Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΕΥΘΥΜΙΟΥ





makeleio.gr

ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο κ. Πέτρος Ευθυμίου βρέθηκε σε καφετέρια στην κεντρική πλατεία Αμαρουσίου και μόλις έγινε αντιληπτός οργανωμένοι οπαδοί της "Χρυσής Αυγής" κινήθηκαν εναντίον του πρώην υπουργού.

Το περιστατικό έγινε κατά τις δώδεκα και μισή μετά το μεσημέρι. Τουλάχιστον πενήντα οπαδοί της "Χρυσής Αυγής" εμφανίστηκαν με στρατιωτική στοίχιση και ομοιόμορφη αμφίεση, συνοδευόμενοι από τηλεοπτικά συνεργεία των Reuters και ΒΒC. Αφού έκαναν δύο γύρους στην πλατεία Κασταλίας μοιράζοντας προεκλογικό υλικό τριών υποψηφίων -των κ.κ. Ηλία Παναγιώταρου, Ηλία Λέντζου και Ιωάννη Λύρη- αντελήφθησαν τον κ. Ευθυμίου με πολιτικούς φίλους σε καφετέρια.

Σε τρίτο γύρο της πλατείας κατευθύνθηκαν στο σημείο που βρισκόταν ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ και άρχισαν να προκαλούν με απειλές και συνθήματα σε βάρος του συνόλου των πολιτικών.



«Αλήτες, προδότες, πολιτικοί» και «κουφάλες, κουφάλες, έρχονται κρεμάλες» ήταν μερικά από τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν, ενώ κάποιοι έψαλλαν και τον εθνικό ύμνο.

Τι δηλώνει ο κ. Ευθυμίου:

Μία εικόνα, χίλιες λέξεις: ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΟΦΛΗΣΕ!

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ...


Όλα για τους μεγαλοεργολάβους- μόνο αλλοδαπούς θα προσλαμβάνουν από εδώ και πέρα!



Στην Ελλάδα του 1,2 εκατομμυρίων ανέργων υπάρχουν θέσεις εργασίας μόνο για αλλοδαπούς. Με κοινή υπουργική απόφαση (ΚΥΑ) των συναρμοδίων υπουργείων Εσωτερικών, Εξωτερικών και Εργασίας, 17.136 θέσεις απασχόλησης θα διατεθούν σε υπηκόους τρίτων χωρών ενό έπονται άλλες 30.000!

Όλοι οι παραπάνω θα αποκτούν άδεια διαμονής και θα μπορούν να φέρουν και τις οικογενειές τους! Όπως φαίνεται η ελληνική Πολιτεία υπέκυψε για μία ακόμη φορά στο αίτημα γνωστών μεγαλοεργολάβων που προτιμούν τους τριτοκοσμικούς γιατί δεν εκδηλώνουν απαιτήσεις ούτε και εγείρουν λοιπές διεκδικήσεις. Όλα για το κεφάλαιο και ας πεθάνει στην ψάθα ο Έλληνας εργάτης!

21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 : ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Σ. ΠΑΤΤΑΚΟΥ


Παρασκευή 2100:01.04.1967: Ο Ταξίαρχος (ΤΘ) Στ. Παττακός, Διοικητής του ΚΕΤ (Κέντρου Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων), καλεί εις το γραφείον του τον Υποδιοικητήν, Συνταγματάρχην (ΤΘ) Κωνσταντίνον Μαυροειδήν, και τον Επόπτην Ασφαλείας, Επίλαρχον (ΤΘ) Ηλίαν Θεοδωρόπουλον, και διατάσσει αυτούς όπως θέσουν το Κέντρον εις ενισχυμένον συναγερμόν, βάσει του σχεδίου "ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ"
Παρασκευή 2101:19-01:35.04.1967: Ομιλών εις συγκέντρωσιν Αξιωματικών, Δοκίμων Αξιωματικών και Μονίμων Υπαξιωματικών, ανακοινοί εις αυτούς ότι «αι Ένοπλοι Δυνάμεις της Πατρίδος μας απεφάσισαν να θέσουν τέρμα εις το χάος εις το οποίον ωδηγείτο η Πατρίς υπό της φαύλου πολτικής ηγεσίας της!»
Παρασκευή 2101:35.04.1967: Επανελθών εις το γραφείον του, ενημερούται υπό του Συνταγματάρχού (ΠΒ) Οδυσσέως Τσιλιοπούλου, συνδέσμου μετά του Γ. Παπαδοπούλου. Ακολούθως προσκαλούνται οι αξιωματικοί του ΚΕΤ, λαμβάνουν έκαστος έγγραφον την διαταγήν αποστολής των, και αναχωρούν προπαρασκευαζόμενοι προς εκτέλεσίν της.
Παρασκευή 2101:45.04.1967: Προσέλευσις Συνταγματάρχου Γεωργίου Παπαδοπούλου, Συνταγματάρχου Νικολάου Μακαρέζου και Αντισυνταγματάρχου Μιχαήλ Ρουφογάλη, οι οποίοι και ενημερούνται επί της καταστάσεως της Μονάδος.
Παρασκευή 2102:00.04.1967: Τα άρματα μάχης εξέρχονται του Κέντρου.
Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΞΕΚΙΝΑ!
Παρασκευή 2102:00.04.1967: Ο Συνταγματάρχης Νικόλαος Μακαρέζος επιβαίνων μετά του Ιλάρχου Διοικητού του Σχηματισμού, επί του πρώτου άρματος κινείται προς Πεντάγωνον. Ο Συνταγματάρχης Ιωάννης Λαδάς, έχει ήδη διατάξει την κίνησιν κλιμακίων της ΕΣΑ ("Ελληνικής Στρατιωτικής Αστυνομίας") προς σύλληψιν συγκεκριμένων πολιτικών και στρατιωτικών προσώπων. Βάσει του σχεδίου "ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ" εξέρχονται των στρατοπέδων όλαι αι μονάδαι του Λεκανοπεδίου Αττικής.
Παρασκευή 2102:20.04.1967: Αναχωρούν εκ του ΚΕΤ οι Ταξίαρχος Στ. Παττακός, Συνταγματάρχης Γ. Παπαδόπουλος, Συνταγματάρχης Οδ. Τσιλιόπουλος και Αντισυνταγματάρχης Μ. Ρουφογάλης με κατεύθυνσιν το Γενικόν Επιτελείον Στρατού. Αφικνούμενοι μετ' ολίγον κατευθύνονται προς το Γραφείον Α/ΓΕΣ, όστις δηλοί ότι «αναλαμβάνει από της στιγμής αυτής την ηγεσίαν της Επαναστάσεως».
Καταλαμβάνονται τα Ανάκτορα, τα κυβερνητικά κτίρια, η Βουλή, ο ΟΤΕ και οι ραδιοφωνικοί θάλαμοι του ΕΙΡ ("Εθνικού Ιδρύματος Ραδιοφωνίας") εις το Ζάππειον. Διακόπτονται αι τηλεφωνικαί επικοινωνίαι.
Παρασκευή 2103:30.04.1967: Αι Επαναστατικαί Δυνάμεις έχουν θέσει υπό τον έλεγχόν των, το κέντρον της πόλεως των Αθηνών. 

«Λεφτά υπάρχουν» ...για εκλογές: Αλλα 12 εκατ στα κόμματα!


Με συνοπτικές διαδικασίες αποφάσισαν να λάβουν τα κόμματα 12 εκατ. ευρώ, ενώ για τις εκλογές του 2009 έλαβαν 7,5 εκατ. Ευρώ.

Σε άνευ προηγουμένου πρόκληση προχώρησαν τα κόμματα, καθώς αύξησαν την κρατική εκλογική χρηματοδότηση.

Θα λάβουν 4,5 εκατομμύρια ευρώ περισσότερα σε σχέση με το κονδύλι των εκλογών του 2009!

Και όλα αυτά, την ώρα που «κουρεύουν» μισθούς και συντάξεις, οι πολίτες καλούνται να πληρώνουν πρόσθετους φόρους, ενώ αναμένονται και νέες μειώσεις μετά τις εκλογές.

Πώς μπορούν να δικαιολογηθεί η αύξηση, την ώρα που κάθε ελληνική οικογένεια υφίσταται τις δραματικές συνέπειες της εφαρμογής των απεχθέστερων δημοσιονομικών μέτρων;

Αλλά και όταν οι φορολογούμενοι συμμετέχουν ηρωικά στο «αιματηρό» πρόγραμμα εξυγίανσης της ελληνικής οικονομίας;

Μέσα σε αυτό το σκηνικό, τα πολιτικά κόμματα δεν διστάζουν να βάλουν ακόμα πιο βαθειά το χέρι τους στο δημόσιο ταμείο....

Σπείρα Πακιστανικών "έκλεβε" τηλεφωνικές γραμμές στην Κρητη


Συνελήφθησαν σήμερα  το πρωί, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Σταυρωμένου του Δήμου Ρεθύμνου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 27 και 32 ετών, για εγκληματική οργάνωση και εγκλήματα κατά της ασφάλειας των τηλεφωνικών επικοινωνιών.

Ειδικότερα, ύστερα από σχετική καταγγελία αρμόδιου υπαλλήλου του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος (Ο.Τ.Ε.), για άτομα τα οποία παραβιάζουν κυτία και παρεμβαίνουν στο δίκτυο παροχής υπηρεσιών του Ο.Τ.Ε., στην περιοχή Σταυρωμένου, οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση παρακολούθησης υποσταθμών του δικτύου, από αστυνομικούς.

Σήμερα το πρωί, οι δύο αλλοδαποί προσέγγισαν ένα υποσταθμό του Ο.Τ.Ε. και προέβησαν στην απεγκατάσταση του ήδη.... τοποθετημένου αυτοσχέδιου μηχανισμού τηλεφωνικού κυκλώματος, παρεμβολής, τηλεφωνικών γραμμών και συνελήφθησαν. 

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι παραπάνω αλλοδαποί αποτελούν μέλη εγκληματικής ομάδας με δομημένη και διαρκή δράση τα οποία χρησιμοποιώντας την απαραίτητη τεχνογνωσία που κατείχαν, παρενέβαιναν σε τηλεφωνικές γραμμές ιδιωτών, συνδρομητών του Ο.Τ.Ε., μέσω των οποίων πραγματοποιούσαν παράνομες κλήσεις ομιλίας σε τηλεφωνικές συνδέσεις εταιριών παροχής υπηρεσιών του εξωτερικού, αποκομίζοντας μέσω των εταιριών αυτών παράνομο οικονομικό όφελος.

Επίσης, από τη μέχρι στιγμής έρευνα προκύπτει ότι, χρησιμοποιώντας πάντα την ίδια μέθοδο, παρενέβησαν σε 17 τηλεφωνικές γραμμές ιδιωτών, σε περιοχές των Χανίων και του Ρεθύμνου, με επαναλαμβανόμενες κλήσεις σε συνδρομητές του εξωτερικού. 

