Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ: ΠΙΣΤΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ. ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ!



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΦΤΩΧΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΠΡΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!

Ο γιος της Γιάννας Αγγελοπούλου ετοιμάζεται να δώσει το παρόν στο φεστιβάλ του ΣΥΡΙΖΑ, στην Πάτρα. Μάλιστα, στην προσωπική του σελίδα στο facebook έχει ποστάρει την συγκεκριμένη εκδήλωση και έχει σημειώσει ότι θα την παρακολουθήσει.
Με τον ίδιο τρόπο είχε ανακοινώσει την απόφασή του να παραβρεθεί και στο Σύνταγμα κατά την διάρκεια της κεντρικής ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στην οποία πήγε την παρέα του, παίρνοντας θέση κάτω από την εξέδρα και χειροκροτώντας μάλιστα με ενθουσιασμό πολλές φορές τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΗΓΗ: ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Ο ΥΨΗΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ: Φωτογραφίες που ΣΟΚΑΡΟΥΝ...! Αλλοδαποί τρώνε γάτες στην Άρτα?



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ; ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ;

ΣΟΚ έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου και δείχνουν αλλοδαπούς να τεμαχίζουν και να τρώνε γάτες. Οι φωτογραφίες τονίζεται ότι είναι από την Ελλάδα και η περιοχή όπως αναφέρουν κάποιοι είναι η Άρτα που έχει και τις περισσότερες καταγγελίες για τέτοιου είδους φαινόμενα.
Κάποιοι άλλοι αναφέρουν πως η φωτογραφία είναι από αραβικό site στο οποίο δείχνει
πως οι άραβες  τρώνε γάτες και πουλιά......................... --> -->

ΕΤΣΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.



Πρωτοφανή ενόχληση και αναστάτωση προκαλεί στην ηγεσία της Δικαιοσύνης και του αρμόδιου υπουργείου η αποκάλυψη από διαρροή στο διαδίκτυο σοκαριστικών hard-core σεξουαλικών διαλόγων, μεταξύ δύο δικαστικών μεγάλης πόλης της Πελοποννήσου.
 Η υπόθεση, την οποία παρουσιάζει η εφημερίδα «Παραπολιτικά», ήδη διατρέχει τα δικαστικά γραφεία και προκαλεί αντιδράσεις και απογοήτευση στους έντιμους δικαστικούς.

 Οι διάλογοι μεταξύ του δικαστή και της δικαστίνας είναι τόσο προκλητικοί που θα έκαναν τους επαγγελματίες των ροζ τηλεφώνων να κοκκινίσουν καθώς και οι δύο παρουσιάζονται με περίεργες σεξουαλικές προτιμήσεις και μετατρέπονται από αξιότιμοι λειτουργοί της Δικαιοσύνης το πρωί σε τραβεστί το βράδυ ή συμμετέχουν σε όργια με τοπικούς δικηγόρους.

 Το περίεργο παράνομο ζευγάρι(καθώς και οι δύο σύμφωνα με τα λεγόμενα τους είναι παντρεμένοι), εμπίπτει στην κατηγορία των ατόμων που χρήζουν ειδικής βοήθειας. Κι αυτό γιατί ο δικαστής παραδέχεται ότι ντύνεται τα βράδια γυναίκα, περπατώντας στους δρόμους προς αναζήτηση ερωτικών συντρόφων (λαθρομεταναστών).... ενώ η δικαστίνα παραδέχεται τις λεσβιακές της τάσεις και αποδέχεται την ερωτική φύση του συναδέλφου της. Δεν διστάζει μάλιστα να οραματιστεί και ερωτικό τρίο με την απατημένη σύζυγο αλλά και ταυτόχρονα να αποκαλύψει....
 τις ερωτικές της σχέσεις με δικηγόρο της πόλης στην οποία δικάζει............ --> -->

Πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή σε δημοσκόπηση ποιός κάνει την καλύτερη αντιπολίτευση!!! Σφαλιάρα στα ΜΜΕ!!



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΝΕΟΦΙΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΔΗΣΗ.

Στην εκπομπή του extra3, "αποκαλυπτικό δελτίο" φιλοξενήθηκε η μεγάλη δημοσκόπηση της ομάδας του καθηγητή ΠΑΝΑ με αφορμή την συμπλήρωση 100 ημερών από την ανάληψη καθηκόντων της κυβέρνησης του τρίο στούτζες. 

Το ερώτημα ήταν το εξής: "Στην διάρκεια των 100 ημερών που έχουν περάσει από την έναρξη της συγκυβέρνησης Σαμαρά ποιο κόμμα πιστεύετε πως κάνει αντιπολίτευση;"

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 35,2%
ΣΥΡΙΖΑ 23,4%
ΑΝΕΛ 7%
ΚΚΕ 6,5%

ΠΗΓΗ: ipanagiotaros.blogspot.gr

Άλλο η Χρυσή Αυγή και άλλο ο φασισμός που κάνουμε «γαργάρα»...


