Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Από τη Μόσχα μέσω … Συρίας το νέο χαστούκι στην Τουρκία. Να βγάλει άμεσα ο σύριζα ανακοίνωση συμπαράστασης στον τουρκικό στρατό.



“Φυσικά και καταρρίψαμε το τουρκικό αεροσκάφος αφού παραβίασε τον εναέριο χώρο μας” – ΣΟΚ στην Τουρκία από την στάση της Συρίας – Εκτεθειμένος ο Ερντογάν..
“Η αεράμυνά μας κατέρριψε ένα τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος που παραβίασε τον εναέριο χώρο και τα χωρικά μας ύδατα”, ανακοίνωσε μέσω των κρατικών μέσων ενημέρωσης η Συρία.
Η δήλωση αποδίδεται σε στρατιωτική πηγή της Δαμασκού και έγινε λίγο μετά από την παραδοχή της Άγκυρας ότι το RF 4 καταρρίφθηκε από τη συριακή αεράμυνα.
Εκτεθειμένος και μάλιστα σφοδρά είναι ο Ερντογάν, ο οποίος εχτές δήλωσε ότι η Συρία, ζήτησε … συγγνώμη για την κατάρριψη του κατασκοπευτικού αεροσκάφους της Συρίας!
Φαίνεται ότι ο τσαμπουκάς των Τούρκων, δεν περνά στη Μέση Ανατολή, όπως περνά με ευκολία στο Αιγαίο!!!

10 αριστερές κότες επιχείρησαν να δολοφονήσουν γιο υποψήφιας βουλευτού της Χρυσής Αυγής. Τσιμουδιά τα ΜΜΕ της διαπλοκής.




"Ενέδρα θανάτου" σε βάρος του γιου υποψήφιας της "Χρυσής Αυγής", το βράδυ της Πέμπτης, στο κέντρο του Ηρακλείου καταγγέλλει η οργάνωση.

Σύμφωνα με την καταγγελία, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, περίπου 10 άγνωστοι επιτέθηκαν με μαχαίρι στον 26χρονο, ο οποίος, χάρη στα αντανακλαστικά του "τραβήχτηκε", με αποτέλεσμα να μην τραυματιστεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την αστυνομία οι δράστες ήταν 6 στον αριθμό, είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και κρατώντας μαχαίρια και σιδερογροθιές επιτέθηκαν στον 26χρονο, ενώ προκάλεσαν και φθορές στο αυτοκίνητό του. Τα στοιχεία της πινακίδας κυκλοφορίας του αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν οι άγνωστοι δόθηκαν στην αστυνομία, που αναζητά τους δράστες. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος ημεδαπού και φθορά ξένης ιδιοκτησίας στο Ηράκλειο.

Τελικά το πρωί της Παρασκευής συνελήφθη ένας 29χρονος ο οποίος φέρεται να αναγνωρίστηκε από τον παθόντα καθώς δεν φορούσε προστατευτικό στο πρόσωπό του ενώ πρόκειται για γνωστό στην ΕΛΑΣ ατομο που κινείται στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου: "Συνελήφθη σήμερα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου ημεδαπός, ο οποίος μαζί με πέντε συνεργούς του, χθες το βράδυ, επιτέθηκαν σε 26χρονο ημεδαπό τραυματίζοντάς τον στο πρόσωπο, ενώ προκάλεσαν και φθορές στο αυτοκίνητό του. Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας που διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, για την αναζήτηση και εντοπισμό των δραστών, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 29χρονος και όπως προέκυψε ήταν ένα από τα άτομα που συμμετείχε στη συγκεκριμένη επίθεση.Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων δραστών της επίθεσης".


ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΚΑΡΑΚΑΞΕΣ ΝΑ "ΦΑΝΕ" ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Την Ελένη Λιάσκα την γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά το “Καφέ της Χαράς”. Σήμερα όμως έχει γίνει πρώτο θέμα στο διαδίκτυο για έναν διαφορετικό λόγο από την επαγγελματική της ιδιότητα. Η νεαρή ηθοποιός έγραψε στην σελίδα της στο facebook την άποψή της για την πολιτική κατάσταση στη χώρας και φάνηκε μέσα από τα λεγόμενά της ότι στηρίζει την Χρυσή Αυγή.(Δείτε φώτο πάνω) 
 Για αυτή της την στάση δέχτηκε όπως η ίδια τόνισε θετικά σχόλια και πολλά συγχαρητήρια:

Κρούσματα ελονοσίας στην παραλία του Μαραθώνα λόγω ... λαθρομεταναστών.


Εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία δεχθήκαμε πριν από λίγο για την παραλία του Μαραθώνα.
Κρούσματα ελονοσίας Ελλήνων και τουριστών κοντά στο σημείο που κάνουν μπάνιο Πακιστανοί και άλλοι λαθρομετανάστες.
Οι λουόμενοι στην παραλία του Μαραθώνα είναι συνήθως...
μικροαστικές οικογένειες Ελλήνων με μικρά παιδιά .Επίσης οικογένειες τουριστών από διπλανό ξενοδοχείο και κάποιοι άλλο που κάνουν κάμπινγκ στην περιοχή.
Όπως πληροφορηθήκαμε οι λαθρομετανάστες στην περιοχή είναι εκατοντάδες...Κάποιοι απ αυτούς εργάζονται σε κτήματα της περιοχής με πολύ χαμηλά μεροκάματα και ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες υγιεινής...Είναι βέβαιο πως κάποιοι απ αυτούς δεν έχουν κάνει ποτέ στη ζωή τους ιατρικές εξετάσεις ή εμβόλια και σίγουρα θα μεταφέρουν στους κατοίκους και στους υπόλοιπους επισκέπτες κάθε λογής ξεχασμένη ασθένεια. 
Το κράτος ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΩΝ...όπως συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις που αφορούν την ασφάλεια και την υγεία των κορόιδων που πλήρωναν και συνεχίζουν να πληρώνουν επί σειρά ετών για να έχουν έστω και τα στοιχειώδη. 


ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ...ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΠΟΤΕ...(ΦΩΤΟ)


Ο αποκλεισμός από τους Γερμανούς δεν πρέπει να μας απογοητεύει ,δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα "πάντσερ" είναι τα φαβορί όχι απλά για την πρόκριση, αλλά και για την κατάκτηση του τροπαίου.
Μιά μικρή γωνιά του πλανήτη, δέκα εκατομμύρια ψυχές μέσα κι άλλες τόσες απ΄ έξω και φτάνουμε εκεί που υπερδυνάμεις ούτε καν έχουν πατήσει...!
Αυτή είναι η Ελλάδα σε κάθε τομέα (πλην της πολιτικής βέβαια) ... και στον αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο, που η Εθνική μας ομάδα έφτασε, χωρίς τα μεγάλα κονδύλια, με διαλυμένο Εθνικό πρωτάθλημα και με υποδομές Γερμανίας του μεσοπολέμου, στους 8 και παραμένει στιος πρώτες 10 - 15 ομάδες του κόσμου...
Ναι θέλαμε να κερδίσουμε τους Γερμανούς, ναι τα θέλαμε και τα θέλουμε όλα, αλλά ακόμη κι όταν αυτά δεν έρχονται ξέρουμε να είμαστε περήφανοι για όσα καταφέρνουμε...
Τη δεύτερη μεγαλύτερη επιτυχία της μετά την κατάκτηση του Euro πέτυχε η Εθνική Ελλάδας, με την συμμετοχή της στα προημιτελικά του Euro 2012.
Δεν υπάρχει στον πλανήτη πουθενά αλλού τέτοιο Έθνος που να έρχεται από τόσο μακρυά...
Η διαδρομή της Ελλάδας ξεκίνησε από νωρίς στο Euro . Δείτε την μέσα από το φωτογραφίες του sport24:

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ


Η Χρυσή Αυγή εύχεται κάθε επιτυχία στον νέο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδια στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει. Απαιτείται πρωτίστως υπευθυνότητα και σοβαρότητα, αρετές που δε συνάδουν με τις σημερινές δηλώσεις του κ. Υπουργού.

