Σάββατο 12 Μαΐου 2012

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ: OI ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΚΕ


ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΘΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ




ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ Μ. ΜΑΙΛΗ  ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΒΑΛΕ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ 2:05

Απίστευτο! Ο αμερικανοτσολιάς Χατζηνικολάου απέλυσε υπάλληλο του γιατί έβρισε στο twitter τον λάτρη του Ενβέρ Χότζα, Γλέζο!



ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ REAL FM ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ, ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΤΡΑΓΚΑΣ, ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ.

Η πρώτη απόλυση από το Twitter στην Ελλάδα είναι γεγονός και φέρει την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, γράφει στο twitter ο υπάλληλος του Real fm για τον ιστορικό ηγέτη της... Αριστεράς, Μανώλη Γλέζο, «Ρε αι γ… Γλέζο, βρομιάρη κομμουνιστή»!

Αμέσως κάποιος που τον ακολουθεί γράφει του Νίκου Χατζηνικολάου, «Να τον χαίρεσαι»! Και απαντά ο Νίκος Χατζηνικολάου,

Τριτοκοσμικές εικόνες με χιλιάδες λαθρομετανάστες στην Θήβα (βίντεο)

Τριτοκοσμικές εικόνες με χιλιάδες λαθρομετανάστες στην Θήβα . Έτσι θέλουν να κάνουν όλη την Ελλάδα οι "προοδευτικοί".
Κραυγή αγωνιάς απο τους κατοίκους της περιοχής που βλέπουν την περιοχή τους να εχει μετατραπεί σε γκέτο.
Παρακολουθήστε το αποκαλυπτικό βίντεο :


ΠΗΓΗ

ΑΓΡΙΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (BINTEO)


Τρομερό ξύλο ανάμεσα σε οπαδούς Παναθηναϊκού και Γαλατά!
Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η πλατεία Ταξίμ με συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και της Γαλατσαράι. Μαχαιρώθηκε νωρίτερα οπαδός της Φενέρ. 
Λίγο πριν υπήρξαν συμπλοκές κοντά στην Αγία Σοφία μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού και ήταν μόνο η αρχή του κακού για όσα γίνονται σήμερα στην Πόλη. Λίγο αργότερα ξεκίνησαν οι συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς της Γαλτασαράι και της Φενέρμπαχτσε που παίζουν το βράδυ στην έδρα της δεύτερης.
Αποτέλεσμα αυτών των επεισοδίων ήταν να μαχαιρωθεί ένας φίλαθλος της Φενέρ, μόλις 12 ετών όπως αναφέρουν τα τουρκικά μέσα!
Στον κακό χαμό όμως ανακατεύτηκαν μετά και οπαδοί του Παναθηναϊκού! 
Συγκεκριμένα στην πλατεία Ταξίμ συναντήθηκαν με οπαδούς της Γαλατά και δείτε τί έγινε:

* Η φωτογραφία και τα video είναι από την ιστοσελίδα της τουρκικής Ηurriyet.


ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΛΛΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΡΥΒΔΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ (ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΑΔΗ).



Με νωπή την λαική εντολή της περασμένης μόλις Κυριακής,κάποιος οφείλει να παρατηρήσει πως τα εκλογικά αποτελέσματα κατέδειξαν την πρόθεση του κόσμου να αλλάξει τα πράγματα βάζοντας ένα τέλος στην εποχή του δικομματισμού και αναδεικνύωντας δυνάμεις οι οποίες μέχρι πρότινος ήσαν στο περιθώριο της πολιτικής διεργασίας ή και κατείχαν μικρό ποσοστό ως κοινοβουλευτική εκπροσώπηση. Η αλήθεια είναι πως το κτήνος του δικομματισμού υπέστει συντριπτικό πλήγμα,πως οι εκλογές αυτή την φορά δεν είχαν ως πρώτο κόμμα την αποχή και πως η πρόθεση του κόσμου να περάσει το μήνυμα για ουσιαστική αλλαγή κατέστη κάτι παραπάνω απο προφανής,μαζί όμως με όλα αυτά τα μάλλον θετικά,κατέστη σαφές και η στροφή προς κόμματα της αριστεράς κάτι που δεν αποδεικνύει απαραίτητα πως οι εκλογές αυτές ήσαν απαραίτητα και εκλογές υπεύθυνης στάσης του κόσμου απέναντι στο σύνολο και την πατρίδα που τόσο πολύ υπέφερε δεκαετίες απο τον δικομματισμό και το πελατιακό κράτος. Άραγε οι πολίτες που τίμησαν με την ψήφο κομματικούς σχηματισμούς όπως ο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζουν επακριβώς το τι πρεσβεύει ;

Καπα Research: 5,8 % Η Χρυσή Αυγή παρά τον πόλεμο λάσπης που συνεχίζεται και μετεκλογικά.


Παρά τον πόλεμο λάσπης που συνεχίζεται και μετεκλογικά ,η Χρυσή Αυγή παραμένει σε υψηλά ποσοστά στην πρόθεση ψήφου.
Ανάλογα ποσοστά είχε και πριν τις εκλογές και όπως είδαμε την ψήφισε το 7% των Ελλήνων που πήγαν στις κάλπες 
Λίγες ώρες πριν την κρίσιμη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, η τρίτη κατά σειρά δημοσκόπηση, αυτή τη φορά από την Καπα Research φέρνει τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα με ποσοστό 20,5%.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, η οποία θα δημοσιευτεί στο Βήμα της Κυριακής ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει ανοδική πορεία με την πρόθεση ψήφου σε αυτόν να αγγίζει το 20,5%.

Η Νέα Δημοκρατία έχει 18,1% ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 12,2% και το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου με 8,4%.

Το ΚΚΕ υποχωρεί στο 6,5% και η Χρυσή Αυγή στο 5,8%. Τέλος, η ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη συγκεντρώνει στην πρόθεση ψήφου 5%.

iefimerida

ΣΚΟΠΙΑ: ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ ΦΩΝΑΖΑΝ «ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ»!


Συνεχίστηκαν και την Παρασκευή 11 Μαϊου οι διαδηλώσεις Αλβανών μειονοτικών στα Σκόπια. Οι αρχές έχουν συλλάβει Αλβανούς μειονοτικούς για τη δολοφονία πέντε σκοπιανών στα μέσα Απριλίου. Η διαδήλωση στα Σκόπια ξεκίνησε ειρηνικά, αλλά πολλοί από τους μειονοτικούς φώναζαν «θάνατος στους Χριστιανούς».
Οι διαδηλωτές ζητούσαν την απελευθέρωση των συλληφθέντων Αλβανών, και τη σύλληψη «των πραγματικών δραστών των δολοφονιών», ενώ μετά τη διαδήλωση έσπασαν με πέτρες τα παράθυρα κυβερνητικού κτιρίου.
Διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν επίσης, στο Τέτοβο και το Κουμάνοβο, αλλά ήταν μικρότερης κλίμακας. Οι αρχές απέφυγαν να προχωρήσουν σε συλλήψεις
.http://www.liako.gr/intro/

Η προσφορά των λαθρομεταναστών στον πολιτισμό!! Βίασαν 630 ανήλικα κορίτσια!!!

