Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥ ΒΙΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ!



ΣΧΟΛΙΟ: Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΠΛΕΟΝΑΣΜΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ. ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ hellenicrevenge.blogspot.com.

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ....ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΑΘΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΑ,
ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!!!
ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΒΙΑΣΤΗΣ ΗΤΑΝ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΞΙΟΣ Η ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ,ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ!
ΜΑΖΕΨΟΥ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
ΜΑΖΕΨΟΥ.
ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΥΣ.
Γ.Κ. 
 

ΕΛΛΗΝΕΣ – ΟΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟΥ.

 
 
Αναμφισβήτητα διανύουμε μία από τις δυσκολότερες και κρισιμότερες στιγμές της μακραίωνης Ιστορίας μας. Η οικονομική κρίση που βιώνουμε, αποτελεί μόνο μια μορφή της πολύπλευρης κρίσης θεσμών, αξιών και νοοτροπιών που αντιμετωπίζουμε εδώ και δεκαετίες και που τώρα έφτασε στο απροχώρητο. Ξένοι αλλά και ντόπιοι «ειδήμονες» συμπεραίνουν, πως δεν υπάρχει διέξοδος από την κρίση, πως δεν υπάρχει σωτηρία, πως όλα καταστράφηκαν, πως δεν είναι δυνατόν να τα καταφέρουμε, πως η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη και άλλα τόσα πολλά και παρόμοια.

Όντως, αν αντιμετωπίσουμε την παρούσα κρίση μεμονωμένα, ίσως να έχουν κάποιο δίκιο. Ξεχνούν όμως όλοι αυτοί οι «ειδήμονες», πως ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ και πως ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! Αν αντιμετωπίσουμε την παρούσα κρίση, με βάση τα διδάγματα της μακραίωνης Ελληνικής Ιστορίας, θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα πως εμείς οι Έλληνες στα δύσκολα τα καταφέρνουμε καλύτερα. Για το λόγο αυτό, όλοι οι συνειδητοποιημένοι Έλληνες, όταν ακούμε πως τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για την Πατρίδα μας, χαμογελάμε με νόημα και αυτοπεποίθηση, γιατί ξέρουμε πως είναι νομοτελειακά βέβαιο ότι ήρθε ο καιρός η Ελλάδα να μεγαλουργήσει ξανά και να προστεθούν καινούριες χρυσές σελίδες στην Ιστορία της. Με κάποιες απαραίτητες προϋποθέσεις όμως. Να επιδείξουμε αγωνιστικότητα, μαχητικότητα και αποφασιστικότητα, όμοιες μ’ αυτές που μας κληροδότησαν οι Πρόγονοί μας.

Ο "στρατός στους δρόμους" για ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ - "Μάχη" για τις περικοπές στις ΕΔ ΠΛΗΡΗΣ ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΙΕΡΙΣΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ.



ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ hellenicrevenge.blogspot.com. ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΟΙ ΚΑΡΙΕΡΙΣΤΕΣ. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.

Υ.Γ. ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΥΣΜΕΔ ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ONALERT ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ.

  

Ο βίος του Αγίου Ιερομάρτυρος και Ισαποστόλου Κοσμά του Αιτωλού, γραμμένος από τον Άγιο Νικόδημο τον Αγιορείτη