Το κόμμα μας δεν αποτελεί ακραία εκδοχή του πολιτικού φάσματος, ούτε επιχειρεί να υποκαταστήσει την Αστυνομία. Ακραία είναι η Νέα Δημοκρατία, που ευθύνεται σε τεράστιο βαθμό για τη σημερινή εικόνα διάλυσης που παρουσιάζει η χώρα. 

Τα ανεξέλεγκτα κύματα λαθρομετανάστευσης, η παράδοση του κέντρου της πόλης σε αναρχικές συμμορίες (βλέπε Δεκέμβριος 2008 και όχι μόνο), η ραγδαία άνοδος της εγκληματικότητας, είναι φαινόμενα που προήλθαν από την απαράδεκτη και ανεύθυνη τακτική του κόμματος του κ. Δένδια. 

Χρυσή Αυγή
Γραφείο Τύπου
www.XAgr.net

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Δένδιας στη Χρυσή Αυγή: Δεν θα υποκαταστήσετε την Αστυνομία.


Με το καλημέρα ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας έστειλε μήνυμα προς τη Χρυσή Αυγή ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να επιτρέψει σε κανέναν να υποκαταστήσει την αστυνομία.
«Θελω να ξεκαθαρίσω προς κάθε κατεύθυνση οτι η υποκατάσταση των Σωμάτων Ασφαλείας δεν προβλέπεται ούτε από το δικαιϊκό ούτε από το αξιακό μας Δίκαιο. Γνωρίζετε ότι δεχόμαστε την ύψιστη πρόκληση της αμφισβήτησης από τη μια ακραία εκδοχή του πολιτικού φάσματος και την απόπειρα υποκατάστασης από την αντίπερα ακραία εκδοχή του πολιτικού φάσματος. Οι γυναίκες και οι άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας της Ελληνικής Δημοκρατίας θα σταθούν συνταγματικοί φρουροί όχι μόνο της ασφάλειας στην καθημερινότητα του πολίτη αλλά και της ουσίας του πολιτεύματος».
iefimerida
ΣΧΟΛΙΟ : ΔΕΝΔΙΑ ΑΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΑΘΗΣΤΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κάνει πίσω για τους Λαθρομετανάστες ο Αντωνάκης;


Τι θα γίνει με τον προδοτικό λαθρονόμο Ραγκούση; Αρχισαν τα όργανα;
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
Είπε "Να ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας".... (ΕΔΩ)
Είπε "Θα καταργήσουμε τον Νόμο Ραγκούση". (ΕΔΩ)

Το εννοούσε ή μας δούλευε ο Σαμαράς;
Και εντάξει εμείς δεν τσιμπήσαμε και δεν τον ψηφίσαμε και για πολλούς άλλους λόγους φυσικά.
Κάποιοι όμως συμπατριώτες μας τον πίστεψαν....

Τώρα φαίνεται ότι στην ανίερη συμφωνία διάσωσης (και καλά) της χώρας περιλαμβάνεται και η ΜΗ κατάργηση του προδοτικού και καταστροφικού λαθρονόμου Ραγκούση που δίνει την ελληνική ιθαγένεια (!!!) στους αλλοδαπούς λαθρομετανάστες.... (ΕΔΩ)

Είναι πλέον περιττό να αναλύσουμε τον ίδιο τον νόμο αφού έχει αναλυθεί και σχολιαστεί πάρα πολύ στο διαδίκτυο....

Το θέμα είναι, αν όντως έχουμε την πρώτη ένδειξη προδοτικής υπαναχώρησης του Αντώνη Σαμαρά, η οποία απομένει να γίνει απόδειξη από τα επίσημα χείλη του ίδιου, για την ΜΗ κατάργηση του "νόμου Ραγκούση", κάτω από την πίεση ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ.
Αν η διαφαινόμενη υποχώρηση είναι αληθινή τότε αρχίζουν τα όργανα και για τα υπόλοιπα εθνικά μας θέματα....
Ελπίζω να κάνω λάθος.
Μήπως τελικά είχε δίκιο ο Π. Καμμένος να έλεγε πως ο Σαμαράς είχε μεγάλη μανία να γίνει πρωθυπουργός και δεν κοιτούσε τίποτα άλλο;
Τι ξεπούλησες κ. Σαμαρά για να γίνεις πρωθυπουργός με τις ευλογίες ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ ΑΡ;
Εύχομαι για το καλό της πατρίδας μας να είναι λάθος ολόκληρη η εκτίμησή μου....
Σύντομα θα τα δούμε μπροστά μας....

http://koukfamily.blogspot.gr/


Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ...


ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ....

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ.


ΔΕΙΞΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ "ΕΛΛΑΣ" ΚΑΙ "ΕΛΛΗΝΑΣ".

«Ο γενναίος Κεμάλ που σκότωσε τους Έλληνες!»... Αυτά και άλλα πολλά μαθαίνουν οι ιμάμηδες στους Πομάκους στην Θράκη


Πληροφορηθήκαμε από νεαρό Πομάκο ο οποίος φοίτησε σε κουράν – κουρσού (μαθήματα Κορανίου) τι του δίδασκε ο ιμάμης επί χρόνια: «Το μάθημα δεν ήταν μόνο θρησκευτικό, ήταν και πολιτικό» μας είπε.

Στο πολιτικό κομμάτι, να τι του δίδασκε ο χότζας για την καταγωγή του: «Μας έλεγε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν μεταξύ μας ρατσιστικές διαφορές. Δηλαδή, δεν πρέπει να υπάρχουν διαχωρισμοί. Τι θα πει Πομάκοι και Τούρκοι; Είμαστε όλοι Τούρκοι. Είναι αμαρτία να λες ότι είσαι Πομάκος και επί πλέον παίζεις το παιχνίδι των Ελλήνων και κάνεις ζημιά στην Τουρκία».

Για τα πομακικά: «Να τα μιλάς όλο και λιγότερο. Κάποια στιγμή να μην τα μιλάς καθόλου. Αυτή η γλώσσα σε μπερδεύει. Τα τουρκικά είναι καλύτερη γλώσσα από αυτά. Τα τουρκικά είναι ανώτερα. Θα σε βοηθήσουν στο σχολείο και στο πανεπιστήμιο. Όταν μεγαλώσεις μπορώ να σε στείλω να σπουδάσεις δωρεάν στην Τουρκία σε κάποιο θρησκευτικό σχολείο (ιμάμ-χατίπ)».

Για την Τουρκία και τον Κεμάλ Μουσταφά (Ατατούρκ):

ΝΕΟΣ ΦΟΝΟΣ :ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΓΡΙΟΥΛΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ


Όχι μόνο είχε χάσει τον ύπνο της λόγω των αλλεπάλληλων ληστειών στο διαμέρισμά της, αυτήν την φορά, έμελλε να χάσει και την ζωή της, μία 84χρονη από την Κομμοτηνή.

Η άτυχη γυναίκα, είδε τους κακοποιούς ληστές να εισβάλλουν στο σπίτι της και να της επιτίθενται. Το πτώμα βρήκε η κόρη της η οποία πήγε την επόμενη ημέρα στο σπίτι της μητέρας της προκειμένου να της αφήσει το φαγητό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 84χρονη, δεν πέθανε την ώρα της ληστείας και κατά την διάρκεια που οι κακοποιοί την γρονθοκοπούσαν, αλλά μετά από μερικές ώρες και ενώ παρέμενε αβοήθητη στο διαμέρισμά της.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας, η 84χρονη ξυλοκοπήθηκε από τους εισβολείς που την έριξαν στο δάπεδο και πέφτοντας στο χολ χτύπησε στον «καλόγερο» για τα ρούχα. Όμως, οι δράστες δεν της έδωσαν σημασία! Την άφησαν αιμόφυρτη και αναστάτωσαν όλο το σπίτι ψάχνοντας για χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα!

Οι κάτοικοι της πολυκατοικίας κατέθεσαν ότι το βράδυ της Τετάρτης άγνωστοι χτυπούσαν τα κουδούνια με την πρόφαση ότι έκαναν... έρανο! Το φωτιστικό της εισόδου του κτιρίου βρέθηκε σπασμένο και εκτιμάται ότι το κατέστρεψε ο δολοφόνος για να μην τον δουν την ώρα που έβγαινε. Η άτυχη ηλικιωμένη και η κόρη της είχαν πέσει θύματα ληστείας τέσσερις φορές τους τελευταίους μήνες.
iefimerida

Αποτρόπαιη δολοφονική επίθεση μέρα μεσημέρι από αφρικανούς λαθρομετανάστες σε τυφλή γυναίκα!



του Στρατή Μαζίδη


Πολλοί ισχυρίζονται πως η κοινωνία μας έχει καταντήσει ζούγκλα. Το ίδιο κι εγώ. Κάναμε όμως λάθος! Γιατί και στη ζούγκλα υπάρχουν κάποιοι κανόνες ενώ στην κοινωνία μας όχι!

Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφω ένα άρθρο για την εγκληματικότητα και τη λαθρομετανάστευση οπότε δεν πρόκειται να πρωτοτυπίσω. Είναι όμως η πρώτη φορά που το κάνω με αφορμή μια δολοφονική επίθεση σε στενό αγαπημένο πρόσωπό μου, και όχι γιατί συνδέομαι μαζί του αλλά γιατί είναι ένα άτομο με ειδικές ανάγκες, διάολε!

Ήταν 16:00 όταν χτύπησε το τηλέφωνο στη δουλειά μαθαίνοντας τα νέα και μένοντας παγωμένος για κάποια δευτερόλεπτα μέχρι να συνειδητοποιήσω τι είχε συμβεί και πως το άτομο αυτό παραμένει στη ζωή.
Η γυναίκα αυτή -μέσης ηλικίας – (θα τη λέμε Μαρία) επέστρεφε στο σπίτι της μαζί με τη συνοδό της από γνωστή τράπεζα στην οποία είθισται να συνωστίζεται ο κόσμος. Προφανώς όμως -μολονότι ζουν στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή του Πεδίου του Άρεως- δεν αντιλήφθηκαν πως δύο αφρικανοί, πιθανότατα σομαλοί, τις παρακολουθούσαν διακριτικά σε όλη τη διαδρομή από την περιοχή της πλατείας Βικτωρίας έως το σπίτι τους.
Κι ο εφιάλτης των δύο γυναικών ξεκίνησε λίγα δευτερόλεπτα αφότου πέρασαν την είσοδο της πολυκατοικίας και κατευθύνθηκαν προς το ασανσέρ....

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Φ.Κρανιδιώτης :Mηδενική ανοχή στους λαθρομετανάστες.(ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ..)


Με μια πολιτική «μηδενικής ανοχής» πρέπει να αντιμετωπιστούν η εγκληματικότητα και η παράνομη μετανάστευση σύμφωνα με τον τον στενό συνεργάτη του νέου πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, Φαήλο Κρανιδιώτη.

Μιλωτας στο Βήμα 99.5 ο κ. Κρανιδιώτης, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις διαβουλεύσεις μεταξύ των τριών κομμάτων επί των προγραμματικών θέσεων της νέας κυβέρνησης και αναφερόμενος ειδικά στο θέμα των παράνομων μεταναστών είπε χαρακτηριστικά πως «δεν πρέπει να βάλουμε ''νερό στο κρασί μας''».

Ο κ. Κρανιδιώτης είπε ότι οι αιτήσεις ασύλου θα πρέπει να απαντώνται στον συντομότερο δυνατό χρόνο και μετά όσοι δεν δικαιούνται άσυλο να απελαύνονται.

 Σε ότι αφορά στα κέντρα κράτησης μεταναστών, συμφώνησε με τη δημιουργία χώρων όπου θα κρατούνται όσοι από αυτούς δεν δηλώνουν τη χώρα καταγωγής τους.

Μάλιστα, επανέλαβε τη θέση του ότι α μπορούσε να γίνει δημοψήφισμα, στο οποίο ο λαός θα αποφασίσει για το θέμα. «Εκεί η απάντηση θα είναι συντριπτική για το πόσο πιο μπροστά και πόσο πιο σκληρή στάση θέλει ο λαός απ' όλα τα κόμματα για το ζήτημα αυτό». 

«Είμαστε μία χώρα» συνέχισε «στην οποία συμβαίνει το εξής παράδοξο: να θεωρείται προοδευτική και αριστερή θέση το να είμαστε ''εμπάτε σκύλοι αλέστε''».
iefimerida

ΣΧΟΛΙΟ : ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΦΑΗΛΟ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ. ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ...


Αθίγγανοι πίσω απο τις φωτιές που στοίχησαν την ζωή στον 28χρονο πυροσβέστη...


Πείτε μας ρατσιστές ,πείτε μας ότι θέλετε, αλλά αυτή η ξεφτίλα του Ελληνικού κράτους πρέπει να τελειώσει.
Πείτε μας σε ποια χώρα η αστυνομία φοβάται να μπει σε καταυλισμό αθιγγάνων;
Που είναι γνωστό σε όλους ότι οι καταυλισμοί αθίγγανων έχουν μετατραπεί άντρα παρανομίας......
Όχι φυσικά από όλους τους αθίγγανους αλλά όλοι τους παρέχουν προστασία στους ομόφυλούς τους.Αυτό το "σπυρί "πρέπει να σπάσει.Πριν τρεις μέρες είχαμε τα επεισοδία για τον άτυχο αστυνομικό της ΔΙΑΣ.
Χτες είχαμε έναν νεκρό 28χρονο πυροσβέστη.Ξέρετε γιατί;Γιατί οι αθίγγανοι έκαιγαν ανεξέλεγκτα καλώδια(που πιθανότατα να είχαν κλέψει) για να βγάλουν το χαλκό και να τον πουλήσουν για σκραπ.Οι φωτιές έκαιγαν σε διάφορα σημεία και οι άνεμοι που φυσούσαν στην περιοχή έφταναν ακόμη και τα 48 μίλια την ώρα!!!Από εκεί ξεκίνησε η φωτιά στην Ελευσίνα.Και όταν ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική , πήγε στο σημείο και οι τσιγγάνοι δεν άφηναν τους πυροσβέστες να μπουν στον καταυλισμό τους για να σβήσουν την φωτιά.
Αποτέλεσμα; η φωτιά να πάρει διαστάσεις , να επεκταθεί, να κινδυνεύσουν αποθήκες πυρομαχικών και καυσίμων στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας και τελικά να χάσει τη ζωή του ο 28χρονος πυροσβέστης και να χρειαστεί να μεταφερθούν άλλοι τρείς στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα....Και αν έπεφτε και ένα Canadair τι θα γινόταν;

Γιατί όπως έλεγαν άνθρωποι που γνωρίζουν , τα πυροσβεστικά αεροπλάνα δεν επιτρέπεται να πετάνε με τόσο ισχυρούς ανέμους,αλλά στην προκειμένη περίπτωση ,που κινδύνευε ένα από τα μεγαλύτερα στρατιωτικά αεροδρόμια της χώρας τι έπρεπε να γίνει;

Το παραμύθι λοιπόν με τους αθίγγανους πρέπει να τελειώσει.Κάποιοι πρέπει να πάρουν αποφάσεις πριν θρηνήσουμε και άλλα θύματα.Οι αθίγγανοι είναι Έλληνες πολίτες και όλοι οι Έλληνες πολίτες είναι ίσοι απέναντι στον νόμο.Ή μήπως οι αθίγγανοι, εκμεταλλευόμενοι την ιδιαιτερότητά τους είναι πιο ίσοι από όλους τους άλλους;

 planet-greece,eglimatikotita.gr

ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ- ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ



ΤΟΝ ΑΔΥΝΑΜΟ ΠΑΝΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ .Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΟΥΛΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΚΡΙΘΗΚΕ "ΑΞΙΟΣ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ . ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ
Διαβαζουμε απο το defence-net:
Πάνος Παναγιωτόπουλος, τομεάρχης Εξωτερικών υποθέσεων της ΝΔ, θα είναι ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας με τον Δ.Αβραμόπουλο να πηγαίνει στο υπουργείο Εξωτερικών. Αυτό μεταδίδεται και φαίνεται ότι είναι τελικό.

