Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)


ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ.
Το απόλυτο ξεβράκωμα του κολοτούμπα Καρατζαφέρη. Όταν ο κολοτούμπας Καρατζαφέρης έγλειφε την Χρυσή Αυγή για συνεργασία προτείνοντας ακόμα και υπουργεία και αποκαλώντας τους χρυσαυγήτες "μαχητές" . Τώρα τους αποκαλεί νεοναζί, φασιστές , δολοφόνους...τότε προφανώς δεν ήταν "ακόμα" νεοναζί φασιστές και δολοφόνοι.(δείτε από το 3:30 λεπτό)
Ξεβράκωμα και για τον  "αντιστασιακό" Μανώλη Γλέτσο να καταθέτει στεφάνι στο φέρετρο του σφαγέα των Ελλήνων ,τον Αλβανό Εμβέρ Χότζα ( δείτε από το 2:00 λεπτό )


ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ;;


TA ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΛΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΙΧΑΝ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΣΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΥΛΑΙΩΝ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΔΙΑΒΗΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΦΥΡΙ.

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΩΝ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1902. ΠΡΙΝ 110 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ: Ο "πατριώτης" Πάνος Καμμένος λέει ναί στην ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα! (ΒΙΝΤΕΟ)



ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΝΟΣ (ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012) : ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ.
Ναι στο Τζαμί ΑΡΚΕΙ να μην γίνει με λεφτά του Ελληνικού Λαού !
Αν το κάνει π.χ. η Τουρκία, το Ιράν, η Σαουδική Αραβία κ.λπ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" !!!

ΧΛΙΔΑΤΕΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΦΩΤΟ)


ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ . ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΤΕΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΕ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΡΤΟΚΟΥΤΑ ,ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ "ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ" ΘΑ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΛΙΔΗ¨...ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ...ΔΥΟ ΝΤΟΥΖ ...ΔΥΟ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ...ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΣ...ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ. 

Σε δύο εικοσιτετράωρα αναμένεται να λειτουργήσει το κέντρο φιλοξενίας αλλοδαπών στην Αμυγδαλέζα καθώς οι εργασίες έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί. Οι φωτογραφίες που παρουσιάζει το protothema.gr αποκαλύπτουν ότι όχι μόνο όλα είναι σχεδόν έτοιμα αλλά και πως είναι οι χώροι που θα φιλοξενήσουν τους πρώτους 200 μετανάστες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η Αμυγδαλέζα αποτελείται από τρεις πτέρυγες και συνολικά 52 οικίσκους που ο καθένας χωράει 4 άτομα. Η πρώτη πτέρυγα και η δεύτερη θα έχουν από 16 ενώ η τρίτη 20 οικίσκους. Το κάθε κοντέινερ (οικίσκος), θα έχει δύο χώρους. Στον ένα υπάρχουν τέσσερα κρεβάτια – κουκέτες και στον άλλο η τραπεζαρία. Υπάρχει μπάνιο με δύο ντουζ και δύο τουαλέτες, κλιματιστικό και θερμοσίφωνας...

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ "ΤΑΙΖΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟ" ΤΟΥΣ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΕΙΣ


Τα ναρκωτικά δεν έφυγαν από το κέντρο.
Μόλις πέσει ο ήλιος οι τοξικομανείς καταφεύγουν στους παράνομους μετανάστες για τη δόση τους

Οι «πιάτσες» θανάτου δεν έχουν φύγει από το κέντρο της Αθήνας. Καθημερινά, χρήστες ναρκωτικών ουσιών αναζητούν τη δόση τους στα στενά δρομάκια του κέντρου της πρωτεύουσας. Ελάχιστοι συχνάζουν στην Πειραιώς, τη Γερανίου και τη Μενάνδρου μετά τις εφόδους της Αστυνομίας και τις επιχειρήσεις – σκούπα της ΕΛ.ΑΣ.

Οι τοξικομανείς εμφανίζονται κυρίως όταν πέφτει ο ήλιος σε δρόμους όπως η Ξούθου, η Σωκράτους, η Ζήνωνος και περιμένουν να βρουν τους παράνομους μετανάστες από τη Σομαλία και αλλού για να πάρουν τη δόση τους.

«Τα βράδια παρά το γεγονός ότι το πρωί είναι αρκετά καλύτερη η κατάσταση στο κέντρο της πρωτεύουσας κινδυνεύουμε ακόμη να βγούμε από τα σπίτια μας», αναφέρει στο newsbeast.gr ο πρόεδρος της επιτροπής κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα, Σπύρος Γιαννάτος.

Και συνεχίζει:

ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ .Α.Ε ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ- ΣΤΑΘΕΡΑ ΨΗΛΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Την πρώτη ολοκληρωμένη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε τις τελευταίες μέρες σε ολόκληρη την Αττική έχει στη διάθεση του το makeleio.
Το γκάλοπ έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί το πραγματοποίησε ανεξάρτητος φορέας και μάλιστα σε πολύ μεγάλο δείγμα ψηφοφόρων- 3000 άτομα, όταν τα περισσότερα γκάλοπ διενεργούνται με δείγμα 1000 ατόμων…Τα αποτελέσματα όπως είδατε στην παραπάνω κάρτα είναι πραγμαγματικά τραγικά τόσο για Πασοκ και Νεα Δημοκρατία όσο και για τον Καρατζαφέρη που φαίνεται να μην μπαίνει στη Βουλή… Απο την άλλη τα αντιμνημονιακά κόμματα προελαυνουν στην κυριολεξία ενώ πολυ υψηλά ποσοστα καταγράφει και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… Ο “ρουφιάνος” που εξασφάλισε για το makeleio το γκάλοπ έκανε πολύ καλή δουλειά αφού η δημοσκόπηση έχει ποσοστά για όλες τις εκλογικές περιφέρειες της Αττικής… Στη μεγαλύτερη περιφέρεια αυτή της ‘Β ΑΘΗΝΩΝ το Πασόκ έρχεται τέταρτο ένω ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ χτυπάνε στα ίσια την πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας… Αναλύτικα τα ποσοστά των κομμάτων στη Β' ΑΘΗΝΩΝ είναι:

Γκρίνια από τους Τούρκους για το "συνωστισμό" που έγινε "διωγμός"


Ενόχλησε την Τουρκία τα όσα αναφέρει το νέο βιβλίο ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού, για την καταστροφή της Σμύρνης το καλοκαίρι του 1922 που αντικατέστησε την παλαιότερη έκδοση με το περιβόητο «συνωστισμό» της κυρίας Μαρίας Ρεπούση.

Χαρακτηριστικός είναι το δημοσίευμα της  Milliyet. «Βρικολάκιασε το πνεύμα πολέμου στον γείτονα» αναφέρει το δημοσίευμα, τονίζοντας  πως στο νέο βιβλίο ιστορίας «υπάρχουν πολύ βαριές διατυπώσεις αναφορικά με την είσοδο του τουρκικού στρατού στην Σμύρνη», εκφράζοντας παράλληλα ενόχληση για το γεγονός πως ο «συνωστισμός» αντικαταστάθηκε με το «διωγμό» των Ελλήνων.  

Έως τώρα, στο βιβλίο ιστορίας, η καταστροφή της Σμύρνης αναφερόταν με το επίμαχο : «Στις 27 Αυγούστου 1922 ο τουρκικός στρατός μπαίνει στη Σμύρνη. Χιλιάδες Έλληνες συνωστίζονται στο λιμάνι προσπαθώντας να μπουν στα πλοία και να φύγουν για την Ελλάδα»

Η αναφορά αυτή, όπως και άλλες στο βιβλίο της  κυρίας Μαρίας Ρεπούση, που στις επικείμενες εκλογές είναι υποψήφια βουλευτής με την Δημοκρατική Αριστερά, είχαν προκαλέσει οργή και αγανάκτηση.

Στο νέο βιβλίο Ιστορίας που θα διδάσκεται από την επόμενη σχολική χρονιά στους μαθητές της Στ' Δημοτικού, έχει τίτλο «Ιστορία του νεότερου και σύγχρονου κόσμου», και έχει γραφτεί από τους καθηγητές Ιστορίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Ι.Κολιόπουλο, Ιακ.Μηχαηλίδη και τους εκπαιδευτικούς Χ.Μηνάογλου και Αθ.Καλιανιώτη.

Όσον αφορά το ιστορικό γεγονός, το νέο βιβλίο αναφέρει : «Oι Tούρκοι μπήκαν στη Σμύρνη. Πυρπόλησαν την ελληνική και την αρμενική συνοικία, ενώ ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος παραδόθηκε στο μουσουλμανικό πλήθος και θανατώθηκε. Σκηνές ανείπωτου πόνου εκτυλίχθηκαν στο λιμάνι, όπου κατέφυγαν για να γλιτώσουν από τη φωτιά, ικετεύοντας για μια θέση στα συμμαχικά πλοία».

protothema.gr

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ "ΒΡΩΜΑΝΕ" ΝΟΘΕΙΑ!!!


1) Δεν θα διεξαχθούν exit polls.
2) Δεν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της απογραφής του 2011. Άρα οι εκλογές θα διεξαχθούν με την απογραφή του 2001 (θα ψηφίσουν και οι πεθαμένοι)…
3) Η κυρία Φώφη Γεννηματά προχωρά ακάθεκτη σε Ελληνοποιήσεις (όπως φαντάζομαι και η ΝΔ).
4) Τα μικρά κόμματα δεν θα έχουν εκλογικούς αντιπροσώπους σε όλα τα εκλογικά κέντρα (βλέπε νοθεία καταμέτρησης ψήφων).
5) Η διαδικασία επιλογής των νομικών που θα στελεχώσουν τα εκλογικά κέντρα διαρκεί κανονικά πάνω από ένα μήνα (για την αντικειμενική πρόσληψή τους).Άρα θα τοποθετηθούν άτομα “εμπιστοσύνης” των δύο μεγάλων κομμάτων.
6) Η εκλογική αναμέτρηση θα διεξαχθεί και πάλι από μία ιδιωτική εταιρία, τη Singular. Θα θυμάστε τι έγινε το 2000..ΝΔ κυβέρνηση=7-9 το απόγευμα… και τέλος και σημαντικότερο
7) Πού είναι η υπηρεσιακή κυβέρνηση που κατά το Σύνταγμα πρέπει να μας οδηγήσει σε εκλογές;;;;; Όλος ο μηχανισμός του Υπουργείου εσωτερικών είναι στα χέρια του Γιαννίτση και της (πρώην) κυβέρνησης των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ


olympia.gr >> skandalistis.blogspot.com

Τα σταλινικά "ΜΑΤ" στον πιο φερέγγυο ρόλο τους.(ΒΙΝΤΕΟ)

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ - ΕΠΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ "ΜΑΤ" ΤΟΥ ΚΚΕ
Τα σταλινικά ΜΑΤ στον πιο φερέγγυο ρόλο τους: αυτό της καταστολής και της πυρόσβεσης κάθε κινηματικής πράξης που ξεφεύγει από τα θεσμικά πλαίσια.


20/10/2011 - Σύνταγμα - Τα ΚΝΑΤ εν δράσει

ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ : "H ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣΒΙΑ. ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ"


Ο γνωστός σε όλους gay επιτίθεται μετά τον Δημήτρη Μητροπάνο και στην Λιάνα Κανέλλη, δημοσιογράφο και βουλευτή του ΚΚΕ. Ο προκλητικός Βαλλιανάτος κατηγόρησε την κυρία Κανέλλη ότι "ενώ είναι λεσβία (όπως η ίδια έχει πει σε παλαιότερη εκπομπή «Ψηλά τα χέρια»), πολιτεύεται με το ΚΚΕ που λέει...

τα χειρότερα για τους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες". «Η ίδια όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει, αλλά δεν έχει ανοίξει ποτέ το στοματάκι της για να βοηθήσει αυτή την κατηγορία των ανθρώπων που γνωρίζει πολύ καλά», είπε ο κ. Βαλλιανάτος, που εκτός από επικεφαλής της «Φιλελεύθερης Συμμαχίας» (συνεργάζεται εκλογικά με τη «Δράση» του Στέφανου Μάνου) είναι και δημοσιογράφος, εκπρόσωπος των ομοφυλοφίλων, σύμβουλος πολιτικών και υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

«Με την Ντόρα Μπακογιάννη θα συνεργαστούμε και στο

μέλλον. Εγώ ήμουν υπέρ της συνεργασίας, διαφωνώ πιο πολύ απ' όλους τους συντρόφους μου με αυτήν, θα ήθελα να συνεργαστούμε και θα συνεργαστούμε αλλά δε θα σκεφτόμουν ποτέ να είναι σημαία αυτής της συνεργασίας.

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Με κάθε ψήφο στον Καμμένο δώρο εισιτήριο άνευ επιστροφής για τα υπό ανέγερση γκούλαγκ της περιοχής σας.



Με κάθε ψήφο στον Καμμένο δώρο εισιτήριο άνευ επιστροφής για τα υπό ανέγερση γκούλαγκ της περιοχής σας. Πληροφορίες: Αλέξης Τσίπρας, Μανώλης Γλέζος, Αλέκα Παπαρήγα.




ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΓΛΕΖΟ: http://www.youtube.com/watch?v=xB1jHhU2OZQ

ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΜΑΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ


ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ… ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Ανησυχούν γιατί θα μπούνε στην βουλή άνθρωποι, που δεν θα είναι τσιράκια της πρεσβείας τους. Ανησυχούν για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… Δεν ανησυχούν, όμως, ούτε για το ΚΚΕ, ούτε για τον ΣΥΡΙΖΑ…

Φτάσαμε στο σημείο να διαβάζουμε ότι ανησυχητικά μηνύματα φτάνουν στο υπουργείο των εξωτερικών από Ευρώπη και Αμερική για το ενδεχόμενο της εισόδου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη Βουλή! Για του λόγου το αληθές έγραψε στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ ο εκεί ανταποκριτής δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου:

“Η συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις εκλογές δημιουργεί ταραχή – όχι μόνο στο εσωτερικό. Και είναι δικαιολογημένη αυτή η ταραχή, διότι τα δείγματα που έχουν δώσει τα στελέχη της, ειδικά μέσω της συμμετοχής τους στο Δήμο Αθηναίων, αποτελούν δοκιμασία για τη Δημοκρατία μας. Το τελευταίο διάστημα φτάνουν ανησυχητικά μηνύματα από την Ευρώπη και την Αμερική...

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΩΡΑ Ο ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ


ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ "ΤΡΑΒΑΕΙ" . Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Με αναφορές στην πατρίδα, το Θεό, την ασφάλεια, ο κ. Αντ. Σαμαράς, λίγο μετά και τη νέα υποστηρικτική δήλωση -τη δεύτερη εντός 24ώρου- του κ. Κ. Καραμανλή ότι πρέπει να στηριχθεί η ΝΔ για να κυβερνηθεί ο τόπος, προέταξε την ανάγκη της σύνθεσης των ιδεών και απέρριψε ως ψεύτικο, όπως είπε, το δίλημμα: «συντηρητική ή προοδευτική ατζέντα».

Εξ αρχής, ο κ. Σαμαράς, επειδή έβαλε τις λέξεις πατρίδα και Θεός με ένταση, και θέλοντας να αποτρέψει συνειρμούς, σχόλια και ερμηνείες περί συντηρητικής στροφής, σημείωσε πως κάποιοι θα μιλήσουν για συντηρητική ατζέντα του ιδίου. Μάλιστα, σε κάποια στιγμή είπε με νόημα, πως «το να αγαπάς την Ελλάδα δεν είναι ρηχή άσκηση εθνικισμού, αλλά κοινωνία των μεγαλύτερων κατακτήσεων του ανθρώπινου πνεύματος».
Ο κ. Σαμαράς, όπως τους είπε, παρουσίασε το όραμά του...

Γάμος ΣΥΡΙΖΑ Καμμένου?....Αλέξης Τσίπρας..”Δεν θα πούμε όχι αν χρειαστούμε συνεργασία”!


ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) ,ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ
Σε διαδικτυακή του συνέντευξη, ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κάνει για πρώτη φορά ”άνοιγμα” συνεργασίας στους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου.

«Eάν εμείς, ως Αριστερά, καταθέσουμε την πρότασή μας και χρειαζόμαστε....
πέντε ψήφους του Καμμένου και έρθει να μας τις δώσει ως ανοχή ή ως στήριξη δε θα τον πετάξουμε, δε θα του πούμε δεν τις θέλουμε, συνεχίστε με το Μνημόνιο όλοι οι υπόλοιποι», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας, ξακαθαρίζοντας βέβαια ότι οι δύο πολιτικοί χώροι έχουν διαφορετική διαδρομή.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμμένος έχει ήδη δηλώσει ότι θα μπορούσε να συμφωνήσει σε μια κυβερνητική πολιτική με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Υπάρχουν συγκλίσεις στην οικονομική πολιτική» των δύο κομμάτων έχει πει κατά λέξη.

eglimatikotita.gr

ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΦΟΔΟ ΣΤΑ "ΑΧΟΥΡΙΑ" ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΔΩΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ



Εικόνες και βίντεο από τις εφόδους της Αστυνομίας σε σπίτια μεταναστών

Στην δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία φωτογραφίες από τους ελέγχους που έκανε σε κτήρια στο οποία διέμενε μεγάλος αριθμός μεταναστών, με βάση τα μέτρα που εξήγγειλαν ο υπουργός προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος.

Στο πλαίσιο της εξόρμησης από τα μικτά κλιμάκια ελέγχθηκαν χώροι σε τρεις πολυώροφες πολυκατοικίες του κέντρου της Αθήνας (Αγίου Κωνσταντίνου, Χαλκοκονδύλη, Μενάνδρου) για τις οποίες είχαν παρασχεθεί πληροφορίες πολιτών στις Αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύει η Αστυνομία...

ΕΠΙΑΣΑΝ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΑΝ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


Σύλληψη 6 Αφγανών για πλαστογραφία στον Άγιο Παντελεήμονα

Στην σύλληψη έξι Αφγανών για κατάρτιση και διακίνηση πλαστών ταξιδιωτικών και άλλων εγγράφων προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές χθες το μεσημέρι στη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι αλλοδαποί συλληφθέντες κατασκεύαζαν και προμήθευαν με πλαστά έγγραφα αλλοδαπούς στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, προκειμένου να διευκολύνουν την παράνομη τακτοποίησή τους στη χώρα μας και τη νομιμοφανή είσοδο και έξοδο τους από τα σημεία διαβατηριακού ελέγχου, καθώς και την αναχώρησή τους για άλλα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στη κατοχή τους καθώς και σε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο διαμέρισμα που διέμεναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 54 διαβατήρια τρίτων προσώπων, 9 δελτία ταυτότητας τρίτων προσώπων, 5 άδειες ικανότητας οδήγησης τρίτων προσώπων, δύο δελτία διαμονής μέλους οικογενείας πολίτη της Ε.Ε., μία άδεια διαμονής αλλοδαπού, 6 φωτογραφίες τύπου διαβατηρίου, τρίτων προσώπων, 7 κινητά τηλέφωνα και 750 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

www.iefimerida.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚOΦ.


ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ .ΤΟ "ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚOΦ ΠΙΣΩ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ" .
ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΗΝ "ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ" :
Ποια είναι η νέα συμμορία με τα καλάσνικοφ και τις χειροβομβίδες
Tον τρόμο έχει σπείρει στους πολίτες η νέα συμμορία με τα καλάσνικοφ που «χτυπά» τα ξημερώματα και τα μέλη της είναι οπλισμένα ακόμα και με χειροβομβίδες.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία που έχει η Αστυνομία πρόκειται για κακοποιούς οι οποίοι συμμετείχαν σε δύο διαφορές εγκληματικές ομάδες. Όπως αναφέρει σήμερα η «Espresso» δύο από αυτούς ήταν μέλη της συμμορίας των ληστών – βιαστών με τα καλάσνικοφ, οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν τη σύλληψη.

Οι άλλοι δύο προέρχονται από συμμορία που εισέβαλε σε σπίτια και με απίστευτη αγριότητα κρατούσε ομήρους τους ιδιοκτήτες, μέχρι να τους παραδώσουν ό,τι πολύτιμο είχαν.

Και οι τέσσερις κακοποιοί είναι Αλβανοί, όπως και οι πρώην συνεργάτες τους.

Πως «χτυπούν» οι κακοποιοί...

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΕΜΕΤΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (ΦΩΤΟ)



ENA ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ OΛΥΜΠΙΑ ΓΙΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ.
ΠΗΓΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΓΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ (EKEI KONTA ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΛΕΛΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΩΝΙΑ) ,Η ΟΠΟΙΑ ΘΥΜΙΖΕ ΓΚΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ .ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΠΑΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ...ΚΥΡΙΩΣ ΓΕΡΟΝΤΙΑ.
ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΑΣ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΞΑΜΕ 
ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ :

Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ...ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ


Ο δημοφιλής ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος μιλά στο iefimerida.gr για την απόφασή του να πολιτευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, την άνοδο της Χρυσής Αυγής και το πολιτικό τοπίο των εκλογών.
ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
iefimerida.gr :Χρυσή Αυγή στη Βουλή: ανησυχία, φόβος - ποιο είναι το συναίσθημα που σας προκαλεί και ποια η πολιτική ερμηνεία αυτής της πολιτικής τάσης;

Πέτρος Τατσόπουλος:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΠ;


Αμφιλεγόμενο έγγραφο, το οποίο φέρεται να αποδεικνύει τη χρηματοδότηση από τα μυστικά κονδύλια της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) δημοσιογράφου που κατέρχεται ως υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα του κ. Π. Καμμένου, Ανεξάρτητοι Έλληνες, φέρνει στο φως της ο "Ελεύθερος Τύπος".

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο δημοσιογράφος Βασίλης Χήτος φέρεται να έλαβε από τη Β' Διεύθυνση της ΕΥΠ για "προσφερθείσες υπηρεσίες κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2011" το ποσό των 30.000 ευρώ.

Άμεση ήταν η αντίδραση τόσο της ΕΥΠ όσο και του Πάνου Καμμένου, που διέψευσαν κατηγορηματικά τη γνησιότητα της απόδειξης πληρωμής του υποψήφιου βουλευτή.

Αντίδραση ΕΥΠ...

Στην "ΜΑΣΑ" δεν υπάρχουν ιδεολογίες :Στο Επικρατείας της ΝΔ ο γιος του Γρηγόρη Λαμπράκη


Μεγάλη έκπληξη με πολλούς συμβολισμούς θεωρήθηκε η τοποθέτηση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας  της ΝΔ του Θόδωρου Λαμπράκη, γιου του Γρηγόρη Λαμπράκη που δολοφονήθηκε το 1963.

Ο κ. Λαμπράκης έχει τελειώσει το Πανεπιστήμιο του Buckingham και έχει Master από το City University. Από το 1991 έως το 2003 έχει διατελέσει Οικονομικός Διευθυντής σε διάφορες επιχειρήσεις και έκτοτε δραστηριοποιείται στον επιχειρηματικό τομέα.

Ο ίδιος είχε δηλώσει το 2010 στο «Βήμα» για το εάν είχε δεχθεί μέχρι τότε προτάσεις για να κατέβει στον πολιτικό στίβο: «Ποτέ. Ηταν ο χαρακτήρας και η στάση μου που μάλλον δεν το επέτρεπαν εξαρχής. Ενα παράδειγμα: Ημουν φοιτητής στο Λονδίνο και είχε έρθει ο Μητσοτάκης. Είχε γράψει όμως τότε η "Αυριανή" ότι στις φλέβες μου δεν κυλάει αίμα αλλά νερό, επειδή συναντήθηκα μαζί του. Είχε γράψει "αν είναι δυνατόν, ο γιος του Λαμπράκη να συναντάται με τον Μητσοτάκη" . Μου είχε φανεί εντελώς αστείο, γέλασα. Ηξερα ότι δεν είχα καμία σχέση με τη ΝΔ, ούτε τότε ούτε ποτέ. Απλώς, πήγα στη συνάντηση με άλλους φοιτητές και ο δημοσιογράφος συμπέρανε ότι θα κατέβαινα με τον Μητσοτάκη. Αν είναι δυνατόν»...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Λαοθάλασσα στο χθεσινό αντιρατσιστικό συλλαλητήριο. Τρομοκρατημένοι όλοι οι εθνικιστές.



ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ. ΑΣ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΑΥΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ...ΠΤΩΜΑΤΑ: ACT UP, ΑΚΟΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΔΕΑ, Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών, Ένωση Αφρικανών Γυναικών, Ένωση Μεταναστών Εργατών, Κασάπι Ελλάς (Ένωση Φιλιππινέζων Εργαζομένων),Κέντρο Αγωνιστικής και Πολιτιστικής Αλληλεγγύης των λαών Τουρκίας - Ελλάδας (ΚΑΠΑ)- Περιοδικό Ο Αγώνας, Κενυατική Κοινότητα Ελλάδας, Κίνηση Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, Κόκκινο, Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών-Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό, Νεολαία Συνασπισμού, Ξεκίνημα, ΟΚΔΕ, ΟΚΔΕ Σπάρτακος, Πακιστανική Κοινότητα «Η ενότητα», Πολιτιστικός Σύλλογος Αφγανών (ΝΟΥΡ), Πολιτιστικός Σύλλογος Κουρδιστάν, Πρωτοβουλία των Ιρανών Πολιτικών Προσφύγων στο Πολυτεχνείο, ΣΥΡΙΖΑ , Σύλλογος Καμερουνέζων Ελλάδας , Σύλλογος Μαροκινής Κοινότητας Ελλάδας, Σύλλογος Μεταναστών Εργατών 25 Γενάρη, Σύνδεσμος Σουδανών Προσφύγων Ελλάδας, YRE







OI ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΠΥΡΡΟΥ ΔΗΜΑ


«Εμένα με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω» λέει μία λαϊκή ρήση, που ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του ολυμπιονίκη αρσιβαρίστα, Πύρρου Δήμα, ο οποίος τέθηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΠΑΣΟΚ στις προσεχείς εκλογές. Αυτά σήμερα, στις 24 Απριλίου του 2012 και λίγες μέρες πριν τις εκλογές του 2012.

Δυόμισι χρόνια, όμως, πριν, στις 16 Σεπτεμβρίου του 2009, δηλαδή κατά την τότε προεκλογική περίοδο, ο κύριος Δήμας δήλωνε σε συνέντευξή του στο site nenanews.gr, σχετικά με τις φήμες, που τον ήθελαν να κατεβαίνει υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ:

«Θέλω να ξεκαθαρίσω, πως ούτε καμία επίσημη πρόταση υπήρξε από το ΠΑ.ΣΟ.Κ και ούτε έχω ασφαλώς σκοπό να πολιτευτώ».

- Εάν υπήρχε πρόταση θα τη δεχόσασταν ;

«Σίγουρα μια τέτοια πρόταση θα ήταν τιμητική, αλλά δεν είμαι έτοιμος, ούτε έχω βλέψεις για κάτι τέτοιο. Ένας Ολυμπιονίκης δεν μπορεί να ανήκει ούτε στο ΠΑ.ΣΟ.Κ., ούτε στη Ν.Δ. Ανήκει στον ελληνικό λαό. Άλλωστε εγώ έμαθα να σηκώνω ψηλά την ελληνική σημαία και όχι τη σημαία κάποιου κόμματος».

newsbeast.gr

ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ , ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ "ΑΚΟΥΝΕ" ΓΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Στην Ελλάδα και στις επικείμενες εκλογές του Μαΐου, έχουν στραμμένο το βλέμμα στα Σκόπια, αναμένοντας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον επόμενο «ένοικο» του Μεγάρου Μαξίμου και τις προθέσεις του όσον αφορά τις συνομιλίες για επίλυση της διαφοράς για το θέμα της ονομασίας, που έχουν περιέλθει σε τέλμα. ΜΜΕ στη γειτονική χώρα, επισημαίνουν πως δύο βδομάδες μετά τις εκλογές, ο νέος πρωθυπουργός θα παραβρεθεί στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στο Σικάγο, όπου τα Σκόπια επιθυμούν να γίνει μέλος και το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση Γκρούεφσκι,  αναζητά συμμάχους στο εξωτερικό.

Ο Αντώνης Σαμαράς, λόγω της στάσης του στο θέμα της ονομασίας από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 έως σήμερα, αποτελεί «κόκκινο πανί» για τους Σκοπιανούς, που διερωτούνται εάν ο πιθανός αυριανός πρωθυπουργός της Ελλάδας, μείνει πιστός στην πάγια «σκληρή» γραμμή του, να μην περιέχεται ο όρος «Μακεδονία» στην ονομασία, ή εάν θα ακολουθήσει τη γραμμή που διαμορφώθηκε από τις κυβερνήσεις  Καραμανλή και Παπανδρέου, σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό έναντι όλων (erga omnes) που σήμερα αποτελεί επίσημα  τις «κόκκινες γραμμές» της χώρας μας.

Στα Σκόπια θεωρούν, ως πλέον ιδανικό σενάριο το ενδεχόμενο...

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.



Οι επιταχυνόμενες εξελίξεις σε πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο, κατευθύνουν τις σκέψεις όλο και περισσότερων Ελλήνων σε δράσεις που από τους κρατούντες χαρακτηρίζονται ως «ακραίες».  Ακούγεται όλο και πιο συχνά μία έκφραση την οποία πριν από δέκα – ή και λιγότερα – χρόνια, ελάχιστοι θα τολμούσαν να ψελλίσουν: ΕΞΕΓΕΡΣΗ.

Η αυξανόμενη διάθεση για εξέγερση είναι μία πραγματικότητα.

Μία διάθεση που δεν έχει προκληθεί έντεχνα από δημαγωγούς αλλά από τις συνθήκες της άθλιας και απειλητικής καθημερινότητας την οποία βιώνουν όλο και ευρύτερα στρώματα της Ελληνικής κοινωνίας. Αυτό είναι ένα γεγονός που όχι μόνο δεν μας αφήνει αδιάφορους, αλλά οφείλουμε να το εξετάσουμε διεξοδικά με τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα, σε αντιδιαστολή με τους άλλους πολιτικούς σχηματισμούς οιασδήποτε απόχρωσης οι οποίοι έχουν πλέον χάσει ακόμη και τη δυνατότητα του αυτοπροσδιορισμού τους.

Αυτό που αρχίζει να αναζητά ο Ελληνικός λαός, η εξέγερση, δεν είναι παρά μία μορφή ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ. Η Επανάσταση και τα χαρακτηριστικά της είναι λοιπόν η έννοια που θα μας απασχολήσει.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΑ "ΠΡΑΣΙΝΟΜΠΛΕ" ΑΥΓΑ ΦΙΔΙΩΝ


ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ,ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ
Απο το aegeantimes.gr
Του Γιώργου Αδαλή 
Καθημερινά βλέπω τον ... θρήνο, τον πόνο και τον οδυρμό των πολιτικών αλλά και των δημοσιογράφων, για την δημοκοπική άνοδο της «Χρυσής Αυγής» και αναρωτιέμαι:

Τι είναι χειρότερο στο νου του μέσου Ελληνα; Nα μπει η «Χρυσή Αυγή» στη Βουλή ή να παραμείνει Πρωθυπουργός ο Παπαδήμος με την ... φαντασμαγορική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου;

Ποιον θα φοβάται άραγε η Ελλάδα μετά τις εκλογές;

Την απάντηση την ξέρετε όλοι!

Προσωπικά, δεν με βρίσκουν σύμφωνο οι περισσότερες θέσεις της «Χρυσής Αυγής»! Ούτε οι πρακτικές της και κυρίως τα σύμβολά της!

Αλλά, γιατί ξαφνικά έπιασε ο φόβος τους δήθεν προοδευτικούς πολιτικούς;

Αυτοί δεν ήταν που με την ανοχή τους ...

Κουτσοί, στραβοί στον …Άγιο Παντελεήμονα


ENA AΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΛΙΕΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ NEWSBOMB ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΦΕΡΕΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

Έπρεπε να πάρει 18% στις γαλλικές εκλογές η Μαρί Λεπέν και να πέσει η κυβέρνηση της Ολλανδίας από τους ακροδεξιούς συνεταίρους  της για να αρχίσει να καταλαβαίνει η Ευρώπη τι την περιμένει; Και…κλάααμα στα τηλεπαράθυρα για την άνοδο της ελληνικής ακροδεξιάς.
Καλή σας ημέρα                                                            
Αυγά φιδιού…ομελέτα!...
…Πρωί, μεσημέρι, βράδυ, άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο και χειμώνα, να σερβίρονται σαν κυρίως μενού στους «μικρούς ηγέτες» που κακή τη τύχη, έχουν αναλάβει τα ηνία στην ευρωζώνη…
…Αυτή να είναι η τιμωρία τους, για το πώς κατάντησαν τους ευρωπαϊκούς λαούς οικονομικά και κοινωνικά, «παραδίδοντάς» τους στα νύχια της ακροδεξιάς…
…Εκλιπαρεί ο Νικολά τη Μαρί Λεπέν να πει μια καλή κουβέντα μπας και καταφέρει να μείνει στη γαλλική προεδρία, πανηγυρίζει ο Χάιντς-Κρίστιαν Στράχε, αρχηγός του μεγαλύτερου κόμματος της αυστριακής αντιπολίτευσης, του ακροδεξιού και εθνικιστικού Κόμματος, ετοιμάζει τα μπαγκάζια της για είσοδο στην ελληνική Βουλή η Χρυσή Αυγή…

Επίθεση αριστερών στη Διαμαντοπούλου – Μούγγα στη στρούγγα…

ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Προχθές το βράδυ, ομάδα 30-40 «αγνώστων» -που σύμφωνα με την ειδησεογραφία τοποθετούνται στον αριστερό χώρο, και πιο συγκεκριμένα στον ΣΥΡΙΖΑ- μπήκε σε ταβέρνα της Καισαριανής που μιλούσε σε προεκλογική συγκέντρωση οπαδών της η υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου. Τα «παλικάρια» της αριστεράς (και της… προόδου). της επιτέθηκαν φραστικά και εκτόξευσαν εναντίον της διάφορα αντικείμενα. Όπως ήταν φυσικό, η ομιλία διεκόπη και η Διαμαντοπούλου απεχώρησε άπραγη.

Έχουν περάσει δυο ημέρες από την επίθεση, η οποία προφανέστατα ήταν προμελετημένη και οργανωμένη, κι όχι τυχαία. Κι όμως! Το κόμμα της Διαμαντοπούλου, το ΠΑΣΟΚ, που δημιούργησε ολόκληρο θέμα για μια διαμαρτυρία φίλων της Χρυσής Αυγής προς τον Ευθυμίου, τυχαία κι όχι προγραμματισμένη, στην περίπτωση αυτή δεν έβγαλε καμία ανακοίνωση διαμαρτυρίας, καταδίκης κ.τ.λ. Το κόμμα του Αντώνη Σα (χλα) μάρα, που έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση «φωτιά και λαύρα» κατά της Χρυσής Αυγής, ζητώντας ακόμη και επείγουσα έρευνα των αρχών για την σύλληψη (!!!) των «δραστών», στην περίπτωση Διαμαντοπούλου το έκανε… γαργάρα.

Αλλά, τι λέμε για την ΝΔ, εδώ δεν έβγαλε μια ανακοίνωση για την επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής της, ο Άδωνις ο Γεωργιάδης, την ώρα που έπινε τον καφέ του μαζί με τη γυναίκα του. Θα έβγαζε για τη Διαμαντοπούλου; Ομοίως, δεν εξέδωσαν «πύρινες» ανακοινώσεις το ΛάΟΣ και τα κόμματα της αριστεράς (εναντίον του εαυτού τους;). Τέλος, τα ΜΜΕ δεν το έκαναν πρώτο θέμα στις ειδήσεις τους, ή μάλλον καλύτερα δεν το ανέφεραν καν!

Συμπέρασμα (γνωστό, αλλά το επαναλαμβάνουμε): Ότι κάνει η Χρυσή Αυγή είναι καταδικαστέο. Ότι κάνει η εκλεκτή του συστήματος αριστερά, είναι καλώς καμωμένο!

(ΥΓ): Η επικυριαρχία της αριστεράς στο δημόσιο βίο τελειώνει οριστικά και αμετάκλητα στις 6 Μαΐου. Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!
http://xryshaygh.wordpress.com/

ΒΟΜΒΑ! ΡΩΣΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΚΤΗΣ ΜΑΙΟΥ!


Επίσημο αίτημα Ρώσων Παρατηρητών για τις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαίου κατατέθηκε στο ελληνικό Υπουργείο Εσωτερικών.
Το αίτημα το οποίο κατατέθηκε από οργάνωση-μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης, «Centre for Monitoring Democratic Processes «Quorum», αιτείται τη σχετική διαπίστευση έτσι ώστε οι Παρατηρητές του, να μπορούν να παρακολουθήσουν επιτοπίως τη διεξαγωγή των εκλογών.

Είναι πάντως ενδιαφέρον να δούμε, αν οι ελληνικές αρχές επιτρέψουν την παρουσία Ρώσων Παρατηρητών, δεδομένου ότι, το αίτημα είναι καθ’ όλα νόμιμο, στο πλαίσιο της αρχής της αμοιβαιότητας.

"Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν", λέει σοφά ο λαός μας και φαίνεται πως και οι Ρώσοι σκέφτονται το ίδιο!

Διαφορετικά, γιατί κάνουν αυτό το - πρωτοφανές για χώρα της Ε.Ε - αίτημα;

ΤΙ ΠΛΗΦΟΡΟΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ, ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ;;;

Μήπως κάποιοι ετοιμάζουν νοθεία ανεξέλεγκτων διαστάσεων, προκειμένου να επιβάλουν με το ζόρι συγκυβέρνηση προδοτών Πασοκ - Νδ;

Είμαστε περίεργοι να δούμε τι θα πράξει η "ελληνική" κυβέρνηση σε αυτό το αίτημα!

Η ουσία είναι πάντως, πως όσο κι αν κάποιοι θεωρούν πως θα μας...πιάσουν στον ύπνο, ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ!

Και εντός ΚΑΙ εκτός Ελλάδας...!
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ VPRC :ΑΠΟ 6% ΜΕΧΡΙ 12% Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!


Μπορεί και διπλάσιο το ποσοστό της Χρυσής Αυγής.

Επειδή υπάρχει και η «κρυμμένη» ψήφος… Συνέντευξη στο αριστερό TVXS του Κούλογλου, παραχώρησε ο (γνωστών αριστερών φρονημάτων) επιστημονικός σύμβουλος της VPRC κ. Χριστόφορος Βερναρδάκης, με αφορμή την διάψευση των δημοσκοπήσεων στη Γαλλία, όπου τα ποσοστά της Μαρίν Λεπέν στην κάλπη ήταν πολύ μεγαλύτερα απ’ αυτά που προέβλεπαν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, ενώ τα ποσοστά της αριστεράς το ακριβώς αντίθετο! Με την ευκαιρία, ο δημοσκόπος κάνει λόγo για «κρυμμένη» ψήφο της Ακροδεξιάς η οποία πιθανώς να αποκαλυφθεί και στην ελληνική κάλπη και προβλέπει ότι τα ποσοστά του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών δεν πρόκειται να πέσουν κάτω από 6%, ενώ μπορεί να φτάσουν μέχρι και 12% (καταλάβατε τώρα την τρομάρα τους;)! Αλλά να αφήσουμε τα λόγια και να περάσουμε στη συνέντευξη, χωρίς δικά μας περαιτέρω σχόλια:

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις εκτελούν τον Σαμαρά


-ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

-Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΩΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Τα τελευταία αποτελέσματα των μυστικών κυλιόμενων δημοσκοπήσεων οπως έφθασαν σήμερα στα χέρια του επιτελείου της ΝΔ και μας τα μετέφερε άνθρωπος μας μέσα απο την Συγγρού:

Η ξεκάθαρη θέση της Χρυσής Αυγής απέναντι στο πρόβλημα της Ελλάδος


Καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες μιας συγκεκριμένης ερώτησης απ’ όσους συμπολίτες μας θέλουν να ενημερωθούν  για την Χρυσή Αυγή. Αν σήμερα αναλαμβάνατε την εξουσία τι θα κάνατε για να λύσετε το πρόβλημα της Ελλάδος; 
Σ’ αυτό το άρθρο θα προσπαθήσω με γλώσσα λιτή και καθημερινή να συνοψίσω αυτά που έχουν γράψει και πει τα στελέχη του κινήματος και αντιπροσωπεύουν τη θέση μας απέναντι στο γεωπολιτικό και οικονομικο-ενεργειακό πρόβλημα της χώρας μας.
Τα γεγονότα έχουν ως εξής: Οι Ευρωπαίοι με πρωταγωνιστές τους Γερμανούς θέλουν να κατασπαράξουν την οικονομία μας, δανείζοντας μας μέχρι το σημείο να μην μπορούμε να αντέξουμε άλλο και στη συνέχεια να τους χαρίσουμε για μερικά ψίχουλα όλα τα φιλέτα της ακίνητης περιουσίας της χώρας μας προς εκμετάλλευση. Από την άλλη, οι αμερικανοσιωνιστές παρακολουθούν σαν τα γεράκια τον θάνατό μας ώστε την κατάλληλη στιγμή να επέμβουν και να αρπάξουν τα ενεργειακά μας κοιτάσματα. Κοινός παρανομαστής και ενορχηστρωτής των δύο πλευρών σαφώς και υπάρχει και έχει και όνομα! Διεθνής σιωνισμός και παγκόσμια υπερκυβέρνηση bilderberg.
Πλέον και ο τελευταίος Έλληνας έχει καταλάβει...

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ "ΘΑ" Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΠΑΛΙ:
"Αυστηρές κυρώσεις σε ιδιοκτήτες ακινήτων όπου στοιβάζονται παράνομοι μετανάστες", έγραψε σε προσωπικό του μήνυμα στο twitter ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Σε νεότερη ανάρτησή του, ο κ. Χρυσοχοϊδης έγραψε: "Οι πολίτες μπορούν να καταγγέλλουν σχετικά περιστατικά στο 100. Οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και ενισχύονται".

Με τον τρόπο αυτό προανήγγειλε ότι στο πλαίσιο των επιχειρήσεων "σκούπα" για τη σύλληψη λαθρομεταναστών θα επιβάλλονται ποινές σε όσους Έλληνες προσφέρουν κατάλυμα στους λαθρομετανάστες έναντι αμοιβής.

Το πρωί της Τρίτης, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό "9", ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε ανακοινώσει ότι "η Αθήνα θα καθαρίσει σε λίγες ημέρες...

Αφιερωμένο στον Αλέξη Τσίπρα απο ενα πρώην σοσιαλιστή


Ως πρώην σοσιαλιστής και ο ίδιος, έχω το δικαίωμα να αντιλαμβάνομαι πως σκέφτεται ένας σοσιαλιστής.
Σοσιαλιστής είναι κάποιος ο οποίος εξακολουθεί ενώ βρίσκεται στην ηλικία των 30 ετών, να βλέπει τον κόσμο όπως τον έβλεπε όταν ήταν 15 χρονών.
Είναι φυσιολογικό και υγειές για κάποιον που είναι δεκαπέντε χρονών να ονειρεύεται έναν κόσμο όπου όλα θα κινούνται σε πλήρη αρμονία, όλοι θα έχουν την ίδια πλούσια και γεμάτη ευμάρεια ζωή, ανεξαρτήτως γνώσεων, προσόντων, τόπου καταγωγής ή τόπου που ο κάθε ένας έχει την τύχη να ζει.
Κάνω αυτήν την εισαγωγή γιατί το θέμα μου είναι οι μετανάστες και ο τρόπος αντιμετώπισης του ζητήματος, από έναν νέο, όχι δεκαπέντε χρόνων, αλλά σπουδασμένο σύγχρονο τριαντάρη όπως ο Αλέξης Τσίπρας.
Αναρωτιέμαι, πως είναι δυνατόν κάποιος να πιστεύει ότι η Ελλάδα είναι σε θέση να αντέξει αυτές τις ορδές των πεινασμένων όλου του κόσμου που επιθυμούν να έρθουν εδώ;
Ακούω πολλές φορές την ανεύθυνη και απάνθρωποι πρόταση, να τους δώσουμε χαρτιά να ταξιδέψουν στην υπόλοιπη Ευρώπη....

Η Χρυσή Αυγή και οι καθημερινοί μικροφασίστες


H ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.
ΠΛΕΟΝ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΑ "ΔΙΑΣΗΜΑ" ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.
ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΤΟ "ΑΛΙΕΥΣΑΜΕ" ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ...ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
Του Δημ. Μαρκόπουλου.
Ο πατέρας μου αντάρτης, μετά στην ΕΔΑ και μετά στο ΠΑΣΟΚ. Η οικογένεια μοιρασμένη σε ΠΑΣΟΚ - ΝΔ. Θυμάμαι πιτσιρίκι τις μάχες για τις εκλογές του 1977 και του 1981 στα καφενεία του παλιού Πειραιά στα Μανιάτικα. Πράγματα δηλαδή φυσιολογικά που σε κάθε αστική φαμίλια συμβαίνουν. Μέχρι που στη ζωή μου μπήκε η Χρυσή Αυγή...

ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΕΚΝΟΝ ΠΥΡΡΟ...



ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ! ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ!
hellas orhodoxy

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΛΟΓΩ... ΧΑΡΤΙΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ


Ξεμένουν από …ψηφοδέλτια τα κόμματα!
Με εξαίρεση τους μεγάλους που τυπώνουν μόνοι τους…
Τον κίνδυνο να μείνουν εκτός υποψηφιότητας φαίνεται να αντιμετωπίζουν όσα μικρά κόμματα και συνδυασμοί δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν με δικά τους έξοδα το χαρτί των ψηφοδελτίων τους καθώς το υπουργείο Εσωτερικών το οποίο είναι αρμόδιο για την δωρεάν διανομή του χαρτιού έχει καθυστερήσει δραματικά!

Mε βάση τον εκλογικό νόμο τα ψηφοδέλτια πρέπει να βρίσκονται στις Περιφέρειες οκτώ ημέρες πριν από την παραμονή των εκλογών της 6ης Μαϊου, δηλαδή έως την ερχόμενη Παρασκευή 27 του μηνός.

Μέχρι σήμερα το χαρτί δεν έχει δοθεί στους συνδυασμούς και σύμφωνα με πληροφορίες δεν αναμένεται να διατεθεί πριν από την Τετάρτη 25 Απριλίου, οπότε απομένουν λιγότερο από 24 ώρες για να εκτυπωθούν και να διανεμηθούν τα ψηφοδέλτια των κομμάτων...

Μπαινοβγαίνουν τα Καλάσνικοφ στα σπίτια των Ελλήνων


Τρεις αλλοδαποί με καλάσνικοφ ( ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΑΛΛΟΝ)και χειροβομβίδες εισέβαλαν σε δύο σπίτια στη Γλυφάδα, απείλησαν τους ενοίκους και ξάφρισαν ό,τι πολύτιμο βρήκαν μπροστά τους!

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για την ίδια συμμορία που την Κυριακή "χτύπησε" σε σπίτια στην Κηφισιά.
Οι τρεις ξένοι κουκουλοφόροι, μπήκαν στις πέντε παρά είκοσι τα ξημερώματα σε μονοκατοικία στη Γλυφάδα. Απείλησαν ότι θα χρησιμοποιήσουν τη χειροβομβίδα που κρατούσαν και σημάδευαν τα έντρομα μέλη της οικογένειας με ένα καλάσνικοφ. Κατάφεραν με αυτό τον τρόπο να αδειάσουν το διαμέρισμα από χρυσαφικά και ηλεκτρικά είδη και διέφυγαν ανενόχλητοι.

Λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 5.30 το πρωί της Τρίτης, οι τρεις αλλοδαποί συνέχισαν την παράνομη δράση τους εισβάλοντας σε ένα διαμέρισμα και πάλι στη Γλυφάδα.

Με την απειλή του καλάσνικοφ και κραδαίνοντας τη χειροβομβίδα ακινητοποίησαν τη νεαρή γυναίκα που δεν ήταν σε θέση να αντιδράσει και "άδειασαν" το σπίτι της.

Παρά τις έρευνες της αστυνομίας οι τρεις επικίνδυνοι κακοποιοί παραμένουν ασύλληπτοι.

.protothema.gr

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ...."ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕIΣ" ΤΟ ΚΚΕ


ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΑΛΕΚΑ
Το ενδεχόμενο αριστερής συμμαχίας με κυβερνητική προοπτική απέρριψε εκ νέου, μέσα από το Ράδιο 9, η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, επισημαίνοντας ότι οι γαλλικές προεδρικές εκλογές αποτελούν κακό παράδειγμα για τις επικείμενες εκλογές στην Ελλάδα.

«Αν μπορούσαμε να βοηθήσουμε, θα συμμετείχαμε. Δεν μπορούμε, γιατί θα γονατίσει ο λαός» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι το ΚΚΕ διαφωνεί σε βασικά ζητήματα με τα άλλα αριστερά κόμματα και δεν μπορεί να απαιτήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ να απεμπολήσει το πρόγραμμά του.

Εάν πάρουμε μέρος στην κυβέρνηση, εγκαταλείπουμε πολλά, όπως τις κινητοποιήσεις, πρόσθεσε η κυρία Παπαρήγα. Η συμμετοχή σε μία κυβέρνηση απαιτεί πολιτική ρήξης και σύγκρουσης στο εσωτερικό της Ελλάδας με τους μεγάλους ιδιωτικούς ομίλους και στην ΕΕ με όλη την Ένωση και όχι με την κυρία Μέρκελ, διαφορετικά μπαίνεις στην αναμονή, συμπλήρωσε.

protothema.gr

Ένας Ρώσος αναλυτής λέει όσα ΔΕΝ λένε οι μασόνοι πολιτικοί που μας εξουσιάζουν. (ΒΙΝΤΕΟ)




ΞΑΝΑΧΥΠΑΝΕ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ : ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ


"ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΝΟΜΙΜΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"

ΑΥΤΑ  ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ.


ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ...

ΩΡΑΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ,ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ


Έντονο προβληματισμό προκαλεί στην κοινή γνώμη η αποκάλυψη ενός χρήστη του Facebook, o οποίος δέχτηκε ένα προκλητικότατο μήνυμα από πρόσωπο που παρουσιάζοταν ως πολιτευτής!
Σάλο στην κοινωνία της Πάτρας και ερωτηματικά στον «μικρόκοσμο» των «γαλάζιων» υποψηφίων, προκάλεσε το αναίσχυντο σχόλιο που αποδίδεται σε συνεργάτη πολιτευτή της ΝΔ, του Γιάννη Δριμάλα. Το σχόλιο αναπαράχθηκε από blogs και από ΜΜΕ. 

Το συγκεκριμένο πρόσωπο, ηλικίας περίπου 40 χρόνων, που ισχυρίζεται ότι είναι ένας από τους στενότερους συνεργάτες του τομεάρχη Εργασίας και βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, έγραψε, ούτε λίγο ούτε πολύ: «στα @@ όσοι αυτοκτόνησαν», απαντώντας σε σχόλιο συνομιλητή του, προξενώντας οργή στους πολίτες. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο κ. Δριμάλας δεν ανήκει ούτε στην ΟΝΝΕΔ, ούτε ήταν ποτέ υποψήφιος πολιτευτής όπως ψευδώς ισχυρίζεται.

Όλα άρχισαν με τη δημόσια καταγγελία του κ. Μ.Α. με την οποία καταγγέλει τι συνέβη στο διάλογό του με τον κ. Γιάννη Δριμάλα, ο οποίος εμφανιζόταν δήθεν ως μέλος του κόμματος και συμπληρώνει:

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΕΦΑΓΕ ΕΞΩΔΙΚΟ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ


Γεωργαλάς: «Σου έγραψα βιβλίο και δε με πλήρωσες» -Καμμένος: «Είσαι συκοφάντης»
Την αντίδραση του Πάνου Καμμένου προκάλεσε δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», η οποία έφερε στο φως εξώδικο του Γεωργίου Γεωργαλά -υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ την περίοδο της δικτατορίας- στο οποίο κατηγορεί τον κ. Καμμένο ότι δεν τον πλήρωσε για υπηρεσίες που του προσέφερε.

Ο Γιώργος Γεωργαλάς ισχυρίζεται στο εξώδικο που έστειλε στον Πάνο Καμμένο πως υπήρξε ο επικοινωνιακός σύμβουλος του, ενώ του έγραψε βιβλίο για την τρομοκρατία, αλλά και μελέτη για τη σημερινή κρίση, εργασίες για τις οποίες όπως λέει δεν πληρώθηκε.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΚΗ


ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΜΕ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΥΣ Ο ΑΚΗΣ;;
Έναν αρχαίο αμφορέα μεγάλης αξίας φαίνεται ότι βρήκαν οι διωκτικές αρχές στο σπίτι του Άκη Τσοχατζόπουλου στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου την ημέρα που τον συνέλαβαν.

Οι αστυνομικοί που έκαναν την έρευνα στο σπίτι του πρώην υπουργού άμυνας κατέσχεσαν τον αμφορέα που δεν είχε πιστοποιητικά προέλευσης και στην συνέχεια τον παρέδωσαν στην εφορία εναλίων αρχαιοτήτων που βρίσκεται στην οδό Καλησπέρη στην Ακρόπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αμφορέας θεωρείται μεγάλης αξίας και η οικογένεια του πρώην υπουργού δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για το πώς βρέθηκε στην κατοχή της.
O Άκης Τσοχατζόπουλος όταν ρωτήθηκε για τον αμφορέα που βρέθηκε στην κατοχή του αρκέστηκε να απαντήσει πως ήταν δώρο από κάποιον φίλο του.
Συνήθως οι αρχαιότητες αυτού του είδους διακινούνται από αρχαιοκάπηλους και πωλούνται στο παραεμπόριο.

.iefimerida.gr

Ρώσοι αξιωματικοί εκπαιδεύονται στην Ελλάδα


Πολλά ακούστηκαν το πρόσφατο διάστημα για την κρίση στις σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα. Μια κρίση που προκλήθηκε, συνεπεία των υποθέσεων του Βατοπεδίου και της προφυλάκισης του ηγούμενου Εφραίμ, για την οποία η Μόσχα εξέφρασε ανοιχτά την έντονη δυσαρέσκειά της.

Ένα από τα παρεπόμενα στη ρήξη των σχέσεων των δύο χωρών, ήταν και η ακύρωση, τον περασμένο Ιανουάριο, της διεξαγωγής κοινών ασκήσεων μεταξύ του ρωσικού Στόλου που διαπλέει τη Μεσόγειο και του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, αλλά και της Πολεμικής Αεροπορίας, καθώς η αρχική πρόθεση που είχε εκφραστεί από τη Μόσχα, δεν αποτυπώθηκε ποτέ σε αίτημα...

Καθώς φαίνεται, ωστόσο, οι σχέσεις της Αθήνας με τη Μόσχα ,μάλλον, βαίνουν σταδιακά προς εξομάλυνση, με αποτέλεσμα η στρατιωτική συνεργασία των δύο πλευρών να «αναθερμαίνεται» εκ νέου. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, με την οποία γνωστοποιείται ότι, «στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του προγράμματος συνεργασίας για το έτος 2012 μεταξύ του συμβουλίου ΝΑΤΟ και Ρωσίας, όπως αυτό αποφασίστηκε κατά τη 17η Σύνοδο του, πραγματοποιείται, από 23 έως 25 Απριλίου 2012, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ), εκπαίδευση των ομάδων Νηοψίας και Διοίκησης του Ρωσικού πλοίου “VICE ADMIRAL KULAKOV”».

Όπως επισημαίνεται, η εκπαίδευση περιλαμβάνει πρακτικά, αλλά και θεωρητικά αντικείμενα ναυτικής αποτροπής σε επιχειρήσεις κατά της πειρατείας.

protothema.gr