Σοκ έχουν προκαλέσει στην Βρετανία οι αποκαλύψεις για την αποτρόπαια δράση συμμορίας που φέρεται να έχει βιάσει πάνω από 630 νεαρά κορίτσια- ακόμη και 13 ετών- την τελευταία πενταετία. Τα θύματα έζησαν εφιαλτικές στιγμές καθώς βιάζονταν κατ' εξακολούθηση, ενώ υποχρεώνονταν να καταναλώσουν αλκοόλ και να πάρουν ναρκωτικές ουσίες. Εννέα από τους...
συλληφθέντες δράστες- ασιατικής καταγωγής- κρίθηκαν ένοχοι για τους βιασμούς τουλάχιστον 47 κοριτσιών.

Οι 9 δράστες 22-59 ετών πλησίαζαν τα κορίτσια κυρίως το βράδυ, σε χώρους όπως τα ταχυφαγεία και εκμεταλλευόμενοι το νεαρό της ηλικίας τους, τα μεθούσαν, τους χορηγούσαν ναρκωτικές ουσίες και τα προωθούσαν σε διάφορα σπίτια στην βόρεια Βρετανία όπου τα μετέτρεπαν σε αντικείμενα του σεξ, βιάζοντάς τα κατ' εξακολούθηση.

Οι 8 εκ των καταδικασθέντων δραστών είναι από το Πακιστάν, ενώ ο ένατος είναι από το Αφγανιστάν και είχε κάνει αίτηση για άσυλο. Όπως αναφέρει η Guardian, πιστεύεται ότι τουλάχιστον άλλα 50 μέλη του «δικτύου» διαφεύγουν της σύλληψης.

Σύμφωνα με τους Times ο αριθμός των θυμάτων είναι ασύλληπτος. Ιδρύματα της Βρετανίας έχουν καταγράψει τουλάχιστον 631 περιπτώσεις κοριτσιών που διακινούνταν από συμμορίες για σεξ την τελευταία 5ετία, εκ των οποίων οι 187 περιπτώσεις σημειώθηκαν τους τελευταίους 10 μήνες.

Δυο εκ των θυμάτων πιστεύεται ότι έχασαν τη ζωή τους, μια 13χρονη έμεινε έγκυος και αναγκάστηκε να αποβάλλει, ενώ μια 15χρονη κατήγγειλε ότι βιάστηκε από 25 άνδρες Πακιστανικής καταγωγής μέσα σε μια νύχτα.

Οι αποκαλύψεις προκαλούν τρόμο, αποστροφή αλλά και αγανάκτηση όχι μόνο για το δράμα των άτυχων κοριτσιών, όσο και για το γεγονός ότι οι προ 4ετίας καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση μιας 15χρονης δεν ερευνήθηκαν και δεν αξιοποιήθηκαν για τον εντοπισμό των εγκληματιών, καθώς η μάρτυρας δεν είχε κριθεί «αξιόπιστη».


Πηγή: http://www.dailymail.co.uk

ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ


Πρόκληση για τους εργαζόμενους στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα αποτελούν οι αυξήσεις στα επιδόματα που αφορούν στα εκτός έδρας τις οποίες αποφάσισε να δώσει σε υπαλλήλους της η διοίκηση της ΔΕΗ.

Οι αυξήσεις δόθηκαν λίγο μετά τη δέσμευση του υπουργείου Οικονομικών στις Βρυξέλλες ότι θα υπογραφούν νέες συλλογικές συμβάσεις στις ΔΕΚΟ, οι οποίες θα προβλέπουν ψαλίδι στις πρόσθετες παροχές.

Να σημειωθεί ότι σε πολλές περιπτώσεις οι πρόσθετες αποδοχές είναι υψηλότερες από τους βασικούς μισθούς, ενώ οι αυξήσεις που δόθηκαν αγγίζουν και το 72%.

Εν μέσω σκληρής λιτότητας, οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ συμφώνησαν με τη διοίκηση η αποζημίωση για διατροφή εκτός έδρας να αυξηθεί από 29 στα 50 ευρώ και η διανυκτέρευση από 34 στα 50 ευρώ.

Αλλαγές έγιναν όμως και σε ό,τι αφορά ....

Πολυπολιτισμός : Με 25 ραβδισμούς τιμωρήθηκε γελοιογράφος στο Ιράν


Κατακραυγή εντός και εκτός Ιράν έχει προκαλέσει η καταδίκη του ιρανού γελοιογράφου Μαχμούντ Σοκράγιε σε 25 ραβδισμούς επειδή βουλευτής προσεβλήθη από ένα σκίτσο του.

Γελοιογράφοι κατήγγειλαν την απαράδεκτη μεταχείριση του συναδέλφου τους. Ο Σοκράγιε πέρασε από δίκη επειδή ο ιρανός βουλευτής Αχμάντ Λόφτι Αστιάνι ένιωσε προσβεβλημένος από σκίτσο που τον απεικόνιζε στην εφημερίδα «Nameye Amir», η οποία εκδίδεται στην πόλη Αρακ, πρωτεύουσα της επαρχίας Μαρκάζι, στο κεντρικό Ιράν.

Το ημι-επίσημο πρακτορείο Ilna μετέδωσε ότι το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον σκιτσογράφο για την προσβολή της υπόληψης του βουλευτή, και τον καταδίκασε στην ποινή των ραβδισμών.

Στο σκίτσο, ο Αστιάνι εμφανίζεται σε ποδοσφαιρικό γήπεδο, σαν παίκτης, με μια συγχαρητήρια επιστολή στο ένα χέρι και το πόδι του επάνω στην μπάλα. Στο μέτωπο του βουλευτή φαίνεται ένα σκούρο σημάδι, που έχουν συνήθως οι ευσεβείς σιίτες μουσουλμάνοι, επειδή λέγεται ότι προκαλείται από τις συνεχείς μετάνοιες κατά την προσευχή...

Το Ε.ΛΑ.Μ. απαντά στην σταλινική προπαγάνδα του Χριστόφια


Τα "αντιφασιστικά" αντανακλαστικά πολλών βγήκαν στην επιφάνεια μετά την μεγάλη επιτυχία του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή στις βουλευτικές εκλογές της Ελλάδος. Όλοι οι πολιτικοί χώροι, μηδενός εξαιρουμένου, ενώθηκαν μπροστά στον "φασιστικό" κίνδυνο και καταδίκασαν με δηλώσεις τους, την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Την τιμητική θέση των επικριτών μας βέβαια, κατέλαβε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας, ο οποίος με δηλώσεις του περιέγραψε ως "βιασμό της Ελληνικής Ιστορίας" την επιτυχία του Λαϊκού Συνδέσμου και προέβηκε σε ένα "αντιφασιστικό" μονόλογο αναλύοντας τις απόψεις του περί φασισμού και ναζισμού. Τέλος συνέδεσε την επιτυχία αυτή με ακροδεξιά φαινόμενα στην Κύπρο, φωτογραφίζοντας το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.).


Θεωρούμε καθήκον μας λοιπόν να απαντήσουμε στις συκοφαντίες και την λάσπη του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος φανέρωσε τον σταλινικό χαρακτήρα του. Καταρχάς με τις δηλώσεις αυτές ο κ. Χριστόφιας απαξιώνει το 7% του ελληνικού λαού, αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο τις "δημοκρατικές" του ευαισθησίες.
Όσο για την ιστορική ανάλυση περί φασισμού, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως σήμερα βρισκόμαστε στο 2012. Τα προβλήματα του μέσου Έλληνα Kύπριου τρέχουν και δεν πρόκειται λυθούν με "αντιφασιστικές" ρητορείες...

