Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

ΩΠΑ!!! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ANAΡΧΙΚΟΣ ΥΠΟΠΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ


ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ 
Απο enikos.gr:
Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση του Αρχηγείου της Αστυνομίας, στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία βρίσκεται ένας 30χρονος ο οποίος φέρεται ότι είναι ο εκτελεστής που πυροβόλησε και σκότωσε τον 53χρονο Δημήτρη Μίχα στη Νάουσα της Πάρου αμέσως μετά τη ληστεία σε τραπεζικό κατάστημα.
Στο ερώτημα που αφορά στην εμπλοκή της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας σε ένα τέτοιο έγκλημα, αξιωματικοί της αστυνομίας απαντούν ότι ο 30χρονος που συνελήφθη σήμερα στο κέντρο της Αθήνας,κοντά στην πλατεία Μοναστηριακού, έχει απασχολήσει πολλές φορές τις αρχές για την δράση του και τις σχέσεις του με άτομα του αναρχικού χώρου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν από το ρεπορτάζ, μέχρι στιγμής ο 30χρονος δεν έχει ομολογήσει και δεν είναι δίνει καμία πληροφορία για την ληστεία και το φόνο. Χαρακτηριστικό είναι ότι αρνείται να δώσει δείγμα DNA και αποτυπώματα.



Πακιστανός επιδειξίας συνελήφθη για τρίτη φορά - Χαϊδευόταν ολόγυμνος εμπρός σε παιδάκια.


ΩΣ ΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ - ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
Αμετανόητος  αποδεικνύεται ένας νεαρός αλλοδαπός  που έχει σοκάρει επανειλημμένα  τους κατοίκους της Θήβας, κάνοντας…  επίδειξη των γεννητικών του  οργάνων σε κεντρικά σημεία  και μάλιστα μπροστά σε ανήλικα  παιδιά!

Για τρίτη  φορά μέσα σε μικρό χρονικό  διάστημα, ο ψυχικά διαταραγμένος  Πακιστανός προκάλεσε βάναυσα το δημόσιο αίσθημα στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, όπου ξεγυμνώθηκε και άρχισε να… χαϊδεύεται αδιαφορώντας για την παρουσία των παιδιών που έπαιζαν και άρχισαν να φωνάζουν τρομοκρατημένα!

Οι γονείς κράτησαν την ψυχραιμία τους παρά την οργή που ένιωθαν να τους πλημμυρίζει και κάλεσαν την Αστυνομία. Άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν τον αλλοδαπό επιδειξία που θα οδηγηθεί και αυτή τη φορά στον εισαγγελέα Θηβών. Όμως, αν και έχει ήδη εφαρμοστεί σε βάρος του το μέτρο της διοικητικής απέλασης, ο Πακιστανός πάντα βρίσκει τρόπο να… επιστρέφει και να συνεχίσει τις ανάρμοστες προκλήσεις!

protothema.gr

BBC: Οι Έλληνες παίρνουν τα όπλα για να προστατευθούν απο τις αλλοδαπές συμμορίες


Ένα εκτενές ρεπορτάζ για την αύξηση της εγκληματικότητας και για το πώς αυτή έχει επηρεάσει τον κοινωνικό ιστό στην Ελλάδα, αφιερώνει το βρετανικό δίκτυο, BBC, σε κείμενο με τίτλο:«Οι Έλληνες αντιμέτωποι με το έγκλημα εν μέσω λιτότητας».

Στο ρεπορτάζ του το BBC, παραθέτει περιστατικά εγκληματικότητας, όπως η δολοφονία 75χρονης μέσα στην πολυκατοικία της από τσαντάκια, μέρα μεσημέρι. Τέτοια περιστατικά όπως λέει, είναι πλέον καθημερινά, «σε μια χώρα που μέχρι πριν από λίγα χρόνια είχε από τα χαμηλότερα ποσοστά εγκληματικότητας στην ΕΕ».

Το βρετανικό δίκτυο παραθέτει μάλιστα και στατιστικά στοιχεία στα οποία φαίνεται η εγκληματικότητα να έχει αυξηθεί κατά 50% μόνο τον τελευταίο χρόνο, ενώ μόλις από τις αρχές του 2012, έχουν καταγραφεί 604 διαρρήξεις σπιτιών, τις οποίες χαρακτηρίζει ωστόσο «λίγες».

Στην συνέχεια ακολουθεί και η δήλωση ενός Έλληνα εγκληματολόγου ο οποίος τονίζει...

Πακιστανοί παίρνουν πακιστανούς δια της βίας μέσα από τα σπίτια τους στο κέντρο της Αθήνας!!! (video)


ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΒΙΝΤΕΟ;;;
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Κος ΔΕΝΔΙΑΣ;; ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΉΠΩΣ; 
Το νόμο στα χέρια τους παίρνουν όποτε και όπου χρειαστεί οι Πακιστανοί που βρίσκονται στην χώρα μας.. Μάλιστα, δεν διστάζουν να κινηματογραφήσουν τις ενέργειες τους και....να τις προβάλουν στο διαδίκτυο. Χαρακτηριστικά είναι τα δύο βίντεο που σας παραθέτουμε, στα οποία θα δείτε εικόνες απο το κέντρο της Αθήνας, με τους Πακιστανούς να πλακώνουν στο ξύλο ομοεθνείς τους.  Η πολιτεία όπως πάντα.. απούσα! Εμείς θα παραθέσουμε και το κανάλι που φιλοξενεί στο youtube τα βίντεο ντροπής, σε περίπτωση που κάποιοι θελήσουν επιτέλους να ασχοληθούν.. Ανάμεσα στα βίντεο υπάρχουν Πακιστανοί που μιλούν για το ρατσισμό που βιώνουν στην χώρα μας, αλλα και για τις Ελληνικές επιθέσεις. Πουθενά δεν αναφέρουν για τους βιασμούς, τις ληστείες, τις δολοφονίες που καθημερινά διαπράττουν οι ομοεθνής τους σε βάρος μας.. Η πλύση εγκεφάλου στον Πακιστανικό λαό συνεχίζεται..Το κανάλι βρίσκεται εδώ..

Ισλαμιστές τον σταύρωσαν επειδή έγινε χριστιανός!


Μπορεί στην Ελλάδα ο πολυπολιτισμός να ανακοινώνει μέχρι και έναρξη πολέμου κατά των γηγενών κατοίκων, μπορεί οι λαθρομετανάστες παραδόξως να μας προτιμούν ως χώρα παραμονής τους αντί άλλων ισλαμικών κρατών στα οποία μπορούν να ενσωματωθούν πολύ εύκολα λόγω θρησκείας, μπορεί η ελευθερία ζωής και σκέψης να είναι αγαθά που προσφέρονται πλουσιοπάροχα ακόμη και σε αυτούς που καταδυναστεύουν την ζωή, την σκέψη και τα πιστεύω μας, όμως τίποτε δεν μπορεί να συγκριθεί με χώρες στις οποίες ο ισλαμισμός αποτελεί την κυρίαρχη τάξη, η οποία αποφασίζει -εν ψυχρώ- για την ζωή και τον θάνατο όσων τολμούν να τον αμφισβητήσουν ή να τον απαρνηθούν.

Η φωτογραφία αποτελεί απόδειξη της αγάπης προς τον χριστιανισμό, εκείνων που προστρέχουν στην χώρα μας για να... σωθούν. Στην φωτογραφία βλέπουμε έναν πολίτη της Υεμένης, ο οποίος είχε το θράσος να βαπτισθεί χριστιανός! Κι επειδή αμφισβήτησε το Ισλάμ, τον σταύρωσαν!!!

Τί είπατε; Ο πολιπολιτισμός και η πανθρησκεία αποτελούν το σκοπό της Νέας Τάξης, η οποία θέλει να επιβάλει την ισότητα, την ισονομία, την ελευθερία και τον εν γένει πλούτο στους ανθρώπους; Ξανακοιτάξτε την φωτογραφία, πάρτε τη Νέα Τάξη σας και πάτε στο καλό... για να μην σας πούμε να πάτε εκεί από όπου ήρθατε!

http://kostasxan.blogspot.gr/

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Άσυλο στο άψε – σβήσε είχε πάρει ο Πακιστανός δράκος


Νέες εκρηκτικές διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση του Πακιστανού που κακοποίησε βάναυσα την 15χρονη στην Πάρο και προσφάτως έγινε γνωστό ότι όταν ήλθε στην Ελλάδα, επί των ημερών της κυβέρνησης Παπανδρέου, έλαβε πολιτικό άσυλο παρότι δεν προερχόταν....από εμπόλεμη περιοχή. O συγκεκριμένος ζήτησε και έλαβε άσυλο σε διάστημα 1,5-2 μηνών, εκμεταλλευόμενος φυσικά τα «παράθυρα» της τότε νομοθεσίας και της πρωτοφανούς ανοχής (στα όρια της συνενοχής) που επεδείκνυαν τότε οι πολιτικές αρχές δημόσιας τάξης της χώρας.
Το ερώτημα που τίθεται αφορά όχι μόνον τον τρόπο χορήγησης του ασύλου στον Πακιστανού αλλά και την … «άκρη» που χρησιμοποίησε στην Ελλάδα προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή του. Λέγονται πολλά και δημόσια για τα κυκλώματα της εν Ελλάδι πακιστανικής κοινότητας.
Το θέμα είναι ότι τώρα , αυτές τις εβδομάδες, άρχισε επισήμως η διερεύνηση της δραστηριότητας όλων αυτών που γέμισαν τον τόπο με εγκληματίες αλλοεθνείς. Θα επανέλθουμε…

peramatozoa.net

Η Χρυσή Αυγή για την διαμάχη ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και τα μέτρα της συγκυβέρνησης


Άθλιο τηλεοπτικό σόου η διαμάχη ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ
Δυστυχώς, σε μία τόσο κρίσιμη συγκυρία, διαχειρίζονται τις τύχες της χώρας μας άνθρωποι ανάξιοι και ανεύθυνοι. Συμπολίτευση και αντιπολίτευση να αφήσουν το σήριαλ των στημένων διενέξεων και να ενδιαφερθούν επιτέλους για το μέλλον του ελληνικού λαού.

Απαράδεκτα τα μέτρα της συγκυβέρνησης
Μόνο με μέτρα ανάπτυξης και τόνωσης της εθνικής μας παραγωγής μπορεί να λυθεί το ελληνικό πρόβλημα. Οι νέες αιματηρές περικοπές που η συγκυβέρνηση επιβάλει στο λαό οδηγούν με βεβαιότητα σε ύφεση και στην υποβάθμιση της χώρας.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η 15ΧΡΟΝΗ ΜΥΡΤΩ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ: ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΑΒΕΝΤ ΑΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ Η 15ΧΡΟΝΗ ΜΥΡΤΩ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ! ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ ΑΣΛΑΜ!

Αντιφασιστικό αντιρατσιστικό συλλαλητήριο τη Παρασκευή 24 Αυγούστου στην Ομόνοια στις 6μμ

-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
-ΕΝΩΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ
-ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
ΤΡΙΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 1ΜΜ, ΑΙΟΛΟΥ 47, 5Ος ΟΡΟΦΟΣ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ
ΘΕΜΑ:
Αντιφασιστικό αντιρατσιστικό συλλαλητήριο τη Παρασκευή 24 Αυγούστου στην Ομόνοια στις 6μμ
ΜΕΡΕΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΤΟ Α.Τ. ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΠΡΟΣΑΧΘΕΝΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
Τα κρούσματα αστυνομικής θηριωδίας της ΕΛΑΣ του Ν.Δένδια στα πλαίσια της συνεχιζόμενης ρατσιστικής επιχείρησης σκούπα ξεπερνούν πλέον κάθε αρρωστημένη φαντασία επιστρατεύοντας το οπλοστάσιο των βασανιστών της χούντας των συνταγματαρχών.

ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΔΙΧΩΣ ΛΟΓΟ: ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΦΥΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΥ ΠΟΥΤΙΝ.



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΙ ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΜΕΝΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ Ο ALEXIS.

Της Αναστασίας Γιάμαλη
Οι ΜΚΟ πράκτορες, το Ίντερνετ προπαγάνδα, το ροκ βλάσφημο, η Ρωσία του Πούτιν βαδίζει στα χνάρια των αγιατολάχ;
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ενέκρινε, την περασμένη εβδομάδα, νόμο -που κατά πολλούς θεωρείται δρακόντειος-, ο οποίος θεσπίζει τον αυστηρότερο έλεγχο των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) που χρηματοδοτούνται από το εξωτερικό και αναπτύσσουν πολιτική δράση στη Ρωσία. Ο νόμος που ψήφισε η Δούμα, της οποίας τη συντριπτική πλειοψηφία έχει το κόμμα του Πούτιν, επιβάλλει στις ΜΚΟ που έχουν πολιτική δράση να εγγραφούν στα μητρώα του υπουργείου Δικαιοσύνης και να δίνουν ανά τρίμηνο πλήρη λογαριασμό της δράσης τους, καταχωρίζοντάς τες στην κατηγορία "ξένοι πράκτορες".
Ακόμη, οι ΜΚΟ υποχρεούνται σε ετήσια βάση να δίνουν λεπτομέρειες και για τα χρήματα που λαμβάνουν από το εξωτερικό και το πώς αυτά χρησιμοποιήθηκαν, με τις ελεγκτικές υπηρεσίες να διατηρούν το δικαίωμα να αποφασίζουν κατά πόσο τα χρήματα χρησιμοποιήθηκαν σύμφωνα με τον νόμο. Ο οικονομικός έλεγχος αναμένεται να είναι αυστηρότατος, καθώς όχι μόνο πρέπει να είναι ενήμερες οι εφορίες, πρακτική που ίσχυε ανέκαθεν, αλλά και καλούνται οι ΜΚΟ να δίνουν λεπτομέρειες για το ποιος έστειλε ποιο ποσό και πότε. Η αντιπολίτευση ισχυρίζεται πως ο Πούτιν επιχειρεί να φιμώσει τις οργανώσεις που ασκούσαν κριτική στις πρακτικές του σε ό,τι αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα σε μια χώρα που έχει μακρά παράδοση καταπίεσης των πολιτικώς διαφωνούντων με ιδιαίτερη έμφαση στις διώξεις δημοσιογράφων. Ενδεικτικά, από το 2000 και μετά, 4 δημοσιογράφοι της αντιπολιτευόμενης εφημερίδας “Novaya Gazetta” βρέθηκαν νεκροί υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Το Κρεμλίνο, το οποίο είχε στοχοποιηθεί πολλάκις από την εφημερίδα μπήκε μόλις πέρυσι στη διαδικασία να εκφράσει τα συλλυπητήρια του διά στόματος του τότε προέδρου Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Αποθηκεύει τρόφιμα το Ιράν! Εμείς κάνουμε μπάνια.



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ. Ο ΟΠΟΙΟΣ -ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ- ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΙΑ. ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΟΤΑΝ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ; ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΛΛΙΟΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ Η ΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ!

Ετοιμάζεται να αμυνθεί…
Σύμφωνα με το Ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Mehr το Ιράν έχει αρχίσει να αποθηκεύει προμήθειες τροφίμων για τον πληθυσμό του, διάρκειας τριών μηνών. Ο Ιρανός υφυπουργός Χασάν Ραντμαρντ δήλωσε, ότι η χώρα αγοράζει σιτάρι, μαγειρικό λάδι, ζάχαρη και ρύζι για το αποθεματικό τροφίμων.
Ο Ραντμαρντ δήλωσε ότι η απόφαση ήρθε με βάση διάταγμα του προέδρου Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ και πρόσθεσε ότι μέρος των τροφίμων έχει ήδη εισαχθεί.
Το εμπόριο του Ιράν με άλλες χώρες έχει παρεμποδιστεί από τις Η.Π.Α. και την Ε.Ε. καθώς επέβαλαν τραπεζικό και ασφαλιστικό εμπάργκο στην Τεχεράνη λόγω του επίμαχου πυρηνικού της προγράμματος. Η Δύση υποψιάζεται ότι το Ιράν επιδιώκει την κατασκευή πυρηνικών όπλων, κάτι που το Ιράν αρνείται. 

ΠΗΓΗ: LIAKO.GR

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

"ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ" ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ: ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΝΟΜΙΜΟΥΣ!!!


ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΥΦΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ.
ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΑΧΘΕΙ 8.073 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΜΟΝΟ 1.673 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.
ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 6.400 ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ;;
ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ 80% ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΗΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ .
ΑΜΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΕΤΣΙ ΣΤΑ 2 ΜΕ 3.000.000 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΤΟ 20% ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ;;
"ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ" ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ....
Απο iefimerida.gr:
Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας έχει ως εξής:

Νικολόπουλος: "Ο Σαμαράς ξεπούλησε την Ελλάδα για να γίνει Πρωθυπουργός"


Ο Νικος Νικολόπουλος κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά για συνδιαλλαγή με τους ξένους δανειστές , με στόχο να καταλάβει την πρωθυπουργία.
Δειτε τι έγραψε στο  facebook του και το προώθησε μέσω twitter:

«Άλλο διάσωση και άλλο άλωση

Παντού όπου βρέθηκα γιορτάζοντας την ημέρα Κοίμησης της Θεοτόκου με ρωτούσαν «μα καλά πως είναι δυνατόν να πιστεύει ο Σαμαράς, η Τρόικα και οι ξένοι δανειστές ότι θα βρεθούν τα χρήματα για να αποπληρώσει η Ελλάδα τα χρέη της, όταν ο ένας στους δύο Έλληνες βρίσκεται εκτός αγοράς εργασίας.

Όταν πρέπει ο ένας να θρέψει άλλον έναν, με μέσο μισθό ή σύνταξη 800 ευρώ;

Δηλαδή 400 ευρώ για να ζήσει. Είναι δυνατόν αν επιβιώσει, να θρέψει περισσότερους από δύο που υπάρχουν σε κάθε οικογένεια;

Προφανώς λοιπόν δεν το πιστεύουν απλά μέσα σε αυτή την ανθρωπιστική καταστροφή που μας οδήγησαν αδιαφορούν για την άλωση που έχουν «βαπτίσει» διάσωση .

Οι ξένοι δανειστές θα κερδίσουν εξαγοράζοντας στην Ελλάδα ότι βγαίνει στο σφυρί σε τιμή εκποίησης. Ο Σαμαράς για αυτή του την αλλαγή, την Πρωθυπουργία.»

Ο πρόεδρος των πακιστανών ευχαριστεί ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ και απειλεί με "Τζιχάντ" στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ!!)


Δεν φτάνει που ήρθαν απρόσκλητοι, απειλούν κιόλας πως δεν θα διστάσουν να εμπλακούν σε ιερό πόλεμο αν τους ζορίσουν περισσότερο. 

Αυτά με λίγα λόγια ακούγεται να λέει ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος, απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους παράνομους μετανάστες στη χώρα μας. 

Δεν ξεχνά βέβαια, να ευχαριστήσει το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ για την ευγενική τους στήριξη και... χορηγία. 

Κατά τα άλλα ενοχλούν κάτι αριστερίζοντες αριστερούς τα τούρκικα σήριαλ γιατί λέει μας αποβλακώνουν, χαλαρώνουν τις εθνικές μας αντιστάσεις και λοιπές αηδίες και αρλούμπες.  Το γεγονός ότι μας απειλούν μέσα στην ίδια μας τη χώρα τι είδους αποβλάκωση είναι;  

Το γεγονός ότι ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης μίλησε για ανακατάληψη του κέντρου της Αθήνας και δεν θορυβήθηκε κανείς, τι είδους αποβλάκωση είναι; 

Τελειώνοντας, μία "αφελής" ερώτηση:  Όλοι αυτοί οι ενδεείς και κατατρεγμένοι Πακιστανοί, Αφγανοί κι άλλες αναξιοπαθούσες φυλές της γης που βρίσκουν χρήματα για να ΄ρθουν από τις μακρινές τους χώρες στη δική μας "πλούσια" Ελλάδα; 

Γιατί όλοι αυτοί οι μεταφορείς λαθρομεταναστών σίγουρα δεν το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους. Πληρώνονται και μάλιστα αδρά. 

Δεν θέλω να σκεφτώ ότι κάποια "κέντρα" χρηματοδοτούν το ταξιδάκι αυτό για τους δικούς τους σκοτεινούς σκοπούς... 

Άμοιρε Κολοκοτρώνη σίγουρα δεν τη φανταζόσουν έτσι την ελεύθερη Ελλάδα. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

Η Χρυσή Αυγή για Σαμαρά και ευρωπαίους “εταίρους” και τα μπαράζ φρικτών εγκλημάτων από αλλοδαπούς


Πριν τις επαφές Σαμαρά με τους ευρωπαίους “εταίρους”

Στόχος των πιστωτών και του μνημονίου δεν είναι η σωτηρία, αλλά η διάλυση της Ελλάδος και η φτηνή εξαγορά του πλούτου της. Αυτό είναι το πρώτο ζήτημα που θα έθετε ένας σοβαρός πρωθυπουργός σε Βερολίνο και Παρίσι.
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Μπαράζ φρικτών εγκλημάτων από αλλοδαπούς
Πτώματα μέσα σε κάδους στο κέντρο της Αθήνας. Αυτή είναι η εικόνα της κοινωνίας που οραματίζονται οι κυβερνώντες και οι αριστεροί οπαδοί των λαθρομεταναστών. Να φύγουν τώρα οι παράνομοι αλλοδαποί για να επανέλθει η εσωτερική ειρήνη στη χώρα.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου 

Ποιοί είναι οι καλύτεροι δημοσιογράφοι της Ελλάδος;


Οι καλύτεροι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα είναι αυτοί που έτρεχαν να πουν πως το κοριτσάκι στην Πάρο έπεσε στα βράχια μόνο του...

οι ίδιοι που μετά παρουσιάζαν τον πακιστανό δράστη ως το ...καλύτερο παιδί...και το μετέτρεπαν σε ένα βράδυ από 21χρονο... σε 19χρονο...

οι καλύτεροι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα είναι αυτοί που βάφτιζαν ρατσιστικό τον φόνο του Τυνήσιου στην Θεσσαλονίκη που τελικά τον είχε σκοτώσει ...ομοεθνής του...

αυτοί που έλεγαν για ρατσιστικό έγκλημα στις Καρυές και μετά αποκαλυπτόταν πως ο Γεωργιανός δολοφονήθηκε σε φασαρία με δικούς του...

αυτοί που για την ληστεία και δολοφονία στην Πάρο ενώ γνωρίζουν από την αρχή πως όλες οι ενδείξεις είναι για αλβανική συμμορία...τονίζουν συνέχεια πως η συμμορία έχει λέει και έναν Έλληνα συνεργάτη!

αυτοί που διακινούσαν την είδηση περί επίθεσης σε μετανάστη εργάτη -μέρα μεσημέρι- στο λιμάνι της Μυτιλήνης...αφήνοντας για αρκετές ώρες την είδηση να παίζει με έμφαση στο "μετανάστη" ενώ γνωρίζαν πως στο περιστατικό...μετά από μερικά λεπτά εμφανίστηκε και άλλος "μετανάστης" μαχαιρωμένος από το ίδιο ψαράδικο μιας και το επεισόδιο ήταν μεταξύ τους...

αυτοί που όταν έμαθαν για την διπλή δολοφονία των Πολωνών στην Αδμήτου αμέσως άφησαν υποννοούμενα για ρατσιστικό έγκλημα και τελικά συννελήφθει ...Πολωνός!

αυτοί που ανακάλυψαν μηχανοκίνητη συμμορία μαυροντυμένων στην δολοφονία του Ιρακινού στην αναξαγόρα ενώ γνωρίζουν πως το σενάριο που διακινείται είναι για επεισόδιο με τοξικομανείς...

αυτοί που μέσα σε ένα διήμερο ανακαλύπτουν 500 και πλέον κρούσματα ρατσιστικής βίας...για να υποβαθμίσουν το έγκλημα της Πάρου και να δημιουργήσουν προπαγανδιστικό αντίβαρο στην ολοένα και αυξανόμενη αντίδραση των Ελλήνων πολιτών στην εγκληματικότητα...

Αυτοί λοιπόν είναι οι καλύτεροι Έλληνες δημοσιογράφοι και αν κρίνουμε από όλα τα παραπάνω θα πρέπει να είναι και οι πιο... καλοπληρωμένοι...

greekalert

ΚΙ ΑΛΛΟ "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ" ΕΓΚΛΗΜΑ : ΠΩΛΟΝΟΣ "ΚΑΘΑΡΙΣΕ" ΔΥΟ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ


Στη σύλληψη ενός Πολωνού προχώρησε η αστυνομία για το διπλό φρικιαστικό έγκλημα που έγινε την Τετάρτη στα Σεπόλια, ενώ αναζητούνται δύο ακόμη άτομα. 

Στις 10 πρωί του Δεκαπενταύγουστου οι κάτοικοι στην οδό Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια είδαν αίμα σε ένα κάδο απορριμμάτων και όταν σήκωσαν το καπάκι ήρθαν αντιμέτωποι με ένα μακάβριο εύρημα.

Ένας άντρας αλλοδαπός -Πολωνός στην καταγωγή - βρισκόταν νεκρός με τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό. Ακριβώς απέναντι από το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα μέσα στον κάδο και συγκεκριμένα σε ισόγειο διαμέρισμα παρακείμενης πολυκατοικίας υπήρχε ακόμη ένα πτώμα. Οι αστυνομικοί το ανακάλυψαν αφού αντιλήφθηκαν ότι η είσοδος ήταν μισάνοιχτη και τότε μπήκαν στο διαμέρισμα για έρευνα.

Ισχυρές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο, απέκλεισαν το δρόμο, ενώ επί τόπου μετέβη ιατροδικαστής ο οποίος προσπάθησε να διασαφηνίσει τα αίτια και την ώρα θανάτου των δύο αλλοδαπών.

Σύμφωνα με αστυνομικούς, όλα δείχνουν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών.

Η περιοχή στη συμβολή των οδών Αγίου Μελετίου και Αδμήτου κοντά στο αμαξοστάσιο του ΗΛΠΑΠ παρέμεινε για ώρες αποκλεισμένη.

protothema.gr

ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΟΚΤΕΪΛ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!



Φόβοι ότι σχεδιάζουν να εφαρμόσουν μεθόδους Μ. Ανατολής:
• Επιθέσεις-καμικάζι σε βάρος χριστιανικών εκκλησιών
• Απαγωγές χριστιανών και απαίτηση υπέρογκων λύτρων για απελευθέρωσή τους!
Από τον Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Στην πιο σκληρή φάση του φαίνεται ότι εισέρχεται το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στη χώρα μας. Οι πλέον των 2 εκατομμυρίων παράνομων αλλοδαπών που βρίσκονται στην Ελλάδα, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων είναι μουσουλμάνοι, αποτελούν ήδη ένα μη διαχειρίσιμο πρόβλημα. Μετά δε από τη δολοφονική ενέργεια του 21χρονου Πακιστανού σε βάρος της 15χρονης Μυρτούς στην Πάρο, ο οποίος πέρασε στην αντεπίθεση καταγγέλλοντας ξυλοδαρμό του από αστυνομικούς, ήρθαν να προστεθούν οι αντίστοιχες καταγγελίες του Προέδρου της Πακιστανικής κοινότητας κ. Ασλάμ ότι "τους τελευταίους έξι μήνες φασίστες με μαχαίρια έχουν επιτεθεί σε 500 άτομα με την ανοχή της αστυνομίας, ενώ κανένας νόμος δεν εφαρμόζεται γι΄αυτούς", με συνέπεια να δίνεται το έναυσμα για αντίποινα φανατικών ισλαμιστών σε βάρος Ελλήνων πολιτών. Στα παραπάνω, συνεπικουρεί και η συνεχής προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ για περιστατικά ρατσιστικών επιθέσεις σε βάρος μεταναστών!

Η οικογένεια της Μυρτώς σηκώνει στις πλάτες της ένα ξεχαρβαλωμένο κράτος: “Δεν είναι ανήλικος ο Πακιστανός”!



Οι δύο ηρωϊκοί γονείς που χάρις την τόλμη τους και την δύναμη της ψυχής τους, αποκαλύφθηκε ένα σύστημα ελεεινής διαπλοκής που δρα εντός της χώρας. Από τους χλιδάτους επιχειρηματίες, τους τοπικούς άρχοντες, τους μεγαλοδημοσιογράφους και δικηγόρους, μέχρι τους μισέλληνες δολοφόνους με άσυλο που σέρνονται σαν ερπετά σε αυτά τα χώματα.
Οι γονείς που δεν σώπασαν εμπρός σε δημάρχους, παράγοντες, εφημεριδάρες που ήθελαν την Μυρτώ θύμα της “κακιάς ώρας” και τις ολισθηρότητας των βράχων, συνεχίζουν ακόμα και αυτή την στιγμή τον αγώνα τους για να αποδείξουν ότι το ελεεινό κτήνος όχι μόνον δεν είναι ανήλικος, αλλά δολίως υποστηρίχθηκε στην εκδοχή του αυτή ώστε να έχει τα
ευεργετήματα του νόμου.

Μόνοι εναντίον των καθαρμάτων που προδίδουν την πατρίδα για το μεροκάματο του δουλεμπορίου; ΟΧΙ. Στο πλευρό τους είναι όλη η Ελλάδα. Η βουβή πλειοψηφία που πλέον βράζει και αλίμονο στα ερπετά της διαπλοκής και της προδοσίας εάν ξεσπάσει.
Όσο και να προστατεύετε τον πιστό σας φονιά, θα συνθλιβείτε μαζί του.
Ζήσε Μυρτώ μου, ζήσε κορίτσι μου. Η Παναγιά να βάλει το χέρι Της, γιατί το αξίζεις. Και εσύ και οι άξιοι γονείς σου.

Αμερικανοτσολιά Τσίπρα για αυτά τα εγκλήματα πολέμου γιατί δεν μιλάς; Ομολογία Σύρων ισλαμιστών: "Τάγματα Θανάτου εξοντώνουν "Ελληνορθόδοξους".



Στελέχη της συριακής αντιπολίτευσης παραδέχθηκαν ότι η CIA ελέγχει το σύνολο της ροής των όπλων και των εφοδίων που κατευθύνονται στις δυνάμεις των ισλαμιστων ανταρτών στη Συρία και γενικότερα ότι η εξέγερση είναι υπό τον έλεγχο μυστικών υπηρεσιών όχι μόνο των ΗΠΑ αλλά και της Βρετανίας, της Σαουδικής Αραβίας, του Ισραήλ και της Γαλλίας. Κατ'αυτό τον τρόπο η εν συνεχεία παραδοχή των ισλαμιστών ότι έχουν δημιουργήσει Τάγματα Θανάτου που εξοντώνουν Χριστιανούς, αποτελεί όνειδος για τα δήθεν "χριστιανικά κράτη" που βλέπουν να σφάζονται οι ομόθρησκοι τους, κυρίως Ελληνορθόδοξοι.

Για την εντυπωσιακή έλλειψη ευαισθησίας του θέματοε από το υπουργείο Εξωτερικων ότι και να πούμε είναι φυσικά λίγο. Δίνοντας καθημερινά εξετάσεις στις ΗΠΑ έχουν εγκαυαλείψει απόλυτα τους ομόδοξους Σύρους στην τύχη τους...
Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε η αντιπολίτευση στην Κωνσταντινούπολη σε αυστραλιανή εφημεριδα "ούτε μια σφαίρα δεν εισέρχεται στην Συρία χωρίς την έγκριση των ΗΠΑ. Οι Αμερικανοι θέλουν η εξέγερση να συνεχίσει αλλά θέλουν να την ελέγχουν".
Άλλη επίσημη πηγή της συριακής αντιπολίτευσης δήλωσε στην αυστραλιανή εφημερίδα οτι η CIA έχει μπλοκάρει τις μεταφορές βαρέων οπλων, αντιαρματικών και αντιαεροπορικών, που σύμφωνα με του αντάρτες είναι κρίσιμα στην ανατροπή του καθεστώτος Ασαντ και παρέχουν μόνο ελεαφρύ εξοπλισμό προφανώς γιατί φοβούνται μην καταλήξει στα χέρια της Αλ Κάϊντα. Αυτό όμως δεν ισχύει πλέον αφού η Τουρκία έχει παραδόσει α/α φορητούς πυραύλους "Στίνγκερ"
Σε άλλη αναταπόκριση του Spiegel από την Βηρυτό, της Ulrike Putz, αποκαλύπτεται η ύπαρξη μιας "Ταξιαρχίας Δημίων" μεταξύ των ανταρτών που έχουν αναλάβει το έργο της εκτέλεσης των εχθρών της εξέγερσης της συνοικίας της Homs, Baba Amr, πριν την ανακαταλάβει ο κυβερνητικός Στρατός. Ένας αξιωματικός της "Ταξιαρχίας Δημίων" από αυτούς σε συνέντευξη του στο Der Spiegel υποτήριξε ότι μόνο η μονάδα του έχει εκτελέσει 200 με 250 φιλοκυβερνητικούς, κυρίως Χριστιανούς, πολίτες, σχεδόν το 3% του συνολικού αριθμού των θυμάτων του εμφυλίου πολέμου της Συρίας, πέρυσι.

Όσον αφορά τις ανθρωπιστικές οργανώσεις, επιτέλους μια γνωστή μη κυβερνητική οργάνωση, το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, μίλησε για "βασανιστήρια, εκτελέσεις και ακρωτηριασμούς που διαπράττουν ένοπλες ομάδες κατά των χριστιανικών πληθυσμών της Συρίας"
Αυτό που σνησυχεί κάποιους δυτικούς, όπως η Γερμανία είναι ότι ο "Ελεύθερος Συριακός Στρατός" επιστράτευσε φανατικούς σαλαφίτες οι οποίοι έχουν αναδειχθεί σε σφαγείς των Σύρων που δεν συμφωνούν με την εξέγερση ή απλά είναι Χριστινοί Ελληνορθόδοξοι ή καθολικοί. Σύστησαν το τάγμα "Αλ Φαρούκ" το οποίο γρήγορα έγινε διάσημο για τις απαγωγές πολιτικών μηχανικών και ιρανών προσκυνητών, για τις μεθόδους βασανιστηρίων που εφάρμοζε και τις εκτελέσεις με συνοπτικές διαδικασίες. Πολλοί σαλαφιστές ζουν και εργάζονται στην Γερμανία και θεωρούνται από τις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες "εν δυνάμει τρομοκράτες".
ΠΗΓΗ: defencenet

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΛOΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ ΑΡΧΙΚΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ...ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΩΧ...

Ένταση επικράτησε για λίγα λεπτά έξω από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Θεοτοκιό της Άρτας κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια.

Μερικοί -μεταξύ των πιστών που βρίσκονταν στο χώρο- αποδοκίμασαν τον κ. Παπούλια, ενώ οι αστυνομικοί χρειάστηκε να απομακρύνουν από το σημείο έναν ηλικιωμένο άνδρα.

«Καταδίκασες τον κόσμο σε θάνατο», ακούγεται να λέει ένας εκ των πολιτών που βρίσκονταν εκεί κατά την είσοδό του στον ναό.

Ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν αντέδρασε και παρακολούθησε κανονικά τη λειτουργία.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

Σαν σήμερα : 15 Αυγούστου 1940. Τορπιλισμός του καταδρομικού ΕΛΛΗ απο ιταλικό υποβρύχιο.


Την 15η Αυγούστου του 1940, στις 8.25 το πρωί, λίγο πριν τη λιτάνευση της ιερής εικόνας απο τον ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, την «Παναγία της Τήνου», και ενώ στη προκυμαία υπήρχε ήδη πολύς κόσμος,το ιταλικό υποβρύχιο Delfino πλησίασε τον θαλάσσιο χώρο εξαπολύοντας τρεις τορπίλες κατά του ευδρόμου ΕΛΛΗ, εκ των οποίων μόνο μία έπληξε αυτό, προκαλώντας έκρηξη στο μηχανοστάσιο και πυρπόληση των δεξαμενών πετρελαίου, με 9 νεκρούς και 24 τραυματίες. Οι δε άλλες δύο τορπίλες αστόχησαν και εξερράγησαν στη προκυμαία χωρίς ευτυχώς να προκαλέσουν θύματα. Παρά τις προσπάθειες όμως που κατέβαλε το πλήρωμα τελικά το ΕΛΛΗ βυθίστηκε περίπου μία ώρα μετά στις 09:45΄ και το πλήρωμα αναγκάστηκε να το εγκαταλείψει πηδώντας στη θάλασσα.

Το καταδρομικό Ελλη ναυπηγήθηκε το 1212 στις ΗΠΑ για λογαριασμό της κινεζικής κυβέρνησης με το όνομα Fei-Hung, όμως η παραγγελία ακυρώθηκε λόγω Εθνικιστικής Επανάστασης που ξέσπασε στην Κίνα την περίοδο εκείνη. Αγοράστηκε τελικά από την ελληνική κυβέρνηση το 1914.

O ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΕΧTRA 3 (BINTEO)

ΑΛΛΟ ΕΝΑ "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ" ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ : ΤΥΝΗΣΙΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΥΝΗΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.


ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ  ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΕΝΟΣ ΤΥΝΗΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.
Απο enikos.gr
Δύο Τυνήσιοι, ηλικίας 24 και 20 ετών, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της δολοφονίας του 25χρονου Τυνήσιου, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι τρεις τους βρίσκονταν σε διαμερίσμα στην περιοχή των Αμπελοκήπων, οπού έπειτα από διαπληκτισμό που είχαν μεταξύ τους, για προσωπικούς λογούς, ένας εξ' αυτών τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον 25χρονο και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.  

ΘΕΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ :ΣΤΑΧΤΗ ΕΓΙΝΕ Ο ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ (ΒΙΝΤΕΟ)


ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΙΓΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΔΙΑ ΜΟΛΥΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΞΙΚΑ ΝΕΦΗ ΤΗΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ...ΘΕΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ;
Aπο iefimerida:
Ολοκληρωτικά καταστράφηκε ο καταυλισμός των τσιγγάνων στον Βοτανικό, που τυλίχθηκε στις φλόγες το απόγευμα της Τρίτης.
Σύμφωνα με το newsit.gr,  η πυρκαγιά ξεκίνησε από τους ίδιους τους κατοίκους του καταυλισμού όταν η φωτιά που είχαν βάλει σε λάστιχα και καλώδια επεκτάθηκε λόγω του έντονου αέρα που φυσούσε εκείνη τη στιγμή στην περιοχή.
Στο σημείο έσπευσαν έξι οχήματα της Πυροσβεστικής και ένα γερανοφόρο. Οι άνδρες του Σώματος κατάφεραν να θέσουν μετά από λίγο υπό μερκό έλεγχο τη φωτιά.
Ευτυχώς, από την πυρκαγιά δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές, αφού όλοι μεταφέρθηκαν αμέσως σε ασφαλές μέρος.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

Η Παρθένος Μαρία


π ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΥ

Η Ορθόδοξη Εκκλησία παραδέχεται την παρθένο Μαρία αληθινά Θεοτόκο και κηρύττει την αειπαρθενία της δηλαδή έμεινε παρθένος, όχι μόνο κατά τη γέννηση του Xριστoύ, αλλά και μετά από αυτήν.
Η παρθένος Μαρία δεν γέννησε βέβαια τη θεία φύση τού Χριστoύ. Όμως στα σπλάχνα της ενώθηκε πραγματικά ο Θεός με τον άνθρωπο, η θεία και η ανθρώπινη φύση. Έτσι η παρθένος Μαρία έγινε το εργαστήριo της θεανθρώπινης ένωσης και είναι αληθινά Θεοτόκος (Λουκ. α' 35. 43. 68. 76, πρβλ Μαλαχ. γ' 1).

Ο Xριστός δεν είχε δύο πρόσωπα, αλλά ένα. Γι' αυτό λέμε πώς αυτό πού συμβαίνει στη μία Του Φύση, συμβαίνει σε Αυτόν τον ίδιο. Ότι συμβαίνει στο σώμα Του συμβαίνει σε Αυτόν τον ίδιο, γιατί ήταν πραγματικά δικό Του σώμα (πρβλ Πράξ. κ' 28).
Έτσι λέμε πώς η παρθένος Μαρία έγινε πραγματικά «μήτηρ τού Κυρίου», δηλαδή αληθινή Θεοτόκος (Λουκ. α' 43).

"Θα γίνει χαμός, αν δεν αναγνωριστούν τα δικαιώματα των Τούρκων της Θράκης."

Πρωτοφανείς προκλήσεις με ξεκάθαρα απειλητικό περιεχόμενο σε βάρος της χώρας μας από τον σεσημασμένο τουρκοπράκτορα Φερούχ Οζκάν, πρώην πρόεδρο του αλυτρωτικού «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης»…
     Το χοντραίνουν το παιχνίδι όσο περνάει ο καιρός η Άγκυρα και τα διάφορα όργανά της και φυσικά όσο η μόνη αντίδραση που συναντούν στις συνεχώς κλιμακούμενες προκλήσεις τους εκ μέρους του (δήθεν) ελληνικού κράτους είναι η τρομαγμένη σιωπή του φοβικού νενέκου.

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΑΓΡΙΑ ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΟΥΣ - NA ΒΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Η ΔΗΜ.ΑΡ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ" ΕΓΚΛΗΜΑ.


ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ" ΕΓΚΛΗΜΑ;; ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ.
ΓΙΑ ΤΗΝ 15ΧΡΟΝΗ ΜΥΡΤΩ ,ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΚΟΝΤΑΡΗ ,ΤΟΝ ΛΑΖΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΙ Η ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΕΙ ΑΓΡΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ....ΜΟΥΓΚΑ!!!
Απο enikos.gr:
Tέσσερις Πακιστανοί επιτέθηκαν σε συμπατριώτη τους όταν αυτός βρισκόταν στο σπίτι του.
Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγα λεπτά, στο Αιγάλεω και συγκεκριμένα σε υπόγειο διαμέρισμα επί της Λεωφόρου Καβάλας. Οι άνδρες της Αστυνομίας συνέλαβαν τους δράστες, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο καθώς έφερε τραύματα στο κεφάλι.

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ" ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ


ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΑΝ "ΝΟΜΙΜΟΙ" ΠΟΛΙΤΕΣ 

Οργανωμένες επιθέσεις με ρατσιστικές προεκτάσεις, καταγγέλλουν μετανάστες που μένουν στο Ηράκλειο, οι οποίοι και ζητούν από την Πολιτεία να πάρει μέτρα για την προστασία τους.

Τη Δευτέρα, ομάδα μεταναστών πήγε στην Εισαγγελέα Ηρακλείου προκειμένου να την ενημερώσει για το θέμα, και να εκφράσει τους φόβους της ότι θα υπάρξουν θύματα από την τυφλή βία. 
«Δεν μπορούμε να βγούμε ούτε από τα σπίτια μας. Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε. Τα φαινόμενα βίας είναι καθημερινά, κυρίως από μικρά παιδιά, κάτω των 18 ετών, που μας επιτίθενται, μας πετροβολούν χωρίς λόγο» - ανέφεραν εκπρόσωποι των μεταναστών στην Εισαγγελέα, η οποία από την πλευρά της δεσμεύτηκε να ζητήσει από την ΕΛ.ΑΣ. συχνότερες περιπολίες.


Σχέδιο γενικευμένης αναταραχής στο κέντρο των Αθηνών ενόψει του Ραμαζανιού!


Όπως παρατηρούμε, τις τελευταίες ημέρες έχει στηθεί στα ελληνόφωνα ΜΜΕ μια φάμπρικα συνεχών κατασκευασμένων «ειδήσεων» για «ρατσιστικές επιθέσεις» κατά Πακιστανών και λοιπών μουσουλμανικών δυνάμεων, που τάχα συμβαίνουν απ’ άκρου εις άκρον της χώρας ή μεγαλοποιούνται γεγονότα της καθημερινότητας και αποδίδονται σε «ρατσιστές»!  Μιλάμε για διάφορα «επεισόδια» του τύπου «κάποιος, κάπου, κάποτε», που δεν επιβεβαιώνονται από το αστυνομικό δελτίο (επιδρομή «χρυσαυγιτών» κατά αγνώστων Πακιστανών, στο τάδε μέρος), είτε για πραγματικά γεγονότα (π.χ. συμπλοκή κάποιων Ελλήνων και κάποιων Πακιστανών στο Ηράκλειο της Κρήτης) που δεν έχουν φυλετικό ή πολιτικό χαρακτήρα. Πάντως, κοινή συνισταμένη όλων των «ρατσιστικών» επιθέσεων, επεισοδίων κ.τ.λ., είναι ότι φέρονται να γίνονται αποκλειστικά κατά μουσουλμάνων. Τυχαίο; 

Κατά μια… διαβολική σύμπτωση, διερχόμεθα την μηνιαία περίοδο νηστείας και προσευχής των μουσουλμάνων (Ραμαζάνι), η οποία άρχισε την 20η Ιουλίου και λήγει την 19η Αυγούστου. Μάλιστα, οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν το τριήμερο 17, 18 και 19 Αυγούστου, όπου αναμένεται να συγκεντρωθούν στην Αθήνα δεκάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι, λαθρομετανάστες και μη. Οι μουσουλμάνοι θα συγκεντρωθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο, κατόπιν συμφωνίας των συλλόγων τους με τα συναρμόδια υπουργεία ΠΡΟ-ΠΟ, Εσωτερικών, Παιδείας κ.τ.λ. Και βέβαια, όλο το τριήμερο θα κυκλοφορούν παντού στην Αθήνα και ιδιαίτερα στο κέντρο της. Ασφαλώς, για ευνόητους λόγους η παρουσία της αστυνομίας θα είναι «διακριτική» και η επιχείρηση «Ξένιος Ζεύς» θα παγώσει (προσωρινά ή μόνιμα…).

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες μας, υπάρχει σχέδιο ξένων μυστικών υπηρεσιών για γενικευμένη αναταραχή στο κέντρο των Αθηνών,

Πρόσω ολοταχώς για εξέγερση!


του Στρατή Μαζίδη
Το καλοκαίρι μπορεί να καλύπτει προσωρινά με το πέπλο του τα προβλήματα τους ελληνικού λαού. Η βαρυχειμωνιά όμως έρχεται. Η ανεργία συνεχίζεται, τα κάθε λίγους μήνες νέα μέτρα είναι πάλι προ των πυλών. 11 δις, 14 δις, 7 δις, λες και είναι αέρας, λες και δεν αφορούν τη βίαιη υποβάθμιση της ζωής των συνανθρώπων μας.
Αν το φιλοσοφίσουμε ζούμε με τα μισά από όσα ζούσαμε πριν δύο χρόνια. Ο υψηλός φόρος εισοδήματος, οι έκτακτες εισφορές, τα χαράτσια, η ακρίβεια σε μια σειρά βασικών αγαθών, τα καπέλα στις χρεώσεις των ΔΕΚΟ και ένα σωρό άλλες επιβαρύνσεις που όπως το σαράκι έχουν ροκανίσει τα χρήματα των Ελλήνων.

Επίσης το παραπάνω ισχύει για τους μισούς ενεργούς Ελληνες αφού οι άλλοι μισοί είναι απλά άνεργοι.

Δουλειές δεν υπάρχουν. Η παιδεία διαλύεται. Η υγεία σε χρεώνει ήδη από το τηλεφώνημα για ένα ιατρικό ραντεβού.

Η λαθρομετανάστευση και η εγκληματικότητα είναι απλά ανεξέλεγκτες.

Σε μια εποχή που όλα μειώνονται, το μόνο που αυξάνεται είναι η απελπισία.

Δε χρειάζεται να διαθέτει κανείς ιδιαίτερες μαντικές ικανότητες για να προβλέψει πως οδεύουμε πρόσω ολοταχώς για λαϊκή εξέγερση.

Η Χρυσή Αυγή για τα δήθεν ρατσιστικά εγκλήματα ,την αποδέσμευση των αστυνομικών και την συνεχιζόμενη ύφεση της ελληνικής οικονομίας


Για τα δήθεν ρατσιστικά εγκλήματα
Ειδεχθή εγκλήματα που όπως τελικά αποδεικνύεται έχουν διαπράξει αλλοδαποί, καταρχήν βαφτίζονται ρατσιστικά. Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει είναι αυτός κατά των Ελλήνων. Να μπει τώρα μια τάξη και να απαλλαγούμε από τους εγκληματίες λαθρομετανάστες.

Για την αποδέσμευση των αστυνομικών
Η αποδέσμευση αστυνομικών από την φύλαξη πολιτικών προσώπων είναι αναγκαία και πρέπει να επιβληθεί άμεσα και στο έπακρο. Η αρχή να γίνει με δημοσιογράφους, επιχειρηματίες και βουλευτές. Οι αριθμοί που ανακοινώθηκαν δεν επαρκούν για την αντιμετώπιση της βαριάς εγκληματικότητας και την επιστροφή του αισθήματος ασφάλειας στην κοινωνία.

Για την συνεχιζόμενη ύφεση της ελληνικής οικονομίας
Η περαιτέρω μείωση του ΑΕΠ είναι η απόδειξη της αποτυχίας μνημονιακής πολιτικής και η ρίζα του ελληνικού προβλήματος. Μόνη στρατηγική η επιστροφή στην Εθνική παραγωγή με στόχο την ελληνική αυτάρκεια.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΤΖΑΒΕΝΤ ΑΣΛΑΜ!



Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ: ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

Ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα, Τζαβέντ Ασλαμ, με αφορμή τις πρόσφατες επιθέσεις σε αλλοδαπούς, καταγγέλλει βία από την αστυνομία.
Ο Ασλάμ, μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1, ανέφερε περιστατικά βίας και από τη πλευρά των αστυνομικών, ενώ τόλμησε να κατηγορήσει τους Έλληνες για ρατσισμό! Θυμίζουμε απλά ότι ο λεγάμενος έχει εμπλακεί σε διάφορες ύποπτες υποθέσεις που αφορούν ακόμη και κύκλωμα εισαγωγής λαθρομεταναστών συμπατριωτών του στην Πατρίδα μας.
Πολύ καλά έκανε ο Θάνος Πλεύρης, που βρισκόταν στην ίδια εκπομπή, και ζήτησε από τον πρόεδρο της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα να ζητήσει συγνώμη για τον ομοεθνή του που κακοποίησε την 15χρονη στην Πάρο.
Ο Θάνος Πλεύρης ανέφερε ότι το 70% των μηνύσεων κατά αστυνομικών για ρατσιστική συμπεριφορά έχει αθωωτική κατάληξη και αντιθέτως καταδικάζονται οι αλλοδαποί για ψευδείς μηνύσεις.

ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ

Η ελληνική κοινωνία στο στόχαστρο της Άγκυρας

Στο πρόσφατο βιβλίο του Η μυστική δράση των Τούρκων στην Ελλάδα και η σύγχρονη ΜΙΤ ο συντάκτης του παρόντος είχε… εκφράσει την άποψη ότι η τουρκική απειλή, χωρίς να παύσει ποτέ να εκφράζεται στο στρατιωτικό τομέα, όπως αποδεικνύεται από πλήθος στοιχείων, παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια μια διαφοροποίηση, με την παράλληλη εφαρμογή της στρατηγικής της απειλής χρήσεως βίας εναντίον της χώρας μας και της στρατηγικής της ήπιας ισχύος. Όπως τεκμηριώνεται στο παραπάνω βιβλίο, κεντρικά στοιχεία της νέας στρατηγικής, η οποία επετάθη τα τελευταία λίγα χρόνια και προσλαμβάνει ιδιαίτερη δυναμική μετά την είσοδο της Ελλάδας στην παρούσα κρίση, είναι η πολιτιστική διείσδυση, η οικονομική διείσδυση και η θρησκευτική διείσδυση. Τον τελευταίο καιρό, η νέα αυτή στρατηγική φαίνεται να επικεντρώνεται σε αυτό το οποίο στο σύγχρονο ψυχολογικό πόλεμο αποκαλείται «ο αγώνας για την καρδιά και το μυαλό» του αντιπάλου, η υπονόμευση, δηλαδή, της θελήσεως του αντιπάλου να αντισταθεί και ο επηρεασμός του θυμικού του κατά τρόπο φιλικά διακείμενο προς τον ασκούντα τη στρατηγική διεισδύσεως και κυριαρχίας επί του αντιπάλου του χωρίς πόλεμο.

16 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΣΟΛΩΜΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ. ΜΟΥΓΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ.

ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ. ΟΙ ΣΑΠΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ" ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΣΑΠΙΟΙ ΜΕΧΡΙ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΕΙΣΤΕ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ!

Τὸ τρισάγιο καὶ οἱ ὁμιλίες ἐκπροσώπου τῆς οἰκογένειας καὶ τοῦ βουλευτῆ τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς Χρήστου Παππᾶ μπροστὰ στὸ μνῆμα τοῦ Ἀριστοτέλη Γκούμα.

ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΑ "ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ" ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΣΤΟ FACEBOOK.



Εδώ και λίγες ώρες έχει έρθει στην επιφάνεια το προφίλ του Αχμέτ Βακάς, του τέρατος από το Πακιστάν που επιτέθηκε και βίασε την 15χρονη στην Πάρο που ακόμα χαροπαλεύει. Πέρα από τις φωτογραφίες του που διέρρευσαν, ενδιαφέρον έχουν και οι διαδικτυακοί του φίλοι.
Ένας από τους λιγοστούς φίλους που έχει στο προφίλ του είναι ο Σοχάιλ Ταράρ που διαμένει στην "Selanik" - Θεσσαλονική. Όπως θα δείτε ο εν λόγω... κύριος μιλά "Μακεδονικά" και του αρέσουν το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Σαμαράς !!!,  οι Οικολόγοι Πράσινοι κ.α. Σίγουρα θα είναι και θαυμαστής του Μπουτάρη!