Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΑΔΟΥΛΩΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΞΕΝΟ ΖΥΓΟ


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου.

Ξημερώνει 25η Μαρτίου. Μια από τις σημαντικότερες ημέρες της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού. Ημέρα που ο Ελληνικός λαός γιορτάζει την χαρμόσυνη είδηση για την γέννηση του Ιησού Χριστού, από την Θεομήτορα, Παναγιά μας και ταυτόχρονα τα 191 χρόνια από την Εθνική μας Παλιγγενεσία του 1821.  Ημέρα που μας φέρνει στο μυαλό και τη σκέψη, εκείνους, τους μια χούφτα Έλληνες που επαναστάτησαν, με πενιχρά μέσα, προκειμένου να αποτινάξουν τον τούρκικο ζυγό από την ράχη μας. Η θύμηση αυτής της ημέρας μας δημιουργεί ανάταση καρδιάς και ζωντανεύει ξανά στα μάτια μας την Αγία Λαύρα, όπου κηρύχτηκε η Επανάσταση από τον Μητροπολίτη Παλαιών Πατρών Γερμανό, και τα Ψαρά που ήταν από τα πρώτα νησιά που ξεσηκώθηκαν στις 10 Απριλίου του 1821 ενώ στις 21 Ιουνίου, οι τουρκικές δυνάμεις του Ιμπραήμ Πασά κατέλαβαν το νησί και κατάσφαξαν περισσότερους από 15.000 κατοίκους. Την καταστροφή των Ψαρών περιγράφει ο Εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός στο περίφημο επίγραμμά του: «Στων Ψαρών την ολόμαυρη ράχη, περπατώντας η δόξα μονάχη μελετά τα λαμπρά παλικάρια και στην κόμη στεφάνι φορεί γινωμένο από λίγα χορτάρια που 'χαν μείνει στην έρημη γη… ». Ημέρα που μας γυρίζει  το μυαλό στις 8 Μαΐου 1821 στο Χάνι της Γραβιάς όπου καταγράφηκε μια από τις μεγαλύτερες νίκες των Ελλήνων κατά των κατακτητών, με   πρωτοστάτη τον Οδυσσέα Ανδρούτσο που διαμέλισε τον αήττητο μέχρι τότε Ομέρ Βρυώνη και στις 26 Ιουλίου 1822 στα Δερβενάκια όπου καταστράφηκαν όλες οι στρατιωτικές πολυάριθμες δυνάμεις του Δράμαλη Πασά από τον αρχιστράτηγο της Επανάστασης, Θεόδωρο Κολοκοτρώνη. Ημέρα που ταξιδεύει νοερά την ψυχή μας στις 20 Μαΐου 1825 στο Μανιάκι όπου ο Παπαφλέσσας με τα 300 παλικάρια του, ως άλλος Λεωνίδας, υπερασπίζεται την πατρίδα από τον  Ιμπραήμ Πασά ο οποίος είχε στη δύναμή του 6.000 Αιγυπτίους και στις 10 Απριλίου 1826 στην ηρωική Έξοδο του Μεσολογγίου, των πολιορκημένων Ελλήνων από τις αναρίθμητες Τούρκικες δυνάμεις. Γι΄αυτή την ηρωική έξοδο, μεταγενέστερα η πόλις του Μεσολογγίου δέχθηκε την τιμή να της αποδοθεί ο τίτλος της Ιερής Πόλης. 
Την Ιερή φλόγα της επανάστασης των Ελλήνων όμως, την έδωσαν γεγονότα όπως...

Το ΚΚΕ χέρι-χέρι με τους Αμερικανούς!!! (Δυστυχώς για εσάς "σύντροφοι" κάποιοι ξέρουν ιστορία...)


Το έχω υποσχεθεί στα κομματόσκυλα του ΚΚΕ που παριστάνουν τους εργατοπατέρες στον κλάδο μας και (σε αντίθεση με αυτούς) κρατάω τον λόγο μου. Σε απάντηση μου στην συκοφαντική - κατάπτυστη προεκλογική τους ανακοίνωση (μπορείτε να την δείτε εδώ) τους έδειξα κάποιες φωτογραφίες από την κομμουνιστική προπαγάνδα του παρελθόντος όπου έκαναν πατριδοκαπηλεία
και έβαζαν μπροστά την Ελληνική Σημαία, ενώ σήμερα κατηγορούν όποιον την σηκώνει...

ΚΛΑΙΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ...ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.


Αφορμή λαϊκών πανηγυρισμών! Ο Πάγκαλος αποσύρεται από την πολιτική!!!! Λες κι αν δεν αποσυρόταν μόνος του δεν θα τον απέσυρε ο λαός…… μήπως δίνει το χρίσμα στην σύζυγο;

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ.

«Αποσύρομαι δεν θα δώσω την δυνατότητα στον λαό να με ψηφίσει. Δεν θα είμαι υποψήφιος μπορώ να σας δώσω έναν τυπικό λόγο. Είμαι 74 ετών και 32 χρόνια στο Κοινοβούλιο και θεωρώ ότι κάποτε αυτή η δυνατότητα ανταλλαγής ατόμου και του λαού λήγει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος.

Ερωτηθείς σχετικά με την ημερομηνία των εκλογών επισήμανε ότι είναι άχαρη η σχετική συζήτηση και ότι η πρωτοβουλία ανήκει στον Πρωθυπουργό.
http://filologos10.wordpress.com

Θρησκευτικο-Εθνικο-Απελευθερωτικός ο χαρακτήρας της Ελληνικής Επαναστάσεως

ΠΕΤΡΟΥ Α. ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗ
ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ 21 (αντίδραση ή προσφορά; )

Μαρτυρίες αγωνιστών

Πρώτα ο λόγος στους πρωτομάστορες του αγώνα, στους καπεταναίους και λοιπούς αγωνιστές που σήκωσαν τα άρματα, πολέμησαν και θυσιάσθηκαν.
Έλεγε λοιπόν ο περίφημος γέρος του Μωριά, ο Θ. Κολοκοτρώνης:
Η επανάσταση η εδική μας δεν ομοιάζει με καμμίαν απ' όσες γίνονται την σήμερον εις την Ευρώπην. Της Ευρώπης οι επαναστάσεις είναι εναντίον των διοικήσεών των, είναι εμφύλιος πόλεμος. Ο εδικός μας πόλεμος ήταν ο πλέον δίκαιος, ήταν έθνος με άλλο έθνος.
Άλλοτε πάλι έλεγε:
Ημείς όλοι οι Έλληνες, μη ανεχόμενοι πλέον τον βαρύτατον ζυγόν της τυραννίας, με μίαν γνώμην και ορμήν, επικαλεσθέντες την θείαν βοήθειαν, εδράξαμε τα όπλα, επί σκοπώ να τον αποτινάξωμεν πλέον και να ζήσωμεν ελεύθεροι και απεφασίσαμεν ή ν' αποθάνωμεν το έθνος ολόκληρον ή δούλοι τινός να μην είμεθα στο εξής ή ο πόλεμος γίνεται δια την πατρίδα μας, είναι ιερός.
Τέλος είναι πασίγνωστος και κλασικός ο λόγος...

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ 1,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ Ο ΚΟΡΑΝΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ

ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ...!!!

Την άρση της Βουλευτικής ασυλίας του π Διοικητή της ΕΥΠ και Βουλευτή Επικρατείας του ΛΑΟΣ Ι.Κοραντή, έχει ζητήσει, η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ευγενία Κυβέλου, αποδίδοντάς του διαγωνισμό-σκάνδαλο μέσω του οποίου επιχείρησε να αποσπάσει 1,5 εκατομμύριο ευρώ το οποίο «προοριζόταν για άλλους σκοπούς» από αυτούς για τους οποίους το ζήτησε.
Το πόρισμα της Εισαγγελέα που διενήργησε προκαταρκτική εξέταση από τα τέλη του 2010, έχει πάει ήδη στη Βουλή, και ζητείται η άρση της βουλευτικής ασυλίας για δύο αδικήματα:
Απόπειρα απάτης κατά συναυτουργία σε βάρος των συμφερόντων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων από την οποία η βλάβη υπερβαίνει το ποσό των 150.000 ευρώ και απάτης σε βάρος του δημοσίου κατά συναυτουργία με ζημία που υπερβαίνει τα 150.000 ευρώ.
Η εισαγγελέας η οποία στο πλαίσιο της έρευνας κάλεσε με την ιδιότητα του υπόπτου και μη πολιτικά πρόσωπα, δεν έστειλε όλα τα στοιχεία της δικογραφίας στη Βουλή καθώς όπως αναφέρει «σε αυτή διαλαμβάνονται και απόρρητα έγγραφα της ΕΥΠ».
Είναι χαρακτηριστικό δε πώς ουσιαστικά θεωρεί ότι οι εμπλεκόμενοι εξ αρχής γνώριζαν πώς το έργο δεν θα υλοποιηθεί αλλά τα χρήματα θα χρησιμοποιούνταν για άλλους σκοπούς από την ΕΥΠ.
Η εισαγγελική έρευνα ξεκίνησε με πόρισμα του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης τον Δεκέμβριο του 2010 στο οποίο γινόταν λόγος για υπόνοιες διάπραξης ποινικών αδικημάτων κατά την προκήρυξη από την ΕΥΠ του έργου «Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών Διασυνοριακής Ασφάλειας κατά τη μετακίνηση Ανθρώπων και Αγαθών» και όπως ανέφερε το έργο «είχε ως στόχο την ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών και κυρίως όσων εμπλέκονται με το εμπόριο...».
Η πρόταση της ΕΥΠ προς το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη υποβλήθηκε το 2005 και ένα χρόνο αργότερα με απόφαση του Ειδικού Γραμματέα για την Κοινωνία της Πληροφορίας του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, εντάχθηκε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα με αποτέλεσμα να χρηματοδοτηθεί κατά 75% από την Ε.Ε και 25% από Εθνικούς Πόρους.
Το συνολικό ποσό ήταν 1.583.120 ευρώ και διενεργήθηκε κλειστός διεθνής διαγωνισμός που ανέλαβε η κοινοπραξία «Πλανητική ΑΕ» και «Pansystems AE» το Μάϊο του 2008.
Το έργο μετά από πολλές καθυστερήσεις δεν παραδόθηκε ουσιαστικά ποτέ ολοκληρωμένο, σύμφωνα πάντα με το πόρισμα.
Yπάρχει τελικά κανένας πού είναι με τον Καρατζαφέρη και δεν είναι....λαμόγιο...;;;

http://politikosafari.blogspot.com/2

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ : ΑΠΕΛΑΘΗΚΑΝ 31 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.....
Άλλοι τριάντα ένας (31) αλλοδαποί, διαφόρων υπηκοοτήτων, επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους.

Η επιστροφή άλλων τριάντα ένα (31) αλλοδαπών πολιτών, στις χώρες καταγωγής τους, πραγματοποιήθηκε χθες (22-03-2012), από το Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας.
 Συγκεκριμένα, επέστρεψαν:
 είκοσι πέντε (25) πολίτες Μπαγκλαντές
πέντε (5) πολίτες Γεωργίας
(1) πολίτης Νιγηρίας.
 Η επιστροφή των παραπάνω αλλοδαπών, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής για παράνομη είσοδο στη χώρα μας, πραγματοποιήθηκε με εμπορικές πτήσεις από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με προορισμούς την Ντάκα, την Τυφλίδα και το Λαχώρ.
 Οι επιχειρήσεις επιστροφής αλλοδαπών στη χώρα τους, γίνονται στο πλαίσιο των ενεργειών για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης και το κόστος τους καλύπτεται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφών .

http://ksipnistere.blogspot.com

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ : Δεν χρειαζόμαστε την άδεια της Αθήνας για το Πίρι Ρέις

Δεν χρειάζεται την άδεια της Αθήνας η Άγκυρα για το Πίρι Ρέις, αναφέρει το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών σε γραπτή ανακοίνωσή του στην οποία τονίζεται ότι «δεν έχει προς το παρόν οριοθετηθεί η υφαλοκρηπίδα στο Αιγαίο».
Η ανακοίνωση έρχεται ύστερα από σχετική δημοσιογραφική ερώτηση και μόλις δύο ημέρες, μετά την «βόλτα» του τουρκικού σκάφους σε διεθνή ύδατα, περίπου 18 μίλια βορειοδυτικά της Λέσβου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι έρευνες του Πίρι Ρέις θα συνεχιστούν μέχρι τις 29 Μαρτίου καθώς και ότι το ερευνητικό σκάφος «δεν πραγματοποιεί έρευνες που αφορούν την ανεύρεση πετρελαίου ή φυσικού αερίου στο Αιγαίο.

Το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών -επαναλαμβάνοντας τις γνωστές τουρκικές θέσεις- υπογραμμίζει ότι ισχύει πλήρως το μορατόριουμ που εισήγαγε η συμφωνία Βέρνης το 1976 για την απαγόρευση κάθε τέτοιας έρευνας, μέχρις ότου οριοθετηθεί η υφαλοκρηπίδα του Αιγαίου.

Η ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ:

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ... Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Επιχείρηση σκούπα.
Μεγάλη επιχείρηση σκούπα ξεκίνησε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας που αποβλέπει σε δύο στόχους: Πρώτον την αναβάθμιση του κέντρου της πρωτεύουσας και δεύτερον στην απομάκρυνση από εκεί παράνομων μεταναστών. Την ίδια ώρα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ξεκινά να...
κάνει δηλώσεις για τη δημιουργία των κέντρων πρώτης υποδοχής σε ολόκληρη τη χώρα στα οποία και θα...
οδηγούνται οι παράνομοι μετανάστες.

Με αφορμή τη δημιουργία των κέντρων αυτών υπάρχουν έντονες αντιδράσεις από κατοίκους των περιοχών στις οποίες δημιουργήθηκαν, κυρίως γιατί οι ίδιοι δεν θέλουν στις περιοχές τους να μεταφέρονται αλλοδαποί.

Έφοδος της Αστυνομίας σε εταιρείες που χρησιμοποιούν λαθρομετανάστες εργαζόμενους.

Μετά από ελέγχους που έκανε η Ειδική Υπηρεσία Ελέγχου Ασφάλισης (ΕΥΠΕΑ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ) σε βιοτεχνίες φασόν, αποκαλύφθηκε ότι διακινούν μεγάλες ποσότητες έτοιμων ενδυμάτων, χωρίς παραστατικά, ενώ απασχολούν δεκάδες ανασφάλιστους και παράνομους...
στη χώρα αλλοδαπούς.
Σε έφοδο της Υπηρεσίας, με τη βοήθεια αστυνομικών, παρουσία εισαγγελέα και με τη συμμετοχή ΣΕΠΕ και ΣΔΟΕ, διαπιστώθηκε ότι:

- Τρεις επιχειρήσεις στα Κάτω Πατήσια απασχολούσαν 62 ανασφάλιστους λαθρομετανάστες, που συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Πατησίων.

- Επιχείρηση- βιοτεχνία φασόν στη Νέα Ιωνία απασχολούσε 20 ανασφάλιστους λαθρομετανάστες, που συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν, επίσης, στο αστυνομικό τμήμα Πατησίων.

Σε όλες τις επιχειρήσεις επιβλήθηκαν αρχικά πρόστιμα άνω των 10.000 ευρώ.

http://egersis2.blogspot.com

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΔΑΝ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ. ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΡΕ ;;;


Είναι γνωστή η αγάπη που έχουν για τα παιδιά η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας.
 Τώρα το ζευγάρι όπως αναφέρουν πληροφορίες από εβδομαδιαίο περιοδικό, έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την υιοθεσία ενός παιδιού από την Αφρική, και συγκεκριμένα από το Σουδάν. Μετά την άτυχη κατάληξη της υπόθεσης με την παρένθετη μητρότητα, η Γωγώ στενοχωρήθηκε πολύ. Δεν το έβαλε όμως κάτω και αποφάσισαν μαζί με τον σύντροφό της, να υιοθετήσουν ένα παιδί από την Αφρική!!!
 
 tvgossip

Δελτίο Τύπου: Η Χρυσή Αυγή για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

 
 
Η Χρυσή Αυγή για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου:

Να μη περάσουν τα σκοτεινά σχέδια της Χούντας του Μνημονίου!
 
- OXI επεισόδια: Η συγκυβέρνηση και τα εξαπτέρυγά της θέλουν - με αφορμή μια ενδεχόμενη αναταραχή από σκοτεινές ανθελληνικές δυνάμεις - να αναβάλουν τις εκλογές και να συνεχίσουν έτσι ανενόχλητοι το ξεπούλημα της χώρας.
   
- Μια «πορτοκαλί επανάσταση» θα ήταν γι’ αυτούς ό,τι καλύτερο για να κρατήσουν ζωντανό το αμαρτωλό καθεστώς τους, το οποίο στην συνείδηση του Λαού έχει πλέον καταστεί «πτώμα, οδωδός και τυμπανιαίον»Να μη περάσουν τα σκοτεινά σχέδια των παρακρατικών αναρχο-κομμουνιστών και των προστατών τους μέσα στον αλωμένο από πράκτορες ξένων κρατικό μηχανισμό.
 
Σχεδιάζουν να πράξουν το ίδιο, το οποίο με μονότονο τρόπο έπρατταν κατά των Εθνικών και Λαϊκών κινητοποιήσεων για το ανθελληνικό Μνημόνιο, χρησιμοποιώντας προβοκάτορες. Έφτασαν μέχρι του σημείου να έχουν έτοιμες αστυνομικές δυνάμεις με χημικά και… ελεύθερους σκοπευτές στην Πλατεία Συντάγματος την ώρα της παρελάσεως!
 
Θέλουν επεισόδια με κάθε τρόπο! Να μη περάσουν τα σχέδιά τους, σχέδια που οδηγούν στην αναβολή των εκλογών… Την αναβολή των εκλογών για το 2013 θέλει και ο ίδιος ο υπουργός ο υπεύθυνος για τα μέτρα τάξεως Χρυσοχοΐδης, καθώς και ο τελειωμένος πολιτικά συστηματικός συκοφάντης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Καρατζαφέρης, του οποίου οι επιθέσεις εναντίον μας έχουν ξεπεράσει τα όρια του γελοίου. Την αναβολή των εκλογών θέλει το βαθύ ΠΑΣΟΚ και τα εξαπτέρυγά του και όλοι γνωρίζουμε τις σχέσεις κάποιων ψευτοεπαναστατών της αριστεράς με το βαθύ ΠΑΣΟΚ.
 
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με πλήρη συναίσθηση της αποστολής της καλεί τα μέλη και τους φίλους της σε απόλυτη τάξη και ψυχραιμία και δηλώνει επίσης ότι εάν το κράτος αυτό, η Χούντα του Μνημονίου, ήθελε να μη γίνουν επεισόδια υπήρχε κάτι πάρα πολύ απλό και δεν χρειαζόντουσαν ούτε ΜΑΤ, ούτε χημικά, ούτε ελεύθεροι σκοπευτές!
ΘΑ ΑΡΚΟΥΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ: ΝΑ ΜΗ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ.


Γραφείο Τύπου
Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή

Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. με ανθελληνικό "καλλιτεχνικό" οίστρο!!! Τέτοιους εθνοπροδότες ετοιμάζουν για την αυριανή ηγεσία της αστυνομίας!!!




Η ακόλουθη δημοσίευση είναι από το μπλογκ "Ελεύθερη Έρευνα" και παρουσιάζει συνέντευξη με τον "δημιουργό" Κώστα Μίχο σχετικά με το "έργο" του: "Στρουθοκαμηλισμός στην Ιστορία των Βαλκανίων". Το μήνυμα είναι σαφές: Δεν υπάρχουν Έθνη, δεν υπάρχει Ελλάδα κλπ νεοταξικά-εθνοπροδοτικά σκουπίδια. Το μπλογκ εξάλλου μιλάει για "Βλάχους" που δεν είναι Έλληνες, για "Μακεδόνες", για αλβανικούς εποικισμούς στο παρελθόν, για αλβανική καταγωγή των Αρβανιτών και άλλα τέτοια.


Αυτό που δεν λένε όμως είναι ότι ο "βαλκάνιος καλλιτέχνης" είναι αξιωματικός της ελληνικής αστυνομίας με τον βαθμό του υπαστυνόμου!!! Μην σας φανεί παράξενο να βρεθεί σε λίγα χρόνια στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. , όπως η Ρεπούση βρέθηκε να γράφει σχολικά βιβλία ιστορίας και η Δραγώνα να λύνει και να δένει στο υπουργείο παιδείας... 


Ακολουθεί η σχετική δημοσίευση χωρίς άλλα σχόλια:

ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ.


Κατά της Χρυσής Αυγής έστρεψε τα «βέλη» του από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.

«Έχει φτάσει σε τέτοια κατάσταση ο κόσμος, ώστε ένα κομμάτι του ελληνικού λαού, δυστυχώς -με όλα τα γράμματα κεφαλαία- να απευθύνεται σε ναζί» είπε ο κ. Καρατζαφέρης κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για το Πάρκο του Ελληνικού και το Πρόγραμμα «Ήλιος».

«Έψαξα σήμερα λίγο το θέμα και είδα ότι 15 εξώφυλλα του περιοδικού του κόμματος αυτού φιλοξενούν το Χίτλερ, το Γκέμπελς, το Ρούντολφ Ες, τη 'σβάστικα που μας οδηγεί'. Εκεί φτάσατε τα πράγματα, σε αυτήν την εσχάτη προδοσία, αυτά τα ακραία κόμματα να αποτελούν λιμάνι για τον απελπισμένο κόσμο», πρόσθεσε επιτιθέμενος σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Ο κ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε και στην επικείμενη παρέλαση, λέγοντας ότι «έχουμε φτάσει να συναγωνίζεται η Αριστερά και οι ακραίοι ναζιστές για το ποιος θα κάνει τη μεγαλύτερη 'μαγκιά' στις παρελάσεις».

«Θα συμφωνήσω μαζί μας ότι τα ακραία στοιχεία δεν έχουν θέση εδώ μέσα», απάντησε ο παριστάμενος υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου, επιρρίπτοντας όμως ευθύνες και σε κάποια κόμματα που σήμερα ενώ βρίσκονται στη Βουλή δεν λένε την αλήθεια ούτε και τα πράγματα με το όνομα τους και τη μία λένε το ένα και την άλλη το άλλο.

iefimerida.gr

ΣΧΟΛΙΟ : ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧH ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΜΑΖΕΨΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑΤΖΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΜΟΦΟΔΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ (ΒΙΝΤΕΟ)


Εξαφανίστηκαν τα νεράτζια από το κέντρο της Αθήνας ενόψει 25ης Μαρτίου!
'Ολη νύχτα υπάλληλοι του δήμου μαζεύουν νεράτζια
Μόνο στο "άβατο" της Βουλής έχουν οι νερατζιές... νεράτζια

Στην αρχή κυκλοφόρησε ως φήμη. Ακουγόταν πολύ τραβηγμένο. Στο κέντρο, μαγαζάτορες και κάτοικοι έλεγαν ότι συνεργεία του Δήμου Αθηναίων τις βραδυνές ώρες αφαιρούσαν από τις νερατζιές, όπου υπάρχουν, γύρω από το Σύνταγμα, του καρπούς.

Μάλιστα, κάποιοι έλεγαν ότι αυτά γίνονται συνοδεία της Δημοτικής Αστυνομίας. "Το κάνουν για να αφήσουν χωρίς "πολεμοφόδια" εκείνους που θα θέλουν να δημιουργήσουν επεισόδια στις 25 Μαρτίου", είπε καταστηματάρχης της περιοχής.

Το Newsit έκανε αυτοψία για να διαπιστώσουμε αν όντως αυτό είναι αλήθεια. Και τα ευρήματα είναι αξιοπρόσεκτα...

ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΑΡ


«Όχι» σε στρατιωτικού τύπου μαθητικές παρελάσεις λέει η "Δημοκρατική" Αριστερά.

Την αντίθεσή της στον θεσμό των στρατιωτικού τύπου μαθητικών παρελάσεων, με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, εκφάζει η Δημοκρατική Αριστερά.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρεται: «Οι νέες και οι νέοι της Δημοκρατικής Αριστεράς θέλουμε να δηλώσουμε την αντίθεσή μας στον θεσμό των μαθητικών παρελάσεων.

» Η Ιστορία δεν πρέπει να υπενθυμίζεται μέσα από 'στρατιωτικού τύπου' παρελάσεις των μαθητών αλλά μέσα από τη σωστή διδασκαλία στα σχολεία.

» Οι Έλληνες έχουμε πλούσια ιστορία που για να διασωθεί, αλλά και για να γίνει μάθημα στις επόμενες γενιές χρειάζεται το λίπασμα της γνώσης.

» Η επέτειος της 25ης Μαρτίου πρέπει να τιμάται με εναλλακτικές μορφές εκδηλώσεων και όχι με άσκοπες και πολυέξοδες παρελάσεις, ξεπερασμένες σε όλη την Ευρώπη».

dexiextrem

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ


Αλβανοί δημιουργούν τη «Δημοκρατία της Ιλλυρίδας» μέσα στο κράτος των Σκοπίων
Οι ειδήσεις για το διαχωρισμό με όποιο μέσο των δύο εθνοτήτων στο κρατίδιο των Σκοπίων καταφθάνουν σα βροχή. Τώρα οι Αλβανοί του Τετόβου θέλουν να γίνουν ανεξάρτητο κράτος.Χθες στα Τίρανα ο πρόεδρος της αυτόκλητης «Δημοκρατίας της Ιλλυρίδας» Νεβζάτ Χαλίλι  και ο Σαλμάν Βακί, πρωθυπουργός της φαντασιακής ‘δημοκρατίας’ από τη μια πλευρά και ο βουλευτής Τάουλαντ Βένκο Τσάλα της «Ένωσης Πατριωτών πολιτών», από την άλλη,υπέγραψαν για την υποστήριξη της ιδέας να σχηματίσουν ένα νέο αλβανικό κράτος την «Δημοκρατία της Ιλλυρίδας» μέσα στη γεωγραφική περιοχή της FYROM, όπως χαρακτηριστικά σημείωνει αλβανικό πόρταλ του Τέτοβο.

Στην υπογραφείσα συμφωνία προβλέπεται η μετέπειτα ένωση των αλβανικών εδαφών στην οποία η ‘Δημοκρατία της Ιλλυρίδας» θα προσαρτηθεί στην Αλβανία.Στη συμφωνία αναφέρονται και τέσσερα σημεία τα οποία θα έχουν  ως κύριο στόχο και σκοπό  την «επανένωση των αλβανικών εδαφών».

Πολύ δύσκολα θα μπορούν να σταθούν διπλωματικά οι Σκοπιανοί στο άμεσο μέλλον...

Ρωσική εκστρατεία οικονομικής βοήθειας για την Ελλάδα!


Ξεκίνησε στη Ρωσία υπό την αιγίδα του ρωσικού κράτους η εκστρατεία «Στήριξε την Ελλάδα!»! Σε συνέντευξη τύπου στο πρακτορείο ΙΤΑΡ-ΤΑΣΣ, ο Υποδιευθυντή της Υπηρεσίας για θέματα Αποδήμων Ομογενών και Διεθνούς Ανθρωπιστικής Συνεργασίας, Γκεόργκι Μουράντοφ και πρόεδρος του συνδέσμου πολιτιστικής και επιχειρηματικής συνεργασίας και φιλίας με τους λαούς της Ελλάδας και της Κύπρου «Φιλία», ανακοίνωσε την εκστρατεία στήριξης της Ελλάδας από τον ρωσικό λαό με πραγματικά συγκινητικά λόγια.  

Στο πλαίσιο της εκστρατείας, στις 23 Μαρτίου, στην Κεντρική Λέσχη του Υπουργείου Εσωτερικών πραγματοποιείται γιορταστική εκδήλωση φιλίας Ρωσίας, Ελλάδας και Κύπρου.

Οι εκδηλώσεις της εκστρατείας είναι αφιερωμένες στην Ημέρα της Απελευθέρωσης της Ελλάδας. Μιώντας σχετικά ο Μουράντοφ, είπε:

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Δελτίου Τύπου.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Δελτίου Τύπου

Προς όλα τα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα μαζικής ενημέρωσης

Εν όψει προεκλογικής περιόδου σας ενημερώνουμε ότι οι κατά τόπους εκπρόσωποι του κόμματός μας είναι στη διάθεσή σας για την παρουσίαση των θέσεων της Χρυσής Αυγής.

Για οποιαδήποτε πληροφορία και για τον προγραμματισμό συνεντεύξεων μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Τύπου του κόμματος:

Τηλέφωνα: 6979-268469 (όλες τις ώρες) και 210-7521080 (καθημερινά 12-5μμ)

email:  hyperiongr@yahoo.gr


Φιλικά,

Ηλίας Κασιδιάρης
Εκπρόσωπος Τύπου Χρυσής Αυγής












Ταφόπλακα για τα blogs και τα ενημερωτικά sites στην Ελλάδα, με προτεινόμενο νόμο της Κυβέρνησης!



Με έναν νόμο - έκτρωμα, που προβλέπει μειώσεις ποινών για κακουργήματα (ακόμη και ανθρωποκτονίες), ο υπουργός "δικαιοσύνης", Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, δίνει το δικαίωμα σε όποιον το επιθυμεί να κυνηγάει οποιονδήποτε στο διαδίκτυο, με την προϋπόθεση ότι ο συγγραφέας βρίσκεται στην Ελλάδα! Δηλαδή, ας γράφει κάποιος σε site ή blog, με έδρα το... Ακαπούλκο, εάν αποδειχθεί ότι ο συγγραφέας της είδησης βρισκόταν στην Ελλάδα, αυτόματα διέπεται από το Ελληνικό Δίκαιο! Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπει....

- Διευρύνονται τα τοπικά όρια ισχύος των ελληνικών ποινικών νόμων, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες που έχουν προκύψει από την ανάπτυξη της τεχνολογίας. Έτσι, ορίζεται ότι στις περιπτώσεις που η πράξη τελείται μέσω διαδικτύου ή άλλου μέσου επικοινωνίας, τόπος τέλεσης θεωρείται και η Ελλάδα, εφόσον στο έδαφός της παρέχεται πρόσβαση στα συγκεκριμένα μέσα, με αποτέλεσμα οι ελληνικοί ποινικοί νόμοι να εφαρμόζονται σε όλες αυτές τις πράξεις.


Financial Times: Bάση στον Πειραιά για τον στόλο της Ρωσίας μπορεί να αποφέρει η κρίση στην Ελλάδα.


Η κρίση σπρώχνει την Ελλάδα στην αγκαλιά της Μόσχας.
Οι Financial Times εκτιμούν πως «για 200 δισ. δολάρια η πεινασμένη ελληνική κυβέρνηση θα δώσει στο ρωσικό ναυτικό δικαιώματα βάσης στο λιμάνι του Πειραιά για 30 ή 50 χρόνια».

Σίγουρα το δημοσίευμα αυτό ''περνάει'' πίσω από τεράστια συμφέροντα, ενώ κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει πόσο οι Βρετανοί ''παίζουν'' με τη συνοχή της Ευρωπαικής Ένωσης.

Αξιοσημείωτη είναι η κατάληξη του άρθρου, στο οποίο αναφέρεται ότι ''η πικρία του ελληνικού λαού απέναντι στην Γερμανία και τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς, θα μπορούσε να αλλάξει τους παράγοντες της συζήτησης τόσο εντός της Ελλάδας, όσο και στην Ευρώπη. Γι’αυτό και η Ευρώπη πρέπει να δείξει μεγάλη προσοχή. Η Ελλάδα δεν έχει αλεξίπτωτο σήμερα, αλλά μέσα στον χρόνο μπορεί να έχει περισσότερες επιλογές απ’όσες νομίζουμε''.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο των FT:

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ VPRC



Αλλάζει ραγδαία το πολιτικό σκηνικό όσο πλησιάζει η ημερομηνία για τη διεξαγωγή των εκλογών, με τους ψηφοφόρους να μετατοπίζονται από κόμμα σε κόμμα και να διαμορφώνουν μια νέα δυναμική.

Σε τελευταία δημοσκόπηση της VPRC για λογαριασμό του περιοδικού «Επίκαιρα» που θα δημοσιευτεί την Πέμπτη, προκύπτει ότι το ΠΑΣΟΚ μαζί με το ΚΚΕ έρχονται στη δεύτερη θέση, ενώ μεγάλο ποσοστό 11% καταγράφουν οι νεοσύστατοι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Π. Καμμένου.

Ο ΛΑΟΣ εισέρχεται στη Βουλή οριακά, με το ποσοστό του 3%, ενώ η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει 3,5%.
Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου πρώτη έρχεται η ΝΔ με 22,5%, ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ με 12,5%, ενώ τρίτος έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ με 12%. Στην πέμπτη θέση ακολουθεί η Δημοκρατική Αριστερά, με 11,5%, στην έκτη οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 11%, στην έβδομη η Χρυσή Αυγή με 3,5% και στην όγδοη ο ΛΑΟΣ με μόλις 3%.

Εκτός Βουλής μένουν οι Οικολόγοι Πράσινοι με 2,5%, η Δημοκρατική Συμμαχία με 2%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1,5%, η Δράση με 1%, το Άρμα Πολιτών με 1,5%, ενώ άλλα κόμματα συγκεντρώνουν 3%.

protothema.gr

ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)


«Ούτε την δόση του δανείου μου δεν μπορώ να πληρώσω». Αυτό δήλωσε όχι ένας χαμηλόμισθος ή κάποιος ηλικιωμένος που του «πετσόκοψαν» την σύνταξη αλλά ο βουλευτής και πρώην υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε στην εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου στο Star και δήλωσε θύμα της κρίσης.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «αδυνατεί να πληρώσει τα δάνεια του και προσπαθεί να κάνει κάποιο διακανονισμό».

Ξεκαθάρισε δε οτι δεν είναι «βολεμένος» και οτι είναι και αυτός θύμα της κρίσης καθώς οι εκδόσεις «Γεωργιάδη» είναι 70% κάτω σε τζίρο και τα χαράτσια πέφτουνε βροχή!

iefimerida

Αποκαλυπτική φωτογραφία από τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ: ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΛΑΘΡΟ-ΑΝΟΙΞΗ;



Για κοιτάξτε ΠΟΙΟΙ πρωτοστάτησαν στα επεισόδια στο ΟΑΚΑ!

Βεβαίως αυτή και άλλες παρόμοιες φωτογραφίες ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑΝ σε κανένα ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΜΜΕ...


Η φωτογραφία δείχνει το… «περιεχόμενο» εκείνων που κατέστρεψαν το ΟΑΚΑ και ισοπέδωσαν την εικόνα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Δυστυχώς, αυτή η φωτογραφία δεν κυκλοφόρησε στα ΜΜΕ της κυβερνοδιαπλοκής, ούτε προβλέπεται να γίνει αντικείμενο συζητήσεων.

Βλέπετε, η «Ελληνική Άνοιξη» ίσως να αποτελεί και ένα από τα προπύργια άμυνας της κατοχικής κυβέρνησης και του διεφθαρμένου υπάρχοντος πολιτικού σκηνικού.

Η «Ελληνική Άνοιξη» ενδέχεται να αποτελέσει και το «αιφνίδιο γεγονός» το οποίο θα λειτουργήσει ως καταλύτης για αλλαγές στο πολίτευμα, στην αστυνόμευση και στην εν γένει εγκαθίδρυση ενός μη δημοκρατικού καθεστώτος…

Η «Ελληνική Άνοιξη», ίσως να προετοιμάζεται στα ξενοδοχεία 5 αστέρων που φιλοξενούν «τραυματίες πολέμου» από τη Λιβύη, οι οποίοι εδώ και πάρα πολύ καιρό δεν έχουν κανένα λόγο συνέχισης της διαμονής τους στην Ελλάδα… Κι όμως παραμένουν, δείχνοντας πως κάτι περιμένουν…

ΠΗΓΗ: ΥΓΡΟ ΠΥΡ

ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ.

 
 
Μου τα έχεις πάρει όλα…. Μισθούς, επιδόματα, εθνική αξιοπρέπεια…θέλεις να μου
πάρεις και το τελευταίο που μου έμεινε…Να αποδώσω τιμές στους νεκρούς….
Ναι… σε όλους αυτούς που έπεσαν για να μπορείς εσύ μικρέ υποανάπτυκτε να κάνεις
τις δουλειές σου….Θέλεις να σταματήσεις να παρελαύνω…να αποδίδω τιμές….Ιδανικά,
Τιμή, Θυσία, Εθνική αξιοπρέπεια, αγάπη για την πατρίδα…. Λέξεις άγνωστες σε σένα…
Μα δεν κατάλαβες ακόμα ότι όταν περνώ από κει μπροστά δεν κοιτώ εσένα ; ….κοιτώ πίσω… κοιτώ και αποδίδω τιμές στον μνημείο…εκεί είναι η ματιά μου…εκεί οι σκέψεις μου…εκεί τα δάκρυα μου… εσένα δεν θέλω να σε βλέπω…σε σιχάθηκα….
Αλλά ξέρω γιατί θες να μην παρελάσω…Με φοβάσαι… φοβάσαι το χειροκρότημα του λαού…τις επευφημίες που θα είναι για μένα…φοβάσαι την αγάπη του κόσμου που
απλόχερα μου προσφέρει σε κάθε εκδήλωση…Τρέμεις το χτύπημα του ποδιού στην άσφαλτο… το τεντωμένο χέρι…το αποφασιστικό βλέμμα… Δείχνει δύναμη…
Αποφασιστικότητα…Οι διαφορές μας τεράστιες…Βλέπεις εσένα ο κόσμος σε κυνηγάει
και σε βρίζει όπου σταθείς και όπου βρεθείς… Εγώ δεν τον εξαθλίωσα τον Έλληνα….
Τον υπερασπίστηκα και είμαι δίπλα του….Κομμάτια από τις σάρκες μου θα βρεις παντού σε αυτή την πολύπαθη Πατρίδα… Εγώ δεν τον έδωσα βορά σε αυτούς που αιματοκύλισαν τον κόσμο… Τους πολέμησα…. Εγώ του έδωσα χαρά και περηφάνια…εσύ τον έριξες
στο κατώτατο σημείο υλικά και ηθικά….Ποτέ δεν άφησα τα παιδιά μας να πέφτουν κάτω
από την πείνα…Τα υπερασπίστηκα,  το κορμί μου τρύπιο από σφαίρες που δέχτηκα για αυτά…. Εγώ πολέμησα στα τιμημένα βουνά …εσύ τα έκαψες…πνίγηκα στις θάλασσες
μας αιώνες τώρα πολεμώντας τον εχθρό… εσύ τους άφησες να περνανε να φτάνουν μέχρι τα λιμάνια μας…. Δεν υπάρχει μέρα να μην φιλώ την μάνα μου την γυναίκα μου τα παιδιά μου να τους αποχαιρετώ σαν να μην τους ξαναδώ και με το αεροσκάφος να σκίζω τον ουρανό…να γίνομαι ένα με τον Θεό…για έννοιες που σε σένα είναι άγνωστες…
Εσύ  κατέβασες την σημαία εκείνο το ξημέρωμα και φύγανε τρία παλικάρια…τρεις σύντροφοι τρεις άξιοι αξιωματικοί… εγώ δάκρυζα εσύ ευχαριστούσες…  Εγώ τιμώ την Δημοκρατία το Σύνταγμα τον λαό μας…εσύ με τις πράξεις σου τόσο καιρό τι κάνεις γι αυτά ; …. Εγώ έχω οδηγό τον μεγάλο Βασιλιά που αιώνες πριν 300 ήταν, είπε ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ…εσύ ποιον έχεις οδηγό ;… Εμένα με οδηγεί ο Γέρος που με το σπαθί του ελευθέρωσε την Πατρίδα…εσύ άφησες ανθρωπάκια να λένε ότι οι ήρωες της Επανάστασης ήταν αμόρφωτοι άξεστοι άπλυτοι…Λες και η ανδριοσύνη μετριέται με το σαπούνι ή με πόσα γράμματα ξέρει ο κάθε ένας… το ξέρω ότι κάποια στιγμή θα φύγω… θα πάω να συναντήσω αυτούς τους χιλιάδες που εσύ δεν θέλεις να με αφήσεις να αποδώσω τιμές…
Θα συναντήσω τον ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ τον ΓΙΑΛΟΨΟ τον ΒΛΑΧΑΚΟ τον αετό μας τον ΗΛΙΑΚΗ…αυτοί με οδηγούν…Αυτοί και ο λαός μας, η Πατρίδα μας…Το μόνο που ζητώ είναι να έχω θάνατο αντρειωμένο σαν και αυτούς…. Κάνε στην άκρη και άσε με να περάσω…Κάποιοι περιμένουν να τους αποδώσουμε τιμές…
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

"ΜΑΚΕΛΕΙΟ" ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΤΡΑ


Το δελτίο τύπου του σταθμού:
Στην προσπάθεια αναμόρφωσης του ενημερωτικού προγράμματος του KONTRA CHANNEL πραγματοποιούνται σημαντικές αλλαγές σε εκπομπές, ενώ θα ενισχυθούν και πολλές από τις ήδη υπάρχουσες.
Στο πλαίσιο αυτό, ολοκληρώθηκε ο κύκλος της εκπομπής «ΜΑΚΕΛΕΙΟ».
Ευχαριστούμε για τη συμβολή του στο KONTRA CHANNEL τον κύριο Στέφανο Χίο και ευελπιστούμε σε μια νέα συνεργασία στο μέλλον.
Η συνάντηση με τον Στέφανο Χίο έγινε σήμερα το πρωΐ, όπου έγινε αμοιβαία κατανοητό ότι οι νέες πολιτικές εξελίξεις δεν μπορούν να σηκώσουν τέτοια αντιπολιτευτική εκμπομπή και βέβαια ότι ο Στέφανος δεν θα μπορούσε να αλλάξει στάση τώρα στα γεράματα.

adiavroxoi.blogspot

Ακολουθεί ανακοίνωση του Σ. Χίου μέσω του σαιτ makeleio.gr:

ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.


ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!

«Η θέση μας είναι ότι η ελληνική κοινωνία πρέπει να θωρακιστεί απέναντι στο έγκλημα που κάθε μέρα μεγαλώνει όλο και περισσότερο και δημιουργεί τεράστιο ζήτημα ασφάλειας στη χώρα».
Αυτό είπε  σε δηλώσεις του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Αντώνη Σαμαρά, στα γραφεία του κόμματος, επί....
της λεωφόρου Συγγρού.
Ο υπουργός, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Λευτέρη Οικονόμου ενημέρωσε τον αρχηγό της ΝΔ για όλα τα ζητήματα δημόσιας ασφάλειας, αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και της λαθρομετανάστευσης που χειρίζεται η Αστυνομία. Και σύμφωνα με πληροφορίες πήρε την "έγκρισή" του για να προχωρήσει.
Ειδικά για το τελευταίο, που απασχόλησε το μεγαλύτερο μέρος της συνάντησης, ο υπουργός τόνισε ότι «πρέπει να εξουδετερώσουμε τη βόμβα, η οποία βρίσκεται στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας, τη βόμβα του μεταναστευτικού, αντιμετωπίζοντας άμεσα το πρόβλημα» προσθέτοντας ότι η κοινωνία ζητά άμεσες λύσεις...

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Τη χούντα δεν την υπακούς… Την ανατρέπεις!


Με τους προδότες δε συζητάς… Τους κρεμάς!!!

Σταματήστε πολλοί από εσάς να φέρεστε σα να ζούμε σε δημοκρατία και τίποτα να μην έχει αλλάξει… Αυτό που ζούμε δεν είναι απλά μία κακή διακυβέρνηση ανίκανων ανθρώπων! Είναι η επιβολή μίας χούντας από ξένα κέντρα με ξεκάθαρο σκοπό την καταστροφή της Ελλάδας και την υποδούλωση του Ελληνικού λαού, ώστε να νιώθουν ασφαλείς και να δρουν ανενόχλητα στο έργο της απόλυτης λεηλασίας της… Αυτά που συμβαίνουν στη χώρα και ο ύπουλος τρόπος παράδοσής της σε ξένα χέρια είναι ίσως πρωτόγνωρα ιστορικά! Όπου και αν επιχείρησαν να υποδουλώσουν άλλη χώρα ή λαό, βρέθηκαν αντιμέτωποι με την αντίσταση των κατοίκων και αναγκάστηκαν ακόμη και σε πόλεμο προκειμένου να επιβληθούν… Μόνο εδώ κατάφεραν να δράσουν με τόσο ύπουλο τρόπο, τόσο μεθοδευμένα και με την αρωγή τόσων πρόθυμων δωσίλογων!!!

Σταματήστε λοιπόν να φέρεστε σα να ζείτε σε δημοκρατία και να δίνετε χρόνο στους δήμιους και στους βιαστές σας για να συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο! Σταματήστε να σφυρίζετε αδιάφορα και να θεωρείτε ότι πρόκειται για κακό που θα περάσει σύντομα… Αυτό το κακό ήρθε για να μείνει πολλές δεκαετίες και αφού τα αρπάξει όλα να πετάξει τους “άχρηστους” πλέον στον καιάδα!!! Αυτό που μας συμβαίνει δεν είναι μία αναπόφευκτη φυσική καταστροφή! Ούτε τα δεινά που μας προκαλούν είναι αναπόφευκτη “σωτηρία”!!! Πρόκειται για δόλιο σχέδιο διεστραμμένων εγκεφάλων που υλοποιείται εδώ και χρόνια… απλά τώρα θεώρησαν ότι έφτασε εκείνη η κρίσιμη ώρα για την τελική φάση…

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)


ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΕ ΔΡΑΣΗ (ΒΙΝΤΕΟ)



ELNEWS

Οι Σκοπιανοί τώρα μας «κλέβουν» και την φέτα! [βίντεο]


Μία προκλητική επιχειρηματική κίνηση έχει ξεκινήσει στην αγορά του Καναδά και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, από τους Σκοπιανούς, οι οποίοι αποφάσισαν να μας κλέψουν και την φέτα, λανσάροντας την «Macedonian Cheese Feta».

Πρόκειται για εταιρεία σκοπιανών συμφερόντων με έδρα το Οντάριο του Καναδά. Πέραν του κλασικού όρου -για αυτούς- «μακεδονική», η εταιρεία «Triple «Α» Cheese co LTD», χρησιμοποιεί και την κατοχυρωμένη από την Ελλάδα, ονομασία «Φέτα» για το προϊόν της. Η Ελλάδα έχει κατοχυρώσει την ονομασία «φέτα», ως Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π).

Αυτό σημαίνει πως κανείς στον κόσμο δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τον συγκεκριμένο όρο, από την στιγμή που παράγει λευκό τυρί (με την ελληνική διαδικασία παραγωγής), εκτός Ελλάδος. Χαρακτηριστικό είναι πως οι παραγωγοί φέτας από την Κύπρο, επίσης δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ονομασία «φέτα» για τα λευκά τυριά που παράγουν.

Σε τηλεοπτικά δίκτυα του Καναδά, προβάλλεται διαφημιστικό spot του συγκεκριμένου προϊόντος. Εκτός από το τυρί Φέτα, οι Σκοπιανοί επιχειρούν τα τελευταία χρόνια να οικειοποιηθούν και την ονομασία «Μακεδονικός Οίνος» που επίσης αποτελεί κατοχυρωμένη ελληνική γεωγραφική ένδειξη.
iefimerida.gr

Το ΛΑ.Ο.Σ και οι celebrities.


Βαΐτσης Αποστολάτος, Έφη Σαρρή, Γιώργος Ανατολάκης, Γιάννης Παπαμιχαήλ, Ηλίας Ψινάκης, παπα Τσάκαλος, προσεχώς και Νίκος Καρβέλας; Από καλοκαιρινή πρεμιέρα στο Δελφινάριο μέχρι σε πάνελ μεσημεριανής εκπομπής και από προεκλογική συγκέντρωση μέχρι στα έδρανα της Βουλής, οι εκδοχές για το που θα μπορούσες να πετύχεις όλους αυτούς του επώνυμους μαζεμένους είναι πολλές. Η λεζάντα, ωστόσο, είναι σίγουρα μία: «Χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη».

Κείμενο: Νίκη Ρωμανού
Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι αλλά οι εκλογές πλησιάζουν. Κάπου εκεί, λίγο μετά το Πάσχα, πάνω που θα προσπαθούμε να χωνέψουμε το σουβλιστό αρνί, θα ξεκινήσουν οι προεκλογικές τυμπανοκρουσίες. Ναι, οκ το φετινό πανηγύρι θα είναι πιο λιτό μιας και πλέον, «λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν» ωστόσο το γνωστό overdose από δηλώσεις, αντιπαραθέσεις και άλλες γνωστά πολιτικά κόλπα με φόντο την κάλπη θα το πάθουμε.

Προτού, όμως, έρθει η αποφράδα εκείνη η ώρα του προεκλογικού πυρετού, έχει φροντίσει να σύρει πρώτος τον χορό των εντυπώσεων ο ένας και μοναδικός Πρόεδρος....

ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ.



Η πόλη του Αμαρουσίου και η Ενορία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου θα υποδεχθεί και θα φιλοξενήσει για προσκύνημα τον Τίμιο Σταυρό απο την Ιερά Μονή Σαγματά, ο οποίος περιέχει απότμημα του Τιμίου Ξύλου, από τις 20 έως και τις 25 Μαρτίου.

ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΙΧΑΚΗΣ Α:ΟΛΟΙ ΥΨΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!

ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ


Του στοίχισαν πολύ οι αποδοκιμασίες

Μπορεί να έδειξε ότι αντιμετώπισε με απάθεια τα εις βάρος του επεισόδια, όμως ο Γιώργος Νταλάρας είναι, στην πραγματικότητα, απαρηγόρητος.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που μεταφέρει το «Καρφί», ο γνωστός τραγουδιστής ξέσπασε σε λυγμούς μετά την επεισοδιακή συναυλία του στη Δάφνη.

Μερικές ημέρες νωρίτερα είχε μιλήσει στον Τύπο και είχε πιστέψει ότι θα κατάφερνε να κατευνάσει τους επικριτές του. Ωστόσο, στο κελιστό γυμναστήριο της Δάφνης δέχθηκε βροχή από αντικείμενα, με αποτέλεσμα να γίνει ράκος.

Για τον Γιώργο Νταλάρα το πιο ηχηρό χτύπημα δεν ήταν η εκτόξευση αντικειμένων και οι αποδοκιμασίες, αλλά το γεγονός ότι δεν τον στήριξαν οι συνάδελφοί του. Συγκεκριμένα, φέρεται να αναφέρθηκε στη Δήμητρα Γαλάνη και η Χαρούλα Αλεξίου, και να είπε ότι περίμενε από αυτές να σταθούν στο πλευρό του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

newsbeast.gr

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ...


Ανακοίνωσε πρόσφατα την αποχώρηση της από τον ΛΑ.Ο.Σ . Ωστόσο η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική, αφού δεν έφυγε, αλλά μάλλον την διώξανε…

Φημολογείτο έντονα πως κυκλοφορεί...πιπεράτο βίντεο, με ροζ περιεχόμενο και πρωταγωνίστρια την ίδια την Μελίνα Τσιλιμίγκρα.To γεγονός αυτό έφτασε στα αυτιά του Γιώργου Καρατζαφέρη, που την κάλεσε στο γραφείο του και της είπε πως δεν μπορεί να παραμείνει στο κόμμα, από την στιγμή που υπάρχει τέτοιο βίντεο, σύμφωνα με το parapolitika.gr..

Λίγο μετά ανακοίνωσε οτι αποχωρεί από τον ΛΑ.Ο.Σ, καθώς δεν συμφωνεί ιδεολογικά…

Πάντως αρκετοί καλοθελητές, φρόντισαν να βγουν στην δημοσιότητα κάποιες φωτογραφίες της, όπως αυτή με την νεαρή Μελίνα, να φοράει ένα σκισμένο και ιδιαίτερα αποκαλυπτικό τζιν, που δεν αφήνει και πολλά στην φαντασία…

Είχε τον άσσο στο μανίκι και τον έχασε ο Καρατζαφέρης… Άντε και εις ανώτερα!

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο kanonitv.gr

tsantiri.gr

ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


Με αφορμή τη συμπλοκή μεταξύ Ελλήνων και Πακιστανών-Αφγανών (τουρκομάνων) στην ακριτική Ρόδο πριν από μέρες, οι κάτοικοι των νησιών μεταφέρουν τις ανησυχίες τους. Γράφουν για την Κω, ότι Τουρκμένοι του Ιράκ από την περιοχή της Μοσούλης, Σομαλοί, Σουδανοί και Μπαγκλαντεσιανοί και Πακιστανο-Αφγανοί (τουρκομάνοι) έχουν περίεργη συμπεριφορά, μετά την έξοδό τους από το τζαμί:

Από το 2008 παρατηρούμε κάθε Παρασκευή....
στο τζαμί «ντεφτερνταρ» στην κεντρική πλατεία της Κω, ομάδες φανατικών Ισλαμιστών να προσέρχονται στο τζαμί και ενώ κατά την είσοδό τους είναι ήρεμοι, μετά το πέρας της προσευχής και του κηρύγματος εξέρχονται ταραγμένοι, νευρικοί και επιθετικοί κοιτώντας τους Έλληνες θαμώνες των καφετεριών αλλά και τους ξένους τουρίστες με βλέμματα μίσους, δημιουργώντας έτσι ένα πολεμικό κλίμα αλλά και προειδοποιώντας μας ευτυχώς για τις μελλοντικές τους κινήσεις.

Θα πείτε βέβαια πώς βρέθηκαν τόσες εθνότητες με μουσουλμανικό θρήσκευμα στην Κω και πώς κάποιες από αυτές έχουν τουρκομανική και τουρκμενική καταγωγή, σε ένα νησί το οποίο έχει μόνο 33.000 πληθυσμό εκ των οποίων οι 1.100 είναι μόνο μουσουλμάνοι...

H Καθολική Εκκλησία ευνούχιζε αγόρια για να τα «θεραπεύσει» από την ομοφυλοφιλία


ΣΚΗΝΕΣ ΙΕΡΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ
Σοκ σε ολόκληρο τον κόσμο έχει προκαλέσει η είδηση ότι τουλάχιστον δέκα ανήλικοι που θεωρήθηκαν ομοφυλόφιλοι ευνουχίστηκαν σε ψυχιατρεία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας την δεκαετία του '50 προκειμένου να «θεραπευθούν».

Ακόμη πιο σοκαριστικά όμως είναι τα ευρήματα ερευνητικής επιτροπής που κάνει λόγο για χιλιάδες παιδιά που υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση την περίοδο 1945-1981.Σύμφωνα με την ολλανδική εφημερίδα Handelsblad, οι ευνουχισμοί πραγματοποιούνταν στις εγκαταστάσεις ψυχιατρείου της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας για να «θεραπεύσουν» τα αγόρια που εθεωρείτο ότι ήταν ομοφυλόφιλα και σε τουλάχιστον μια περίπτωση με αυτόν τον τρόπο τιμωρήθηκε το θύμα σεξουαλικής κακοποίησης που τόλμησε να το καταγγείλει.

Το δημοσίευμα βασίζεται σε μαρτυρίες θυμάτων, σε ιατρικές εκθέσεις, ιδιωτικές επιστολές και νομικά έγγραφα.Ερευνητική επιτροπή πέρυσι διαπίστωσε ότι δεκάδες χιλιάδες παιδιά υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση σε ιδρύματα της Καθολικής Εκκλησίας στο διάστημα 1945-1981.

iefimerida.gr

ΕΚΡΑΞΑΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


Να βραβεύσει μικρούς μαθητές που κέρδισαν σε πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών πήγε ο Θεόδωρος Πάγκαλος αλλά ήρθε αντιμέτωπος με αποδοκιμασίες και γιουχαϊσματα.

Κατά την ώρα της απονομής των μεταλλίων ο αντιπροέδρος της κυβέρνησης δέχθηκε τις αποδοκιμασίες από μερίδα θεατών που βρίσκονταν στις εξέδρες του κλειστού γηπέδου των Άνω Λιοσίων.
Ο κ. Πάγκαλος ερωτηθείς για το περιστατικό έκανε λογο ευθέως «για τους τραμπούκους του ΣΥΡΙΖΑ».

iefimerida.gr

Η Αστυνομία στην παρέλαση θα ψάχνει τις τσάντες για ...αβγά και γιαούρτια!!!


Περισσότεροι από 7.000 άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. θα κληθούν να επιβάλουν την τάξη την επόμενη Κυριακή κατά τη διάρκεια της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα. Ανάλογα μέτρα θα ληφθούν σε όλη τη χώρα για τις μαθητικές παρελάσεις που γίνονται στις πόλεις και του δήμους της Αττικής.

Κεντρική εντολή της ηγεσίας προς τα στελέχη είναι η προληπτική δράση για την αποτροπή επεισοδίων και προπηλακισμών σε βάρος των πολιτικών και των άλλων επισήμων που θα παραστούν.

Σε αυτή την κατεύθυνση έχει δοθεί οδηγία για αυστηρό έλεγχο σε τσάντες και σακίδια προκειμένου να μην περάσουν αβγά, γιαούρτια, ντομάδες και μπογιές.

Η ΕΛ.ΑΣ. θα κατέβει πάνοπλη και τα στελέχη της θα έχουν πλήρη εξοπλισμό κατά των διαδηλώσεων παρά το γεγονός ότι τα ΜΑΤ θα παρακολουθούν... διακριτικά προκειμένου να μην οξυνθούν τα πνεύματα.

Σε περίπτωση όμως που παρ΄ όλα αυτά υπάρξουν επιθέσεις έχει δοθεί εντολή για άμεση παρέμβαση

iefimerida.gr

Εκεί έχουν φτάσει τους 'Ελληνες : 81χρονη αυτοπυρπολήθηκε για να ζήσουν τα παιδιά της.


Μια ανθρώπινη τραγωδία εν μέσω της τραγωδίας μιας ολόκληρης χώρας: Μια Ελληνίδα μάνα, 81 ετών, μη αντέχοντας να βλέπει την οικογένειά της να υποφέρει από την οικονομική εξαθλίωση που έχουν οδηγήσει οι κυβερνήσεις του Μνημονίου τον ελληνικό πληθυσμό, αποφάσισε να δώσει ένα τραγικό, συμβολικό τέλος στη ζωή της αυτοπυρπολούμενη στην αυλή του σπιτιού της!

Η γυναίκα ζούσε με την οικογένειά της στη Ζάκυνθο, στην περιοχή Βαρές. Η οικογένεια αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Η γυναίκα θεώρησε ότι ήταν βάρος στην οικογένειά της, αφού δεν μπορούσε να προσφέρει στην οικονομία του σπιτιού.

Μη αντέχοντας την ταπείνωση που της έχει επιβληθεί σε αυτή, αλλά και σε όλη τη χώρα, βγήκε στην αυλή του σπιτιού της, κάθισε σε μια καρέκλα και, αφού περιέλουσε το σώμα της με εύφλεκτο υγρό, αυτοπυρπολήθηκε...

Όταν επέστρεψε στο σπίτι ο γιος της, βρήκε τη μητέρα του απανθρακωμένη και βέβαια έπαθε σοκ.

Η δύστυχη Ελληνίδα μάνα, άφησε ένα σημείωμα όπου εξηγούσε τους λόγους της πράξης της: Δεν ήθελε πλέον να είναι βάρος στην οικογένειά της, στα παιδιά της. Ένα στόμα λιγότερο για το λιγοστό φαγητό που έμπαινε στο σπίτι.


Ο πόνος, άπονος. Η Ελλάδα του 2012. Η Ελλάδα του Μνημονίου. Η Ελλάδα της νέας κατοχής. Η Ελλάδα που έχει σταματήσει να ανασαίνει. Η Ελλάδα που αυτοπυρπολείται γιατί δεν δέχεται να πεινάει… Ως πότε;

 defencenet.gr


Κλάπηκε ασύρματος με κωδικούς της Εθνικής Φρουράς στην Κύπρο.


Προβληματισμό και ανησυχία προκάλεσε σε ΓΕΕΦ και Υπουργείο Άμυνας το νέο κρούσμα κλοπής στρατιωτικού υλικού από στρατόπεδο της Εθνικής Φρουράς.

Το γεγονός αναδημοσιεύτηκε στον τουρκικό Τύπο


Η κλοπή διαπιστώθηκε πριν από μερικές μέρες, όταν στο πλαίσιο επιθεώρησης σε μονάδα τεθωρακισμένων στον Κόρνο έλειπε από τζιπ αυτοκίνητο ο ασύρματος που ήταν εγκατεστημένος σ’ αυτό.


Πρόκειται για ασύρματο μεγάλης εμβέλειας τύπου PRM 4700, ο οποίος χρησιμοποιείτο για επικοινωνία μεταξύ των στελεχών της Ε.Φ. κατά τις διάφορες ασκήσεις.

Οι αξιωματικοί που διενεργούσαν την επιθεώρηση, όταν διαπίστωσαν την απουσία του ασυρμάτου, ενημέρωσαν το διοικητή της μονάδας και αυτός με τη σειρά του τον Αρχηγό της Ε.Φ., αντιστράτηγο Στυλιανό Νάση, ο οποίος έγινε έξω φρενών με το νέο κρούσμα κλοπής και έδωσε αυστηρές οδηγίες για εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

Επιπρόσθετη ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι στη συσκευή...

"ΓΛΥΦΕΙ" ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΖΑΝ ΚΟΕΝ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ


Επιστολή Βορίδη προς Ζαν Κοέν:
“Αγαπητέ Ζαν, Με έκπληξη διάβασα στην ιστοσελίδα σου το κείμενο που αναδημοσίευσες απο την HAARETZ, συντάκτης του οποίου είναι ο κ. Sabby Mionis. Έμεινα άναυδος απο τα ψεύδη που περιέχονται σε αυτο: ότι δήθεν υπήρξα ηγετική φυσιογνωμία της “Χρυσής Αυγής” ενώ είναι γνωστό και στους πλέον ασχέτους ότι δεν είχα οποιαδήποτε σχέση με την συγκεκριμένη οργάνωση, ότι δήθεν είμαι αρνητής του ολοκαυτώματος ενώ έχω δημόσια δράση σχεδόν τριάντα ετών και δεν υφίσταται η παραμικρή σχετική δήλωση μου, ενώ εξιστορεί και διάφορες απίθανες και φανταστικές ιστορίες από το σχολείο αν και εγώ δεν τον θυμάμαι (έμαθα όμως ότι ήταν τέσσερα ή πέντε χρόνια μικρότερός μου).

Δέν ξέρω τον άνθρωπο, δεν ξέρω γιατι γράφει τα ψεύδη αυτά, δεν ξέρω τι σκοπό εξυπηρετεί.

Όντας στον δημόσιο βίο πολλά χρόνια έχω δεχτεί πολλές επιθέσεις, πολλές ύβρεις, πολλές συκοφαντίες. Δεν παραπονιέμαι, δυστυχώς είναι μέρος της δραστηριότητας αυτής. Ουδέποτε κατέφυγα στα Δικαστήρια για να προστατευθώ. Απαντώ πάντα με την στάση μου και την δράση μου. Αυτήν σε παρακαλώ και εσένα να αξιολογήσεις νηφάλια και αντικειμενικά.

Θεωρώ περιττό να διευκρινήσω οτι ουδέποτε υπήρξα αντισημίτης ή αρνητής του ολοκαυτώματος και θα ήλπιζα να μην χρεώνομαι κάθε τι που κάποιοι με τους οποίους συνυπήρξα πολιτικά στο παρελθόν έχουν πει. Ως γνωστόν, στα κόμματα όλοι δεν συμφωνούμε σε όλα.”

Με εκτίμηση,

Μάκης Βορίδης,

Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

ΤΑ ΣΥΜΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

Χρυσή Αυγή