Αυτός ο αληθινός άνθρωπος του Θεού, διδάσκαλος και κήρυκας του θείου Ευαγγελίου ο Κοσμάς, ήταν από την Αιτωλία, απ’ ένα μικρό χωριό πού ονομάζεται Μέγα Δένδρο· ήταν γιος ευσεβών γονέων, από τους οποίους ανατράφηκε και παιδαγωγήθηκε «εν παιδεία και νουθεσία Κυρίου», κατά τον Απόστολο.
Όταν ήταν είκοσι χρονών, ίσως και περισσότερο, άρχισε να διδάσκεται γράμματα από τον ιεροδιάκονο Ανανία, τον ονομαζόμενο Δερβισάνο. Επειδή κατά τους χρόνους εκείνους άρχισε με μεγάλη φήμη και το σχολείο του Βατοπαιδίου στο Άγιον Όρος, πήγε σ’ εκείνο με πολλούς άλλους συμμαθητές του. Εκεί απεφοίτησε με δάσκαλο τον Παναγιώτη Παλαμά· μετά διδάχτηκε και τη Λογική από το διδάσκαλο Νικόλαο Τζαρτζούλιο από το Μέτσοβο, ο όποιος διετέλεσε εκεί σχολάρχης μετά τον σοφότατο Ευγένιο. Ενώ ήταν ακόμη λαϊκός και ονομαζόταν Κώνστας, στην εμφάνιση φαινόταν στολισμένος με την σεμνότητα του μοναχικού σχήματος και σε όλα αγωνιζόταν και εγύμναζε τον εαυτό του στην τέλεια άσκηση· επειδή δε πάλι η περίφημη εκείνη σχολή, όταν έφυγαν οι διδάσκαλοι της ερημώθηκε και κατήντησε όπως ήταν στην αρχή, τότε λοιπόν ο καλός Κώνστας αφού αναχώρησε από εκεί πήγε στην Ιερά Μονή Φιλόθεου και πρώτον μεν εκάρη μοναχός και με μεγάλη προθυμία προχώρησε στους αγώνες της μοναχικής ζωής. Μετά από αυτό, επειδή η Μονή είχε ανάγκη από εφημέριο, μετά από έντονη προτροπή και παράκληση των πατέρων, χειροτονείται και Ιερομόναχος· είχε δε πολύ πόθο ο μακάριος στην καρδιά του, και όταν ακόμη ήταν κοσμικός, να ωφελήσει τους αδελφούς του Χριστιανούς από εκείνα πού έμαθε. Και πολλές φορές έλεγε πώς οι αδελφοί μας χριστιανοί έχουν μεγάλη ανάγκη από τον λόγο του Θεού, και ότι έχουν χρέος εκείνοι πού σπουδάζουν να μη τρέχουν στα αρχοντικά και τις αυλές μεγάλων και να χαραμίζουν τις σπουδές τους, για να αποκτήσουν πλούτο και αξιώματα αλλά να διδάσκουν κυρίως τον κοινό λαό πού ζει με πολλή αγραμματοσύνη και βαρβαρότητα, για να αποκτήσουν ουράνιο μισθό και δόξα αμάραντη. Άλλα παρόλο πού είχε τόσο πόθο και πολύς ζήλος άναβε στην Ιερά καρδιά του για την ωφέλεια των πολλών, όμως σκεπτόμενος πάλι πόσο μεγάλο και δύσκολο είναι το εγχείρημα του Αποστολικού κηρύγματος, σαν ταπεινόφρων και μέτριος πού ήταν, δεν τόλμησε από μόνος του να το επιχειρήσει χωρίς να καταλάβει την θεία θέληση· γι’ αυτό το λόγο θέλοντας να δοκιμάσει αν αυτό είναι θέλημα Θεού, ανοίγει την Άγια Γραφή και, ω του θαύματος! βρέθηκε μπροστά του το λόγιον του Αποστόλου πού λέγει· «μηδείς το εαυτού ζητείτω, αλλά το του ετέρου έκαστος» (Α’ Κορ. ι, 24), δηλαδή ας μη ζητεί κανείς μόνο το δικό του συμφέρον, αλλά και το συμφέρον του αδελφού του. Αφού πήρε την πληροφορία λοιπόν από αυτό και φανέρωσε αυτό τον σκοπό του και σε άλλους πνευματικούς πατέρες και πήρε συγχώρεση από αυτούς, πηγαίνει στην Κωνσταντινούπολη, για να συναντήσει τον αδελφό του Χρύσανθο, δ όποιος και του έδειξε τη ρητορική τέχνη για να μιλάει με κάποια μέθοδο.
Αφού φανέρωσε λοιπόν και στους εκεί ευλαβέστερους αρχιερείς και διδασκάλους τον ίδιο λογισμό του και αφού τους βρήκε όλους σύμφωνους και τον παρακίνησαν σ’ αυτό το θείο έργο, παίρνει εγγραφή άδεια από τον τότε Πατριάρχη Σεραφείμ από το Δέλβινο και έτσι άρχισε ο μακάριος να κηρύττει το Ευαγγέλιο της Βασιλείας των Ουρανών, πρώτα στις εκκλησίες και τα χωριά της Κωνσταντινούπολης· από εκεί πήγε στην Ναύπακτο, στο Βραχώρι, στο Μεσολόγγι και σε άλλους τόπους και πάλι επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη· και αφού συμβουλεύτηκε τον τότε Πατριάρχη Σωφρόνιο και πήρε απ’ αυτόν νέα αδεία και ευλογία, άρχισε να κηρύττει πάλι το λόγο του Ευαγγελίου με περισσότερη θερμότητα και ζήλο.

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ "ΕΚΤΕΛΕΣΗ" ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ!



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΤΕΛΙΚΑ ΖΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΥΡΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

ΖΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ...!!!

Πληροφορίες από την Πάτρα λένε πως στα χέρια της Αστυνομίας και πιό συγκεκριμένα στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας βρίσκεται ο πρωταγωνιστής του βίντεο Αλβανός που μαζί με άλλους συμπατριώτες του "εκτέλεσαν" και πυρπόλησαν με καλάζνικοφ κινεζικής κατασκευής και καραμπίνες την Ελληνική Σημαία στον Χελμό... Τον αλβανό αναγνώρισαν κάτοικοι των Καλαβρύτων στα οποία ζεί και εργάζεται. Τι δουλειά δεν ξέρουμε ακόμη αλλά θα μάθουμε...Η αστυνομία δεν έχει βρεί ακόμη τα όπλα αλλά έχει κατάσχει και εξετάζει μεταξύ άλλων ευρημάτων και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή... Με πληροφορίες από το achaiapost.gr

ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ


ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΟΥ ONALERT ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ.



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ONALERT, ΤΟΥΣ ΘΕΡΜΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΜΕΔ. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ "ΦΙΛΙΑΣ", ΟΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΙΟ. ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΕΛΗΞΕ. ΟΣΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΙ.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ.

Όταν η Αθήνα καιγότανε το 2008 το θέμα των κουκουλοφόρων είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις και τα δύο μεγάλα κόμματα -τότε μεγάλα- ΠΑΣΟΚ και ΝΔ,μαζί με τον δυναμικό -τότε- ΛΑΟΣ, είχαν "χρεώσει" τους κουκουλοφόρους στο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν βλέπουμε την ίδια ενόχληση με τα όσα για πολλοστή φορά απεικονίζονται σε φωτογραφίες σαν κι αυτή που δημοσιεύουμε. Οι "κρανοφόροι" με τα πανετελόνια παραλλαγής -η νέα...μιλιτέρ κολεξιόν της Χρυσής Αυγής- να φέρονται με ιδιαίτερη βιαιότητα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.

Ως πότε η πολιτεία και το υπουργείο Δημοσίας Τάξεως σκοπεύει να ανέχεται τέτοιου είδους τραμπούκικες συμπεριφορές;

Ως πότε θα θεωρεί νόμιμες τις κλήσεις της Χρυσής Αυγής για δημιουργία...αποσπασμάτων ασφάλειας,όπως έγινε στην Ηλίεια;

Ως πότε θα ανεχόμαστε τέτοιου είδους απαράδεκτες συμπεριφορές,επειδή λέει η Χρυσή Αυγή ψηφίστηκε από 400.000 ψηφοφόρους; Και τα υπόλοιπα εκατομμύρια ψηφοφόρων που δεν την ψήφισαν γιατί πρέπει να ανέχονται τέτοιες απαράδεκτες τραμπούκικες συμπεριφορές.

