Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ Ο «ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ» ΨΩΜΙΑΔΗΣ.


ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ Ο «ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ» ΨΩΜΙΑΔΗΣ.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΙΚΑ ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΕ...ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ" ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Το Τούρκικο Προξενείο στην Κομοτηνή, έχει πολλούς εγκάθετους και πολλούς πράκτορες. Τόσα χρόνια πολλοί από αυτούς συνεργάζονται με διάφορα πολιτικά κόμματα. Στις εκλογές της 6ης Μαϊου, ο υποψήφιος της ΝΔ Ερχάν Ιμάμογλου έβαλε μάλιστα στο φυλλάδιο του σε περίοπτη θέση και την τουρκική σημαία, ενώ εξυμνούσε μέσα σ’ αυτό πράκτορες της Τουρκίας που δρούσαν στην....

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - TON ΓΑΖΩΣΑΝ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ


Νεκρός 30χρονος, σε κρίσιμη κατάσταση ο αδελφός του - Τους πυροβόλησαν με καλάσνικοφ
- Οι δράστες προσπάθησαν να κλέψουν το αυτοκίνητό τους αλλά έγιναν αντιληπτοί απο τα δύο αδέλφια
- Οταν κατέβηκαν να δουν τι συνέβαινε, δέχθηκαν τα πυρά των ληστών
- Δεν αποκλείει η αστυνομία να πρόκειται για τους "4 με τα καλάσνικοφ"...
Η ώρα ήταν λίγα λεπτά μετά τις 4 τα ξημερώματα όταν άγνωστοι πυροβόλησαν εναντίον δύο ανδρών σε πυλωτή πολυκατοικίας επι της οδού Βουτσά 83 στην Καισαριανή.
Απο τα πυρά νεκρός έπεσε ένας 30χρονος σεφ ενώ σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο 32χρονος αδελφός του.
Σύμφωνα με την αστυνομία τα δύο αδέλφια ενώ είχαν πάει για ύπνο, άκουσαν τον συναγερμό τους αυτοκινήτου τους και βγήκαν στο μπαλκόνι να δουν τι συνέβαινε. Τότε είδαν τους δράστες να προσπαθούν να το κλέψουν.

Αμέσως, κατέβηκαν κάτω ενω ο ένας απο τους δύο πήρε μαζί του κι ένα κουζινομάχαιρο.

Μόλις όμως έγιναν αντιληπτοί, οι δράστες άρχισαν να τους πυροβολούν με καλάσνικοφ, τραυματίζοντας θανάσιμα τον έναν και σοβαρά τον άλλο κι εξαφανίστηκαν. Ο 30χρονος δέχθηκε δύο σφαίρες στο στήθος και την κοιλιά και ο 32χρονος μία σφαίρα στο στομάχι.
Μεχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί πόσοι ήταν οι δράστες αλλα υπάρχουν αναφορές για 3 ή 4. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο για πρόκειται για τη γνωστή τετράδα που τον τελευταίο καιρό ληστεύει με καλάσνικοφ καταστήματα, περίπτερα και βενζινάδικα σε Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Βύρωνα, Ζωγράφου κλπ.
newsit

eglimatikotita.gr

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ



Οι λίστες για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου:

Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ:

Λαθρομετανάστες είχαν στόχο τα πορτοφόλια επιβατών του ΗΣΑΠ αλλά άρπαξαν σφαλιάρες. Οι Έλληνες αντιστέκονται!



Λίγο μετά τις 06.00 τα ξημερώματα, μια ομάδα αλλοδαπών επιβιβάστηκε σε συρμό του ΗΣΑΠ στο Θησείο και απέσπασαν τα πορτοφόλια των επιβατών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τους υπόλοιπους επιβάτες, οι οποίοι κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και να τους ξυλοκοπήσουν.
Zougla.gr




ΠΗΓΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟΧΟΣ: ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ!


Ο Νίκος Χουντής αδειάζει τον Αλέξη Τσίπρα για το θέμα των δανειοληπτών. Και όμως. Υπάρχουν κορόιδα που θα ψηφίσουν σύριζα.



ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, 01.06.2012
«Να εφαρμόσουμε την πρότασή μας για την ολική ή μερική διαγραφή των δανειακών υποχρεώσεων των υπερχρεωμένων νοικοκυριών και των υπερχρεωμένων επιχειρήσεων.
Ανάλογα με τη μείωση του εισοδήματος ή του τζίρου που έχουν υποστεί από τη σύναψη του δανείου μέχρι σήμερα».
ΝΙΚΟΣ ΧΟΥΝΤΗΣ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ FLASH: 02.06.2012
«Εμείς αυτό που προτείναμε είναι να ρυθμιστούν τα δάνεια, εφόσον μπορούν να αποπληρωθούν, ούτως ώστε η δόση του δανείου να έρχεται περίπου το 30%.
Δημ.: Εδώ είναι ίδια ακριβώς η πρόταση με του κ. Σαμαρά.
Χουντής: Το γνωρίζω, ξεκίνησε από μας».
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ  SKAI TV 01.06.2012
 «Εμείς λέμε ότι για όσους έχουν χάσει τη δουλειά τους με κοινωνικά κριτήρια περιπτώσεις πολιτών που πρέπει να διαγραφεί συνολικά το χρέος ως προς τις τράπεζες και μιλάμε κυρίως για τις περιπτώσεις των στεγαστικών δανείων. Όσοι δανειολήπτες έχουν χάσει τη δουλειά τους και σε μια οικογένεια δεν υπάρχουν άλλα περιουσιακά στοιχεία και εισοδήματα….  Μιλάμε για όσους είναι χωρίς τη θέλησή τους άνεργοι, δεν έχουν άλλα περιουσιακά στοιχεία και άλλα εισοδήματα και έχουν στεγαστικά δάνεια. Όσος και να είναι ο αριθμός πρέπει να διαγραφεί το χρέος τους. Συνολική διαγραφή για στεγαστικά δάνεια».

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ σε ΚΑΨΗ ΣΤΟ MEGA «ΟΡΘΩΣ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ»(BINTEO)


ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΚΑΨΗ ΤΟΥ ΜΕGA.
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΤΥΛΙΧΘΗΚΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ :

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΑΔΙΚΑ ΠΡΟΣΑΧΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ




Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής οδηγήθηκαν χθες το βράδυ η Ουρανία Μιχαλολιάκου, κόρη του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νικου Μιχαλολιάκου και δύο βουλευτές του κόμματος, ο Ηλίας Παναγιώταρος και ο Γιάννης Βουλδής .Oι προσαγωγές έγιναν χθες στο κέντρο της Αθήνας μετά τα επεισόδια από τα οποία προέκυψε ο τραυματισμός μπαγκλαντεσιανού λαθρομετανάστη.

Και οι τρεις μαζί με άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής παρέμειναν μέχρι τα ξημερώματα στο κτίριο της Ασφάλειας αλλά προέκυψε οτι δεν είχαν σχέση με τον ξυλοδαρμό και δεν ασκήθηκαν σε βάρος τους κατηγορίες και αφέθηκαν ελεύθεροι.
Ο κ. Μιχαλολιάκος, παρεμβαίνοντας σε τηλεοπτική εκπομπή...

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ -ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ


Πριν από λίγο, προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ η κόρη του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκου καθώς και οι βουλευτές του κόμαμτος στην Α΄ και Β΄ Αθήνας, Ηλίας Παναγιώταρος και Γιάννης Βουλδής.
Σύμφωνα με καταγγελία του ίδιου του Νίκου Μιχαλολιάκου ,στην εκπομπή ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2 στο ΕΧΤRA 3 , αιτία των προσαγωγών ήταν μια επίθεση που δέχθηκε λαθρομετανάστης σε ένα ψητοπωλείο απο άτομα που θέλουν σκοπίμως να τα σχετίσουν με την Χρυσή Αυγή.
Είναι φανερό οτι οι ανθέλληνες, που δεν θέλουν να έχουν στα πόδια τους την Χρυσή Αυγή, κάνουν τα πάντα για να την θέσουν εκτός νόμου , χρησιμοποιώντας ακόμα και προβοκάτσια για να πετύχουν τον σκοπό τους.
Αυτό το καταλαβαίνει κανείς απο τις περιέργως αυξημένες επιθέσεις σε αλλοδαπούς τις τελευταίες ημέρες ,και όλα σχεδόν τα ΜΜΕ ρίχνουν το φταίξιμο στην "κακιά" Χρύση Αύγη.
Και όλα αυτά λίγες ημέρες πριν τις κρίσιμες εκλογές για την χώρα.

Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ "ΒΟΥΛΩΝΕΙ" ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ

ΟΛΟ ΤΟ "ΖΟΥΜΙ" ΜΕΤΑ ΤΟ 5:30



ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ :ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΡΙΖΑ


Δεν ξέρει κανείς αν πρέπει να κλάψει ή να γελάσει, βλέποντας το κόμμα που παλαιότερα υποστήριζε την άμεση νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών, να μιλά σήμερα για έξοδό τους από τη χώρα. 
Το κόμμα που δήλωνε ότι "το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια" να θυμάται τον ελληνικό υποθαλάσσιο ενεργειακό πλούτο. 
Οι κυβισθίσεις είναι τελικά το πεδίο ειδίκευσης όλων των εκπροσώπων του παλαιοκομματικού κατεστημένου.


Γραφείο ΤύπουΛαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Ύμνοι για τον αμερικανοτσολιά Τσίπρα από την ιστοσελίδα του "πατριώτη" Στέφανου Χίου.



ΑΡΘΡΟ ΥΜΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ALEXIS ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ "ΠΑΤΡΙΩΤΗ" ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ. ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟΠΛΑΝΟ ΤΣΙΠΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΠΕ ΤΟ ΝΕΟ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΡΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ, ΑΟΖ, ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΩΝ. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΠΕΣΕ. ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ.

ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΑΙ ΑΟΠΛΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΤΑ ΥΜΕΤ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ -ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ :
Απαγόρευση της οπλοφορίας κατά την αστυνόμευση διαδηλώσεων και συλλαλητηρίων.
Διάλυση των Μ.Α.Τ.- Υ.Μ.Ε.Τ. και απαγόρευση χρησιμοποίησης άλλων ειδικών δυνάμεων για την καταστολή λαϊκών κινητοποιήσεων.


Σε δόσεις παρουσιάζεται σήμερα το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ με τη Σοφία Σακοράφα να παρουσιάζει ένα μέρος του. Το απόσπασμα που αφορά τη Δημόσια Ασφάλεια: Στρατηγικός μας στόχος ο σεβασμός του συνταγματικά προστατευόμενου δικαιώματος στην ασφάλεια κάθε ανθρώπου στην Ελληνική Επικράτεια.

Η πρόληψη, η αποτροπή και η δίωξη του εγκλήματος σήμερα απαιτούν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με σύγχρονη οργάνωση ...και εξοπλισμό, υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης...

Αιβαλιωτης :Στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ στείλανε στον Βελόπουλο 12 ρόμπες.



Επίθεση προς τον Κυριάκο Βελόπουλο εξαπέλυσε ο  υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ, Κωνσταντίνος Αϊβαλιώτης, επικρίνοντάς τον για την προσχώρησή του στην Νέα Δημοκρατία.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Marconi Radio, ο Κ. Αϊβαλιώτης ανέφερε ότι «η πολιτική καριέρα του Σαμαρά τελειώνει. Στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ, έμαθα, στείλανε στον Βελόπουλο 12 ρόμπες»(Ξέχασε να μας πει αν οι ρόμπες ήταν ξεκούμπωτες οταν τις έστειλαν). «Εμένα μου ζητάνε αυτόγραφα, δεν μου πετάνε κέτσαπ και μουστάρδες», σημείωσε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του ο πρώην βουλευτής.

Σχολιο : Σιγά να μην σου ζητάνε και αυτόγραφα πατριδοκάπηλε Αιβαλιώτη

Τα κόμματα των Αθηνών ρισκάρουν να μην εκλεγεί χριστιανός βουλευτής στην Θράκη!


΄Οπως όλα δείχνουν με τις επιλογές που έκαναν τα κόμματα στις λίστες τους στο νομό Ροδόπης,ενδέχεται για πρώτη φορά να μην εκλεγεί χριστιανός Ελληνας βουλευτής.

Πως μπορεί να γίνει αυτό;

Το ΠΑΣΟΚ τοποθέτησε επικεφαλής τον Αχμέτ Χατζηοσμάν.Έτσι φαίνεται να είναι σίγουρη η εκλογή από τους δύο νομούς της Θράκης, του Χουσεΐν Ζεϊμπέκ στην Ξάνθη, και των Αχμέτ Χατζηοσμάν και Ιλχάν Αχμέτ (ΔΗΜΑΡ) στην Ροδόπη. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ βγει πανελλαδικά πρώτος,  τότε βγαίνει και ο Καραγιουσούφ και μένει από έξω ο Ευριπίδης Στυλιανίδης!

Ωραία τα κόμματα των Αθηνών...

onalert

Eλληνική Φιλοζωική Εταιρεία : Οι αλλοδαποί σφάζουν και τρώνε τα αδέσποτα


H Eλληνική Φιλοζωική Εταιρεία κατέθεσε χθες στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, αναφορά με την οποία ζητά την άμεση παρέμβασή της, ώστε να σταματήσει ο βάναυσος αφανισμός των ζώων της Αθήνας από αλλοδαπούς, προς βρώσιν.

«Συνάνθρωποί μας, αλλοδαποί, μη έχοντας πλέον τα προς το ζην λόγω της οικονομικής κρίσης, σκοτώνουν με οποιονδήποτε τρόπο, όσα ζώα βρουν στο διάβα τους, προκειμένου να τραφούν με αυτά, οδηγώντας τη ζωή στο έσχατο σκαλοπάτι της» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση από την ΕΦΕ, η οποία προσθέτει: «Η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία έλαβε σοβαρότατες καταγγελίες και υλικό που συνοδεύεται από φρικτές φωτογραφίες για το θέμα της σφαγής σκύλων, του τεμαχισμού τους και πώς οδηγούνται στην πυρά. Μάλιστα το φαινόμενο επεκτείνεται σε όλα τα ζώα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν και τα δεσποζόμενα κι οι ιδιοκτήτες τους να ζουν με τον συνεχή φόβο ότι θα καταλήξουν στον πάγκο του χασάπη.

Επειδή το υλικό είναι άκρως ανατριχιαστικό και μη δημοσιεύσιμο, κρίναμε σκόπιμο να αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης η Εισαγγελία Αθηνών για περαιτέρω ενέργειες.

Το ίδιο θέμα πριν λίγους μήνες η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία είχε καταγγείλει στα ΜΜΕ και το διαδίκτυο, στηριζόμενη σε τηλεφωνική καταγγελία μελών της για κρεμασμένους και γδαρμένους σκύλους την οδό Αγησιλάου προς πώληση, χωρίς άλλα αποδεικτικά στοιχεία.

Τις πρόσφατες για το ίδιο θέμα καταγγελίες καθώς και το υλικό που τις συνοδεύουν, λάβαμε από την εκπρόσωπό μας στη Σουηδία, ενώ το θέμα κάνει το γύρο του κόσμου, όπου εκτός της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας έχουν ενημερωθεί και δραστηριοποιούνται για τον τερματισμό αυτού του φρικτού φαινομένου και Οργανώσεις προστασίας των ζώων διεθνούς κύρους, για δυναμική συνεργασία.

Πηγή: Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία


Τσίπρας: Ένας λαοπλάνος και εθνικά επικίνδυνος αμερικανοτσολιάς.




Υποσχόμενος ότι και ο Σαμαράς, κατά λέξη,  για την άνοδο των χαμηλών μισθών και συντάξεων, απλά είπε ότι θα βάλει μεγάλους φόρους, αλλά δεν είπε πόσο.
Δήλωσε βέβαια ότι θα καταργήσει εντελώς το μνημόνιο. Το ποιός θα μας δίνει δάνεια όμως δεν είπε.
Γενικά πάντως είπε ότι και ο Σαμαράς, αλλά  με τρόπο ανδρεοπαπανδρεϊκό και με ασάφειες αφού δεν είπε τι φόρους θα βάλει.
Είπε και ότι θα κάνει περιουσιολόγιο για κινητά ακίνητα και μετρητά, όπως ακριβώς προβλέπει το μνημόνιο.
Είπε ότι θα νομιμοποιήσει και τους λαθρομετανάστες.
Θα κλείσει όλα τα ιδιωτικά κανάλια και θα δώσει άδειες εκεί που κρίνει. Στο σημείο αυτό άρχισαν όλοι να φωνάζουν ρυθμικά "ήρθε η ώρα της αριστεράς".
Ακούσαμε παντως ένα αντίγραφο ομιλίας του Ανδρέα Παπανδρέου, όπου επαναλάμβανε συνέχεια ότι ¨αναλαμβάνουμε την ευθύνη και εγγυόμαστε".
ΘΑ κάνει είπε ειρήνη με την Τουρκία και θα σταματήσει τους εξοπλισμούς.
Τους Τούρκους όμως δεν τους ρώτησε.
Σχόλιο liako.gr
Γεια σου Ελλάδα.
Μόνο ένας πόλεμος μας σώζει , που λέει και η παροιμία.

ΠΗΓΗ: LIAKO.GR

ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ "ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ" ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛ ΜΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ


Αυτούς θα ψηφίσουν 25 δε ξέρω πόσο τα εκατό απο τον Ελληνικό λαό όπως τουλάχιστον δείχνουν οι δημοσκοπήσεις;;
Τολμάνε να μιλάνε για δημοκρατία οι αναρχοαριστεροί λαθρολάγνοι και οι υποστηριχτές των τρομοκρατών της 17 Νοέμβρη;; 
Μιλάνε για εγκληματίες και δολοφονικές επιθέσεις απο την Χρυσή Αύγη ενώ αυτοί οι ίδιοι υπερασπίζονταν τα φιλαράκια τους με την ίδια ιδεολογία, δολοφόνους της 17 Νοέμβρη ,και όπως κάποιοι δικοί τους δήλωσαν με περηφάνια οτι θα τους υπερασπίζονταν ακόμα και σήμερα
Ο χειρότερος φασισμός είναι να μην δέχεσαι τον διάλογο με ένα νόμιμα εκλεγμένο κόμμα.
H Χρυσή Αυγή "κύριοι" του ΣΥΡΙΖΑ είναι νόμιμα εκλεγμένο κόμμα απο τον Ελληνικό λαό και είστε υποχρεωμένοι να σεβαστείτε όσους την ψηφίσαν . 
Διαβάζουμε απο το iefimerida.gr:

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ: ΕΤΑΞΕ 150.000 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ



ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙ 150.000 ΝΕΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ;;;
Για γέλια και για κλάματα το οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας .
Κοροϊδεύει τον Τσίπρα ο Αντωνάκης για ανυπαρξία οικονομικού προγράμματος,  αλλά και το δικό του δεν πάει πίσω.
Δείτε τι εξάγγειλε :
Σαμαράς: 150.000 νέες θέσεις εργασίας σε ένα χρόνο από σήμερα
Τις θέσεις του για την «επαναδιαπραγμάτευση της οικονομικής πολιτικής» και την ανάκαμψη της οικονομίας, παρουσίασε στο ΕΒΕΑ ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, τονίζοντας πως μέχρι το 2013 μπορούν να δημιουργηθούν 150.000 νέες θέσεις εργασίας αν εκταμιευθούν ομαλά οι πόροι του ΕΣΠΑ...

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ :ΕΒΑΛΑΝ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ


Το ΠΑΣΟΚ τοποθέτησε πρώτο στη λίστα των εκλογών της 17ης Ιουνίου στα Ιωάννινα τον συνεταιριστή Μιχάλη Κασσή, πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Δόξα Κρανούλας που μετέχει στο πρωτάθλημα Football League 2. Μόνο που ο συγκεκριμένος νεόκοπος πολιτικός κατηγορείται εδώ και μήνες από τη Δικαιοσύνη για συμμετοχή στα στημένα παιχνίδια του ποδοσφαίρου μαζί με τον προφυλακισμένο, για τον ίδιο λόγο, Γιώργο Τσακογιάννη,της ΠΑΕ Ηλιούπολης.

Ο κ. Κασσής, μάλιστα, εξελέγη βουλευτής στις 6 Μαΐου και ορκίστηκε στις 17 Μαΐου μαζί τους υπόλοιπους 299 καθώς παρά την σοβαρή εμπλοκή του με τη Δικαιοσύνη επελέγη από τον επικεφαλής της επιτροπής ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ και πολιτικό του φίλο στα Ιωάννινα, παλαιό συνεταιριστή επίσης, Βαγγέλη Αργύρη.

Είναι η πρώτη φορά κατά την οποία πολιτικό κόμμα χρήζει υποψήφιο βουλευτή πρόσωπο σε βάρος του οποίου εκκρεμούν τόσο σοβαρές ποινικές κατηγορίες. Και παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος έχει δηλώσει ότι οι βουλευτές του κόμματος παραιτούνται εκ προοιμίου από τη βουλευτική ασυλία, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι και αυτή τη στιγμή ο κ. Κασσής καλύπτεται από τη βουλευτική ασυλία.

iefimerida

Πιάστηκε Αλβανός οπλισμένος σαν αστακός.



Ένας 47χρονος Αλβανός  συνελήφθη χθες τα ξημερώματα στη γέφυρα της Κεστρίνης Φιλιατών για κατοχή όπλων και παράνομη είσοδο στην Ελλάδα, ενώ  42χρονος συνεργός του, εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι και την πυκνή βλάστηση κατάφερε και ξέφυγε των Αστυνομικών του Συνοριακού Τμήματος Φιλιατών. 
Οι δύο Αλβανοί κινούνταν πεζοί, και όταν έγιναν αντιληπτοί προσπάθησαν να διαφύγουν. Τελικά συνελήφθη ο ένας, που βρέθηκαν στην κατοχή του μια σακούλα με τρία πιστόλια και 14 σφαίρες, ένα κινητό τηλέφωνο με τρεις κάρτες sim και 120 ευρώ σε μετρητά. Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τη σύλληψη και του δεύτερου Αλβανού.

protothema.gr

Μήνυμα εμπόρου που έβαλε λουκέτο λόγω κρίσης στο μαγαζί του


taxalia

ΒΕΒΑΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ. (ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΙ).




ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ -ΙΣΩΣ ΠΡΩΤΟΙ- ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΟΛΛΩΝ "ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ" ΚΑΙ "ΥΠΕΡΟΡΘΟΔΟΞΩΝ" ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ. ΟΥΔΕΙΣ ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ.

Θεωρούμε οτι ο Τσίπρας θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Παρατηρώντας το διαδίκτυο, όλα τα θεωρητικά λεγόμενα πατριωτικά και χριστιανικά και αντίθετα στην νέα τάξη site, υποστηρίζουν με κορυφαίο και ανεξήγητο φανατισμό τον Τσίπρα.

Μέχρι και η Χρυσή Αυγή βάλεται από τα site αυτά. Ο Μιχαλολιάκος καθυβρίζεται. Τον Καμμένο τον έχουν ξεχάσει. Για τον Σαμαρά δεν συζητάμε, θεωρούν όλοι ότι αυτός μας οδήγησε στο μνημόνιο, έχοντας ξεχάσει την διετή διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Σαμαράς ίσον προδότης, κακούργος, εγκληματίας για όλα τα site.

Ετοιμαστείτε για το επόμενο στάδιο. Ευχόμαστε εκείνο το "κάτι άλλο", το περίεργο, το "θεϊκό" που κυκλοφορεί στον τόπο αυτό, να κάνει τους αυριανούς υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ να κινηθούν προς την σωστή κατεύθυνση.

Αν θέλετε να μάθετε τι θα ζήσετε τους επόμενους μήνες, φροντίστε να βρείτε τον Τόμο "Μητρική εταιρεία".

Στο σημείο αυτό, ολοκληρώθηκε και η ενημέρωσή σας για την προεκλογική περίοδο.

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

ΠΗΓΗ: LIAKO.GR

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΑΚΗ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΕΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ



ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕΤΑ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ... 

Χθες 127 στελέχη του ΠΑΣΟΚ εξέφρασαν την υποστήριξή τους στον ΣΥΡΙΖΑ. Στην πλειοψηφία τους είναι μέλη του Ρεύματος Νέων Σοσιαλιστών, με διαδρομή στο εθνικό συμβούλιο της νεολαίας του Κινήματος, αλλά και στο εθνικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Το ανώτερο καθοδηγητικό όργανο μεταξύ δύο συνεδρίων. Χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι οι Ελευθεριάδης Αντώνιος πολιτικό συμβούλιο νεολαίας ΠΑΣΟΚ,  Ζερβάκη Μαρία μέλος εθνικού συμβουλίου ΠΑΣΟΚ, Θέμης Τζήμας μέλος εθνικού συμβουλίου ΠΑΣΟΚ, Ρέντζου Πετρούλα εθνικό συμβούλιο νεολαίας ΠΑΣΟΚ, Σκουλάς Μανώλης στέλεχος της ΠΑΣΠ, Στεφάνου Νίκος εθνικό συμβούλιο νεολαίας ΠΑΣΟΚ, Τσουκαλάς Κώστας εθνικό συμβούλιο νεολαίας ΠΑΣΟΚ και άλλοι.


Οι περισσότεροι συνδέονται με τον Δημήτρη Σακελλάρη, ο οποίος παραιτήθηκε προ εβδομάδων από το πολιτικό συμβούλιο του κόμματος και οι πληροφορίες τον φέρνουν να συζητά με τον ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για στελέχη που είχαν διαχρονικά προνομιακές σχέσεις με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, αλλά και τη Λούκα Κατσέλη στα χρόνια της κυριαρχίας του Γιώργου Παπανδρέου, ειδικά την περίοδο της αντιπολίτευσης. Άκης και Λούκα ήταν οι συνήθεις ύποπτοι για καλεσμένοι σε όλες τους τις εκδηλώσεις...

29 Μαίου 1453 οι τελευταίες ώρες της Βασιλεύουσας(ΜΕΡΟΣ 2)


Διαβάστε το 1ο μέρος ΕΔΩ
Του Βενιζέλου Λεβεντογιάννη
Θεοδοσιανά τείχη. Μέγα τείχος. Ξημερώματα Τρίτης 29 Μαΐου
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα η πεδιάδα του Λύκου ποταμού, γέμιζε αργά από ένα ανθρώπινο ποτάμι. Δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες ο ένας δίπλα στον άλλο συγκεντρώνονταν και ετοιμάζονταν για την τελική επίθεση. Στην πρώτη γραμμή οι “άτακτοι”, οι βασιβουζούκοι, το ανομοιογενές ασκέρι που ακολούθησε τον Σουλτάνο στην εκστρατεία του για το πλιάτσικο. Ψηλά από τα τείχη οι υπερασπιστές χαμογέλασαν. Δεν τους φόβισε ο τεράστιος όγκος του πρώτου κύματος των επιτιθεμένων. Ίσα ίσα τους εξυπηρετούσε τόσο κοντά που ήταν ο ένας με τον άλλον. Δεν θα χρειαζόταν καν να σημαδεύουν. Το σχέδιο του Μεχμέτ ήταν απλό σε σύλληψη. Θα εξουθένωνε τους υπερασπιστές μέχρι τελικής πτώσεως. Ήταν λίγοι και ο στρατός του, υπερδεκαπλάσιος. Είχε κόσμο να θυσιάσει ενώ εκείνοι όχι. Μπορούσε να στέλνει στρατεύματα κατά κύματα μέχρι το σπαθί στα χέρια των υπερασπιστών πάνω στα τείχη να γίνει ασήκωτο από τις συνεχόμενες μάχες.
Μόλις δόθηκε το σύνθημα της επίθεσης, η φύση τρόμαξε! Χιλιάδες κραυγές, αλαλαγμοί, φωνές, και επικλήσεις στον Αλλάχ, έσκισαν τον σκοτεινό ουρανό της κωνσταντινούπολης. Τα κανόνια από το στρατόπεδο του Τούρκου αυθέντη, ξερνούσαν φωτιά προς τα τείχη. Μεταλλικά σκεύη και τύμπανα χτυπούσαν σε ένα δαιμονισμένο ρυθμό που πάγωνε το αίμα. Τα πράσινα μπαιράκια του Μεχμέτ και των Οθωμανών κυμάτιζαν ξέφρενα μέσα στο σκοτάδι.

Ο Πρωτοστράτορας από τα τείχη μονολόγησε: “ελάτε...” και χαμογέλασε. Ένα χαμόγελο τρομακτικό. Στη συνέχεια ούρλιαξε:

ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΩΡΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ


Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Α.Τσίπρας φαίνεται ότι αποφασισμένος μέσα στις ημέρες που διαρκεί η προεκλογική εκστρατεία να αλλάξει όλες τις πολιτικές (και θρησκευτικές!) "συνιστώσες" που χαρακτήριζαν το κόμμα του: Μετά την εντυπωσιακή στροφή των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ σε ότι αφορά τις Ένοπλες Δυνάμεις και την πολιτική ασφάλειας της χώρας τώρα προχώρησε και σε ... γεωστρατηγική στροφή!

Έτσι μόλις έξι μήνες μετά τους μύδρους του ΣΥΡΙΖΑ κατά της ... Ρωσίας για την αντίδρασή της στην προφυλάκιση του ηγούμενου Εφραίμ, ο Α.Τσίπρας εμφανίστηκε τόσο ρωσόφιλος, όσο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης ή ο γ.γ. του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Ν.Μιχαλολιάκος και σίγουρα περισσότερο ρωσόφιλος από την διστακτική και κατ'ανάγκην (λόγω φιλορωσικού ακροατηρίου) ρωσική "εσάνς" του ταξιδιού του Α.Σαμαρά στη Μόσχα!

Φτάνοντας να μιλήσει ακόμα και για την Ορθοδοξία και την "κοινό Ορθόδοξη πολιτισμό"! Ναι, καλά διαβάσατε, ο Α.Τσίπρας μιλά για Ορθοδοξία και για "ορθόδοξο πολιτισμό"!

Συγκεκριμένα σε συνέντευξή του στο ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο Vesti διακήρυξε ότι ...

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ;; "ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΡΓΑΤΗΣ KAI ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ"


ΕΓΙΝΕ "ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ ; OXI BEBAIA ...ΑΛΛΑ ΕΙΔΕ ΟΤΙ EINAI ΣΩΣΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ...ΙΣΩΣ  ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Την άποψη ότι «κάθε μετανάστης που εργάζεται παίρνει μια θέση από τους Έλληνες» εξέφρασε μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά Θάνος Τζήμερος.

Στην παρατήρηση ότι οι Έλληνες δεν ανταποκρίθηκαν σε συγκεκριμένη αγγελία για αγροτικές εργασίες, ο κ. Τζήμερος απάντησε ότι οι Έλληνες δεν πήγαν γιατί το ημερομίσθιο που προσφερόταν ήταν πολύ χαμηλό.

Ο κ. Τζήμερος διατύπωσε την άποψη ότι οι μετανάστες θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν ως φθηνά εργατικά χέρια σε επιχειρήσεις που πρέπει να ανταγωνιστούν αντίστοιχες στη Βουλγαρία, όπου το μισθολογικό κόστος είναι πολύ χαμηλό.

Παράλληλα, σημείωσε ότι η διαβίωση για τους μετανάστες στην Ελλάδα θα πρέπει να είναι τέτοια, ώστε όταν τηλεφωνούν στα χωριά τους να μην λένε ότι η ζωή στη χώρα μας είναι αρκετά καλύτερη από ό,τι στις πατρίδες τους. Με αυτόν τον τρόπο θα αποτρέπονται άλλοι μετανάστες από το να σκέφτονται την Ελλάδα ως πιθανό προορισμό τους.

Ο κ. Τζήμερος εξήγησε ότι για τη λύση του προβλήματος της παράνομης μετανάστευσης η Ελλάδα πρέπει να συζητήσει σε πολιτικό επίπεδο με τους εταίρους της, καθώς δεν αφορά μόνο την ίδια. Σημείωσε, δε, ότι η Ελλάδα δεν πρέπει και δεν μπορεί να φυλάσσει μόνη τα σύνορά της για την είσοδο παράνομων μεταναστών.

enikos.gr

Απίστευτο : 35.000 ευρώ για τον ... καλλωπισμό των Λαθρομεταναστών στην Αμυγδαλέζα


Απίστευτο και όμως Ελληνικό . Εγκρίθηκε κονδύλι 35.000 ευρώ για τον...καλλωπισμό των Λαθρομεταναστών που βρίσκονται στην Αμυγδαλέζα
Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύθηκαν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, εγκρίθηκε κονδύλι 34.243,20 ευρώ για 6.000 οδοντόβουρτσες, 6.000 οδοντόκρεμες των 100ml, 6.000 σαπούνια των 70gr, 6.000 σαμπουάν 250ml, για το κέντρο υποδοχής στην Αμυγδαλέζα Αττικής, ενώ μέχρι τώρα οι μετανάστες που έχουν μεταφερθεί εκεί είναι λιγότεροι απο 70 !!!

Ο δήμαρχος Αχαρνών, Σωτήρης Ντούρος δήλωσε στο metrogreece.gr «έγινε απευθείας ανάθεση σε φαρμακείο για αντηλιακά και ομπρέλες γιατί οι γιατροί, οι οποίοι εξέτασαν του μετανάστες που βρίσκονται στο κέντρο κράτησης, έκριναν ότι μπορεί να πάθουν ...ηλίαση ή εγκαύματα από τον ήλιο».

enikos.gr

ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΑΓΡΙΑ Ο ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΑ ΡΕΠΟΥΣΗ


Ντροπή να είναι στη Βουλή η Μαρία Ρεπούση» λέει, μεταξύ άλλων, ο Χάρρυ Κλυνν με ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο, το οποίο συνοδεύει με βίντεο, όπου η κ. Ρεπούση αναφέρεται στα γεγονότα της Μικράς Ασίας.

«Έλληνες του Πειραιά, Πόντιοι του Πειραιά ο φαρμακογλυκομίλητος Φώτης Κουβέλης έχει υπεύθυνη παιδείας στο κόμμα του και υποψήφια βουλευτή Πειραιά και νήσων την υμνήτρια του σφαγέα Κεμάλ, Μαρία Ρεπούση, που δε δέχεται ότι υπήρξαν Έλληνες θύματα στη Μικρά Ασία και στον Πόντο... (Ακούστε την με πόση περιφρόνηση και μίσος το διακηρύσσει στο βίντεο !!)

Οι 353.000 αδελφοί μας, κυρίως γυναικόπαιδα και γέροντες (οι νέοι ήταν αντάρτες στα βουνά του Πόντου)  που βασανίστηκαν και σφαγιάστηκαν με τρόπο ανατριχιαστικό, υπάρχουν μόνο στα αρρωστημένα μυαλά ημών των Ποντίων... Και όλα αυτά τα τραγικά, τα απάνθρωπα, για ομαδικές εκτελέσεις, βιασμούς, κρεμάλες, αποκεφαλισμούς, θανάτους στη φωτιά, παλουκώματα, που άκουσα από το στόμα της μητέρας και του πατέρα μου, όλα τα ανήκουστα και φοβερά  που μου διηγήθηκαν με δάκρυα στα μάτια ο παππούς μου και η γιαγιά μου, ήταν ψέματα!!! Γιατί το λέει το υποκείμενο που λέγεται Μαρία Ρεπούση...

ΦΡΙΚΗ :ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ !


ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΕΣΠΟΤΑ .ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΛΟΠΕΣ ΣΚΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.ΑΝΑΣΤΑΤΩΜΕΝΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΗΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ.

ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΤΕΣ....

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ: ΣΥΡΙΖΑ, Η ΣΙΓΟΥΡΗ ΜΕΘΟΔΟΣ.




Προσπαθώ να εξηγήσω στους Έλληνες τον σίγουρο τρόπο της προώθησης των σχεδίων της νέας τάξης.
Όταν θέλουν να μας επιβάλουν κάτι, μας δίνουν ένα πρόβλημα, για παράδειγμα το ανθρωποκτόνο μνημόνιο και μετά μας δίνουν σαν λύση, αυτό που πάντα ήθελαν να κάνουν.
Τι ήθελαν να κάνουν και δεν το πετύχαιναν;
Κίσσινγκερ: Οι Έλληνες είναι επικίνδυνοι. Πρέπει να χτυπήσουμε την ιστορία τους , τη γλώσσα τους, και την θρησκεία τους.
Ποιό είναι το πρόβλημα;
Το μνημόνιο.
Ποιά είναι η λύση;
Ο ΣΥΡΙΖΑ, το "προοδευτικό" κόμμα που δεν θέλει να ακούει για  θρησκεία, πατρίδα και γλώσσα..
Τι είπε ο Κίσσινγκερ;
Οι Έλληνες είναι επικίνδυνοι. Πρέπει να χτυπήσουμε την ιστορία τους , τη γλώσσα τους, και την θρησκεία τους.
Ποιό είναι το πρόβλημα;
Το μνημόνιο.
Ποιά είναι η λύση που προώθησαν όλα τα διεθνή ΜΜΕ;
Ο ΣΥΡΙΖΑ
Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ (ΦΩΤΟ)




Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση μνήμης στην Πλατεία Μητροπόλεως για την άλωση της Κωνσταντινούπολης απο τους Οθωμανούς ,και τον ηρωικό θάνατο των υπερασπιστών της και του τελευταίου αυτοκράτορα του Βυζαντίου, Κωνσταντίνου Παλαιολόγου .
Χιλιάδες εθνικιστές έδωσαν το παρών στην εκδήλωση που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την επιτροπή εθνικής μνήμης και την Χρυσή Αυγή.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλίες στελεχών και του Γ.Γ της Χρυσής Αυγής ,Ν .Μιχαλολιάκου.
Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στον ανδριάντα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και κατόπιν πορεία προς τον Άγνωστο Στρατιώτη όπου και ψάλθηκε ο Εθνικός Ύμνος.
Η εκδήλωση μνήμης τελείωσε με την επιστροφή των εθνικιστών στην πλατεία Μητροπόλεως.
Ο Ιερός Λόχος έδωσε το παρών στην εκδήλωση για να τιμήσει τους Ήρωες που έχασαν την ζωή τους εκείνη την αποφράδα ημέρα για τον Ελληνισμό ,και να βροντοφωνάξει "ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ , ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ'ΝΑΙ "
Ακολουθούν φωτογραφίες που τράβηξε μέλος μας:

Ο Σαμαράς πασχίζει να κερδίσει τις... ντουλάπες της «Χρυσής Αυγής»


Τάδε έφη ο Συριζαίος  Νίκος Βούτσης
Και δεν ειναι κρυφό αυτό που λέει... Με ψέματα και υποσχέσεις ο Σαμαράς προσπαθεί να κλέψει ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής υιοθετώντας πολλά στοιχειά (στα λόγια βέβαια) απο το πρόγραμμα του κόμματος του Ν. Μιχαλολιάκου .
   
  «Η Νέα Δημοκρατία κάνει ακροδεξιά στροφή επιχειρώντας να προσελκύσει τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, αλλά και να μεταθέσει την πολιτική συζήτηση μακριά από τα πραγματικά προβλήματα του κόσμου, για τα οποία είναι συνένοχη», τονίζει ο Νίκος Βούτσης μιλώντας στο iefimerida.gr.

Η δήλωση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

Προκαλούν οι Τούρκοι : «Δεν υπήρξε γενοκτονία των Ποντίων»


Την πάγια θέση της Τουρκίας σύμφωνα με την οποία δεν υπήρξε η γενοκτονία των Ποντίων, με αφορμή τις εκδηλώσεις μνήμης για την ημέρα ανά τον ελληνισμό, επανέλαβε μέσα από ανακοίνωσή του το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «οι δραστηριότητες που πραγματοποιούνται και φέτος στην Ελλάδας με αφορμή την “δήθεν” ημέρα μνήμης των Ποντίων, στηρίζονται σε ισχυρισμούς που δε συμβαδίζουν με την ιστορική πραγματικότητα και σε ηθικώς προβληματική στάση που στερείται επιστημονικής βάσης».

«Καταδικάζουμε και αρνούμαστε την αντίληψη αυτή»,

29 Μαίου 1453 οι τελευταίες ώρες της Βασιλεύουσας (ΜΕΡΟΣ 1)


Του Βενιζέλου Λεβεντογιάννη
Θεοδοσιανά τείχη. Μέγα τείχος. Βράδυ Δευτέρας.28 Μαΐου.
Ο Ιωάννης Ιουστινιάνης άφησε το βλέμμα του να πλανηθεί στην γεμάτη άταφα πτώματα, πεδιάδα του Λύκου. Σε λίγη ώρα θα ξημέρωνε. Η Πόλη των πόλεων, θα ζούσε άλλη μια ημέρα σκληρής πολιορκίας. Ο καιρός δεν ήταν πολύ κρύος, είχε όμως μια υγρασία που τρυπούσε τα κόκαλα. Τύλιξε τον βαρύ μαύρο μανδύα του πάνω από την πανοπλία του. Ήταν κουρασμένος. Όλα τα μέλη του πονούσαν φρικτά. Στην σκουρόχρωμη μεταλλική του πανοπλία, η υγρασία σχημάτιζε μικρά αυλάκια νερού που έπεφταν στο έδαφος. Στο βάθος, στο στρατόπεδο του Αμιρά, η νύχτα είχε γίνει μέρα από τις εκατοντάδες φωτιές που είχαν ανάψει. Τα τύμπανα δεν σταματούσαν λεπτό να χτυπούν. Οι κραυγές και οι επικλήσεις στον Θεό τους, ακουγόταν καθαρά μέχρι τα τείχη που στέκονταν ο ίδιος. Οι δερβίσηδες έκλαιγαν και υπόσχονταν στους στρατιώτες του εχθρού πιλάφι και γυναίκες στον παράδεισο, εάν πεθάνουν τιμημένα στη μάχη Ένα άσχημο προαίσθημα έκανε το στομάχι του να σφιχτεί. Έφερε το χέρι του στο τεράστιο σπαθί του και χάιδεψε τη λαβή...

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Επιστολή Εβραιολάγνων κατά της Χρυσής Αυγής :«Είμαστε όλοι Έλληνες Εβραίοι»


Τα έχουν κάνει όλοι οι Ανθέλληνες επάνω τους. Οχι μόνο εντός ,αλλά και εκτός Ελλάδας , με την εντυπωσιακή άνοδο της Χρυσής Αυγής . Μέχρι και επιστολή στην βρετανική εφημερίδα «Guardian» έστειλαν.
Διαβαζουμε απο την iefimerida:
Διεθνείς προσωπικότητες υπογράφουν επιστολή κατά της Χρυσής Αυγής

Μια μία ανοικτή τους επιστολή με τίτλο «Είμαστε όλοι Έλληνες Εβραίοι» προς την βρετανική εφημερίδα «Guardian», διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί, πολιτικοί αλλά και καλλιτέχνες από την Ευρώπη και την Αμερική, εκφράζουν την ανησυχία τους για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ελλάδα και την είσοδο της Χρυσής Αυγής στην Βουλή...

Έρευνα του Πανεπ. Μακεδονίας αποδεικνύει την πολιτική αξιοπιστία του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή


Έρευνα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας αποκαλύπτει τον λόγο που ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή κατάφερε με αρκετή ευκολία να εισέρθει και όπως φαίνεται να παραμείνει στην ελληνική Βουλή, αλλά και να διατηρεί υψηλά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις, αποδεικνύοντας πολιτική σταθερότητα.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, είναι το μοναδικό κόμμα που δείχνει φερέγγυο σε ότι αφορά την καταπολέμηση των συνεπειών της εγκληματικότητας που πηγάζει από την παράνομη λαθρομετανάστευση'

Σύμφωνα με έρευνα έγινε από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στην ερώτηση ποια πιστεύουν ότι είναι η επίδραση των μεταναστών στην οικονομία της χώρας, το 59% των κατοίκων στο 4ο (Κολωνός, Ακαδημία Πλάτωνος και Σεπόλια ως Πατήσια) και στο 6ο διαμέρισμα, (Πατήσια και Κυψέλη) και το 53% των κατοίκων των υπολοίπων διαμερισμάτων απαντούν ότι θεωρούν πως είναι αρνητική, ενώ το 33% στο 4ο και στο 6ο και το 36% στα υπόλοιπα απαντούν ότι είναι ουδέτερη και το 8% και το 11% αντιστοίχως θεωρούν ότι είναι θετική.

Στην ερώτηση αν πιστεύουν...

Γιώργος Καρατζαφέρης: Η «απατημένη σύζυγος» της Κεντροδεξιάς


Μέσα σε ένα μήνα η «καλύτερη Κοινοβουλευτική ομάδα που πέρασε ποτέ από την Βουλή» μετατράπηκε σε ένα μάτσο «κατακάθια», «γενίτσαρους», «τρωκτικά» και «αρουραίους». Το πρόβλημα είναι ότι χαρακτηρισμοί «εγώ τους έκανα ανθρώπους» του προέδρου του ΛΑΟΣ θυμίζουν άλλους τύπου «του έδωσα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου», οι οποίοι και ταιριάζουν καλύτερα σε ερωτικές σχέσεις. Αλλά έτσι ήταν πάντα η ψυχοσύνθεση του Γιώργου Καρατζαφέρη, να αγαπάει δηλαδή με πάθος. Και να μισεί εξίσου έντονα.

«Δεν υπάρχει πιο επικίνδυνο ζώο στον πλανήτη από την απατημένη σύζυγο»...

ΚΑΙ ΦΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ;;


Δολοφονήθηκαν στη Μόσχα οι δύο Ρώσοι που έψαχναν τις μίζες του Άκη
Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις, σχετικά με τις σκοτεινές διαδρομές των μιζών που κατέληξαν στον Άκη Τσοχατζόπουλο, για τα ρωσικά οπλικά συστήματα TOR-M1.

Τα επιλήψιμα στοιχεία γύρω από την υπόθεση των αντισταθμιστικών ωφελημάτων (Α/Ω) που κατευθύνονταν προς την Ελλάδα, αξίας 73 εκατ. δολαρίων, κίνησαν την περιέργεια του Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος και ζήτησε από Ρώσους αξιωματούχους να εντοπίσουν τα ίχνη των χαμένων χρημάτων. Λίγο μετά, ο επικεφαλής της έρευνας, δολοφονήθηκε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, στις 29.2.1999 ο τότε γενικός διευθυντής Εξοπλισμών Γιάννης Σμπώκος και ο Ι. Βορόμπιεφ,

Ούτε μία λέξη για τις δηλώσεις Κ.Λαγκάρντ από τον μνημονιολάγνο Σαμαρά και την Ντόρα.


Mεγάλη εντύπωση έχει δημιουργήσει μεταξύ των στελεχών της ΝΔ που εξακολουθούν και ασπάζονται τον "λαϊκό" χαρακτήρα του κόμματος και αντιστρατεύονται την ταχεία μετακύλισή του σε νεοφιλελεύθερο κόμμα μετά την "συγχώνευση" με την ΔΗΣΥ της Ν.Μπακογιάννη, το γεγονός ότι ο Α.Σαμαράς κατά τις δύο χθεσινές ομιλίες του, μία εναρκτήρια και μία στο κλείσιμο της Εθνικής Συνδιάσκεψης, δεν είπε ούτε μία λέξη αποδοκιμασίας, δεν αναφέρθηκε ούτε μία φορά, στις δηλώσεις της Κριστίν Λαγκάρντ για τα Ελληνόπουλα, τις μητέρες τους, τους γονείς τους γενικά.
Τίποτα.
Απόλυτη σιγή από τον πρόεδρο της ΝΔ, όταν ακόμα και ο Ε.Βενιζέλος, προχώρησε σε σκληρή δήλωση αποδοκιμασίας της Κ.Λαγκάρντ.  
"Κάτι έπρεπε να πει, έστω έτσι για τους τύπους" είπε ένας παλαιός κοινοβουλευτικός στο defencenet.gr, ενώ ένας άλλος σε πιο σκληρή διάθεση είπε: "Έτσι όπως πάνε θα μας κρεμάσουν κουδούνια ότι είμαστε τσιράκια του ΔΝΤ".

Είναι γεγονός ότι οι σχέσεις του Α.Σαμαρά με το ΔΝΤ είναι πολύ περισσότερο στενές...

Η "ΣΥΓΝΩΜΗ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ¨ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ" ΜΕΣΩ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΛΑΖΑΝΑ


Αυτή την φορά το αναρχοσάιτ indymedia προσπαθεί να τα ωραιοποιήσει για προηγούμενη ανάρτηση του που χαρακτήριζε "ταξικούς αδελφούς" τους φονιάδες, και τον ίδιο τον αδικοχαμένο Λαζανά "φασιστάκο".
Έτσι λοιπόν περάσαμε στις συγνώμες των "καλών" λαθρομεταναστών που δεν φταίνε σε τίποτα 
Διαβάζουμε απο την iefimerida :

Για πρώτη φορά μετά τη δολοφονία του 29χρονου Θανάση Λαζανά από τρεις Αφγανούς, μερίδα από εκείνους που ζούσαν μέχρι πριν λίγο καιρό στο εγκαταλελειμμένο βιομηχανοστάσιο της Πειραϊκής Πατραϊκής, σπάνε τη σιωπή τους και με κείμενό τους που δημοσιοποιήθηκε στο indymedia.org εκφράζουν τη λύπη τους και δίνουν συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος.


Παράλληλα διαχωρίζουν τη θέση τους από το γεγονός, δηλώνοντας πως τέτοιες πράξεις δεν τους εκφράζουν, προσθέτοντας πως άτομα σαν τους δράστες της στυγερής δολοφονίας δεν αντιπροσωπεύουν τους μετανάστες. Το πλήρες κείμενο το οποίο δημοσιοποιήθηκε με τη βοήθεια του indymedia.org έχει ως εξής:

Χρυσαυγίτες έδωσαν «μάχη» έξω από την ΑΣΟΕΕ με αναρχοφοιτητές και λαθρομετανάστες οταν οι τελευταίοι τους επιτέθηκαν


Ένταση επικράτησε έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, γνωστό "στέκι" λαθρομεταναστών για παρεμπόριο ,όταν μέλη της Χρυσής Αυγής συνεπλάκησαν με αναρχοφοιτητές και λαθρομετανάστες που βρίσκονταν εντός του χώρου της ΑΣΟΕΕ.

Τα αίματα στην περιοχή άναψαν όταν η πορεία μοτοσικλετιστών της Χρυσής Αυγής πέρασε μπροστά από το κτήριο. Τότε, οι λαθρομετανάστες αλλά και αναρχοφοιτητές αντέδρασαν έντονα, και επιτέθηκαν αναίτια με συνέπεια να εκτοξεύουν αντικείμενα και πέτρες προς τους Χρυσαυγίτες. Όπως ήταν φυσικό οι μοτοσικλετιστές σταμάτησαν και αντεπιτέθηκαν και αυτοί ρίχνοντας ό,τι βρήκαν.

Τελικά επενέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις που απομάκρυναν τα μέλη της Χρυσής Αυγής προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία. Φυσικα δεν υπήρξαν συλλήψεις των λαθρομεταναστών μιας και η ΑΣΟΕΕ εχει άσυλο για αυτούς και τους αναρχικούς

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

"H ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ" ΤΡΙΤΗ 29 ΜΑΙΟΥ, ΩΡΑ 8:00, ΠΛ .ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ


ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ

Διακοπές με αποδοκιμασίες και απαξίωση έκανε ο Γ.Α.Π στην Κρήτη


Μια μικρή-πικρή γεύση για το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί σε βάρος σε μεγάλη μερίδα της κοινωνίας πήρε χθες ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά τη διάρκεια του αεροπορικού του ταξιδιού προς την Κρήτη και κατά την προσγείωσή του στο «κάστρο» που το όνομα Παπανδρέου λατρευόταν ως... θεότητα.

Ο πρώην πρωθυπουργός που μετέβη στο νησί για ολιγοήμερες διακοπές σε γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα των Γουβών Ηρακλείου που ανήκει στην οικογένεια της συζύγου του Νίκου Σηφουνάκη επιβιβάστηκε, όπως περιγράφει το Flashnews.gr, σε πρωινή πτήση για το αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου.

Εισερχόμενος,μαζί με δύο άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, κατευθύνθηκε στα καθίσματα της οικονομικής θέσης όπου και έγινε δεκτός από μερίδα επιβατών με σχόλια του τύπου «ήρθε ο μεσίτης» ή «καλώς τον κύριο λεφτά υπάρχουν».

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες,

Κύκλωμα αλλοδαπών μετέφερε λαθρομετανάστες στη Ιταλία με 2 - 3 χιλιάδες ευρώ το κεφάλι


Μέρος οργανωμένου κυκλώματος που διακινούσε μεγάλο αριθμό παράνομων μεταναστών από την Ελλάδα προς την Ιταλία, εξαρθρώθηκε από την την αστυνομική αρχή του Ρέντη.

Στη σύλληψη εβδομήντα λαθρομεταναστών διαφόρων υπηκοοτήτων προχώρησαν οι αστυνομικοί του αστυνομικού τμήματος Καμινίων σε συνεργασία με το Τμήμα Συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής.

Το φορτηγό που μετέφερε τους λαθρομετανάστες εντοπίστηκε αργά τη νύχτα και όπως φάνηκε από την έρευνα είχε σκοπό να τους μεταφέρει στην Ιταλία να διαφύγουν παράνομα από τη χώρα με προορισμό άλλο κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως προέκυψε από αστυνομική έρευνα ,τα μέλη του κυκλώματος προσέγγισαν τους παραπάνω αλλοδαπούς, σε διάφορες περιοχές του κέντρου της Αθήνας και συμφώνησαν να οργανώσουν τη μεταφορά τους στην Ιταλία έναντι χρηματικής αμοιβής της τάξεως των 2000 έως 3000 το άτομο .

Η μεταφορά θα γινόταν με φορτηγό αυτοκίνητο οδικώς σε περιοχή της Δυτικής Ελλάδας και από εκεί οι λαθρομετανάστες θα προωθούνταν μέσο στην Ιταλία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών του Πειραιά ενώ οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των έξι αλλοδαπών, μέλοι του οργανωμένου κυκλώματος μεταφοράς παρανόμων μεταναστών, που παραμένουν άφαντοι.

iefimerida.gr

Παραμύθι χωρίς δράκο η επίθεση στον Βόλο εναντίον Βουλευτή της Χρύσης Αυγής


Παναγιώτης Ηλιόπουλος: "Αφήστε επιτέλους τα παραμύθια!"

Τελικά κάποιοι "μυθοπλάστες"  δημοσιογράφοι έχουν βαλθεί να ξεπεράσουν ακόμα και τον Αίσωπο. Εδώ και 2 μέρες έχω γίνει αποδέκτης μιας κακοστημένης προβοκάτσιας του αριστερού δημοσιογραφικού κατεστημένου, το οποίο, χωρίς να μπει στον κόπο να με ρωτήσει, με εμφανίζει ως "θύμα" μιας επίθεσης στην οποία δεν ήμουν καν παρών! 
Η πραγματικότητα είναι ότι πέρασα από το συγκεκριμένο σημείο και χαιρέτησα μια παρέα. Μετά από λίγη ώρα μου τηλεφώνησαν να με ενημερώσουν ότι τα συγκεκριμένα άτομα δέχτηκαν επίθεση από 25 κουκουλοφόρους!
Να γνωρίζουν οι κουκουλωμένοι αλήτες ότι τέτοιες άνανδρες επιθέσεις σε απλούς πολίτες δεν τρομάζουν κανέναν! Ίσα ίσα φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα...Επίσης ας σταματήσουν να αυτογελοιοποιούνται και αυτοί και οι δημοσιογράφοι που αναπαράγουν τις μπούρδες τους, γιατί ακόμα και ένα παιδί αν παρακολουθήσει το βίντεο θα δει ότι εγώ δεν υπάρχω στην παρέα που δέχεται την επίθεση! 
Ας γνωρίζουν για το μέλλον όμως ότι έχουν γνώση οι φύλακες και ας το σκεφτούν 2-3 φορές πριν επιχειρήσουν κάτι ανάλογο...
Βολεύει πολύ το σύστημα να εμφανίζει τα στελέχη της Χρυσής Αυγής "κρυμμένα" από τις τοπικές κοινωνίες. Η αλήθεια όμως είναι ότι εμείς είμαστε μαζί και μέσα στον Ελληνικό λαό χωρίς κουκούλες και θα αγωνιστούμε μέχρι το τέλος για την Ελλάδα που ονειρευόμαστε.


Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Βουλευτής Μαγνησίας
Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή 

Tο έγκλημα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ δεν συμψηφίζει το νέο έγκλημα: ΣΥΡΙΖΑ


Τα εγκλήματα  δεν συμψηφίζονται…

            Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το πλεονέκτημα να καταφεύγει στο τέχνασμα των λογιστικών συμψηφισμών. Να κερδοσκοπεί, δηλαδή, εκλογικά πάνω στα εγκλήματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, επικαλύπτοντας έτσι και αποκρύπτοντας το δικό του έγκλημα: Τις στρατηγικές πολιτικές του επιλογές οι οποίες είναι οι ίδιες και απαράλλαχτες με αυτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, όπως..
η υποταγή στην ΕΕ και την ευρωζώνη, η υποταγή στη ΛΟΓΙΚΗ της κυβερνητικής διαχείρισης για τη διάσωση του σάπιου καθεστώτος,  την «ανάπτυξη» της επιχειρηματικότητας («λιτότητα για την ανάπτυξη») και πολλά άλλα…

Πώς η Πάτρα έγινε Καμπούλ


Σε κατάσταση πολιορκίας η πόλη εδώ και 15 χρόνια
Αρκεί να σταματήσεις σε ένα φανάρι στην είσοδο της πόλης για να καταλάβεις το μεταναστευτικό πρόβλημα της Πάτρας: άνθρωποι εμφανίζονται από το πουθενά, τρυπώνουν κάτω από τις νταλίκες, γαντζώνονται δίπλα στις ρόδες, αδιαφορώντας πλήρως για το αν θα γίνουν αντιληπτοί ή αν κινδυνεύει η ζωή τους.

Το Πανελλήνιο έχει πλέον συνδυάσει τους Αφγανούς μετανάστες με το παλιό εργοστάσιο της Πειραϊκής-Πατραϊκής. Προηγουμένως όμως υπήρχε ένας πραγματικός καταυλισμός, επικίνδυνος για τη δημόσια υγεία και στημένος στην πλέον καθωσπρέπει συνοικία της Πάτρας. Πρόκειται για τον, γνωστό στους Πατρινούς, καταυλισμό της οδού Ευρώτα, στην κοσμοπολίτικη βόρεια πλευρά της πόλης, ο οποίος αποτελούσε μια αυτόνομη περιοχή μέσα στην ίδια την πόλη.

Οι κάτοικοι της οδού Ευρώτα ήταν οι πρώτοι που διαμαρτύρονταν, και μάλιστα εδώ και 15 χρόνια. Τα μπαλκόνια των σπιτιών τους βρίσκονταν, σε ορισμένες περιπτώσεις, ακριβώς πάνω από τον καταυλισμό. Καθημερινά έκαναν λόγο για παράνομες πράξεις κάθε είδους: αλισβερίσι ναρκωτικών, πορνεία, κλοπή ρεύματος, διαρρήξεις, απόπειρες βιασμού...

Όταν η ΑΚΟΑ η συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ δήλωναν αλληλέγγυοι στους συντρόφους τους διακινητές των Λαθρομεταναστών της Υπατίας


ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΤΩΝ 300 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΦΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΥΒΑΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ...


ΣΕ ΡΩΤΑΜΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ 300 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ 300 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ (ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΨΥΧΩΝ), ΤΙ ΤΥΧΗ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ;;;;;;;;;


http://syrizasos.blogspot.com/

Όταν ο Συνασπισμός νυν ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήριζε αδικαιολόγητους τους ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ στο γνωστό αναρχοστέκι "ΡΕΣΑΛΤΟ"


Στους αδικαιολόγητους για τον Συνασπισμό τότε αστυνομικούς ελεγχους στο "Ρεσάλτο"  είχαν βρεθεί και κατασχεθεί 200 μπουκάλια άδεια, μία χειροβομβίδα κρότου λάμψης, 2 σφυριά, 3 βαριοπούλες, 2 καλέμια, 2 μπιτόνια με εύφλεκτο υλικό, 7 κοντάρια, 3 κράνη, 13 αντιασφυξιογόνες μάσκες και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής-τον οποίο οι προσαχθέντες προσπάθησαν χωρίς επιτυχία να καταστρέψουν. Όλα τα κατασχεθέντα μεταφέρθηκαν και εξετάστηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.
Σύμφωνα με την αστυνομία, τα ευρήματα αυτά επαληθεύουν τις υποψίες που υπήρχαν από καιρό ότι ο συγκεκριμένος χώρος λειτουργούσε ως "παρασκευαστήριο εκρηκτικών υλικών" και "ορμητήριο επιθέσεων"....

Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων :"Κρυβόμαστε στα στρατόπεδα από τοκογλύφους και τράπεζες"!


Οι καταγγελίες και οι κραυγές απόγνωσης που φθάνουν στον ΣΥΣΜΕΔ από στελέχη των ΕΔ είναι σε πολλές περιπτώσεις απίστευτες.Δυστυχώς όμως λένε την αλήθεια την οποία όσο κι αν δυσκολευόμαστε να συνειδητοποιήσουμε πρέπει να αποδεχτούμε και κυρίως να την αντιμετωπίσουμε. Ο καθένας με τον τρόπο που μπορεί.Και κυρίως όσοι έχουν εξουσία στα χέρια τους πολιτικοί ή στρατιωτικοί.Τα λόγια “κατανόησης” και “στήριξης” δεν είναι πια αρκετά για στελέχη των ΕΔ που βρίσκονται σε τραγικό αδιέξοδο.

Διαβάστε τι έγραψε ένα απ΄ αυτά τα στελέχη στο facebook ,απευθυνόμενο στον πρόεδρου του ΣΥΣΜΕΔ: 

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ,,ΑΡΑΓΕ ΞΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ;;;;ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ Κ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΡΒΕΛΙ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ;;;;;;ΞΕΡΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥΣ;;;;;;ΞΕΡΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ Ι Κ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Κ ΣΤΟΥΣ ΔΟΙΚΗΤΕΣ Κ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΟΥΣ;;;;;;ΞΕΡΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ;;;;ΞΕΡΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΤΑΘΕΣΗ Κ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΜΗΝΑΣ ΙΟΥΝΙΟΣ Κ ΔΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;;;;;ΞΕΡΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ;;;;;;ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ Κ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,,ΜΕΧΡΙ Κ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ,,ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ,,ΔΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ............

onalert.gr

«Αν κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ θα διαλυθεί σε τρεις μήνες» λεει ο αριστερός Αθερίδης


Το «Παπανδρεϊκό» προφιλ του Αλέξη Τσίπρα, η «ομηρεία» της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ και το γεγονός ότι έχει να πάρει λεφτά στα χέρια του από τον Σεπτέμβριο είναι μερικές -από τις πολλές- δηλώσεις του Θοδωρή Αθερίδη που θα συζητηθούν.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αν αναλάμβανε να κυβερνήσει θα τα έκανε χειρότερα από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Δεν έχουν ιδέα. Όχι μόνο δεν υπάρχει plan B, αλλά ούτε καν plan A. Θέλω να ανέβει, να αναλάβει και να αυτοδιαλυθεί μέσα σε τρεις μήνες. (...) Πιστεύω δυο πράγματα. Αυτό που είπε η Παπαρήγα, ότι 'αν αυτός θελήσει ποτέ να βγούμε από το ευρώ να μου τρυπήσει τη μύτη' και επίσης αυτό που λέει το ΠΑΣΟΚ, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται να κυβερνήσει. (...) Ο Αλέξης Τσίπρας συντηρεί ένα προφίλ Ανδρέα Παπανδρέου με λαϊκισμό, με δύναμη, τάζει στον κόσμο αυτά που δεν γίνονται», δηλώνει χαρακτηριστικά ο γνωστός πρωταγωνιστής, στη δημοσιογράφο του Βήματος Αφροδίτη Γραμμέλη. Μια μόνο από τις «χωρίς φόβο και πάθος» απαντήσεις που έδωσε, δεδομένο ότι θα σχολιαστεί.

Επίσης αναφέρουμε την γνώμη του για την σοβαρότητα του ΣΥΡΙΖΑ («Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι καθόλου σοβαρός. Δυο είναι οι τάσεις...