Άρθρο του Β. Αναστασόπουλου απο το Πρώτο Θέμα.
Στο εξαιρετικό θρίλερ «Seven» (1995) του ιδιοφυούς Ντέιβιντ Φίντσερ, ο «serial killer» Τζον Ντο (Κέβιν Σπέισι), επιχειρώντας να εξηγήσει στους αστυνομικούς τα εγκλήματά του, εκστομίζει την εξής ατάκα: «Βλέπουμε ένα θανάσιμο αμάρτημα σε κάθε γωνιά του δρόμου, σε κάθε σπίτι, και το ανεχόμαστε. Το ανεχόμαστε, γιατί είναι κοινό, είναι ασήμαντο. Το ανεχόμαστε πρωί, μεσημέρι και βράδυ...». Αντικαταστήστε τώρα τις λέξεις «θανάσιμο αμάρτημα» με τη λέξη «φασισμό» και τροποποιήστε αναλόγως την εκφορά των παραπάνω προτάσεων. Βγάζουν κάποιο νόημα; Βεβαίως και βγάζουν... Γιατί φασισμός δεν είναι μόνο όσα μάθαμε, εσχάτως, να αναγνωρίζουμε στις μεθόδους και τις πρακτικές της Χρυσής Αυγής. Εάν νομίζουμε κάτι τέτοιο, είμαστε βαθιά γελασμένοι.

Σαν ένα «trend» της εποχής, σαν μία «μόδα» που θα περάσει (;), αίφνης ανακαλύπτουν όλοι τη Χρυσή Αυγή και, μαζί με αυτήν, το φασισμό. Πριν όμως φτάσουμε να «αποθεώσουμε» ή να «καυτηριάσουμε» την ιδεολογία των Χρυσαυγιτών, είχαμε όλοι μας -μηδενός εξαιρουμένου- φροντίσει να κάνουμε τα... στραβά μάτια σε κάθε τι φασιστικό που διέπει την κοινωνική, πολιτική και οικονομική ζωή αυτή του τόπου.
Αν πάρουμε, λοιπόν, ως δεδομένο το γεγονός ότι ο φασισμός δεν ανέπτυξε ποτέ ένα ολοκληρωμένο δόγμα ή μία πλήρη πολιτική θεωρία, αλλά ταυτίστηκε με τον απολυταρχισμό και τις αντιδημοκρατικές αντιλήψεις, τότε:

Σαν σήμερα : H ναυμαχία της Σαλαμίνας.(22 Σεπτεμβρίου 480 π.Χ)


Η ναυμαχία της Σαλαμίνας κατά πολλούς πραγματοποιήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου του 480 π.Χ, μεταξύ των αρχαίων ελληνικών πόλεων-κρατών και της Περσικής Αυτοκρατορίας. Αποτέλεσε σημαντική σύγκρουση της δεύτερης περσικής εισβολής στην Ελλάδα, η οποία άρχισε το 480 π.Χ.
Μετά την κατάληψη του στενού των Θερμοπυλών απ' τους Πέρσες και την λήξη της Ναυμαχίας του Αρτεμισίου, ο Ελληνικός στόλος κατευθύνθηκε προς τις ακτές της Αττικής και έτσι άνοιξε ο δρόμος για την κατάκτηση ολόκληρης της Κεντρικής Ελλάδας από τον στρατό του Ξέρξη. Τότε ο Θεμιστοκλής πείθει τους Αθηναίους να εγκαταλείψουν την πόλη με την προστασία του αθηναϊκού ναυτικού το οποίο αγκυροβόλησε στη Σαλαμίνα για να προστατεύσει αυτήν την επιχείρηση. Για να τους πείσει μάλιστα, επιστράτευσε θεϊκά σημάδια και μαντείες, την ερμηνεία των οποίων προσάρμοζε στη στρατηγική του. Όμως 500 περίπου Αθηναίοι  παρέμειναν πάνω στην Ακρόπολη και προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τις εχθρικές επιθέσεις, αλλά έπεσαν μέχρις ενός. Επειδή στο μεταξύ ο κύριος όγκος του περσικού στρατού είχε φτάσει μέχρι την Ακρόπολη, το ιερό λεηλατήθηκε και πυρπολήθηκε. Ο Ξέρξης με την κατάκτηση της Αθήνας και την πυρπόληση των ιερών και της Ακρόπολης, θεώρησε πως  είχε πάρει εκδίκηση για την ήττα του πατέρα του στον Μαραθώνα.
 Οι αρχηγοί του Ελληνικού στόλου συσκέφθηκαν για να αποφασίσουν τον καταλληλότερο τόπο να ναυμαχήσουν. 
 Ο Θεμιστοκλής πρότεινε τα στενά της Σαλαμίνας, διότι ο Ελληνικός στόλος, μικρότερος από τον Περσικό, μπορούσε να ελιχθεί καλύτερα και δεν κινδύνευε να κυκλωθεί από τα εχθρικά πλοία. 