Μήπως η κυβέρνηση βολεύεται από την ύπαρξη αυτών των κρανοφόρων;

Ελπίζουμε όχι. Όπως ελπίζουμε να ξυπνήσει και να συμμαζέψει τους κυρίους με τα κράνη πριν να θρηνήσουμε νεκρό.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ: ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ, ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

Σχετικά με την εμφάνιση του Τζαβέντ Ασλάμ στο πρωινάδικο του ΑΝΤ1.



Θρασύτατος ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Τζαβέντ Ασλαμ, μιλούσε το πρωί στον ΑΝΤ-1 περί εκδημοκρατισμού και εξέλιξης της Ελληνικής κοινωνίας... Έφτιαξε τη χώρα του το απόβρασμα και θέλει να κάνει υποδείξεις και για την Ελλάδα. Έλεος επιτέλους με το ΘΡΑΣΟΣ όλων των λαθρομεταναστών που έρχονται σε αυτή τη χώρα για να μας επιβάλλουν τον μεσαιωνισμό που κυριαρχεί στις χώρες τους. Τα σκουπίδια "διδάσκουν" τη δημοκρατία στη γενέτειρα της. Του είπε κανένας ότι μπορεί πάντα να πάει στα τσακίδια αν δεν του αρέσει η Ελλάδα;

Αναγνώστης.

ΠΗΓΗ: http://www.eglimatikotita.gr/2012/08/1_22.html

ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ: Αλλοδαπός άρπαξε κοριτσάκι και το φίλησε στο στόμα!



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΟΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.

Στην πόλη αυτή η παραβατικότητα εξαιτίας των εκατοντάδων λαθρομεταναστών, έχει φτάσει να είναι η πρώτη αιτία εσωτερικής μετανάστευσης! Δεκάδες περιστατικά που δεν φτάνουν στην αστυνομία γίνονται πλέον καθημερινά και κάνουν τη ζωή των Ελλήνων κατοίκων αφόρητη!
Η παρακάτω είδηση όμως, βγήκε στην επιφάνεια και δίνει μια εικόνα για το τι βιώνουν οι Έλληνες κάτοικοι της πόλης:
ΠΑΤΡΑ: Αλλοδαπός άρπαξε κοριτσάκι και το φίλησε στο στόμα!

O νεαρός αλλοδαπός, γύρω στα 30 βρισκόταν στην οδό Ρήγα Φεραίου της Πάτρας όταν πλησίασε από πίσω μία μητέρα που κρατούσε από το χέρι το κοριτσάκι της, μόλις 14 μηνών, άρπαξε την μικρή την φίλησε στο στόμα και εξαφανίστηκε! Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 8 το βράδυ της περασμένης Δευτέρας κοντά στην οδό Κολοκοτρώνη. Σε πολυσύχναστο δηλαδή σημειο. Η γυναίκα κατατρόμαξε, φοβήθηκε ακόμη και για την υγεία του παιδιού της, άγνωστο ποιες ασθένειες θα μπορούσε να έχει ο Ασιατικής καταγωγής αλλοδαπός. Οι πολίτες της Πάτρας δηλώνουν πλέον απροστάτευτοι. Η μητέρα μετέφερε το παιδί της στον γιατρό για να το εξετάσει, ενώ το περιστατικό συζητήθηκε από διερχόμενους οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. Είναι από τα πιο περίεργα περιστατικά που έχουν συμβεί, ενώ κανείς δεν κατάφερε να εντοπίσει και να ακινητοποιήσει τον νεαρό άνδρα που είχε το θράσος να αρπάξει και να φιλήσει στο στόμα ένα μικρό κοριτσάκι.

ΠΗΓΗ: ΤΑΧΑΛΙΑ

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΕ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΙΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΓΑΖΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΕ . ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΕΔΩ ΤΟ FACEBOOK TOY ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕ. ΣΗΜΕΙΩΣΗ :ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΕ ΑΠΟ ΤΟ YouTube. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΕΔΩ

ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΜΥΡΤΩ - "ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ" ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ


ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ 
Απο enikos.gr
Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Αττικό νοσοκομείο η 15χρονη Μυρτώ που κακοποιήθηκε βάναυσα από 21χρονο Πακιστανό στη Χρυσή Ακτή της Πάρου στις 23 Ιουλίου.

''Η κοπέλα βρίσκεται σε σταθερά βαριά κατάσταση και υποστηρίζεται από μηχανήματα. Στις επόμενες μέρες θα προκαλέσουμε διάφορα ερεθίσματα προκειμένου να διαπιστώσουμε, αν ο εγκέφαλός της είναι λειτουργικός. Προς το παρόν, δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε κάποια πρόβλεψη για την εξέλιξη της υγείας της'', δήλωσε ο πνευμονολόγος-εντατικολόγος του Αττικού νοσοκομείου, Γιώργος Δημόπουλος.

Ο 21χρονος Πακιστανός κρατείται στις φυλακές Αυλώνα, όπου οι ομοεθνείς του τον αποδοκίμασαν κατά την άφιξή του, ενώ ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας, Τζαβέντ Ασλάμ, ζητά την παραδειγματική τιμωρία του δράστη.

''Η Πακιστανική Κοινότητα της Ελλάδας καταδικάζει κάθε εγκληματία. Εφόσον οι έρευνες αποδείξουν ότι ο συγκεκριμένος 21χρονος  προκάλεσε το σοβαρό τραυματισμό της κοπέλας, ζητάμε την παραδειγματική του τιμωρία'', δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΠΑΡΤΥ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ : O ΤΡΑΓΑΚΗΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ΤΟΥ


ΟΧΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ
Απο protothema.gr
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται το πάρτι αδιαφανών προσλήψεων συγγενών και ημέτερων στη Βουλή, παρά τις πομπώδεις διαβεβαιώσεις του προηγούμενου προεδρείου ότι η συγκεκριμένη διαδικασία θα γίνεται αυστηρά μέσω ΑΣΕΠ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση  9890/7048/31-7-2012 του προέδρου της Βουλής, στο γραφείο του Α’ αντιπροέδρου του κοινοβουλίου Γιάννη Τραγάκη διορίστηκαν οι: Καλλιόπη Λεοντή του Παντελή, Όλγα Τσαβλίρη Παναγιώτη, Κωνσταντίνος Τυράσκης του Πέτρου και Στυλιανός Γιαλέλης του Γεωργίου. Όπως μάλιστα γράφει το parapolitka.gr, η κυρία  Καλλιόπη Λεοντή είναι αδελφή του γαμπρού του κ. Τραγάκη.

Το εντυπωσιακό μάλιστα είναι ότι, την ώρα που οι  βουλευτές βολεύουν τους συγγενείς τους στο Κοινοβούλιο, οι 14 επιτυχόντες του πρώτου διαγωνισμού του ΑΣΕΠ για τη Βουλή, που πραγματοποιήθηκε το Σεπτέμβριο του 2010, περιμένουν ακόμα το διορισμό τους.

Άδεια σε κρατούμενους μόνο με βραχιολάκια λέει ο Ρουπακιώτης.


ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ
Απο protothema.gr
Την δύσκολη κατάσταση στις ελληνικές φυλακές λόγω μείωσης των δαπανών επικαλέστηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης.
Όπως είπε ο υπουργός μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, το θέμα είναι σύνθετο λόγω της έξαρσης της εγκληματικότητας και του μεταναστευτικού ρεύματος ενώ αποκάλυψε ότι υπάρχουν σκέψεις για παρακολούθηση των κρατουμένων κατά την άδειά τους με βραχιολάκι ή με μηχάνημα γεωεντοπισμού και για κοινωφελή εργασία ως εναλλακτική μορφή έκτισης ποινών ώστε να αποσυμφορηθούν οι φυλακές.
Για το θέμα αυτό ο κ. Ρουπακιώτης τόνισε την σημασία του ανοίγματος των αγροτικών φυλακών.

Αυτά τα προϊόντα δεν θα τα αγόραζε ΠΟΤΕ ο Τσίπρας! Όλοι οι Έλληνες πατριώτες ας προτιμούμε τα προϊόντα ΟΛΥΜΠΟΣ. (Βίντεο)


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.

 

Χίος: Οργανωμένος εμπρησμός - Βρέθηκαν μηχανισμοί, γνώριζαν έδαφος & δεδομένα meteo.



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Η ΑΛΕΚΑ ΟΜΩΣ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ. ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΘΙΓΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΗΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.

H χθεσινή απόφαση του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια να εμπλέξει την ΕΥΠ και την αστυνομία σε ότι αφορά την αναζήτηση των ενόχων της καταστροφικής πυρκαγιάς στη Χίο, αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας, απλά επιβεβαίωσε αυτό που γνώριζαν οι υπηρεσίες πληροφοριών της χώρας εδώ και αρκετό καιρό: Οτι επίκειτο "ασύμμετρο" κτύπημα κατά της χώρας από την Ανατολή.
Να σημειώσουμε ότι η Χίος για δεύτερη φορά μέσα σε δύο εβδομάδες γίνεται πεδίο δράσης των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών:
 Η υπόθεση της θαλαμηγού με τους Ουκρανούς που ναυάγησε στα Πρασονήσια, μεταξύ Χίου και Οινουσσών, εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, για την ακρίβεια επάνω σε ελληνικό έδαφος και κάλεσε την ... τουρκική ακτοφυλακή από το τηλέφωνο του σκάφους η οποία έκανε κανονική επιχείρηση έρευνας και διάσωσης εντός ΕΧΥ και επί ελληνικού εδάφους, διακριβώθηκε ότι ήταν κλασική περίπτωση προβοκάτσιας.
Ερευνώντας το παρελθόν των Ουκρανών, διακριβώθηκαν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα σε ότι αφορά τις σχέσεις τους με την Τουρκία.
Χαρακτηριστικό είναι ότι η θαλαμηγός πριν ... "προσαράξει" στα Πρασονήσια, είχε αποπλεύσει από την Κωνσταντινούπολη. Δηλαδή ήταν μια στημένη υπόθεση η οποία θα μπορούσε να εξελιχθεί σε επεισόδιο με άγνωστες συνέπειες, αν δεν υπήρχαν αυστηρές εντολές από τα υπουργεία Εξωτερικών και Άμυνας "να μην απαντώνται οι τουρκικές προκλήσεις όσο ακραίες και αν είναι".
Οι πυρκαγιές της Χίου είναι αναμφίβολα έργο εμπρηστών: Βρέθηκαν μπουκάλια με εύφλεκτα υλικά καθώς και αλουμινόχαρτο με εμπρηστικό μηχανισμό μέσα στα δάση. Για τον μύθο των "οικοπεδοφάγων" που κυριάρχησε στην μεταπολιτευτική ζωή της χώρας, ούτε λόγος: Ποιος να "επενδύσει" οικόπεδα μέσα σε μια κατακαμμένη περιοχήστο βουνό μακριά από την θάλασσα;

ΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ Η ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ "ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ" ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Η Τ.Ο ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Διαβαζουμε απο το "δημοκρατικο" σαιτ iefimerida:
Ομάδες περιφρούρησης «Ελλήνων στην καταγωγή» κατά της εγκληματικότητας του «λαθραίου αλλοδαπού εισβολέα» φέρεται να έχει συγκροτήσει η Χρυσή Αυγή στη Μεσσηνία, προκαλώντας την αντίδραση του αστυνομικού διευθυντή του Νομού, ο οποίος δηλώνει ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να υποκαταστήσει την Αστυνομία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερία» η τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής έχει συγκροτήσει «συντονιστική Επιτροπή Αλληλεγγύης των Ελλήνων την καταγωγή» στην περιφέρεια του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας στην οποία πρωτοστατεί πρώην αστυνομικός και υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στο νομό.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ :''Στην Ελλάδα του μνημονίου, οι περικοπές στα μέσα Δασοπυρόσβεσης αποδεικνύονται όχι μόνο καταστροφικές για τη χώρα, αλλά και θανατηφόρες''


Επίκαιρη ερώτηση Χρυσής Αυγής για πυρκαγιές

''Στην Ελλάδα του μνημονίου, οι περικοπές στα μέσα Δασοπυρόσβεσης αποδεικνύονται όχι μόνο καταστροφικές για τη χώρα, αλλά και θανατηφόρες''

Επίκαιρη ερώτηση προς τους Κυρίους Υπουργούς:

1. Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και
2. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Θέμα: Η Ελλάδα σε πύρινο κλοιό: 15%-20% περισσότερες πυρκαγιές φέτος και η Ελληνική Πολιτεία απούσα.

Βρισκόμαστε δυόμιση μήνες πριν από το τέλος της επίσημης αντιπυρικής περιόδου και ήδη έχουν ξεσπάσει πολλές καταστροφικές πυρκαγιές στη χώρα, που στοίχισαν τη ζωή 2 ανθρώπων, ενός πυροσβέστη στην Ελευσίνα και ενός πολίτη στην Αρκαδία. Αυτήν την στιγμή εκτός από την καταστροφική πυρκαγιά που κατακαίει τη Χίο, πύρινα μέτωπα μαίνονται και σε Λακωνία, Μαγνησία, Ηράκλειο, Άνδρο, Ζάκυνθο και Σαλαμίνα. Στην Ελλάδα του μνημονίου, οι περικοπές στα μέσα Δασοπυρόσβεσης αποδεικνύονται όχι μόνο καταστροφικές για τη χώρα, αλλά και θανατηφόρες.

Ερωτώνται οι αρμόδιοι Υπουργοί:

Η Χρυσή Αυγή για την εφεδρεία και τους τοκογλύφους


Όχι στην εφεδρεία, ναι στην παραγωγική εργασία
Το μέτρο της εφεδρείας είναι η τελική κατάληξη ενός ξεπεσμένου δημοσίου τομέα που βασίστηκε στην αργομισθία και την αναξιοκρατία. Όχι στην εφεδρεία, ναι στην παραγωγική εργασία.

Ζητούν και άλλα δισ. οι τοκογλύφοι
Οι νέες απαιτήσεις των δανειστών αποδεικνύουν πως μοναδικός τους στόχος είναι η αφαίμαξη του ελληνικού λαού και η οριστική διάλυση της χώρας. Όπως κάθε καλός τοκογλύφος, που πρώτα σου παίρνει όλο το ρευστό κι έπειτα σου αρπάζει την περιουσία.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Αίγυπτος: "Κάρφωσαν" σταυρό στο στόμα Χριστιανής - Ανατριχιαστική φωτό



Όπως διαφαίνεται ο μεγάλος χαμένος της Αραβικής Άνοιξης δεν είναι άλλος από το Χριστιανισμό, ο οποίος κυνηγιέται σε Ανατολή (με φρικτά εγκλήματα όπως σας έχουμε δείξει) και Δύση (απαγόρευση σταυρών, εικόνων, απολύσεις). Είναι προφανές ότι ενοχλεί ιδιαιτέρως το συγκεκριμένο θρησκευτικό δόγμα τη Νέα Τάξη Πραγμάτων,η οποία θέλει να εγκαθιδρύσει την Πανθρησκεία (Εωσφορισμό) στον πλανήτη, καθότι η κοινή λατρεία προς την Νέα Εξουσία θα είναι απαραίτητο συστατικό στη δημιουργία του Παγκόσμιου Κράτους.

Η εικόνα που βλέπετε είναι ιδιαιτέρως σκληρή, όμως πρέπει να δημοσιευθεί για να κατανοήσουν όλοι και χωρίς δικαιολογίες του στιλ "δεν ήξερα, δεν ρώταγα" τι τους περιμένει αν δεν αντιδράσουν επιτρέποντας την ροή χιλιάδων ανθρώπων διαπαιδαγωγημένων με τέτοια ήθη και έθιμα που να επιτρέπουν τέτοια στυγερά και άνανδρα εγκλήματα  σε ανυπεράσπιστες γυναίκες.Να γνωρίζετε επίσης ότι δεν τους ενοχλεί καθόλου αν τους αποκαλείται "δειλούς" και άλλά ωραία, δεν τους απσχολούν αυτά, προκειμένου να εκτελέσουν το "θεάρεστο" έργο τους, ειναι ικανοί να γίνουν ακόμα πιο "δειλοί". 
Οι… καλοί μουσουλμάνοι της Αιγύπτου βίασαν, ξυλοκόπησαν, μαχαίρωσαν και κάρφωσαν σταυρό στο στόμα νεαρής γυναίκας, η οποία έκανε το… “έγκλημα” να είναι χριστιανή.
Αυτά τ’ απάνθρωπα κτηνοειδή θέλουν να μας επιβάλλουν.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΑΛΙ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ".

 ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ,ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ,ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΑΓΡΙΑΣ ΒΙΑΣ ,ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ "ΚΑΛΑ" ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ "ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ,ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΞΕΝΙΟ ΔΙΑ" ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΖΕΜΕΝΟΥΣ .

Απο protothema.
Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για τα περιστατικά ρατσιστικής και αστυνομικής βίας του τελευταίου μήνα, οργανώνουν την Παρασκευή 24 Αυγούστου, στις 6 το απόγευμα, στην Ομόνοια, η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος, η Ένωση Μεταναστών Εργατών και η Κίνηση «Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή», όπως ανακοίνωσαν εκπρόσωποι των οργανώσεων σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν σήμερα.

«Αν είσαι φτωχός ή μετανάστης, δεν υπάρχει νόμος να σε προστατέψει», υποστήριξε στη διάρκεια της συνέντευξης ο Ιτζάζ Αχμέτ, εργάτης από το Πακιστάν, που κατοικεί εδώ και 13 χρόνια στην Ελλάδα. Κατήγγειλε ότι όταν κάλεσε την αστυνομία μετά από μια ληστεία στο σπίτι του, οι αστυνομικοί όχι μόνο αγνόησαν το συμβάν, αλλά τον ξυλοκόπησαν και τον φοβέριζαν για να γυρίσει στο Πακιστάν.

Βιασμός 20χρονης Ελληνιδας από Αλβανό στην Πρέβεζα


Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 20χρονη κοπέλα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης εξαναγκάστηκε να έρθει σε συνουσία παρά την θέλησή της με έναν αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr, η κοπέλα διασκέδαζε σε παραλιακό club της Πρέβεζας και τις πρώτες πρωινές ώρες δέχθηκε να την συνοδεύσει στο σπίτι της ο δράστης. Όμως δεν την πήγε στο σπίτι της αλλά σε ερημική τοποθεσία και δίχως την θέλησή της ήρθε σε συνουσία μαζί της. Η κοπέλα η οποία διαμένει στην Γερμανία αλλά είναι ελληνικής καταγωγής, κατήγγειλε το περιστατικό το πρωί της Τρίτης στην αστυνομία, ενώ θα εξεταστεί και από γιατρό.

Ο δράστης αναζητείται από την αστυνομία ενώ είναι ζήτημα χρόνου η σύλληψή του μιας και έχει ταυτοποιηθεί.

.protothema.gr

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Θαύμα :Λουκέτο στο ξενοδοχείο της Πάρου που δούλευε ο Πακιστανός δράκος.


Με ποινή κλεισίματος 5 ημερών τιμωρήθηκε η επιχείρηση της Πάρου στην οποία εργαζόταν παράνομα ο Πακιστανός που κακοποίησε την 15χρονη.
Ανάλογή με αυτή ποινή επιβλήθηκε και σε άλλη επιχείρηση του νησιού, που απασχολούσε παράνομους μετανάστες.
Από την στιγμή που έγινε γνωστό το περιστατικό, το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας διενήργησε, κατ' εντολή του υπουργού, ελέγχους τόσο στο ξενοδοχείο που εργαζόταν ο Πακιστανός, όσο και σε άλλες επιχειρήσεις της περιοχής.
Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εργασίας αναφέρει ότι αποτελεί άμεση προτεραιότητα της πολιτικής του, η διασφάλιση της νομιμότητας στην αγορά εργασίας, των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των άνεργων Ελλήνων και των νόμιμων μεταναστών.
Επιπλέον, επιδιώκεται η προστασία του υγιούς ανταγωνισμού μεταξύ των επιχειρήσεων και η αποθάρρυνση της εισόδου και της παραμονής στη χώρα των λαθρομεταναστών.
iefimerida.gr


ΣΧΟΛΙΟ MAΣ :ΕΠΡΕΠΕ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ ΤΗΝ 15ΧΡΟΝΗ ΜΥΡΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ.
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ

ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ!



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ...

Πρόκειται για την Καρανίκα Ξανθούλα πρώην βουλευτή Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ... Είχε εκλεγεί στις 6 Μαΐου αλλά δεν το κατάφερε στις 17 Ιουνίου...

Ψάχνοντας λίγο για το όνομα στο Google εύκολα βρίσκει κανείς το βιογραφικό και φωτογραφίες που η ίδια έχει αναρτήσει δημοσίως στο διαδίκτυο...

Σπούδασε στο ΤΕΙ της Λάρισας, όπου ήταν στην Πανσπουδαστική και στην ΚΝΕ ως την περίοδο της διάσπασης. Συμμετέχει  σε επιτροπές αλληλεγγύης σε πολιτικούς κρατούμενους, στο Δίκτυο Υπεράσπισης Πολιτικών και Κοινωνικών δικαιωμάτων, στο Δίκτυο Ευρωπορειών, στην Ομάδα Γυναικών, στην Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης,, στην Οικολογία – Αλληλεγγύη Θες/νίκης, στο Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ, στον Σύνδεσμο Αντιρρησιών Συνείδησης. Είναι μέλος του Συνασπισμού, ενταγμένη στη συλλογικότητα «Κοκκινοπράσινο Δίκτυο». 


ΠΗΓΗ: ΥΓΡΟ ΠΥΡ

"Θεοφίλου είσαι ένας άνανδρος φονιάς": Έξοχη περιγραφή των "ποιοτικών" χαρακτηριστικών του συνόλου των ατόμων που ανήκουν στον χώρο της άκρας αριστεράς.

 
 
Συγκλονίζει η επιστολή που αποδίδεται στην αδελφή του 54χρονου οδηγού ταξί που έπεσε νεκρός από τα πυρά των ληστών της τράπεζας στη Νάουσα της Πάρου και αναπαράγουν σήμερα Τρίτη τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης.
Σύμφωνα με την επιστολή που δημοσιεύει το "Εθνος", η αδερφή του άτυχου θύματος εκφράζει την οργή της για τον Τάσο Θεοφίλου, όπου μεταξύ άλλων αναρωτιέται "...γιατί δεν τον πυροβολήσατε στα πόδια;".
Η επιστολή - απόγνωσης έχει ως εξής:
"Αυτό το παλικάρι, που ατενίζει τον φωτογραφικό φακό με τόση νηφαλιότητα, να το χαίρονται οι γονείς που το έκαναν... Την ωραία διαπαιδαγώγηση που του πρόσφεραν ώστε να βγει ένας χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία... Εύγε!!!

Ποιος έκαψε τη Χίο;



Έξαλλοι οι κάτοικοι, τα ρίχνουν στις συνομιλίες τους στους «φίλους και γείτονες» εξ Ανατολών-Τι θα βγει να μας πει κάποιος Τούρκος αξιωματούχος σε δέκα χρόνια, όπως ο Μεσούτ Γιλμάζ;

Η παρουσία πριν τις πυρκαγιές ομάδας Τούρκων «τουριστών» στο νησί, εγείρει ερωτήματα. Από την άλλη, οι ζημιές στην χλωρίδα και στην πανίδα του νησιού, είναι ανυπολόγιστες, ενώ η πυρκαγιά, εξακολουθεί να μαίνεται, καθώς ενισχύεται από τους ανέμους έντασης ως και οκτώ μποφόρ που πνέουν στην περιοχή.

Καίγεται όλο το νησί... Στο κεντρικό και βόρειο τμήμα του, τα πράγματα είναι ακόμα πολύ δύσκολα, ενώ στο νότιο, η κατάσταση δείχνει να ελέγχεται. Στο νησί επιχειρούν εννέα αεροσκάφη και πέντε ελικόπτερα πραγματοποιούν συνεχώς ρίψεις νερού, παρά τους ισχυρούς ανέμους, 32 οχήματα με 70 πυροσβέστες (20 εκ των οχημάτων έφτασαν με αρματαγωγό του Πολεμικού μας Ναυτικού από την Ελευσίνα), πεζοπόρο τμήμα 70 ατόμων, 50 εθελοντές και 80 στρατιώτες. Η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στις Καρυές, στο κεντρικό τμήμα της Χίου και αρχικά είχαν εκκενωθεί για προληπτικούς λόγους τα τρία χωριά.

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ...ΠΗΔΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΤΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ


ΡΩΜΑΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ .
ΤΟΣΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ

Απο taxalia
Η Ελλάδα πάντως μπορεί να μην τα πήγε καλά στα μετάλλια, όμως στο σεξ μπήκε πεντάδα ανάμεσα σε 204 χώρες: "Οι πέντε πιο... ερωτικές αποστολές των Ολυμπιακών Αγώνων είναι η Ουκρανία, οι ΗΠΑ, η Πολωνία, η Ελλάδα και η Σουηδία σύμφωνα με Βρετανό αθλητή.
Οι εκπρόσωποι αθλημάτων: 1 Στίβος, 2 Beach Volley, 3 Κολύμβηση, 4 Ενόργανη Γυμναστική και 5 Τρίαθλο".

ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ Η ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ;;


ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΠΑΤΡΙΩΤΗ" ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ"
Απο enikos.gr
Αίσθηση έχει προκαλέσει η φωτογραφία της σημαίας της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης» που έχει αναρτήσει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ερχάν Ιμάμογλου.

Συγκεκριμένα ο πολιτευτής στον Νομό Ροδόπης, έχει αναρτήσει μια φωτογραφία με λευκά τριαντάφυλλα και στην οποία εύχεται καλό Ραμαζάνι στους Μουσουλμάνους.  Στο κάτω μέρος, όμως, της εικόνας υπάρχει και μια σημαία της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης».

Έδωσαν 5ήμερη άδεια σε βαρυποινίτη που είχε κάνει πέντε φόνους και δεν γύρισε ποτέ


ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙ...ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΔΡΑΓΑΘΙΕΣ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΥΜΑΤΑ.
Απο iefimerida.gr
Εξαφανισμένος παραμένει μετά την πενθήμερη άδειά του ο βαρυποινίτης Μιχάλης Μακρυγιάννης. Πρόκειται για έναν κακοποιό, καταδικασμένο για πέντε δολοφονίες και σωρεία άλλων εγκλημάτων, ο οποίος πήρε άδεια από το συμβούλιο φυλακών της Λάρισας, ωστόσο δεν γύρισε ποτέ.

Ο Μιχάλης Μακρυγιάννης ήταν καταδικασμένος σε τετράκις ισόβια, για πέντε δολοφονίες, τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας, τραυματισμούς, μια σειρά από ένοπλες ληστείες και ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς και σωρεία άλλων εγκληματικών πράξεων.

Όπως μεταδίδει το protothema.gr, ο γνωστός βαρυποινίτης δεν δραπετεύει για πρώτη φορά καθώς τον Αύγουστο του 2006 πάλι μετά από πενθήμερη άδεια,

Ασύλληπτο: Οι Πακιστανοί υποκαθιστούν την ΕΛΑΣ! (vid)


Έχουν ξεφύγει οι Πακιστανοί στην Ελλάδα. Όταν ακόμα και ο εκπρόσωπος της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα μιλώντας σε εκπομπή ιδιωτικού καναλιού να μιλά για "πακιστανική αστυνομία που συλλαμβάνει ομοεθνείς" αναφερόμενος στους ξυλοδαρμούς και απαγωγές Πακιστανών για τα οποία έκανε εκτενές ρεπορτάζ το defencenet.gr.
Δείτε το βίντεο, έχει πραγματικό ενδιαφέρον:

  
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ο Πασόκος Πετσάλνικος διόρισε στο γραφείο του στη Βουλή τη μνηστή ανιψιού του


ΜΟΝΟ ΜΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ
Απο iefimerida
Τον διορισμό της μνηστής ενός ανιψιού του φέρεται να προώθησε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, τοποθετώντας την ως «μετακλητή» στο γραφείο του στην Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το alphafm.gr, ο Φίλιππος Πετσάλνικος εμφανίζεται να προωθεί διορισμούς υπαλλήλων στο γραφείο που διατηρεί στη Βουλή, όπως δικαιούται βάση της νομοθεσίας. Στο τελευταίο ΦΕΚ 367/31-7-2012, εμφανίζεται όμως το όνομα της κυρίας Καλύβα Όλγας του Χρήστου, η οποια έχει πτυχίο λυκείου, και τοποθετείται ως «μετακλητή» στο γραφείο του πρώην προέδρου.

Σύμφωνα με το alphafm.gr, η εν λόγω υπάλληλος είναι μνηστή του ανιψιού του κ. Πετσάλνικου, και γιου του Κωνσταντίνου Πετσάλνικου, ο οποίος είχε διατελέσει δήμαρχος Μακεδνών.


Συριζαίος ο δολοφόνος - τρομοκράτης της Πάρου


Οπαδός του Σύριζα είναι τελικά ο εκτελεστής της Πάρου και μάλιστα θεωρεί ανίκανο τον ελληνικό λαό επειδή δεν εξέλεξε τον Τσίπρα πρωθυπουργό. Σε περίπτωση πρωτιάς του Σύριζα μάλιστα, ο εν λόγω τρομοκράτης θα ζητούσε να μετατραπεί ο... φόνος ακροδεξιών σε πλημμέλημα!



Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

O ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ Ο.Υ.Κ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ


Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΕΖΗΤΗΣΕΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΝΔΡΕΑΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗΝ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ! (19-8-2012) 
ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΠΑΠΑΦΩΤΗ

Από τις 17/7/2011 μέχρι τις 11/7/2012 κατάγγειλα τρεις φορές από τις στήλες της Ιστοσελίδας μου την προδοτικήν ενέργειαν του Προέδρου της Δημοκρατίας να ζητήσει από τον Διοικητήν Ναυτικού διά του Υπουργού Άμυνας κ. Παπακώστα να συνεργαστούν για να διαλύσουν τους Ο.Υ.Κ. Ο λεβέντης Ανδρέας Ιωαννίδης αντέδρασε άμεσα με την υποβολή της παραίτησής του και τη δήλωση ότι θα καταγγείλει αμέσως τη συνωμοσία διάλυσης της Άμυνας της Ημικατεχόμενης Κύπρου. Και η «πρόταση» ΑΠΕΣΥΡΘΗ ΠΑΡΑΥΤΑ!..

Από τις 17/7/2011 ΟΥΔΕΙΣ ΕΤΟΛΜΗΣΕΝ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΔΙΑΨΕΥΣΗ. ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΕΣΙΩΠΗΣΑΝ ΕΝΟΧΩΣ!..

Εσιώπησαν, αλλά συνεχίζουν να βάλλουν κατά του ΗΡΩΑ Ανδρέα Ιωαννίδη και της Οικογένειάς του με ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΩΝ ΝΑΥΑΓΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ. Ατυχώς για τους άθλιους ναυαγούς τόσον οι συκοφαντίες, όσον και οι γελοίες μεθοδεύσεις των είναι ΑΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΑ. Έχουν δε την ικανότητα να μετατρέπονται σε ΑΥΤΟΕΠΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΑ και να πλήττουν θανάσιμα τους ίδιους.
Η καταγγελία μου για την επιχειρηθείσαν ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ Χριστόφια έγινε με τα ακόλουθα τρία άρθρα μου:

O δολοφόνος της Πάρου Αναστάσιος Θεοφίλου ήταν διαδικτυακός φίλος της Δούρου και του Στρατούλη!





Απ’ ότι φαίνεται ο δολοφόνος της Πάρου Αναστάσιος Θεοφίλου διέθετε και προφίλ σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Tassios Thita. Είχε και δικό του ιστολόγιο (paranoiriko.blogspot.com) όπου δημοσίευε ιδεολογικά και λογοτεχνικά κείμενα. Μέχρι και φανταστική συμπλοκή με τα ΕΚΑΜ είχε συγγράψει, με τον κεντρικό ήρωα – που μάλλον ταυτίζεται με τον συγγραφέα – να… γαζώνει αστυνομικούς με ούζι, ενώ παράλληλα αναλύει τις φιλοσοφικές του ανησυχίες σε γκόμενα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ : ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΩΣ "ΨΟΦΙΟ ΒΛΑΚΑ"


ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΦΟΝΟΣ ΤΟΥ "ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ".
Απο enikos.gr
 Το απόσπασμα του κειμένου που συνοδεύει την ανάληψη ευθύνης για την απόπειρα εμπρησμού σε εταιρεία επί της Κηφισίας στις 13 Αυγούστου του 2012 προκαλεί σοκ. Την ευθύνη για την απόπειρα ανέλβε η οργάνωση" 'Ατυπη Αναρχική Ομοσπονδία-Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο" και στο υστερόγραφο του κειμένου αναφέρει:

" Υ.Γ. και ίσως από τα ελάχιστα ευχάριστα γεγονότα αυτού του καλοκαιριού η θέα του ψόφιου βλάκα στην Πάρο. Η βλακεία του έφτασε σε τέτοια επίπεδα που θυσίασε την ζωή του για μερικά χιλιάρικα που μόλις είχαν ληστευτεί από μια ΤΡΑΠΕΖΑ! Αυτό είναι το μέλλον που περιμένει τους ρουφιάνους-πολίτες που φοράνε με βιασύνη την στολή του μπάτσου και παριστάνουν τον ήρωα."

ΑΡΧΙΣΕ: ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ


Το κύμα προσφύγων από τη Συρία έχει αρχίσει να “χτυπά” πλέον και την Ελλάδα.Και πρώτα απ΄ όλα τα ακριτικά νησιά του Αιγαίου,όπου τις τελευταίες εβδομάδς οι αποβιβάσεις παράνομων μεταναστών με φουσκωτά είναι συνεχείς. Φουσκωτά που ξεκινούν από τα παράλια της Τουρκίας ,όπου οι διακινητές παράνομων μεταναστών κάνουν “χρυσές δουλειές”.

Σύφωνα με το “Εμπρός.net” της Μυτιλήνης μόνο χθες εντοπίστηκαν και συνελλήφθησαν 15 παράνομοι μετανάστες κι ο Τούρκος μεταφορέας τους.

Τα χθεσινά δυο περιστατικά αποβιβάσεων Σύριων παράνομων μεταναστών στη Λέσβο και η σύλληψη ενός Τούρκου μεταφορέα τους, ήρθε να προστεθεί σε ανάλογα περιστατικά της περασμένης εβδομάδας και να ξυπνήσει εφιάλτες περασμένων χρόνων όταν η Λέσβος αποτέλεσε χώρο αποβίβασης πραγματικά χιλιάδων παράνομων μεταναστών. Που στο σύνολο τους, ξεκινούσαν από τις απέναντι ακτές στα πλαίσια της λειτουργίας ενός κυκλώματος δουλεμπόρων, που αναστάτωσε την πολιτική, κοινωνική και οικονομική ζωή της Λέσβου.
Όπως έγραφε το «Ε» την περασμένη εβδομάδα, από την αρχή του χρόνου εντοπίσθηκαν συνολικά 24 αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες στη Λέσβο. Την περασμένη εβδομάδα εντοπίστηκαν 12 συνολικά, δέκα ενήλικες και δύο παιδιά, όλοι υπήκοοι Συρίας. Χθες, ο αριθμός αυτός υπερδιπλασιάσθηκε.