Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΘΗΝΩΝ: ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟΧΟΣ: ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ!


ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο Κ.ΠΛΕΥΡΗΣ :"ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΚΑΤΩ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ"


Ο ΚΥΡΙΟΣ Κ.ΠΛΕΥΡΗΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑ ,ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΚΕ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ.
ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ "ΡΙΝΓΚ" ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ .ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ.
Διαβαζουμε απο την iefimerida.gr:
Κώστας Πλεύρης: «Έτσι θα ξαπλώσω κάτω τον Ηλία Κασιδιάρη
Πεπεισμένος πως σε μία μονομαχία με τον Ηλία Κασιδιάρη θα κατάφερνε εύκολα να τον «ξαπλώσει κάτω», εμφανίζεται ο Κώστας Πλεύρης, ο οποίος σχολιάζει επίσης και την άναδρη επίθεση του υποψηφίου βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Λιάνα Κανέλλη.

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑΟΣ, Κώστας Πλεύρης, σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, μιλάει για τις πολεμικές τέχνες με τις οποίες ασχολήθηκε στα νεανικά του χρόνια, επειδή ήταν «κοντός και αδύνατος», ενώ σχολιάζει και την κινησιολογία του Ηλία Κασιδιάρη κατά το περιστατικό στο τηλεοπτικό στούντιο του Ant1....

Γεμίζουν με καραμπίνες τα ελληνικά νοικοκυριά – Κυκλοφορούν 1.700.000!


Άρον-άρον τρέχουν οι Έλληνες να αγοράσουν καραμπίνες και κάθε είδους όπλο προκειμένου να προστατευτούν από το ολοένα και αυξανόμενο κύμα της εγκληματικότητας.

Το περιστατικό στην Παιανία, όπου ένας 24χρονος σκότωσε με καραμπίνα έναν Αλβανό ληστή που εισέβαλε στο σπίτι του, ήταν απλώς η αφορμή για να βγει στην δημοσιότητα η τάση των πολιτών να μην εμπιστεύονται την Αστυνομία και να θέλουν οι ίδιοι να προστατεύσουν την περιουσία τους.

Η Αστυνομία λέει χαρακτηριστικά πως η Ελλάδα έχει μετατραπεί τα τελευταία χρόνια σε ένα απέραντο οπλοστάσιο, καθώς πλέον τα όπλα δεν κυκλοφορούν μεταξύ των κακοποιών στοιχείων αλλά εκατοντάδες χιλιάδες οικογενειάρχες έχουν στην κατοχή τους μία καραμπίνα.

Όπως δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. περισσότερα από 1.700.000 καραμπίνες και κυνηγετικά όπλα είχαν αγοραστεί και δηλωθεί στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα έως το τέλος Μαΐου. Το τρομακτικό όμως είναι πως μόλις...

Kωλοτούμπας Ψωμιάδης : "Μια χαρά παιδί είναι ο Τσίπρας"


Δεν έχω τίποτα με τον χαριτωμένο, τον χαμογελαστό κ. Τσίπρα, μια χαρά παιδί είναι. Έχω, όμως, με τα 12 προσωπεία που είναι πίσω από τον Τσίπρα, τις 12 συνιστώσεις, τις 12 τάσεις», δήλωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης από την Πρέβεζα.

ΡΕ ΠΑΝΙΚΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ;; O ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ , ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.
Δείτε το βίντεο απο το 2:30 :

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ... ΕΛΛΟΧΕΥΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.


Λαθρομετανάστες έκλεβαν τσάντες στις παραλίες.
Στόχος για τους λαθρομετανάστες έχουν γίνει οι τσάντες των λουομένων στις παραλίες . Εκατοντάδες λαθρομετανάστες γυρίζουν πάνω κάτω τις παραλίες πουλώντας διαφορα στους λουόμενους και μερικοί απο αυτούς τους "πωλητές" τσιμπάνε και καμιά τσάντα αν έχει κάνει το λάθος ο ιδιοκτήτης της και την εχει αφήσει μονη ,η δεν την προσέχει οπως θα έπρεπε.
Επιχείρηση στις παραλίες της Βουλιαγμένης με στόχο τσάντες λουομένων είχαν οργανώσει τρεις Αλγερινοί που συνελήφθησαν.

Οι δράστες, όπως διαπιστώθηκε, τις τελευταίες μέρες είχαν τσιμπήσει οκτώ τσάντες. Συνελήφθησαν προχθές το απόγευμα καθώς λίγο πριν είχαν αφαιρέσει τσάντα λουομένης στο Μεγάλο Καβούρι.

Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ


Χωρίς υποψηφίους της Χρυσής Αυγής θα εξελιχθεί η τηλεοπτική βραδιά των εκλογών της Κυριακής.
Η Χρυσή Αυγή δεν θα μετάσχει στα πάνελ αφού κανένα κόμμα δεν δέχεται να έχει οποιαδήποτε συνομιλία με τους εκπροσώπους της.
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ" ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΗΣ ΤΗΛΕOΡΑΣΗΣ. 
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ

ΣΤΟ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ "ΨΗΦΙΣΤΕ Ν.Δ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ" ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ :


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ 

Ντέπυ Γκολεμά : Ο Παπαδάκης με την Κανέλλη έστησαν το σκηνικό με τον Κασιδιάρη


Από την πρώτη στιγμή που έγινε το γνωστό επεισόδιο στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή του Παπαδάκη, είπαμε πως μύριζε στήσιμο από χιλιόμετρα. Τώρα το λένε κι άλλοι! Όπως π.χ. η γνωστή τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολέμα, η οποία βεβαίως ουδεμία σχέση έχει με την Χρυσή Αυγή. Ιδού τι έγραψε σχετικά, στη στήλη της «Μέχρι Κεραίας» στη Real News:

«Θυμάστε που σας έλεγα για μία πολύ γνωστή βουλευτίνα, πως έλεγε στον Γιώργο Παπαδάκη «Φέρ’ τον μου να τον…», για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής; Ε, η Λιάνα ήταν, με το γνωστό σε όλους αποτελέσματα. Και ο Παπαδάκης πίστευε ότι θα γίνει τζέρτζελο, αλλά όχι κι έτσι…».

Αυτή είναι η τηλε-δημοκρατία τους, σ’ όλο της το θλιβερό μεγαλείο! Αυτή, λοιπόν, τη σάπια τηλε-δημοκρατία των υπευθύνων της δυστυχίας μας, θα ρίξει στα τάρταρα ο υπερήφανος ελληνικός λαός, με την ψήφο του την Κυριακή!

(ΥΓ): Μαύρο στην τηλε-δημοκρατία τους – Ψήφο στη Χρυσή Αυγή!

Λύση ζωής έδωσε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην Κρήτη


Στο νοσοκομείο Χανίων βρέθηκαν μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, για το περιστατικό με την επίθεση στον συναγωνιστή μας. Εκείνη την ώρα ένα μωρό με σοβαρό περιστατικό ειλεού, έτυχε της υποδοχής του ανύπαρκτου κράτους αφού έπρεπε να οδηγηθεί με ασθενοφόρο σε χειρουργείο του Ηρακλείου. Ασθενοφόρο δεν υπήρχε και η απάντηση από το  νοσοκομείο ήταν να πάει με… ιδιωτικό μέσο! Μόλις η απεγνωσμένη μητέρα άκουσε ότι εκεί βρισκόταν χρυσαυγίτες αμέσως ζήτησε βοήθεια. Η αντίδραση ήταν άμεση και σε 10 λεπτά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε φροντίσει με τον δικό της τρόπο να πάει ασθενοφόρο στο νοσοκομείο!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Περιφερειακή Διοίκηση Κρήτης 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ


Καταγγελία ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για υποψήφιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Χθες ομάδα 20 αναρχοαριστεριστών με ρόπαλα πραγματοποίησαν άλλη μια δολοφονική επίθεση σε μέλος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ το οποίο μοίραζε φυλλάδια στην πλατεία αγοράς. Μπροστάρης και συντονιστής της επίθεσης ήταν ο Σεραφείμ Ρίζος υποψήφιος βουλευτής με το ακροαριστερό μόρφωμα ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Λίγο μετά την επίθεση η ομάδα του Ρίζου κυνήγησε στο κέντρο των Χανίων κι άλλο άτομο το οποίο επειδή φορούσε παραλλαγή τον πέρασαν για χρυσαυγίτη! Οι δήθεν κοινωνικοί αγωνιστές της αριστεράς πλέον δείχνουν καθημερινά το πραγματικό τους πρόσωπο. Η αστυνομία κίνησε τη διαδικασία αναζήτησης του στα πλαίσια του αυτοφώρου. Κάποτε συμμορίτες, μια ζωή συμμορίτες. Να θυμίσουμε ότι ο Σεραφείμ Ρίζος είναι δάσκαλος και διαπαιδαγωγεί μικρά παιδιά. Ένας αυθεντικός θαυμαστής των τρομοκρατών της 17 Νοέμβρη και της ακροαριστερής βίας κυκλοφορεί μέσα στα σχολεία.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Περιφερειακή Διοίκηση Κρήτης 

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ.

ΠΡΩΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΨΗ ΤΟΥ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΕΙ "ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" .
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ;;
ΟΥΤΕ ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ.
Η Φωτογραφία η οποία τραβήχτηκε εχθές σε κεντρικό δρόμο της Κηφισιάς δείχνει Πακιστανο, πιθανόν χωρίς άδεια να αναρτά αφίσες του Γιώργου Καρατζαφέρη.
Απο τη μία κυρήγματα απέλασης όλων των ξένων και απο την άλλη εκμετάλευση λόγω φτηνών εργατικών χεριών.
Τέτοιοι άνθρωποι και οι εκπροσωποι τους μας ζητούν να τους ξαναβάλουμε στη Βουλή;
Τέτοιοι άνθρωποι λένε "Πρώτα δουλειά στον Έλληνα;
Αυτά τα κόμματα λοιπόν δε μπορεί να τα εμπιστευτεί ο Έλληνας ψηφοφόρος και δεν πρέπει να τα εμπιστευτεί....

Αλβανοί οι δολοφόνοι της 82χρονης Ελληνίδας στο Αργοστόλι


Συνελήφθησαν μετά από δύο χρόνια οι δολοφόνοι της 82χρονης Ελληνίδας οι οποίοι ήταν (τι έκπληξη) Αλβανοί  νεαροί εγκληματίες καταζητούμενοι από την Europol. Οι δύο Αλβανοί είχαν δολοφονήσει την ηλικιωμένη στο σπίτι της στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς.

Ο πρώτος 24χρονος Αλβανός συνελήφθη στην Πρίστινα, ενώ ο δεύτερος δράστης της ανθρωποκτονίας είχε συλληφθεί τις 27 Δεκεμβρίου του 2011 στο Παρίσι, από τις γαλλικές Αρχές. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο 
νεαροί Αλβανοί είχαν εισέρθει στο σπίτι της άτυχης ανυπεράσπιστης γερόντισσας με σκοπό την ληστεία.

Στη συνέχεια, αφού τη φίμωσαν και την έδεσαν, της προκάλεσαν ασφυκτικό θάνατο, με τη χρήση πλαστικής σακούλας με την οποία είχαν καλύψει το κεφάλι και για να βεβαιωθούν ότι το θύμα τους δεν θα γλυτώσει είχαν σφίξει την σακούλα γύρω από το λαιμό της με μονωτική ταινία, προκαλώντας στο θύμα ένα αργό βασανιστικό θάνατο.

Το έγκλημα είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία ενώ η αστυνομία δεν μπορούσε να  εξηγήσει το απίστευτης αγριότητας έγκλημα αφού οι ληστές μπορούσαν να αρπάξουν ότι ήθελαν από το σπίτι της ανήμπορης γερόντισσας χωρίς να χρειαστεί να την δολοφονήσουν με αυτό τον απάνθρωπο αργό 
μαφιόζικο τρόπο θανάτου.

Δυστυχώς για αυτή την άτυχη ηλικιωμένη γυναίκα καθώς και για άλλους βασανισμένους και δολοφονημένους από αλλοδαπούς γέροντες και γερόντισσες δεν θα υπάρξει όπως φαίνεται κάποια ανακοίνωση  από γνωστό κόμμα που χαρακτηρίζεται για την ευαισθησία του όσον αφορά την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του … αλλοδαπού πολίτη.   

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Πασόκος Βενιζέλος: "Ποια Χρυσή Αυγή; Η Αριστερά έφερε τη βία"


Αφοριστικός ο Ε.Βενιζέλος κατά της Αριστεράς και της πολιτικής βίας που έχει φέρει στη ζωή του τόπου, πολύ πριν αρχίσουν να εφαρμόζονται οι αντισυμβατικές μέθοδοι της Χρυσής Αυγής: Ας δούμε τι δήλωσε στην σχετική συνέντευξη στο protothema.gr:

 -   Γ. Αντύπας: Πρόβλημα εθνικού διχασμού υπάρχει κ. Πρόεδρε;

·    Ευ. Βενιζέλος: Υπάρχει, είναι προφανές. Εδώ αναπτύχθηκε τις προηγούμενες εβδομάδες ένα φαινόμενο διάχυτης βίας στην κοινωνία, έντασης.

·    Γ. Αντύπας: Κινδυνεύει η Ελλάδα;

·    Ευ. Βενιζέλος: Κινδυνεύει η Ελλάδα από τον εαυτό της.

·    Γ. Αντύπας: Από τη Χρυσή Αυγή;

·    Ευ. Βενιζέλος: Ποια Χρυσή Αυγή; Τη βία την πολιτική, την ένταση, το προπηλακισμό, τις αντισυγκεντρώσεις, δεν τα έφερε στην πολιτική ζωή ο κ. Μιχαλολιάκος ούτε ο κ. Κασιδιάρης. Τον έχουν φέρει από τ’ αριστερά. Μια συγκεκριμένη ριζοσπαστική λαϊκιστική αντίληψη.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΘΑΥΜΑ : ΕΘΕΑΘΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ




ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ .ΑΝΑΜΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΣΠΡΟΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!! 
ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΑΝ. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΕΩΣ. ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΔΟ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ. ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ.



Βεβήλωσαν και τους Ήρωες των Ιμίων οι γραικύλοι του ΣΥΡΙΖΑ..Εμετικό βίντεο με τον Μπαλάφα του "θα το ρισκάρουμε με την Τουρκία" να λέει "καλά έκανε ο Σημίτης".



Μέλη της Χρυσής Αυγής κλήθηκαν σε λαϊκή αγορά για την αποκατάσταση της τάξης

Την βοήθεια της Χρυσής Αυγής ζήτησαν οι πωλητές και οι καταναλωτές στη λαϊκή αγορά της Γαστούνης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλούσαν αλλοδαποί, τσιγγάνοι και παράνομοι μικροπωλητές.

Νωρίτερα οι πωλητές και οι καταναλωτές είχαν απευθυνθεί στην Αστυνομία αλλά δεν υπήρχε δυνατότητα. Μετά το τηλεφώνημα στην Χρυσή Αυγή μια ομάδα από 7-8 άτομα, μέλη του κόμματος από τον Πύργο, έφτασαν στη λαϊκή και στην θέα τους όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες άλλαξαν πολλά με τους αλλοδαπούς, τους τσιγγάνους και τους παράνομους μικροπωλητές τα αποχωρούν από την λαική, ενώ για όσες ώρες παρέμεινε η ομάδα στην περιοχή, δεν συνέβη το παραμικρό.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΒΙΝΤΕΟ

O χρήστης που ανέβασε το βίντεο στο youtube.....αναφέρει χαρακτηριστικά για την κακή ποιότητα του βίντεο..
«Συγνωμη για την κακη ποιοτητα εικονας παρουσιαστηκε σφαλμα κατα τη μεταμορφωση του video ,εστιαστε στα λεγομενα ομως !!»

 

H Ρ. Δούρου, που δεν ήξερε τον Άκη, μπήκε το 2003 και σε επιτροπή, μαζί με την κόρη του και τη σύζυγο του Λαλιώτη... (ΦEK)

Η κυρία Ρένα Δούρου διαρρηγνύει τα ιμάτιά της ότι δεν ήξερε ούτε ξέρει τον προφυλακισμένο Ακη Τσοχατζόπουλο. Μια ακόμη όμως σατανική σύμπτωση αποκαλύπτει η «δημοκρατία». Αν δεν είναι σατανική σύμπτωση και συνωνυμία, η υπ. βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εντοπίστηκε «αγκαλιά» με την κόρη του κ. Τσοχατζόπουλου Αρετή (που και αυτή είναι προφυλακισμένη) σε ΦΕΚ για τη διοργάνωση αθλητικού συνεδρίου επί υπουργίας ενός ακόμη...

ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ΜΜΕ :ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής η υπόθεση τραυματισμού 31χρονου που σημειώθηκε το βράδυ της 12-6-2012 σε εκλογικό περίπτερο πολιτικού κόμματος(KKE) στην Πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα δράστης της επίθεσης είναι ένας 24χρονος ημεδαπός ο οποίος αναζητήθηκε προκειμένου να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Σε βάρος του σχηματίζεται Δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία ο φερόμενος ως δράστης δεν έχει σχέση με πολιτικό σχηματισμό(όπως ακούστηκε στην αρχή) και όπως όλα δείχνουν(εκτός εαν υπάρχουν αλλά στοιχεία)η έριδα δεν είχε να κάνει με πολιτικές αλλά με προσωπικές διαφορές. Ο κατηγορούμενος, κάτοικος Γέρακα θα παρουσιαστεί την Παρασκευή το πρωί στην εισαγγελία με τον δικηγόρο του.

 Πάντως σύμφωνα με τον δήμαρχο της Αγίας Παρασκευής που είπε ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας η επίθεση προήλθε από μέλη της Χρυσής Αυγής. Ας πάει να τα πει στην αστυνομία αυτά ο δήμαρχος. Ή η αστυνομία καλύπτει τους δράστες ή ο δήμαρχος λέει ψέμματα.

makeleio

ΕΠΙΘΕΣΗ 20 ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ ΣΕ ΕΝΑΝ (!!!) ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Με την "πρέπουσα" και απαραίτητη αναλογία που χαρακτηρίζει και πόσο σκατόψυχοι είναι εκτός από κότες λυράτες... 

Μικροεπεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα στο κέντρο των Χανίων όταν ομάδα περίπου 20 ατόμων , που εικάζεται ότι ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο, επιτέθηκε σε άλλο άτομο, το οποίο αναγνώρισαν πως άνηκε στη Χρυσή Αυγή. Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, το άτομο που δέχθηκε την επίθεση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες απ όπου και αποχώρησε λίγο αργότερα. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί, όμως τα άτομα που είχαν εμπλακεί στο επεισόδιο είχαν αποχωρήσει. stoxos.gr

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ;

Δύο ημέρες πριν τις κρισιμώτερες εκλογές της νεώτερης ιστορίας της Ελλάδας και εν μέσω μιας γιγαντιαίας τρομοκρατικής επίθεσης εναντίον του Ελληνικού λαού , το υπηρεσιακό υπουργείο προστασίας του πολίτη , ανακοίνωσε ότι απο το επόμενο φθινόπωρο θα επιβληθεί τελικά η Κάρτα Του Πολίτη, μόνο που την ονόμασαν "νέα ταυτότητα".
Έτσι λοιπόν και στα "μουλωχτά", όπως συνηθίζεται να περνούν μνημόνια, και δαιμόνια, πριν απο λίγο, το υπουργείο "προστασίας" του πολίτη δημοσίευσε ένα λακωνικό δελτίο τύπου,

με το οποίο μας ενημερώνει ότι απο το επόμενο φθιόπωρο θα αρχίσει η αντικατάσταση των ταυτοτήτων μας με τις "νέου τύπου" ταυτότητες οι οποίες όπως χαρακτηριστικά αναφέρει θα έχουν "την μορφή πιστωτικής κάρτας".

Όλα οσα λέγαμε
και μας θεωρούσαν μερικοί γραφικούς ή συνωμοσιολόγους, ιδού πως γίνονται πραγματικότητα.
Αυτή η "νέα ταυτότητα" δεν θα είναι παρά η πολυδιαφημισμένη απο τον εντολοδόχο και τέως κατοχικό πρωθυπουργό Παπανδρέου "Κάρτα Του Πολίτη".

Ετοιμαστείτε και οπλισθείτε με αγωνιστικό φρόνημα, διότι απο το επόμενο φθινόπωρο ή θα πρέπει να δεχτείτε το ηλεκτρονικό μαρκάρισμα και την ηλεκτρονική χειροπέδα ή θα πρέπει να αρνηθείτε την παραχώρηση του Θεόσδοτου δώρου της ελευθερίας που θα είναι το "αντίτιμο" για να πάρετε τη "νέα ταυτότητα".
 
http://resaltomag.blogspot.gr/ 

ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΓΕΥΜΑ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΛΟΓΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ

Αίσθηση προκαλεί η καταγγελία ιδιοκτήτη εστιατορίου στην Κύπρο πως ακυρώθηκε γεύμα προς τιμή των υπουργών Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης τον Σεπτέμβριο, οπότε και η Κύπρος θα ασκεί τα καθήκοντα της Προεδρίας, λόγω της ελληνικής σημαίας.
«Ο Υπουργός Άμυνας, αφού φιλοξένησε μία Γαλλίδα επίσημο στην ταβέρνα ΑΙΓΑΙΟΝ και έμεινε ιδιαιτέρως ικανοποιημένος, αποφάσισε ότι το γεύμα προς τιμήν των υπουργών αμύνης της Ευρωπαϊκής Ένωσης τον Σεπτέμβριο, όταν η Κύπρος θα ασκεί τα καθήκοντα της Προεδρίας, να το κάνει πάλι στο ΑΙΓΑΙΟΝ, και οι συνταγματάρχες του, αφού επισκέφτηκαν ξανά την ταβέρνα και συζήτησαν όλα τα σχετικά μαζί μου, έκλεισαν όλο τον χώρο για τις 26 του Σεπτέμβρη.
Την Παρασκευή 1η Ιουνίου με πήρε τηλέφωνο ο κύριος Ηλιάδης, για να μου αναφέρει δύο σημεία του πρωτοκόλλου της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αφορούν επισκέψεις σε εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες και άλλους τέτοιους δημόσιους χώρους. Πρώτο σημείο, κατά τον Υπουργό, είναι το πρωτόκολλο περί ΣΗΜΑΙΩΝ. Ο χώρος εστίασης δεν μπορεί να έχει άλλες σημαίες παρά εκείνες των 27 χωρών της Ε.Ε.
Όταν του ανέφερα ότι μπορώ να συζητήσω το ενδεχόμενο να τοποθετήσουν τις σημαίες τους έξω στον δρόμο, μπήκε απευθείας στο δεύτερο σημείο του πρωτοκόλλου, το οποίο είναι ακόμη πιο ύπουλο, δηλαδή ότι δεν μπορούν οι υπουργοί να περάσουν από χώρους που περιέχουν βιβλία, φωτογραφίες και αφίσες. Πολύ ευγενικά του εξήγησα πως την ελληνική σημαία δεν την κατεβάζουμε για κανέναν επίσημο και πως τα βιβλία, οι φωτογραφίες και οι αφίσες, πέραν του ότι βρίσκονται εκεί και δίνουν το στίγμα του χώρου μας, βρίσκονται εκεί και ως διακόσμηση εδώ και τριάντα χρόνια. Του είπα ευθέως μάλιστα ότι αυτά τα βιβλία και τα κάδρα ΔΕΝ τα κατεβάζω για κανέναν Ευρωπαίο, Κύπριο ή Εδεκκίτη που έγινε Ακελικός, με ευγένεια φυσικά.
Τότε ο Υπουργός, με μια ξεκάθαρη ατάκα, με έβαλε στη θέση μου, λέγοντάς μου πως αν τα πράγματα είναι έτσι, το γεύμα ΔΕΝ μπορεί να γίνει στο ΑΙΓΑΙΟΝ και θα πρέπει να ακυρωθεί. Τον ευχαρίστησα και κλείσαμε το τηλέφωνο. Τώρα, έξυπνοι άνθρωποι είστε, καταλάβατε τι έχει συμβεί. Κάποιος του σφύριξε πως δεν γίνεται οι Ευρωπαίοι υπουργοί να περάσουν κάτω απ’ την ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαία για να μπουν μέσα στο ΑΙΓΑΙΟΝ και μετά ν’ αντικρίσουν φωτογραφίες, βιβλία και αφίσες που τα βάζουν με τον Χριστόφια και με το υπόλοιπο κυπριακό συγκρότημα εξουσίας.
Νοείται κιόλας πως ειδικά ο Υπουργός των Εγγλέζων ΔΕΝ μπορεί να περάσει κάτω από τη φωτογραφία του Αυξεντίου χωρίς να κάνει εμετό. Ούτε είναι σωστό να υπάρχουν φωτογραφίες της Εφημερίδας ΕΝΩΣΙΣ με τον Παπαδόπουλο στο πρωτοσέλιδο να λέει ΟΧΙ στο σχέδιο ΑΝΑΝ, με το οποίο συμφωνούσαν οι σκατοευρωπαίοι. Λάθος χώρο διαλέξατε να πείτε τα ψέματά σας, κύριε Ηλιάδη.
Υπάρχουν άνθρωποι σ’ αυτόν τον τόπο, και είναι πολλοί, που δεν κατεβάζουν τα βρακιά τους δίδοντας ταυτοχρόνως και το προφυλακτικό στους εταίρους μας μήπως και πάθουν και καμιά ζημιά. Πολύ ευγενικός ήσουν, όμως δεν μας έπεισες. Και κάτι άλλο, κύριε Υπουργέ. Οι Υπουργοί θα χάσουν, και όχι εμείς». (newsit)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ...



  • ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΘΝΟΥΣ . 
  • ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.
  • ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΜΕ.
  • ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ.
  • ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ .
  • ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΝΙΤΕΥΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
  • ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΕΛΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ.
  • ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ  ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΘΗΚΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,
  • ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ.
  • ΠΟΙΟΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ TOKOΓΛΥΦΟΥΣ.
  • ΠΟΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
  • ΠΟΙΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ.
  • ΠΟΙΟΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.
  • ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ.
  • ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.
  • ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ "ΓΕΥΤΕΙ" ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
  • ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ;;
  • ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΝ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.
  • ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ...ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΩΡΑ.
  • ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ


ΚΑΠΟΙΟΙ "ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ
ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
ΣΕ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ" ΠΟΥ ΥΠΕΣΘΗΣΑΝ -ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ:

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ


Σύμφωνα με αναφορά της εταιρείας που φιλοξενεί το επίσημο site της Χρυσής Αυγής, στο εξωτερικό, το μπλοκάρισμα της ιστοσελίδας μας γίνεται από το Ελληνικό (;) κράτος και συγκεκριμένα από τα κυκλώματα του ΟΤΕ που αφορούν το διαδίκτυο, με αποτέλεσμα κατά διαστήματα να τίθεται εκτός λειτουργίας.
Η ψευτοδημοκρατία τους δείχνει για μια ακόμα φορά το απολυταρχικό της πρόσωπο και το πόσο φοβάται την Χρυσή Αυγή.
ΜΟΝΟΙ μας εναντίον ΟΛΩΝ, μέχρι τη Νίκη!


Χρυσή Αυγή
Γραφείο Τύπου
www.XAgr.net

ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΓΩ ΑΜΥΡΑ -ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩ


Περίπου εξήντα ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της 17ης Ιουνίου, το εκλογικό σκηνικό έχει αρχίσει να διαμορφώνεται , αλλά το βασικότερο όλων είναι ότι το μετεκλογικό σκηνικό: Δηλαδή ποια κυβέρνηση θα ακολουθήσει το βράδυ των εκλογών. Το βέβαιο είναι ότι θα υπάρξει κυβέρνηση. Είτε η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα είτε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κανείς δεν θα πάρει το ρίσκο να υπονομεύσει την δημιουργία κυβέρνησης, έστω κυβέρνησης λίγων μηνών αφού τίποτα δεν δείχνει – τουλάχιστον αυτή την στιγμή – από τα «θεμελιώδη» μεγέθη όχι μόνο τα πολιτικά, αλλά και τα οικονομικά και τα κοινωνικά,  ότι θα έχουμε μια κυβέρνηση που θα μακροημερεύσει. 

Οι πλέον αισιόδοξοι μιλάνε για ορίζοντα νέας εκλογικής αναμέτρησης τις ευρωεκλογές του 2014, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες οι οποίοι καν δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους αυτή την στιγμή. Το κυρίαρχο ερώτημα είναι ποιο θα είναι το πρώτο κόμμα την Κυριακή.

 Η ΝΔ διαρρέει ότι βρίσκεται μπροστά με 3-4% και το ίδιο δίνουν όλες οι εταιρείες που εξαρχής έδιναν μπροστά τη ΝΔ, όπως η Pulse, η Kapa, η MRB κλπ, ενώ η VPRC επιμένει να δίνει  μπροστά τον ΣΥΡΙΖΑ με αναγωγή επί των αναποφάσιστων, όπως και η Public Issue. 

Είναι γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πληγεί τόσο από την υπόθεση του «αντάρτικου» Αμυρά-Δούρου που αποκάλυψε το defencenet.gr, όσο και από τα «μπρος-πίσω» του Α.Τσίπρα για το ευρώ....

ΣΥΡΙΖΑ : Επίδομα ανεργίας σε όλους τους λαθρομετανάστες!

" Η επέκταση του επιδόματος ανεργίας σε όλους και όλες, ντόπιους και μετανάστες, ώσπου να βρουν δουλειά, και η αύξησή του σταδιακά στο 80% του τελευταίου μισθού για την πρώτη διετία,"


 οι Μετανάστες (Παράνομοι και μη) στην χώρα μας είναι πάνω από 2 εκατομμύρια. Που θα βρει τα χρήματα ο Σύριζα; Προσοχή: Ο Σύριζα δεν αποκαλεί κανέναν μετανάστη παράνομο. Ανεξάρτητα δηλαδή από το πως εισήλθε στην χώρα, για τον σύριζα είναι νόμιμος σε οποιαδήποτε περίπτωση. Θέλετε απόδειξη γι' αυτό; Ορίστε λοιπόν. Στην ίδια σελίδαπαρπάνω αναφέρει: " Η νομιμοποίηση των...
μεταναστών και μεταναστριών και η εξασφάλιση ότι οι εισφορές τους θα πιάνουν τόπο, ακόμα και αν φύγουν, θα συμβάλει αποφασιστικά στη χρηματοδότηση του ασφαλιστικού συστήματος."

 Η νομιμοποίηση των μεταναστών και μεταναστριών μας λέει; Στάσου δυο λεπτά. Αν δεν είναι νόμιμοι γιατι τους αποκαλείς μετανάστες και όχι λάθρο; Άρα όταν ο Σύριζα λέει μετανάστες, πολύ απλά εννοεί τους λάθρομετανάστες.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΔΩ


http://anti-ntp.blogspot.com

Τα στοιχεία για την αύξηση της εγκληματικότητας σοκάρουν


Άλλο ένα στυγερό έγκλημα προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο της εγκληματικότητας. Τα στοιχεία των δολοφονιών με σκοπό την ληστεία είναι τρομακτικά. Τους τελευταίους έξι μήνες έχουν διαπραχθεί 27 δολοφονίες με σκοπό την ληστεία. Και όπως φαίνεται, ο ρυθμός αύξησης των ληστειών όπου υπάρχει και δολοφονία, ολοένα και μεγαλώνει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ»:

-27 δολοφονίες με κίνητρο τη ληστεία έγιναν από την αρχή του χρόνου

-132% αύξηση στις ληστείες με εισβολές σε σπίτια τον τελευταίο χρόνο

-700% αύξηση-ρεκόρ των εισβολών σε σπίτια τον τελευταίο χρόνο σε σχέση με τον προηγούμενο καταγράφεται στην Κρήτη

-184 ανθρωποκτονίες το 2011 έναντι 176 το 2010

-6.636 ληστείες το 2011έναντι 6.079 το 2010

-96.925 κλοπές-διαρρήξεις το 2011, έναντι 90.931 το 2010

-32.242 κλοπές αυτοκινήτων έναντι 27.587 το 2010.

enikos.gr

ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ: O ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΔΕΛΦΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ (ΒΙΝΤΕΟ)




ΠΑΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ .ΔΥΣΤYΧΩΣ ΕΙΧΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ



Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Ο ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ.


ΟΥΔΕΙΣ ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ...

ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ : ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ(βίντεο)

ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
Η ΝΕΑ ΣΦΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΔΙΠΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ
Οι δράστες πυροβόλησαν τον άνδρα με τέσσερεις σφαίρες στην κοιλιακή χώρα και τον λαιμό στην μέση του δρόμου , αφού αρχικά προσπάθησαν να του αρπάξουν μια τσάντα που κρατούσε και αυτός αντιστάθηκε.
Το θύμα είναι 54 ετών, φαρμακοποιός, κάτοικος της περιοχής και μόλις είχε κλείσει το φαρμακείο του στην οδό Φλέμινγκ 16 και πήγαινε λίγο παρακάτω για να πάρει το αυτοκίνητό του το οποίο είχε παρκάρει στην οδό Περικλέους.
Στο ίδιο σημείο, είχαν χάσει τη ζωή τους οι δύο νεαροί ειδικοί φρουροί που καταδίωκαν συμμορία με τα καλάσνικοφ στις 2 Μαρτίου 2011.
Οι δράστες σύμφωνα με πληροφορίες πρέπει να ήταν απο κάποια απο τις χώρες της πρώην σοβιετικής ένωσης.
Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.
Πρόκειται για την 27η δολοφονία με κίνητρο την ληστεία τους τελευταίους έξι μήνες.

Οι κάτοικοι της περιοχής λένε οτι θα πάρουν τα όπλα :