Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Μέλη της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκαν σε παραλία και οι λαθρομετανάστες μικροπωλητές... εξαφανίστηκαν!!!


Όπου εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή εξαφανίζονται οι λαθρομετανάστες.


Διαβάζουμε απο το enikos.gr:
Λουόμενη που με την οικογένειά της επέλεξε την παραλία της Ψάθας στα Βίλια Αττικής, κάλεσε στο enikos.gr και ανέφερε ότι εδώ και 45 λεπτά, ομάδα πολιτών που εμφανίζονται ως μέλη της Χρυσής Αυγής, βρίσκονται στην παραλία, φωνάζοντας συνθήματα με σκοπό να απομακρυνθούν οι αλλοδαποί από την παραλία.
Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, οι αλλοδαποί μικροπωλητές που βρίσκονταν νωρίτερα στη παραλία, την εγκατέλειψαν σε ελάχιστα λεπτά από την άφιξη της ομάδας.


Δούρου: Μέχρι και ο Τσάβες γνώριζε για τον Κασιδιάρη.


Μπορεί η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου να επέστρεψε από το ταξίδι της στη Βενεζουέλα, όπου συναντήθηκε με τον ηγέτη της χώρας Ούγκο Τσάβες και να μην αποκάλυψε το παραμικρό για το τι ακριβώς έγινε και τι ειπώθηκε μεταξύ τους επειδή έχει δεσμευτεί, στην εδώ πρεσβεία, ανέφερθηκε όμως στο επίμαχο επεισόδιο με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.
Σύμφωνα με το Βήμα η φήμη του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής είχε φτάσει στην άλλη άκρη της Γης με το νερό που πέταξε στην Ρένα Δούρου και τις γροθιές(??) που έδωσε στην Λιάνα Κανέλλη. «Ο Τσάβες γνώριζε για τον... Κασιδιάρη. Δυστυχώς γνώριζε τι είχε συμβεί με τον Κασιδιάρη, και είναι λυπηρό».

iefimerida.gr

ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΓΕΛΟ ΤΕΛΙΚΑ...

Τοξικομανής ληστής κάρφωσε σύριγγα σε υπάλληλο και σε αστυνομικό της ΔΙΑΣ


Περίπου στις 4:20 το απόγευμα εκτυλίχθηκε ένα απίστευτο γεγονός στη Ν. Χαλκηδόνα, όταν ένας τοξικομανής προσπάθησε να ληστέψει τον υπάλληλο ενός σούπερ μάρκετ.
Το περιστατικό σύμφωνα με πληροφορίες συνέβη στη συμβολή των οδών Δεκελείας και Χαλκίδος. Ο τοξικομανής απείλησε τον ταμία του σούπερ μάρκετ και όταν έγινε αντιληπτός, ένας άλλος υπάλληλος έσπευσε για βοήθεια.

Τότε, ο τοξικομανής κάρφωσε τη σύριγγα στον δεύτερο υπάλληλο τραυματίζοντάς τον ελαφρά και έτρεξε έξω από το σούπερ μάρκετ.

Εκείνη τη στιγμή από το σημείο περνούσαν αστυνομικοί της Ομάδας Δίας και μόλις αντιλήφθηκαν το γεγονός έσπευσαν για να σταματήσουν τον επίδοξο ληστή.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως ο τοξικομανής μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, σε κατάσταση αμόκ τους επιτέθηκε και κατάφερε να τραυματίσει με τη σύριγγα έναν εκ των αστυνομικών. Αμέσως τράπηκε σε φυγή και οι αστυνομικοί τον έχασαν μέσα στο ρέμα Προμπονά.

Ο τραυματισμένος αστυνομικός μεταφέρθηκε ήδη στο Αττικό Νοσοκομείο για να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ οι αστυνομικοί "χτενίζουν" όλη την περιοχή για να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον επικίνδυνο τοξικομανή.

newsit.gr

ETOIMO NA ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ 4 ΜΑΡΙΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ


ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΝΤΕΠΟΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Η ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ.
ΠΡΩΤΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ "ΙΝΣΤΑΜΠΟΥΛ" . ΤΩΡΑ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ 4 ΜΑΡΙΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.
Τέσσερις μαρίνες στην Ελλάδα αντί 20 εκ. σχεδιάζει να αγοράσει τουρκικός όμιλος
Επένδυση ύψους 20 εκ. ευρώ σχεδιάζει στην Ελλάδα μεγάλος τουρκικός όμιλος με παρουσία στον τραπεζικό, βιομηχανικό, κατασκευαστικό και τουριστικό τομέα στη γείτονα χώρα, αγοράζοντας τέσσερις μαρίνες σε Κέρκυρα, Λευκάδα και Πελοπόννησο.
Οπως αναφέρεται σε έγγραφο του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη, ο όμιλος  DOGUS Holding A.Ş. σχεδιάζει την αγορά των τεσσάρων αυτών μαρίνων, επενδύοντας 20 εκ. ευρώ.
Προς το παρόν, ωστόσο, όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο, αναμένεται σχετική έγκριση από το ελληνικό υπουργείο Τουρισμού.
Οι μαρίνες που σκοπεύει να αγοράσει ο όμιλος Dogus έχουν χωρητικότητα 3.755 σκαφών, 50% μεγαλύτερη από αυτή που διαθέτουν συνολικά οι μαρίνες που έχει σήμερα στην Τουρκία.

.iefimerida.gr

Δίκτυο "στιλ Vodafone" με παρακολουθήσεις τηλεφώνων αξιωματικών των Ε.Δ.!!!

Πολύ "βάθος" φαίνεται ότι έχει η υπόθεση της σύλληψης ενός Έλληνα στην υπηκοότητα που συμμετείχε σε δίκτυο παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων. Αποκαλύφθηκε ότι παρακολουθούσε εκτατοντάδες τηλεφωνικά νούμερα για τα οποία είχε πάρει εντολές από τουλάχιστον 100 εταιρείες, μεταξύ των οποίων και μεγάλες επιχειρήσεις του χώρου της Άμυνας

ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ !!!

Κατά την ετήσια διάσκεψη των Ηνωμένων Μεγάλων Στοών της Σερβίας (UVLS) στο Βελιγράδι, παρουσία 400 ατόμων, εγκρίθηκε η κατασκευή του πρώτου Μασονικού Πανεπιστημίου και η έναρξη της διαδικασίας για τη «ενοποίηση» της Μασονίας στη Σερβία.
Πρόκειται για μια κίνηση που έχει ως κύριο στόχο την «κατανόηση του Τεκτονισμού» αλλά και την δημιουργία «κοινής συνείδησης» στους Τέκτονες

Σύντομη ἀνάλυση μίας ἀλβανικῆς φωτογραφίας…

Τί βλέπετε σὲ αὐτὴ τὴ φωτογραφία;

Κάποιος Ἕλληνας θὰ ἔλεγε.... βλέπω 4000 Ἀλβανοὺς ἐθνικιστὲς (ἀλβανὸ τσάμηδες) νὰ διαδηλώνουν γιὰ τὴν ὑποτιθέμενη «γενοκτονία» ποὺ τοὺς ἔκανε ἡ Ἑλλάδα!

Λάθος, αὐτὸ ποὺ βλέπετε εἶναι -τουλάχιστον- ἄλλα πεντέξι πράγματα:

Βλέπετε, μία διαδήλωση πάνω σὲ ἔναν συγχρονο ἀσφαλτοστρωμένο δρόμο που δύο μόλις χρόνια πρὶν ἦταν ἕνας ἀπίστευτος -σχεδὸν ἀπροσπέλαστος ἀπὸ ΙΧ- χωματόδρομος. Τον δρόμο αὐτὸ (περίπου 35 χλμ) κατασκεύασε ἡ Ἑλλάδα ἐντός της Ἀλβανίας! μὲ Ἑλληνικὰ χρήματα (κατὰ 75%), Ἑλληνικὴ ἐπίβλεψη (Ἐγνατία Ὁδὸς Α.Ε.) καὶ Ἑλληνικὴ κατασκευὴ (ΑΕΓΕΚ)

Βλέπετε, τουλάχιστο δύο χιλιάδες ἄτομα (οἱ μισοὶ ἀπὸ αὐτούς), που έχουν νοσηλευτεῖ δωρεάν στο πανεπιστημιακὸ νοσοκομεῖο τῆς Δουρούτης τῶν Ἰωαννίνων ἢ κάποιο ἄλλο, χωρὶς νὰ πληρώσουν τίποτα…

Βλέπετε, κάποιους κατοίκους τῆς...
Τσαμουριᾶς (ἐντός της Ἀλαβνίας) ποὺ στὸ νομὸ τῶν Ἁγίων Σαράντα εἶναι μειονότητα ἐντός της μειονότητας, ἀφοῦ τὰ περισσότερα χωριὰ τοῦ νοτιότερου νομοῦ τῆς Ἀλβανίας εἶναι ἑλληνικὰ (Βόρειος Ἤπειρος). Γιὰ αὐτοὺς τοὺς κατοίκους λοιπόν, τὸ ἑλληνικὸ κράτος ἔκανε εἰδικὴ ρύθμιση καὶ πηγαινοέρχονται μὲ ἐντελῶς στοιχειώδη-φιλικόελεγχο στὰ σύνορα, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, γιὰ να δουλεύουν στὴν Θεσπρωτία. Κάποιοι μάλιστα παίρνουν καὶ τὰ παιδιὰ μαζί τους γιὰ νὰ πᾶνε στὰ ἑλληνικὰ σχολεῖα.

Βλέπετε, κάποιους νεότερους στὴν ἡλικία οἰ οποῖοι παίρνουν ἐπίδομα ἀνεργίας καὶ ἐπίδομα ἐνοικίου (μίας καὶ ζοῦν μόνιμα στὴν Ἑλλάδα….)

Βλέπετε, κάποιους φοιτητὲς που σπούδασαν ἢ συνεχίζουν νὰ σπουδάζουν δωρεὰν στὰ Ἑλληνικὰ Πανεπιστήμια (ΑΕΙ καὶ ΤΕΙ)

10 χιλιόμετρα πίσω ἀπὸ αὐτὸ τὸ σημεῖο, εἶναι ἕνας ἀρχαιολογικὸς χῶρος μὲ παγκόσμια ἀκτινοβολία, ποὺ προστατεύεται ἀπὸ την Unesco, εἶναι τὰ ἐρείπια τῆς ἀρχαιοελληνικῆς πόλης τοῦ Βουθρωτοῦ. Λίγο πιὸ πάνω, δύο σπουδαία θρησκευτικὰ κέντρα τῆς Βορείου Ἠπείρου, τὸ βυζαντινὸ μοναστήρι τοῦ Ἁγίου Γεωργίου Τσούκας καὶ τὸ μοναστήρι τῆς Παναγίας τῆς Σερωνιᾶς. Πάνω σὲ αὐτὴ τὴν περιοχή, μπορεῖ καὶ σὲ αὐτὰ τὰ χώματα ποὺ βλέπετε στὴ φωτογραφία, περπάτησε ὁ Ἐπίσκοπος Χαονίας (τοῦ 4ου αιώνος) Ἅγιος Δονάτος. Σε αὐτὰ τὰ ἱερὰ ἑλληνικὰ χώματα λοιπόν, ἤρθε o Albin Kurti απο τὸ Κόσσοβο, ἀρχηγὸς τοῦ κινήματος «Αὐτοδιάθεση, γιὰ νὰ πεῖ ὅτι «τὰ σύνορά της Ἀλβανίας εἶναι πιὸ κάτω». Ὄχι «κύριε» Kurti, τὰ ἑλληνοαλβανικὰ σύνορα θὰ ἔπρεπε νὰ ἦταν βορειοτέρα.

Η σταλινική "ηγεσία" του Περισσού καλεί τα λαθρο-φέρματα σε ... εξέγερση!

Προφανώς τους πείραξε η ζέστη εκεί στον Περισσό αλλιώς δεν εξηγείται τα όσα είπε η γ.γ. του ΚΚ Ελλάδας σε κάποιο φεστιβάλ μεταναστών που πραγματοποιήθηκε στα Πατήσια. Την ώρα που άλλα κόμματα δείχνουν την αλληλεγγύη τους στους σκληρά δοκιμαζόμενους Έλληνες το ΚΚ Ελλάδας επέλεξε να δείξει την αλληλεγγύη του στους… ξένους, που πρακτικά έχουν εισβάλει στη χώρα.

Μεταξύ άλλων η Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας στο φεστιβάλ, εξέφρασε την ...αλληλεγγύη της προς τους μετανάστες που οδηγήθηκαν με «τον πιο βίαιο τρόπο στην προσφυγιά, στην ξενιτιά, εξαιτίας πολέμων, πείνας, φασιστικών δικτατορικών καθεστώτων και διωγμών» υπογραμμίζοντας παράλληλα την αντίθεσή της στον ρατσισμό, τον εθνικισμό και την ξενοφοβία.

Δηλαδή κατά την γ.γ. του ΚΚ Ελλάδας, οι πρώτοι μετανάστες που κατά εκατοντάδες χιλιάδες συνέρρευσαν στην Ελλάδα στις αρχές της δεκαετίας του '90 μετά την πτώση του κομμουνισμού ήρθαν εξαιτίας και των «φασιστικών δικτατορικών καθεστώτων», αλλά και της πείνας όπως και διωγμών, καθώς πόλεμος δεν υπήρξε. Έτσι κατά την Αλέκα Παπαρήγα ο κομμουνισμός που επικρατούσε στις χώρες αυτές ήταν ένα «φασιστικό και δικτατορικό καθεστώς».

Ειπώθηκαν όμως και άλλα. Στις θέσεις του ΚΚ Ελλάδας έτσι όπως τις ανέλυσε η γ.γ. του κόμματος αναφέρθηκε επίσης:

«Η ανάγκη για αγώνα ώστε Έλληνες και αλλοδαποί εργαζόμενοι μετανάστες να δρουν ενεργητικά στα εργατικά σωματεία, στις επιτροπές ανέργων με κοινό αγώνα κατά των δολοφονικών επιθέσεων των ναζιστικών οργανώσεων, των κρατικών και παρακρατικών μηχανισμών καταστολής».

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

14μηνη Στρατιωτική θητεία για Άνδρες και Γυναίκες προτείνει η Χρυσή Αυγή


Η κυβέρνηση οφείλει πράγματι να προχωρήσει σε άμεση αύξηση της στρατιωτικής θητείας. Πολλές νευραλγικές Μονάδες τελούν υπό διάλυση, λόγω ελλείψεως προσωπικού, ενώ το επίπεδο εκπαίδευσης των οπλιτών έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από τις διαρκείς μειώσεις του χρόνου στράτευσης.

Η Χρυσή Αυγή προτείνει την άμεση θέσπιση της 14μηνης στρατιωτικής θητείας στα 18 χρόνια για άνδρες και γυναίκες. Έτσι, οι μη μάχιμες θέσεις θα καλυφθούν από γυναικείο προσωπικό και οι άρρενες θα έχουν τη δυνατότητα να επανδρώσουν πλήρως όλες τις Μονάδες της παραμεθορίου.

Ο Οπλίτης θα περνά το στάδιο της βασικής και προκεχωρημένης εκπαίδευσης στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων για 2 μήνες και στη Μονάδα θα έχει τη δυνατότητα να ολοκληρώσει τον ετήσιο κύκλο όλων των ασκήσεων εντός του εναπομείναντος 12μήνου. Δεν θα προβλέπεται επιστροφή σε αστικό κέντρο και ο στρατεύσιμος θα ολοκληρώνει τη θητεία του στην παραμεθόριο.


Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Επίσκεψη των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής στις φυλακές Κορυδαλλού


Πρέπει να θρηνήσουμε και άλλα θύματα για να ξυπνήσουν οι κοιμισμένοι παράγοντες της συγκυβέρνησης;
Απάντηση Χρυσής Αυγής σε Ρουπακιώτη για τη διάλυση του σωφρονιστικού μας συστήματος - Επίσκεψη εκπροσώπων μας φυλακές Κορυδαλλού 

Οι ελληνικές φυλακές - όπως και ολόκληρη η χώρα - είναι ξέφραγο αμπέλι και οι καθ' ύλην αρμόδιοι υπουργοί σφυρίζουν κλέφτικα και καθησυχάζουν, καλυμμένοι πίσω από την ασφάλεια των δεκάδων ενόπλων συνοδών τους. Είναι αδιανόητο να επικαλείται τους... καρκινοπαθείς ο υπουργός Δικαιοσύνης για να δικαιολογήσει τη διάλυση του σωφρονιστικού μας συστήματος. 

Ο κ. Ρουπακιώτης αποκάλεσε "σύνηθες περιστατικό ήπιας μορφής" τη χθεσινή απόδραση από τον Κορυδαλλό. Σύνηθες περιστατικό ήπιας μορφής η εισβολή ενόπλου σε σωφρονιστικό κατάστημα και ο τραυματισμός σωφρονιστικής υπαλλήλου, που έπεσε αναίσθητη κατόπιν χτυπήματος στο κεφάλι από τη λαβή του όπλου του εισβολέα; 

Μπορεί η αλλοδαπή κρατούμενη αυτή τη φορά να δραπέτευσε με τα πόδια και όχι με ελικόπτερο, όπως συνέβη επί εποχής Δένδια, όμως και τώρα το γεγονός είναι απελπιστικό. Μήπως πρέπει να θρηνήσουμε και άλλα θύματα για να ξυπνήσουν οι κοιμισμένοι παράγοντες της συγκυβέρνησης;

Η Χρυσή Αυγή έχει προ πολλού επιστήσει την προσοχή όλων των αρμοδίων στα μείζονα προβλήματα του σωφρονιστικού μας συστήματος. Στο πλαίσιο της γενικότερης δράσης μας, τις φυλακές Κορυδαλλού επισκέφθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος και συζήτησε επισταμένως με αντιπροσωπία των σωφρονιστικών υπαλλήλων. Κοινή διαπίστωση όλων ότι η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους εγκληματίες λαθρομετανάστες, που έχουν κυριολεκτικά διαλύσει, εκτός από το σωφρονιστικό μας σύστημα και ολόκληρο τον κοινωνικό ιστό της χώρας.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Bαλλιστικά βλήματα Scud-D με χημικές κεφαλές εναντίον της Τουρκίας όπλισαν οι Σύριοι!


Συναγερμό έχει προκαλέσει στις μυστικές υπηρεσίες της Δύσης και την Τουρκίας η πληροφορία ότι ο συριακός Στρατός άρχισε να μετακινεί χημικά όπλα από τις αποθήκες του προς συγκεκριμένες μονάδες του στα διάφορα μέτωπα ανα την χώρα, ενώ την ίδια ώρα οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας δοκίμαζαν βαλλιστικούς πυραύλους που μπορούν να φέρουν χημικές κεφαλές.

Η κίνηση αυτή σε συνδυασμό με τις πρόσφατες δοκιμές των βαλλιστικών πυραύλων Scud-D οι οποίοι έχουν βεληνεκές 300 χλμ μπορούν να φέρουν κεφαλές με χημικά όπλα όπως το Sarin και αέριο μουστάρδας έχουν προκαλέσει την ανησυχία της Δύσης και της Τουρκίας η οποία βλέπει ότι ο Assad δεν πρόκειται να εγκαταλείψει εύκολα την εξουσία.

Ήδη η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την ανησυχία της Άγκυρας και την αντίδραση του Αμερικανών αξιωματούχων οι οποίοι δήλωσαν ότι η μεταφορά των χημικών όπλων εκτός του χώρου αποθήκευσης τους θα μπορούσε να κλιμακώσει την κατάσταση στην χώρα, ενώ αποτελεί απειλή και για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την περιοχή δύο ήταν οι λόγοι για τους οποίους ο Assad προχώρησε σε αυτή την κίνηση. Πρώτον...

ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!!

Μπροστά σε μία από τις σπουδαιότερες ανακαλύψεις που έρχονται στο φως χάρη στο μετρό βρίσκονται οι αρχαιολόγοι και όλοι όσοι εμπλέκονται με την κατασκευή του υπόγειου μέσου σε σταθερή τροχιά της Θεσσαλονίκης!

Συγκεκριμένα, όπως όλα δείχνουν, στην περιοχή του «Makro» αποκαλύφθηκε ένα από τα 26 πολίσματα (κωμοπόλεις) που υπήρχαν γύρω από το Θερμαϊκό, τα οποία στη συνέχεια, επί βασιλιά Κάσσανδρου, αποτέλεσαν τη Θεσσαλονίκη!

Ανοιχτός για διάλογο δηλώνει ο Γκρουέφσκι και επιμένει οτι είναι ο ''ηγήτωρ του μακεδονισμού''...!!

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ...

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ REAL.GR

Ρατσιστική επίθεση εναντίον Ελλήνων: Τι λένε τα «παρατηρητήρια»;

Το περιστατικό που έγινε χθες το βράδυ στην Νέα Αρτάκη Ευβοίας, δεν είναι το πρώτο και -όπως πάμε- δε θα’ ναι και το τελευταίο!
Άγρια, λοιπόν, και απρόκλητη ρατσιστική επίθεση με μαχαίρια,  από «κακόμοιρους οικονομικούς μετανάστες», δέχθηκαν δύο νεαροί Έλληνες, ένας 23χρονος κι ένας 29χρονος, στο αλσύλιο της Νέας Αρτάκης (πάρκο Κυζίκειων), και διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο της Χαλκίδος. Ωστόσο, επειδή τα τραύματα του 29χρονου είναι πολύ σοβαρά και υπάρχει κίνδυνος ζωής, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε νοσοκομείο των Αθηνών! 
Τι έχουν να πουν επ’ αυτού, οι διάφοροι «ευαίσθητοι» και «υπερευαίσθητοι» σε θέματα ρατσιστικής βίας, όπως π.χ. τα κόμματα της αριστεράς (και της… προόδου), η μνημονιακή συγκυβέρνηση και το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ, ο Συνήγορος του Πολίτη, οι πολυποίκιλες (και χρυσοπληρωμένες…) Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, η Human Rights Watch, οι New York Times κι όλο το κακό συναπάντημα, ντόπιο και ξένο;
http://www.xryshaygh.com/index.php/home 

Επιχορήγηση 20.000 ευρώ σε ομοφυλόφιλους και λεσβίες από το υπουργείο Παιδείας!!!

Σε περιόδους απίστευτης πενίας για τον Ελληνικό λαό, το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αποφάσισε την άμεση χρηματοδότηση με την καταβολή του ποσού των 20.000 ευρώ για την υλοποίηση του προγράμματος «Σεξουαλική Διαφορετικότητα-Ζούμε όπως κι εσύ».

Μάλιστα, η χρηματοδότηση αφορά την δημιουργία τηλεφωνικής γραμμής για την υποστήριξη λεσβιών και ομοφυλόφιλων με σκοπό την ψυχολογική υποστήριξη τους αλλά και την ενημέρωση τους, σχετικά με ζητήματα που τους αφορούν.
Πρόκειται λοιπόν, για μια κατάπτυστη απόφαση που υποστηρίζεται (με ιδιαίτερη ευαισθησία) από το Υπουργείο με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο! Ας αναρωτηθούμε άραγε, τι γίνονται τα χρήματα των εκκαθαριστικών που μοιράζονται με τόση ευκολία στους φορολογούμενους Έλληνες; Ποιά είναι η θέση του Υπουργείου Παιδείας, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την παιδευτική και ηθική υποχρέωση του, να προβάλλει κατάλληλα πρότυπα στους μαθητές; Απλά, κατανοούμε την πλήρη υποταγή σε ξενόφερτα πρότυπα και την προσπάθεια της κυβέρνησης να προβάλλει ως αποδεκτό αλλά και ορθό, κάθε απαράδεκτο πρότυπο που διαβάλλει την Ελληνική Κοινωνία.
xryshaygh

Χρειάζονται αίμα τα δίδυμα 7χρονα που τα παρέσυρε μοτοσικλετιστής


Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται διασωληνωμένα  στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου Παίδων τα δύο 7χρονα δίδυμα  αδερφάκια.

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» η μητέρα που μαζί με τα δίδυμα παιδιά της...


 παρασύρθηκαν το πρωί της Πέμπτης από μοτοσικλέτα, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τροίας στο κέντρο της Αθήνας. Λόγω των πολλαπλών κακώσεων, η μητέρα παρακολουθείται από τα Τμήματα Ω.ΡΛ., Γναθοχειρουργικό, Θωρακοχειρουργικό και έγινε εισαγωγή στο Δ΄ Χειρουργικό Τμήμα του Νοσοκομείου για περαιτέρω χειρουργική αντιμετώπιση για τη κάκωση σπληνός.

Οι γιατροί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσουν τα δύο αδερφάκια.

Πιο σοβαρά τραυματισμένο είναι το αγόρι, το οποίο έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και φέρει κατάγματα στο πρόσωπο.
Σε καλύτερη κατάσταση φέρεται να είναι η αδερφή του, η οποία δεν έχει υποστεί κακώσεις στο κεφάλι.

Στο μεταξύ, επειγόντως χρειάζονται αίμα τα δίδυμα 7χρονα παιδάκια.

Το σχολείο τους έχει βγάλει και ανακοίνωση για το θέμα αυτό, η οποία αναφέρει:

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ Ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΣΤΟ «ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ»

Η ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας ως φυσική Αλβανία, αναπτύχθηκε στα Τίρανα στη διήμερη διεθνή συνδιάσκεψη, «Οι γείτονες της Αλβανίας». Την συνδιάσκεψη οργανώνει το Πρόγραμμα για την οικοδόμηση της ειρήνης και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Πανεπιστημίου της Κολούμπια και το Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Μελετών (CSIS) στην Ουάσιγκτον σε συνεργασία με το Δήμο Τιράνων και Ίδρυμα «Αδελφοί Ροκφέλερ».

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΓΑΤΕΣ!!!

Πριν λίγο διάστημα σε έφοδο της Αστυνομίας στην Παροικιά της Πάρου σε σπίτι που διέμενε άγνωστος αριθμός Πακιστανών, οι Αστυνομικοί σοκαρίστηκαν όταν ανοίγοντας το ψυγείο των κακόμοιρων και δυστυχισμένων "αιτούντων άσυλο" αντίκρυσαν τη συντήρηση γεμάτη γάτες. Τόσο ασφυκτικά, όπως όταν παστώνουμε εμείς τις σαρδέλες (όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά)! Τα δίποδα κτήνη δεν σεβάστηκαν ούτε τα δεσποζόμενα ζώα που ζούσαν σε αυλές και ήταν εξημερωμένα. Τα αδέσποτα τα έπιαναν στήνοντας καρτέρι θανάτου στους κάδους απορριμάτων του Δήμου όπου πήγαιναν τα κακόμοιρα μήπως βρουν τίποτα να φάνε, ή έξω από ψησταριές όταν αυτές έκλειναν και τα αδέσποτα τριγυρνούσαν μήπως βρουν κάτι φαγώσιμο πεταμένο.
Περίπου το ίδιο διάστημα στην Παροικιά βρέθηκε ολόκληρη μαύρη σακούλα απορριμάτων γεμάτη μέχρι επάνω κρανία γάτων.
Τι θα γίνει πια με αυτά τα κτήνη που δεν σέβονται τίποτα;
Ώς πότε θα ανεχόμαστε τον πολυπολιτισμό τους;
Ως πότε θα ανεχόμαστε τις ΜΚΟ και το σύστημα που ευνοεί την παραμονή τους εδώ;
http://www.eglimatikotita.gr/

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΜΟΛΔΑΒΙΑ! ΕΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ;

Το Κοινοβούλιο της Μολδαβίας καταδίκασε το κομμουνιστικό καθεστώς απαγορεύοντας τα κομμουνιστικά σύμβολα και την ύπαρξη και λειτουργία κομμουνιστικών κομμάτων στην χώρα αυτή που έζησε στο πετσί της τον κομμουνισμό...Μακάρι σύντομα να δούμε και στην Ελλάδα κάτι τέτοιο και να σταματήσει το παραμύθι του ΚΚΕ αυτού του παραδοσιακά προδοτικού και ανθελληνικού κόμματος.

Το επίμαχο νομοσχέδιο το οποίο και υπερψηφίστηκε από τη Βουλή της Μολδαβίας,  επικρίνει «το ολοκληρωτικό κομμουνιστικό καθεστώς στην Μολδαβική Σοβιετική Σοσιαλιστική Δημοκρατία, το οποίο πραγματοποίησε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, καθώς και τις ενέργειες όλων των προσώπων, που συμμετείχαν στην τέλεση των εγκλημάτων του κομμουνιστικού καθεστώτος». 

Αυτά να τα βλέπουν οι προοδευτικοί αριστερούληδες στην Ελλάδα οι οποίοι χωρίς να έχουν ζήσει τον κομμουνισμό ποτέ στην πράξη, ακόμα υπάρχουν εκατομμύρια Έλληνες φυτά που πιστεύουν σε αυτό το καθαρά φασιστικό και απολυταρχικό ιδεολογικό μόρφωμα το οποίο μπορεί να φαίνεται δημοκρατικό στη θεωρία του Μάρξ αλλά στην πράξη δημιούργησε μόνο πόνο δυστυχία και αίμα. και απεδείχθη μία παγκόσμια αποτυχία οπουδήποτε και αν εφαρμόστηκε. Και για όποιους ακόμα αμφιβάλλουν, ας πάνε μία βόλτα στη Βόρεια Κορέα....
http://ygro-pyr.blogspot.gr/ 

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Ηλίας Κασιδιάρης : "Περικοπές στις επιχορηγήσεις των κομμάτων και όχι του λαού"

Αν η συγκυβέρνηση του μνημονίου θέλει νέα μέτρα τριών δίσ. Ευρώ να κάνει το πρώτο βήμα και να καταργήσει τις κρατικές χρηματοδοτήσεις των κομμάτων. Μόνο για το έτος 2013 εξοικονομούνται πάνω από 50 εκ. ευρώ. Περικοπές στα κόμματα που αμείβονται με χρυσό και όχι στο Λαό που πένεται.


Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Κανονικά συνεχίζει την κοινωνική της προσφορά η τράπεζα αίματος της Χρυσής Αυγής

Η τράπεζα αίματος και αιμοπεταλίων της Χρυσής Αυγής λειτουργεί κανονικά και η αιμοδοσία από μέλη και φίλους του Κινήματος συνεχίζεται άνευ διακοπής στο Νοσοκομείο "Σωτηρία". Διαψεύδουμε όσα ανυπόστατα αναπαράγονται στο διαδίκτυο περί... αποχωρήσεων και αντιπαραθέσεων με νοσηλευτικό προσωπικό. Τα ψεύδη και οι ανοησίες έχουν και τα όριά τους! Όσες φιάλες αίματος συγκεντρώνουμε, τα αποδίδουμε στους ασθενείς που επιθυμούμε εμείς και ουδείς άλλος. Το δικαίωμα αυτής της επιλογής ανήκει όχι μόνο στους Χρυσαυγίτες, αλλά και σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΩΝ "ΞΕΝΩΝ" ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ


Όροι ''Ξένος-Ξενία"

Τα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης) προπαγανδίζουν υπό των Σοσιαλιστικών Κομμουνιστικών κομμάτων (και αυτά υπό των ξένων Πρεσβειών, και αυτές υπό των Διεθνών Τραπεζιτών) την ασύμμετρη εισροή Λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. Μεταξύ άλλων χρησιμοποιούν τον όρο "Φιλοξενία" που είχαν οι αρχαίοι Έλληνες για να πείσουν...

είναι όμως έτσι τα πράγματα; για να δούμε:

Ας ορίσουμε την έννοια ΞΕΝΙΑ (Φιλοξενία) όπως την όριζαν οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι που τα Σοσιαλιστικά Κομμουνιστικά κόμματα χρησιμοποίησαν και παραποίησαν...

'Εκανε και κάτι καλό ο Σαμαράς :“Η Ελλάς ευγνωμονούσα” επέστρεψε στο Μαξίμου!


Ο Γιώργος Παπανδρέου είχε αποκαθηλώσει τον πίνακα από το 2010
Ο πίνακας “Η Ελλάς ευγνωμονούσα” του Θ. Βρυζάκη (έργο του 1858) επέστρεψε στο πρωθυπουργικό γραφείο του Μεγάρου Μαξίμου. Ο πίνακας κοσμεί και πάλι από σήμερα το γραφείο του Πρωθυπουργού μετά την αποκαθήλωσή του πριν από δύο χρόνια. Όπως είναι γνωστό ο πίνακας δεν άρεσε στον Γιώργο Παπανδρέου που τον αντικατέστησε με αποτέλεσμα να προκληθεί σάλος.

Η απομάκρυνση του πίνακα από το γραφείο του πρωθυπουργού έγινε αντιληπτή τον Οκτώβριο του 2010 στις φωτογραφίες από μια διακαναλική συνέντευξη του Γ. Παπανδρέου

Η επιστροφή του πίνακα στο Μέγαρο Μαξίμου, όπως αναφέρει το antinews.gr  ήταν από τις πρώτες επιθυμίες του Αντώνη Σαμαρά όσον αφορά την διακόσμηση του πρωθυπουργικού γραφείου.

Ρωσο-τουρκικές αερομαχίες «α λα Αιγαίο» στην Μαύρη Θάλασσα


Ρωσο-τουρκικές αερομαχίες «α λα Αιγαίο» φαίνεται να έλαβαν χώρα πριν μερικές εβδομάδες στην Μαύρη Θάλασσα, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Σύμφωνα με τον Τούρκο πρωθυπουργό, μία ολόκληρη μοίρα, 15 αεροσκάφη, ρωσικών μαχητικών – μη κατονομαζόμενου τύπου – στα τέλη της άνοιξης εισήλθαν σε τουρκικό εναέριο χώρο, με αποτέλεσμα η τουρκική αεροπορία να αντιδράσει και να «αναγκάσει» τους Ρώσους να εγκαταλείψουν την περιοχή.
Ο Ρ. Τ. Ερντογάν έδωσε μάλιστα και πληροφορίες για το από πού ακριβώς «σηκώθηκαν» τα τουρκική μαχητικά για την εν λόγω αποστολή, στην ομιλία του κατονόμασε τις αεροπορικές βάσης του Μπαλίκεσιρ και της Μερφιζόν. Σύμφωνα πάντα με τους Τούρκους, η Ρωσία μετά από διάβημα του υπουργείου Εξωτερικών «απολογήθηκε για τη παραβίαση».
Η είδηση όπως και να το πάρει κανείς είναι εντυπωσιακή, αφού προέρχεται από τα χείλη του Τούρκου πρωθυπουργού, ο οποίος αυτές τις ημέρες, αντιλαμβανόμενος ίσως της κρισιμότητας της κατάστασης φαίνεται να προσπαθεί να κάνει ένα «άνοιγμα» στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ξεπουλά τα πλοία του το Πολεμικό Ναυτικό.


Στις δύσκολες μέρες που διανύουν οι Ένοπλες Δυνάμεις ακόμα και το μικρότερο ποσό που μπορεί να εξοικονομηθεί είναι σημαντική υπόθεση. Τέσσερα ρυμουλκά και τρία ναρκαλιευτικά εκποιεί λοιπόν το Πολεμικό Ναυτικό με προκήρυξη του.

Συγκεκριμένα τα ρυμουλκά (Ρ/Κ) ΑΙΓΕΥΣ, ΠΗΛΕΥΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ και τα ναρκαλιευτικά (Ν/Α) ΚΙΣΣΑ, ΠΛΕΙΑΣ και ΚΙΧΛΗ προσφέρονται προς πώληση ως «scrap» («ακατάλληλο βιομηχανικό αγαθό») με αρχική τιμή εκκίνησης τα 279.295,40 ευρώ.

Ο σχετικός ανοικτός πλειοδοτικός διαγωνισμός θα διενεργηθεί την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της Ανώτατης Επιτροπής Προμηθειών (ΑΕΠ) του Κέντρου Εφοδιασμού Ναυτικού (ΚΕΦΝ).

defence-point.gr

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Διανομή τροφίμων μόνο για Έλληνες (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)


Η Χρυσή Αυγή υλοποιεί τις δεσμεύσεις της για προσφορά κοινωνικού έργου στους Έλληνες.
Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα μεγάλη δράση διανομής τροφίμων από τα Κεντρικά Γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Δηλιγιάννη, στον σταθμό Λαρίσης σε άπορους, άνεργους και πολύτεκνους Έλληνες που δοκιμάζονται από τα αντιλαϊκά ασφυκτικά οικονομικά μέτρα των εκπροσώπων του μνημονίου και της τρόικα. Χιλιάδες συμπατριώτες μας με οργάνωση και τάξη, έχοντας μαζί τους ταυτότητα και τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα (κάρτα ανέργου - πολυτέκνου), παρέλαβαν μια ειδική κάρτα από την γραμματεία της Χρυσής Αυγής και στην συνέχεια εφοδιάστηκαν ΔΩΡΕΑΝ με ένα πακέτο τροφίμων (παιδικές τροφές, ζυμαρικά, χυμούς, γάλατα, αλεύρι, λάδι, πατάτες, κτλ).
Η διανομή παρόλο που ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 19:30,

ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ – ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΣ ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!

 
 
«Ἐγώ πατήρ, ἐγώ ἀδελφός, ἐγώ νυμφίος, ἐγώ οἰκία, ἐγώ τροφή, ἐγώ ἱμάτιον, ...πᾶν ὅπερ ἄν θέλῃς ἐγώ· μηδενός ἐν χρείᾳ καταστῆς...
Ἐγώ καί φίλος... μόνον οἰκείως ἔχε πρός ἐμέ.
Ἐγώ πένης διά σέ·
καί ἀλήτης διά σέ· ...
Πάντα μοι σύ καί ἀδελφός, καί συγκληρονόμος, καί φίλος, καί μέλος. Τί πλέον θέλεις;»
(ἁγ. Ἰω. Χρυσο., τ. ΙΒ΄, σελ. 35, ΕΠΕ 1979)

Τά παραπάνω θεόπνευστα λόγια βάζει ὁ ἱερός Χρυσόστομος στό στόμα τοῦ Χριστοῦ μας. Τόσο ἐπίκαιρα ὅσο ποτέ ἄλλοτε!

Γι᾿ αὐτό λοιπόν μήν ἀπελπίζεσαι! Μήν αὐτοκτονεῖς! Μήν τούς κάνεις τή χάρη! Μετασχημάτισε τήν δυσκολία σέ εὐκαιρία... Ζῆσε, γιά νά ἀγωνισθεῖς γιά τή δικαιοσύνη καί τήν Ἀλήθεια· γιά τήν οἰκογένειά σου, τόν συνάνθρωπό σου. Καί παράλληλα μέ τούς κοσμικούς ἀγῶνες, ἀγωνίσου καί γιά τή δική σου καί τή δική τους προσωπική σωτηρία, κοντά στόν Χριστό, διά τῆς ὑπομονῆς καί τῆς δοξολογίας ἀκόμα καί στά δύσκολα.

Ἀκόμη καί ἄν δέν καρποφορήσουν οἱ ἀγῶνες σου γιά κοινωνική δικαιοσύνη, τίποτα δέν μπορεῖ νά ἐμποδίσει τήν πνευματική σου καρποφορία. Μήν ξεχνᾶς πώς ἡ πνευματική χαρά ὑπερτερεῖ, καί δέν προϋποθέτει τήν ¨ὑλική¨ χαρά.

Ὁ Ἀπ. Παῦλος κατά τή θαυματουργική ἀπελευθέρωσή του ἀπό τίς ἁλυσίδες τοῦ δεσμωτηρίου ἀπέτρεψε τόν ἔντρομο δεσμοφύλακα ἀπό τήν αὐτοχειρία, καί ἔτσι ἐκεῖνος ὄχι μόνο κέρδισε νά μείνει στήν ἐπίγεια ζωή, ἀλλά νά λάβει καί τήν ἐπουράνια, βαπτιζόμενος μαζί μέ τήν οἰκογένειά του. (Πράξ. ιστ΄, 26-33).

Σκέψου ἐπίσης πώς ἀκόμα καί ὁ προδότης Ἰούδας, ἄν εἶχε δεχθεῖ νά μετανοήσει καί νά ζητήσει συγχώρηση, θά τήν εἶχε λάβει, ἀντί τῆς αἰωνίου κολάσεως πού σύμφωνα μέ τήν Ἐκκλησία περιμένει κάθε αὐτόχειρα. Πόσο μᾶλλον αὐτό ἰσχύει καί γιά σένα πού δέν βαρύνεσαι ἀπό τά δικά του κρίματα.

Σέ καμιά περίπτωση μήν καταφύγεις στήν αὐτοχειρία. Ἀντί νά σέ ἀπαλλάξει ἀπό τά προβλήματά σου, «φορτώνει» ἐσένα μέ αἰώνια κόλαση, καί τούς δικούς σου ἀνθρώπους μέ θλίψη, τύψεις, ὀργή καί ντροπή.

Σέ κάθε περίπτωση μή διανοηθεῖς ὅτι ἡ ὕπαρξή σου ἀποτελεῖ βάρος στούς γύρω σου. Διότι ἀκόμη κι᾿ ἄν μέ θυσίες ἀναγκάζονται νά σέ ὑπηρετοῦν καί νά σέ βοηθοῦν, χάρη σέ ἐσένα κερδίζουν αἰώνια σωτηρία. Βάρος εἶσαι μόνο στούς δυνάστες τῆς Νέας Τάξης.

Μήν ἀπελπίζεσαι! Νά ἐλπίζεις, νά ἀγαπᾶς καί νά πιστεύεις: «Ἐλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, σκέπη μου τό Πνεῦμα τό Ἅγιο». Ὁ Χριστός, ἡ Παναγία καί ὅλοι οἱ Ἅγιοι εἶναι πάντοτε κοντά μας · δέν παραβιάζουν ὅμως τήν ἐλευθερία μας· ὅταν τούς ἀναζητοῦμε, μᾶς ἀκοῦν καί μεριμνοῦν τά κάλλιστα γιά τή σωτηρία μας. Σκέψου το!
 
 

ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.


ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΠΟΛΛΩΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ.

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Φωτογραφία του Τζέφρυ μετά το ατύχημα με το ποδήλατο.

Δείτε την αποκλειστική φωτογραφία δευτερόλεπτα μετά το ατύχημα!!!

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ .


ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ - ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ.
ΘΕΩΡΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΕ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ.
Διαβάζουμε απο την iatropedia.com:
“Πόρτα” στη Χρυσή Αυγή από το “Σωτηρία” για το ...ελληνικό αίμα!
Καιρό τώρα τα μέλη της Χρυσής Αυγής είχαν ανακοινώσει ότι θα δημιουργήσουν Τράπεζα Αίματος μόνο για Έλληνες. Μάλιστα είχαν αρχίσει και τη σχετική οργάνωση αφού με ειδική αφίσα καλούσαν τους πολίτες να δώσουν αίμα αποκλειστικά για Έλληνες.
Τα τελευταία 24ωρα όμως – όπως αναφέρουν πληροφορίες- μέλη της οργάνωσης επιχείρησαν να δώσουν αίμα στο Νοσοκομείο Σωτηρία δηλώνοντας ωστόσο ότι προορίζεται μόνο για Έλληνες ασθενείς. 
 Μπροστά στη φημολογία αυτή ο Διοικητής του Νοσοκομείο Γιάννης Στεφάνου ενημέρωσε όλες τις υπηρεσίες ότι τέτοιου είδους διακρίσεις δεν μπορούν να γίνουν και δε θα γίνουν στο νοσοκομείο. 
Όπως δηλώνει στο iatropedia.gr ο κ.Στεφάνου: “Δηλώνω κατηγορηματικά πως τηρείται ότι ισχύει για όλους τους αιμοδότες. Όλοι δίνουν αίμα με τους διεθνείς κανόνες και αυτό διατίθεται σε κάθε ασθενή που έχει ανάγκη ανεξάρτητα από φυλή, χρώμα και κόμμα. Δεν δεχόμαστε καμία παρέμβαση".
  Άμεση αντίδραση υπήρχε και από την Ένωση των Νοσοκομειακών Γιατρών (ΕΙΝΑΠ) η οποία τονίζει σε ανακοίνωσή της ότι: “Θεωρώντας δεδομένο ότι δεν μπορεί να είναι αληθινή η είδηση πως δημόσιο νοσοκομείο έκανε δεκτή τέτοια παράλογη, αντιεπιστημονική, παράνομη και ρατσιστική μεθόδευση, περιμένουμε άμεσα επίσημες κατηγορηματικές διαψεύσεις από τα νοσοκομεία και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας.
 Σε διαφορετική περίπτωση δηλώνουμε πως θα εξαντλήσουμε κάθε συνδικαλιστικό και νομικό μέτρο για την περιφρούρηση του πανανθρώπινου και, σύμφωνα με τα διεθνώς ισχύοντα, χαρακτήρα της ιερής διαδικασίας της αιμοδοσίας και διάθεσης αίματος και παραγώγων του”.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ: ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.

Κ.ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ :'' Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ''

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν το βράδυ της Δευτέρας στο Αγρίνιο, όταν ομάδα αγνώστων ήρθε στα χέρια με μέλη της Χρυσής Αυγής. Παρών στο περιστατικό ήταν και ο βουλευτής Κώστας Μπαρμπαρούσης ο οποίος σχολίασε την επίθεση σε δημοσιογράφους.
"Το αποτέλεσμα της θρασύδειλης αυτής επίθεσης ήταν να προκληθούν ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και τζαμαρίες μαγαζιών, όπως και ο ελαφρύς τραυματισμός ενός συναγωνιστή στο μάτι από πέτρα και την άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο", είπε ο Μπαρμπαρούσης ενώ άσκησε και κριτική για τη στάση της αστυνομίας.
"Το ότι η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών αποτελεί άλλη μια τρανή απόδειξη για ποιόν πραγματικά "δουλεύει" το σύστημα, σε αντίθεση με τα γεγονότα της Βέροιας στα οποία είχαμε την άμεση σύλληψη συναγωνιστών στο συγκεκριμένο περιστατικό". "Πόσο ακόμα το κράτος θα προστατεύει τα δικά του παιδιά", κατέληξε ο Μπαρμπαρούσης.

πηγή:  www.tragiko.com

Β.Πούτιν προς Ρώσους διπλωμάτες για την Συρία: "Να είστε έτοιμοι για τα χειρότερα"...


Την ώρα που εννέα ρωσικά πολεμικά, αποβατικά και βοηθητικά σκάφη απέπλεαν από τα λιμάνια της Σεβαστούπολης σρτον Εύξεινο Πόντο και του Σεβερομόρσκ στην Βόρεια Θάλασσα με κατεύθυνση την Συρία, όπου θα αποβιβάσουν περισσότερους από 1000 πεζοναύτες, μέλη ειδικών μονάδων της GRU και περίπου 200 τεθωρακισμένα διαφόρων εκδόσεων (SHORADS, φορείς αντιαρματικών όπλων, μεταφοράς προσωπικού, ΤΟΜΑ κλπ), ο ηγέτης της Ρωσίας Β.Πούτιν σε μία 20λεπτη ομιιλία του στο μεγάλο forum της ρωσικής διπλωματίας που γίνεται δύο φορές το χρόνο έδινε το μέτρο της κρισιμότητας της κατάστασης στην Συρία λέγοντας:
"Η Δύση περιφρονεί τον ΟΗΕ και επιχειρεί να διαχειριστεί μόνη της τι τύχες ξένων λαών. Προσπαθούμε να τους λογικεύσουμε αλλά να είστε έτοιμοι για κάθε εξέλιξη, ακόμα και για την πιο δυσμενή. Τίποτα δεν αποκλείεται", κατέληξε μιλώντας σε ένα απόλυτα σιωπηλό ακροατήριο στην αίθουσα του οποίου, όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, "πούπουλο να έπεφτε στο πάτωμα θα ακουγόταν"!

ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ!!! ''ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ'' ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ HUMAN RIGHTS WATCH,ΤΟΥ ΤΖΟΡΖ ΣΟΡΟΣ!!!

Η Human Rights Watch "του Τζορτζ Σόρος" κατασκεύασε έκθεση για την Ελλάδα που κρύβει σκοπιμότητες, και λέει πως οι αλλοδαποί φοβούνται να κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα. Το προκλητικό αυτό δημοσίευμα με τίτλο «Μίσος στους δρόμους. Η ξενοφοβική βία στην Ελλάδα» κοινοποιήθηκε σήμερα διεθνώς.

Ο Τζορτζ Σόρος είναι ο κύριος χορηγός της οργάνωσης Human Rights Watch, συμβάλλοντας με $ 100 εκατομμύρια από τα 128 εκατομμύρια δολάρια των εισφορών και των επιχορηγήσεων που έλαβε η HRW στο οικονομικό έτος 2011.
Η έκθεση αυτή που παραθέτουμε παρακάτω πρέπει να απαντηθεί από την ελληνική κυβέρνηση πριν προλάβουν οι ανθέλληνες "Σόροι" να ετοιμάσουν......
ότι έχουν στο βρόμικο μυαλό τους με τις βιτρίνες τους περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Hugo Chavez loves Ρένα Δούρου


ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΟΥΓΚΟ ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ.


Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Άγριος ξυλοδαρμός πατέρα και παιδιού στο Νυδρί Λευκαδας απο Αλβανούς



undefined

Τρεις Αλβανοί ξυλοκόπησαν πατέρα επειδή τους ζήτησε το λόγο γιατί ο γιός τους χτύπησε το παιδί του με σιδερογροθιά.
Το δεύτερο περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού από Αλβανούς σε πατέρα και στο παιδί του έρχεται να αναστατώσει στο Νυδρί της Λευκάδας. Ανυπεράσπιστοι δηλώνουν οι κάτοικοι
Πριν από ένα μήνα Αλβανός χτύπησε χτύπησε άγρια κάτοικο ο οποίος προσπάθησε να τον ξεχωρίσει από καβγά που γινότανε έξω από το μαγαζί του με αποτέλεσμα να βρεθεί με χτυπήματα στο κεφάλι.
Στη φωτογραφία βλέπετε τα αποτελέσματα του ξυλοδαρμού
Το δεύτερο περιστατικό έγινε πριν λίγες μέρες πάλι στο Νυδρί.16χρονος ο οποίος ήταν με την παρέα του δέχτηκε επίθεση από 16χρονο Αλβανό ο οποίος ήταν οπλισμένος με σιδερογροθιά. Τα χτυπήματα ήταν όλα στο πρόσωπα του παιδιού με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο αιμόφυρτος. Ολα είχαν ξεκινήσει πρίν λίγη ώρα στο facebook όταν ο 16χρονος Αλβανός άρχισε να βρίζει και να απειλεί τον 16χρονο Ελληνα...

ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΤΗΣ ΣΕ ΙΝΔΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΒΙΑΣΑΝ ΟΜΑΔΙΚΑ


Έψαχνε για δουλειά για να μπορέσει να ζήσει, αλλά της έστησε παγίδα η ίδια της η πεθερά η οποία για να βγάλει χρήματα οργάνωσε τον ομαδικό βιασμό της από τέσσερις άνδρες.
Ο λόγος γα μια 17χρονη άτυχη Βουλγάρα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Εθνος», η κοπέλα συζούσε με τον Βούλγαρο φίλο της στο Ρέθυμνο. Το προηγούμενο σαββατόβραδο, η πεθερά της της είπε ότι της βρήκε δουλειά σε μια ταβέρνα ενός χωριού στο Ρέθυμνο. Της ζήτησε να ετοιμαστεί, για να περάσει με τον άντρα της να την πάρουν.
Έτσι κι έγινε, μόνο που η πεθερά-προαγωγός αντί για ταβέρνα οδήγησε την 17χρονη σε μια στάνη έξω από το χωριό όπου την περίμεναν άλλοι τέσσερις αλλοδαποί, δύο Ινδοί και δύο Πακιστανοί. Εκεί η πεθερά άφησε την 17χρονη στα χέρια των ανδρών, οι οποίοι την βίασαν ομαδικά.
Όταν τελείωσαν, η βουλγάρα πεθερά επέστρεψε για να πάρει τη νύφη της στο σπίτι σαν να μην συνέβη τίποτα. Της έδωσε μάλιστα 50 ευρώ για να της κλείσει το στόμα. Όμως, η 17χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της στην αστυνομία η οποία συνέλαβε έξι άτομα, και φυσικά την πεθερά.

iefimerida

ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ 69ΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ


ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 
Άφαντοι παραμένουν μέχρι αυτήν την ώρα οι αδίστακτοι κακοποιοί που ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Φιλοθέη
Οι δράστες (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΑΛΙ )εισέβαλαν στο ισόγειο διώροφης κατοικίας στη Φιλοθέη και αφού ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου την 69χρονη ιδιοκτήτρια του σπιτιού, κ. Αγγελική Καρποδίνη, απέσπασαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρήκε λίγο μετά τις επτά το απόγευμα της Δευτέρας ο σύζυγός της, ο οποίος είναι γνωστός επιχειρηματίας στο χώρο των κατασκευών και των ξενοδοχείων. 
Αμέσως κάλεσε την αστυνομία που έφθασε στο σημείο και άρχισε τις έρευνες της άγριας δολοφονίας. Νωρίτερα είχε κληθεί ασθενοφόρο του Ιατρικού Κέντρου Φιλοθέης, αλλά ο γιατρός και οι νοσηλευτές που έφθασαν στο σπίτι της άτυχης 69χρονης, απλά επιβεβαίωσαν το θάνατό της. 
Οι αδίστακτοι κακοποιοί είχαν χτυπήσει βάναυσα και πολύ άγρια το θύμα στην προσπάθειά τους να τους αποκαλύψει το σημείο όπου είχε το ζευγάρι χρήματα και τιμαλφή. 
Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται, ενώ συντετριμμένος είναι ο σύζυγος του θύματος.  

protothema

ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΑΝΑΙΤΙΑ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ (φώτο)


Το ξαναλέμε: Tους έχει κάτσει στο λαιμό που η Χρύση Αυγή εχει παρουσία στην βουλή.
Οι φωτογραφίες που θα δείτε, αποτυπώνουν τα όσα έγιναν τη νύχτα σε καφέ-ουζερί, που μιλούσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης . Ομάδα αναρχικών κρανοφόρων επιτέθηκε και η κατάσταση ξέφυγε...
Ένα άτομο απο τα μέλη της Χρυσής Αυγής τραυματισμένο στο μάτι από πέτρα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αγρινίου, μετά την επίθεση των αναρχικών στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής σε καφενείο στην οδό Eθνικής Eνότητας στο Αγρίνιο απο την οποία προκλήθηκαν αρκετές ζημιές.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, στις 22.00 περιπου το βράδυ, δεκάδες άτομα φορώντας κράνη και έχοντας καδρόνια και πέτρες έκαναν επίθεση σε καφε - ουζερί στην οδό Εθνικής Ενότητας, κοντά στα δικαστήρια, όπου εκείνη την ώρα πραγματοποιούνταν εκδήλωση της Χρυσής Αυγής παρουσία και του βουλευτή του κόμματος Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση.
Τα μέλη της Χρυσής Αυγής μόλις δέχτηκαν την επίθεση βγήκαν στον δρόμο και αμύνθηκαν,

ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η ΓΙΑΝΝΑ ΣΤΗΝ "ΒΟΜΒΑ" ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!!

 
 
Αίσθηση και πολλές συζητήσεις προκάλεσαν οι πληροφορίες -και το χθεσινό πρωτοσέλιδο της «δημοκρατίας»- περί πληρωμής μεγάλης αμερικανικής εταιρίας που ανέλαβε την προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ από τη Γιάννα Αγγελοπούλου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επισήμως απέφυγε πάντως και χθες να πάρει θέση για τη «βόμβα» που έσκασε. Από την πλευρά της, η κυρία Αγγελοπούλου απέστειλε στη «δημοκρατία» μια σύντομη απάντηση, στην οποία αναφέρει τα εξής: «Διαβάζοντας το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας σας, η μόνη σκέψη που μου έρχεται είναι ότι ίσως για τα ευφάνταστα αυτά σενάρια φταίει ο καύσωνας. Εύχομαι πάντως καλή πορεία στο εκδοτικό εγχείρημα όλων σας». Δεν είναι γνωστό ακόμη αν η κυρία Αγγελοπούλου έχει στείλει κάποια απάντηση και στην «Καθημερινή», που δημοσίευσε την Κυριακή τις σχετικές πληροφορίες «φωτογραφίζοντάς» τη.

Προετοιμάζεται για "μπάχαλο" ο ΣΥΡΙΖΑ; Δείτε τι γράφει η Αυγή.


Γράφει ο Μάκης Μηχιώτης
Δημοσιογράφος
ΟΙ ΚΗΠΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ
Εξαιρετικώς φιλάρεσκο και με αίσθηση απόλυτης σοφίας διά τα πάντα, το σημερινό κύριο άρθρο του κομματικού δελτίου του..
ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ δίνει «γραμμή εβδομάδος» εις μέλη και οπαδούς, καθ’ ο μέτρο το αντίστοιχο καθημερινό άρθρο έχει «ορίζοντα» 24ώρου.
Έχουμε και λέμε:
1. «Η κυβέρνηση όπως στρώνει στρώνει θα κοιμηθεί. Δεν θα της φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, διότι οι κοινωνικοί αγώνες είναι αυθεντικοί και όχι υποκινούμενοι»
2. «Η κυβέρνηση Σαμαρά, κυβέρνηση μνημονιακής συνεργασίας, έχει σαφές δεξιό ιδεολογικό πρόσημο. Νόμος και τάξη, φοβία γιά τους μετανάστες, επίκληση του Θεού γιά να σωθούμε, συνάψεις με το περιθώριο της ΧΑ»
3. «Η κοινωνική κρίση συντόμως μπορεί να μετατραπεί σε ανάφλεξη. Η κυβέρνηση δεν έχει περίοδο χάριτος. Αλλά από άλλη πλευρά, ούτε και η αριστερή αντιπολίτευση, που καλείται να οργανώσει τον εναλλακτικό δρόμο γιά την έξοδο από την κρίση».

Επιχειρώ να απωκωδικοποιήσω τα προηγούμενα:

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ :ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΦΥΛΛΟ ΧΑΡΤΙ


Aπο iefimerida.gr:
Τι ζωγράφιζε ο Παναγιώταρος της Χρυσής Αυγής στις προγραμματικές δηλώσεις

Πολλοί είναι αυτοί που μηχανικά, ενώ κάνουν κάτι άλλο, σκέφτονται, μιλάνε, αρπάζουν το μολύβι και αρχίζουν τη... ζωγραφική. Συνήθως, εκείνη την ώρα το χέρι «οδηγεί» η συνήθεια (ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ) . Κάτι τέτοιο πρέπει να συνέβη και στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρο...

Οπως αποδεικνύει και η φωτογραφία, κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, ο κ. Παναγιώταρος ζωγράφιζε... μαιάνδρους, δηλαδή το σήμα της Χρυσής Αυγής και έγραφε... «ΕΛΛΑΣ».

Η χώρα αλλάζει χέρια... οι λαθρέποικοι γίνονται επικυρίαρχοι !!!

Με την βοήθεια των ΜΚΟ και των διαφόρων αγνώστου ταυτότητας αριστεριζόντων και άλλων φληναφημάτων της καταρρέουσας παρούσας πολιτικής, το όνειρο των λαθρομεταναστών γίνεται πραγματικότητα και μπορούν πλέον να ατενίζουν το μέλλον τους στην Ελλάδα με πολύ περισσότερη αισιοδοξία. Για την ακρίβεια, μπορούν να βλέπουν την Ελλάδα σαν πατρίδα τους ή -για να γίνουμε σαφέστεροι- σαν την χώρα που μπόρεσαν και κατέλαβαν, με την βοήθεια προθύμων καλοπληρωμένων από το εξωτερικό ΜΚΟ.

Περπατώντας στους δρόμους διαπιστώνουμε πως κάτι έχει αλλάξει. Τα καταστήματα που αλλάζουν ιδιοκτήτες γίνονται ολοένα και περισσότερα.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ : ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΡΕΜΑΝΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΥΠΡΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΦΟΥ,ΚΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ !

Απαγχονίζεται στη πλατεία του Σεραγίου στη Λευκωσία ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Κυπριανός. Του απαγχονισμού αυτού ακολούθησε την ίδια ημέρα ο αποκεφαλισμός των μητροπολιτών Πάφου Χρύσανθου, Κιτίου Μελετίου και Κυρηνείας Λαυρεντίου.

Με αφορμή προκηρύξεις που διένειμε στη Λάρνακα ο Αρχιμανδρίτης Θεοφύλακτος Θησέας, ο Κιουτσούκ κατήγγειλε στην Υψηλή Πύλη ότι οι Έλληνες Κύπριοι ετοίμαζαν επανάσταση, υποβάλλοντας ταυτόχρονα και κατάλογο προγραφών επιφανών προσώπων. Μετά την έγκριση του αιτήματός του, ο Κυβερνήτης προχώρησε σε συλλήψεις, δημεύσεις περιουσιών και εκτελέσεις. Την 9η Ιουλίου άρχισε η μεγάλη σφαγή των αρχιερέων και των προκρίτων του νησιού. Πρώτος απαγχονίστηκε ο Αρχιεπίσκοπος και ακολούθησε ο αποκεφαλισμός των Μητροπολιτών Πάφου, Κιτίου και Κυρηνείας. Τον επόμενο χρόνο ο Σουηδός επισκέπτης Μπέργκρεν έγραψε ότι «η Παναγία ντύθηκε παντού στα μαύρα, πολλά σπίτια ήταν πιτσιλισμένα με αίμα».

Ο Αρχιεπίσκοπος Κυπριανός γνώριζε τον επικείμενο θάνατό του. Ο άγγλος περιηγητής Carne, που τον είδε πριν από τα γεγονότα της 9ης Ιουλίου, αναφέρει ότι ο Αρχιεπίσκοπος του είπε: «Ο θάνατός μου δεν είναι μακριά. Ξέρω πως μόνο ευκαιρία περιμένουν, για να με θανατώσουν». Και ενώ γνωρίζει την επικείμενη θανάτωσή του, εκούσια αποφασίζει να παραμείνει στην έπαλξή του, διασώζοντας την αξιοπρέπεια του Έλληνα και αντιμετωπίζοντας το θάνατο ως μια προσφορά προς το έθνος και το ποίμνιό του. Αρνήθηκε να φύγει από το νησί, για να σώσει τη ζωή του, λέγοντας ότι θα παρέμενε, για να προσφέρει κάθε δυνατή προστασία στο λαό του και να χαθεί μαζί του.

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ:'' Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ''

Ακόμη και να μην είχε προηγηθεί το χαστούκι στην Λιάνα Κανέλλη ο Ηλίας της Χρυσής Αυγής, ο Ηλίας Κασιδιάρης θα ήταν στο επίκεντρο της δημοσιότητας.
Άμεσος στο λόγο και στην σκέψη, ευπαρουσίαστος, γυμνασμένος και με στρατιωτικό κούρεμα, από την πρώτη στιγμή η εικόνα του είχε κερδίσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ.

Ο 32χρονος χρυσαυγίτης Βουλευτής από τον Πειραιά αποκαλύπτει... στο weekend το αληθινό του πρόσωπο κι όχι εκείνο που όπως υποστηρίζει κατασκεύασαν τα ΜΜΕ επειδή … «πουλάει».

Η Ηλίας Κασιδιάρης είναι ένα πρόσωπο που αμφισβητήθηκε και κρίθηκε δικαίως αυστηρά. Ζει στον Πειραιά με την οικογένειά του. Υπήρξε αριστούχος μαθητής και

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

ΚΑΝΕΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ,ΤΟΥΣ ΒΙΑΖΟΥΝ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ;;;


ΟΙ  ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ" ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΟΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ.
ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ...ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ...ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ...ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΖΕ ΤΖΑΜΠΑ .
ΕΚΕΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ "ΚΑΛΑ" ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕ ΕΝΑ ΑΝΑΛΟΓΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .
ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ . ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΠΟΥ ΤΟΥΣ "ΤΑΙΖΟΥΝ" ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. 
ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;;;

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Αγωγή κατά του "Τύπου της Κυριακής" έκανε η Χρυσή Αυγή


Σε ρεσιτάλ κιτρινισμού και παραπληροφόρησης επιδόθηκε σήμερα η εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής», στο πρωτοσέλιδο της οποίας διαβάζουμε: «Στρατό από αστυνομικούς με οπλοπολυβόλα και χειροβομβίδες απαιτεί ο Μιχαλολιάκος». Η συγκεκριμένη είδηση ξεφεύγει από τα όρια της λασπολογίας  και αγγίζει αυτά της επιστημονικής φαντασίας. Μη έχοντας άλλο τρόπο να πλήξουν το Εθνικιστικό Κίνημα οι κεντροδεξιοί αντίπαλοί μας εφευρίσκουν τη μία τερατολογία μετά την άλλη.

Στη συνέχεια του εν λόγω άρθρου, τα ψεύδη και οι συκοφαντίες συνεχίζονται. Αναφέρεται ότι η Χρυσή Αυγή έχει αιτηθεί την απόσπαση περισσοτέρων αστυνομικών απ’ όσους δικαιούται βάσει νόμου. Αυτό είναι ένα τεράστιο ψέμα, καθώς στο επίσημο αίτημα του κόμματός μας προς το αρμόδιο υπουργείο, αιτούμεθα λιγότερους αστυνομικούς απ’ όσους δικαιούμεθα.

Το νομικό μας τμήμα προετοιμάζει τη στιγμή αυτή αγωγή κατά της εφημερίδας «Τύπος της Κυριακής» για διασπορά ψευδών ειδήσεων και συκοφαντική δυσφήμιση. Όσον αφορά τα σχετικά με…«πυρήνα της Χρυσής Αυγής στους κόλπους της αστυνομίας», θα έπρεπε να γνωρίζει ο συντάκτης του κειμένου, ότι όλα τα πολιτικά κόμματα αιτούνται την απόσπαση συγκεκριμένων αστυνομικών για την ασφάλεια των βουλευτών τους. Πυρήνας της Χρυσής Αυγής στην αστυνομία ασφαλώς και δεν υφίσταται, υπάρχει ενδεχομένως ένας αριθμός Ελλήνων Αστυνομικών που επικροτούν το πολιτικό μας πρόγραμμα, όπως δικαιούνται ως Έλληνες πολίτες.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Χρυσή Αυγή καλεί Ανεξάρτητους κατά νόμου Ραγκούση!


Στη χθεσινή ομιλία του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη στη βουλή, διατυπώθηκε επισήμως η πρόσκληση προς τους Ανεξάρτητους Έλληνες για κατάθεση - από κοινού - πρότασης για κατάργηση του νόμου Ραγκούση. Ιδού και το σχετικό απόσπασμα:

"Είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε το πρωί της Δευτέρας πρόταση νόμου για την κατάργηση του νόμου 3838 του 2010. Επειδή, όπως πληροφορήθην, ανάλογη πρόταση σκοπεύει να καταθέσει και το κόμμα "Ανεξάρτητοι Έλληνες", καλούμε τους ιθύνοντες του εν λόγω κόμματος σε διάλογο για την εύρεση των σημείων συγκλίσεως στις δύο προτάσεις. Ούτως ώστε να ενισχυθεί κοινοβουλευτικά το λαϊκό πλέον αίτημα για την κατάργηση του νόμου αυτού, που θα δώσει το έναυσμα για συνολική αλλαγή της μεταναστευτικής πολιτικής στην Ελλάδα".

Αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση του Πάνου Καμμένου σε μία πρόταση, που μπορεί να εξέπληξε πολλούς, κινείται όμως προς τη σωστή κατεύθυνση.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Κύριοι του Mega channel: Όταν αναγκάζεσε να πουλάς κλαίς και όταν μπορείς να αγοράζεις γελάς.


Στην Ελλάδα, τα τελευταία τουλάχιστον τριάντα χρόνια αυτά που ανθίζουν είναι μόνο οι φερδές πορτοκαλιές και η μόνιμη προσπάθεια μας να προσπαθούμε να προσαρμόσουμε την λογική σε κοντόφθαλμη μιζέρια της καθημερινότητας.
Λέει ο Τούρκος πρωθυπουργός: (Πώς μπορεί να γίνει παράδειγμα για την Τουρκία μια χώρα που προσπαθεί να ορθοποδήσει ζητώντας ελεημοσύνη 100 δισ., που πουλά τα νησιά της;) Βέβαια και οι Τούρκοι πουλάνε νησιά, όμως έχει δίκιο στον συλλογισμό του ο Ερντογκάν.
Δεν θα σταθώ στην πρώτη αποστροφή της φράσης του Τούρκου πρωθυπουργού για τα 100 δις. θα σταθώ στο κομμάτι της φράσης του πουλήματος των νησιών.
Μπορώ να αποδεχτώ, αν και το θεωρώ  εντελώς απαράδεκτο, η Ελλάδος να πουλήσει κάποια νησιά της , όμως δεν μπορώ να αποδεχτώ ότι η πώληση αυτή είναι ένα γεγονός που θα πρέπει να μας χαροποιεί κιόλας, όπως προσπαθούν να μας το παρουσιάσουν οι εξαρτημένοι δημοσιογράφοι του Mega channel  και όχι μόνο αυτοί βέβαια...

ΤΖΑΜΙ «ΚΥΨΕΛΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ» ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Μία αποκάλυψη της βρετανικής εφημερίδας Τhe Sunday Telegraph αναφορικά με το σχέδιο δημιουργίας τζαμιού στην Ευρώπη, των μυστικών υπηρεσιών της Βρετανίας και της Λιβύης επί Καντάφι, προκειμένου να παγιδεύουν μουσουλμάνους εξτρεμιστές, φαίνεται ότι ταιριάζει απόλυτα με την προσπάθεια κατασκευής του τζαμιού στον Βοτανικό, η οποία θα χρηματοδοτείτο εν μέρει από κεφάλαια του λιβυκού κράτους, αλλά και της Σαουδικής Αραβίας!
Το τζαμί θα κατασκευαζόταν, όπως γράφει η εφημερίδα σε χώρα του ΝΑΤΟ στην περιοχή της Μεσογείου και θα αποτελούσε πόλο έλξης μουσουλμάνων εξτρεμιστών οι οποίοι θα παρακολουθούντο κατ' αυτό τον τρόπο στενά από τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες. Με τη βοήθεια της ESO της μυστικής λιβυκής υπηρεσίας, η MI6 προσέλαβε έναν πράκτορα ο οποίος «συνδέεται στενά» με ανώτερο διοικητή της Αλ Κάιντα στο Ιράκ.

500.000 ΕΥΡΩ ΠΗΡΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ Ο Π.ΚΑΨΗΣ !!!

Την ώρα που ο ΔΟΛ πένεται και απολύει εργαζόμενους των 800 ευρώ, ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας «τα Νέα» και «Το Βήμα» Π. Καψής, όπως αποκαλύπτει το avantipopolo.gr, πήρε την παχυλότατη αποζημίωση των 504.403,20 ευρώ!!!

Τον Σεπτέμβριο του 2011 ο Στ. Ψυχάρης αποφάσισε να διώξει τον Π. Καψή από τον ΔΟΛ. Την 1η Οκτωβρίου έγινε η καταγγελία της


σύμβασης εργασίας του, ενώ ως τελευταία μέρα εργασίας του θεωρείται η 30η Σεπτεμβρίου 2011.

Από το έγγραφο που δημοσιεύουμε προκύπτει ότι ο Π. Καψής ως «διευθυντής εντύπου» πληρωνόταν με 18.014,40 ευρώ το μήνα, ενώ η νόμιμη αποζημίωσή του είναι 504.403,20 ευρώ. Ο Π. Καψής εργάσθηκε στον ΔΟΛ επί 33 συναπτά έτη (από την 1η Οκτωβρίου 1978)

Εννοείται ότι η αποζημίωση αυτή είναι και νόμιμη και ηθική και δεν υπάρχει ψόγος για τον Π. Καψή – ποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι ένας εργαζόμενος δεν πρέπει να παίρνει 500.000 ευρώ αποζημίωση όταν απολύεται; Όπως αλήθεια είναι ότι λίγους μήνες μετά ο Π. Καψής συμμετείχε και στήριξε μία κυβέρνηση η οποία περιέκοψε τα εργασιακά δικαιώματα, τους μισθούς και τις συντάξεις.

 http://www.avantipopolo.gr/