Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΛΑΣΕ ΑΛΒΑΝΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ. ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ 12.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ "ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ".


ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ .ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ" ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΦΟΥ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ.
Απο neswbomb:
Καταδίκη της Ελλάδας για απέλαση Αλβανού μετανάστη χωρίς άδεια
Για παραβίαση των διατάξεων που απαγορεύουν την απάνθρωπη και εξευτελιστική μεταχείριση, του δικαιώματος στην ελευθερία και την ασφάλεια και του δικαιώματος πραγματικής προσφυγής καταδίκασε την Ελλάδα το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Το Δικαστήριο δικαίωσε πλήρως Αλβανό μετανάστη που απελάθηκε από τη χώρα επειδή δεν ανανέωσε έγκαιρα την άδεια παραμονής του, και στη συνέχεια προσέφυγε σε αυτό.
Ο Αρμπέν Λίσα, Αλβανός υπήκοος, κατοικούσε νομίμως στη Σκάλα Λακωνίας, με βάση άδειες παραμονής που ανανέωνε διαδοχικά, από το 2003 έως και τις 27 Φεβρουαρίου του 2010.
Για την επόμενη άδεια παραμονής του, υπέβαλε αίτηση στις 20 Απριλίου του 2010, διότι νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο.
Όμως, στο μεσοδιάστημα οι ελληνικές αρχές τον συνέλαβαν και τον κράτησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, επειδή η άδεια παραμονής είχε λήξει. Στη συνέχεια, απελάθηκε στην Αλβανία.
Για τις συνθήκες σύλληψης, κράτησης και απέλασης του Αρμπέν Λίσα, το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταδίκασε την Ελλάδα, για σωρεία παραβιάσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την υποχρέωσε να καταβάλει αποζημίωση ύψους 12.000 ευρώ για ηθική βλάβη στον προσφεύγοντα και να πληρώσει 1.500 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα.

ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΤΟΝ ΒΙΕΤΝΑΜΕΖΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ;;


ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΓΕΡΜΑΝΟΥ : «Όχι άλλες δικαιολογίες, παρακαλώ!» απάντησε ο κ. Ρέσλερ σε ερώτηση σχετικά με την αντίδραση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στις δηλώσεις του. «Ευχαρίστως, μπορεί να μας πείσει όλους για τα αποτελέσματα της δουλειάς του, εφαρμόζοντας με συνέπεια τις συμφωνηθείσες μεταρρυθμίσεις, για παράδειγμα στη Διοίκηση και στη δημιουργία μιας αποτελεσματικής Υπηρεσίας για τους φόρους. Τίποτε δε θα με ευχαριστούσε περισσότερο από αυτό. Στο υπουργείο μου, ωστόσο, είχαμε την εμπειρία του ότι η ελληνική κυβέρνηση υλοποίησε λίγα πράγματα. Αυτό επιβεβαιώθηκε και κατά τη διάρκεια και μετά το ταξίδι μου με τους εκπροσώπους της γερμανικής οικονομίας. Η μοίρα των Ελλήνων βρίσκεται τώρα στα χέρια τους» σημειώνει.

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ :ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΥΓΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΒΙΕΤΝΑΜΕΖΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΕ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΓΑΠ.
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΓΑΠ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

ΗΠΑ ΠΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑ : ΓΙΑ AOZ ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ .ΞΕΧΑΣΤΕ ΜΟΝΟΜΕΡΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ


ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ "ΑΝΑΣΤΗΜΑ" ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΑΟΖ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΤΑΖΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;;
Aπο defencenet.gr:
Σφαλιάρα από ΗΠΑ για ΑΟΖ - "Ξεχάστε μονομερείς ενέργειες - Μιλήστε με Τουρκία"
"Πάγο" βάζουν οι ΗΠΑ στα όποια ελληνικά σχέδια για μονομερή ανακήρυξη ΑΟΖ και επιβεβαιώνουν πλήρως της πληροφορίες που είχε παρουσιάσει το defencenet.gr, για προώθηση της γραμμής συνεκμετάλλευσης των κοιτασμάτων με την Τουρκία!

Σε δηλώσεις του υφυπουργού Εξωτερικών Φίλιπ Γκόρντον, ουσιαστικά "θάφτηκε" η ΑΟΖ (αλήθεια οι διακηρύξεις Σαμαρά περί "άμεσης ανακήρυξης ΑΟΖ" τι έγιναν;) καθώς ο Αμερικανός αξιωματούχος εμφανίστηκε αντίθετος με οποιαδήποτε "μονομερή ενέργεια" εκ μέρους της Ελλάδος για ανακήρυξη Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) – θέση που περιλαμβάνεται στο κείμενο αρχών της κυβέρνησης συνεργασίας.

«Όλες οι εμπλεκόμενες (σ.σ.: δηλαδή και η Τουρκία!) πλευρές πρέπει να καταλάβουν ...

Χρυσή Αυγή κατά Ζακ Ρογκ και για τα νέα μέτρα της τριμερούς συγκυβέρνησης


Χρυσή Αυγή κατά Ζακ Ρογκ
Οι ανιστόρητοι και αλαζόνες Ευρωπαίοι παράγοντες κάνουν κάθε
πολιτισμένο άνθρωπο να γελά με τις άθλιες δηλώσεις τους. Υπό μία έννοια
έχει δίκιο ο Ζακ Ρογκ καθώς τα σύγχρονα Olympic Games, των πολυεθνικών
και του εμπορίου, δεν έχουν καμμία σχέση με το Αθάνατο Αρχαίο Ελληνικό
Πνεύμα.

Για τα νέα μέτρα της τριμερούς συγκυβέρνησης
Νέο γύρο αιματηρών θυσιών για τους Έλληνες αποφασίζει η εγχώρια τρόικα.
Θυσίες χαμένες για ένα πρόγραμμα αποτυχημένο, που οδηγεί με μαθηματική
ακρίβεια στην υποδούλωση της χώρας και την παραχώρηση των
πλουτοπαραγωγικών πηγών μας στους ξένους. Έλληνες αντισταθείτε!

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΓΥΦΤΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ "ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ"



 Ιλαροτραγικές στιγμές στο πανηγύρι της Αγίας Μαρίνας στη Βάρκιζα.

Μέσα στο κλίμα καταστροφής, σαπίλας και διαφθοράς κάποια λαμόγια βρήκαν τρόπο να αισχροκερδίσουν πατώντας πάνω στο όνομα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Το περιστατικό συνέβει στο πανηγύρι της Αγ.Μαρίνας Κορωπίου στην παραλιακή Λεωφόρο Σουνίου, όπου μετά από καταγγελείες κατοίκων και την άμεση δραστηριοποίηση πολλών Συναγωνιστών εντοπίστηκαν τρία άτομα νεαράς ηλικίας, φορώντας μπλούζες ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, να ζητάνε λεφτά και να προσφέρουν «προστασία» σε πλανόδιους πωλητές.
Ύστερα από επανηλλειμένες ερωτήσεις των Συναγωνιστών οι δράστες παραδέχτηκαν τον άτυπο «διορισμό» τους από τον υπεύθυνο του πανηγυριού που ανήκει στην «κοινωνικά ευπαθή ομάδα» των Ρομά, ο οποίος με την σειρά του επέρριψε ευθύνες σε άνωθεν εντολές...

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Η ΔΕΗ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΓΙΑ 2-3 ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ


ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ.
ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ .

Απο iefimerida.gr:
Τρία χρόνια έχει να πληρώσει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ ο ΣΥΡΙΖΑ

Χρέη προς τη ΔΕΗ έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού όπως φαίνεται η Κουμουνδούρου έχει αφήσει ανεξόφλητους λογαριασμούς τα τρία τελευταία χρόνια με το ποσό που χρωστάει να ανέρχεται σε 22.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παρασκευή+13» έως τώρα δεν είχε γίνει καμία ρύθμιση ή κάποιος διακανονισμός προκειμένου να εξοφληθεί το ποσό. Βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε δεύτερο κόμμα στις εκλογές και κατάφερε να εξαπλασιάσει την κρατική του επιχορήγηση, αναμένεται να εξοφλήσει όλα τα χρέη  που έχουν συσσωρευτεί(;;) και στη συνεχεία θα προσχωρήσει στην ενίσχυση των μέσων ενημέρωσης του κόμματος.

ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ - ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΕΚΕΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ


Σύμφωνα με το δημοσίευμα ήδη υπάρχουν περί τα 2.500 μέλη.
Στην ίδρυση παραρτήματος, στη Μελβούρνη, της Χρυσής Αυγής, αναφέρεται πρωτοσέλιδο της εφημερίδας The Australian, στο οποίο προστίθεται πως «πρόκειται για το ακροδεξιό κόμμα που έχει κατηγορηθεί ότι υποκίνησε την έκρηξη επιθέσεων ξενοφοβικής βίας σε βάρος μεταναστών στην Ελλάδα».
Στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι «το συγκεκριμένο παράρτημα διαθέτει σελίδα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, αριθμώντας περισσότερα από 2.500 μέλη» και ότι «προγραμματίζονται συναντήσεις για την ανταλλαγή απόψεων και την ενημέρωση της ομογένειας σχετικά με θέματα εθνικού ενδιαφέροντος». Σημειώνεται πάντως ότι μετά την δημοσίευση του σχετικού άρθρου η σελίδα δεν είναι προσβάσιμη.
Αναφέρεται, επίσης, ότι «η παρουσία του εν λόγω παραρτήματος έχει προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις, τόσο της εβραϊκής όσο και της ελληνικής κοινότητας Αυστραλίας, όπως και του Συμβουλίου Αυστραλο-ισραηλινών και Εβραϊκών Υποθέσεων».
Τέλος, καταγράφονται οι δηλώσεις του αναπληρωτή εκδότη του παροικιακού εντύπου «Νέος Κόσμος» Κώστα Νικολόπουλου ότι «πρόκειται για μια μικρή ομάδα ατόμων του περιθωρίου, που προσπαθούν να "ναρκώσουν" την κοινότητα», καθώς επίσης και του υπουργού Πολυπολιτιστικών Υποθέσεων της Βικτόριας, Νίκου Κότσιρα, ότι «πρόκειται για παραπληροφορημένους και αδαείς ανθρώπους, για τους οποίους η αυστραλιανή κοινωνία δεν έχει καμία ανοχή»

protothema

ΕΛΛΗΝΕΣ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ" ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.


ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ :ΤΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΡΕ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ"; ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤE...
Διαβαζουμε απο το iefimerida.gr:
Στο διπλό πάτωμα που είχα είχαν κατασκευάσει στο τροχόσπιτό τους έκρυβε ένα ζευγάρι Ελλήνων 20 λαθρομετανάστες, με σκοπό να τους μεταφέρει από την Ελλάδα, στην Ιταλία, όπου και τελικά συνελήφθησαν από τις ιταλικές αρχές, αμέσως μόλις αποβιβάστηκαν στο Πρίντιζι.

Στο τροχόσπιτο των Ελλήνων κρύβονταν στοιβαγμένοι 19 Ιρακινοί και ένα Σύρος,  Για να μπορέσουν να εξέλθουν οι είκοσι αλλοδαποί (τρεις απ' αυτούς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών) χρειάσθηκε η παρέμβαση των πυροσβεστών, «που άνοιξαν κυριολεκτικά στα δύο», τις λαμαρίνες του τροχόσπιτου.

Oι ιδιοκτήτες του τροχόσπιτου συνελήφθησαν με την κατηγορία υπόθαλψης της λαθρομετανάστευσης.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΓΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟ.


Η αστυνομία έκανε πολύ καλά την δουλειά της .
Τους οφείλουμε τα  θερμά συγχαρητήρια. Η πολιτική εξουσία όμως δε διαθέτει την απαραίτητη βούληση να καθαρίσει το πρόβλημα της εγκληματικότητος , ιδίως αυτής της αδέσποτης και εισαγόμενης  εγκληματικότητος , και εξελείσεται η ιδία σε απειλή κατά της ασφάλειας των  πολιτών . Θα διαβάσατε ότι ο δολοφόνος της συζύγου μου Αγγελικής  προ διμήνου βγήκε από την φυλακή και διέπραξε....τουλάχιστον αυτό το έγκλημα και την επίθεση στη Ηλιούπολη με παρ’ ολίγον τρεις νεκρούς . Πάντοτε με στόχοτην ληστεία.
Πιθανολογώ μετά βεβαιότητος ότι στο διάστημα αυτό έχει διαπράξει και άλλα κακουργήματα .
Ο « Μοναχικός λύκος » , όπως τον αποκαλούν ,  είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα της απειλής για όλους τους πολίτες .
Χθές εμείς , σήμερα αύριο εσείς και ίσως ξανά εμείς !
Τι θα γίνει όμως με τους άλλους λύκους , τους δεσποτικούς λύκους,αυτούς που επιτρέπουν ομαδικά και με τόση απάθεια και ελαφρότητα αυτήν την εγκληματική ανακύκλωση ;
Και ποιά θα είναι η ποινή του εγκληματία και η τύχη της έκτισής  της ;
Διότι ασφαλώς θα έχουμε και τρίτο γύρο εγκλήματος του « μοναχικού λύκου » . Αν αυτός είναι ο δεύτερος γύρος του  .
Την λύση του προβλήματος την γνωρίζουμε όλοι. Πότε όμως θα την μάθουν και κυρίως πότε θα την εφαρμόσουν αυτοί οι δεσποτικοί λύκοι της ζωής μας ;
Πότε άραγε θα υπάρξει και ο δικός μας Guliani;
Βασίλειος  Καρποδίνης

TAXALIA

ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ 69ΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΘΕΗ. ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.


Ένας 26χρονος γιγαντόσωμος Γεωργιανός είναι ο δράστης της άγριας δολοφονίας 69χρονης στη Φιλοθέη στις 10 Ιουλίου για να της αρπάξει λίγα ευρώ. Ο δολοφόνος που είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Μάρτιο δήλωσε με απίστευτη ψυχραιμία «Την είδα ξαφνικά μπροστά μου και δεν μπορούσα να κάνω τίποτε άλλο παρά μόνο να τη χτυπήσω».
Πρόκειται για τον ίδιο δράστη 30 Μαίου, εισέβαλλε σε διαμέρισμα της οδού Γεωργίου Παπανδρέου στην Ηλιούπολη και έστειλέ με τις γροθιές του στην εντατική δύο ηλικιωμένους και έναν εργάτη για να τους αρπάξει χρήματα και πολυτελή αντικείμενα.
Οι αστυνομικοί έχουν δώσει στον 26χρονο δολοφόνο το χαρακτηρισμό «μοναχικός λύκος», εξαιτίας του τρόπου που δρούσε. Τα κτηνώδη ένστικτά ήταν αυτά που τον οδηγούσαν σε κακόφημα δρομάκια του κέντρου ληστεύοντας σπίτια και περαστικούς. Για αυτό το λόγο είχε συλληφθεί και μετά από μερικούς μήνες.
Αξιωματικός της Ασφάλειας μιλώντας στο protothema.gr:«επέλεγε τυχαία τους στόχους με βάσει την προσβασιμότητα τους...». Έτσι, παραβίασε την πόρτα του υπογείου και ανέβηκε στο ισόγειο, όταν βρήκε μπροστά του στην 69χρονη Αγγελική Καρποδίνη. Πριν η γυναίκα προλάβει να αντιδράσει, ο Γεωργιανός όρμησε πάνω της και με απίστευτη μανία την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου. Στη συνέχεια άρπαξε ο,τι βρήκε μπροστά του και εξαφανίστηκε.
Ο Γεωργιανός όμως δεν φόραγε γάντια και είχε αφήσει παντού το στίγμα του, βοηθώντας τους αστυνομικούς να τον ταυτοποιήσουν. Χθες, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ τον εντόπισαν στο τέρμα της οδού Πατησίων και τον συνέλαβαν.

iefimerida.gr

Η Χρυσή Αυγή για τις αποκαλύψεις Ρουμελιώτη ,την συνάντηση Σαμαρά με τρόικα ,και για το άθλιο σχόλιο γερμανίδας αθλήτριας.



Για τις αποκαλύψεις Ρουμελιώτη
Το ΔΝΤ μας οδηγεί στην καταστροφή. Αυτό το ήξεραν οι πάντες. Τώρα το έμαθε κι επισήμως ο Ελληνικός Λαός. Άμεση απόδοση ποινικών ευθυνών στους Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και όσους πολιτικούς ευθύνονται για το σημερινό οικονομικό χάος.

Για την συνάντηση Σαμαρά με τρόικα
"Επαναδιαπραγμάτευση μνημονίου" στο λεξιλόγιο Σαμαρά σημαίνει βαράω προσοχές στην τρόικα και τους δανειστές. Τα νέα κυβερνητικά μέτρα θα σημάνουν το οριστικό τέλος μισθωτών και συνταξιούχων και βαθύτερη ύφεση για τη χώρα. Μόνη λύση η συνολική αναδιάταξη της οικονομίας μας και η επιστροφή στην εθνική μας παραγωγή.

Για το άθλιο σχόλιο γερμανίδας αθλήτριας
Οι αποχαυνωμένοι και άβουλοι πολίτες της Γερμανίας, με τρανταχτό παράδειγμα την αθλήτρια Κέλερ, να πάψουν να πιστεύουν τις ανοησίες του Focus και του Spiegel. Οι Έλληνες αθλητές θα αντιμετωπίσουν με παγερή αδιαφορία τις προκλήσεις αυτές και θα αποδείξουν στον στίβο την ελληνική υπεροχή και ανωτερότητα. Καλούμε την Ολυμπιακή Επιτροπή να αποβάλει πάραυτα την εν λόγω αθλήτρια για ρατσιστικό σχόλιο.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΙΧΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΤΡΕΙΣ ΝΕΓΡΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ, ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΟΙ ΜΟΥΛΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΗΡΥΞΟΥΝ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ!
 
 
Την είδηση για το φρικτό έγκλημα στο Γιοχάνεσμπουργκ δεν ξέρω πόσοι την γνωρίζουν. «Τρεις ληστές», λέει η είδηση, εισέβαλλαν στο σπίτι μιας οικογένειας λευκών, και έπνιξαν σε καυτό νερό το 12χρονο γιο, αφού πρώτα είχαν βιάσει τη μητέρα του, την οποία στη συνέχεια σκότωσαν μαζί με τον άντρα της.
Όλοι είδαν την φωτογραφία της οικογένειας σε «παλιές χαρούμενες στιγμές».
Την φωτογραφία των δραστών όμως δεν την έδειξαν. Γιατί; Η φωτογραφία του μανιακού «τζόκερ» του Ντένβερ δίνει και παίρνει κάθε μέρα Αυτών εδώ των «ληστών» που πήγε; Μήπως δεν είναι «πρέπον»; Και «πολιτικά ορθόν»; Ή μήπως χαρακτηρισθεί «ρατσιστικόν»;
 

Η φωτογραφία τους είναι η παραπάνω. Υπάρχει επίσης και τέταρτο μέλος που συμμετείχε στην επίθεση, ένας ανήλικος. Όλοι παραδέχθηκαν την ενοχή τους σε όλες τις κατηγορίες εναντίον τους.
Οι δε τρεις κατηγορούμενοι παραδέχθηκαν την ενοχή τους για τη δολοφονία με χαμόγελα όταν εμφανίστηκαν στο περιφερειακό δικαστήριο του Vereeniging, αναφέρει η καθημερινή εφημερίδα του Γιοχάνεσμπουργκ, Beeld.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ.

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΛΕΞΟΤΑΝΙΛ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

Η ΕΒΡΑΙΑ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΜΑΝΤΟΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ.



Η Madonna ανέφερε την Ελλάδα μεταξύ των χωρών που μεταχειρίζονται με άσχημο τρόπο τους μετανάστες!

«Φαίνεται πως η μισαλλοδοξία όλο και μεγαλώνει. Στην Ελλάδα, στη Γαλλία και αλλού, οι άνθρωποι προσπαθούν να διώξουν τους μετανάστες κάνοντάς τους να κρύβονται και να μην δείχνουν τη θρησκευτική τους ταυτότητα. Σκεφτείτε τι γίνεται στη Ρωσία με την κοινότητα των ομοφυλόφιλων», είπε η Madge σε συνέντευξή της σε βραζιλιάνικο κανάλι, εφιστώντας την προσοχή του κόσμου.

Μάλιστα, η «βασίλισσα» της ποπ απάντησε και στην μήνυση του ακροδεξιού γαλλικού κόμματος «Εθνικό Μέτωπο» για την χρήση της σβάστικας σε βίντεο του tour της.

Όπως είπε, το βίντεο φτιάχτηκε για την μισαλλοδοξία και για το πόσο εύκολα κρίνουμε έναν άνθρωπο χωρίς να τον γνωρίσουμε πρώτα...

Σχόλιο του olympia για το θέμα...Τώρα ετοιμαστείτε .....θα έλθουν οι δημοκρατικές δυνάμεις (Αλ Κάιντα, Κλίντον, Μαντόνες, Ριτσαρντγκήρηδες) για να εκπολιτίσουν και εμάς.

Mιχαλολιάκος: Απέκλεισαν την Παπαχρήστου αυτοί που έπαιρναν λεφτά από τον Τσαουσέσκου.



Σε ομιλία του στην Κ.Ο της Χρυσής Αυγής, ο γγ του κόμματος, Ν. Μιχαλολιάκος, ανέφερε πως στον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου από τους “Οlympic Games” (δεν πιστεύει ότι έχουν σχέση με τους Ολυμπιακούς Αγώνες) έγινε με πρωτεργάτη τη ΔΗΜ. ΑΡ το κόμμα που όπως τόνισε προήλθε από το κομμουνιστικό κόμμα Εσωτερικού, το οποίο χρηματοδοτούνταν από το καθεστώς Τσαουσέσκου στη Ρουμανία.
Ο Ν. Μιχαλολιάκος ανέφερε πως μπορεί να λένε τη Χρυσή Αυγή Ναζί, όμως κανείς δεν τους έχει πει και δεν μπορεί να τους πει κλέφτες και απατεώνες.

Απολυτίκιο του Αγ. Παντελεήμονος - 27 ΙΟΥΛΙΟΥ.

 
Ἀπολυτίκιον Ἦχος γ'. Ἀθλοφόρε Ἅγιε, καὶ ἰαματικὲ Παντελεῆμον, πρέσβευε τῷ ἐλεήμονι Θεῷ, ἵνα πταισμάτων ἄφεσιν, παράσχῃ ταῖς ψυχαῖς ἡμῶν.

Ο Βίος του Αγίου Μεγαλομάρτυρα και ιαματικού Παντελεήμονα. (27 Ιουλίου) .



Η Εκκλησία στις 27 Ιουλίου τελεί τη μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρα και ιαματικού Παντελεήμονα. Ο Άγιος Παντελεήμονας καταγόταν από τη Νικομήδεια και έζησε -και αυτός- την εποχή του φοβερού Αυτοκράτορα Διοκλητιανού. Πατέρας του ήταν ο ειδωλολάτρης Ευστόργιος, ανώτερος αξιωματούχος και μητέρα του η χριστιανή Ευβούλη, από την οποία και έμαθε τον Χριστιανισμό.
Ο Παντελεήμονας -Παντολέων λεγόταν προηγουμένως- σε μικρή ηλικία έμεινε ορφανός από μητέρα και έτσι ο πατέρας του ανέλαβε την ανατροφή του. Όταν έφθασε ο καιρός, ο Ευστόργιος εμπιστέυθηκε τον Παντελεήμονα στον ιατρό Ευφρόσυνο, προκειμένου να μάθει την ιατρική επιστήμη. Παράλληλα με την εξάσκηση του ιατρικού λειτουργήματος, ο Παντελεήμονας την εποχή εκείνη συνδέθηκε με τον ευλαβή ιερέα Ερμόλαο, τον οποίο και συμβουλευόταν συχνά.
Όταν κοιμήθηκε και ο πατέρας του, ο Παντελεήμων ήταν, πλέον, ώριμος πνευματικά, τόσο ώστε, και με τη σύμφωνο γνώμη του πνευματικού του πατέρα Ερμολάου, να πουλήσει την κληρονομιά του και να διαθέσει τα χρήματά του για τους άπορους συνανθρώπους του, αλλά και να απελευθερώσει τους δούλους του. Τότε ο Παντελεήμονας άρχισε να ασκεί το ιερό έργο της ιατρικής, χωρίς, ωστόσο, να λαμβάνει χρήματα από τους ασθενείς του, παραμένοντας, έτσι, ακτήμονας εντελώς.
Η φιλανθρωπική του δράση υποκίνησε τον φθόνο άλλων ιατρών, οι οποίοι και διαλάλησαν ότι είναι χριστιανός. Την είδηση πληροφορήθηκε ο Διοκλητιανός, ο οποίος και ανέκρινε ο ίδιος προσωπικά τον Παντελεήμονα. Ο Άγιος στις προκλήσεις του Αυτοκράτορα αποκρινόταν: «Είμαι χριστιανός! Ο Ιησούς Χριστός είναι ο αληθινός Θεός!». Ο Διοκλητιανός οργίστηκε πολύ από την ομολογία του Αγίου, αλλά έδωσε σε αυτόν δεύτερη ευκαιρία να απαρνηθεί την πίστη του λέγοντάς του: «Λυπάμαι τα νιάτα σου, Παντολέον. Θυσίασε στους Θεούς, για να μην έχεις την ίδα τύχη με όσους χάθηκαν ως τώρα». Η πίστη του, όμως, αποδείχτηκε αδαμαντένια. Αποκρίθηκε λέγοντας: «Ούτε με υποσχέσεις, ούτε με απειλές μπορείς να με κερδίσεις Βασιλιά. Δεν θα προδώσω το Χριστό, για τον οποίο μακάρι να αξιωθώ να πεθάνω».
Τότε το ποτήρι της οργής του Διοκλητιανού ξεχείλησε, γι’ αυτό και διέταξε να υποβληθεί ο Παντελεήμονας σε φρικτότατα βασανιστήρια. Οι μαστιγώσεις , το ξέσκισμα του σώματός του με τροχό, το κάψιμο με φλόγες, η κάμινος και τα πεινασμένα θηρία δεν απέβησαν ικανά να βλάψουν τον Άγιο, αφού τον σκέπαζε η Χάρη του Κυρίου. Η πίστη του παρέμεινε ακλόνιτη και η αγάπη του προς τον Κύριο αμείωτη. Η θαυμαστή διάσωση του Παντελεήμονα «ανάγκασε» τους βασανιστές του πιστέψουν και να ομολογήσουν αυτή την πίστη τους στο Θεό.
Προκειμένου, όμως, να μην λάβει διαστάσεις το γεγονός, ο Διοκλητιανός διέταξε τον άμεσο αποκεφαλισμό τόσο του ιερέα Ερμόλαου, τον οποίο θεωρούσε ως τον αίτο του κακού, όσο και του Παντελεήμονα. Πρώτα, λοιπόν, μαρτύρησε ο Ερμόλαος (η μνήμη του τελείται στις 26 Ιουλίου). Την επόμενη ημέρα, την στιγμή που η τιμία κεφαλή απεκόπτετο από το ιερό σώμα του Αγίου, ακούστηκε φωνή από τον ουρανό που είπε: «από σήμερα θα ονομάζεσαι Παντελεήμων». Έτσι ο Μεγαλομάρτυρας αξιώθηκε να λάβει το στεφάνι της θείας δόξας. Από τότε ο Άγιος Παντελεήμονας, με το χάρισμα της ιάσεως των ασθενειών που έλαβε από το Θεό, ευεργετεί αδιάκοπα τους συνανθρώπους και συμπαρίσταται σε όσους τον επικαλούνται με ευλάβεια.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Θεοδώρου, Θεολόγος. –Εκκλησία Κύπρου

ΠΗΓΗ: ΑΚΤΙΝΕΣ

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΣΤΑ ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ (ΒΙΝΤΕΟ)


Επεισοδιακός ήταν φέτος ο εορτασμός της επειτείου της Μάχης στα Δερβενάκια.
Σύμφωνα με το isthmos.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής της Ν.Δ. Ν. Ταγαράς κλήθηκε να καταθέσει στεφάνι. Τότε στελέχη και κόσμος προσκείμενος στη Χρυσή Αυγή φώναξαν το σύνθημα «Αλήτες, προδότες, πολιτικοί».
Στην πορεία σημειώθηκε φραστικό  επεισόδιο με το δήμαρχο Κορίνθίων Αλ. Πνευματικό που επετέθη στο βουλευτή Κορινθίας της Χρυσής Αυγής Στ. Μπούκουρα χαρακτηρίζοντάς τον «δειλό» και αυτούς «φοβισμένα ανθρωπάκια».
Οι αποδοκιμασίες συνεχίστηκαν όταν κλήθηκε και ο ίδιος ο δήμαρχος να καταθέσει στεφάνι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 1:30

Τατσόπουλος :Η μεγαλύτερη ανακρίβεια που ειπώθηκε ποτέ το "Νους υγιής εν σώματι υγιεί"


ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ....
ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ.
Α ΡΕ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΔΑΞΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΟΧΙ.
Διαβάζουμε απο το palo.gr:
Mε ένα αιχμηρό σχόλιο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ , Πέτρος Τατσόπουλος , αναφέρθηκε στην υπόθεση της Βούλας Παπαχρήστου , "φωτογραφίζοντας" την αθλήτρια χωρίς να αναφέρει το όνομά της. "Νους υγιής εν σώματι υγιεί". Η μεγαλύτερη ανακρίβεια που ειπώθηκε ποτέ" έγραψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη σελίδα του στο Facebook.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΡΙΟ 1500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤO ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ;;


Νυστέρι στα νοσήλια, πλαφόν 1.500 ευρώ για κάθε ασφαλισμένο
Σοκ προκαλεί η πρόταση που προβλέπει ότι ο κάθε ασφαλισμένος θα δικαιούται σε ετήσια βάση κάλυψη φαρμάκων και νοσηλείας ύψους μόνο 1.500 ευρώ. Αν περάσει μια τέτοια πρόταση οι επιπτώσεις θα είναι καταλυτικές. Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέτζος, μετά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό αρνήθηκε χθες ότι συζητήθηκε μια τέτοια πρόταση, ωστόσο, πηγές του υπουργείου αναφέρουν ότι το θέμα είναι στο τραπέζι.

Στο ποσό των 1.500 ευρώ θα περιλαμβάνονται η συνταγογράφηση φαρμάκων, δυο τσεκάπ το χρόνο και μια νοσηλεία σε ιδιωτικό ή δημόσιο θεραπευτήριο. Αν ο λογαριασμός ξεπερνά τα 1.500 ευρώ συμμετοχής του ασφαλιστικού ταμείου τότε το κάθε ασφαλισμένος θα πρέπει να πληρώνει ...

Είχαν στήσει ενέδρα θανάτου σε Λιμενικούς στην Πάτρα. Ποιοί άραγε;


ΠΡΟΦΑΝΩΣ OΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
Διαβάζουμε απο το iefimerida.gr
Άγνωστοι είχαν στήσει ενέδρα θανάτου με πετονιές στους άντρες του λιμενικού που έκαναν περιπολία στο λιμάνι της Πάτρας. Οι δράστες είχαν δέσει τις πετονιές σε λάμπες φωτισμού και σύμφωνα με εκτιμήσεις λιμενικών μόλις εντόπιζαν κάποιον λιμενικό να πλησιάζει θα τέντωναν την πετονιά.

Μάλιστα η παγίδα είχε στηθεί σε τέτοιο ύψος ώστε η πετονιά να έρχεται σε επαφή με την καρωτίδα του ανυποψίαστου λιμενικού. Σκοπός των δραστών ήταν να πλήξουν τους άνδρες των ειδικών δυνάμεων που εκτελούν περιπολίες με μηχανές στο λιμάνι.

ΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ WIND ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ


ΜΑΛΛΟΝ Ο "ΑΓΑΠΟΥΛΑΣ" ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.

Ο Αφρικανός παρουσιάζεται ως καθαριστής τζαμιών (αλήθεια, αφού δεν υπάρχει “μαύρος” να καθαρίζει τζάμια στην Ελλάδα, είναι όλοι Πακιστανοί).Καθόλου ρατσιστικό.

Ο Αφρικανός παρουσιάζεται έτοιμος να κάνει την οποιαδήποτε λαμογιά για το μεροκάματο. Καθόλου ρατσιστικό.

Από την άλλη, ο μεγαλοπαράγοντας. Σίγουρα θα έχει φυγαδεύσει κανένα εκατομμυριάκι στο εξωτερικό.

Άσε που ομολογεί την λαμογιά με τα εισιτήρια.

Καταλάβατε γιατί ουδείς δεν διαμαρτυρήθηκε για την διαφήμιση;

Σαν σήμερα : 26 Ιουλίου 1922. Η Μάχη στα Δερβενάκια


Μάχη στα στενά των Δερβενακίων (πίνακας του Θ. Βρυζάκη)

Μία από τις σημαντικότερες μάχες του αγώνα της Ανεξαρτησίας, στην οποία διαφάνηκε η στρατηγική ιδιοφυΐα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.

Στις αρχές Ιουλίου του 1822, ένας νέος κίνδυνος ανεφάνη για την Επανάσταση, με την κάθοδο στην Πελοπόννησο ισχυρής τουρκικής δύναμης υπό τον ικανότατο Μαχμούτ Πασά, γνωστότερο ως Δράμαλη. Ο Σουλτάνος, σε πλεονεκτική θέση μετά την εξολόθρευση του Αλή Πασά, είχε στρέψει την προσοχή του στους επαναστατημένους Έλληνες. Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή αντίσταση στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα, ο Δράμαλης με 25.000 άνδρες προέλασε ταχύτατα και στις 6 Ιουλίου στρατοπέδευσε στην Κόρινθο. Βασικός του στόχος ήταν η ανακατάληψη της Τριπολιτσάς και η κατάπνιξη της Επανάστασης στον Μοριά με τη βοήθεια του στόλου, που θα κατέπλεε στον Αργολικό Κόλπο.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΕΝΤΟΠΙΣΑΜΕ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΙΔΕΩΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΚΟΥΒΕΛΗΣ, ΚΟΥΒΕΛΟΣ, ΚΑΠΡΑΛΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ.



Αυτά είναι τα ολυμπιακά ιδεώδη των σύγχρονων olympic games. Για αυτό το λόγο όπως είπε και ο Κούβελος, ευρύτερα γνωστός ως άνδρας της Θεοδώρας Μητσοτάκη-Μπακογιάννη-Κούβελου και δεν συμμαζεύεται, οι αθλητές πρέπει να ασχολούνται ΜΟΝΟ με τα αθλήματα τους. Δηλαδή να ασχολούνται μόνο με ποίους τρόπους, πολλές φορές αθέμιτους αλλά άμα είσαι νέγρος της ομάδας των ΗΠΑ όλα συγχωρούνται, θα κατακτήσουν την πρώτη θέση και θα τσεπώσουν τα χρήματα από τους χορηγούς.Η εκφορά απόψεων μη πολιτικώς ορθών απαγορεύεται δια ροπάλου. Αρχαίο πνεύμα αθάνατο σήκω και πάρε στο κυνήγι τους ελληνόφωνους γραικύλους.

Επίκαιρη ερώτηση για τον αποκλεισμό της πρωταθλήτριας Παπαχρήστου.



Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Θέμα: « Απαράδεκτος αποκλεισμός από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της αθλήτριας Παρασκευής Παπαχρήστου»

Η Βούλα Παπαχρήστου, Ελληνίδα πρωταθλήτρια τριπλούν, αναπαρήγαγε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, σκωπτικό σχόλιο από τα χιλιάδες που κυκλοφορούν σε ιστότοπους καθημερινά, το οποίο συλλήβδην, από τα κατεστημένα ΜΜΕ, κρίθηκε ως «ρατσιστικό».
Αυτή η «ετυμηγορία», που υπέθαλψαν με ανακοινώσεις τους υποκριτικά, όλα τα κόμματα της αριστεράς, είχε ως αποτέλεσμα τον πρωτοφανή στα χρονικά του Ολυμπισμού, αποκλεισμό  πρωταθλήτριας από τη συμμετοχή της στους Αγώνες του Λονδίνου, με απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, της ίδιας που σε  πολύκροτη υπόθεση εμπλοκής μονίμου μέλους της σε ποινικό αδίκημα, δεν εξέδωσε ούτε ανακοίνωση.

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

1) Ποια φυσικά πρόσωπα και ποιο όργανο αποφάσισε τον αποκλεισμό της πρωταθλήτριας, στερώντας τη χώρα μας από ένα πιθανό μετάλλιο; Με ποια διαδικασία ελήφθη η απόφαση και σε ποια συγκεκριμένη διάταξη βασίστηκε;

2) Με ποιον ερμηνευτικό κανόνα κρίθηκε, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ε.Ο.Ε.,  ότι «…οι δηλώσεις (της) αντίκεινται στις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού»; Υιοθετεί η Ε.Ο.Ε. τα περί «ρατσιστικού» σχολίου και αν όχι, γιατί την απέβαλε;

Ο Ερωτών Βουλευτής

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΡΑ; ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΜΕ ΧΑΙΡΕΚΑΚΙΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΖΗΤΗΜΑ;

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!




ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ ΛΑΚΕΔΑΙΜΩΝ ΑΠΕΛΛΑΙΟ. ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ; ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΗΡΩΕΣ Η ΩΣ ΑΠΛΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ; 

Σήμερα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία,για τους Ελληνες αθλητές να εξευτελίσουν το άθλιο και ελεεινό Ελλαδικό κράτος!
ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΟΛΗ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ!
θα μας δώσουν με μια ενέργεια,1000 χρυσά ολυμπιακά μετάλλια μαζεμένα.............
Αλλά........άραγε φτιάχνει ο αθλητισμός συνειδήσεις,πλεον;..........

ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ.



Η απόφαση για τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου από την ελληνική αποστολή των Ολυμπιακών Αγώνων είναι ορθή και αποτελεί μια στοιχειώδη και επιβεβλημένη ενέργεια, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ για τον αποκλεισμό της Β. Παπαχρήστου από την ελληνική αποστολή των Ολυμπιακών Αγώνων.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ; ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ. Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ, ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΤΕ!

ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ Β.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ



ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ TWITTER :



Πάει η παπαριά σύννεφο...Ο Μητρόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως η Ελλάδα με τον Ολυμπισμό δίδαξε ...Διεθνισμό! Δεν πρέπει να παρουσιάζεται από εδώ και πέρα ως εργατολόγος αλλά ως...παπαρολόγος.



Πριν από λίγο στο realfm ο Μητρόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ μέσα στα ψευτοπροοδευτικα επιχειρηματα του κατά της Παπαχρήστου είπε πως η Ελλάδα ανα τους αιώνες μέσω του Ολυμπισμού δίδαξε...Διεθνισμό!!
Σιγά μην δίδαξε και Μαοισμό Μητρόπουλε!!!

βουτήξτε την γλώσσα στο μυαλό
ή πάρτε κανα βιβλίο να μάθαινε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αρχαία Ελλάδα και τότε τα ξαναλέμε...

τι να πει κανείς;

τι άλλο θα ακούσουν τα αυτάκια μας; 

Ο αλβανός λαθρομετανάστης Νiko Ago ζητά τον αποκλεισμό της Χ.Α. απο την βουλή!


ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Ο αλβανός λαθρομετανάστης έχει και άποψη για την πολιτική κατάσταση της χώρας μας!
Ο Νiko Ago που ΔΕΝ ΑΠΕΛΑΘΗΚΕ μετά απο προσωπική παρέμβαση του Βενιζέλου ζητά τον αποκλεισμό της Χ.Α. απο την βουλή!


Niko Ago @NikoAgo
Πρέπει να βρεθεί τώρα και μια πολιτική ΕΟΕ που θα έχει το θάρρος να αποκλείσει από τη Βουλή τους νεοναζί.

EGLIMATIKOTITA.GR

ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ!



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΕΝΔΟΞΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΔΙΩΞΕΩΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ.

Η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΚΚΕ για τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου:

Μία βασική αιτία που γεννά τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές, όπως της Β. Παπαχρήστου, είναι ο εθνικισμός και η εθνική υπεροψία, που καλλιεργούνται γενικότερα και ιδιαίτερα στο χώρο του αθλητισμού. Ο αποκλεισμός της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν αντιμετωπίζει από μόνος του το πρόβλημα. Η ουσιαστική του αντιμετώπιση προϋποθέτει πρώτα απ’ όλα διαπαιδαγώγηση που θα καλλιεργεί τη φιλία και την αλληλεγγύη ανάμεσα στους λαούς, άρα προϋποθέτει αθλητισμό σε εντελώς διαφορετική βάση από το σημερινό του εμπορίου, της ντόπας και της κερδοφορίας του κεφαλαίου.

H Χρυσή Αυγή για Μπαρόζο και την συνάντηση Στούρναρα με τρόικα


Χρυσή Αυγή για επίσκεψη Μπαρόζο
Ο επίτροπος Μπαρόζο ήταν ο πρώτος ευρωπαίος παράγοντας που ζήτησε να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. Έρχεται στη χώρα μας ως επικυρίαρχος και δε σέβεται την ετυμηγορία του ελληνικού λαού. Ο κ. Σαμαράς να αφήσει στην άκρη το χτίσιμο του προσωπικού του προφίλ και να ξεκινήσει επιτέλους τη σκληρή διαπραγμάτευση που είχε αναγγείλει προεκλογικά.

Χρυσή Αυγή για την συνάντηση Στούρναρα με τρόικα
Δυστυχώς οι εκβιασμοί της τρόικα φαίνεται πως πιάνουν τόπο στα ανδρείκελα της τριμερούς μνημονιακής συγκυβέρνησης. Η χώρα έχει ανάγκη από μια αληθινά εθνική ηγεσία που θα ακολουθήσει επιθετική πολιτική έναντι των δανειστών.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΚΥΠΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ . ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ...


Ποιός είδε την υπουργό Εργασίας Σωτηρούλα Χαραλάμπους και δεν την φοβήθηκε. Σύμφωνα με Κυπριακά ΜΜΕ, χθες υπήρξε σκληρή κόντρα της με την εκπρόσωπο του ΔΝΤ Ρουμάνα Ντέλια Βελκουλέσκου!
Όταν η Κύπρια υπουργός Εργασίας ζήτησε να μιλήσουν για μέτρα αύξησης των εσόδων του δημόσιου, αλλά όχι για περικοπές σε μισθούς, η εκπρόσωπος του ΔΝΤ απάντησε ότι στις χώρες της πρώην ανατολικής Ευρώπης υπήρξαν περικοπές κατά 25%.

Τότε σε έντονο ύφος η κα Χαραλάμπους απάντησε: «γι΄ αυτό και γεμίσαμε με μετανάστες από τη χώρα σας»!

newsit.gr

ΣΧΟΛΙΟ : ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΓΛΩΣΣΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ 

ΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ ΔΙΕΤΑΞΑΝ, Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ- ΝΑΙ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ 1000000 ΕΥΡΩ- ΥΠΑΚΟΥΣΕ. ΕΚΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ! ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.



Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε να αποκλείσει την Ελληνίδα αθλήτρια του τριπλούν από τη μεγάλη διοργάνωση που αρχίζει την Παρασκευή, όπως επιβεβαίωσε, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι το μέλος της ΕΟΕ και αρχηγός της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής, Ισίδωρος Κούβελος.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΟΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΛΛΑ ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ...

Oλα τα φερεφωνα των μεγαλονταβατζηδων κατα της Β.Παπαχρηστου:Πιτσιρίκος για Παπαχρήστου: Να μην αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες!



Ο ανεπάγγελτος αγράμματος ψευτοπροοδευτικός που έκανε τον blogger για να βρει δουλειά στα ΜΜΕ συνηθίζει να κράζει κάθε ελληνόψυχο..

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του έγραψε: «Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!». Απάντηση έδωσε και ο γνωστός blogger πιτσιρίκος που σε κείμενό του ζητά να μην αγωνιστεί η πρωταθλήτρια στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να επιστρέψει στην Ελλάδα. Διαβάστε αναλυτικά τι γράφει: «Είναι δικαίωμα της κυρίας Βούλας Παπαχρήστου να έχει ρατσιστικές απόψεις – ακόμα και να είναι οπαδός της Χρυσής Αυγής. Δεν μπορεί, όμως, να εκπροσωπεί την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες που γεννήθηκαν στην Ελλάδα και σκοπός τους είναι να ενώνουν τις εθνότητες και να τις κρατούν μακριά από τον πόλεμο και τη μισαλλοδοξία. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή πρέπει να φέρει πίσω στην Ελλάδα την Βούλα Παπαχρήστου. Η συμμετοχή της Βούλας Παπαχρήστου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου βλάπτει την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό. Σε μια πολύ κρίσιμη εποχή για την πατρίδα μας, το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται η χώρα μας είναι να στέλνει στους Ολυμπιακούς Αγώνες -το μοναδικό ελληνικό brand που διατηρεί αναλλοίωτη τη δύναμή του και σήμερα- αθλητές με ρατσιστικές αντιλήψεις. Πριν το θέμα πάρει μεγάλες διαστάσεις, η Ελλάδα γίνει διεθνής περίγελος και οι αθλητές μας αποδοκιμαστούν άσχημα στα στάδια και τους αγωνιστικούς χώρους των Ολυμπιακών του Λονδίνου, οι ελληνικές αρχές πρέπει να διασώσουν την τιμή της χώρας και το όνομα των Ολυμπιακών Αγώνων. Η κυρία Βούλα Παπαχρήστου πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Για το καλό της πατρίδας μας. (Στους δεξιούς την βγαίνεις από δεξιά.) 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ: ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ" ΣΧΟΛΙΟ!



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Α ΡΕ ΜΕΤΑΞΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ.

Έγραψε στο twitter η πρωταθλήτρια του τριπλούν, Βούλα Παπαχρήστου: «Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα... Τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!!». Και αμέσως τα ακροαριστερά σούργελα, οι ελληνόφωνοι απάτριδες της δημαρ απαίτησαν το εξής: ΔΗΜΑΡ σε ανακοίνωσή της καταδίκασε το tweet της Βούλας Παπαχρήστου, αναφέροντας: «Ρατσιστικό χιούμορ και "αστειάκια" που αφορούν ανθρώπινες ζωές δεν είναι ανεχτά από την ελληνική κοινωνία, δεν μπορούν να ευδοκιμούν στον ελληνικό αθλητισμό».

Και συνέχισε: «Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να ανακαλέσει τώρα την κυρία Βούλα Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Βλέποντας από την τηλεόραση τους Ολυμπιακούς Αγώνες ας κάνει όσα άθλια "αστεία" θέλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σίγουρα, όμως, δεν μπορεί να εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Λονδίνο».

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Θίχτηκε ο Άδωνις επειδή ο Κασιδιάρης τον αποκάλεσε εμμέσως "γλύφτη του Σαμαρά".


"Πλακώθηκαν" Άδωνις και Κασιδιάρης
Όχι στα χαστούκια αλλά στο twitter!(Στα χαστούκια θα τις έτρωγε ακόμα ο μπουμπούκος)
Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έγραψε στο twitter το εξής σχόλιο...
"Ας το βουλώσουν οι γλείφτες του Σαμαρά, που αλλάζουν κόμματα σαν τα πουκάμισα".
Αμέσως ο Μπουμπούκος - Ελλαδέμπορας Άδωνις δεν άφησε την πρόκληση να πέσει κάτω και ανταπάντησε ρίχνοντας την μ@λ@κια του:"Ο κ.Κασσιδιάρης χάνει την ψυχραιμία του πολύ εύκολα τελικά.Ας παει με τον φίλο του του ΠΆΜΕ και ας αφήσει την ΝΔ ήσυχη να κάνει την δουλειά"

Μουλάς βίασε κοριτσάκι , Πατέρας σκότωσε τις κόρες του , ξύλο στις γυναίκες κ.τ.λ... όλα αυτά στο Αφγανιστάν . Σύντομα και στην γειτονιά σας.



 Ένας αφγανός ιερωμένος συνελήφθη καθώς φέρεται ότι βίασε ένα κορίτσι στο βόρειο Αφγανιστάν τη δεύτερη ημέρα του Ραμαζανιού, όπως ανακοίνωσαν σήμερα αξιωματούχοι των υπηρεσιών ασφαλείας.
Ο μουλάς, που σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών είναι ο μαουλάβι Σάγεντ Άχμαντ, συνελήφθη το Σάββατο αφού οι κάτοικοι της πόλης Αϊμπάκ, στην επαρχία Σαμανγκάν, τον έπιασαν με το 10χρονο κορίτσι.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι το κορίτσι υποβάλλεται σε θεραπεία σε νοσοκομείο, ενώ η Ανεξάρτητη Επιτροπή του Αφγανιστάν για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (AIHRC) χαρακτήρισε το συμβάν «φοβερό».

Το θέμα Τσίπρα, απ’ όπου και να το πιάσεις… «βρωμάει»


 
Συνέντευξη του ανεξάρτητου Πατριώτη Γεωργίου Μεταξά στον "Μαύρο Κρίνο".
ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΕΔΩ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ. ΚΑΛΕΙΣΘΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΜΑΥΡΟ ΚΡΙΝΟ":http://mavroskrinos.blogspot.gr/2012/07/blog-post_23.html ΚΙ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΠΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΕΙΝΑΙ ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ, ΒΩΒΟΥ;;;ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ. ΙΣΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΡΚΕΙ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ;;; ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ;;;

- Τις τελευταίες ημέρες έφερες στο φως της δημοσιότητας κυρίως μέσω του διαδικτύου κάποια πρώτα συγκλονιστικά στοιχεία σχετικά με τις σχέσεις της οικογένειας Τσίπρα και την περιβόητη Ισραηλινή Mossad. Πες μας αν θέλεις κάποια παραπάνω στοιχεία για το θέμα αυτό.

Η Χρυσή Αυγή για την επάνοδο της "Δημοκρατίας", την προδοσία της Κύπρου ,την ομιλία Σαμαρά και την τρόικα


Για την επάνοδο της Δημοκρατίας και την προδοσία της Κύπρου
Η επάνοδος της δημοκρατίας στην Ελλάδα συνδέεται άρρηκτα με μία εθνική προδοσία, μία τεράστια εθνική απώλεια, τον διαμελισμό του Κυπριακού Ελληνισμού. Την ώρα που στην Αθήνα είχαμε πανηγυρισμούς, στο στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ καίγονταν Έλληνες από βόμβες ναπάλμ. Η Χρυσή Αυγή απαιτεί να ανοίξει επιτέλους ο φάκελος της Κύπρου και να αποδοθούν ευθύνες σε όσους προκάλεσαν αυτή την εθνική τραγωδία. Η συγκάλυψη των ενόχων είναι ένα έγκλημα που βαραίνει ολόκληρο το ελλαδικό πολιτικό σύστημα.

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλει την τρόικα
Η τρόικα μας απειλεί για 11,5 δισ . ευρώ, την ώρα που ο ελληνικός ορυκτός πλούτος παραμένει σκανδαλωδώς ανεκμετάλλευτος, εκατομμύρια νέοι Έλληνες είναι άνεργοι και η πρωτογενής μας παραγωγή έχει ισοπεδωθεί. Πρέπει πρωτίστως να πολεμηθεί η καταστροφική πολιτική των τοκογλύφων, που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στη διάλυση της χώρας.

H Χρυσή Αυγή για ομιλία Σαμαρά
Αντιγράφοντας την ατζέντα της Χρυσής Αυγής για λαθρομετανάστες, ΑΟΖ, ορυκτό πλούτο και κουκουλοφόρους, ο κ. Σαμαράς επιχειρεί να κερδίσει τις εντυπώσεις. Αυτό που βιώνουμε στην πράξη είναι μια κυβέρνηση υποταγής στους διεθνείς τοκογλύφους που δεν μπορεί να περιφρουρήσει την εθνική μας κυριαρχία και την κοινωνική ειρήνη.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΜΑΣΟΝΙΚΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2012. (ΒΙΝΤΕΟ).

ΙΔΟΥ ΤΑ "ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ" ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ




Το Παραπάνω κείμενο θα αποτελεί...υπόδειγμα έκθεσης για τα ελληνόπουλα της πέμπτης και της έκτης δημοτικού αν περάσει το νέο συστημα με τα...


5 φωνήεντα και τα 15 σύμφωνα που κάποιοι προωθούν και διαρρέουν ότι ήδη έχει εγκριθεί απο το  "Υπουργείο Παιδείας"... 


http://makeleio.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ Ο ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: Γιάννης Μηλιός : "Η Ελληνική επεκτατική πολιτική ευθύνεται για το Κυπριακό".



Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση προκαλούν οι απόψεις του στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, Γιάννη Μηλιού, για την τουρκική εισβολή του 1974. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο κ.Μηλιός αποδίδει την τουρκική εισβολή στην "ελληνική επεκτατική πολιτική στην Κύπρο" και τον "ελληνικό εθνικισμό", ενώ εγκαλεί τους "οικονομικά ευημερούντες" Ελληνοκυπρίους για την καταπίεση των Τουρκοκυπρίων.... Το κείμενο που συνυπογράφουν οι Νάσος Θεοδωρίδης (μέλος του Συνασπισμού), Σίσσυ Βωβού (μέλος της ΑΚΟΑ) και Γιάννης Μηλιός, μέλος της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και διευθυντής του περιοδικού ΘΕΣΕΙΣ, υπάρχει στην προσωπική σελίδα του τελευταίου.

Σε ανακοίνωση της η ΝΔ εξαπέλησε σφοδρή επίθεση εναντίον του συνεργάτη του κυρίου Τσίπρα, καλώντας τον ίδιο να απαντήσει αν ταυτίζεται με αυτές τις απόψεις. Μετά τον σάλο που προκλήθηκε ο Γ.Μηλιός επιχείρησε να απαντήσει κατηγορώντας την ΝΔ για μνημονιακή πολιτική, προσθέτοντας πως οι απόψεις του διαστρεβλώθηκαν (...) και ότι το κείμενο δημοσιεύτηκε προ 8ετίας. Απέφυγε ωστόσο να απαντήσει για την "ταμπακέρα", δηλαδή για τα όσα εξωφρενικά υποστηρίζει στο εν λόγω άρθρο....

Με τις απαράδεκτες απόψεις του κ.Μηλιού είχαμε ασχοληθεί και στο παρελθόν εδώ (βλ σχόλια εδώ). Ακολουθούν οι ανακοινώσεις και των δύο πλευρών, καθώς και το επίμαχο κείμενο για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του.

Κ. Παπούλιας: «Ο αγώνας για τη Δημοκρατία είναι συνεχής».



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Και για την μάσα Κάρολε συνεχής είναι ο αγώνας. 38 συναπτά έτη τρώτε, τρώτε, τρώτε και τελειωμό δεν έχετε. Δημοκράταροι..

«Ο αγώνας για τη Δημοκρατία είναι συνεχής», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, μετά την κατάθεση στεφάνου στον χώρο του πρώην στρατοπέδου του ΕΑΤ-ΕΣΑ, με την οποία τίμησε συμβολικά την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Το βρήκε το πρόβλημα ο Παπούλιας..."Κινδυνεύει η δημοκρατία από...το μίσος και το φασισμό".



σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΜΕ:
http://paspartoy.blogspot.gr/2012/05/blog-post_4369.html
http://paspartoy.blogspot.gr/2012/04/1000000.html
http://paspartoy.blogspot.gr/2011/07/blog-post_3327.html
και καλύτερο από όλα
ΠΑΠΟΥΛΙΑ: ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

Διαβάστε τώρα και την ανακοίνωσή του για την....αποκτάσταση της..."δημοκρατίας"
«Το χρέος μας απέναντι σε όλους εκείνους που αγωνίστηκαν εναντίον της δικτατορίας είναι βαρύ και διαρκές. Ό,τι και να πούμε είναι λίγο, ό,τι και να κάνουμε για να εκφράσουμε τον σεβασμό μας δεν αρκεί. Πολύ περισσότερο σήμερα που η Δημοκρατία μας αντιμετωπίζει σοβαρούς κινδύνους από την ιδεολογία του μίσους και του φασισμού. Παρ' όλες τις αδυναμίες που έχει δείξει ιστορικά η Δημοκρατία δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος διακυβέρνησης.

Η στάση ζωής των αντιστασιακών αποτελεί παράδειγμα για την ελληνική κοινωνία που δοκιμάζεται σκληρά, ειδικά για την νέα γενιά που πληρώνει μία κρίση στη δημιουργία της οποίας δεν είχε καμία συμμετοχή.

Τη σημερινή μέρα το βλέμμα μας στρέφεται στην ακρωτηριασμένη Κύπρο, που 38 χρόνια μετά την καταδικαστέα τουρκική εισβολή παραμένει διχοτομημένη. Δεν εγκαταλείπουμε την ελπίδα και την προσπάθεια. Καλούμε την Τουρκία να εγκαταλείψει την αδιαλλαξία της για να πέσει το τελευταίο τείχος στην Ευρώπη.

Η επέτειος για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας μας δίνει την ευκαιρία να σταθούμε μια στιγμή και να αναρωτηθούμε πως φθάσαμε μέχρι εδώ, γιατί η πορεία της μεταπολίτευσης ολοκληρώνεται με αυτό τον τραυματικό τρόπο, πως θα βγούμε από το τέλμα. Απαντήσεις υπάρχουν, αρκεί να αναζητηθούν, και ακόμη περισσότερο υπάρχει ανάγκη να δοθεί μία απάντηση συλλογική, οριστική και δίκαιη»

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ

ΙΔΟΥ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΑΡΑΒΙΚΗΣ - ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ


ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΑΡΑΒΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ  ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ .
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ . ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ,ΦΟΡΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ .
ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΤΗΣ ΑΡΑΒΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ;; ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ;;

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012