Σύμφωνα λοιπόν με όλες τις ενδείξεις, τα χαρτοφυλάκια θα διανεμηθούν ως εξής:

Υπουργός Οικονομικών θα είναι ο κ. Βασίλης Ράπανος με αναπληρωτές τους κ.κ. Αλέξανδρο Ζανιά και Χρήστο Σταικούρα. Θα υπάρχει και υφυπουργός με αρμοδιότητα τις δαπάνες.

Στο υπουργείο Εσωτερικών θα είναι ο...

Πετάξτε τους έξω!!-Ινδός βίαζε γυναίκα με νοητική στέρηση


Δεν χωράει ανθρώπινος νους την φρικτή εμπειρία που πέρασε μια γυναίκα με νοητική στέρηση στα χέρια ενός αλλοδαπού, που την χρησιμοποίησε για να χορτάσει τις σεξουαλικές ορμές του στα Iωάννινα!
Μάλιστα, ο αδίστακτος αλλοδαπός χρησιμοποίησε την αστυνομική ταυτότητα της άτυχης γυναίκας για να κλείσει δωμάτιο σε ξενοδοχείο της πόλης!
Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το θύμα, κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του Ινδού που ασέλγησε σε βάρος της και να καταφύγει στην αστυνομία.
Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου της έγινε ιατροδικαστική εξέταση η οποία επιβεβαίωσε την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη και η έκθεση διαβιβάστηκε στην ασφάλεια.
Σαν να μην έφταναν όσα είχε κάνει στην άρρωστη γυναίκα, ο αλλοδαπός προκάλεσε προβλήματα με την συμπεριφορά του και στο ξενοδοχείο όπου συνέχισε να διαμένει, αναγκάζοντας τον ξενοδόχο να καλέσει την αστυνομία.
Ο Ινδός συνελήφθη και διαπιστώθηκε ότι, εκτός των άλλων, βρισκόταν παράνομα στην χώρα. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ιωαννίνων που του άσκησε δίωξη για όλα και, με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή, διέταξε την προφυλάκισή του.

Πηγή: thebest.gr

ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ Η ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΓΙΑΤΙ "ΦΟΒΑΤΑΙ" ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ



Το σχόλιο που έγραψε στο twitter για τη Χρυσή Αυγή και τους ψηφοφόρους της, έβαλε σε μπελάδες τη Νατάσα Μποφίλιου, η οποία όχι μόνο δέχτηκε σειρά απειλών για τη ζωή και τη σωματική της ακεραιότητα, αλλά έφτασε σε σημείο να καλεί προληπτικά την αστυνομία στις συναυλίες της.

Στις περασμένες εκλογές, η Νατάσα είχε γράψει στο λογαριασμό της στο twitter: «Κτήνη, αλήτες, σας δόθηκε και σημασία. Να πεθάνετε φασίστες, μέλη και ψηφοφόροι, προς ένδειξη σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια».

Μιλώντας στη lifo, η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέφερε: «Μιλούσα για πολιτικό και ιδεολογικό θάνατο και όχι για βιολογικό. Ε, κι έπεσαν να με φάνε, είχα πάρα πολλές απειλές. Μου έστελναν μέιλ που έγραφαν "μωρή καρ...λα θα σε κρεμάσουμε από τα έντερά σου στο Σύνταγμα" και διάφορες τέτοιες χυδαιότητες. Η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκα και στις εμφανίσεις μου τότε καλούσα πάντα προληπτικά την αστυνομία. Κυρίως φοβόμουν για τους ανθρώπους που είχαν έρθει να με δουν».

Παράλληλα, πρόσθεσε: «Ήμουν ατίθασο παιδί και είχα μειωμένη διαγωγή. Όχι γιατί ήμουν αλητάκι, αλλά γιατί ήμουν λίγο διαφορετικό παιδί, με διαφορετικές απόψεις, τις οποίες και υποστήριζα σθεναρά. Ήθελα να υπάρχω και να σκέφτομαι όπως ήθελα εγώ. Δεν δεχόμουν, για παράδειγμα, να πάω σ' ένα σχολείο που δεν με άφηναν να εκφράζω ελεύθερα τις πολιτικές μου απόψεις. Ε, και δεν με άφηναν».
iefimerida
ΣΧΟΛΙΟ : ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΡΑΓΕ "ΚΥΡΙΑ" ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ;;

Χρυσή Αυγή, ξύλο μέσα στην βουλή.(Βίντεο)

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΘΕΛΟΥΝ "ΒΕΝΤΕΤΑ" ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.


ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ "ΤΟΠΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ" ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Διαβαζουμε απο το newsbomb.gr:
Με αφορμή τις ρατσιστικές επιθέσεις που σημειώνονται τα τελευταία 24ωρα στην Κρήτη έχει δημιουργηθεί «Βεντέτα» μεταξύ των τοπικών φορέων και της Χρυσής Αυγής.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι τοπικοί φορείς, «oι ρατσιστικές και φασιστικές επιθέσεις είναι αποτέλεσμα ανόδου της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής που έχει δείξει ανοιχτά την δράση της ενάντια σε ντόπιους και μετανάστες με καθημερινά παραδείγματα βίαιων και αιματηρών επιθέσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τέτοια παραδείγματα δεν θέλουμε να απλωθούν καθόλου στο Ηράκλειο. Ζητούμε την απομόνωση των νεοναζί από κάθε σύλλογο, σχολείο, σωματείο και γειτονιά. Ο φασισμός και ο ρατσισμός δεν αποτελούν κομμάτια της δημοκρατίας αλλά εχθρούς της».

Ηλ. Κασιδιάρης: «Μας συκοφαντούν, θα κάνουμε μηνύσεις»

Χρυσή Αυγή :Δήλωση για την συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και χρηματοδότηση των κομμάτων



Δήλωση για την συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

Ο κ. Σαμαράς ζητούσε προεκλογικά την ψήφο του ελληνικού λαού για να... διώξει την Αριστερά. Σήμερα επιβάλλει ως κυβέρνηση τους αλήστου μνήμης παράγοντες του μνημονιακού ΠΑΣΟΚ, αλλά και το κόμμα του κ. Κουβέλη και της κ. Ρεπούση, που είχε εκφράσει την απαράδεκτη και αντεθνική άποψη περί "συνωστισμού στην προκυμαία της Σμύρνης".

Η θέση της Χρυσής Αυγής για την κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων

Είναι γεγονός απαράδεκτο, τα κόμματα να εισπράττουν αφειδώς εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που ο λαός πένεται. Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης των κομμάτων. Η θέση αυτή εκφράστηκε δυναμικά στη διακκοματική επιτροπή και θα απαιτήσουμε να ψηφιστεί ως νόμος του κράτους στη νέα βουλή. 

Καταγγέλλουμε την υποκρισία της Αριστεράς, που ενώ παριστάνει πως διαθέτει κοινωνικές ευαισθησίες, δεν έχει δώσει ούτε μισό ευρώ από τα εκατομμύρια που εισπράττει, στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας. Η Χρυσή Αυγή δεσμεύεται πως το ποσό που θα λάβει ως κρατική χρηματοδότηση θα επιστραφεί στον λαό μέσω κοινωνικού έργου.


Χρυσή Αυγή
Γραφείο Τύπου
www.XAgr.net



Πολυπολιτισμός :Μαστιγώθηκαν γιατί έκαναν παιδί πριν παντρευτούν


Ένας άνδρας και μια γυναίκα που τόλμησαν να κάνουν παιδί χωρίς να έχουν παντρευτεί μαστιγώθηκαν δημοσίως στο Τιμπουκτού, στο βόρειο Μαλί.
Είναι η πρώτη φορά που οι ισλαμιστές, οι οποίοι ελέγχουν την πόλη από τις αρχές Απριλίου, επιβάλουν μια τέτοια ποινή για "παράβαση" των θρησκευτικών κανόνων.

Σύμφωνα με τον Μοχάμεντ Ουλντ Μπάμπνι, έναν εκλεγμένο εκπρόσωπο της πόλης, το ζευγάρι μεταφέρθηκε στην πλατεία Σανκορέ του Τιμπουκτού και ο καθένας τους δέχτηκε εκατό χτυπήματα από μέλη της ένοπλης ισλαμικής οργάνωσης Ανσάρ Ντιν.

Τις πληροφορίες του Μπάμπνι επιβεβαίωσαν και άλλοι αυτόπτες μάρτυρες.

Λαθρομετανάστες έκλεψαν απο υπάλληλο των ΚΤΕΛ χανιών 10.600 ευρώ σε....εισητηρια!!!


Τρεις αλλοδαποί επιτέθηκαν σε υπάλληλο του ΚΤΕΛ Χανίων και του άρπαξαν την τσάντα, η οποία μέσα είχε εισιτήρια. Σε άλλη περίπτωση δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα, ωστόσο τα εισιτήρια που άρπαξαν οι δράστες φτάνουν σε αξία 10.600 ευρώ.

Πρόκειται για τρεις Αλγερινούς, ηλικίας 25, 26 και 27 ετών, οι οποίοι ενώ βρίσκονταν σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ άρπαξαν την τσάντα του εισπράκτορα και αποβιβάστηκαν στον Πλατανιά. Τελικά η αναζήτηση της αστυνομίας είχε αποτέλεσμα αφού εντοπίστηκαν συνελήφθησαν τους αλλοδαπούς.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν όλα τα εισιτήρια, τα οποία αποδόθηκαν στον υπάλληλο. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, σε βάρος των συλληφθέντων θα επιβληθεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης, καθόσον διέμεναν παράνομα στη χώρα.



Ετοιμάζονται να κλείσουν το Κανάλι της Βουλής!!!

Οι προπαγανδιστές του Παρακράτους εκτός από τον αισχρό πόλεμο παραπληροφόρησης που κάνουν ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες ενάντια στην Χρυσή Αυγή, εκτός από την προσπάθεια που κάνουν να μην αποκτήσει αντιπρόεδρο Βουλής η Χρυσή Αυγή, τώρα ετοιμάζονται να κλείσουν το Κανάλι της Βουλής σύμφωνα με τις προτάσεις του ΚΕΠΕ, προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας αποκόψουν από τον Ελληνικό λαό. Όλοι οι κλέφτες μεγαλοδημοσιογραφοι και πολιτικοί της Δεκάρας τρέμουνε και μόνο στην σκέψη να μην ακούσει ανοιχτά ο Ελληνικός Λαός την πραγματικότητα που του κρύβανε 38 χρόνια τώρα, τρέμουν να μην ακούσει ο Ελληνικός Λαός κάτι διαφορετικό και πραγματικό το οποίο διαφέρει από αυτά που δίδαξε η κόκκινη χούντα των ΜΜΕ και των Σχολείων 38 χρόνια τώρα. Η ώρα έφτασε και όσο και να μας φιμώσετε, θα μας ακούσει και θα επαναστατήσει και ο τελευταίος Έλληνας πολίτης, η ώρα έφτασε και θα τρέμουν οι βίλες σας, τα παράνομα γραφεία και τηλεοπτικά κανάλια σας, τα σκάφη σας και οτιδήποτε άλλο αποκτήσατε εις βάρος του Ελληνικού Λαού όλα αυτά τα χρόνια της διαφθοράς. Το τέλος σας έφτασε και το ξέρετε, γι αυτό αντιδράτε έτσι κλέφτες και προδότες της Ελλάδας τόσα χρόνια. Έπαψε ο καιρός διακυβέρνησης των παιδόφιλων, των λεσβιών, των ομοφυλόφιλων, των Ανθελλήνων προδοτών και όλων αυτών που πολεμούν το Έθνος και την Χρυσή Αυγή με νύχια και με δόντια.
ΤΡΕΜΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ, ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
xryshaygh.in

ΑΝΤΩΝΑΚΗ...ΘΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ;;


Προετοιμάζουν τη Ρεπούση για υφυπουργό παιδείας σε ένα σχήμα με υπουργό πιθανότατα τον κ.Αρβανιτόπουλο.
Πηγές και της Νέας Δημοκρατίας αλλά και της Δημοκρατικής αριστεράς αναφέρουν οτι τα τέσσερα πρόσωπα που ζήτησε η ΔΗ.ΜΑΡ για να καταλάβουν υπουργικές θέσεις σε περίπτωση συγκυβέρνησης είναι και η συγκεκριμένη κυρία.. Οι υπόλοιποι θα είναι κατα πάσα πιθανότητα, φυσικά ο κύριος Κουβελης ώς αρχηγός του κόμματος καθώς και οι κκ. Πανούσης και Οικονόμου.

Η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς θα επιβραβεύσει λοιπόν την κ.Ρεπούση(κολλητή της κας. Γιαννάκου για να μην ξεχνιόμαστε) για το "εξαιρετικό" εκείνο βιβλίο της Ιστορίας;(και για την στάση της στην βουλή για το 1 λεπτό σιγής εις μνήμην των Ποντίων;)

http://diaforetikimatia.blogspot.gr

"Φέσι" 35 εκατ. ευρώ μας άφησαν οι Λίβυοι!


Τουλάχιστον 20 εκατομμύρια ευρώ σε ξενοδοχεία και άλλα 15 εκατομμύρια σε νοσοκομεία, χρωστά η πρεσβεία της Λιβύης για την περίθαλψη και φιλοξενία Λίβυων που τραυματίστηκαν στον εμφύλιο πόλεμο της χώρας τους. 

Ξενοδόχοι και άνθρωποι από το χώρο της υγείας επισημαίνουν στο protothema.gr πως τους τελευταίους μήνες δεν έχουν δει το χρώμα του χρήματος από την πρεσβεία της Λιβύης, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ξενοδόχων Αττικής κ. Αλέξανδρο Βασιλικό η πρεσβεία της Λιβύης τους είχε ενημερώσει γραπτώς πως μέχρι τις 10 Ιουνίου θα έχουν eξοφληθεί, χωρίς όμως να τηρηθεί η υπόσχεσή τους. Tωρα, πολλά ξενοδοχεία που δεν έχουν εξοφληθεί, αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη μισθοδοσία των υπαλλήλων αλλά και με τους προμηθευτές τους.

«Από το Φεβρουάριο δεν έχουν γίνει πληρωμές εκτός από κάποια μικρά ποσά τον Απρίλιο και πλέον πολλα ξενοδοχεία έχουν προβλήματα με τη μισθοδοσία των υπαλλήλων , με τους προμηθευτές ακόμη και στο να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Τα χρέη από την πρεσβεία της Λιβύης σε ξενοδοχεία αυτή τη στιγμή φθάνουν...

TA "KAΛΑ" ΤΟΥ ΠΟΛYΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΧΑΣΙΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ


Για δεύτερη φορά  μέσα σε δυο εβδομάδες, οι  αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών διαπιστώνουν ότι πίσω από τις μικρές ή μεγαλύτερες χασισοκαλλιέργειες στη Ρόδο κρύβονται… Πακιστανοί μετανάστες! Δυο από αυτούς συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω να περιποιούνται τα δενδρύλλια που είχαν φυτέψει.
Οι αστυνομικοί έπιασαν  τους δυο αλλοδαπούς ηλικίας 24 και 28 χρόνων μέσα σε ένα αγροτεμάχιο στην περιοχή Θεολόγος της Ρόδου, όπου καλλιεργούσαν πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 28 εκατοστά ως 1,8 μέτρο! Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου. Οι αστυνομικοί αναζητούν τον ιδιοκτήτη του αγροτεμαχίου για να διερευνήσουν αν γνώριζε την ύπαρξη της μικρής χασισοφυτείας ή όχι.
Στην προηγούμενη  περίπτωση, την 1η Ιουνίου, όταν είχαν εντοπιστεί Πακιστανοί που βρίσκονταν παράνομα στην Ελλάδα να περιποιούνται μια χασισοφυτεία από 28 δενδρύλλια μέσασε ένα αγρόκτημα στην περιοχή Καλαμώνας της Ρόδου, είχε διαπιστωθεί ότι πληρώνονταν γι’ αυτό από τον 35χρονο ιδιοκτήτη που συνελήφθη και αυτός λίγο αργότερα!

protothema

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ


«Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας είναι θετική για τους μετανάστες» ανέφερε ο Αλβανός πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα χαιρέτισε τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις βουλευτικές εκλογές στην Ελλέδα.

«Η Ελλάδα εμπιστεύτηκε την ηγεσία της στον Αντώνη Σαμαρά. Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας είναι θετική για τους μετανάστες» ανέφερε ο Αλβανός πρωθυπουργός, μιλώντας σε συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του.

«Ο ελληνικός λαός ψήφισε την ευρωπαϊκή προοπτική για την Ελλάδα. Η ψήφος του ελληνικού λαού χαιρετίστηκε από ολόκληρη την Ευρώπη και τον πολιτισμένο κόσμο. Το ελληνικό έθνος ψήφισε υπέρ πολιτικών δυνάμεων, που είναι προσηλωμένες στην εφαρμογή των συμφωνιών και την υπηρέτηση των συμφερόντων του έθνους και της χώρας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ευρωζώνης. Το ελληνικό έθνος εμπιστεύτηκε τη διακυβέρνηση στον κεντροδεξιό ηγέτη Αντώνη Σαμαρά» πρόσθεσε ο κ. Μπερίσα.

protothema
ΣΧΟΛΙΟ : AΝΤΩΝΑΚΗ...ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ....ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΞΗ

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΤΙΠPΟΕΔΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...
Διαβαζουμε απο το iefimerida:
Διακομματικό μπλόκο προετοιμάζεται, όπως όλα δείχνουν, στην εκλογή αντιπροέδρου της Βουλής από το κόμμα της Χρυσής Αυγής κατά τη διάρκεια της μυστικής ψηφοφορίας που θα διεξαχθεί αμέσως μετά την ορκωμοσία των 300 που προέκυψαν από τις εκλογές της Κυριακής και την εκλογή προέδρου του Σώματος.

Ασφαλείς πληροφορίες του iefimerida.gr από τα περισσότερα κομματικά επιτελεία αναφέρουν ότι η γραμμή που θα δοθεί στους βουλευτές είναι να μην συγκεντρωθούν οι 75 ψήφοι που απαιτούνται από τον κανονισμό της Βουλής σε συνδυασμό με το άρθρο 67 του Συντάγματος για την εκλογή του έβδομου αντιπροέδρου. Η Χρυσή Αυγή χρειάζεται τουλάχιστον 57 ψήφους ακόμη για να αθροιστούν στις δικές της 18 προκειμένου να εκλέξει τον αντιπρόεδρο που δικαιούται.

Οπως είχε αποκαλύψει χθες το iefimerida.gr πληροφορίες αναφέρουν ότι στις σκέψεις του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου είναι να προταθεί για τη θέση...

ΝΕΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


ΕΜΜΟΝΗ ΙΔΕΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .
 Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ "ΔΕΞΙΕΣ" ΤΣΕΠΕΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΠΗΡΕ 
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΣΤΟΥΚΙΩΝ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Η ΙΔΙΑ.
Διαβάζουμε απο το iefimerida:
Η βουλευτής του ΚΚΕ δίνει συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και μιλάει αναλυτικά για το επεισόδιο Κασιδιάρη, τα χαστούκια που εκλαμβάνει ως τίτλο τιμής και το -ακόμη μεγαλύτερο- σοκ που της επιφύλασσε η επόμενη μέρα.

«Ίσως να έχει και δίκιο. Στο τέλος μάλιστα μπορεί να μου στείλουν και ανθοδέσμη. Γιατί, όπως κάποιος που βάσταγε τσεκούρι πριν από πολλά χρόνια έγινε υπουργός, φαίνεται ότι τώρα του άνοιξα καριέρα του γεωπόνου». Αυτή ήταν η πλήρης απάντηση της Λιάνας Καννέλη σε ερώτηση του δημοσιογράφου Γιάννη Χατζηγεωργίου για το αν συμφωνεί με την δήλωση του Νίκου Μιχαλολιάκου ότι «το περιστατικό δεν ήταν η κηδεία, αλλά η ανάσταση της Χρυσής Αυγής».

Ενώ απάντησε με γλαφυρότητα και στο αν φοβάται μια νέα επίθεση:

Τρόμος στους δρόμους της Αθήνας - Στέλνουν στο νοσοκομείο τους πεζούς


Μόνο μέσα σε μία ημέρα 4 έλληνες πολίτες περπατούσαν και έπεσαν θύματα ληστείας.
Τραγικές διαστάσεις λαμβάνει η εγκληματικότητα στους δρόμους της Αθήνας και του λεκανοπεδίου, καθώς πλέον οι πολίτες δεν μπορούν να περπατούν αμέριμνοι και σε κάποιες περιπτώσεις αυτό είναι απόλυτα επικίνδυνο.

Το πρώτο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι στις 13:05 στη Γεναδίου 14 στην Αθήνα, δύο άτομα επιτέθηκαν σε έλληνα ηλικιωμένο, τον πέταξαν κάτω του πήρα τσαντάκι με χρήματα, αφού τον τραυμάτισαν στο πόδι και αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Το δεύτερο περιστατικό έγινε στις 14:08 στη Νίκαια όπου άγνωστος αριθμός ατόμων επιτέθηκε σε ηλικιωμένη και αφού την τραύματισαν στο πρόσωπο, της άρπαξαν χρυσές αλυσίδες που φορούσε στα χέρια και στο λαιμό. Η ηλικιωμένη γυναίκα βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Στις 14:55 στην Ιωαννίνων στο Περιστέρι, τέσσερα άτομα επιτέθηκαν σε έναν έλληνα και με την απειλή του όπλου, του άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν.

Τέλος, στις 17:37 στη Διγενή Ακρίτα 6 στη Δροσιά, δύο άτομα με όπλο ακινητοποίησαν δύο κοπέλες στο δρόμο και τους έκλεψαν τα χρήματα που είχαν πάνω τους και εν συνεχεία διέφυγαν.

newsit.gr

5 Τραυματισμοί αστυνομικών από αθίγγανους και ένταση στα Άνω Λιόσια


Πέντε τραυματίες αστυνομικοί είναι ο απολογισμός των πυροβολισμών που δέχτηκαν από Ρομά στην περιοχή των Άνω Λιοσίων.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα από μέλη ακροδεξιάς οργάνωσης επιτέθηκε στον καταυλισμό των Ρομά στα Άνω Λιόσια.
Στην συνέχεια, περίπου 150 αθίγγανοι, επιτέθηκαν σε λεωφορείο της ΕΘΕΛ, έσπασαν ένα τζάμι και προσπάθησαν να το κάψουν.
Μετά από αυτό το περιστατικό παρενέβη η αστυνομία ενώ από την πλευρά τους οι Ρομά έσπαγαν καταστήματα στη Λ. Φυλής βάζοντας ταυτόχρονα και φωτιές σε κάδους.
Η μανία των αθίγγανων όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στην συνέχεια επιτέθηκαν με καραμπίνες στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά από τα σκάγια, πέντε αστυνομικοί.
Οι Ρομά όμως συνέχισαν το έργο τους καθώς στράφηκαν εναντίον του Α.Τ. των Άνω Λιοσίων.
Η σημερινή ένταση, ενδέχεται να έχει σχέση με τον θάνατο ενός αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ το πρωί της Κυριακής, όταν στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Ναυπλίου στο Ζεφύρι, ένας νεαρός αθίγγανος με το όχημά του παραβίασε STOP, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τη μηχανή στην οποία επέβαιναν ο άτυχος άντρας και ο συνάδελφός του.
Αυτή την στιγμή οι Ρομά έχουν επιστρέψει στον καταυλισμό τους και τα πνεύματα φαίνεται πως έχουν ηρεμίσει.

newsbomb.g

Τατσόπουλος ο ψυχοπαθής που βγήκε και... βουλευτής(Βιντεο)


Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Ο βουλευτης της Χ.Α Χρήστος Παππάς ,και η σχέση του με τον αείμνηστο Παπαδόπουλο


Ένα αρκετά δραστήριο μέλος της Χρυσής Αυγής που εξασφάλισε την είσοδό του στο ελληνικό κοινοβούλιο είναι ο Χρήστος Παππάς, ο οποίος ωστόσο δεν συγκεντρώνει το ενδιαφέρον μόνο για τον αυτοπροσδιορισμό του ως εθνικιστής.

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας της Χρυσής Αυγής, όπως δημοσιεύει το parapolitika.gr, δραστηριοποιείται επαγγελματικά με κατάστημα ειδών οικιακού εξοπλισμού, στα Ιωάννινα και είναι από τα κοντινά στον Νίκο Μιχαλολιάκο, στελέχη.

Ο πατέρας του κ. Παππά που τοποθετήθηκε στην τελευταία τιμητική θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, υπήρξε ταγματάρχης Πυροβολικού και είχε ενεργό συμμετοχή στο στρατιωτικό πραξικόπημα του 1967.

Ο βουλευτής μάλιστα στην προσωπική του ιστοσελίδα σημειώνει για τον πατέρα του πως «τη νύχτα της 20ης προς 21η Απριλίου 1967 υπηρετών στο 2ο Επιτελικό Γραφείο του ΓΕΣ ήταν στον έμπιστο κύκλο του Γεωργίου Παπαδοπούλου στον οποίο έμεινε πιστός μέχρι το τέλος».

iefimerida.gr

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ :ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ


Στο στόχαστρο ληστών βρέθηκε ζευγάρι ηλικιωμένων τις πρώτες πρωινές ώρες στον Πύργο Κορινθίας.

Τέσσερα άτομα, αφού μπήκαν σε σπίτι που διέμενε ένας 82χρονος, μαζί με την 92χρονη σύζυγό του και την 61χρονη κόρη τους, τραυμάτισαν τον ηλικιωμένο άνδρα χτυπώντας τον με το κοντάκι κυνηγετικού όπλου, το οποίο βρήκαν και πήραν από το σπίτι, ενώ παράλληλα χτύπησαν και τραυμάτισαν ελαφρά την 92χρονη σύζυγό του.

Στη συνέχεια, αφαίρεσαν κοσμήματα από την 61χρονη και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, κλέβοντας και το αυτοκίνητο της οικογένειας.

Λίγο αργότερα ο 82χρονος, υπέκυψε στα τραύματά του στο σπίτι, ενώ η 92χρονη μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Άμεσα στο σημείο έφθασαν αστυνομικοί, ενώ κλήθηκε και πήγε ιατροδικαστής.
Πηγή:in.gr

ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ


Με αγγελία που ανάρτησε στο δικτυακό τόπο της. η Υπηρεσία Πληροφοριών της ΠΓΔΜ ζητά εθελοντές κατασκόπους, οι οποίοι καλό είναι να γνωρίζουν και την ελληνική γλώσσα.

Η υπηρεσία Πληροφοριών ζητά πέντε άτομα που θα προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους για διάστημα έξι μηνών. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτω των 30 ετών, να μιλούν αγγλικά και να χειρίζονται ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Πρέπει επίσης είτε να έχουν πτυχίο Νομικής, Πολιτικών Επιστημών, Πληροφορικής ή Οικονομικών, είτε να γνωρίζουν ασιατικές γλώσσες ή ελληνικά.

Το θέμα προβάλει τη Δευτέρα στο πρωτοσέλιδο της η αντιπολιτευόμενη εφημερίδα Focus, με τίτλο «Αναζητούνται εθελοντές κατάσκοποι για την Ελλάδα;!»

Η εφημερίδα χαρακτηρίζει περίεργο το γεγονός ότι η Υπηρεσία Πληροφοριών ζητά εθελοντές, και ακόμη πιο περίεργο το ότι κάποιοι από αυτούς πρέπει να γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα.

Η Υπηρεσία Πληροφοριών υπάγεται στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Πηγή:in.gr

ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ...


Τέλος στη ζωή τους έβαλαν δύο άνδρες στην Κρήτη
Συγκλονισμένοι είναι όλοι οι κάτοικοι της Κρήτης από τα δύο περιστατικά αυτοκτονίας που σημειώθηκαν το πρωί της Δευτέρας με διαφορά λίγων ωρών το ένα από το άλλο.

Συγκεκριμένα, το πρωί βρέθηκε νεκρός ένας 45χρονος στο Λασίθι, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του με φυτοφάρμακα.

Λίγο αργότερα και σύμφωνα με το PrismaNews έγινε γνωστό ένα ακόμη περιστατικό αυτοκτονίας αυτό ενός 70χρονου, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος. Ο ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός στην Αγία Βαρβάρα στο Ηράκλειο, ενώ ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια που τον οδήγησαν στην πράξη του.

iefimerida

Μπέζος: Το χαστούκι Κασιδιάρη σε Κανέλλη ήταν χαστούκι στο κατεστημένο.(βίντεο)


Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, ο ηθοποιός, ο οποίος ήταν και υποψήφιος βουλευτής με τη ΔΗΜΑΡ σε μη εκλόγιμη θέση, βέβαια, στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας,  σχολίασε την πτώση του ποσοστού του ΚΚΕ σε σχέση με την αντίστοιχη άνοδο της Χρυσής Αυγής.

«Η απώλεια του ΚΚΕ είναι προς τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορώ να φανταστώ ότι πήγε αλλού. Η εμμονή του ΚΚΕ στο δεν συμμετέχω πουθενά του στοίχισε. Δεν είναι καιροί να λέμε δεν συμμετέχω και κάθομαι και πετροβολώ. Δεν είναι απάντηση αυτή, δεν είναι καιροί για τέτοιες πολυτέλειες», είπε χαρακτηριστικά σε μια προσπάθεια να δώσει μια εξήγηση για την πτώση του ποσοστού του ΚΚΕ.

Ερωτώμενος για την άνοδο του ποσοστού του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου, ο Γιάννης Μπέζος, σημείωσε καταρχάς ότι η Χρυσή Αυγή «είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο». «Πέρα από την ιδεολογική της θέση η οποία είναι δεδομένη», συνέχισε «προτάσσει μια συμπεριφορά που είναι πάρα πολύ δυναμική και η οποία εκφράζεται και με ακρότητες».

Οταν ερωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα για το αν το χαστούκι μέτρησε θετικά, ο δημοφιλής ηθοποιός απάντησε «Ναι, βεβαίως, το βλέπουμε». Την απάντηση του στήριξε λέγοντας πως «αλλιώς θα υπήρχε μια απώλεια, θα έλεγε κανείς ότι αυτή η συμπεριφορά καταδικάζεται. Το χαστούκι δεν σημαίνει ότι κάποιος χτύπησε κάποιον συνάνθρωπό μας. Συμβολίζει ότι χτυπάει κάτι κατεστημένο που τόσο καιρό ενοχλεί».

«Θα μου πείτε ότι αυτή η μετάφραση είναι απλοϊκή. Απλοϊκή – ξεαπλοϊκή, αυτό πιάνει καρπό σε ορισμένους», συνέχισε.

Μάλιστα, πρόσθεσε...

Σύζυγος Μιχαλολιάκου :Είναι μακρινή συγγενής μου η Κανέλλη- «Μικρές κάναμε παρέα» (Bιντεο)


Αίσθηση κάνουν τα όσα δήλωσε η σύζυγος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια, στην εκπομπή Μεσημεριανή Μελέτη. Απαντώντας στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου, μεταξύ άλλων, είπε:
...για το "εγέρθητι"
Το "εγέρθητι" ήταν μια παρότρυνση για να σηκωθεί η Ελλάδα στο ύψος της.
...για την επίθεση Κασιδιάρη σε Κανέλλη και Δούρου
Δεν είμαι από τις φεμινίστριες με τις τρίχες στα πόδια, τις μασχάλες κλπ. Κάθε άνθρωπος με αξιοπρέπεια αντιδρά έτσι, είτε είναι γυναίκα ή άντρας. Επιτέθηκε πρώτα η κ. Κανέλλη. 
...για την συγγένειά της με την Λιάνα Κανέλλη
Με την Λιάνα Κανέλλη κάναμε αναγκαστικά παρέα, γιατί είναι μακρινή συγγενής μου. Όταν ήμασταν παιδιά παίζαμε μαζί στην άμμο στην παραλία της Βουλιαγμένης με την αδερφή της, τον πατέρα της και την μητέρα της. Έρχεται από ένα μεγαλοαστικό περιβάλλον. Την είχαμε δει, της μίλησε ο πατέρας μου και έκανε ότι δεν τον ήξερε.
...για τον Χίτλερ
Η ιστορία θα κρίνει. Ήταν ένας μεγάλος άνδρας, μέχρι εκεί...
...για την υποθετική σχέση της κόρης της με έναν άνδρα αριστερών φρονημάτων
Θα έκανα πέτρα την καρδιά μου για να το αποδεχτώ!
Δείτε το βίντεο:

Ανέβηκε στο Δίστομο η Χρυσή Αυγή


ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ "ΝΑΖΙΣΤΩΝ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΥΞΗΣΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ
Αύξηση των ποσοστών της εμφάνισε στην Δημοτική Περιφέρεια Διστόμου η Χρυσή Αυγή ενώ μικρές απώλειες είχε το κόμμα στα Καλάβρυτα.
Συγκεκριμένα στη Δημοτική Ενότητα Διστόμου η Χρυσή Αυγή, από το 3,48% που είχε στις εκλογές του Μαΐου, ανέβηκε στο 4,53%. Ενώ στα Καλάβρυτα η Χρυσή Αυγή κατέκτησε την 4η θέση και με μικρές απώλειες από το 6.44% του Μαΐου κατέκτησε το 6,19% των ψήφων.


ΣΤΟ 7% Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΣΤΟ 0,3% ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ"!


 ΣΤΟ 7% Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΣΤΟ 0,3% ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ"!

Τι δείχνει και πώς εξηγείται το ακλόνητο ποσοστό της «Χρυσής Αυγής»


ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΟ" ΣΑΙΤ iefimerida.gr  ΠΟΥ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.

Παταγωδώς διαψεύστηκαν όσοι ανέμεναν ότι σε αυτές τις εκλογές θα μειωνόταν κατά πολύ το ποσοστό της «Χρυσής Αυγής», ως αποτέλεσμα των ... ανδραγαθημάτων του Κασιδιάρη και της πρακτικής των βίαιων επιθέσεων εναντίον πολιτικών αντιπάλων – αριστερών, κυρίως.

Η εκλογική δύναμη της «Χρυσής Αυγής» παρέμεινε σταθερή, ακλόνητη, σχεδόν στα ίδια επίπεδα με εκείνα του Μαϊου. Η ανθεκτικότητα αυτή αποδεικνύει ότι το ποσοστό του σχήματος του Νίκου Μιχαλολιάκου δεν εκφράζει μια στιγμιαία εκδήλωση οργής σε βάρος του πολιτικού συστήματος.

Ακόμη και οι εκλογικές περιφέρειες στις οποίες καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ποσοστά της «Χρυσής Αυγής» κάτι δείχνουν:

ΜΑΥΡΕΣ ΠΛΕΡΕΖΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ.ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ



Ο έβδομος αντιπρόεδρος της βουλής θα είναι Χρυσαυγίτης...

Εκπροσώπηση στο προεδρείο της νέας Βουλής θα έχει αυτή τη φορά και η «Χρυσή Αυγή», καθώς όπως ορίζει ο Κανονισμός ο έβδομος αντιπρόεδρος του σώματος προέρχεται από την τέταρτη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα της Αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα, μάλιστα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος, θα προτείνει για τη θέση του έβδομου αντιπροέδρου ή τον Ηλία Κασιδιάρη ή τον Γιώργο Γερμενή, γνωστό και ως Καιάδα.


Συγκεκριμένα, το άρθρο 6 του κανονισμού της Βουλής ορίζει πως το προεδρείο της Βουλής συγκροτείται ως εξής:

ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΑΛΒΑΝΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ!!!

Δεν έχει ξαναγίνει το περιστατικό που συνέβη λίγο πριν από τις 2 τα ξημερώματα στο αστυνομικό τμήμα της Αμφίκλειας, όταν οι μόλις τρεις αστυνομικοί που είχαν υπηρεσία δέχθηκαν επίθεση από έναν εξαγριωμένο αγρότη που τους χτύπησε προσπαθώντας να απελευθερώσει έναν αλλοδαπό φίλο του!

Ο 35χρονος Έλληνας πήγε μαζί με μια φίλη του στο τμήμα και απαίτησαν από τους αστυνομικούς να αφήσουν ελεύθερο ένα νεαρό Αλβανό που είχαν προσάγει από την πλατεία της Τιθορέας επειδή δεν είχε έγγραφα παραμονής στη χώρα. Όταν εκείνοι του απάντησαν ότι θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ο αγρότης έγινε έξω φρενών και άρχισε να τους απειλεί και να τους βρίζει. Αμέσως μετά, επιχείρησε να σπάσει την κλειδωμένη πόρτα των κρατητηρίων για να πάρει μαζί του τον κρατούμενο.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον εμποδίσουν και δέχθηκαν επίθεση με γροθιές και κλωτσιές από την οποία μια γυναίκα αστυφύλακας τραυματίστηκε στο πόδι και ένας αστυφύλακας στο πρόσωπο! Τελικά, με τη βοήθεια και ενός πολίτη που άκουσε το χαμό και έτρεξε να βοηθήσει, ο μαινόμενος εισβολέας ακινητοποιήθηκε και οδηγήθηκε στα κρατητήρια όπως και η γυναίκα που τον συνόδευε. Στη συνέχεια, παραλήφθηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας και μεταφέρθηκαν με κλούβα στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας όπου κρατούνται για να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.


protothema.gr

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΧΘΕΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (ΟΝΟΜΑΤΑ -ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ)

Το αποτέλεσμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου έδωσε στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνολικά 18 έδρες , 17 από τις εκλογικές περιφέρεις και μία από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

 

Τα πρόσωπα που εκλέγονται είναι:
Επικρατείας: Χρήστος Παππάς
Α' Αθηνών: Νίκος Μιχαλολιάκος
Β' Αθήνας: Νίκος Μιχαλολιάκος (η δεύτερη εκλογική περιφέρεια του προέδρου του κόμματος), Ελένη Ζαρούλια, Γεώργιος Γερμενής
Υπόλοιπο Αττικής: Ηλίας Κασιδιάρης
Α' Πειραιά: Νικόλαος Κουζήλος
Β' Πειραιά: Ιωάννης Λαγός
Α' Θεσσαλονίκης: Αντώνης Γρέγος
Β' Θεσσαλονίκης: Πολύβιος Ζησιμόπουλος
Αιτωλοακαρνανίας: Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης
Αχαΐας: Μιχαήλ Αρβανίτης
Ευβοίας: Νικόλαος Μίχος
Koρινθίας: Ευστάθιος Μπούκουρας
Ημαθείας: Ηλίας Σταύρου
Λαρίσης: Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος
Μεσσηνίας: Δημήτριος Κουκούτσης
Σέρρες: Νικήτας Σιώης
http://www.newsbomb.gr/ekloges-2012

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ν.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

«Έξι εβδομάδες λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής» είπε από τα γραφεία του κόμματος

Ξεσπάθωσε εναντίον των μέσων μαζικής ενημέρωσης, μετά και από αυτή την εκλογική αναμέτρηση ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος.

«Έξι εβδομάδες λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής» φώναζε από το μπαλκόνι των κεντρικών γραφείων του κόμματος στην οδό Δεληγιάννη, απευθυνόμενος στους εκατοντάδες ψηφοφόρους που είχαν συγκεντρωθεί, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα κατά των δημοσιογράφων.

Ο Ν. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στην επέτειο από την άλωση της Κωνσταντινούπολης, όταν απαγορεύθηκε στη Χρυσή Αυγή να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. «Είχανε βάλει μπροστά μας αστυνομική δύναμη με στόχο να κάνουν την Αθήνα μπάχαλο. Δεν τους κάναμε τη χάρη», είπε.


newsbeast