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ (BINTEO)



ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ "ΤΥΧΕΡΟΙ" ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ , ΤΗΝ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ 
ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
Διαβάζουμε απο το ορθόδοξο παρατηρητήριο :
Ηλεκτρονικές ταυτότητες οι οποίες θα μας επιτρέπουν να κάνουμε ακόμα και τις τραπεζικές μας συναλλαγές, θα γίνουν σύντομα μέρος της ζωής μας.
Το θέμα αυτό εμπίπτει και στην Κυπριακή Προεδρία η οποία θα κληθεί να χειριστεί σημαντικά θέματα που αφορούν την προώθηση της Ψηφιακής Ατζέντας της Ευρώπης όπως τη νομοθετική πρωτοβουλία για την ηλεκτρονική ταυτότητα, επαλήθευση και υπογραφή.
Μέσα στο εξάμηνο της Προεδρίας μας θα έχουμε νέες ταυτότητες με τσιπ, δακτυλικά αποτυπώματα και ηλεκτρονική υπογραφή η οποία θα προστεθεί ως στοιχείο στην ηλεκτρονική πλέον ταυτότητα του κάθε πολίτη...

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Αλβανός καταδικάσθηκε για τους βιασμούς και τους ξυλοδαρμούς 4 ηλικιωμένων Ελληνίδων.



Σε 19 χρόνια κάθειρξη καταδίκασε το Δικαστήριο Κέρκυρας 33χρονο Αλβανό, ο οποίος είχε συλληφθεί στις 20 Μαρτίου 2010 από... την Ασφάλεια Ηγουμενίτσας, για τις ληστείες, τους ξυλοδαρμούς και τους βιασμούς 4 ηλικιωμένων γυναικών (πάνω από 75 ετών), σε δύο χωριά της Παραμυθιάς, κατά το χρονικό διάστημα από 14-3-2010 έως 17-3-2010

Ο 33χρονος που κατοικούσε στην Παραμυθιά, είχε συλληφθεί στο Μορφάτι απο αστυνομικους της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ηγουμενίτσας ύστερα από προσαγωγή υπόπτων και μάλιστα βρέθηκε να κατέχει μαχαίρι με λάμα 15 εκατοστών και να στερείται ταξιδιωτικών εγγράφων.


 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)


O Καρατζαφέρης βρίζει τον Ελληνικό λαό που δεν τον έβαλε στην βουλή για να έχουμε σήμερα κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ....
Ξέφυγε εντελώς ο πατριδέμπορας. Τι πάθαν οι τραπεζίτες και οι τοκογλύφοι! Θα είχαν την υσυχία τους. Στα τσακίδια κι εσύ κι αυτοί. 


ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"



Η εφημερίδα ΕΠΟΧΗ (επίσημο όργανο της ΑΚΟΑ, ο οποίος αποτελεί έναν από τους πολιτικούς βραχίονες ΣΥΝ),μας ενημερώνει με δημοσίευμά της πως αύριο στα Σκόπια “θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση και διαδήλωση “αντιεθνικιστικών και αντιμιλιταρικών κινημάτων από Ελλάδα και Μακεδονία”! Μεταξύ των συμμετεχόντων από Ελλάδα θα είναι και η νεολαία του Συνασπισμού..

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα-μεταξύ άλλων- αναφέρει:
“Οργανώσεις από την Ελλάδα και τη Δημοκρατία της Μακεδονίας πραγματοποιούν πολιτική εκδήλωση και στη συνέχεια διαδήλωση στο κέντρο των Σκοπίων, το Σάββατο 17 Μαΐου.

Το κεντρικό σύνθημα αυτής της αντιεθνικιστικής αντιμιλιταριστικής πρωτοβουλίας είναι “ΒΕΤΟ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΟ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΜΟ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ”..

Καβάλησε το καλάμι ο βρετανοτσολιάς Καμμένος: Αρνήθηκε να βγεί στον Ευαγγελάτο γιατί είχε προηγηθεί η παρουσία δύο βουλευτών της Χρυσής Αυγής!



ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΠΡΩΤΑ ΚΑΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΛΕΥΚΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ. ΣΥΝΕΛΘΕ ΠΑΝΟΥΛΗ. ΣΥΝΕΛΘΕ.

Οργισμένος με τον Νίκο Ευαγγελάτο είναι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Όπως έγραψε στο twitter του, ενώ ο δημοσιογράφος τον είχε καλέσει στην αποψινή εκπομπή του στον ΣΚΑΪ, τελικά αποφάσισε να τον βγάλει μετά τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής κάτι που τον έκανε έξαλλο και αποφάσισε να ακυρώσει την εμφάνιση του.

"Ακύρωσα τον Ευαγγελάτο.Δεν βγαίνω μετά την Χρυσή Αυγή" ήταν το σχετικό tweet.


Ερώτηση: Τόσα χρόνια που ήταν υπουργός της ΝΔ, αλλά και τώρα σαν πρόεδρος του κόμματός του, πως μιλάει με τους  εκπροσώπους της αριστεράς, που οι ομοϊδεάτες τους κατέσφαξαν εκατομμύρια Χριστιανών στην Ρωσία κατά την σοβιετική κομμουνιστική χούντα;;;;;;;;;

ΠΗΓΗ: LIAKO.GR

Άρχισε τις κωλοτούμπες ο ψευτοεπαναστάτης Τσίπρας: Ζητάει ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ του Μνημονίου και όχι “ακύρωση”!!!



Μια από τις προϋποθέσεις που είχε θέσει ο Αλέξης Τσίπρας προς τους Σαμαρά και Βενιζέλο για να σχηματιστεί κυβέρνηση ήταν να υπάρξει άμεση ακύρωση εφαρμογής των μέτρων του Μνημονίου, ουσιαστικά δηλαδή να καταγγελθεί η δανειακή σύμβαση και να μην υπάρχει Μνημόνιο.

Πριν από λίγο, όμως, στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΕΕ, της ΕΚΤ, της Κομισιόν και του Eurogroup, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προχωρά σε μια ιστορική κωλοτούμπα. Αντί να ζητά ακύρωση του Μνημονίου όπως είχε υποσχεθεί προεκλογικά αλλά και όλες τις προηγούμενες ημέρες χρησιμοποιεί λεκτικούς ακροβατισμούς για να μην ξεφτιλιστεί εντελώς.
Λέει χαρακτηριστικά στο επίμαχο σημείο για το Μνημόνιο: «Οφείλουμε να επανεξετάσουμε ολόκληρο το πλαίσιο της υπάρχουσας στρατηγικής, δεδομένου ότι δεν απειλεί μόνο την κοινωνική συνοχή και τη σταθερότητα στην Ελλάδα, αλλά αποτελεί και πηγή αστάθειας για την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη».
Κουβέντα για καταγγελία του Μνημονίου κι όχι μόνο αυτό. Ολόκληρη η επιστολή του είναι γραμμένη με τέτοιο τρόπο  ώστε είναι σαν να μην την έγραψε ο Τσίπρας. Λες και ξαφνικά ο Αλέξης αντιπαλεύει τον Τσίπρα. Έχει γραφτεί σε πολύ ήπιο τόνο σε πλήρη αντίθεση με τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιεί κατά καιρούς για το Μνημόνιο, τους Ευρωπαίους, τη Μέρκελ κ.λπ. Μοιάζει με τον Γ. Παπανδρέου όπου όταν μιλούσε εντός Ελλάδας ήταν λιοντάρι που θα καταξέσκιζε τη Μέρκελ και στην Ευρώπη γινόταν αυτόματα γατούλα του καναπέ.
Έτσι και ο Τσίπρας, «πουλάει« επανάσταση εντός Ελλάδας και σε επιστολές του στο εξωτερικό μοιάζει περισσότερο με… Μνημονιακός.
Μάλιστα, η επιστολή του Τσίπρα είναι πολύ πιο λάιτ από αυτή που είχε στείλει με την υπογραφή του ο Αντώνης Σαμαράς ο οποίος με πιο δραματικούς τόνους και ζητούσε ξεκάθαρα επαναδιαπραγμάτευση κι όχι «να επανεξετάσουμε« κι άλλα τέτοια κόλπα. Ο δε Σαμαράς αυτά και περισσότερα τα έγραφε πριν την κατραπακιά των εκλογών κι όχι μετά. Εχει κι αυτό τη σημασία του.
 

