Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Ο Τσίπρας μια χαρά βρίζει το ΠΑΣΟΚ και ομοίως μια χαρά το χρησιμοποιούσε για βίσμα! (ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΤΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ).



ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Aκολουθεί απόσπασμα από συνέντευξη του Τσίπρα στο περιοδικό Schooligans:

Συμφωνείς με την κατάργηση της στρατιωτικής θητείας;
Συμφωνώ με την κατάργηση του στρατού. Να καταργηθούν όλοι οι στρατοί.
Και μέχρι να γίνει αυτό;
Μέχρι να γίνει, είμαι υπέρ της ισόχρονης κοινωνικής θητείας. Αντί να πηγαίνεις στρατό, να μπορείς να προσφέρεις κοινωνικές υπηρεσίες.
Εσύ όταν πήγες στρατό, είχες βάλει βύσμα;
Ναι, είχα βάλει. Είχα έναν γνωστό, Πασόκο εκείνη την εποχή, τον οποίο τον πήρα τηλέφωνο για να κάνει κάτι και αυτός τα ‘κανε χειρότερα. Καλύτερα ήμουν πριν το βύσμα! Κακοπέρασες;
Δεν μπορώ να πω ότι κακοπέρασα, αλλά εκείνη την εποχή αισθανόμουν ότι αν μ’ έπιανες από τη μύτη, θα έσκαγα. Στο τέλος, όμως, στάθηκα τυχερός. Είχα βρει έναν νόμο που είχε βγάλει τότε ο Τσοχατζόπουλος που έλεγε ότι αν είσαι στο στρατό και κατέβεις υποψήφιος βουλευτής, παίρνεις προσωρινή απόλυση και επανέρχεσαι μετά. Κατέβηκα, λοιπόν, στις εκλογές -ήμουν ο πρώτος οπλίτης στην ιστορία του ελληνικού στρατού που είχε γίνει υποψήφιος βουλευτής. Όταν επανήλθα στον στρατό, είχε μειωθεί η θητεία από 15μηνο σε 12μηνο. Κι έτσι εκεί που χρώσταγα έξι μήνες για ν’ απολυθώ, χρώσταγα ξαφνικά τρεις! Άσε που είχε πέσει τρελό σύρμα στη μονάδα ότι ήμουν υποψήφιος βουλευτής κι από κει που με στέλνανε για αγγαρείες, μόνο προσοχές δε μου βαράγανε!
Φοβερό!
Έτσι είναι στον στρατό μωρέ…

Προεκλογικό δώρο στο μαρξιστικό παρακράτος. (Τις προσεχείς ημέρες ίσως κάποιοι επιχειρήσουν να ευχαριστήσουν το βαθύ ανθελληνικό κράτος για το συγκεκριμένο δώρο).



ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ. ΤΟ ΒΑΘΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΙΣΩΣ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ...

ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΘΗΡΙΩΔΙΑ ΤΗΣ MARFIN!

Σήμερα, συμπληρώνονται δύο χρόνια από την σύγχρονη κομμουνιστική θηριωδία της Marfin. Και βέβαια, όχι μόνο δεν έχουν πιαστεί οι δράστες, αλλά επιπλέον η υπόθεση πάει στο αρχείο! Στα μουλωχτά, τώρα λίγες ημέρες προ των εκλογών, που κανένας δεν πολυασχολείται με άλλα πράγματα. Αναφέρει σχετικά ρεπορτάζ της εφημερίδας Καθημερινή:
ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ Η ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΤΗΣ MARFIN.

Ο αναρχοαριστερός σύντροφος του Καμμένου Μαρκάτος λέει ΝΑΙ στην συνεργασία με τους μισέλληνες του σύριζα.



ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ...

Νέο επεισόδιο στο σήριαλ «Καμμένου - Τσίπρα» μετά από τις δηλώσεις Μαρκάτου στον realfm 97.8 για την προοπτική σύμπραξης "Ανεξάρτητων Ελλήνων" και ΣΥΡΙΖΑ.

Μία ακόμη «βόμβα» στην αυλή της Κουμουνδούρου έριξε χθες μέσω του realfm 97.8 ο υποψήφιος στην Α’ Αθηνών με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» Νίκος Μαρκάτος ο οποίος είπε ευθαρσώς «ναι» στη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ παρά το γεγονός ότι νωρίτερα ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με κανένα κόμμα ακόμη και εάν αυτό ανήκει στις λεγόμενες «αντιμνημονιακές δυνάμεις».

Ερωτηθείς από τον Σ. Κοτρώτσο εάν μετά τις εκλογές θα μπορούσε να υπάρξει μία τέτοια συνεργασία υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ Νίκος Μαρκάτος απάντησε χαρακτηριστικά:

«Ναι με τον ΣΥΡΙΖΑ και με όποιον έχει μία ορθολογική πραγματικότητα στο μυαλό του»…

ΠΗΓΗ: ΠΗΓΗ

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ "ΜΑΡΦΙΝ" ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ... ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ! ΜΗΠΩΣ KATEBAINOYN ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;



ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΡΙΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΤΗΝ MARFIN... ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ...
Η επίθεση με βόμβες μολότοφ, στο υποκατάστημα της τράπεζας Marfin, η οποία οδήγησε σε πυρκαγιά είχε σαν αποτέλεσμα τρεις νεκρούς. Δύο γυναίκες και ένας άνδρας, υπάλληλοι της τράπεζας, βρέθηκαν νεκροί, πιθανόν από τις αναθυμιάσεις. Πρέπει επίσης να προστεθεί ότι έρευνες διεξάγει η Αστυνομία. Οι μολότωφ ρίχτηκαν στην Τράπεζα κατά τη διάρκεια των σημερινών διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας κατά των σκληρών οικονομικών μέτρων που πήρε η κυβέρνηση.

Στην τράπεζα εγκλωβίστηκαν συνολικά 8 άτομα. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα.

Απεγκλώβισαν αμέσως τέσσερις γυναίκες κι έναν άντρα, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με αναπνευστικά προβλήματα σε νοσοκομεία, ενώ αυτοί τους είπαν ότι είχαν παγιδευτεί κι άλλοι υπάλληλοι.

Οι πυροσβέστες ανέβηκαν στους ορόφους και στον τρίτο όροφο, βρήκαν νεκρούς τις δύο γυναίκες και τον έναν άνδρα, οι οποίοι έπαθαν ασφυξία από τους καπνούς. Η μία από τις γυναίκες είχε προσπαθήσει να βγει στο μπαλκόνι αλλά δεν πρόλαβε.

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ MARFIN... ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΘΑΥΡΙΑΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ... ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΡΗ;

ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ

Καμμένοι…Κοψοχέρηδες!



Είναι γεγονός ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των συμπολιτών μας έχουν αγανακτήσει με την κατάσταση στην Ελλάδα, ειδικά τα 2 τελευταία χρόνια και θέλουν την Κυριακή να τιμωρήσουν το σάπιο πολιτικό σύστημα της χώρας. Ως εδώ καλά…
Σε κάποια σκοτεινά γραφεία αυτό είχε προβλεφθεί όμως αρκετούς μήνες νωρίτερα. Έπρεπε να βρεθεί λοιπόν μια λύση ώστε οι αγνοί πατριώτες που θα “αγανακτούσαν” από την μέγιστη κωλοτούμπα του Σα(χλα)μάρα να μην στραφούν στην ΜΟΝΗ Εθνική Λύση που άκουγε στο όνομα Χρυσή Αυγή. Το υλικό τους το προετοίμαζαν χρόνια τώρα. Ένα βουτυρόπαιδο το οποίο ανα διαστήματα το έπαιζε λίγο “ακροδεξιός” για να κρατάει στο μαντρί τους Πατριώτες. Η κωλοτούμπα έγινε κ έτσι ενεργοποιήθηκε το σχέδιο B. Ίδρυση “δεξιού αντιμνημονιακού απο-κόμματος”. Προσθέτουμε στην συνταγή και 10 νεοδημοκράτες βουλευτές για να έχουμε κοινοβουλευτική ομάδα και τα αντίστοιχα προνόμια και έτοιμο το “γλυκό” (στην περίπτωσή μας, ξινό).
ΔΗΑΝΑ – Πολιτική Άνοιξη – ΛΑΟΣ – Ανεξάρτητοι Έλληνες… Όλα απο-κόμματα της ΝΔ! Η Ιστορία ξαναγράφεται και κάποιοι εξακολουθούν να αυταπατώνται για 4η φορά. Πρέπει κάποιος να έχει μνήμη ψαριού για να ξεχνάει και να την ξαναπατάει. Ξεχνάς ότι o Πανούλης μετείχε σε κυβέρνηση με μηδενικό έργο, ψήφισε το Δουβλίνο 2 και ότι πτώχευσε την ΜΟΝΑΔΙΚΗ Ελληνική εταιρεία κατασκευής λευκών συσκευών, ευεργετούμενος από τη βουλευτική ασυλία που τώρα θέλει δήθεν να καταργήσει;
Δεν μπορείς να ξανακάνεις την ίδια κίνηση για 4η φορά και να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα. Θα σε προδώσει ο Ανεξάρτητος Νεοδημοκράτης όπως σε πρόδωσαν και οι υπόλοιποι. Αυτοί όμως βρήκαν την τύχη τους (σκέψου τι απέγινε ο καθένας…), ΕΣΥ;
Πόσες Δευτέρες της ζωής σου ακόμα θα ξυπνάς και θα λες: “να μου κοπεί το χέρι που τον ψήφισα τον π….η;”
Η Χρυσή Αυγή 19 χρόνια πολιτικής δράσης δεν έχει αλλάξει ούτε κόμμα στις θέσεις της.
ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!
Θα σε κοιτάμε στα μάτια και μετά τις εκλογές με το ίδιο παθιασμένο βλέμμα που σε κοιτάζουμε τόσα χρόνια! Παθιασμένο MONO για Ελλάδα και Ιδανικά!
Την Κυριακή κρίνεται το μέλλον το δικό σου και των παιδιών σου, μη τους δώσεις τη χαρά να σε ξαναπροδώσουν!
Ψήφισε τους Ελεύθερους Έλληνες της Χρυσής Αυγής για να ξεβρωμίσει επιτέλους ο Τόπος!


Ηλιόπουλος Παναγιώτης
Υποψήφιος Νομού Μαγνησίας
Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή

www.panagiotisiliopoulos.com

Πέρα από το αντιμνημονιακό προσωπείο: Σύριζα, η ανθελληνική συμμορία. (ΒΙΝΤΕΟ)



Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ


Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ "ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ".


ΤΟΥΣ "ΓΕΥΤΗΚΑΜΕ" ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΜΙΖΕΣ...ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ...ΣΠΑΤΑΛΕΣ...ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ...ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.


ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ,ΜΠΟΡΕΙΣ...


Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ...ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ.

TO "ΑΦΕΝΤΙΚΟ" ΣΟΙΜΠΛΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ Α.Ε ...ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΑΚΟΥΣΕΤΕ;;


ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΟΙΜΠΛΕ- ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ .
ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ 

Ο Σόιμπλε εκβιάζει τους Έλληνες πολίτες να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Είναι προκλητικοί, επεμβαίνουν στις εκλογές και απειλούν με ανοησίες που δεν ισχύουν. Μιλάμε για τους Γερμανούς και τον Σόιμπλε. "Η νέα ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να σεβαστεί τις υπάρχουσες δεσμεύσεις", δήλωσε την Παρασκευή ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προειδοποιώντας ότι σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξουν συνέπειες.

Συγκεκριμένα, σε ομιλία του στην πόλη της Κολωνίας είπε, ότι αν η Ελλάδα εκλέξει μια πλειοψηφία η οποία δεν θα σεβαστεί τις δεσμεύσεις, θα πρέπει να δεχτεί και τις συνέπειες και πρόσθεσε ότι "η συμμετοχή στην ΕΕ είναι μια εθελοντική απόφαση". Αυτό το τελευταίο ειδικά, ήταν μία κούφια απειλή...

Όπως μεταδίδει το Reuters, ίδιος, επανέλαβε ότι η ισπανική κυβέρνηση βρίσκεται στο σωστό δρόμο αλλά χρειάζεται ακόμα χρόνο και τόνισε ότι η οικονομική πολιτική της Γερμανίας δεν θα επηρεαστεί από το αποτέλεσμα των γαλλικών και των ελληνικών εκλογών. Πάντως η βλακεία περί ΕΕ απευθύνεται σε αφελείς. Τι σημαίνει ότι είναι εθελοντική η συμμετοχή; Μήπως δεν συμμετέχει εθελοντικά και η Βρετανία και μάλιστα διατηρώντας το νόμισμά της και αρνούμενη να δεχθεί το τελευταίο δημοσιονομικό σύμφωνο; Εδώ όχι η ΕΕ αλλά η Ευρωζώνη και δεν υπάρχει τρόπος εξόδου...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ψήφισε σύριζα. Έκαναν το παν για να φέρουν τον Παπανδρέου και τον έλεγχο των ξένων.

 
 
Οι εικόνες προέρχονται από το ημερολόγιο της ΑΥΓΗΣ...
έτσι για να μην ξεχνάμε ποιοί επικροτούσαν το ΧΑΟΣ και ποιοί το επιδιώκουν και τώρα...


ΠΗΓΗ: greekalert.com

Ένας νέος χρειάζεται επειγόντως βοήθεια. Ας μην τον αφήσουμε να πεθάνει!

ΈκκλησηΣας παρακαλούμε ΒΟΗΘΗΣΤΕ.Ο Γιώργος μας πρέπει να φύγει ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ.
Είναι  28 χρόνων και εδώ και επτά μήνες νοσηλεύεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών με μια σπάνια μορφή λευχαιμίας, και χρειάζεται να κάνει μεταμόσχευση μυελού των οστών. Έχει βρεθεί δότης με 100% συμβατότητα όμως η επέμβαση δεν μπορεί να γίνει στην Ελλάδα. Οι γιατροί εδώ έκαναν ότι μπορούσαν, αλλά σήμερα οι ελπίδες για να ζήσει του δίνονται από το εξειδικευμένο Νοσοκομείο του Ισραήλ Hadassah. Η οικογένεια έχει συγκεντρώσει μέρος των χρημάτων αλλά δεν επαρκούν.
Χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας.
Όποιος έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει οικονομικά την προσπάθεια του παιδιού να κρατηθεί στη ζωή μπορεί να καταθέσει χρήματα στον λογαριασμό της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ IBAN GR 8701100490000004975436975
ΔΙΑΔΩΣΤΕ την είδηση σε φίλους σας  ώστε να γίνει ευρύτερα γνωστή η
υπόθεση του Γιώργου. Δεν θα ζητούσαμε την βοήθεια σας αν δεν ήταν πολύ μεγάλη ανάγκη.
Ακόμα και η πιο μικρή δωρεά μπορεί να βοηθήσει.
Για περισσότερες πληροφορίες και αποδεικτικά έγγραφα των νοσοκομείων επικοινωνήστε με τα τηλ. της οικογένειας.
6977445357 (Ι. Μακρής)
6944552222 (Ι. Μαρκίδου)
Ο Γιώργος  μας  από 5 χρονών γαλουχήθηκε στην ένωση Ποντίων Νίκαιας που μέλη του είμαστε εμείς  και με τις παραδόσεις μας εξελίχθηκε σε επιδέξιο λυράρη και τραγουδιστή του συλλόγου.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ :30% ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...


ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΕΛΥΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ 50 -100 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ

Αυξημένη κατά 30% η ροή παράνομων μεταναστών το πρώτο τρίμηνο του 2012

Συνεχή αύξηση της μεταναστευτικής ροής παρά την εντατικοποίηση των μέτρων της ΕΛ.ΑΣ., την ανάπτυξη των δυνάμεων του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για τη διαχείριση της επιχειρησιακής συνεργασίας στα εξωτερικά σύνορα (Frontex) και την οικονομική κρίση που πλήττει την Ελλάδα εμφανίζουν τα χερσαία ελληνοτουρκικά σύνορα του Έβρου.

Εκατό έως τριακόσιοι λαθρομετανάστες, ανάλογα με την εποχή και τις καιρικές συνθήκες προερχόμενοι από δεκάδες ασιατικές και αφρικανικές χώρες περνούν καθημερινά σε ευρωπαϊκό έδαφος μέσω Τουρκίας, της χώρας που κατ’ επανάληψη, όπως διατυπώνουν ελληνικές εκθέσεις και εκθέσεις ευρωπαϊκών οργανισμών «παραμένει σταθερά τα τελευταία χρόνια η βασική πύλη εισροής παράνομων μεταναστών προς την Ελλάδα και την Ε.Ε.».

Εν τω μεταξύ, αυξημένη κατά 30% εμφανίζεται

Αντωνάκη (Σαμαρά) πες αλεύρι, ο Αλέφαντος σε γυρεύει...


Τρεις μέρες πριν από τις κρισιμότερες εκλογές της χιλιετίας, αγαπητέ αναγνώστη, έχω ιερό καθήκον να σε πείσω να πας την Κυριακή να ψηφίσεις, για να γυρίσουν (Δευτέρα πρωί) ο ήλιος, η ανάπτυξη ίσως και ο Βαλβέρδε...

Για τον λόγο τούτο επιστρατεύω τα μεγάλα μέσα: το συγκλονιστικό μανιφέστο του Αλέφαντου στο ΤηλεΑστυ (Μουτσάτσου, μάθε μπαλίτσα απ' τον άρχοντα). Ο Νικόλας μου έστειλε μηνύματα σε όλους:

Στον Σαμαρά: «Σας καλάω σε ντιμπέι, κύριοι. Ο ελληνικός λαός καλάει ντιμπέι Βενιζέλο - Σαμαρά. Και οι δημοσιογράφοι αφήστε το παραμύθι. Πρετεντέρη, να του κάνετε ερωτήσεις, πες του "μη μου λες όταν σου λέω να πας στην Ομόνοια, να πάω απ' τα Πατήσια". (σ.σ.: Ακολουθεί πολιτική διαφήμιση). Θα πας εκεί στο ΛΑΟΣ. Αλέφαντος Αναστάσιος του Νικολάου. Αριστούχος. Στο Χάτζβιλντ. Εχει κάνει αεροναυπηγός δυναμικής ρευστών, δεν πήγε στο ΝΑΣΑ, τον ζητάγανε. Κάνε ντιμπέι, Σαμαρά. Φοβιτσάρη, ε φοβιτσάρη».

Στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ: «Εσείς που φοράτε τα βραχιόλια και το φόρεμα και ιστορίες και κάνετε βόλτα με τη Μιμή Ντενίση στο Κολωνάκι, μπορεί να περάσει ο Χριστός δίπλα μεταμφιεσμένος και να πει "παιδιά, δώστε μου μια βοήθεια" και να του πείτε "κάνε μας τη χάρη, πάρτε τον, κύριε αστυνόμε". Τι λέτε, ρε; ΛΑΟΣ - Καρατζαφέρης - Αλέφαντος Νικόλαος (στο σημείο αυτό ο δημοσιογράφος ενημερώνει τον Νικόλα μου ότι δεν είναι ο ίδιος υποψήφιος, αλλά ο γιος του). Ημασταν ΠΑΣΟΚ. Παπουτσή, σε χαιρετήσαμε, πήγαμε ΛΑΟΣ».


ΣΧΟΛΙΟ : ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΡΕ ΑΛΕΦΑΝΤΕ...ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΣ ΛΙΓΟ

ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΚΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ Ο "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΣΑΜΑΡΑΣ

Υποψήφιος της ΝΔ με Τουρκικη σημαια. 
Στη Ροδόπη ο υποψήφιος της ΝΔ Ερχάν Ιμάμογλου στο προεκλογικό του φυλλάδιο έχει τοποθετήσει σε περίοπτη θέση την Τούρκικη σημαία. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο μέσο του φυλλαδίου κάνει ιδιαίτερη μνεία στον πρώην βουλευτή και πράκτορα της...

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΚΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ


ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ...ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΛΑΒΕ .ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ "ΤΣΙΜΠΑΝΕ" ΑΠΟ ΤΑ "ΜΑΓΙΚΑ" ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Προσωπική επιστολή από τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, γνωστοποίησε ότι έλαβε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης, κίνηση που -όπως εκτιμά- αντανακλά το ενδιαφέρον της Μόσχας για τις εξελίξεις στη χώρα μας.

«Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση παρέλαβα επιστολή του προέδρου Πούτιν, που μου διαβίβασε η πρεσβεία της Ρωσίας. Αν και η επιστολή είναι προσωπική, νομίζω ότι αντανακλά το ενδιαφέρον της ομόδοξης Ρωσίας για την πατρίδα μας, γεγονός που το βρίσκω εξαιρετικά ενθαρρυντικό για την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα» δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ..

Πάντως, η επιθυμία του κ. Καρατζαφέρη να είναι κοντά στον Ρώσο πρόεδρο είναι γνωστή.

Αμέσως μετά την επανεκλογή του στον προεδρικό θώκο της Ρωσίας τον περασμένο Μάρτιο, ο κ. Πούτιν έλαβε θερμή συγχαρητήρια επιστολή από τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ., ενώ πριν από μισό μήνα περίπου ο φωτογραφικός φακός είχε «συλλάβει» ανεπίσημη συνάντηση του κ. Καρατζαφέρη με τον στενό συνεργάτη του Ρώσου προέδρου, Ιβάν Σαββίδη, σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.


ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ OI ΠΑΣΟΚ - ΝΔ .Α.Ε : MIA AYTOKTONIA ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ


ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ
Η οικονομική κρίση οπλίζει τους αυτόχειρες - Μία αυτοκτονία κάθε τρεις μέρες
Δεν έχει τέλος το δράμα πολλών οικογενειών στην Ελλάδα, καθώς είναι πλέον πολύ συχνό το φαινόμενο κάποιο από τα μέλη τους να βάζει τέλος στη ζωή του εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Πως δείχνουν τα στοιχεία κάθε τρεις ημέρες ένας άνθρωπος παίρνει τη σκληρή απόφαση και αυτοκτονεί, μεγαλώνοντας τον κατάλογο με τους αυτόχειρες που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.

Μάλιστα όπως αναφέρει και ο μιλώντας στο Πρώτο Θέμα ο Κλινικός Ψυχολόγος – Ψυχίατρος, Δημήτρης Μπούκουρας τονίζοντας ότι επιστημονικές έρευνες έχουν καταγράψει πως μια αύξηση κατά 3% στα επίπεδα της ανεργίας οδηγεί σε αύξηση κατά 4,5% των αυτοκτονιών των ανέργων.

Ο ίδιος διευκρινίζει ότι εκτός από τις οικονομικές δυσχέρειες οι οποίες οδηγούν στην αυτοχειρία.

Χαρακτηριστικό είναι πως μέσα σε λίγες ημέρες περισσότεροι από δέκα άνθρωποι επέλεξαν να δώσουν τέλος στη ζωή τους. Συγκεκριμένα σε Γκύζη και Αγρίνιο ένα 40χρονος και ένας 60χρονος αποφάσισαν να κρεμαστούν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ένας 50χρονος επιχειρηματίας από τον Πύργο. Ενώ στη Λαμία, ένας αγρότης άφησε το τρακτέρ του να κυλήσει και να τον καταπλάκωσε.

Στις 25 Απριλίου...

ΠΡΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΣΟΚ -Ν.Δ Α.Ε


ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ....ΕΣΕΙΣ;;

Δείτε με ποίους συνεργάτες θα σώσει την Ελλάδα ο Καμμένος. (ΒΙΝΤΕΟ)



ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΚΕ ΤΟΝ ΕΛΥΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΔΕΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ...ΦΑΤΗΝ ΤΩΡΑ


ΔΥΣΤΗΧΩΣ Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ...ΣΤΟΜΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΕΛΥΤΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΟΥ,
Η ΟΠΟΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΗΣ Ν.Δ ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Ο ΕΛΥΤΗΣ
Η σύντροφος του Οδυσσέα Ελύτη ζητά να αποσυρθεί η διαφήμιση της ΝΔ
Ενοχλημένη είναι η σύντροφος του νομπελίστα ποιητή Οδυσσέα Ελύτη από προεκλογική διαφήμιση της Νέας Δημοκρατίας στην οποία χρησιμοποιούνται στίχοι από το έργο του «Ήλιος ο Πρώτος».

Στο προεκλογικό αυτό σποτ απεικονίζεται ο Αντώνης Σαμαράς να μιλάει, ενώ κάποια στιγμή απαγγέλλονται οι εξής στίχοι:

«Κι ας μας φωνάζουν αεροβάτες
Φίλε μου όσοι δεν ένιωσαν ποτέ με τι
Σίδερο με τι πέτρες τι αίμα τι φωτιά
Χτίζουμε ονειρευόμαστε και τραγουδούμε!»

Όπως δημοσιεύει το protagon.gr, η Ιουλίτα Ηλιοπούλου, που έχει την ευθύνη για το έργο του ποιητή, ζητεί την απόσυρση της: «Η ποίηση, το ήθος και η σκέψη του Ελύτη αποτελούν εθνικό κεφάλαιο υψίστης σημασίας και όχι ιδιοκτησία κανενός κόμματος. Ας δείξουμε σεβασμό. «Την οργή των νεκρών να φοβάστε και των βράχων τ' αγάλματα!»


iefimerida.gr

Καθηγητής πρότεινε στους φοιτητές του να ψηφίζουν Χρυσή Αυγή καταγγελει η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.- Για τους 23 πανεπιστημιακούς που ζήτησαν να την στηρίζουν....ΜΟΥΓΚΑ


Φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κατήγγειλαν καθηγητή του πως τους πρότεινε να ψηφίσουν στις εκλογές της 6ης Μαΐου τη Χρυσή Αυγή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α, φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων καταγγέλλουν πως μετά το τέλος του μαθήματος, ο καθηγητής προέτρεψε τους παρευρισκόμενους στο αμφιθέατρο να ψηφίσουν «αντιμνημονιακά», να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή.

Το περιστατικό πάντως δε φαίνεται να πήρε έκταση και έληξε με τις έντονες διαμαρτυρίες των φοιτητών.


ΣΧΟΛΙΟ : H ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ 23 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ  ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΔΩ

ΣΩΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ: "ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ" Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ



ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ : ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΑΦΑΝΤΟΣ ΒΟΥΔΑΣ  ΚΑΙ ΓIA 3η ΦΟΡΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ,ΕΚΑΝΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΩΝ !!!
Καραμανλής: Είμαι εδώ για να ενισχύσουμε την προσπάθεια της ΝΔ και του Σαμαρά

Ένα ακόμα μήνυμα στήριξης του Αντώνη Σαμαρά έστειλε ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Κώστας Καραμανλής με την απόφαση του να παραστεί στην ομιλία του ηγέτη της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη.

«Είμαι εδώ για να ενισχύσουμε όλοι την προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά . Την παράταξη που αγαπάμε, την παράταξη την οποία πιστεύουμε, την παράταξη στην οποία στηρίζουμε τις ελπίδες μας για το μέλλον», είπε μιλώντας με δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο «Μακεδονια».

Είναι η τρίτη παρέμβαση Καραμανλή μέσα σε λίγες μέρες σε μια προσπάθεια να βοηθήσει την συσπείρωση του κόμματος ενόψει εκλογών.

.iefimerida.gr

Οι ναζί και οι χαζοί.



Επειδή μας έχουν κουράσει κάθε μέρα με την ίδια καραμέλα περί ναζί κτλπ  έχω να απαντήσω στον Μπένυ, στον Σα(χλα)μαρά, στον κονφερασιέ, στον Ανεξάρτητο Νεοδημοκράτη και στα 3 ορφανά του Μαρξ τα εξής… Αν αυτός :
- Που δακρύζει όταν ακούει τον Εθνικό Ύμνο
- Που νιώθει υπερήφανος που γεννήθηκε Έλληνας
- Που θέλει πίσω την Πατρίδα του από τους εκατομμύρια λαθρομετανάστες
- Που θέλει να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι που έφτασαν την χώρα μας σε αυτό το χάλι
- Που έχει υπηρετήσει με Τιμή τον Ελληνικό στρατό
- Που θέλει να δώσει μια Ελπίδα στην Ελληνική νεολαία για να μην εγκαταλείψει ακόμα μια φορά την χώρα
ονομάζεται από το σάπιο πολιτικό κατεστημένο, που βλέπει την άνοδο των Ελεύθερων Ελλήνων της Χρυσής Αυγής σαν το απόλυτο κακό, “ναζί” τότε δηλώνω ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ!
Σε κάθε άλλη περίπτωση ονομάζω αυτούς που το διαδίδουν συκοφάντες και αυτούς που πιστεύουν ότι υπάρχουν το 2012 στην Ελλάδα Ναζί, ΧΑΖΟΥΣ.
Οι φίλοι της Χρυσής Αυγής έχουν υψηλότατο επίπεδο νοημοσύνης και είναι οι πιο ψαγμένοι απ΄ όλους, δεν πέφτουν στην παγίδα σας.

Είμαστε Έλληνες Εθνικιστές και ΤΙΠΟΤΕ άλλο!

Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Υποψήφιος Νομού Μαγνησίας
Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή

Αύξησαν το έλλειμμα 4,74 δισ. ευρώ ,και θέλουν να τους ψηφίσουμε!


Είναι απίστευτο, αλλά αυτοί που έχουν φέρει την οικονομία σε αυτό το σημείο που θα διαβάσετε παρακάτω ζητάνε την ψήφο μας: Το συνολικό έλλειμμα -μετά και τις πληρωμές τόκων από παλαιά και νέα δάνεια- διευρύνθηκε αντί να μειωθεί μετά από όλη αυτή την οικονομική αφαίμαξη των πολιτών.

Στο α΄τρίμηνο φέτος το δημόσιο στο σύνολό του υποχρεώθηκε να πληρώσει 7 δισ. ευρώ, έναντι μόλις (;) 3,33 δισ. την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι. Έτσι το πλεόνασμα των 2,3 δισ. μετατράπηκε τελικά σε έλλειμμα 4,74 δισ. ευρώ (έναντι ελλείμματος 2,8 δισ. τον ιανουάριο του 2011).
Από τα δεδομένα αυτά φαίνεται πως αν δεν υπάρξει άμεσα ανάπτυξη και σπάσιμο των δεσμών του Μνημονίου, η "δημοσιονομική προσαρμογή" χάνεται στςι αρχές της επόμενης δεκαετίας και αν...

Ούτε ένα σχόλιο δεν έχει γίνει από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για το θέμα αυτό...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου σήμερα...


ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ...

40 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ "ΜΑΣΗΣΑΝ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!


Τα μαλλιά τους τραβάνε οι μεγαλοτραπεζίτες από την καζούρα, ή καλύτερα από την... χασούρα. Ούτε πέντε, ούτε δέκα, αλλά 40 εκατομμύρια ευρώ τσέπωσαν ως δάνεια χιλιάδες λαθρομετανάστες με ψεύτικα στοιχεία και, πολλές φορές, πλαστά έγγραφα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία για τις επισφαλείς απαιτήσεις των τραπεζών, στο διάστημα 2000 - 2009 δόθηκαν από μία μόνο τράπεζα τουλάχιστον 15.000 δάνεια σε λαθρομετανάστες, στην πλειοψηφία τους Πακιστανοί και Αλβανοί, τα οποία δεν εξυπηρετούνται, αφού οι αλλοδαποί δανειολήπτες  πλήρωσαν τις πρώτες 2 - 3 δόσεις και εξαφανίστηκαν.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η αναζήτησή τους δεν απέδωσε μιας και οι περισσότεροι είχαν δηλώσει ψεύτικες διευθύνσεις.

Ενδεικτικά αναφέρουμε την Eurobank η οποία έδινε αφειδώς δάνεια κυρίως σε Αλβανούς, της τάξεως των 15.000 - 20.000 ευρώ.Και προφανώς τα χρήματα αυτά, "ζεσταίνονται" πλέον στις αλβανικές τράπεζες...

Οι εκλεκτοί σύντροφοι του Καμμένου:Ο Γιάννης Δημαράς και η θαυμαστή πολιτική του συνέπεια.(ΒΙΝΤΕΟ)



ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΑ ΕΥΕΛΠΙΣΤΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ!

Γ. Δημαράς: Όχι σε Καμμένο, συζητάμε με ΣΥΡ - ΣΥΝ
Έχουμε ξεκινήσει εδώ και 1,5 χρόνια κουβέντα με όλους τους πολιτικούς χώρους, σε μία προσπάθεια να συναντηθούν όλες οι αντιμνημονιακές δυνάμεις και να απευθυνθούμε στον ελληνικό λαό. Έχω συζητήσει με όλους, δεν έχω βρει όμως και δεν έχω ακούσει κάποια απήχηση σε αυτό το πλαίσιο. Με τον κ.Καμμένο αποκλείεται η συνεργασία. Με ΣΥΡΙΖΑ και Συνασπισμό συζητάμε. Σήμερα ήταν μία συνάντηση, μένουν άλλες δύο ημέρες να δούμε πώς μπορούμε να συναντηθούμε, αλλά αυτό δεν εξαρτάται από εμάς.

Παραλήρημα Τσίπρα εναντίον των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Άλλη μία είδηση που δεν προέβαλαν τα "πατριωτικά" ιστολόγια που πρόσκεινται στον Καμμένο.



ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΓΕΙ Ο ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ.

ΤΣΙΠΡΑΣ: «Η Ελλάδα στέλνει στρατεύματα στο Αφγανιστάν για να βομβαρδίζονται εκεί άμαχοι.»

Επειδή αρκετά περιμέναμε μία απάντηση ειδικά από το ΥΠΕΘΑ και την Διεύθυνση Ενημέρωσης, προς τον Πρόεδρο της Κ.Ο του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ όσον αφορά την δραστηριότητα των Ελληνικών Ένοπλων Δυνάμεων στο Αφγανιστάν, επιθυμούμε να πληροφορήσουμε περί της αποκατάστασης της αλήθειας τον κύριο Τσίπρα και τους συντρόφους του, παλιούς και νέους.

Σε αντιμιλιταριστικό παραλήρημα κατά των ΕΔ και των συμμαχικών υποχρεώσεων της χώρας μας που ούτε αυτές μετά τις οικονομικές αναγνωρίζει προέβη ο Πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ κατά της χθεσινή του διακαναλική συνέντευξη. Η ακριβής φράση που αφορούσε την μεταναστευτική πολιτική του συνδυασμού του ήταν: «Όσο η Ελλάδα στέλνει στρατεύματα στο Αφγανιστάν για να βομβαρδίζονται εκεί άμαχοι, τόσο περισσότερο θα έχουμε ρεύματα μεταναστευτικότητας από το Αφγανιστάν και από άλλες περιοχές και εδώ στην Ελλάδα.»

Το παραλήρημα ανθελληνισμού της υποψηφίας βουλευτού Πειραιά, Μαρίας Ρεπούση (βίντεο)

 Η υποψήφια βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς στον Πειραιά, Μαρία Ρεπούση, προκαλεί και πάλι!

 


http://ellas2.wordpress.com

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Η βρετανική Sunday Times για την άνοδο της Χρυσής Αυγής


Η βρετανική εφημερίδα αναφέρεται στην άνοδο της Χρυσής Αυγής και εξηγεί ότι ο θυμός, η αύξηση της εγκληματικότητας και η ανεργία δίνουν ώθηση στα ποσοστά της.
Μάλιστα δίνει το παράδειγμα ενός οδηγού ταξί ο οποίος αντί να καταγγείλει την επίθεση που δέχθηκε από αλλοδαπό στη αστυνομία πήγε στη Χρυσή Αυγή.

Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα οι εκλογές της 6ης Μαΐου δεν αναμένεται να λύσουν κάποιο από τα σοβαρά προβλήματα της χώρας. Αντίθετα, μια σημαντική πιθανότητα είναι μετά τις εκλογές αυτές να προκύψει χάος.

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, αναφέρει η εφημερίδα, το κόμμα της «Χρυσής Αυγής» που υπόσχεται να διώξει όλους τους ξένους και να «σφραγίσει» τα ελληνικά σύνορα με ναρκοπέδια ετοιμάζεται να μπει στο κοινοβούλιο για πρώτη φορά με ένα ποσοστό περί το 5% των ψήφων που ισοδυναμεί με περίπου 15 βουλευτές αλλά και με ένα έμβλημα το οποίο θυμίζει την «σβάστικα».

Στην περίπτωση αυτή κάτι τέτοιο θα είναι καταστροφικό αναφέρουν στους Sunday Times πολιτικοί αλλά και εκπρόσωποι οικονομικών φορέων της Ελλάδας.

Όχι, μόνο, γιατί οι νεοναζιστές - μέλη της «Χρυσής Αυγής» χρησιμοποιούν το γνωστό ναζιστικό χαιρετισμό αλλά, ταυτόχρονα, γιατί εκφράζονται και φόβοι για πιθανές επιθέσεις σε βουλευτές της Αριστεράς από την πρώτη κιόλας ημέρα της νέας βουλής. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται μπορεί τελικά τα μέλη του ναζιστικού κόμματος να καταφέρουν να περάσουν μέσα στο χώρο της Βουλής ακόμη και αντικείμενα που μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως όπλα, για παράδειγμα ρόπαλα του μπέιζ - μπολ.

Οι αναλυτές μιλώντας στους Sunday Times εκφράζουν το φόβο τους στην περίπτωση που δεν μπορέσει να υπάρξει μια συμφωνία ανάμεσα σε πολιτικές δυνάμεις για σχηματισμό κυβέρνησης, ότι στην περίπτωση του εκλογικού αδιεξόδου η χώρα θα περιέλθει σε αναρχία.

Σύμφωνα με δηλώσεις πολιτικών στη βρετανική εφημερίδα ένας από τους λόγους για τον οποίο η παράταξη της Χρυσής Αυγής σε ορισμένα σημεία της χώρας αγγίζει το 10% είναι και αυτός της διανομής βασικών ειδών διατροφής σε αναξιοπαθούντες.

newsbomb.gr

ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΕΚΑΨΑΝ ΜΕ ΜΟΛΟΤΩΦ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΗΣ "ΞΑΝΘΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ".





Το μηχανάκι της "ξανθιάς του Αγίου Παντελεήμονα", όπως αρέσει στους άπλυτους να την αναφέρουν, της Θέμις Σκορδέλη που είναι υποψήφια με την Χρυσή Αυγή στην Α' Αθηνών, έβαλαν στο μάτι α΄γνωστοι κουκουλοφόροι που προσέγγισαν και με μολότωφ δημιούργησαν το αποτέλεσμα που βλέπετε. Σύμφωνα με πληροφορίες που δόθηκαν στην Αστυνομία ένας εκ των δραστών ήταν αλλοδαπός ασιατικής καταγωγής, κοντός με ίσια μαλλιά, φορούσε μαύρα ρούχα και είχε μαύρο σακίδιο στην πλάτη. Μέρα μεσημέρι παρακαλώ στην Αχαρνών...

ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ

Σ .ΧΙΟΣ :ΣΤΙΣ 6 ΜΑΗ ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ



Όταν υπάρχουν παπούληδες και γριούλες που χειροφιλούν το βρώμικο χέρι του πολιτικού, όταν υπάρχουν γεροκούγελα και ραμολιμέντα που ασπάζονται τους προδότες της χώρας, τότε γίνεται επιτακτική ανάγκη αυτό που μας είπε έξυπνα ένας αναγνώστης μας:

"ΚΡΥΒΩ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ". Βεβαίως αντιλαμβάνεστε ότι πέραν της μεταφορικής έννοιας των πραγμάτων και του χιούμορ που κάνουμε, κάπου πρέπει να αρχίσουμε να το σκεφτόμαστε αποφεύγοντας βέβαια τα οικογενειακά δράματα. Δύναμη χρειάζεται. Και τόλμη.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

makeleio.gr

"AΔΕΙΑΣΕ" Η ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΑΛΛΟΙ 30 ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ


ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ , 30 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ ,ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΑΛΛΟΙ 300 ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ
Ακόμη 30 μετανάστες οι οποίοι δεν διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στην χώρα μας μεταφέρθηκαν σήμερα στο κέντρο προσωρινής κράτησης στην Αμυγδαλέζα.

Οι συγκεκριμένοι αλλοδαποί συνελήφθησαν σε ελέγχους που πραγματοποίησε η ΕΛΑΣ στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων - σκούπα.
    
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, μέχρι τις 15 Μαΐου θα έχουν μεταφερθεί 220 μη νόμιμοι μετανάστες.

Οταν ολοκληρωθούν τα έργα υποδομής, το κέντρο κράτησης θα έχει τη δυνατότητα να στεγάσει περίπου 1.000 άτομα.

protothema.gr

ΣΟΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΗΝ "ΕΠΕΣΑΝ" ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ


ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
Σομαλοί μικροπωλητές τραυμάτισαν με ξυράφι εκπρόσωπο του ΛΑΟΣ
Eπίθεση σε δύο διαφορετικές περιοχές του λεκανοπεδίου δέχθηκαν δύο αυτοκινούμενα εκλογικά περίπτερα του ΛΑΟΣ. Στη μία μάλιστα από τις περιπτώσεις-όπως καταγγέλλει το γραφείο τύπου του κόμματος, Σομαλοί μικροπωλητές τραυμάτισαν με ξυράφι εκπρόσωπο τους.

Από το Γραφείο Τύπου του ΛΑΟΣ εξεδόθη η ακόλουθη ανακοίνωση:

ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ Ν.Δ

ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑΣ  ΣΑΜΑΡΑΣ . ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ.
Διαβαζουμε απο το iefimerida.gr:
ΝΔ: Διαφημιστικό βίντεο με την Αγία Σοφία χωρίς μιναρέδες
Άρωμα...Μεγάλης Ελλάδας έχει το νέο προεκλογικό σποτ της ΝΔ, η οποία επιχειρεί πέρα από την παρουσίαση της πολιτικής φιλοσοφίας του Αντώνη Σαμαρά, να αγγίξει και τις πατριωτικές χορδές των δεξιών και ακροδεξιών ψηφοφόρων. Για αυτό το σκοπό επιστρατεύθηκε και η Αγία Σοφία, η οποία «φιγουράρει»...χωρίς μιναρέδες!


Στο προεκλογικό βίντεο, ο Πρόεδρος της ΝΔ μιλάει...

Σκέτη απόλαυση: Οι εθνοσωτήρες Καμμένος-Καζάκης αλληλοκατηγορούνται. Να τους χαίρονται οι πατριώτες της φάπας που έπιναν νερό στο όνομα τους. (ΒΙΝΤΕΟ)



ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ: ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΝΑΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.

Άρες - μάρες - κουκουνάρες, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει ο Πάνος, όταν τον στριμώχνουν: ΔΕΝ ΑΡΝΕΙΤΑΙ τα όσα είπε ο Καζάκης περί χρηματισμού (στο θέμα που πρώτοι αναδείξαμε με σχετική μας ανάρτηση), αλλά πετάει...την μπάλα στην εξέδρα με "καταγγελίες" για ΝΔ, Goldman Sachs και Θεοδωράκη!
Δηλαδή, για να καταλάβουμε: Έχει σχέση ο Καζάκης με τη ΝΔ;

Και...βίο στην Goldman Sachs;;;

Ας τον κρίνουν οι ψηφοφόροι του: Εμείς λέμε μόνο, πως η γραφικότητα έχει και τα όριά της!

Υ.Γ. Γιατί "άσπιλε" και "αμόλυντε" Καμμένε δεν πας τον Καζάκη στα δικαστήρια, αφού σε "λασπολογεί"; ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΝΤΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΛΕΑΣΕΙΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ;


ΠΗΓΗ: ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Tσίπρας: να βάλουμε τους λαθρομετανάστες στα δεκάδες άδεια κτίρια που έχει το κράτος (σε λίγο και στα σπίτια σας, ήθελε να πει… αλλά το φυλάει για έκπληξη…).



ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΘΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ" ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΙΑΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ.

Η άποψη αυτή του αθεράπευτα αμετανόητα ανυποχώρητα και αταλάντευτα λαθρομεταναστολάγνου Τσίπρα ακούστηκε στην κρατική τηλεόραση σήμερα το πρωϊ

BBC: Η Ελληνική ακροδεξιά ελπίζει σε μιά νέα αυγή


Ρεπορτάζ για την Χρυσή Αυγή και για τους λόγους που Έλληνες πολίτες δηλώνουν ότι θα την ψηφίσουν φιλοξενεί το BBC.

Ο ανταποκριτής Μαρκ Λόουεν γράφει ότι «πολλοί θεωρούν τα μέλη της Χρυσής Αυγής βίαιους εξτρεμιστές, αλλά οι υπερεθνικιστές εμφανίζουν τώρα, εν μέσω κρίσης, την πιο ανθρώπινη πλευρά τους, πρσφέροντας βοήθεια σε αναξιοπαθούντες - και κερδίζουν ψήφους».

«Γιατί να μην ψηφίσω Χρυσή Αυγή; Μας βοηθάνε, πρέπει να τους δώσω κάτι σε αντάλλαγμα», είπε στον βρετανό ρεπόρτερ μια 76χρονη καρκινοπαθής, κάτοικος σε υποβαθμισμένη γειτονιά του κέντρου, όπου έχει αυξηθεί κατακόρυφα η εγκληματικότητα, συχνά με δράστες μετανάστες...

Το EXTRA3 "ξεβράκωσε" τον Αϊβαλιωτη για την δήθεν επίθεση απο τους χρυσαυγιτες.


Ο ΨΕΥΤΗΣ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ TOY ΛΑ.Ο.Σ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ ΣΑΝ ΠΕΡΙΠΛΑΝΟΜΕΝΟΣ ΘΙΑΣΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΨΕΥΔΗ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΟ ΕΧΤRA 3.
META THN ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ MAKELEIO.GR ,ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΚΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ,ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ Ο ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ME THN ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΚΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ


ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΟΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Πολυτέλεια για τον Καμμένο το θέμα της παιδείας! (ΒΙΝΤΕΟ)



ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ. ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΥΤΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΣΑ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ" ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΒΙΝΤΕΟ; ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΟΥΣ...

http://www.youtube.com/watch?v=JVspfVa7lQ4

ΕΦΑΓΕ ΚΡΑΞΙΜΟ Ο ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ (BINTEO)


ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΛΗ ΣΕ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ 1000 ΘΕΣΕΩΝ.

O Αντώνης Σαμαράς ανέβηκε στο βήμα καταχειροκροτούμενος από τους οπαδούς του κόμματος που έχουν κατακλύσει το χώρο του γηπέδου, αν και κατά την είσοδό του στο χώρο έγινε αποδέκτης διαμαρτυριών από συγκεντρωμένους, αγανακτισμένους πολίτες που διαδήλωναν κατά του μνημονίου.

Ο αρχηγός της ΝΔ άρχισε την ομιλία του κάνοντας λόγο για νέα μεταπολίτευση. Αναφέρθηκε επίσης στην τρομοκρατία της αριστεράς, στο ΠΑΣΟΚ που όπως είπε κυβέρνησε με ψέματα. Στο επίκεντρο του λόγου του και όσοι προχώρησαν στη δημιουργία νέων κομμάτων αλλά και τα σενάρια συνεργασιών.

Νωρίτερα ο κ. Σαμαράς είχε καταλύσει στο ξενοδοχείο "Αστήρ" όπου συναντήθηκε με στελέχη του κόμματος. Σύμφωνα με το dete.gr, όπως και στην συγκέντρωση Βενιζέλου έτσι και σε αυτήν του Σαμαρά... δεν έλειψαν τα πούλμαν. Αν και το γήπεδο της ΕΑΠ χωρά 1.000 άτομα, τουλάχιστον 5 πούλμαν εντοπίστηκαν στην παραλιακή ζώνη.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ TΩΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΏΝ :

"ΘΑ" καταργήσει τον λαθρονόμο του Ραγκούση λεει ο Αντωνάκης Σαμαράς


Βγάζει τα τελευταία βαριά "ΘΑ" ο Ελλαδέμπορας Σαμαράς . Θυμήθηκε τον νόμο Ραγκούση για τους λαθρομετανάστες . Ξέχασε που άνοιξε τα σύνορα στην Αλβανία με αποτέλεσμα να γίνει η Ελλάδα έρμαιο των Αλβανών.
Διαβαζουμε απο το eglimatikotita.gr:
Με μια εκτενή αναφορά στο μεταναστευτικό ζήτημα και με τη δέσμευση πως ο πρώτος νόμος που θα περάσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα είναι αυτός που θα καταργεί το νόμο Ραγκούση για τους λαθρομετανάστες εμφανίστηκε ο Αντώνης Σαμαράς στην προεκλογική του ομιλία στο κλειστό γυμναστήριο της ΕΑΠ στην Πάτρα.....
Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε χαρακτηριστική αναφορά στα όσα έχουν περάσει οι κάτοικοι της Πάτρας από τους λαθρομετανάστες, λέγοντας πως....

"ΛΑΔΩΣΑΤΕ ΤΟ ΑΝΤΕΡΑΚΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ" ΛΕΝΕ ΜΕ ΤΙΜΗ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ (BINTEO)

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΘΡΑΣΟΣ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΤΟΝΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΛΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΝΤΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.



ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ (ΕΛ)ΛΑΔΕΜΠΟΡΟΥΣ.

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Ισλαμική ανωμαλία: Νόμος επιτρέπει στους Αιγύπτιους σεξ με τις νεκρές συζύγους τους!



ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΖΑΜΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ.

Εντονες αντιδράσεις σε όλη τη χώρα έχει προκαλέσει η είδηση της εφημερίδας Al Arabiya ότι κατοχυρώνεται με νόμο το δικαίωμα του άντρα στην «αποχαιρετιστήρια συνουσία» με την σύζυγό του έως και έξι ώρες μετά το θάνατό της.

Ο αμφιλεγόμενος νέος νόμος θα κατατεθεί στο κοινοβούλιο της Αιγύπτου μετά τον μεγάλο ντόρο που προκάλεσε πέρσι τον Μάιο ο Μαροκινός κληρικός Ζαμζαμί Αμπντούλ Μπάρι ο οποίος υποστήριξε ότι ο γάμος παραμένει σε ισχύ ακόμη και μετά τον θάνατο ενός εκ των συζύγων. Είχε επίσης υπογραμμίσει ότι και οι γυναίκες έχουν το δικαίωμα στο μετά θάνατον σεξ εάν το επιθυμούν...

Οι οργανώσεις για τα δικαιώματα των γυναικών έχουν επίσης ξεσηκωθεί και με την πρόθεση των Ισλαμιστών του κοινοβουλίου να μειώσουν το όριο ηλικίας για τις γυναίκες που επιθυμούν να παντρευτούν στα 14 χρόνια ενώ ο υπάρχον νόμος απαγορεύει τον γάμο στα κορίτσια κάτω των 16 ετών.

ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ ΑΕ - ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Συγκλονιστικά είναι τα αποτελέσματα μία εβδομάδα πριν από τις εθνικές εκλογές, σε δημοσκόπησεις που παρήγγειλε ξένη δυτική πρεσβεία για τις πέντε μεγάλες περιφέρειες του νομού Αττικής (Α', Β' Αθηνών και Υπόλοιπο Νομού) και του νομού Πειραιώς (Α' και Β' Πειραιώς), όπου οι έννοιες μεγάλα και μικρά κόμματα έχουν αντιστραφεί εντελώς!

Για την ακρίβεια δεν υπάρχουν πια "μεγάλα" κόμματα, αλλά τρία έως πέντε κόμματα που ξεπερνούν το 10%, με εντυπωσιακή περίπτωση το Υπόλοιπο νομού Αττικής (Περιφέρεια Αττικής), όπου ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή καταγράφει σχεδόν το διπλό (!) ποσοστό από το ... ΠΑΣΟΚ.

Τα ευρήματα της δημοσκόπησης είναι απόλυτα έγκυρα (όπως μόνο το defencenet.gr έχει ενημέρωσει ημέρες πριν από τις διαρροές των υπόλοιπων μέσων για τα αποτελέσματα των μυστικών δημοσκοπήσεων) και έχουν προκαλέσει μεγάλη εντύπωση ακόμα και στα ίδια τα στελέχη της εταιρείας που έκανε την δημοσκόπηση.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτά στην Α Αθηνών έχουμε ποσοστά εκλογικής επιρροής (χωρίς αναγωγή αναποφάσιστων):

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ ΙΔΡΥΣΑΝ


Οι Θεσσαλονικείς ανέκαθεν είχαν διάθεση για χιούμορ και τις περισσότερες φορές, αυτό είναι πολύ εύστοχο.
Μια παρέα από τη συμπρωτεύουσα, αποφάσισε να ιδρύσει το κόμμα του φραπέ.

Έτσι, έφτιαξαν το καταστατικό για το Μ.Μ.Σ.ΤΑ (Μιμήσου Τα), το οποίο προβλέπει:

1. Το κόμμα δεν είναι ούτε μνημονιακό ούτε αντιμνημονιακό. Είναι διαφορετικό.

2. Στο κόμμα δεν μπορούν να παρεισφρήσουν πρώην βουλευτές, πρώην νομάρχες, πρώην Δήμαρχοι, πρώην πρωθυπουργοί, πρώην γκόμενες, ούτε κι οι επόμενες. Θέλουμε ησυχία. Επιτρέπεται μόνο η προσχώρηση μετανοημένων αντιδημάρχων και αμετανόητων χαλαρών.

3. Βασική Αρχή του είναι το … Χαλαρά!!!

4. Στόχος μας είναι η εξίσωση του βασικού μισθού με τους μισθούς του προνομιούχου Μπαγκλαντές, ήτοι 2.000 € το μήνα για 16 μήνες + έξοδα κίνησης + έξοδα διασκέδασης.

5. Για τους βουλευτές του κόμματος...