Η προανάκριση συνεχίζεται, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες πράξεις και σε άλλες περιοχές της χώρας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

www.flashnews.gr

ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ! ΕΙΚΟΣΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ...ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!




Σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας, το ποσό των 20.000 ευρώ, άγγιξε το κόστος της τροφοδοσίας λαθρομεταναστών, που συνελήφθησαν και κρατούνται στα κρατητήρια 14 Α.Τ της Αττικής, μόνο τον μήνα Φεβρουάριο… Σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας,....
που δημοσιοποιήθηκαν στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, οι συλληφθέντες που παραβίασαν τη νομοθεσία περί Αλλοδαπών και Ασύλου Υπηρεσιών. Μόνο τον μήνα Φεβρουάριο άγγιξαν τους 3.375, για τους οποίους το ελληνικό δημόσιο κατέβαλε συγκεκριμένα 19.817,12 για την καθημερινή τους τροφοδοσία, στα κρατητήρια των 14 Α.Τ όπου «φιλοξενούνται» έως την απέλαση τους, στις χώρες προέλευσης τους. 

www.katohika.gr

Πριν πας να ψηφίσεις έχε στον νου σου τι σε περιμένει...


Μπορεί να γινόμαστε κουραστικοί και μονότονοι, όμως επιβάλλεται από την κατάσταση: Προεκλογική περίοδος και τα κόμματα (πρώην εξουσίας) δεν αντιστέκονται στον πειρασμό και επανέρχονται στο γνωστό παραμύθι. Τάζουν, ελπίζοντας ότι ο κόσμος εξακολουθεί να τρώει κουτόχορτο.

Πλησιάζοντας, λοιπόν, στις εκλογές, καλό είναι να επαναλάβουμε, με τη βοήθεια ειδικών τι ακριβώς μας περιμένει μετά τις εκλογές. Να τα γνωρίζουμε πριν πάμε να ψηφίσουμε έχοντας κατά νου ότι μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

Νέα αντιρατσιστική κωμωδία...

Μεγάλος ο καημός των αντιρατσιστών για τους λαθρομετανάστες - απεργοσπάστες . Για τους Έλληνες δεν τους καίγεται καρφί...

Πορεία στο κέντρο της πρωτεύουσας το απόγευμα της προσεχής Τρίτης
Κατά των κέντρων κράτησης μεταναστών τάσσονται αντιρατσιστικές οργανώσεις, σωματεία και κόμματα της Αριστεράς τα οποία έχουν αποφασίσει να κατέβουν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όλοι μαζί σε συνεργασία και...
με τις μεταναστευτικές οργανώσεις που λειτουργούν στη χώρα μας έχουν προγραμματίσει διαδήλωση ενάντια στα στρατόπεδα συγκέντρωσης την Τρίτη, 24 Απριλίου. Η πορεία που έχουν διοργανώσει, θα ξεκινήσει στις 18:00 από την Ομόνοια και θα έχει κατεύθυνση τη Βουλή.

Μάλιστα, οι συμμετέχοντες και οι διοργανωτές της διαδήλωσης καλούν συνδικάτα, φοιτητικούς συλλόγους και διάφορους άλλους φορείς να πλαισιώσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Και φυσικά, όπως διατυπώνουν στις ανακοινώσεις τους, τα αιτήματά τους είναι να μη λειτουργήσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών. Να σταματήσει η αστυνομοκρατία και να νομιμοποιηθούν, έχοντας ίσα δικαιώματα οι μετανάστες που βρίσκονται στη χώρα μας.

http://egersis2.blogspot.com/

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Mπουμπούκος : Eάν επιβεβαιωθούν δημοσκοπήσεις τότε θα πρέπει όλοι να κρυφθούν.


Απειλεί ο ελλαδέμπορος Άδωνις μπουμπούκος Γεωργιάδης μπας και πάρει κανα ψηφαλάκι παραπάνω:
 "Την επόμενη ημέρα δε θα υπάρχουν δουλειά, μισθοί και συντάξεις"

«Οι δημοσκοπήσεις, όπως είναι σήμερα, δεν βγάζουν κυβέρνηση για τον τόπο. Σημαίνουν χάος και ακυβερνησία. Διότι ακόμα και αν υποθέταμε ότι θα αναγκαζόταν ο Σαμαράς να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ, ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, τα δύο μεγάλα κόμματα μαζί έχουν έναν ελάχιστο αριθμό πλειοψηφίας, 151- 154 εδρών. Θα ήταν αδύνατο να κυβερνήσεις την Ελλάδα κατ' αυτό τον τρόπο», δήλωσε στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Γεωργιάδη, εάν επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις που γίνονται για τις εκλογές του 2012 τότε θα πρέπει, όπως χαρακτηριστικά είπε, όλοι να κρυφθούν.

«Αν το "ναι" είναι εμφανώς ηττημένο στις εκλογές, το πρόγραμμα θα σταματήσει να ισχύει. Μην έχει κανένας την αυταπάτη από όσους πάνε στην κάλπη, ότι θα βγει αυτό το πράγμα από την κάλπη και την άλλη μέρα θα έχουν δουλειά, μισθούς και συντάξεις. Αν αυτό βγει στην κάλπη, κρυφτείτε!», σημείωσε.

.newsbeast.gr

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΣ "ΒΟΥΛΩΣΕ" ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ : "H ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" (βίντεο)


Απίστευτη ρόμπα του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

Ο Σρόϊτερ αποφάσισε (πολύ καλώς) να πάρει από το χέρι τον Υπουργό προστασίας του πολίτη και να δουν παρέα τα προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου προς τον σεκιουριτά που είναι στον σταθμό λαρίσης, αν έχει καθαρίσει η πλατεία από τότε που ο υπουργός ανέλαβε, έλαβε την εξής απάντηση;

"ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΓΕΜΑΤΗ Η ΠΛΑΤΕΙΑ".

O Υπουργός προσπάθησε να σπάσει τον πάγο λέγοντας "Αυτό δεν έιναι σωστό γιατί μπορεί αντίθετα ιδεολογικά ομάδες να θέλουν να κάνουν αντίποινα σε άλλο μέρος".


Μakeleio.gr

Σάββατο 21 Απριλίου - Παρουσίαση ψηφοδελτίων Χρυσής Αυγής


Πρωτοπόροι Αγωνιστές της Εθνικής Ιδέας όλοι όσοι μετέχουν στη μεγάλη πολιτική μάχη
Το Σάββατο 21 Απριλίου στο ξενοδοχείο Stanley στην Πλατεία Καραϊσκάκη και ώρα 7 μ.μ σας καλούμε στην παρουσίαση των ψηφοδελτίων του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. Πλαισιωμένα με ανθρώπους καθαρούς, που δεν έχουν καμία σχέση με το καθεστώς της ρεμούλας και της διαπλοκής. Άνθρωποι από όλες τις κοινωνικές τάξεις. Εργαζόμενοι, οικογενειάρχες, επιστήμονες σαλπίζουν την ένωση του Ελληνικού Λαού ενάντια στην κλεπτοκρατία και την φαυλοκρατία, κάτω από την σημαία της Χρυσής Αυγής.
Σάββατο 21 Απριλίου – 19.00, ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, Ξενοδοχείο Stanley – Πλατεία Καραϊσκάκη

Όχι στον παλαιοκομματισμό στην πράξη

Οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες των ψηφοδελτίων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στις εκλογές της 6ης Μαΐου, θα δώσουν έναν αγώνα Εθνικό και Ιδεολογικό, χωρίς την ελαχίστη προσωπική φιλοδοξία. Ο Αγώνας δίδεται για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και όχι για αξιώματα και θέσεις μέσα σε ένα αμαρτωλό καθεστώς. Ο Αγώνας είναι για Ελλάδα και Ιδανικά, για Πίστη και Ιστορία.
Ο οποιoσδήποτε παλαιοκομματικού τύπου προσωπικός ανταγωνισμός μεταξύ των υποψηφίων θα παταχθεί αμείλικτα. Απαγορεύονται προσωπικά φυλλάδια και αφίσες υποψηφίων. Όλοι στρατιώτες της Ιδέας και τίποτε άλλο.
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι έχουμε απέναντί μας συνασπισμένες εναντίον μας όλες τις δυνάμεις ενός διεφθαρμένου καθεστώτος, το οποίο είναι απόλυτα ένοχο όχι μόνο για την οικονομική χρεωκοπία, αλλά και την πολιτική και πολιτιστική χρεωκοπία του Λαού μας. Είναι απόλυτα ένοχο για την εκχώριση της εθνικής κυριαρχίας. Αυτό το καθεστώς πολεμούμε και η πορεία μας προς τον Λαό έχει σκοπό πρώτα απ’ όλα και πάνω απ’ όλα την εθνική ελευθερία.

Σάββατο 21 Απριλίου – 19.00, ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ,

Ξενοδοχείο Stanley – Πλατεία Καραϊσκάκη


ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ :

Ευχαριστήρια επιστολή της Χρυσής Αυγής προς... Ανθέλληνες!!


Ευχαριστούμε προσωπικά......
Κόμματα:
Π.Κωνσταντίνου και ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Α.Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ
ΓΑΠ-Άκη-Μπένι-Πάγκαλο-Παπουτσή κλπ του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ μαζί.
Οικολόγους Πράσινους
Ουράνιο Τόξο

Κύριους και κυρίες:
Λαζόπουλο
Καμίνη
Μπουτάρη
Δραγώνα
Ρεπούση
Κούρτοβικ
Τατσόπουλο
Αλ Σαλέχ
Κούλογλου
Κούρκουλα
Βαλιανάτο
Γιαννόπουλο 
Βήχου
Πορτάλιου
Μάινα
κλπ

Ομάδες :

«Θερίζει» η φυματίωση λόγω Λαθρομεταναστών στις φυλακές όλης της χώρας!


Ανύπαρκτος ο υγειονομικός έλεγχος, καταγγέλλουν οι υπάλληλοι
Άνθρωποι που δεν εμβολιάστηκαν με τα ευρωπαϊκά πρότυπα κρατούνται στις φυλακές όλης της χώρας. Αλλοδαποί που σπάνια έκαναν εξετάσεις για μεταδιδόμενα νοσήματα.

Μετανάστες από το Ιράκ, τη Σομαλία και άλλες χώρες που πέρασαν από τη χώρα μας με σκοπό να πάνε κάπου αλλού αλλά τελικά, λόγω των κωλυμάτων στους νόμους, εγκαταστάθηκαν μόνιμα εδώ και έπεσαν στην παρανομία ή βρέθηκαν πίσω από τα κάγκελα των φυλακών λόγω έλλειψης των απαραίτητων εγγράφων τους.

Όπως καταγγέλλει στο newsbeast.gr ο πρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων, Σπύρος Καρακίτσος, η φυματίωση στα σωφρονιστικά καταστήματα όλης της χώρας θερίζει…

«Περίπου το 70% των κρατουμένων που βρίσκονται στις φυλακές αυτή τη στιγμή είναι αλλοδαποί, μετανάστες από τη Σομαλία, το Ιράκ και αλλού. Σε αυτές τις χώρες», όπως λέει ο κ. Καρακίτσος «απουσιάζει ο εθνικός εμβολιασμός με τα ευρωπαϊκά και δυτικά πρότυπα. Συνεπώς αυτοί οι άνθρωποι κουβαλούν πολλές ασθένειες μαζί τους».

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων αναφέρει ότι...

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΗΣ AÇTOSH



  • Επανεμφάνιση του Στρατού για την Απελευθέρωση Αλύτρωτων Αλβανικών  Εδαφών.
  • Τελεσίγραφο δύο εβδομάδων.
  • Τελεσίγραφα σε Κοσσυφοπέδιο, Σκόπια και Ελλάδα
  • Αναφορά και πάλι για ένοπλη δράση στην Θεσπρωτία.

Μια ακόμη ανακοίνωση απ’ την εν παρανομία δραστηριότητα του αυτοαποκαλούμενου Στρατού για την Απελευθέρωση των Σκλαβωμένων Αλβανικών Εδαφών (AÇTOSH – Armata për Çlirimin e Trojeve të Okupuara Shqiptare) ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για προκύρηξη που ακολούθησε συγκέντρωση των αρχηγών ομάδων του συγκεκριμένου παραστρατιωτικού σχηματισμού στην πόλη Μιτρόβιτσα στο Βόρειο τμήμα του Κοσσυφοπεδίου, πόλη που κατοικείται από Σέρβους και Αλβανούς. Στο παρελθόν έχει και πάλι απασχολήσει την κοινή γνώμη με ανάλογα πολεμικού χαρακτήρα ανακοινωθέντα.
Το τελεσίγραφο δύο εβδομάδων αφορά τις Κυβερνήσεις...

Πάνος Καμμένος: Ο λόγος του συμβόλαιο...

Τσοχατζόπουλος: Μαζί...υπογράψαμε. Αποφασισμένος να πάρει μαζί του Σημίτη, Τζέφρι και Βενιζέλο.


Λίγο προτού περάσει την πόρτα των φυλακών (κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα) ο πρώην πανίσχυρος άνδρας του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος έριξε τις πρώτες «βόμβες» του.

 Φαίνεται ότι είναι αποφασισμένος να μην πάει μόνος του στο κελί της φυλακής και να χρεωθεί όλα τα έργα και τις ημέρες του συστήματος ΠΑΣΟΚ, που επί χρόνια έπαιρνε αποφάσεις και νομιμοποιούσε μίζες εκατομμυρίων ευρώ.

 Χθες σε πρώτη φάση έστειλε το πρώτο προειδοποιητικό του μήνυμα στο απολογητικό του υπόμνημα, δείχνοντας συμμέτοχους σε όλη αυτήν την ιστορία τους κορυφαίους του ΠΑΣΟΚ. Η κίνηση αυτή του κ. Τσοχατζόπουλου δείχνει ότι δεν σκοπεύει να πάει σαν πρόβατο στη σφαγή και προκάλεσε πανικό σε Ιπποκράτους και Καστρί. Στο υπόμνημά του δείχνει ως υπευθύνους των αποφάσεων που τον οδηγούν σήμερα πίσω από τα κάγκελα και τους Κώστα Σημίτη, Γιώργο Παπανδρέου, Ευάγγελο Βενιζέλο, Γιάννο Παπαντωνίου, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Θόδωρο Πάγκαλο και τους άλλους που μετείχαν στις αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ για τα εξοπλιστικά προγράμματα.

 Ο τρόμος πλέον πλανάται πάνω από την Ιπποκράτους...

Το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» αγόρασε το κύπελλο του Σπύρου Λούη


Στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» έναντι 544.000 ευρώ δημοπρατήθηκε τελικά από τον οίκο «Christie's» το ασημένιο κύπελλο που απονεμήθηκε στον Έλληνα μαραθωνοδρόμο Σπύρου Λούη, στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας του 1896.

Το 15 εκατοστών ασημένιο κύπελλο δημοπρατήθηκε μετά από απόφαση του εγγονού του Ολυμπιονίκη, με τιμή εκκίνησης τα 120.000 ευρώ. Οι προσφορές ήταν πολλές και τελικά το κύπελλο δόθηκε για το ποσό των 544.000 ευρώ. Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, ο αγοραστής είναι το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», το οποίο όπως λέει θα μοιραστεί το νέο του απόκτημα με τον ελληνικό λαό.

Στην ανακοίνωσή του το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» αναφέρει:

Ανανέωση για γέλια κάνει ο Σαμαράς - Παιδιά, ανίψια και...δημοσιογράφοι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ


Kαι η οικογενειοκρατία καλά κρατεί...
Το στοιχείο της «διαδοχής», αλλά και η παρουσία πολλών ανθρώπων του Τύπου δεσπόζουν στα ψηφοδέλτια που ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία για τις εκλογές της 6ης Μαϊου.

Τα ψηφοδέλτια του κόμματος του Αντώνη Σαμαρά εμπεριέχουν «ηχηρά» επώνυμα παλιών, ιστορικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας που διετέλεσαν και υπουργοί. Δεν πρόκειται φυσικά για τους ίδιους, αλλά για για νεότερα στενά, συγγενικά τους πρόσωπα.

Στην Καρδίτσα μάλιστα διεκδικούν την προτίμηση των ψηφοφόρων δυο πρόσωπα, από αυτά που ενσαρκώνουν το ιδιότυπο... «κληρονομικό δίκαιο», το οποίο κυριαρχεί ακόμη στα περισσότερα «πεδία» της εγχώριας πολιτικής ζωής...

Παράδεισος των εμπόρων όπλων έγινε η Ελλάδα...12.000 ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΝΕ...

Οπλοστάσια ικανά να εξοπλίσουν έναν ολόκληρο λόχο. Ληστές, απλοί διαρρήκτες, αλλά και μικροαπατεώνες είναι εφοδιασμένοι με πιστόλια και αυτόματα όπλα. Οσο κι αν φαίνεται απίστευτο, μόνο στην Αθήνα «κροταλίζουν» περισσότερα από 12.000 Καλάσνικοφ, ένας αριθμός που προκαλεί πονοκέφαλο στις διωκτικές αρχές και τρόμο στους πολίτες.

Η εγκληματικότητα στην Ελλάδα έχει αλλάξει πλέον μορφή. Εχει γίνει πιο βίαια, ενώ οι κακοποιοί δεν διστάζουν να αφαιρέσουν ανθρώπινες ζωές για 50 ευρώ. Το λαθρεμπόριο όπλων έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Υποπολυβόλα Καλάσνικοφ, πιστόλια όλων των ειδών, ακόμα και ημιαυτόματα, τα οποία προσφέρονται με το κουτί του εργοστασίου, μπορεί να βρει ο κάθε ενδιαφερόμενος στην ελληνική αγορά.

Σύμφωνα με επίσημες στατιστικές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μόνο στην Αθήνα εκτιμάται πως «κυκλοφορούν» τουλάχιστον 12.000 Καλάσνικοφ παλιάς κατασκευής, τα περισσότερα προερχόμενα από τις αποθήκες του αλβανικού στρατού. Πριν από δύο δεκαετίες η Ελλάδα ήταν εξαφανισμένη από τους χάρτες των λαθρέμπορων όπλων.

Τα τελευταία χρόνια όμως τα πράγματα άλλαξαν...

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Οι «αντιρατσιστές» στηρίζουν το κράτος και τον καπιταλισμό


Έλληνα προλετάριε εργάτη, εργαζόμενε, αγρότη και μικρομεσαίε, ήρθε η ώρα να σου μιλήσουμε για τον ρόλο των «αντιρατσιστών» - κάθε απόχρωσης και πολιτικής προέλευσης  που τυγχάνουν πολλοί εξ αυτών μέλη αντιλαϊκών κυβερνήσεων, οργανώσεων, κομμάτων, σιωνιστικών κύκλων, μασονικών στοών, ξένων υπηρεσιών και κρατικοδίαιτων ΜΚΟ - και πως επηρέασαν την καθημερινή σου ζωή.
Οι «αντιρατσιστές» είναι αυτοί που στήριξαν την ελεύθερη είσοδο στην πατρίδα μας για τους χιλιάδες λαθρομετανάστες όλα αυτά τα χρόνια. Αδιαφόρησαν πλήρως αν κάποιοι από αυτούς είναι εγκληματίες, άνθρωποι των ιμπεριαλιστών, έμποροι ναρκωτικών ή φορείς μολυσματικών ασθενειών.
Οι λαθρομετανάστες ως γνωστόν όλα αυτά τα χρόνια έφεραν κέρδη  εκατομμυρίων ευρώ στους επιχειρηματίες. Είναι ξεκάθαρο το συμπέρασμα: οι «αντιρατσιστές» βοήθησαν με κάθε τρόπο στο να αυξηθούν  τα κέρδη του μεγάλου κεφαλαίου στην πατρίδα μας. Οι λαθρομετανάστες στην πλειοψηφία τους ενίσχυσαν με την καθημερινή εργασιακή και κοινωνική συμπεριφορά τους την ανασφάλιστη και μαύρη εργασία. Έτσι κέρδισαν και πάλι οι εργοδότες που δεν πλήρωναν τις ασφαλιστικές εισφορές και ανάγκασαν και τους Έλληνες με την σειρά τους να δουλεύουν  χωρίς ασφάλεια για να βρουν την οποιαδήποτε εργασία. 
Οι «αντιρατσιστές» είναι συνυπεύθυνοι σε μεγάλο βαθμό για την τακτική που βούλιαξε τα ασφαλιστικά ταμεία. Οι «αντιρατσιστές» φέρουν άμεση ευθύνη για τη σημερινή κατάντια σου Έλληνα προλετάριε που δεν μπορείς να εργαστείς ασφαλισμένος. Δηλαδή τα Ελληνόπουλα δεν πρόκειται να πάρουν ποτέ σύνταξη για τα πιο δύσκολα χρόνια της ζωής τους επειδή οι «αντιρατσιστές» ήθελαν να βοηθήσουν τους εργοδότες και το μεγάλο κεφάλαιο...

ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΔΗΜΑΡΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟΝ ...ΑΝΔΡΕΑ


ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΑ!
Το...γεροντοπαλίκαρο του Σοσιαλισμού ποζάρει με τον "Ανεξαρτητο Έλληνα" Καμμένο, με φόντο φωτογραφίες από την...ιστορική πορεία ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ του μεγίστου καταστροφέα της, Αντρέα Παπανδρέου!

Και καλά ο Δημαράς, είναι αμετανόητο πασοκόσκυλο! Ο άλλος ο "ανεξάρτητος", δεν είδε τι υπήρχε πίσω του;

ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΑ ΜΠΑΖΑ ΤΗΣ ΧΟΛΕΡΙΚΗΣ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ Α.Ε!

Ηellas-ortodoxy


ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτά σας περιμένουν Έλληνες εάν επιλέξετε να ψηφίσετε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. ή να απέχετε από τις εκλογές.



ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ…
Τα πιο πολλά απο αυτά τα έχει διαρρεύσει η Τρόικα είτε επίσημα είτε ανεπίσημα για να τα εμπεδώσει ο κόσμος! Άλλωστε δηλώνουν όπου βρεθούν και όπου σταθούν οτι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν υπογράψει και έχουν δεσμευτεί οτι θα εφαρμόσουν πλήρως το Μνημόνιο 2 αλλά και τα όποια Μεσοπρόθεσμα προκύψουν.
Δείτε αναλυτικά:
- Κατάργηση 13-14ου μισθού και στον ιδιωτικό τομέα
- Νέα μείωση του βασικού μισθού σε επίπεδα Βουλγαρίας στα 200€ καθαρά, μαζί με όποιες μειώσεις επιφέρει σε μισθούς, επιδόματα ανεργίας κλπ.!
- Νέα μείωση βασικών και επικουρικών συντάξεων
- Μείωση κατά 10 ημέρες της ετήσιας αδείας
- Μείωση των προσαυξήσεων (από 75% σε 50% ή και 25%) με τις οποίες αμείβεται η απασχόληση σε Κυριακές και αργίες.

Με κάτι τέτοιους τύπους έχει γεμίσει η Ελλάδα μας: Δηλητηρίασαν 150 μαθήτριες στο Αφγανιστάν γιατί δεν ήθελαν να μορφωθούν!



Ένα απίστευτο γεγονός που μας επιστρέφει εκατοντάδες χρόνια πίσω, συνέβη σήμερα στο Β. Αφγανιστάν όταν 150 μαθήτριες σχολείου δηλητηριάστηκαν αφού ήπιαν μολυσμένο νερό από συντηρητικούς μουσουλμανικούς κύκλους που δεν θέλουν οι γυναίκες να μορφωθούν. 
Μετά την ανατροπή των Ταλιμπάν οι γυναίκες έχουν επιστρέψει στα σχολεία. Όπως δήλωσε ο αρμόδιος για θέματα εκπαίδευσης,  "Είμαστε 100% σίγουροι ότι το νερό που ήπιαν μέσα στις τάξεις ήταν δηλητηριασμένο. Είναι δουλειά είτε αυτών που διαφωνούν με την εκπαίδευση των κοριτσιών είτε έργο ανεύθυνων ατόμων".
Στο παρελθόν σκληροπυρηνικοί ισλαμιστές  είχαν ρίξει οξύ στα πρόσωπα γυναικών και κοριτσιών ενώ αυτά πήγαιναν προς το σχολείο τους. Η εκπαίδευση των γυναικών είχε τεθεί εκτός νόμου από την κυβέρνηση των Ταλιμπάν την περίοδο 1996-2001, καθώς τη θεωρούσαν αντίθετη με τις αρχές του Ισλάμ.
Το ζήτημα που προκύπτει από περιστατικά σαν και αυτά είναι τι θα πράξει η ελληνική πολιτεία και οι περίφημης ΜΚΟ για τα ανθρώπινα δικαιώματα σε περίπτωση που ακραίοι ισλαμιστές που κατά χιλιάδες έχουν εισέλθει στην χώρα μας παράνομα προβούν σε ανάλογη πράξεις κατά μουσουλμάνων κοριτσιών που επιθυμούν να σπουδάσουν στην Ελλάδα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΦΘΗΝΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ή ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου 

Στην εφημερίδα «Free Sunday» του Μεγάλου Σαββάτου (14/4/2012), ιδιοκτησίας του Γιώργου Κύρτσου στην σελίδα 10, δημοσιεύεται συνέντευξη του Προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη. Στην συγκεκριμένη συνέντευξη, ο πρώην σημαιοφόρος του Εθνικοπατριωτικού λαϊκού κινήματος, επιχειρεί με ευτελή μικροπολιτικά τεχνάσματα να εξαπατήσει για άλλη μια φορά, όσους αφελείς ψηφοφόρους του έχουν απομείνει.   
Πιο συγκεκριμένα, θα ήθελα να σταθώ και να σχολιάσω τις απολογητικές απαντήσεις που έδωσε ο πολιτικά αμαρτωλός Πρόεδρος του ΛΑΟΣ σε δυο από τις ερωτήσεις της ολοσέλιδης συνέντευξής του στην εφημερίδα που θα απηχεί πλέον, τις απόψεις του. 
Ερώτηση: «Γιατί κε Πρόεδρε, οι πολίτες να εμπιστευθούν την ψήφο τους στον ΛΑΟΣ από τη στιγμή που αλλάξατε θέση στο βασικό θέμα που διχάζει κόμματα και κοινωνία, το μνημόνιο δηλαδή;»
Απάντηση: «Εμείς, όπως και όλος ο πολιτικός κόσμος βρεθήκαμε προ της εκπλήξεως να λέει μια κυβέρνηση που διατυμπάνιζε πως “λεφτά υπάρχουν” ότι πτωχεύουμε σε δέκα μέρες. Εκεί η εύκολη λύση ήταν να βγεις στα κάγκελα και να φωνάξεις “όχι”. Άκουσα τότε την τρόικα να λέει ότι σε δυο χρόνια θα βγούμε στις αγορές. Και λέω πως μια στρατιωτική θητεία είναι, θα την υποστούμε, προκειμένου να σώσουμε τη χώρα. Γι΄αυτό και ψήφισα το άρθρο ένα και δεν ψήφισα κανένα άλλο άρθρο. Και από τότε είμαι κατηγορηματικά αντίθετος σε οτιδήποτε άλλο.» 
Βέβαια οι παραπάνω ισχυρισμοί και οι δικαιολογίες του κ. Καρατζαφέρη για την ψήφιση του επαχθούς και προδοτικού μνημονίου, πείθουν μόνο τα μικρά παιδιά και όσους αδαείς και αφελείς του έχουν μείνει ακόμη, για τους εξής λόγους:

Χορός πρακτόρων και μεθοδεύσεων


[Το άρθρο που ακολουθεί εχει γραφτεί σχεδόν 17 ολόκληρα χρόνια πριν. Και όμως τίποτα δεν έχει αλλάξει. Η εμπλοκή ή μάλλον ο έλεγχος της πολιτικής ζωής της πατρίδας μας από τον ξένο παράγοντα συνεχίζεται με τον ίδιο απροκάλυπτο τρόπο. Ακούσαμε πριν λίγες μέρες την επικεφαλής του ΔΝΤ να λέει ποιες πολιτικές δυνάμεις πρέπει να αποτελέσουν την επόμενη κυβέρνηση. Και πριν από αυτή, άλλοι Γερμανοί αξιωματούχοι να κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος προκαταλαμβάνοντας το αποτέλεσμα των εκλογών. Ξεκάθαρα δε απευθύνονται σε ανεξάρτητο κράτος αλλά σε μία αποικία!]

Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ Η ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ ΤΟΥ Β’ Π. ΠΟΛΕΜΟΥ – ΕΑΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΙΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ – ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ – ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΘΟΥΜΕ;

Η Ελλάδα έχει κατρακυλήσει εις καιρούς χειρότερους από την Ρωμαϊκή «κατοχή». Τότε που, δικαίως, αποσπάσαμε από τους Ρωμαίους την προσωνυμίαν «Γραικύλοι».

Σαν ένα πέπλο τυφλώσεως και παραλυσίας να έχει καλύψει όλο το Έθνος! Συμβαίνουν τα χειρότερα και δεν αντιδρά κανείς. Έρχονται ξένοι «επίσημοι» ή παράγοντες ξένων κέντρων ...

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕ 78ΧΡΟΝΟ ΛΑΧΕΙΟΠΩΛΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΗΣΤΕΨΕΙ.



Ένας 23χρονος Αλβανός είναι ο δράστης της δολοφονίας 78χρονου που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία του Καρπερού Γρεβενών.

O 78χρονος λαχειοπώλης βρέθηκε νεκρός την Μ.Παρασκευή σε αποθήκη στο Καρπερό και έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κακώσεις στο θώρακα, γεγονός που κατέδειξε ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια.

Εναντίον του συλληφθέντος σχηματίσθηκε δικογραφία.

ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ

Από πραξικόπημα σε πραξικόπημα.



Άλλος ένας κρίκος στην αλυσίδα των πραξικοπημάτων του κράτους και παρακράτους των ληστών και δημίων του ελληνικού λαού: Εκλογές χωρίς υπηρεσιακή κυβέρνηση!!!

Η πραξικοπηματική κυβέρνηση Παπαδήμου θα λειτουργεί κανονικότατα και θα εκτελεί τις ευρω-χουντικές εντολές και ταυτόχρονα θα διεξάγει και τις εκλογές.

Με απλά λόγια:

Ηράκλειο: Δολοφονική επίθεση βουλγάρων σε νεαρούς Έλληνες.



Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, όλα έγιναν όταν 2 Έλληνες έκαναν παρατήρηση σε 2 νεαρούς από την Βουλγαρία γιατί έκαναν επίδειξη και φασαρία στους δρόμους του οικισμού Κουνάβους του Δήμου Αρχανών- Αστερουσίων με το αυτοκίνητο τους.
Σύμφωνα με το Cretalive, οι επικίνδυνοι ελιγμοί του οχήματος αναστάτωσαν την περιοχή και δύο Έλληνες, 20 και 21 ετών, αφού τους έκαναν την σχετική παρατήρηση να σταματήσουν, τους ανάγκασαν να απομακρυνθούν.

Οι αλλοδαποί όμως φτάνοντας, σύμφωνα με τις πληροφορίες στο σπίτι τους, ζήτησαν "ενισχύσεις" από άλλους συγγενείς και κρατώντας στυλάρια και αξίνες θέλησαν να "πάρουν το αίμα τους πίσω"

Από την συμπλοκή που ακολούθησε τραυματίστηκαν οι δύο Έλληνες, και μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Ο ένας, που είναι πιο σοβαρά τραυματισμένος, νοσηλεύεται στην Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή του.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ


Σκληρή μάχη χωρίς απώλειες έδωσαν οι Έλληνες στρατιώτες στην Καμπούλ, καθώς δέχθηκαν σφοδρή επίθεση στο NATOϊκό στρατόπεδο όπου εδρεύει η δύναμη, από μεγάλη δύναμη Ταλιμπάν.

Κατά την διάρκεια της επίθεσης ερρίφθησαν τέσσερις ρουκέτες RPG-7 και χιλάδες σφαίρες από AK-47 κατά του στρατοπέδου στο οποίο βρίσκονταν οχυρωμένοι οι 99 Έλληνες.

Κυριακή 15 Απριλίου 2012

ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΟΡΤΑΖΟΜΕΝ ΝΕΚΡΩΣΙΝ !

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ !