Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΣ ΚΑΙ Ο "ΚΙΤΣΟΣ" : OI ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟΙ - ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ- ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ.


ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΝΙΚΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜIΣΗ ΤΗΣ VODAFONE "ΚΙΤΣΟΣ".
Άλλη μια συνέντευξη Έλληνα ηθοποιού που υπερασπίζεται τους λαθρομετανάστες..Ο κίνδυνος να βρεθεί χωρίς δουλειά είναι μεγάλος και έτσι λέει και καμιά μ... να περνάει η ώρα...Ταυτόχρονα να δείξει όμως πως είναι και προοδευτικός.μιας και τα ροζ γατάκια που κάνουν κουμάντο στη showbiz κάτι τέτοιες συνεντεύξεις τις περνάνε από κόσκινο.

Από του Ψυρρή στο Βοτανικό μετακόμισε πρόσφατα ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος μίλησε στο Λοιπόν μεταξύ άλλων για το πρόβλημα των μεταναστών όπως αυτό έχει διαμορφωθεί τελευταία και κυρίως στο κέντρο της Αθήνας.

"Δεν με τρόμαζαν οι μετανάστες, είναι ακίνδυνοι.

Δεν είναι οι μετανάστες εγκληματίες, οι φτωχοί είναι" είπε χαρακτηριστικά και εξηγεί.

"Οι φτωχοί γιατί φτάνουν στην εξαθλίωση και φτιάχνουν μαφίες. 

Οι ληστές με τα καλάσνικοφ είναι κυρίως Έλληνες...

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ


Συνελήφθησαν, τo Σάββατο στην Κάτω Συνοικία Τρικάλων στην ορεινή Κορινθία, από αστυνομικούς του τμήματος Ξυλοκάστρου, ένας 38χρονος Βούλγαρος και μία 36χρονη ομοεθνής του, με την κατηγορία του εμπρησμού κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι δύο συλληφθέντες χθες το πρωί, στο 20ο χλμ της επαρχιακής οδού Ξυλοκάστρου - Τρικάλων, κατηγορούνται ότι προκάλεσαν πυρκαγιά σε αγροτική θαμνώδη περιοχή και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο.

'Αμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις,οι οποίες εντόπισαν το όχημα και τους συνέλαβαν, ενώ η προκληθείσα πυρκαγιά κατασβέστηκε από περιοίκους και διερχόμενους οδηγούς πριν προλάβει να επεκταθεί.

Στην κατοχή των δύο Βούλγαρων εμπρηστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο δοχεία με εύφλεκτο υγρό και ένας αναπτήρας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

iefimerida

ΔΙΕΡΕΥΣΕ Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΔΡΑΚΟΥ .ΟΛΗ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ


ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Παρά τις προσπάθειες της Αστυνομίας να μην γίνει γνωστό στο πανελλήνιο το πρόσωπο του «δράκου της Πάρου», ο οποίος χτύπησε με πέτρα τη 15χρονη Μυρτώ, τελικά η φωτογραφία διέρρευσε και κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου.

Την φωτογραφία εξασφάλισε για το «Πρώτο Θέμα» ο δημοσιογράφος Φρίξος Δρακοντίδης, ο οποίος κατάφερε να απαθανατίσει τον πακιστανικής καταγωγής δράστη ο οποίος κρατείται πλέον στις φυλακές Αυλώνα.
Διαβάστε το πιο σοκαριστικό απόσπασμα από την κτηνωδία του Πακιστανού βιαστή, χωρίς περικοπές:

Η Χρυσή Αυγή για ξεπούλημα ΕΛΤΑ και ΕΛΒΟ ,για τους Αλβανούς δολοφόνους της Πάρου και για την φυγή Ελλήνων στο εξωτερικό.



Όχι στο ξεπούλημα ΕΛΤΑ και ΕΛΒΟ
Από δύο νευραλγικούς τομείς, που σχετίζονται με την επικοινωνία και τις μεταφορές, ξεκινά το πάρτι του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας. Εταιρείες άλλοτε βιώσιμες και κερδοφόρες σήμερα χαρίζονται σε ξένους επενδυτές. Κύριος στόχος της συγκυβέρνησης είναι να εκχωρηθεί στους τοκογλύφους το σύνολο του εθνικού μας πλούτου.

Αλβανοί οι δολοφόνοι της Πάρου
Άλλος ένας Έλληνας δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από αλβανούς. Το κράτος στέκει απαθές απέναντι στους λαθρομετανάστες που έχουν μετατρέψει τη χώρα σε ζούγκλα. Να αλλάξει άμεσα το νομικό πλαίσιο και να αντιμετωπιστούν με σκληρά κατασταλτικά και σωφρονιστικά μέτρα οι εισαγόμενοι εγκληματίες.

Ανεργία, δημεύσεις κατοικιών και φυγή Ελλήνων στο εξωτερικό
Τα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα, οι  δημεύσεις κατοικιών και η ανεργία θα επιφέρουν την οριστική διάλυση του κοινωνικού μας ιστού και τη μαζική φυγή της ελληνικής νεολαίας στο εξωτερικό. Αντί να διώχνουμε τους Έλληνες πρέπει άμεσα να διώξουμε τους λαθρομετανάστες από τη χώρα, ώστε να απελευθερωθούν εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας και να ανασάνει η ελληνική κοινωνία.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Ω...ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ .ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ.


Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ...
Απο protothema

Τα μυστικά του κλεμμένου Opel Corsa, που χρησιμοποίησε το άγριο κουαρτέτο στη ληστρική επιδρομή της Alpha Bank Νάουσας, προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν οι αρχές. Το όχημα που είχε κλαπεί από γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων στην Αθήνα και οι κλεμμένες πινακίδες που του «φόρεσαν» οι δράστες και ανήκουν σε Opel Astra, εξετάζεται εξονυχιστικά από τους ειδικούς των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να εντοπιστούν στοιχεία αλλά και ίχνη DNA των ληστών που οι μέχρι στιγμής έρευνες δείχνουν πως είναι Αλβανοί. Στο συμπέρασμα αυτό οδηγούνται από το γεγονός ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές και μάλιστα σε περίπτωση ληστείας το Νοέμβριο του 2010 στο κατάστημα Practicer στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ένα άγριο σκηνικό με δράστες δύο Αλβανούς, μια κινηματογραφική καταδίωξη και τρεις τραυματίες. Ειδικότερα, το βράδυ της 10ης Νοεμβρίου, δύο Αλβανοί χρησιμοποιώντας το κλεμμένο αυτοκίνητο πήγαν στο Praktiker του Ελληνικού, στο πάρκινγκ επιτέθηκαν σε έναν πελάτη και του άρπαξαν άρπαξαν 800 ευρώ που είχε πάνω του.
Ο ένας από αυτούς πήρε και το αυτοκίνητο του και διέφυγαν τα δύο αυτοκίνητα. Ακολούθησε καταδίωξη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Ο ένας ληστής με το κλεμμένο αυτοκίνητο κατάφερε να διαφύγει.

ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ ΓΙΑΤΙ ...ΔΙΑΣΥΡΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ!!!

ΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ  ΨΕΥΤΟΣΚΟΥΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ 12 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ 
Aπο protothema.

Προειδοποιούν για διασυρμό της χώρας
Να σταματήσει η επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» ζητούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Δώδεκα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με κοινή δήλωσή τους καταγγέλλουν την κυβέρνηση για την αστυνομική επιχείρηση «Ξένιος Δίας», ενώ επικαλούνται τοποθετήσεις διεθνών οργανώσεων που ζητούν να σταματήσει η εν λόγω επιχείρηση τονίζοντας ότι παραβιάζονται από την κυβέρνηση οι διεθνείς συμβάσεις.

Σύμφωνα τη δήλωση των βουλευτών, «χιλιάδες άνθρωποι έχουν προσαχθεί στο σωρό, εκατοντάδες στοιβάζονται σε άθλιες συνθήκες και σε ακατάλληλους χώρους, ενώ υπάρχουν καταγγελίες ότι πολλοί από τους προσαχθέντες έχουν υποστεί ξυλοδαρμό και την ίδια στιγμή, η ΕΛ.ΑΣ δεν έχει δώσει κανένα στοιχείο για τους κρατούμενους που, βάσει συμβάσεων, δικαιούνται διεθνή προστασία».

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

ΟΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΔΡΑΚΟ;


Χοντρό παιχνίδι με το Πακιστανικό ορκ..Οι ακροαριστεροί παίζουν τα ρέστα τους..Πληροφορίες αναφέρουν πως θα του στείλουν δικό τους δικηγόρο!!!
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το Ορκ από το Πακισταν θα αλλάξει τις επόμενες μέρες τη συνήγορο υπεράσπισής του, Αλέκα Δήμου, η οποία διορίστηκε εξ επαγγέλματος από τον ανακριτή, με σκοπό να αναλάβει γνωστή αριστερή δικηγόρος που έχει εμμονή να αναλαμβάνει όλων των ειδών τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ...

eglimatikotita.gr

"ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΤΟ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ.


Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 26χρονος Πακιστανός που οδηγήθηκε το μεσημέρι στην Εισαγγελία για απόπειρα βιασμού νεαρής Βρετανίδας στα Μάλια.
Σύμφωνα με καταγγελία της 20χρονης από την Μ. Βρετανία, κατά το χρόνο που διερχόταν από απομονωμένο σημείο στη παραλία στα Μάλια του Δήμου Χερσονήσου, και ενώ σταμάτησε για να ζητήσει οδηγίες από τον νεαρό για το πώς θα «βγει» στο δρόμο για το ξενοδοχείο που διέμενε, ο 26χρονος την πλησίασε επικίνδυνα θωπεύοντας διάφορα σημεία του σώματός της.
Τότε η νεαρή Βρετανίδα, σύμφωνα πάντα με τα όσα ισχυρίζεται, άρχισε να τρέχει μακριά από τον Πακιστανό.
Τη στιγμή εκείνη από την περιοχή περνούσαν αστυνομικοί του ΤΑΕ Ηρακλείου που ενεργούσαν περιπολία, είδαν την 20χρονη να φεύγει τρέχοντας, πλησίασαν στο σημείο, ενημερώθηκαν για το συμβάν από τη βρετανίδα και προχώρησαν στη σύλληψη του νεαρού.
Ενώπιον του εισαγγελέα ο 26χρονος ισχυρίστηκε ότι η 20χρονη παρεξήγησε τις κινήσεις και τις προθέσεις του καθώς δεν την πλησίασε με σκοπό να τη βιάσει, αλλά μι φιλική διάθεση.
Ο 26χρονος που διαμένει στην Ιεράπετρα θα πρέπει να εμφανίζεται δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

ΛΑΘΡΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΖΑΜΙ ΤΟΥΣ.(ΒΙΝΤΕΟ)


Αναπαράγουμε την είδηση ,με πάσα επιφύλαξη ,απο το γνωστό λαθρολάγνο σαιτ newsit του Ευαγγελάτου:
Όλα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης σε ιδιωτικό χώρο που έχει παραχωρηθεί(??) σε μουσουλμάνους της περιοχής.
Ήταν 10:00 το βράδυ όταν μέλη της Χρυσής Αυγής πέταξαν καπνογόνα σε ιδιωτικό χώρο, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας και Αιτωλικού στον Πειραιά.
Περίπου 15-20 άτομα με μαύρες μπλούζες και διακριτικά της Χρυσής Αυγής, όπως υποστηρίζουν αυτόπτες μάρτυρες, πέταξαν τέσσερα με πέντε δακρυγόνα στην είσοδο του υπόγειου.
Εκείνη την ώρα βρίσκονταν μέσα τέσσερις Πακιστανοί. Ο ένας ανέβηκε τα σκαλιά και μόλις πήγε να βγει έξω, κάποιος από τους επιτιθέμενους τον χτύπησε με τις γροθιές του, ρίχνοντας τον από τις σκάλες.
Για καλή τύχη των Πακιστανών, κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την αστυνομία και οι Χρυσαυγίτες έφυγαν πριν φτάσουν οι πρώτες μηχανές της ΔΙΑΣ.
Ο συγκεκριμένος χώρος έχει παραχωρηθεί στους μουσουλμάνους της περιοχής ως τόπος λατρείας.
Το αυτοσχέδιο τζαμί βρίσκεται τουλάχιστον ένα χρόνο στην οδό Αγίας Σοφίας . Έχει ξαναγίνει στόχος επίθεσης, όταν άγνωστοι είχαν σπάσει το τζάμι της εισόδου με πέτρες.
Αυτές τις μέρες, οι μουσουλμάνοι γιορτάζουν το ραμαζάνι
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΤ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΥ ΤΗΣ Χ.Α ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΔΡΑΚΟ(ΒΙΝΤΕΟ)



ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΑΞΙΤΖΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΑΠΟ ΛΗΣΤΕΣ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ.(ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ;;)

ΕΝΑ ΝΕΟ ΘΥΜΑ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΩΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΧΩΡΑ.
Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΕΙΧΑΝ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΤΡΑΠΕΖΑ.
Απο newsit
Μια δολοφονία εν ψυχρώ σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Νάουσας συγκλονίζει την Πάρο, που ζει μια ακόμη τραγωδία μετά τη φρικιαστική επίθεση από 19χρονο Πακιστανό στη 15χρονη Μυρτώ, στη Χρυσή Ακτή.

Τα όσα εκτυλίχθηκαν νωρίς το πρωί της Παρασκευής έξω από το υποκατάστημα της Alpha Bank στη Νάουσα της Πάρου συγκλονίζουν την κοινή γνώμη. Ένας πολίτης έπεσε νεκρός γιατί με αυτοθυσία άκουσε τις εκκλήσεις υπαλλήλων της τράπεζας και έτρεξε πεζός να κυνηγήσει τους ληστές.

Ήταν τρεις (ο τέταρτος τους περίμενε στο αυτοκίνητο για να διαφύγουν) και ήταν ένας. Αλλά δε δίστασαν να τον δολοφονήσουν εν ψυχρώ.

Οι "αγωνιστές" της λαϊκής εξέγερσης - σύμφωνα με τους αμερικανοτσολιάδες του σύριζα- και τα φρικώδη έργα τους.

Συρία, πόλη της Homs: Θύμα απαγωγής για δύο μήνες και πολλαπλών βιασμών από τους ισλαμοφασίστες μισθοφόρους των Αμερικάνων
Μία ιστορία που ΟΛΟΙ θα θελήσουν να ξεχάσουν.
Το κορίτσι είναι 17 ετών… έπεσε θύμα απαγωγής για δύο μήνες από την Al Farouq Brigades, από τον "Ελεύθερο συριακό στρατό" δηλαδή… τους μισθοφόρους των ΗΠΑ.
Βιαζόταν δέκα φορές περίπου καθημερινά. Έχει καταστραφεί και ψυχικά και σωματικά. Περισσότερα ντρέπομαι να γράψω…
ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ" ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ. ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ; ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ; ΓΙΑΤΙ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ"; 

ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ: Πακιστανός επιχείρησε να βιάσει τουρίστρια σε παραλία της Χερσονήσου.



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΜΕΤΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΗΣ.

Απόπειρα βιασμού με δράστη νεαρό Πακιστανό που φέρεται να επιτέθηκε σε Βρετανίδα τουρίστρια, σημειώθηκε στη Χερσόνησο της Κρήτης. Ο Πακιστανός συνελήφθη και αναμένεται να απολογηθεί σήμερα, καθώς σε βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού.

Σύμφωνα με την καταγγελία της Βρετανίδας, ο αλλοδαπός της επιτέθηκε σε παραλία της Χερσονήσου. Η κοπέλα αντέδρασε με όλες τις δυνάμεις της και κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του.

Έτρεξε στον παραλιακό δρόμο της Χερσονήσου και ζήτησε βοήθεια από αστυνομικούς που περιπολούσαν, οι οποίοι και συνέλαβαν τον Πακιστανό.

Πηγή: Cretalive.gr

ΠΑΡΟΣ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ: ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ: ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ ΤΗΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ ΤΗΝ "ΚΑΘΑΡΗ".



Κάποιοι προφανώς δεν έχουν καταλάβει. Το βάθος της υπόθεσης της Πάρου. Μέσα από μια τυχαία(;) και παράλληλα τραγική ιστορία αποκαλύπτεται η φοβερή διαπλοκή που επικρατεί όχι μόνον στο νησί αλλά και σε όλο το φάσμα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής των Κυκλάδων. Το διαπιστώσαμε διαμένοντας δύο δεκαήμερα στην φωλιά της διαφθοράς. Γιατί το μεγάλο ζητούμενο στο ρεπορτάζ δεν είναι εαν φορούσε ή όχι μάσκα ο λαθροφονιάς. Το θέμα είναι ποιος εμπνέεται κάθε φορά και φοράει μάσκες στα συνεχή εγκλήματα στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Η Πάρος(και όχι μόνον αυτή)αποτελεί διαμετακομιστικό σταθμό εμπορίας, διακίνησης και "μοιράσματος" της "καθαρής". Τα μεγάλα σαλόνια διοχετεύονται κόκα από αλλοδαπούς. Αυτοί είναι τα βαποράκια και όσοι κρύβονται από πίσω τους, οι μεγαλονονοί. Ο Πακιστανός κατά τις πληροφορίες μας, έπαιζε έναν ανάλογο ενδιάμεσο ρόλο και ας βγει η δικηγόρος του(εαν τολμάει)να το διαψεύσει. Κάποιοι προσπαθούν να μαςπείσουν ότι το δικαστήριο την υποχρέωσε να αναλάβει την υπεράσπιση του φονιά. Γιατί για μας φονιάς είναι. Και έτσι να είναι η κ.Δήμου διαφεντεύει δικηγορικά τις πολύ "περίεργες" υποθέσεις που αφορούν ύποπτες ιστορίες.

Σε ποια σαλονάτα ακίνητα γνωστών ιδιοκτητών, μπαινόβγαινε η "κυρία" Αχμετ; Με ποιες ζαρντιέρες κυκλοφορούσε και τι "υπερωρίες" έκανε πληρώνοντας σε "είδος;

Ο ΗΡΩΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΣΑΝΤ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΑΠΗ ΟΜΠΑΜΑ.



Ένας διοικητής του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (ΕΣΣ) δήλωσε σήμερα ότι οι δυνάμεις των ανταρτών προχώρησαν σε «μερική αποχώρηση» από τμήματα της πόλης Χαλέπι, όπου συνεχίζονται οι μαζικές επιχειρήσεις του στρατού.

 Το Συριακό Παρατηρητήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, μια μη κυβερνητική οργάνωση που εδρεύει στη Βρετανία, ανέφερε ότι πάνω από 170 άνθρωποι σκοτώθηκαν χθες στη Συρία, ανάμεσά τους 33 πολίτες στο Χαλέπι. Σύμφωνα με την ίδια ΜΚΟ, την Τρίτη σκοτώθηκαν πάνω από 240 άνθρωποι σε όλη τη χώρα.

Στο μεταξύ, πάνω από 2.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τη Συρία για να σωθούν από την κλιμακούμενη βία προσφεύγοντας στη γειτονική Τουρκία τις τελευταίες δύο ημέρες, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των Σύρων οι οποίοι βρίσκονται στο τουρκικό έδαφος να ξεπεράσει τους 50.000, ανακοίνωσαν οι τουρκικές αρχές σήμερα.

Ο ρυθμός της ροής των προσφύγων έχει ενταθεί και υπάρχουν φόβοι πως μπορεί να σημειωθεί μαζική έξοδος από το Χαλέπι, την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στη Συρία, όπου συνεχίζονται οι σφοδρές μάχες ανάμεσα στις δυνάμεις της κυβέρνησης του Μπασάρ αλ Άσαντ και τους αντάρτες.

Σύμφωνα με την κρατική υπηρεσία αντιμετώπισης καταστροφών και εκτάκτων καταστάσεων της Τουρκίας, πλέον σήμερα βρίσκονται στη χώρα 50.227 Σύροι, αφού 2.219 άνθρωποι πέρασαν τα σύνορα το διήμερο της 8ης και της 9ης Αυγούστου.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟ.ΠΟ


Σύζυγος αστυνομικού που υπηρετεί στην Κόνιτσα, στην Ήπειρο, περιγράφει την αγωνία που πέρασαν από την στιγμή που το υπουργείο αποφάσισε να αποσπάσει αστυνομικούς και από την ακριτική περιοχή τους για τον Έβρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ

 «Αρκετές  ημέρες τώρα υπάρχει μια αναταραχή στην μικρή κοινωνία της Κόνιτσας. Όπως συνέβη σε όλη την περιφέρεια της Hπείρου με την αποστολή αστυνομικής δύναμης στον Έβρο, έτσι και στην περιοχή της Κόνιτσας 60 αστυνομικοί κλήθηκαν μέσα σε τρεις ημέρες να ετοιμαστούν για την 2μηνη εγκατάσταση τους στην περιοχή του Έβρου.

Ως σύζυγος αστυνομικού έζησα αυτές τις ημέρες όλη την αγωνία των αστυνομικών και των οικογενειών τους. Δεν μας πείραξε εμάς τα γυναικόπαιδα που θα φύγουν οι άντρες μας, ούτε που έπρεπε 3 ημέρες τώρα να...φέρουμε τα πάνω κάτω να ταχτοποιήσουμε δουλείες σπιτιού 2 μηνών και ακόμα να αφήσουμε κάποιες τις δουλείες μας στην Κόνιτσα ή στα Γιάννενα, που όπως όλοι γνωρίζουμε αυτή την εποχή είναι δυσεύρετες.

Έτσι είναι το επάγγελμα του αστυνομικού θα πουν κάποιοι και συμφωνούμε όλοι σε αυτό.

Ο αστυνομικός είναι μάχιμος πάντα και όπου υπάρχει ανάγκη ξέρουμε ότι πρέπει να είναι εκεί, όμως κύριοι υπουργοί δεν σκεφτήκατε ένα σημαντικό πράγμα παίρνοντας την απόφαση αυτή, ότι πίσω φεύγοντας αυτοί οι αστυνομικοί, τι αφήνετε;

10 άτομα να καλύψουν τι;

"Σαρώνει" η φυματίωση και η υπατίτιδα τους κρατούμενους λαθρομετανάστες στην Κομοτηνή.


ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ!!!
Απο newsbomb
Ιδιαιτέρως ανησυχητικά είναι τα κρούσματα φυματίωσης και ηπατίτιδας τα οποία έκαναν την εμφάνιση τους σε μετανάστες που φυλάσσονται στην Αστυνομική Σχολή Κομοτηνής. Καθημερινά, άλλωστε, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέρουν περιστατικά στο Νοσοκομείο της Κομοτηνής.
Την ίδια στιγμή ασθένειες έκαναν την εμφάνιση τους και στους κρατούμενους μετανάστες της Αστυνομικής Σχολής Ξάνθης, όπου κρούσματα μολυσματικών ασθενειών, όχι σοβαρών, παρουσιάστηκαν τις τελευταίες ημέρες με μετανάστες να μεταφέρονται στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης με τη συνοδεία αστυνομικών.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Περιφέρεια ΑΜΘ, με θέμα τα κέντρα υποδοχής μεταναστών, και στην οποία συμμετείχαν φορείς της περιοχής τέθηκε και το ζήτημα της υγιεινής των χώρων όπου φυλάσσονται οι λαθρομετανάστες.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΡΟΣ ΕΛ.ΑΣ : ΜΑΖΕΨΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.



ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΞΥΠΝΑΝΕ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ "ΑΡΧΟΝΤΕΣ". 
Απο newsbomb.gr
Ο κ. Παναγιώτης Νίκας, απέστειλε αίτημα στον εισαγγελέα, τον αστυνομικό διευθυντή Πελοποννήσου και τον αστυνομικό διευθυντή Μεσσηνίας, με το οποίο ζητά να φύγουν οι μετανάστες, αφού δημιουργούν προβλήματα ασφαλείας:
«Στην περιφέρεια του Δήμου Καλαμάτας είναι κοινή η διαπίστωση του γεγονότος της συνάθροισης και εγκατάστασης λαθρομεταναστών σε κοινόχρηστους χώρους αλλά και σε ιδιωτικούς (π.χ. εγκαταλελειμμένα κτίρια), με αποτέλεσμα να δημιουργούνται έντονα προβλήματα ασφάλειας και δημόσιας υγείας, τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες της πόλης μας.
Στον περιβάλλοντα χώρο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Καλαμάτας, του Μηχανοστασίου Καλαμάτας, αλλά και στον χώρο του Δημοτικού πάρκου Ο.Σ.Ε., έχει διαπιστωθεί η συχνή παρουσία λαθρομεταναστών, οι οποίοι χρησιμοποιούν τους υπαίθριους ή στεγασμένους χώρους ως αφοδευτήριο.
Πολλές φορές μάλιστα, επιδεικνύουν επιθετική συμπεριφορά στους υπαλλήλους του δήμου που ελέγχουν τους χώρους αυτούς».
Τέλος, ο δήμαρχος σημειώνει πως «το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης και των προβλημάτων που δημιουργούνται από αυτήν πρέπει να αντιμετωπιστεί με ρεαλισμό και αποφασιστικότητα και προς την κατεύθυνση αυτή παρακαλούμε για τις άμεσες δικές σας ενέργειες».

ΑΝΤΙΔΡΑ Η "ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ" ΣΤΗΝ ΣΚΟΥΠΑ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.


ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΩΝ "ΠΑΡΑΤΥΠΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ" ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙ. (ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΖΟΥΣΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ)

Απο newsbomb
Σε ανακοίνωσή της, η Διεθνής Αμνηστία τονίζει πως «Οι ελληνικές αρχές πρέπει να σταματήσουν τη μαζική καταστολή των «παράτυπων μεταναστών» από την αστυνομία και να επιτρέψουν αποτελεσματική πρόσβαση στις διαδικασίες ασύλου σε αυτούς που χρήζουν διεθνούς προστασίας».


Σύμφωνα με την οργάνωση, περισσότεροι από 7.500 αλλοδαποί προσήχθησαν στην Αθήνα από την περασμένη Πέμπτη. Επικαλούμενη στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας, η Διεθνής Αμνηστία, υπογραμμίζει ότι περίπου 2.000 από αυτούς που συγκεντρώθηκαν βρέθηκαν χωρίς χαρτιά και τέθηκαν υπό διοικητική κράτηση.

«Ενώ η Ελλάδα έχει το δικαίωμα να ελέγχει την μετανάστευση, δεν έχει το δικαίωμα να αντιμετωπίζει τους ανθρώπους στο δρόμο σαν εγκληματίες μόνο εξαιτίας του χρώματος του δέρματός τους»

ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΕ Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.


ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΤΑ "ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ" ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΠΕΤΡΑΚΙ ;;
EINAI ΦΑΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΣΟΥ.
Απο iefimerida.gr:
Αιχμές για στοχοποίησή του από τη Χρυσή Αυγή, στην οποία αναφέρεται ευθέως, αφήνει ο συγγραφέας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, καλώντας τα «Χρυσαύγουλα», όπως τα αποκαλεί, να στείλουν «κανένα από τα βλαμμένα σας και στους υπόλοιπους 70» βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Με αφορμή τη σύλληψη του 21χρονου - ή 19χρονου κατά τη δική του ομολογία – Πακιστανού της Πάρου, ο Πέτρος Τατσόπουλος έγραψε στο Facebook,

«Για κάθε έγκλημα που θα διαπράττει οιοσδήποτε αλλοδαπός -παράνομος ή νόμιμος- θα εγκαλείται εφεξής ο ΣΥΡΙΖΑ ως ηθικός αυτουργός. Cool.Γιατί όμως είστε τόσο σφιχτοχέρηδες, ρε παιδιά?

Γιατί δεν προσάπτετε στον ΣΥΡΙΖΑ και τα εγκλήματα των ημεδαπών? Και μια θερμή παράκληση προς τα αγαπημένα μου Χρυσαύγουλα: 71 βουλευτές διαθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, ζωή να 'χουν.

Μην με κακομαθαίνετε. Στείλτε κανένα από τα βλαμμένα σας και στους υπόλοιπους 70».

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΠΕΡΕΣ.



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΑΛΗΘΕΙΑ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ" ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΠΟΥ ΣΦΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΣΦΑΓΕΑ; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ;

Προ τεσσάρων μόλις ημερών, δημοσιεύτηκε η… είδηση ότι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Τσίπρας, φεύγει για… διακοπές στην Κρήτη (κάποιοι επιμένουν ότι μιμείται τον αλήστου πολιτικής μνήμης Ανδρέα Παπανδρέου…), συν γυναιξί και τέκνοις. Μάλιστα, οι κουτσομπολίστικες στήλες των διαφόρων blog δημοσίευσαν και ορισμένες φωτογραφίες από τις αμέριμνες στιγμές της οικογένειας Τσίπρα.

Ωστόσο, δεν πρόλαβε καλά-καλά να πάει στην Κρήτη και την Τετάρτη επέστρεψε στην τσιμεντούπολη! Ποιος ο λόγος που χάλασε τις διακοπές του και μάλιστα υπό συνθήκες καύσωνα 43 βαθμών Κελσίου; Μα για να συναντηθεί με τον πρόεδρο του σιωνιστικού Ισραήλ, Σιμόν Πέρες! Μπορούσε να χάσει τέτοιο… κελεπούρι; Μάλιστα, η συνάντηση δεν έγινε σε «ουδέτερο» έδαφος, αλλά στο ξενοδοχείο που διαμένει ο Πέρες. Δηλαδή, ο «πολύς» Τσίπρας πήγε στον Πέρες!

Όπως πληροφορούμαστε, η συνάντηση κράτησε μία ολόκληρη ώρα, γεγονός που σημαίνει πως δεν ήταν καθόλου «εθιμοτυπικού» χαρακτήρα, αλλά ουσιαστικού. Ωστόσο, ποτέ δεν θα μάθουμε –έστω μέσες-άκρες- τι ειπώθηκε στη συνάντηση, καθώς ο… Τσε Τσίπρας δεν έκανε δηλώσεις εξερχόμενος του ξενοδοχείου. Επίσης, δεν υπάρχουν φωτογραφίες από την συνάντηση. Προφανώς, γιατί μια φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις και ο αρχισυνασπισμένος δε θέλει να υπάρχουν φωτογραφικά ντοκουμέντα από τις περίεργες συναναστροφές του… Καθόλου «περίεργες» για μας που ξέρουμε τι ρόλο παίζει ο καθένας…

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ.



Μέχρι να παραιτηθεί ο πασόκος δήμαρχος του νησιού που έκανε λόγο για ατύχημα, μέχρι να ξηλωθούν ΟΛΟΙ οι ΜΠΑΤΣΟΙ της Πάρου που επίσης έκαναν λόγο για ατύχημα και καθυστέρησαν κατά αυτόν τον τρόπο την διεξαγωγή των ερευνών και μέχρι να δοθεί στην δημοσιότητα η φωτογραφία του κτήνους από το Πακιστάν ουδείς Έλληνας επισκέπτης στην Πάρο. Όταν οι κάτοικοι της πιέσουν πρόσωπα και καταστάσεις ώστε να ικανοποιηθούν τα τρία αυτά αιτήματα, αιτήματα της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων και Ελληνίδων, τότε και μόνο τότε ξανά να δουν Έλληνες επισκέπτες στο νησί τους. Έως τότε ας χαριετίζονται με τους αλλοδαπούς επιβήτορες της πλουτοκρατίας και τους αριστερούς κοκαινομανείς.

Αλέξανδρος Θεοδωρίδης

ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ;



Αντωνάκη Σαμαρά άλλα έλεγες προεκλογικώς. Αντί να βγάζεις κουκούλες εσύ βάζεις. Ποιός είναι ο πραγματικός πρωθυπουργός Αντωνάκη; Ο Τσίπρας, ο Κουβέλης, ο Ρουπακιώτης ή εσύ; Τί φοβάσαι αλλά κυρίως τι φοβούνται οι ελληνόφωνοι ακροαριστεροί γραικύλοι Αντωνάκη και δεν είδαμε το αγγελικό προσωπάκι του κτήνους από το Πακιστάν;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ, ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ!



ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΑΛΗΤΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΪΖΕ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ 15ΧΡΟΝΗ!


Ο Πακιστανός Αχμέτ Βακάς (ή Κουαγκάζ ή Γκαζάν ή Χαγκάζ) που δεν γράφεται ή δεν λέγεται το όνομα και το επίθετο του στα ΜΜΕ, εργαζότανε παράνομα στο «Πάρος Μπλε Δελφίνι», Blue Dolpin Paros, στη Νέα Χρυσή Ακτή (Τσερδάκια) Πάρος ως αχθοφόρος εργάτης χειρώνακτας παράνομα, χωρίς ένσημα, χωρίς βιβλιάριο υγείας που απαιτείται για ειδικότητες τουριστικών επαγγελμάτων, χωρίς 8ώρο, χωρίς να τον έχει δηλωμένο στην εφορία. Στις 23 Ιουλίου 2012, ΒΙΑΣΕ και ΧΤΥΠΗΣΕ και ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ και ΛΗΣΤΕΥΣΕ ανήλικη Ελληνίδα 15 ετών. Ο ιδιοκτήτης Πέτρος Μασούρας του Blue Dolpin Paros, δήλωσε: « θα μπορούσε να γλιστρήσει στα βράχια και να έπαθε ότι έπαθε το θύμα… » 
Δέστε φάτσα 39 ετών στις φωτογραφίες στο FACEBOOK: Vegas Maras
 
 
 
ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ ΚΑΙ...ΤΟ HELLAS-ORTHODOXY, ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!
Μιας και πλέον η Αστυνομία τον...γνωρίζει, περιμένουμε να εφαρμόσει το Νόμο για παράνομη απασχόληση παράνομου αλλοδαπού...!
 

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 15ΧΡΟΝΗ ΜΥΡΤΩ!



Λαμβάνουμε πολλά μηνύματα τις τελευταίες ημέρες με αίτημα να οργανωθεί πορεία για την 15χρονη Μυρτώ. Δυστυχώς, δεν είμαστε σε θέση να αναλάβουμε μία τέτοια πρωτοβουλία και να την φέρουμε σε επιτυχές πέρας. Για αυτό τον λόγο καλούμε τις πατριωτικές οργανώσεις και κόμματα να αναλάβουν πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση. Προτείνουμε ως τελική κατάληξη η πορεία να έχει τα γραφεία του σύριζα στην Αθήνα. Γιατί οι ηθικοί αυτουργοί, οι προστάτες του κάθε αλλοδαπού βιαστή και δολοφόνου, βρίσκονται εκεί.

ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ... ΟΡΓΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ!



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ "ΚΥΡΙΟ". ΗΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΘΙΑΣΟΥ ΤΩΝ 300 ΤΗΣ ΥΠΑΤΙΑΣ; ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Την απαίτηση να αποδοκιμάσουν δημόσια οι Υπουργοί Ναυτιλίας και Δημόσιας Τάξης την επίθεση των μελών της Χρυσής Αυγής μέσα στο πλοίο που μετέφερε τον Πακιστανό ζητά με δήλωση του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας.

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση:

«Προκαλεί οργή η χτεσινή, προπαγανδιστικής εκμετάλλευσης του ανθρώπινου πόνου και της λαϊκής ευαισθησίας,  ανενόχλητη εισβολή μερικών δεκάδων χρυσαυγιτών στο πλοίο και η επίθεση στην αστυνομική κλούβα που μετέφερε τον κατηγορούμενο για την πολλαπλή κακοποίηση της 15χρονης. Ο αποτροπιασμός για το έγκλημα της Πάρου δεν είναι δυνατό να αποτελέσει αφορμή για τη διάχυση της ρατσιστικής μισαλλοδοξίας, και, πολύ περισσότερο, για τον πολλαπλασιασμό αγελαίων φαινομένων αυτοδικίας, στα οποία μάλιστα πρωταγωνιστούν κρανοφόροι με στολές παραλλαγής.

Απαιτούμε από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου και το Αρχηγείο ΛΣ – ΕΑ όπως και από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη να αποδοκιμάσουν δημόσια το συμβάν και να ελέγξουν τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό καθώς και τις ενδεχόμενες ευθύνες όπου και αν αυτές υπάρχουν.

Εικόνες σαν αυτές που είδαν χτες έλληνες και ξένοι τουρίστες, οι οποίες διασύρουν πράγματι διεθνώς τη χώρα και δικαίως κινητοποιούν διεθνείς οργανισμούς εναντίον μας, δεν θα μπορούσαν να εξελιχθούν χωρίς την ανοχή της ελληνικής κυβέρνησης και των κρατικών Υπηρεσιών.
Η τρικομματική κυβέρνηση, και ειδικά οι συναρμόδιοι Υπουργοί Ναυτιλίας και Δημόσιας Τάξης δεν μπορούν να ολιγωρούν. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι ένα στρατιωτικά οργανωμένο ακροδεξιό κόμμα μειοψηφίας στη Βουλή δεν ελέγχει τα Υπουργεία τα οποία εποπτεύουν ο κ. Μουσουρούλης και ο κ. Δένδιας. Ότι αυτό δεν ισχύει, οφείλουν και να το αποδεικνύουν».

ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ

ΠΑΡΟΣ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ: ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ: ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΤΗΣ ΚΟΚΑΣ ΣΤΟ "ΒΑΠΟΡΑΚΙ" ΤΩΝ "ΚΟΣΜΙΚΩΝ". Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ.



Εδώ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ξέρετε ότι μας αρέσει να λέμε μόνον την αλήθεια. Τίποτα άλλο δεν έχει πια νόημα για μας. Το ερώτημα λοιπόν που υπάρχει στα χείλη εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων είναι τι συμβαίνει στην Πάρο. Στα ερωτήματα εμείς θα απαντήσουμε με ρεπορταζ γιατί δεν είμαστε μάντεις. Ούτε μπορούμε να σκαλίζουμε την προσωπική ζωή του καθενός. Ας το κάνουν οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι οι οποίοι και πολλοί είναι και πολλά έχουν κάνει. Για όλα αυτά είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα δώσουν λόγο στα παιδιά τους.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν το πρώτο μέρος της ιστορίας μας με έναν αραχνιασμένο φάκελο του 2001. 11 χρόνια πριν.

ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΚΟΤΕΡΟ

"Συντονισμένες έρευνες ανδρών του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) και αξιωματικών της Αστυνομίας αλλά και της Διεύθυνσης Επιθεώρησης του υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας, σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας και τις παρεχόμενες υπηρεσίες των ψυχιατρικών κλινικών «Kασταλία» και «Λυμπέρη», προκάλεσε η σύλληψη του ιδιοκτήτη τους, γνωστού ψυχιάτρου Πέτρου Λυμπέρη, 50 ετών, το μεσημέρι της Kυριακής στη Μύκονο. Στη θαλαμηγό του γιατρού, έπειτα από έφοδο, οι άνδρες του Λιμενικού εντόπισαν και κατέσχεσαν 15 γραμμάρια κοκαΐνης, 10 γραμμάρια μαριχουάνας, 6 δισκία μεθαδόνης και άλλα χάπια, των οποίων η σύνθεση ερευνάται. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του γιατρού στη Γλυφάδα, όπου βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών και μία ζυγαριά ακριβείας, και έρευνα στην κλινική «Kασταλία», η οποία επίσης βρίσκεται στη Γλυφάδα. Από την κλινική οι αστυνομικοί πήραν έγγραφα από το αρχείο, προκειμένου να ερευνήσουν τις αγοραπωλησίες φαρμακευτικών ουσιών που διέθετε η κλινική και χορηγούσε στους νοσηλευόμενους. Μια κλινική, η οποία ειδικευόταν στην απεξάρτηση χρηστών ναρκωτικών.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του 50χρονου ψυχιάτρου άρχισε το πρωί της Kυριακής, όταν η θαλαμηγός «Therapin» απέπλευσε από τη μαρίνα του Φλοίσβου με προορισμό τη Μύκονο. Εκτός από τον Πέτρο Λυμπέρη, τον πλοίαρχο Γιώργο Γεωργούδη και το υπόλοιπο προσωπικό, στο σκάφος επέβαιναν -σύμφωνα με τον πλοίαρχο- οι τραγουδιστές Σάκης Ρουβάς, Kώστας Χαριτοδιπλωμένος, ο ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος και ο μάνατζερ Ηλίας Ψινάκης. Υστερα από πληροφορίες για ύπαρξη ναρκωτικών πάνω στο σκάφος, η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής έστειλε σήμα στη Μύκονο. Λίγες ώρες αργότερα η θαλαμηγός έριχνε άγκυρα στον κόλπο του Ορνού. Παρά τις σχετικές πληροφορίες, οι άνδρες του Λιμενικού δεν πραγματοποίησαν αμέσως έφοδο, αλλά έπειτα από μερικές ώρες. Εν τω μεταξύ, είχαν αποβιβασθεί από το σκάφος οι γνωστοί καλλιτέχνες. Επειτα από την επιχείρηση συνελήφθησαν ο Λυμπέρης και ο πλοίαρχος.

ΝΑ ΕΥΧΕΣΘΕ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ.





Για προσέξτε καλύτερα, μήπως διακρίνετε κάπου στην φωτό τον "Πακιστανό";

Μόλις είχα μία πληροφόρηση η οποία αναφέρει πως ο Πακιστανός μπορεί και να μην είναι Πακιστανός αλλά άλλης εθνικότητας, είναι μάλιστα γνωστός και άκρως πολιτικοποιημένος στο χώρο της αριστεράς και μάλιστα πρωταγωνίστησε και στα γεγονότα της Υπατίας με τους 300ους λαθραίους... Του φόρεσαν αμέσως μάσκα προφανέστατα μετά από διαταγή των "αλληλέγγυων" του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ γιατί διαφορετικά θα γινόταν αντιληπτός αφού τον βλέπαμε πολύ συχνά στα κανάλια και στα γεγονότα της Υπατίας, σε αντιρατσιστικές πορείες κλπ... 

Το θέμα έχει ζουμί και όσο και να τον προστατεύετε, σας υποσχόμεθα πως εμείς θα του βγάλουμε την κουκούλα και μαζί με εκείνον, θα ξεβρακώσουμε και εσάς που τον προστατεύετε εις βάρος της Ελληνικής Κοινωνίας και την κοινής γνώμης και κυρίως της ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών. 

ΠΗΓΗ: ΥΓΡΟ ΠΥΡ

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ Η ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΒΙΑΣΤΗ ΑΛΕΚΑ ΔΗΜΟΥ. ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΑΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ.



ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Η "ΚΥΡΙΑ":

"Με συγκλονίζει το έγκλημα αυτό, όπως με συγκλόνισε και το έγκλημα του υπαξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος  οδηγώντας μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτα, 07.30' η ώρα το πρωί στην οδό Πατησίων, με ιλιγγιώδη ταχύτητα, έστειλε στην εντατική δύο παιδάκια που τα κρατούσε η δύστυχη μάνα τους και που όπως πληροφορήθηκα το ένα εκ των δύο ακόμα νοσηλεύεται".


ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ "ΚΥΡΙΑ" ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ. ΟΥΤΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ. ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ;

ΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ;



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: ΖΙΓΚΟΛΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ 50 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Ο ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ. "ΒΟΛΕΥΕ" ΜΕΣΟΚΟΠΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΑΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ...ΘΕΑΜΑΤΟΣ

Δεν είναι τελικά όπως προσπάθησαν να τα παρουσιάσουν τα πράγματα ο ...μασκοφόρος εκδικητής της Πάρου.
Κατά απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες μας(θυμάστε ένα ρεπορταζ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ 1για το λόμπυ της Πάρου;)ο Αχμέτ Βαγκάζ ή Χαγκάζ και όχι Αλί και τρισαλί όπως θέλησαν να τον παρουσιάσουν τα βαποράκια των Λαμπρακοψυχάρηδων, είχε αποκτήσει σπουδαία και πλούσια πελατεία στο νησί της καλοβαλμένης μπουρζουαζίας. Έμπαινε σε πολλά και καλά σπίτια. Με το αζημίωτο. Και ξαλάφρωνε πολλές κακόχυμες κυρίες αλλά και οπισθόβουλους κυρίους του κοσμοπολίτικου νησιού της άσπρης σκόνης. Γιατί στο νησί από την εποχή των Λαζόπουλων, των Χαριτοδιπλωμένων, των Ψινάκηδων και των Ρουβάδων, έχουν αλλάξει ΄πολλά. Μα πάρα πολλά. Και ο νοών νοείτο.(Θα τα πούμε αυτά σε άλλη ανάρτηση)
Γι αυτά που λέμε έχουμε συγκεκριμένες αποδείξεις. Ο Πακιστανός έπαιρνε από 50-100 ευρουλάκια το κεφάλι. Φαντάζεστε το σκάνδαλο στο νησί εαν δημοσιευόταν η φωτογραφία του; Ουρές τα κουτσομπολίκια. Αλλά όχι μόνον τα ροζ. Υπάρχουν κι άλλα. Περίεργο ρόλο έπαιζε το Πακιστάνι. Στα σύνορα αλλά και στις Κυκλάδες.
Μέχρι και ο συνήγορος που του διόρισαν, έχει μεγάλη "εμπειρία" σε ανάλογες υποθέσεις. Πρεσβείες κλπ.
Δεν είναι όμως μόνον αυτός ο λόγος. Είναι κι άλλοι. Θα πέσετε από τα σύννεφα με αυτά που θα βγουν στη συνέχεια.
Και θα τα  βγάλουμε.. Αλλά η "καρριέρα" του τελείωσε εδώ. Ή μόλις αρχίζει στις φυλακές;

ΠΗΓΗ: ΜΑΚΕΛΕΙΟ

ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΑΔΑΛΟ: ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ Ο ΕΝΗΛΙΚΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ!



Μέγα σκάνδαλο στον χώρο της δικαιοσύνης. Ενώ το μουσουλμανικό κτήνος είχε δηλώσει ότι ήταν 21 ετών άλλαξε κατά την απολογία του την ημερομηνία γεννήσεως του και τώρα υποστηρίζει ότι είναι 19! Οι μισέλληνες λειτουργοί της "δικαιοσύνης" έκαναν δεκτή την απαίτηση του! Δηλαδή εάν αύριο δηλώσει 12 ετών τι θα κάνετε; Θα το δεχθείτε θλιβεροί γραικύλοι; Ο μπάσταρδος προστατεύεται από το Σύστημα. Κάποιος ή κάποιοι φοβούνται. Τα δίνουν όλα οι μασόνοι. Να εύχεστε σάπιοι να μην βγει φωτογραφία του προς τα έξω. Θα σας λυπηθεί μέχρι και ο πατέρας σας ο διάβολος.

Υ.Γ. Τον δασκάλεψε καλά η Αλεξάνδρα Δήμου, η τραβάτε με και ας κλαίω συνήγορος του κτήνους. Θα παρακαλούσαμε εάν κάποιος διαθέτει πληροφορίες για τις υποθέσεις που έχει κατά καιρούς αναλάβει η εκ Μυκόνου ορμώμενη "κυρία" να στείλει μήνυμα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο.

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ,ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ,ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ


ΟΛΗ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΡΩΜΙΑ ΕΝΑΝΤΙOΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑΥΤΙΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΣΑΝ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΝΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Απο iefimerida.gr:
Ένταση επικράτησε στο Ηράκλειο όταν πολίτες(??) διαδήλωσαν κατά της ίδρυσης γραφείων της Χρυσής Αυγής στην περιοχή.
Η πορεία διαμαρτυρίας σύμφωνα με το prismanews.gr, διοργανώθηκε από την λαϊκή συνέλευση της περιοχής του Αγίου Δημητρίου και ξεκίνησε με συγκέντρωση στα Λιοντάρια ενώ συμμετέχουν τουλάχιστον 300 άτομα.
Στην πορεία συμμετείχαν κάτοικοι και επιχειρηματίες της περιοχής, μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου αλλά και μετανάστες. Το πανό τους έγραφε «Όχι στο άνοιγμα γραφείων των οπαδών του Χίτλερ και της Χρυσής Αυγής στην πόλη».
«Ούτε στο Ηράκλειο ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά», ήταν ένα από τα συνθήματα που ακούστηκαν.

Ντου της Χρυσής Αυγής στο πλοίο που μετέφερε τον Πακιστανό δολοφόνο - ΒΙΝΤΕΟ


Αντιγράφουμε απο το ανθελληνικό σαιτ newsit του Ευαγγελάτου:
 Μέλη της Χρυσής Αυγής είσέβαλαν στο πλοίο που μετέφερε τον 20χρονο και έσπασαν το τζάμι της κλούβας της αστυνομίας. 
'Ενταση στο λιμάνι του Πειραιά κατα την άφιξη του πλοίου που μετέφερε απο τη Σύρο τον 20χρονο Πακιστανό.
Αφού αποβιβάστηκαν οι επιβάτες και βγήκαν τα αυτοκίνητα, κλούβα του Μεταγωγών μπήκε στο γκαραζ του πλοίου για να παραλάβει τον Πακιστανό.
Εκείνη την ώρα, τουλάχιστον 70 μέλη της Χρυσής Αυγής, που είχαν φτάσει στο λιμάνι με μηχανοκίνητη πορεία, εισέβαλαν στο πλοίο, χωρίς να τους εμποδίσει κανείς και άρχισαν να κυνηγούν την κλούβα. Κάποιος μάλιστα πέταξε και πέτρα σπάζοντας το παρμπρίζ του οχήματος.
Στη συνέχεια ο οδηγός του βαν ανέπτυξε ταχύτητα και με κίνδυνο να τραυματιστεί κάποιος βγήκε απο το πλοίο και απομακρύνθηκε συνοδεία περιπολικών και αστυνομικών της ομάδας Ζ.
Παρ' όλα αυτά οι συγκεντρωμένοι χρυσαυγίτες, αφού επιτέθηκαν φραστικά εναντίον των αστυνομικών, επιβιβάστηκαν στις μηχανές τους και επιχείρησαν να καταδιώξουν το βαν στους δρόμους του Πειραιά, χωρίς αποτέλεσμα.
Ο 20χρονος θα οδηγηθεί στις φυλακές Αυλώνα.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ :

Φρίκη! – Οι ισλαμοφασίστες κρέμανε παιδιά στην Συρία και η διεθνής κοινότητα και το ελληνικό ΥΠΕΞ τους βαφτίζει “δημοκράτες”!


Λϊβυοι μισθοφόροι, ομοϊδεάτες του Πακιστανού βιαστή, που διακρίνονται για την αγριότητά τους και ισλαμιστές αντάρτες κρέμασαν στην Δαμασκό ένα μικρό παιδί μιας οικογένειας Σιιτών αφού πρώτα σκότωσαν όλα τα μέλη της, αναφέρουν ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Ιράκ, όπως δημοσιεύει το ιρανικό πρακτορείο FNA. Αυτοί οι δολοφόνοι μικρών παιδιών χθες σε επίσημη ανακοίνωσή του το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, χαρακτηρίστηκαν "δημοκράτες"! Ζητούμε συγγνώμη για την κακή ποιότητα της φωτογραφίας της α’ σελίδας, αλλά αυτό που μετράει είναι το ντοκουμέντο, πιστεύουμε…

Σύμφωνα με την ειδησεογραφική πύλη του Ιράκ, Qanon και Ιρακινοί ακτιβιστών της οργάνωσης "Ανθρώπινα Δικαιώματα" μια ομάδα ανταρτών και μισθοφόρων επιτέθηκαν στην οικία μιας ιρακινής οικογένειας στη συνοικία Seyede Zainab της πρωτεύουσας της Συρίας, Δαμασκό, σκότωσαν όλα τα μέλη της οικογένειας και απαγχόνισαν το τελευταίο, μικρό παιδί τους, επειδή δεν ήταν αρεστοί στους αντάρτες!

Οι εικόνες της φρίκης έκαναν την εμφάνισή τους τις τελευταίες ημέρες και είναι αποκαλυπτικές του τρομοκρατικού χαρακτήρα και των πράξεων εγκλημάτων πολέμου των "δημοκρατών" κατά τον Δ.Αβραμόπουλο.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΝΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ


ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ .ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ
Απο newsbomb:
Δύσκολα είναι τα πράγματα για τους περίπου 12.000 Έλληνες που μετανάστευσαν στην Αυστραλία τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, καθώς είναι πλέον υπό επιτήρηση όπως οι Αφγανοί και οι Ινδοί.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Παγκρητίου Ένωσης Μελβούρνης, «το Τμήμα Μετανάστευσης της Αυστραλίας έχει βάλει την Ελλάδα στον πιο υψηλό κώδικα παρακολούθησης (code 1) περί πρόσβασης μεταναστών.

«Περνάνε τους Έλληνες μετανάστες από 'μεγάλο κόσκινο', συνεχίζει ο Α. Τσουρδαλάκης, σε συνέντευξή του στα «Χανιώτικα Νέα».

«Καταφέραμε τουλάχιστον να μην τους κακομεταχειρίζονται όταν φτάνουν στο αεροδρόμιο. Διότι έχουν βάλει την Ελλάδα στην κατηγορία που ήταν οι τριτοκοσμικές χώρες: Αφγανιστάν, Ινδία, Σρι Λάνκα. Διότι ξέρουν ότι λόγω κρίσης ο κόσμος θέλει να φύγει από την Ελλάδα».

Συγκλονιστική επιστολή: Μέγα φιάσκο ο «Ξένιος Ζευς»


Η Επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» ξεκίνησε με εντολή του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά και όπως διαβεβαίωσε ο αρμόδιος υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας, Νίκος Δένδιας, δεν πρόκειται να σταματήσει αλλά θα τελείται σε μόνιμη βάση. Χρειάστηκε να περάσουν τρεις ημέρες και όπως τα… θαύματα, τερματίστηκε η «μαγική εικόνα» του απελευθερωμένου κέντρου και των κατεχόμενων από τις ορδές λαθρομεταναστών, αθηναϊκών συνοικιών. Αυτά υποστηρίζει φίλος και αναγνωστης του ιστοχώρου μας σε κείμενο – επιστολή την οποία λάβαμε και δημοσιεύουμε:

Τι είχε συμβεί λοιπόν και απωλέσαμε εκ νέου (;) την κυριαρχία των πόλεών μας και η κυβέρνηση για μια ακόμη φορά την ήδη καταρρακωμένη αξιοπιστία της; Η απάντηση προήλθε από τα επίσημα στοιχεία που οι αρμόδιες αρχές δεν τόλμησαν να χαλκεύσουν. Η συντριπτική πλειοψηφία των ατόμων που προσήχθησαν για έλεγχο αφέθηκε ελεύθεροι, καθώς πληρούσε τα κριτήρια νομιμότητας! Ξαναγέμισαν οι δρόμοι, τα πάρκα οι πλατείες από τις χιλιάδες των λαθρομεταναστών, οι οποίοι μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις ζητούσαν και τα ρέστα για την ταλαιπωρία που υπέστησαν.

Δηλαδή μερικές χιλιάδες Αφρικανών, Πακιστανών και άλλων τριτοκοσμικών «οικονομικών τουριστών» διέθεταν άδεια παραμονής, οπότε – ποιο το πρόβλημα – αφέθηκαν ελεύθεροι να επιστρέψουν στις τρώγλες που τις νοικιάζουν κάποιοι «πατριώτες», για να στοιβαχτούν ξανά μαζί με άλλους «ταξικούς αδελφούς» (σύμφωνα με την φρασεολογία της Αριστεράς) αναμένοντας την ημερομηνία που θα ανέλθει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και να λάβουν επιτέλους την πολυπόθητη υπηκοότητα…

H Χρυσή Αυγή για τον Πακιστανό βιαστή ,την εκτίναξη της ανεργίας στα ύψη και τις αποκρατικοποιήσεις


Για τον Πακιστανό βιαστή της ανήλικης Ελληνίδας
Μηδενική ανοχή στους λαθρομετανάστες εγκληματίες. Μόνο με σκληρά μέτρα καταστολής και σωφρονισμού θα διαφυλαχθεί η κοινωνική συνοχή και θα ανασάνει επιτέλους ο Έλληνας.

Για την εκτίναξη της ανεργίας στα ύψη
Η θλιβερή μνημονιακή πολιτική βυθίζει την χώρα στην ύφεση και τσακίζει την Ελληνική νεολαία. Άμεση εθνική ανάγκη η εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών και η επιστροφή στην Εθνική παραγωγή.

Για τις αποκρατικοποιήσεις
Ξεκινά το ξεπούλημα της χώρας ακόμα και τομέων νευραλγικών για την κρατική ασφάλεια ακόμα και οργανισμών κερδοφόρων. Το εθνοκτόνο μνημόνιο προβλέπει την πώληση των πάντων από τις ενεργειακές πηγές μέχρι τους αιγιαλούς μας. Έλληνες αντισταθείτε!

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου