Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Τό Ἅγιον Φῶς μαρτυρεῖ τήν Ὀρθοδοξία

Ἡ σχισμένη καί μαυρισμένη κολώνα!
Τό Πάσχα τοῦ 1549 μ.Χ. οἱ Ἀρμένιοι κατώρθωσαν νά δωροδοκήσουν τόν Τοῦρκον Διοικητήν, καί νά ἐκδώση ἀπαγορευτικήν διαταγήν πρός τόν Ἕλληνα-Ὀρθόδοξον Πατριάρχην Σωφρόνιον Δ΄, ὥστε νά μήν ἔχει πρόσβασιν ἐντός του Ναοῦ διά τήν τελετήν τοῦ Ἁγίου Φωτός. Οἱ φρουροί ἔκλεισαν τήν Ἁγίαν Πόρτα καί ὁ Πατριάρχης Σωφρόνιος Δ΄ μέ τό ἱερατεῖον καί τούς πιστούς του παρέμειναν ἔξω προσευχόμενοι, ἀναμένοντες τήν ἔκβασιν τῶν γεγονότων.

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Θα ενοικίαζουμε Τούρκους πυροσβέστες για να σβήνουν φωτιές στην Ελλάδα;


Μέχρι τώρα ξέραμε από τα πιο επίσημα χείλη ότι οι τουρκικές υπηρεσίες ευθύνονται για δεκάδες πυρκαγιές στον ελληνικό χώρο, κυρίως σε νησιά, τώρα μαθαίνουμε ότι υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβει την κατάσβεση πυρκαγιών με εναέρια μέσα τουρκική εταιρεία και μάλιστα με... ΝΑΤΟικό καπέλο.
Ναι, λένε στελέχη της Πυροσβεστικής είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο. Ο σχετικός διαγωνισμός (γίνεται κάθε χρόνο) ύψους περίπου 20 εκατομμυρίων ευρώ για την ενοικίαση εναέριων μέσω δασοπυρόσβεσης εφέτος έχει ανατεθεί ανεξάρτητος φορέας NAMSA (ΝΑΤΟ Maintance and Suplly Agence) ο οποίος ασχολείται με σχετικές στρατιωτικές διαδικασίες, προκειμένου να μην υπάρχουν τα παλιότερα προβλήματα με καταγγελίες για διαβλητούς διαγωνισμούς.

Έτσι έχουν τεθεί οι τεχνικές προδιαγραφές και ... μια τουρκική εταιρία είναι από τα φαβορί.
Σύμφωνα με το “Βήμα” η διαδικασία επιλογής αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Μάιο, όμως ήδη στους υψηλόβαθμους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής που συνεργάζονται με την ΝΑΜSA έχει περιέλθει η πληροφορία ότι «ένα από τα μεγάλα φαβορί για να κερδίσουν τον διαγωνισμό με αυτά τα αντικειμενικά, τεχνικού τύπου, νατοϊκά κριτήρια είναι τουρκική εταιρεία που έχει ιδρυθεί το 1975 από το τουρκικό στρατιωτικό ίδρυμα και έχει έδρα στην Αγκυρα. Η προσφορά είναι εξαιρετική από πλευράς τεχνικής υποστήριξης, ενώ μας κάνουν και καλή τιμή. Η ίδια εταιρεία είχε επιχειρήσει το 2007 να συμμετάσχει σε διαγωνισμό για την προμήθεια μη επανδρωμένων σκαφών από το Λιμενικό για την επιτήρηση των θαλασσίων συνόρων. Τότε όμως η σχετική διαδικασία είχε σταματήσει μετά επαίνων για προφανείς εθνικούς λόγους».

Τώρα, Τούρκοι θα έχουν πρόσβαση στα πιο ευαίσθητα σημεία του ελλαδικού χώρου αλλά και πρόσβαση σε στρατιωτικές βάσης απ' όπου ίσως χρειαστεί να επιχειρήσουν;
“Προσπαθούμε για το καλύτερο. Έχουν γνώση οι φύλακες και προσπαθούμε να εξαϋλώσουμε αυτόν τον μεγάλο κίνδυνο” λένε στελέχη της Κατεχάκη.
Ίδωμεν...

newsit

Οι έρευνες στο σπίτι της κορης του Τσοχατζόπουλου,με τα μάτια ενός αστυνομικού των 700 ευρώ,που συμμετείχε


Πολλά ακούστηκαν -και υπερβολές- για τα όσα βρέθηκαν στο σπίτι της κόρης του Άκη Τσοχατζόπουλου στο Π.Ψυχικό.

Πως ακριβώς έγινε η έρευνα και ποιο ήταν το κλίμα το περιγράφει ένα μέλος της ομάδας που την έκανε. Ένας αστυνομικός των 700 ευρώ! Τόσος είναι πάνω κάτω ο μισθός του.


Όλη η διήγηση του αστυνομικού:

“Ώρα 8.00 το πρωί.Η ομάδα του Οικονομικού Εγκλήματος μαζί με τον εισαγγελέα Δραγάτση,μπαίνουμε ...στο “γκέτο” του Παλαιού Ψυχικού.Το GPS μας οδηγεί επί της Αγγ.Σικελιανού 10.


Είναι μπροστά στο καταπράσινο πάρκο.Δίπλα από την πρεσβευτική κατοικία της Βουλγαρίας και απέναντι από τη Σχολή Μωραίτη.


Μαζί μας ο εισαγγελέας με την αναμαλλιασμένη χαίτη και ...το γυαλισμένο μάτι.


Το κουδούνι στην εξώπορτα δεν γράφει οικία Τσοχατζοπούλου,αλλά Τούντας.


Η πόρτα ανοίγει αμέσως.Η Αρετή ,η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου,αναμαλλιασμένη προφανώς από τον ύπνο ξαφνιάζεται,από την απρόσμενη επίσκεψη...

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Υπάρχει σχέδιο τρομοκρατίας που περιέχει τρίμηνη στάση πληρωμών ;


Αν  οι πληροφορίες  τις οποίες  μας μετέφερε  φίλος  οικονομικός συντάκτης  είναι πέρα απο "λογικοφανείς"  και  αξιόπιστες, τότε  βρισκόμαστε   προ ενός καινούργιου  σχεδίου  "Προμηθεύς"  (οι παλιοί  θα θυμούνται  ότι έτσι είχαν ονομάσει  η  CIA  και οι εδώ  εντολοδόχοι  του  ΓΕΣ και του ΙΔΕΑ το σχέδιο  της  "εκτροπής" που εκδηλώθηκε με το  Απριλιανό  πραξικόπημα του  Παπαδόπουλου).

Η διαφορά  με τον παλιό "Προμηθέα"  είναι  ότι  η παρούσα  "εκτροπή" δεν  θα   πραγματοποιηθεί με  την βοήθεια  των τεθωρακισμένων  αλλά  με  την εφαρμογή  ενός   σχεδίου  που όπως λέει ο φίλος μας  οικονομικός συντάκτης  ήδη  υπάρχει  στα συρτάρια  του  Υπ. οικονομικών  και  το οποίο  αφορά  στις  ανατριχιαστικές  λεπτομέρειες της  εφαρμογής  μιας  τρίμηνης στάσης πληρωμών  μισθών  , συντάξεων κλπ , η  οποία  θα ενεργοποιηθεί  την επομένη  μιας  αναγκαστικής   και βίαιης  χρεοκοπίας. Μιας χρεοκοπίας  που  θα προκαλέσουν οι  ξένοι  επικυρίαρχοι  και δημιουργοί  της  οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, αν  γίνουν  εκλογές και  το αποτέλεσμά  τους  παρ΄όλη την  συντονισμένη "προετοιμασία"  δεν εξασφαλίζει  την  μακροημέρευση  της κατοχής  μέσω  του σχηματισμού  μια  φιλικής προς αυτούς  "κυβέρνησης".

Ο πιο απλός  λοιπόν  εκβιασμός  θα είναι  του στύλ :
"Θέλετε  ελευθερία;Θέλετε  δημοκρατία και  εθνική αξιοπρέπεια;Μείνετε  τώρα νηστικοί   μέχρι να  φτάσετε  στο σημείο να μας παρακαλάτε  να  σας στείλουμε δέκα  Παπαδήμους"

Ας είμαστε  λοιπόν προετοιμασμένοι  και ας οπλισθούμε  με  ισχυρό  φρόνημα αντίσασης  διότι  μόνο  αν επιμείνουμε  μέχρις εσχάτων  θα μπορέσουμε  να κερδίσουμε την ελευθερία και την  αξιοπρέπεια  που μόνο αυτές   θα μας δώσουν  προοπτικές  και για   προσωπική επιβίωση.Σε κάθε άλλη περίπτωση  ακόμα και αν  δείξουμε "καλή  συμπεριφορά"  μπροστά  στην κάλπη , δεν  θα  έχουμε  εξασφαλίσει  τίποτα  άλλο απο  ένα πιάτο χυλό  στο συσσίτιο  μιας  φυλακής .

logioshermes.blogspot.com

Οι Βούλγαροι ξεμπροστιάζουν τους "ψευτο-Μακεδόνες" Σκοπιανούς! (βίντεο)


Μέσα από ένα εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ 20 λεπτών, ο βουλγαρικός τηλεοπτικός σταθμός «BTV», παρουσίασε τη μεθοδευμένη προσπάθεια της κυβέρνησης Γκρούεφσκι στα Σκόπια, να αλλάξει την ταυτότητα των κατοίκων της χώρας στο πλαίσιο ενός σχεδίου «αποσλαβοποίησης» με την οικειοποίηση ιστορικών προσωπικοτήτων τόσο της αρχαίας Ελλάδας, όσο της μεσαιωνικής και νεώτερης Βουλγαρίας. 

Στο ρεπορτάζ -όπως αναφέρει το protothema.gr- μιλούν οι κορυφαίοι υποστηρικτές και εκφραστές της «αρχαιομακεδονοποίησης» της χώρας, όπως ο αρχιτέκτονας τους φαραωνικού σχεδίου «Σκόπια 2014» που έχει μετατρέψει την πρωτεύουσα σε Disneyland, καθώς και ο ακαδημαϊκός Μπλάζε Ριστόφσκι «πατέρας» της αμφιλεγόμενης «μακεδονικής εγκυκλοπαίδειας» που το 2009 είχε προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις με αποτέλεσμα να αποσυρθεί.

Στους επικριτές του «αρχαιομακεδονισμού» ο πρώην πρωθυπουργός Λιούπτσο Γκεοργκιέφσκι και ο αρχιτέκτονας Μιροσλάβ Γκρίτσεφ, σχεδιαστής της σημερινής σημαίας των Σκοπίων.





defencenet.gr

ΣΗΜΕΡΟΝ ΚΡΕΜΑΤΑΙ


Οι έδρες των κομμάτων σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν πιάνουν ούτε καν τις 160


Οι δημοσκοπήσεις έχουν αποκλείσει με απόλυτη σαφήνεια τη δυνατότητα να υπάρξει σχηματισμός αυτοδύναμης κυβέρνησης και παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις όλα δείχνουν ότι η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ μάχονται για να εξασφαλίσουν την... καλύτερη δυνατή θέση ενώπιον της σχεδόν υποχρεωτικής επιλογής που είναι η συγκυβέρνηση, ανεξαρτήτως του προσώπου το οποίο θα λάβει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.
Ομως οι δύο τελευταίες δημοσκοπήσεις, αυτή της Public Issue για τον ΣΚΑΪ και της Metron Analysis για την Ημερησία δείχνουν ότι ακόμη και αυτή η ενδεχόμενη συγκυβέρνηση δεν έχει εξασφαλισμένη την... αυτοδυναμία.
Αν υποθέσουμε ότι τα ποσοστά της δημοσκόπησης της Public Issue επιβεβαιωθούν στην κάλπη, τότε τα δύο κόμματα δεν συγκεντρώνουν καν τον αριθμό των 151 βουλευτών που απαιτείται για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.
Συγκεκριμένα τα κόμματα θα είχαν:

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ : ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ 943 ΑΤΟΜΑ


Στο 21,8% εκτοξεύτηκε η ανεργία τον Ιανουάριο  

Κατά 46,6% αυξήθηκε η ανεργία τον τελευταίο χρόνο, αφού φέτος τον Ιανουάριο στο 21,8%, καταγράφοντας νέο αρνητικό ρεκόρ, τη στιγμή που ένα χρόνο νωρίτερα, ήταν επτά μονάδες χαμηλότερα, στο 14,8%.

Με βάση τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) τον τελευταίο χρόνο κάθε ημέρα έβγαιναν στην ανεργία 945 άτομα την ημέρα, πράγμα που σημαίνει ότι συνολικά, τον τελευταίο χρόνο, έμειναν άνεργοι 344.913 άνθρωποι.

Σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα...

Aπίστευτο : Οι “λάθρο” του Βοτανικού θα πληρώνονται για τα υλικά που κλέβουν!



Οργή ,αγανάκτηση και πολλά ερωτηματικά στους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής του Βοτανικού έχει προκαλέσει η  παρέμβαση της ειδικής γραμματέως του ΥΠΕΚΑ  Μαργαρίτας Καραβασίλη στο τεράστιο πρόβλημα του παράνομου καταυλισμού των Αλβανών λαθρομεταναστών ‘Ρομά’ με τη δημιουργία του ‘ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ’ που προβλέπει την ένταξή τους σε πιλοτικό πρόγραμμα ανακύκλωσης.

Πρακτικά, τα μέλη του παράνομου καταυλισμού, τα οποία εκτός της καταπάτησης ξένων ιδιοκτησιών, ελέγχονται και για συχνά επεισόδια και επιθέσεις σε βάρος άλλων μεταναστών αλλά και κατοίκων της περιοχής, θα …

Με αυτούς ήθελε συνεργασία ο "σωτήρας" Καμμένος: Υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ ο Πέτρος Τατσόπουλος!



Υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές θα είναι και ο γνωστός συγγραφέας-δημοσιογράφος Πέτρος Τατσόπουλος,που το eglimatikotita μαζί με το hellas orthodoxy είχαν βγάλει στη φόρα...την αισχρή δήλωση που είχε κάνει για τον Κολοκοτρώνη.

Ο κ. Τατσόπουλος θα είναι υποψήφιος στη Β’ Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ.

 Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε ας θυμηθούμε τι είχε γράψει...

 

Πάμε για 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο; – "Καυτές" δηλώσεις Πούτιν! (βίντεο)


Την ομιλία αυτή του Πούτιν την έθαψαν επιμελώς τα ελληνικά και Δυτικά ΜΜΕ για να μην αντιληφθεί η ανθρωπότητα το γεγονός ότι αυτοί που διοικούν τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση απο το παρασκήνιο θέλουν να οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε μία Παγκόσμια Κυβέρνηση=Τυρρανία..

Το βίντεο περιλαμβάνει αποσπάσματα απο την ομιλία του Βλαδίμηρου Πούτιν στην ετήσια συνέντευξη τύπου στο Μόναχο το 2011. Στο συνέδριο συμμετείχαν αρχηγοί κρατών και ο Πούτιν μίλησε ξεκάθαρα ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και “αυτούς” που θέλουν να γίνουν κυρίαρχοι του πλανήτη.
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!
Και δεν είναι άλλοι απο τους Διεθνείς Τραπεζίτες… Διαβάστε για αυτούς σχετικά εδω


Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Γίνε μέρος της Ιστορίας


Σε λίγα χρόνια, όταν θα γράφεται η ιστορία της Πατρίδας μας για τα χρόνια που ζούμε τώρα, θα καταγραφεί ένα παγκόσμιο γεγονός που όμοιο του δε θα έχει υπάρξει…
Σε μια μικρή, αλλά πλούσια σε όλα της, χώρα γεννήθηκε ένα Επαναστατικό κίνημα. Στην αρχή το πίστεψαν ελάχιστοι, όσοι χρειάζονταν για να διατηρήσει τη νεανικότητα και το δυναμισμό του αλλά ταυτόχρονα να μπορέσει να επιβιώσει και να εξαπλωθεί.
Τα χρόνια περνούσαν και κάποιοι άρχισαν να τρομάζουν στην ιδέα και μόνο ότι κάτι αμόλυντο θα έρεε στα βαλτωμένα και μολυσμένα νερά τους και θα τα διατάρασσε. Είχαν δίκιο… Έτσι ξεκίνησαν ένα πόλεμο λάσπης με στόχο το απόλυτο κακο! Την Χρυσή Αυγή!
Δε μας λύγισαν όμως, μείναμε ανοιχτά πανιά σε 12 μποφόρ αέρα που αυτοί νόμιζαν ότι φυσούσε κόντρα και θα μας έριχνε στα βράχια, αλλά όσο φυσούσε μας πήγαινε μπροστά, άρα έκαναν λάθος…

5ο ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


"Στα ύψη" η Χρυσή Αυγή στο υπόλοιπο Αττικής
Η δημοσκόπηση της MRB δείχνει στροφή προς το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου
Πολύ ψηλά η Χρυσή Αυγή και στο υπόλοιπο Αττικής , όπου σημειώνει ποσοστά κοντά στο 6 % . Η συνδρομητική δημοσκόπηση της MRB αποτυπώνει thn τάση του εκλογικού σώματος να κινείται προς τα... δεξιά , επιλέγοντας μάλιστα πολλοί από αυτούς το εθνικιστικό κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Είναι άλλωστε γεγονός πως στην συγκεκριμένη περιφέρεια η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο και η ανασφάλεια του κόσμου αποτελεί μαζί με την ...άδεια τσέπη, ένα σημαντικό κριτήριο για το πως θα κινηθεί το εκλόγικό σώμα στην συγκεκριμένη περιφέρεια.

Mάλιστα τα συγκεκριμένα ποσοστά δεν είναι περίεργα πλέον για την Χρυσή Αυγή, καθώς σε περιοχές με παρόμοια χαρακτηριστικά συγκεντρώνει παρόμοια και ακόμα πιο υψηλα ποσοστά...
 Η δημοσκόπηση ολοκληρώθηκε την Μεγάλη Τρίτη και αφορά στην περιφέρεια Αττικής.Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης αναλυτικά είναι τα εξής:

NΔ 15,1%

Ανεξάρτητοι Έλληνες 10,9%

ΠΑΣΟΚ 10,6%

ΣΥΡΙΖΑ 8%

Χρυση Αυγή 5,9%

ΚΚΕ 5,7 %

ΔΗΜΑΡ 5,5%

ΛΑΟΣ 1,6%

ΔΗΣΥ 1,5%

Οικολόγοι 3%

Άλλα κόμματα 7,5%

Αδιευκρίνιστη ψήφος 24,7%

.parapolitika.gr

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ Η ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ.


 ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΡΙΚ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΑΕ ...ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΡΧΕΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ.
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΤAI ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΓΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ;
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΔΩΣΤΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΝ ΟΨΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.ΑΕ


Προεκλογικό δώρο” για τα δύο μεγάλα κόμματα χαρακτηρίζει τη προσαγωγή του στον ανακριτή ο Άκης Τσοχατζόπουλος.
“Το σημερινό περιστατικό αφορά τις ηγεσίες των δύο μεγάλων πολιτικών κομμάτων, που είχαν άψογα συνεργαστεί, -τα έκαναν «πλακάκια», τους είπε αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος-, και στη σκευωρία, αλλά και στις επιθέσεις σε βάρος μου στο πλαίσιο της Βουλής και της Προκαταρκτικής Επιτροπής με σκοπό την διάσωση των δικών τους υπουργών και των άλλων δικών τους ανθρώπων. Είχαν σκοπό να κατασκευάσουν έναν μόνο ένοχο, εμένα, τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, που υπηρέτησα στη συγκεκριμένη θέση μέχρι το 2001, ενώ η κατασκευή των υποβρυχίων «214» διαρκεί μέχρι και σήμερα στη βάση της ίδιας ακριβώς σύμβασης”,υποστηρίζει μεταξύ άλλων ο Α.Τσοχατζόπουλος

Όλη η δήλωσή του:

Και Ελληνική συμμετοχή σε επίθεση κατά του Ιράν;


Κλιμακώνεται η ένταση στον Κόλπο με την πραγματοποίηση αμερικανο-αραβικών αεροναυτικών ασκήσεων στην περιοχή με την συμμετοχή 100 αεροσκαφών από τα δύο αμερικανικά αεροπλανοφόρα USS Enterprise και USS Abraham Lincoln και 100 αεροσκαφών από τις αεροπορικές δυνάμεις του Κουβέιτ, του Μπαχρέιν της Σαουδικής Αραβίας και των ΗΑΕ.

Ταυτόχρονα εγείρονται πολλά ερωτήματα για το ρόλο των ελληνικών F-16 που συμμετείχαν στην πρόσφατη άσκηση Noble Dina για το αν πρόκειται να εμπλακούν σε πιθανή προσβολή του Ιράν! Και αυτό γιατί η νυν άσκηση είναι συνέχεια της Noble Dina!

Πρόκειται για την μεγαλύτερη αεροναυτική άσκηση που έχει πραγματοποιηθεί στην περιοχή και το σενάριο της περιλαμβάνει προσβολή στόχων στο έδαφος του Ιράν και αποτροπή επιθέσεων της ιρανικής Αεροπορίας στο έδαφος της Σαουδικής Αραβίας, όπως επίσης και κατάρριψη ιρανικών βαλλιστικών πυραύλων που θα κατευθύνονταν στο έδαφος της Σαουδικής Αραβίας ή των εμιράτων του Κόλπου τους

Το αρχηγείο της εν λόγω άσκησης βρίσκεται...

ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ. (Η ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΡΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ).

Μεγάλες στιγμές σοσιαλιστικής έξαρσης, κομματικού μεγαλείου, ιδεολογικής ειλικρίνειας και γνήσιας λαϊκής αγωνιστικότητας ...
Γιατί όπως είπε και ο μεγάλος Γιάννος Παπαντωνίου : "Συντρόφισσες και σύντροφοι : Για τον Σοσιαλισμό αγωνιζόμαστε όλοι !"

Περί ανεξαρτησίας της Κρήτης.



Με την ιδιότητα μου ως κτηνοτρόφος και σε σχέση με τα λίγα γράμματα που κατέχω, αισθάνομαι το βάρος τση ευθύνης που έχω ως γνήσιος Έλληνας πατριώτης, να διαβεβαιώσω τον κάθε τυχάρπαστο αλαφροΐσκιωτο ξιπασμένο, πως δεν υπάρχει θέμα αλλά και ούτε περίπτωση αυτονομίας τση Κρήτης από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Δεν κατέχω αν ετούτανα τα  σενάρια τα φαντάζουνται και τα διαλαλλούν  πράμα δοσήλογοι  υποκινούμενοι γι πράμα ξιπασμένοι που είδανε το πρωί πρωί την σκια ντονε μεγάλη και θαρούνε πως είναι άντρες,   όπως όμως και νάναι, δεν έχουνε ούτε τα κότσια ούτε την δύναμη να τα βάλουνε με εμάς τσοι υπόλοιπους τσοι πολλούς τσοι κουζουλούς Κρητικούς, που μπορεί μερικοί γδυμνοχοχλοί κοντυλοφόροι να μας σε  λένε πότε πότε γραφικούς, όμως πολύ καλά κατέχει ήντα τονε περιμένει ανέ πιαστεί κιανείς τέτοιος βρώμος.
  

ΗΠΑ: Κίναιδοι ξεφτιλίζουν τον Χριστό σε ‘event’ την Κυριακή του Πάσχα!



ΚΟ: Οι φωτογραφίες που ακολουθούν προκαλούν αηδία. Το ίδιο και τα άτομα που συμμετέχουν σε αυτό το ομοφυλοφιλικό, γελοίο ‘happening’ αντιχριστιανικού μίσους. Σημειώστε ότι τα άτομα αυτά μιλάνε για «δικαιώματα». Και για «σεβασμό στην διαφορετικότητα». Σημειώστε ότι εάν τολμήσεις να πεις τίποτα αρνητικό σήμερα, στις ΗΠΑ (και γενικότερα στην Δύση) για τους gay, την έβαψες. Έχει πάει δικαστήριο, έχεις χάσει την δουλειά σου, έχεις γίνει στόχος υβριστικών σχολίων, μέχρι και απειλών θανάτου. Γενικά είσαι απόβλητος της (‘σύγχρονης’) κοινωνίας και σε έχει φάει το μαύρο σκοτάδι. Ζήτω η «ισότητα»! Αυτά για όσους ακόμα, (;) θεωρούν τους ομοφυλόφιλους «ευπαθή ομάδα» που «καταπιέζεται»… Σημειώστε ότι το ‘event’ έλαβε χώρα την Κυριακή του Πάσχα (για τις ΗΠΑ). Σημειώστε ότι κανείς δεν τους εμπόδισε. Κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε. Δεν υπήρξε καμία "αντι-συγκέντρωση". Δεν υπήρξε καμία αντίδραση. Ούτε πριν, ούτε μετά. Ο καθένας μπορεί να ξεφτιλίζει τον Χριστό και να ποδοπατεί με τον πιο αισχρό και βάναυσο τρόπο τα σεβάσματα εκατομμυρίων ανθρώπων, σε ένα λεγόμενο «χριστιανικό» κράτος. Αυτή είναι η δημοκρατία τους. Και οι χριστιανοί; Έλα, τώρα, αφού είναι «πρόβατα». Κάθονται και «βελάζουν». Και τις τρώνε αδιαμαρτύρητα. Και φυσικά, δεν θα δείτε μουσουλμάνο να ξεφτιλίζει έτσι τον Χριστό. Αυτά για όσους βλέπουν ΜΟΝΟ τον κίνδυνο της ισλαμοποίησης της Δύσης. Η Δύση φίλοι μου, έχει «ψοφήσει» και το Ισλάμ έρχεται να συλήσει το πτώμα της. Εκτός εάν αυτό το θέαμα αποτελεί «πολιτισμό».

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΒΟΥΛΗΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ : 4,9% ΣΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ


Σε νέα δημοσκόπηση που διενεργήθηκε την χρονική περίοδο 29/03/12 έως 08/04/12 απο το Οικονομικό πανεπιστήμιο Αθηνών και το τμήμα στατιστικής για λογαριασμό της ιστοσελίδας του νίκου χατζηνικολάου, η Χρυσή Αυγή φτάνει σε ποσοστό 4,9% ,και όπως φαίνεται η είσοδος στην βουλή φαντάζει σχεδόν σίγουρη πάρα την σφοδρή επίθεση που έχει δεχθεί τελευταία από τα προδοτικά κόμματα της βουλής.
Αντίθετα το ΛΑ.Ο.Σ φτάνει μόλις σε ποσοστό 1,7% και η είσοδος για το "τηλεκόμμα" του Καρατζαφέρη στην βουλή φαντάζει πολύ δύσκολη.
Πρώτη στις προτιμήσεις έρχεται η Νέα Δημοκρατία με ποσοστό 15,3% ,με πολύ κοντά της το ΠΑΣΟΚ με 14,6% ,και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 10,4% ,οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 9,8% ,το ΚΚΕ με 8,1% ,Η Δημοκρατική Αριστερά με 5,6% η Χρυσή Αυγή όπως είπαμε 4,9% ,και οι Οικολόγοι πράσινοι με 4,3% .

Περισσότερες πληροφορίες για την δημοσκόπηση ΕΔΩ

http://www.enikos.gr/

Ο Λαυρεντιάδης «κουμπάρος» στον «γάμο» Καρατζαφέρη - Κύρτσου;


Πολλές συζητήσεις προκαλεί η είδηση της ένταξης του γνωστού δημοσιογράφου και εκδότη Γιώργου Κύρτσου στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό όπου αναλαμβάνει καθήκοντα εκπροσώπου Τύπου ενώ θα είναι πρώτος και στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρόσωπο το οποίο διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην συνεργασία αυτή είναι ο γνωστός επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης ο οποίος διατηρεί στενές σχέσεις τόσο με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ όσο και με τον κ. Κύρτσο.

Ο επιχειρηματίας ο οποίος προσπάθησε τα προηγούμενα χρόνια να δημιουργήσει ασπίδα προστασίας για τις δραστηριότητες του ,συμμετέχοντας σε πολλά μέσα ενημέρωσης , υπήρξε μέτοχος στην καθημερινή εφημερίδα City Press που εκδίδει ο κ. Κύρτσος.

Παράλληλα φήμες αναφέρουν ότι ο κ. Λαυρεντιάδης εδώ και πολύ καιρό επιχείρησε να δημιουργήσει προβλήματα σε επιχειρήσεις που σχετίζονται με τον όμιλο Βαρδινογιάννη ενώ είναι γνωστή η κόντρα που είχε εδώ και πολλά χρόνια με την οικογένεια Βαρδινογιάννη, ο Γιώργος Κύρτσος.

Έτσι, η κίνηση του κ. Καρατζαφέρη να τον ορίσει εκπρόσωπο Τύπου του ΛΑΟΣ ερμηνεύεται από πολλούς ότι κρύβει πίσω της τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Υποστηρίζουν μάλιστα ότι η «κουμπαριά» Λαυρεντιάδη στον «γάμο» Καρατζαφέρη-Κύρτσου έχει σχέση με την προσπάθεια του επιχειρηματία να δημιουργήσει νέα αναχώματα προστασίας για τον εαυτό του ενόψει του δικαστικού μαραθώνιου που έχει μπροστά του το επόμενο διάστημα. 

.iefimerida.gr

Ας δούμε όμως τι εξηγήσεις έδωσε ο ίδιος ο Κυρτσος για τον "γάμο" με τον κολοτουμπα Καρατζαφέρη.

AΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝ ΟΨΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ


Σας αποκαλύψαμε ότι τα πασόκια ψάχνουν τρόπους να “βαπτίσουν” ψηφοφόρους Αλμπάνια,πακιστάνια και Αφγανούς…
Δείτε λοιπόν τις τελευταίες αποφάσεις της Φωφης Γεννηματα που παρά το γεγονός ότι έχει αποχωρήσει εδώ και μέρες απο το υπουργείο εσωτερικών για να γίνει εκπρόσωπος τύπου του ΜΠΑΤΣΟΚ, οι ελληνοποιήσεις που υπέγραφε δημοσιεύνται κάθε μέρα. Το κορίτσι πρέπει τον τελευταίο καιρό πραγματικά να δούλεψε τρελά για να νομιμοποιήσει τους… ινερνάσιοναλ ψηφοφόρους του κινήματος…

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Η Ντόρα κατόρθωσε και ψηφίστηκε στη Βουλή η ανέγερση τζαμιών χωρίς τίτλους ιδιοκτησίας!!!


Μπράβο Ντόρα! Το Ισλάμ και η Τουρκία σε ευχαριστούν

Bravo Dora!!! Δικαίωσες όσους σε πίστεψαν και κράτησες τον λόγο σου προς τους μουσουλμάνους της Θράκης...

"Η μάχη της ψήφου" στην Θράκη συνεχίζεται και ενίοτε ανακοινώνονται αποτελέσματα από αυτήν. Όλα τα κόμματα τρέχουν να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη ψήφο της μουσουλμανικής μειονότητας και φυσικά να παραχωρήσουν τα απαραίτητα "πιστοποιητικά φιλίας" προς το τουρκικό προξενείο και τους διάσπαρτους πράκτορές του (οι οποίοι υποδαυλίζουν την δημιουργία μίας "ανεξάρτητης" πλην όμως τουρκικής Θράκης).

Η Ντόρα Μπακογιάννη, φαίνεται πως κέρδισε ένα σημαντικό σημείο στον "πολιτικό αγώνα της ντροπής" ή (όπως αρέσκονται οι γνωρίζοντες να λένε) στον "αγώνα παράδοσης της Θράκης". Βέβαια, το κατόρθωμα αυτό πρόκειται να λειτουργήσει ως ανάχωμα για την διαγραφή κάποιων υψηλότατων προστίμων που έχουν επιβληθεί από τις τοπικές πολεοδομίες (προ Καλλικράτη, γιατί μετά Καλλικράτη ΔΕΝ υπάρχουν πολεοδομικά "προβλήματα").

Αν και πρέπει να τονίσουμε...

«Το ΠΑΜΕ επιβάλει την απεργία» καταγγέλλουν 9 σωματεία της ΠΝΟ


Εισβολή μελών του ΠΑΜΕ στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΝΟ, την Κυριακή με αποτέλεσμα τη βίαιη διακοπή της, καταγγέλλουν 9 σωματεία της ΠΝΟ.
Μετά τη συνάντηση που είχαν οι ναυτεργάτες με την υπουργό Ανάπτυξης, Άννα Διαμαντοπούλου και τον υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κουτρουμάνη, αποφασίστηκε να συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας για να επανεξετάσει τη στάση της, «συμμεριζόμενοι το κοινωνικό αίσθημα», όπως αναφέρει η ανακοίνωση των 9 σωματείων.

Μόνο που τότε, εισέβαλαν στην αίθουσα όπου επρόκειτο να γίνει η συνεδρίαση, μέλη του ΠΑΜΕ. Και δεν επέτρεψαν στους ναυτικούς να συζητήσουν για τα αποτελέσματα της συνάντησης με την κυβέρνηση και για το μέλλον της απεργίας. Με το έτσι θέλω! Και όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι οι συνάδελφοί τους δεν είναι η πρώτη φορά που το ΠΑΜΕ επιβάλει... δημοκρατικά τις απόψεις του!

«Κατά την έναρξη της συνεδρίασης της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΝΟ εισέβαλαν στον χώρο της συνεδρίασης, ναυτικοί, μέλη του ΠΑΜΕ, με αποτέλεσμα την βίαιη διακοπή της συνεδρίασης και την αποχώρηση των εννέα από τα δεκατέσσερα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής με συνέπεια να μην πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση.

Διακατεχόμενοι από υψηλό αίσθημα ευθύνης προς τα μέλη που εκπροσωπούμε, θεωρούμε απαράδεκτη την εισβολή μελών μιας παρατάξεως στο χώρο όπου ελάμβανε μέρος η συνεδρίαση, για να μας επιβάλλουν «δημοκρατικά» τις θέσεις τους και τον τρόπο της συζητήσεως.
Καταγγέλλουμε την κατ’ εξακολούθηση παρόμοιων τακτικών.

Τέλος, δηλώνουμε για μία ακόμη φορά ότι η εκτελεστική δεν συνεδρίασε λόγω της συμπεριφοράς «των δημοκρατικών δυνάμεων», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν τα σωματεία

1.- ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ Ε.Ν
2.- ΠΑΝΕΛ. ΕΝΩΣΗ Μ.Ε.Κ. Ε.Ν.
3.- ΠΑΝΕΛ. ΕΝΩΣΗ ΡΑΔ/ΤΩΝ Ε.Ν.
4.- ΠΑΝΕΛ. ΣΥΝΔΕΣ. ΟΙΚ/ΚΩΝ ΑΞ/ΚΩΝ Ε.Ν.
5.- ΠΑΝΕΛ. ΕΝΩΣΗ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ Ε.Ν.
6.- ΠΑΝΕΛ. ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΠΛΟΙΑΡ-ΚΥΒΕΡ. Ε.Ν.
7.- ΠΑΝΕΛ. ΕΝΩΣΗ ΑΡΧΙΘ/ΛΩΝ – ΘΑΛ/ΛΩΝ Ε.Ν.
8.- ΠΑΝΕΛ. ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΡΟΦΟΔ. Ε.Ν.
9.- ΠΑΝΕΛ. ΕΝΩΣΗ ΝΑΥΤΩΝ M/S – Π/Κ – Ο/Γ Ε.Ν.

newsit.gr

ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΑΝΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ ΣΑΣ: Προπαγάνδα Mega για αυτόνομη Κρήτη!

Ρωσική "σφαλιάρα" σε Τουρκία για Κύπρο


Με μια αιφνιδιαστική κίνηση που στέλνει πολλαπλά μηνύματα σε όλα τα επίπεδα η Ρωσία προχώρησε πριν λίγες ώρες στην ουσιαστική απόρριψη του συνόλου των τουρκικών αιτιάσεων αναφορικά με τα δήθεν δικαιώματα που έχουν στην ΑΟΖ της Κύπρου και με σκληρή γλώσσα χαρακτηρίζει "κυπριακό έδαφος υπό τουρκική κατοχή" την Βόρεια Κύπρο.

Με αφορμή το ζήτημα των ιδοκτησιών στη Βόρεια Κύπρο, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών συνιστά στους Ρώσους πολίτες να απέχουν από την αγορά ακινήτων "στο έδαφος  της λεγόμενης «τουρκικής δημοκρατίας της βορείου Κύπρου», που είναι κατεχόμενο μέρος από την Τουρκία και αναγνωρίζεται μόνον από την Άγκυρα" και αναγνωρίζεται μόνο από την Άγκυρα".

Η  αναπληρώτρια διευθύντρια Τύπου και Πληροφοριών του υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, τόνισε ότι "το τμήμα αυτό της Κύπρου βρίσκεται υπό κατοχή και ανήκει στην ανεξάρτητη και διεθνώς αναγνωρισμένη Δημοκρατία της Κύπρου και πρόσθεσε ότι το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών καταδίκασε έντονα την παράνομη απόφαση με τα ψηφίσματα του 1983 και του 1984".

«Η αγορά ενός ακινήτου στην Κατεχόμενη Κύπρο είναι παράνομη αφού τα περισσότερα ακίνητα ανήκουν νόμιμα στους Έλληνες Κύπριους που εγκατέλειψαν τα σπίτια τους μετά την εισβολή των τουρκικών στρατευμάτων κατοχής το 1974. Η αγορά ακινήτων συνδέεται με μεγάλους κινδύνους αφού εκρεμούν αγωγές που κατατέθηκαν από τους ιδιοκτήτες», προειδοποίησε η Ζαχάροβα.

Εξήγησε, μάλιστα, ότι σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα της Κύπρου για την ιδιοκτησία, χωρίς την συγκατάθεση του νόμιμου ιδιοκτήτη, είναι απάτη και τιμωρείται με φυλάκιση επτά ετών!

Σημειώνει μάλιστα ότι "Τα δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας σε όλη την επικράτειά της είναι δεδομένα και δεν αμφισβητούνται"

Η ρωσική παρέμβαση σε αυτή ειδικά την χρονική στιγμή που αναγνωρίζεται η κυριαρχία της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμη αφού χαρακτηρίζει με μεγάλη σαφήνεια ως "κατοχικό" το καθεστώς ης Βόρειας Κύπρου και συμφωνεί απόλυτα με τις θέσεις της Κύπρου στις διαπραγματεύσεις σε ότι αφορά περιουσιακό, επιστροφή προσφύγων κλπ, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι δεν αναγνωρίζει de facto καταστάσεις που θα δίνουν στην Τουρκία νομιμοποίηση για ενέργειες στην ΑΟΖ, όπως έρευνα, εξόρυξη κλπ καθώς "Τα δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας σε όλη την επικράτειά της είναι δεδομένα και δεν αμφισβητούνται"

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ


Περιστατικά βίας, παρενοχλήσεις εργαζομένων και φοιτητριών από αλλοδαπούς μικροπωλητές και απάτες καταγράφονται σχεδόν καθημερινά στους χώρους του ιδρύματος. Να παρέμβουν οι αρμόδιες Αρχές ζητεί ο σύλλογος διδασκόντων.....

Τη συνδρομή των Αρχών, προκειμένου να δοθεί τέλος «με τη βία και το έγκλημα στον χώρο του πανεπιστημίου», ζητούν οι καθηγητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Αθήνας, με αφορμή τα περιστατικά που έχουν διαδραματιστεί το τελευταίο διάστημα.

Τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας με ανακοίνωσή τους δηλώνουν ότι θέλουν να ενημερώσουν την κοινωνία, με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα αφυπνιστούν και οι αρμόδιοι για να μη θρηνήσουμε θύματα.

Μάλιστα, όπως επισημαίνουν οι ίδιοι, η παρακολούθηση μαθημάτων και η γενικότερη προσέλευση φοιτητών στο πανεπιστήμιο έχει περιοριστεί αισθητά, ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες, εξέλιξη που συνδέεται με προβλήματα ασφάλειας τόσο εντός του πανεπιστημίου όσο και στον περιβάλλοντα χώρο.

Ο σύλλογος των διδασκόντων του ιδρύματος αναφέρεται σε περιστατικά όπως:

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1995...ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Τηλεγραφήματα για τις σχέσεις Καμμένου με τις ΗΠΑ από την wikileaks.

 
 
Τις σχέσεις του Πάνου Καμμένου με την Αμερικανική Πρεσβεία παρουσιάζει η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της Κυριακής μέσω των τηλεγραφημάτων wikileaks. Αναλυτικά:



Τα τηλεγραφήματα αναφέρονται στον Δεκέμβριο του 2006, εποχή κατά την οποία η παρουσία και η πολιτική του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο υπουργείο Άμυνας προβληματίζει τους Αμερικανούς, κυρίως επειδή δεν χαλάει λεφτά για προμήθειες και έτσι απευθύνονται στον κ. Καμμένο για να μάθουν τι συμβαίνει.

Μέρα-μεσημέρι στην καρδιά της Αθήνας…



ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΦΡΟΥΡΟ. Θέλουν αποσταθεροποίηση για να αναβάλλουν τις εκλογές!

Έχουν αποθρασυνθεί οι αναρχοκομμουνιστές, με την απόλυτη ανοχή της κατοχικής ψευτοκυβέρνησης του Ελλαδιστάν. Χθες το μεσημέρι, μέσα στην καρδιά του κέντρου των Αθηνών, στην Πλατεία Συντάγματος, μια αναρχοκομμουνιστική ληστοσυμμορία 40-50 λέτσων, επιτέθηκε και χτύπησε βάναυσα, με ξύλα, νεαρό ειδικό φρουρό, που ήταν εκτός υπηρεσίας και κατευθυνόταν προς το μετρό. Αφού τον λιντσάρισαν, του έκλεψαν το μπουφάν, τη ζώνη, ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο κι έναν ασύρματο. Εν συνεχεία, οι «γενναίοι» κρέμασαν σε δέντρο το μπουφάν, ως «λάφυρό» τους, ενώ έκαψαν (!!!) ένα σακίδιο που απέσπασαν από τον αστυνομικό και χόρευαν γύρω-γύρω σαν κανίβαλοι. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση στο 401 Σ.Ν. Αθηνών.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ου ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ.



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ου ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ,

ΔΟΚΙΜΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ:

Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ: Αναστάσιος Μίχος (Ερευνητής) Αιγάλεω Αττικής «Φθία, πατρίδα του Αχιλλέα».

Β΄ ΒΡΑΒΕΙΟ: Ελένη Τσατσαρώνη (Ισμήνη Ρούση) Μαρκόπουλο Μεσογαίας Αττικής «Φθία, πατρίδα του Αχιλλέα».

Γ΄ ΒΡΑΒΕΙΟ: Λάζαρος Νάνος (Βασίλειος Σμαρδάλης) Κοζάνη «Φθία, πατρίδα του Αχιλλέα».

Α΄ ΕΠΑΙΝΟΣ: Ηλίας Διαμαντής (Νεβρός) Καρδίτσα «Φθία, πατρίδα του Αχιλλέα».

Β΄ ΕΠΑΙΝΟΣ: Χαράλαμπος Κατσάρας (Νικόλαος Μακρυγιάννης) Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας «Φθία, πατρίδα του Αχιλλέα».

Γ΄ ΕΠΑΙΝΟΣ: Κωνσταντίνος Φαρμάκης (Φοίβος Νοτάριος) Αθήνα «Φθία, πατρίδα του Αχιλλέα».
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

ΠΟΙΗΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ ΡΥΘΜΟΜΕΤΡΙΚΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ:

Γιουχάρισαν τους πολιτικούς χειροκρότησαν τον Στρατό στην επέτειο της Εξόδου του Μεσολογγίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Κορυφώθηκαν πρίν λίγη ώρα οι σημερινές εκδηλώσεις στο Μεσολόγγι για την επέτειο της Ηρωικής Εξόδου του Μεσολογγίου.
Οι πολιτικοί που ήρθαν στο Μεσολόγγι τα άκουσαν απο τον κόσμο που και φέτος ήρθε να δεί τις εκδηλώσεις.
Προδότες ,αλήτες ήταν απο τις λέξεις που άκουσαν οι πολιτικοί οι οποίοι για πρώτη φορά δεν ακολούθησαν την πομπή της παρελάσεως συνοδεία της Εικόνας Της Εξόδου.
Εφτασαν στον Κήπο Των Ηρώων με ...πούλμαν και με γρήγορο ρυθμό περπατήματος μπήκαν μέσα στον Κήπο.
Την ώρα των καταθέσεων γιουχάριστηκε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Θάνος Μωραίτης και οι εκπρόσωποι της Βουλής Δημήτρης Σταμάτης και Μακρυπίδης.
Αυτοί που εισέπραξαν το χειροκρότημα ήταν η Κύπρος και ο Ελληνικός Στρατός.


Σχέδιο: Ανακόψτε τη Χρυσή Αυγή!


Tο πανικόβλητο πολιτικό καθεστώς που κυβερνά τη χώρα μας ευρισκόμενο σε πλήρη πανικό προσπαθεί απεγνωσμένα να ανακόψει την άνοδο του κινήματος μας με ό,τι μέσα έχει στη διάθεση του, νόμιμα και παράνομα.

Πράξη 1η, «Σιωπή και Λάσπη»

ΚΑΝΕΝΑ μεγάλο ΜΜΕ δεν πρόκειται να μας δώσει βήμα. ΚΑΝΕΝΑ Ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο δεν πρόκειται να αναγκάσει τους μεγαλοεργολάβους καναλάρχες να δώσουν τον απαιτούμενο χρόνο για να ακουστούν οι θέσεις μας, θέσεις που τιμώνται και ασπάζονται από το 5%-12% των Ελλήνων συμπολιτών και συναγωνιστών μας.

Συμπέρασμα;