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Ο Στρατός στον Έβρο ψήφισε "Χρυσή Αυγή"

Είναι καταπληκτικό αυτό που δείχνουν οι κάλπες στον Έβρο.
Στις περιοχές που υπάρχουν στρατιώτες η "Χρυσή Αυγή" ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις.
Εξετάζοντας ένα προς ένα τα αποτελέσματα στον Ν. Έβρου βρήκαμε εντυπωσιακά νούμερα της Χρυσής Αυγής σε περιοχές όπου είναι αδύνατον να έχει τέτοια απήχηση στις τοπικές κοινωνίες.
Το www.faros24.gr σας δίνει κάποια νούμερα που δείχνουν ως βάσιμη την διαπίστωση που κάνουμε.
Διαβάστε λοιπόν τι πήρε η Χρυσή Αυγή στις "στρατοκρατούμενες κοινωνίες":
Δορίσκος Φερρών 40 ψήφους, Καβησσός Φερρών 44 ψήφους, Λαγός Διδυμοτείχου 109 ψήφους, Κουφόβουνο Διδυμοτείχου 79 ψήφους, Καβύλη Ορεστιάδος 97 ψήφους, Πλάτη Ορεστιάδος 94 ψήφους, Πρωτοκκλήσι Σουφλίου 16 ψήφους, Λυκόφη Σουφλίου 17 ψήφους, Προβατώνας Σουφλίου 92 ψήφους, Πέπλος Αλεξανδρούπολης 102 ψήφους, Νεοχώρι Ορεστιάδος 107 ψήφους, Αλώνια Σαμοθράκης 28 ψήφους, Καμαριώτισσα Σαμοθράκης 26 ψήφους, Ελληνοχώρι Διδυμοτείχου 58 ψήφους.
Όλα τα παραπάνω είναι μικρά αστικά κέντρα, χωριά τα περισσότερα και η  πολιτική γεωγραφία των κατοίκων είναι γνωστή.
Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των ψήφων προέρχεται από το στρατό και ήδη σχολιάζεται ως "ανησυχητικό" το φαινόμενο.

faros24.gr

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ!!!


Είδατε ότι τα πασόκια γνωρίζουν πολύ καλά το βρώμικο παιχνίδι; Οταν το makeleio αποκάλυπτε καθημερινά τους νεόκοπους "Ελληνες" της Φωφάρας, κάποιοι βιάστηκαν να πουν ότι δεν έχουν δικαίωμα ψήφου...

Τώρα που τα Πακιστάνια, τα Αλμπάνια, οι Ινδοί και οι Αφγανοί που "βάπτισε"
 Έλληνες οι Φωφάρα θα ψηφίσουν και θα ρίξουν "δαγκωτό" ΜΠΑΤΣΟΚ δεν είναι νοθεία; Κατά τα άλλα οι μέτρ του είδους πασόκοι προχωρούν ακόμη και σήμερα σε ελληνοποιήσεις προκειμένου οι international ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ πρέπει να προλάβουν τις εκλογές του Ιουνίου...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι Τούρκοι δοκιμάζουν στρατεύματα και γέφυρες στον Έβρο…


«Επιτέλους ξυπνήστε» θα μπορούσε να είναι ο εναλλακτικός τίτλος του θέματος, εάν απευθυνόταν προς τους πολιτικούς αρχηγούς. Την ίδια στιγμή, που η χώρα εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση εθνικής συνεννόησης, κυβέρνησης, και φυσικά σχεδίου που να καλύπτει όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον της χώρας, ανάμεσα στους εκτός συνόρων «θεατές» βρίσκονται και ορισμένοι που συνεχίζουν τη «συνήθη» δραστηριότητα τους.

Από την αρχή της τρέχουσας εβδομάδας, στο κέντρο εκπαίδευσης πλωτών μέσων των Τουρκικών Χερσαίων Δυνάμεων, στην Πόζνα, απέναντι από το προγεφύρωμα της Αδριανούπολης (Κάραγατς), στη ζώνη ευθύνης της ελληνικής XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (XVI M/K MΠ), σημειώνεται έντονη δραστηριότητα.

Συγκεκριμένα μονάδες ελιγμού (τεθωρακισμένα, πεζικό) και υποστήριξης μάχης (πυροβολικό, μηχανικό) της Τουρκικής 1ης Στρατιάς, ασκούνται με εντατικούς ρυθμούς στις επιχειρήσεις διάβασης ποταμίων γραμμών (βίαιες διαβάσεις, διαβάσεις ευκαιρίας, κ.λπ.).

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, στο κέντρο εκπαίδευσης έχει μεταφερθεί και αναπτυχθεί σημαντικός αριθμός συλλογών πλωτών γεφυρών εφόδου EWK FSB-E (από το σύνολο των οκτώ που διατίθενται συνολικά), όπως επίσης και εξίσου σημαντικός αριθμός ακτοδρόμων Faun Trackway.

ΤΑ "ΚΑΛΑ" ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ: ΝΕΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ  ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΠΑΧΘΕΙΣ ΟΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ.  ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΗΝΥΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ 6ης ΜΑΙΟΥ
ΔΥΟ ΤΑ ΝΕΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ:
Πτολεμαϊδα.
Η αυτοκτονία ενός 42χρονου, πατέρα 2 παιδιών συγκλονίζει την Πτολεμαϊδα. Ο αυτόχειρας βρέθηκε απαγχονισμένος στο πατρικό του από τον ίδιο του τον πατέρα.

Στον τόπο έφθασαν άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας οι οποίοι μετά από έρευνες αλλά και από το σημείωμα που βρέθηκε και αποδίδεται στον άτυχο αυτόχειρα, απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα μάλιστα με αστυνομικές πηγές, ο 42χρονος βρέθηκε κρεμασμένος σε αυτοσχέδιο βρόγχο που είχε κατασκευάσει στην αποθήκη της ακατοίκητης μονοκατοικίας (πατρική εστία) την οποία επισκεπτόταν κατά διαστήματα, καθώς διέμενε με τον πατέρα του σε άλλη κατοικία από την παλαιά μονοκατοικία που ήταν το σπίτι στο οποίο μεγάλωσε, μια και είχε χωρίσει πρόσφατα από τη σύζυγό του.

Στο σημείωμα που άφησε ο 42χρονος

ΒΙΝΤΕΟ : ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ !!!


Το απόλυτο ξεβράκωμα του Νικολάκη απο τους χρυσαυγίτες στο στούντιο του ΣΚΑΙ... Δείτε λοιπόν τα παρακάτω βίντεο και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα σας!!!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!  
ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ! ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!

 
 
Σε λίγες ώρες η ιστοσελίδα μας θα λειτουργεί και πάλι στο XAgr.net

Εντείνεται ο βρώμικος πόλεμος εις βάρος των Ελλήνων Εθνικιστών, που με τη στήριξη μισού εκατομμυρίου Ελλήνων,αποτελούν τον απόλυτο κίνδυνο για το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας. Μετά τη μαζική επίθεση λάσπης εις βάρος της Χρυσής Αυγής, οι διεθνείς παράγοντες που κρύβονται πίσω από αυτό το κύμα των επικοινωνιακών επιθέσεων, προέβησαν σε μία ακόμη βρώμικη και παράνομη ενέργεια εις βάρος μας. Απενεργοποίησαν - εντελώς παράτυπα και αντιδημοκρατικά - την ιστοσελίδα μας, που ενημέρωνε καθημερινά ένα εκατομμύριο Έλληνες πολίτες. Η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής είναι το μοναδικό ελεύθερο βήμα του κόμματος, το μοναδικό μέσο επικοινωνίας μας με τον λαό. 

Χτυπώντας την Χρυσή Αυγή νομίζουν πως θα ελέγξουν το κύμα της οργής των Ελλήνων ενάντια στην ξενοκρατία. Είναι δεδομένο πως πίσω και από αυτή την παράνομη ενέργεια κρύβονται μεγάλοι διεθνείς παράγοντες, που τις τελευταίες ημέρες έχουν σκορπίσει εκατομμύρια ευρώ, με σκοπό να φθείρουν το Εθνικιστικό Κίνημα. Απατώνται οικτρά. Η Χρυσή Αυγή ενισχύεται καθημερινά, γιγαντώνεται και πολύ σύντομα θα είναι πανίσχυρη και θα ξεριζώσει το απόστημα της ξένης κατοχής από την Ελλάδα

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ, ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ!



Ξεβρακώνονται καθημερινά οι "δημοκράτες"!

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από τον Σύριζα, ο πρώην αρχικαταληψίας και νυν αρχιφασίστας αρχηγός τους Τσίπρας, διεμήνυσε (!!!) στον Παπούλια πως αν καλέσει τον Μιχαλολιάκο στη σύσκεψη πολιτικών αρχηγών, εκείνος θα απέχει!
Σημειωτέον ότι, σύμφωνα με το "δημοκρατικό πολίτευμα" που υποτίθεται ότι έχουμε, ο "Πρόεδρος της Δημοκρατίας" ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ Ή ΜΗ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ!!!

Ναι, καλά διαβάσατε: Μπορεί δηλαδή ο Παπούλιας να ΜΗΝ καλέσει τον Αρχηγό ενός ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ!!!

Θεωρούμε πως η Χρυσή Αυγή πρέπει επιτέλους να διεκδικήσει τα δικαιώματά της ως Νόμιμα Εκλεγμένος Εκπρόσωπος ΜΙΣΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ τόσο στα βοθροκάναλα, όσο και - κυρίως - στη συγκεκριμένη σύσκεψη!

Όσο για τους αλητήριους τύπου Τσίπρα που έχουν το θράσος να "απειλούν"; Θα πάρουν σύντομα την απάντησή τους στη φασιστική νοοτροπία τους!
Συνεχίστε να ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ τον ελληνικό λαό και ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ και θα...φάτε καλά! 

Απίστευτη πρόκληση από την χούντα της Νέας Τάξης: Η WordPress έκλεισε την επίσημη ιστοσελίδα της “Χρυσής Αυγής”!



Η επίσημη εξήγηση που δίνει είναι η παραβίαση των όρων χρήσης:



ΠΗΓΗ: ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ

ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ!

Και που να έρθουν στην εξουσία οι μισέλληνες του σύριζα: Φυλακίζουν τους Έλληνες που υπερασπίζονται την ζωή και την περιουσία τους!



ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ, ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ. ΑΛΛΑ ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ...

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 49χρονος που τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, σκότωσε έναν 39χρονο Ρουμάνο, ο οποίος προσπάθησε να κλέψει υλικά από μια αποθήκη στο χωριό Τραπεζοντή, λίγα χιλιόμετρα έξω από Ανάρτηση Κων/νος Ζτην Σπάρτη. Ο 49χρονος που θα οδηγηθεί στις φυλακές Ναυπλίου ή Κορυδαλλού, είχε λάβει προθεσμία να απολογηθεί σήμερα το πρωί.

Ο ανακριτής έλαβε την απολογία του κατηγορούμενου στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας, προκειμένου να μην προκληθούν εντάσεις, ανάλογες με αυτές του περασμένου Σαββάτου έξω από το δικαστικό μέγαρο, αφού και σήμερα από το πρωί, έξω από το κτίριο της αστυνομίας στη Σπάρτη, υπήρχε συγκέντρωση στήριξης διακοσίων και πλέον πολιτών, στον 49χρονο δράστη.



ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΣΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΕΙ Ο "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ


ΙΔΟΥ ΟΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΤΗΣ Ν.Δ. ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ Η Ν.Δ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΟΥΝ ΛΕΕΙ Ο ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ


Το αποτέλεσμα των εκλογών σχολίασε ο βουλευτής Άδωνις Γεωργιάδης ενώ μίλησε και για το ενδεχόμενο συνεργασίας της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε ανοιχτοί σε κίνηση-πρόταση συνεργασίας από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα αν εφόσον δεχτεί να υπογράψει συμφωνία. Μόνο τότε μπορεί να υπάρξει πάντρεμα...».

«Τα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών ήταν μια προσωπική νίκη αλλά ταυτόχρονα μια μεγάλη δοκιμασία για την χώρα. Η ψήφος των Ελλήνων ήταν ψήφος οργής γιατί νομίζει ότι θα μείνουμε στο ευρώ χωρίς να τηρηθεί η συμφωνία. Αυτό δεν ισχύει… οι δυνάμεις του λαϊκισμού κατάφεραν με την πολιτική τους να πείσουν τον κόσμο ότι όλα είναι δυνατά».

Όσον αφορά την επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ, είπε: Πράγματι ο κ.Τσίπρας έκανε μια ιστορική επιτυχία. Θέλω να δω όμως τον κ.Τσίπρα τι θα κάνει όταν τον φωνάξουν οι δανειστές μας, να υπογράψει την συμφωνία προκειμένου να πάρει την επόμενη δόση. Η επιτυχία φέρνει και μεγαλύτερη ευθύνη και περισσότερα βάρη προς τον ελληνικό λαό. Τότε θέλω να τον δω.»

Για την θεματική είσοδο της Χρυσής Αυγής, ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν λάβρος. "'Oταν ανακαλύψουν οι Έλληνες τι εστί Χρυσή Αυγή θα είναι αργά. O κόσμος ψήφισε από αντίδραση Χρυσή Αυγή για του λέγαμε ότι δεν πρέπει, δεν είναι στο σύστημα και αυτοί το έκαναν. Είναι ντροπή που ο κ. Μιχαλολιάκος έκρυψε τεχνηέντως την αλήθεια της Χρυσής Αυγής. Η πραγματικότητα είναι φρίκη…"

Πηγή: Metrogreece.gr

ΣΧΟΛΙΟ : KAI ΟΜΩΣ...ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ "ΤΥΦΛΟΙ" ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ 

ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΙΚΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ "ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ" Ο ΣΑΜΑΡΑΣ


ΑΠΟ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ .ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΚΑΝΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΟΥΣ "ΑΣΩΤΟΥΣ" ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

«Δεν υπάρχει περιθώριο για πειραματισμούς», διεμήνυσε κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση στην Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος, ο Αντώνης Σαμαράς, κάνοντας άνοιγμα προς όλες τις δυνάμεις της κεντροδεξιάς.

Ο Αντώνης Σαμαράς, απηύθυνε προσκλητήριο σε ΔΗΣΥ, ΛΑΟΣ και Δράση,  καλώντας «όλες τις δυνάμεις της κεντροδεξιάς εντός και εκτός Βουλής».

«Πέρα από προσωπικές διαφορές και μικροκομματικούς ανταγωνισμούς, αυτό πρέπει να αποκαταστήσουμε: το αίσθημα ασφάλειας του Ελληνικού λαού», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, δηλώνοντας αποφασισμένος να πάρει πρωτοβουλίες για τη δημιουργία ενός ευρύτερου ευρωπαϊκού μετώπου της Κεντροδεξιάς στην Ελλάδα, που θα εκφράσει, όπως είπε, και την πλειοψηφία της κοινωνίας να παραμείνουμε στο ευρώ και τη θέληση του εκλογικού σώματος να αλλάξει η οικονομική πολιτική.

«Αυτή είναι άλλωστε και η πραγματική εντολή που έδωσε ο ελληνικός λαός», εκτίμησε ο αρχηγός της ΝΔ.
 "ΕΦΑΓΕ" ΗΔΗ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης σε συνεργασία με τους πρώην βουλευτές του κόμματός του με τους οποίους συζήτησε εκτενώς το θέμα και πως από την κουβέντα που προέκυψε, δεν υπάρχει καμία περίπτωση για σύγκληση της Ν.Δ. με το ΛΑΟΣ.

Την ίδια ώρα από το περιβάλλον της Ντόρας Μπακογιάννη διαρρέουν ότι δεν συζητούν καν το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Ν.Δ.

Ο ανθέλληνας Τσίπρας σχηματίζει κοινό μέτωπο με τους ανθέλληνες του ανταρσύα. Έχετε να πείτε κάτι ψευτοπατριώτες;



ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ; ΟΥΤΕ Η ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΣΙΠΡΑ- ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ;


Αντιπροσωπεία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αποτελούμενη από τους Άγγελο Χάγιο, Σπύρο Δρίτσα, Δημήτρη Σαραφιανό και Γιάννη Σηφακάκη συναντήθηκε σήμερα στις 8.30μμ με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ. Βγαίνοντας από τη συνάντηση, ο Άγγελος Χάγιος μεταξύ των άλλων δήλωσε ότι: "Συναντηθήκαμε σήμερα με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα. Ως ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα επικοινωνήσουμε και με τις άλλες αριστερές δυνάμεις της χώρας μας, τόσο το ΚΚΕ όσο και άλλες δυνάμεις" και ότι "σε αυτή τη συστράτευση καλούμε ενωτικά όλες τις δυνάμεις της Αριστεράς."

ΠΗΓΗ

ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ. ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ".

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μιλάει για ποινικές ευθύνες σε Παπανδρέου- Παπακωνσταντίνου!


Σαφείς αιχμές κατά του Γιώργου Παπανδρέου και του Γιώργου Παπακωνσταντίνου για την προσφυγή της Ελλάδας στον…μηχανισμό στήριξης την άνοιξη του 2010 άφησε ο επανεκλεγείς βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Λακωνία, Λεωνίδας Γρηγοράκος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Ο κ. Γρηγοράκος έκανε λόγο για πολιτικές και ποινικές ευθύνες κατά του τέως πρωθυπουργού και του τέως υπουργού Οικονομικών. «Όλα αυτά πρέπει να τα δούμε, πρέπει να δούμε ποιοι ήταν αυτοί που οδήγησαν και τη χώρα και την παράταξη στον αφανισμό και θα πρέπει κάποια στιγμή να αποδοθούν ευθύνες. Ο κόσμος ζητάει κάποιος να τιμωρηθεί για όλα αυτά. Υπάρχουν και οι πολιτικές ευθύνες υπάρχουν και οι ποινικές ευθύνες για μεν τις ποινικές ευθύνες δεν μπορώ να μιλήσω εγώ αλλά για τις πολιτικές ευθύνες μπορώ να μιλήσω» είπε.

«Δεν πρέπει όλα να τα συζητήσουμε αύριο (στην ΚΟ) και αν ήταν σωστή η στρατηγική μας; Δεν πρέπει να πούμε τι μας έφταιξε; Δηλαδή ήτανε καλή επιλογή να μπουν αυτά τα στελέχη τα οποία είχαν προκαλέσει την κοινή γνώμη και το ΠΑΣΟΚ το διαχειρίστηκαν σαν να είναι ένα προσωπικό μαγαζί;» πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για το εάν θα συμπεριλάμβανε τους κυρίους Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου στα ψηφοδέλτια είπε:  «Είναι μια πολιτική επιλογή εκτιμήθηκε έτσι, εγώ είμαι μιας άλλης άποψης πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν προσέφεραν είχαν κάνει τον κύκλο τους, είχαν κάνει πολλά λάθη και όφειλε το ΠΑΣΟΚ να προστατευτεί».

newpost.gr

Αλβανικές εφημερίδες για Χρυσή Αυγή: «Θέλουν να απελευθερώσουν την Βόρειο Ήπειρο!»


Πρωτοσέλιδο στις Αλβανικές εφημερίδες η Χρυσή Αυγή: «Θέλουν να απελευθερώσουν την Βόρειο Ήπειρο!»

Ο "Καιάδας"  κατά κόσμον Γιώργος Γερμενής, μπασίστας του ελληνονορβηγικού συγκροτήματος Black Metal “Naer Mataron” και ένας εκ των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που εισέρχονται στη νέα Βουλή, φιγουράρει στο σημερινό πρωτοσέλιδο της Αλβανικής Εφημερίδας Gazeta Shqiptare.
Η εφημερίδα κάνει ένα εκτενές αφιέρωμα στην οργάνωση που από την 6η Μαΐου, αποτελεί κοινοβουλευτικό κόμμα με 21 έδρες, χωρίς να κρύβουν την ανησυχία για την είσοδο αυτή. 

Ο τίτλος του δημοσιεύματος είναι "Νεο-ναζιστής Έλληνας βουλευτής: Να απελευθερώσουμε την Βόρεια Ήπειρο" και αναφέρεται στις δηλώσεις που περιείχε η νικητήρια ομιλία της Τρίτης του Γ.Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκο.

 Όπως μας ενημερώνει το himara.gr ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος στην ομιλία του εκτός των άλλων ζήτησε και την απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου. Και πιο συγκεκριμένα είπε:
«Αγωνιζόμαστε για την ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα και την απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου. Να φύγουν οι ξένοι από την Ελλάδα.» - δηλώσεις που αναπαράγει η εφημερίδα, όπως αναπαράγει και το σύνολο των κατηγοριών που επιρρίπτει ο Ελληνικός τύπος στην οργάνωση. Όχι τυχαία επέλεξαν ως πρωτοσέλιδο φωτογραφία από την "καλλιτεχνική/επαγγελματική" ενασχόληση του kaiada!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ 441.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.



