, οδήγησαν στα ίχνη της και συνελήφθη μαζί με τον φυσικό αυτουργό της δολοφονίας. Και οι δυο ομολόγησαν το έγκλημα, κρατούνται στην Ασφάλεια και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
 
protothema