"Κτήνη, αλήτες, σας δόθηκε και σημασία. Να πεθάνετε φασίστες, μέλη και ψηφοφόροι, προς ένδειξη σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια."...


Αυτά είπε το σούργελο της φωτογραφίας, η τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλιου... Να πεθάνουν 441.000 άνθρωποι, επειδή η Μπαφίλου δεν γουστάρει! Τραβάει κι αυτή τα ζόρια της αλλά για αυτό υπάρχουν οι νευρολόγοι, τα φαρμακεία και τα ψυχιατρικά ιδρύματα...



Ιδού και η εμετική ανάρτηση της στο twitter :

ΠΗΓΗ: www.stoxos.gr

ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΔΩ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ


Εβραίοι της Ελλάδας: «Η Δημοκρατία δέχεται ισχυρό πλήγμα από τη Χρυσή Αυγή»

Σε ανακοίνωση αναφορικά με την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή εξέδωσε το Κεντρικό Ισραηλητικό Συμβούλιο της Ελλάδος το οποίο κάνει λόγο για ισχυρό πλήγμα κατά της Δημοκρατίας και προσκαλεί τις δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας να αναλάβουν δράση.

Η ανακοίνωση του ΚΙΣ έχει ως εξής:

«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, εκπροσωπώντας τους Έλληνες Εβραίους, πολίτες αυτής της χώρας, θεωρούμε ότι την 6η Μαΐου, με την εκλογή νοσταλγών του Φασισμού και του Ναζισμού, η Ελληνική Δημοκρατία δέχθηκε ένα ισχυρό πλήγμα.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι συμπολίτες μας, οι δημοκρατικές δυνάμεις του Ελληνικού Κοινοβουλίου, τα μέσα ενημέρωσης, και οι άνθρωποι του πνεύματος και του Πολιτισμού, θα συστρατευτούν ώστε να συνεχιστεί ο αγώνας κατά του ρατσισμού, της μισαλλοδοξίας και του Αντισημιτισμού.

Έχουμε όλοι καθήκον να διατηρήσουμε την αξιοπρέπειά μας και να διαφυλάξουμε τις αρχές της ελευθερίας, της δημοκρατίας και του ανθρωπισμού».



ΣΧΟΛΙΟ : ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ

ΕΞΟΡΓΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ


ΕΞΟΡΓΙΖΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ
Εξοργισμένος και απογοητευμένος εμφανίζεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη Κύπρο, Δημήτρης Χρστόφιας, σχετικά με τα πρόσφατα ποσοστά που απέσπασε η «Χρυσή Αυγή» στις βουλευτικές εκλογές, ενω φανερά ενοχλημένος, έκανε λόγο για «βιασμό» της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας.

Ο Πρόεδρος  χαρακτήρισε απαράδεκτο και φοβερά ζημιογόνο για την πατρίδα και το λαό, να υπάρχει, όπως είπε, «οργανωμένη προσπάθεια παραχάραξης της ιστορίας και δικαίωσης της προδοσίας του 1974, με την απόδοση τιμών στους πρωτεργάτες των φασιστικών ενεργειών που οδήγησαν την Κύπρο και το λαό μας στην καταστροφή».

Σε χαιρετισμό στην εκδήλωση για την εξηκοστή-έβδομη επέτειο της αντιφασιστικής νίκης κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, ο Πρόεδρος Χριστόφιας σημείωσε ότι μια από τις παρενέργειες της πρωτοφανούς παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, είναι η ενίσχυση της ακροδεξιάς σε όλη την Ευρώπη.

Υ/Γ: ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ...ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ

ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ "ΕΓΕΡΘΗΤΙ" ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟ "ΔΕΝ Γ@ΜΙΕΣAI ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ" ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ


Προσβλήθηκαν οι (άλλοι, οι «σοβαροί» ντε…) δημοσιογράφοι, λένε, από το..
«εγέρθητι» του «Καιάδα» της Χρυσής Αυγής . Και να οι «πύρινες» ανακοινώσεις από την ΕΣΗΕΑ του Τρίμη (που δεν έχει ποτέ προσβάλει με…ΙΟΥΣ τους Έλληνες) και η ΠΟΕΣΥ.
Τσ, τσ, τσ… Τι λες, ρε παιδί μου!
Δεν είδα, όμως, καμιά ανακοίνωση από τους δημοσιογράφους «μας» για εκείνο το «δεν γ@μιέσαι πρωί – πρωί» του Πάγκαλου προς ρεπόρτερ καναλιού, πριν από ελάχιστα χρόνια.

Ούτε μια κουβέντα δεν είπαν τότε, οι ευκόλως προσβεβλημένοι τώρα από την Χρυσή Αυγή… Μούγκα στη στρούγκα οι «δημοκράτες μας» δημοσιογράφοι.
Επίσης, τα μέλη της ΕΣΗΕΑ δεν προσβάλλονται όταν έχουν συναδέλφους που βρίσκονταν στο pay roll του Άκη, του Σάκη και του Μάκη. Όχι, γιατί ο Άκης (ο Σάκης και τα άλλα παιδιά είναι «προοδευτικά» και «αριστερά»)…
Στο κάτω- κάτω, τι είναι πιο επικίνδυνο και φασιστικό για τον ελληνικό λαό; Το «εγέρθητι», ή το «ο κόσμος δεν πεθαίνει κιόλας», ή ακόμη το «θα γίνει μακειλειό αν πειραχθεί ο ΓΑΠ»; Τον οποίο κύριο τον βάλαμε και πάλι στην Βουλή για να μας ξανασώσει!
Τελικά, στη «δημοκρατία» μας και η ευθιξία είναι επιλεκτική…

taxalia.blogspot

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"



Αυτόυς τους πολύ δύσκολους καιρούς μοιάζει επιτακτική η ανάγκη απαγκίστρωσης της χώρας από τους δηλητηριώδης ιστούς των μνημονιακών κομμάτων και την πολιτική τους, όπως αυτή προσδιορίζεται από το ΔΝ.Τ. και τα μεγάλα τραπεζικά συστήματα.Όμως αγαπητοί συνέλληνες πιστεύτε ότι μόνο αυτό αρκεί?
Πιστεύετε ότι δεν μπορούν να προκύψουν, υποστηρίζοντας κάποιους άλλους ιδεολογικούς χώρους κεφαλαιώδη προβλήματα?
Έχω την πεποίθηση,αν όχι την βεβαιότητα, ότι το όνομα της Μακεδονίας είναι ένα κεφαλαιώδη ζήτημα για όλους μας.Ρίξτε μια ματιά στην φωτογραφία και δείτε πως η αντιμνημονιακή νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει το ζήτημα των Σκοπίων.

http://www.eleysis-ellinwn.gr/

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Βουλευτής του Κ.Κ.Ε. ξεφτύλισε τον αμερικανοτσολιά Μπαλάφα του σύριζα.



Σήμερα, σε πρωινή εκπομπή του σκάι, βουλευτής του Κ.Κ.Ε. ξεφτύλισε πλήρως τον αμερικανοτσολιά του σύριζα Μπαλάφα. Τι έκανε; Μία απλή ερώτηση. Θα φύγουν οι αμερικανικές βάσεις από την Σούδα; Και ο κύριος Μπαλάφας απάντησε για...την οικονομία. Αμερικανοτσολιάδες και ανθέλληνες. Έδωσαν τα διαπιστευτήρια τους τον Δεκέμβριο του 2008 και τώρα ετοιμάζονται για μεγαλύτερα παιχνίδια.Θα αναπαράγουν αυτή την είδηση κάποια δήθεν αντινεοταξικά, ούλτρα μιλιταριστικά και δήθεν υπερορθόδοξα ιστολόγια; Αμφιβάλλουμε. Άλλωστε ο μόνος εχθρός τους ήταν και είναι η Χρυσή Αυγή.

Υ.Γ. Αν και μας χωρίζει χάος από τις απόψεις των κομμουνιστών πρέπει να ομολογήσουμε ότι είναι οι μόνοι- εκτός βεβαίως της Χρυσής Αυγής- που δεν συμμετείχαν σε μετεκλογικά παιχνίδια. Λέτε άραγε να είναι τυχαίο ότι από πολλά "υπερπατριωτικά" και αντινεοταξικά(;) ιστολόγια πολεμήθηκε αγρίως το Κ.Κ.Ε. αλλά υποστηρίχθηκε ο σύριζα;

Σήμερα η ανθελληνική συμμορία του σύριζα μέσω του Στρατούλη ουσιαστικά προανήγγειλε την δήμευση των τραπεζικών καταθέσεων των Ελλήνων! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!

 
 
ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ Η ΨΗΦΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ. ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ;
 
 -Hellooo.Πως είπατε;;

 "Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πει ότι η επιλογή του είναι μέσα στο ευρώ. Θα προβούμε και σε δημόσιο έλεγχο των τραπεζών. Έχουμε δώσει ή θα δώσουμε ως ελληνικός λαός, 200 δισ. στις ελληνικές τράπεζες για να τις σώσουμε τα οποία ανήκουν στο λαό. Επομένως με  το δημόσιο έλεγχο θα εγγυηθούμε καταθέσεις και θα έχουμε χρήματα για την ανάπτυξη. Και το τρίτο, άμεση κατανομή του πλούτου για να έχουμε ανάπτυξη και να δώσουμε μισθούς και συντάξεις που πρέπει να αποκατασταθούν", τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Αθηνών Δημήτρης Στρατούλης, όπως μεταδίδει το protothema.gr.

"Οι τράπεζες έχουν, ήδη, 165 δισ. σε καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών. Αυτές είναι δικές μας, όχι των τραπεζών", είπε ο κ. Στρατούλης και αποκάλυψε ότι: "Με άμεσο δημόσιο έλεγχο των τραπεζών, εγγυόμαστε τις καταθέσεις των πολιτών και χρησιμοποιούμε αυτά τα χρήματα για ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας".

Στη συνέντευξη που έδωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, ο κ. Στρατούλης ρωτήθηκε αν σε περίπτωση που γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση θα δεσμευθούν οι καταθέσεις των πολιτών. "Είπαμε θα εγγυηθούμε, δεν θα δεσμεύσουμε τις δεσμεύσεις των πολιτών", ήταν η απάντηση του κορυφαίου στελέχους του Συνασπισμού.

"Πώς θα χρησιμοποιηθούν στην ανάπτυξη αφού είναι των πολιτών;", ήταν το εύλογο ερώτημα στον κ. Στρατούλη..
Και η απάντηση ...αφοπλιστική: "Και πού πρέπει να χρησιμοποιηθούν; Μέχρι σήμερα χρησιμοποιούνταν για τα κέρδη των μετόχων τους, των τραπεζιτών. Δεν πρέπει να δίνουν ρευστότητα οι τράπεζες, να δώσουν δάνεια στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, δάνεια στο λαό να κάνει σπίτια ή καταναλωτικά δάνεια να κινηθεί; Είναι θέμα πολιτικής βούλησης", διευκρίνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνεχίζοντας, ο κ. Στρατούλης επισήμανε: "Με αυτό τον προεκλογικό στόχο δεν εκλέχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ; Όταν  λέμε θα αξιοποιηθούν τα χρήματα των τραπεζών για ανάπτυξη, εννοούμε  για στήριξη δημόσιων κοινωνικών και ιδιωτικών επενδύσεων –και ιδιωτικών, το τονίζω- για να υπάρξει μια παραγωγική ανασυγκρότηση στη χώρα"..Τράτζικ.


ΠΗΓΗ

Δεν δέχεται την συμμετοχή των εθνικιστών στην κυβέρνηση η ... ΕΕ!

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή δεν θα πρέπει να συμμετάσχει στη νέα ελληνική κυβέρνηση, όποια κι αν είναι η σύνθεσή της, δήλωσε σήμερα από τα Σκόπια ο ευρωπαίος Επίτροπος αρμόδιος για τη διεύρυνση Στέφαν Φούλε.

«Όποια κι αν είναι η κυβέρνηση, είναι σημαντικό να δημιουργηθεί βάσει των καλύτερων δημοκρατικών παραδόσεων της Ελλάδας στο πνεύμα των αξιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης», δήλωσε ο Φούλε σε συνέντευξη Τύπου μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων Νίκολα Γκρουέφσκι.

«Αυτό που είναι σημαντικό είναι να μην συμμετάσχει στην ελληνική κυβέρνηση κανένα ξενοφοβικό ή εθνικιστικό κόμμα», πρόσθεσε. Μήπως υπάρχει μια, ακόμα, ωμή επέμβαση στα εσωτερικά μας ή μας φαίνεται;
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΥΝ! ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΤΟ…1900 ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!

Μόνο σε ένα σχολείο, το 1ο δημοτικό Πειραιά, το 38,5% των ψηφοφόρων του εκλογικού καταλόγου είναι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί από το 1900 έως το 1930!...


Όπως αποκαλύπτει το Makeleio.gr, στα εκλογικά τμήματα 253, 254 και 255 του συγκεκριμένου σχολείου, από τους συνολικά 1.650 εγγεγραμμένους της Α΄ Πειραιώς, οι 900 είναι άνθρωποι που γεννήθηκαν στην αρχή του αιώνα (1900-1930), ενώ από τους υπόλοιπους 750, ψήφισαν μόλις οι 250. Οι υπόλοιποι αγνοούνται!

Τους εκλογικούς καταλόγους παρατήρησε μαθηματικός, μέλος της εφορευτικής επιτροπής, που του έκανε εντύπωση η μικρή προσέλευση του κόσμου. Μάλιστα, όπως μας είπαν κάποια άλλα μέλη που συμμετείχαν και στις δυο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, οι κατάλογοι παραμένουν ίδιοι εδώ και χρόνια, μόνο που πλέον ψηφίζουν μόνο τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονα των... υπεραιωνόβιων ψηφοφόρων, που δυστυχώς έχουν πεθάνει!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ίδιο φαινόμενο παρατηρήθηκε στα περισσότερα εκλογικά τμήματα της χώρας, οπότε έχουμε βάσιμους λόγους να ρωτήσουμε τους ιερόσυλους: Τα ποσοστά της αποχής περιλαμβάνουν άραγε και τους νεκρούς;
http://makeleio.gr/