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ. ΜΙΛΑΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.



ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ...ΓΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ  ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΧΕΤΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ" ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

LE MONTE : ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Η ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΠΟΥ "ΑΝΥΣΗΧΟΥΝ" ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ.
Aπο iefimerida
«Πανταχού παρούσα στο δρόμο και σε πλήρη φόρμα στις δημοσκοπήσεις» βρίσκει τη Χρυσή Αυγή η έγκυρη γαλλική εφημερίδα Le Monde η οποία σε σημερινό της άρθρο αναφέρει ότι τώρα αρχίζει επιτέλους η ελληνική αστυνομία να συνειδητοποιεί την απειλή που αυτή αποτελεί για μια δημοκρατική κοινωνία.

«Η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε επιτέλους να ανεβάσει τους τόνους απέναντι στο ακροδεξιό κόμμα Χρυσή Αυγή» γράφει η εφημερίδα και επικρίνει έμμεσα τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια ότι καθυστέρησε να εξαπολύσει αντεπίθεση εναντίον των «ταγμάτων εφόδου» και να απειλήσει του βουλευτές της Χρυσής Αυγής ότι θα συλλαμβάνονται σε περίπτωση που διαπράττουν διαπιστωμένα κακουργήματα. «Προηγουμένως όμως ο κ. Δένδιας είχε βγάλει τους δικούς του κεραυνούς εναντίον των μεταναστών μιλώντας για «απόβαση ξένων» που θα απειλούσε την «εθνική επιβίωση»» γράφει η εφημερίδα, «καρφώνοντας» τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

REUTERS: ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΠΑΝΕ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ .ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΑΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ .ΤΟ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ.
ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ;;
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ.

Απο iefimerida.gr.
Μια αποκάλυψη-βομβα για την Ελληνική οικονομια κάνει το πρακτορείο Reuters  υποστηρίζοντας ότι  η έκθεση  που θα συνταχθεί από την Τρόικα ενδέχεται να δοθεί στη δημοσιότητα μετά τις αμερικανικές εκλογές της 6ης Νοεμβρίου.

Ωστόσο πηγές της Τρόικα ανέφεραν πριν από λίγο ότι «το άρθρο του REUTERS δεν έχει καμία σχέση με τη πραγματικότητα», διαψεύδοντας κατηγορηματικά το σχετικό δημοσίευμα.
Το πρακτορείο επικαλείται αξιωματούχους και διπλωμάτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης,

ΚΩNΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΡΙΖΑ : "Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΑ"...ΣΟΒΑΡΑ;;


ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ Η ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΡΑΝΟ ΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ: "Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΑ".
ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤA ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΒΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΚΗ.
Aπο iefimerida 
Nέα επίθεση εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου. Στόχος της αυτή τη φορά ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης.
Στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου για τις αποζημιώσεις των εμπόρων στο κέντρο της Αθήνας η κυρία Κωνσταντοπούλου αφού ανέφερε ότι ακούστηκαν «μαθήματα νέου τύπου συμψηφισμού και αναδρομής στην επιχειρηματολογία περί ταύτισης του ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή ή τους κουκουλοφόρους»,

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΔΩΣΕ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ (ΒΙΝΤΕΟ)


ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟΥ. ΝΑ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΦΑΓΗΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
Απο enikos.gr
Εικόνες ανθρώπων να ψάχνουν στους κάδους απορριμμάτων, αποτελούν πλέον την καθημερινότητα, στην πρωτεύουσα, αλλά και τις μεγάλες πόλεις της χώρας. Σε μερικές περιπτώσεις μάλιστα, σημειώνονται μέχρι και καυγάδες.

Σύμφωνα με μαρτυρία, πρόσφατα στην πλατεία Μαιζώνος στην Πάτρα ένας ηλικιωμένος άντρας και ένας μετανάστης μόνο στα χέρια δεν πιάστηκαν, πριν μερικές μέρες, αφού ο ένας διεκδικούσε από τον άλλο τη δική του …περιοχή ελέγχου των κάδων!

Δείτε το βίντεο: 

Ομιλία Ν.Γ.Μιχαλολιάκου στην Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής: Για άλλη μία φορά ξεφτίλισε το σάπιο σύστημα της αριστεράς και της δεξιάς.


Η ομιλία του Γενικού Γραμματέα,  Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στην Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής. Βασικά σημεία της ομιλίας:
Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, σας μεταφέρω ένα ευχάριστο νέο για την χώρα. Τα παλαιά πολιτικά κόμματα ενώθηκαν σε μια συντεχνία για ένα κοινό σκοπό. Κοινός τους σκοπός είναι η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, η φίμωση της φωνής του Λαού και του Εθνικισμού. Η Χρυσή Αυγή τους δημιουργεί τρόμο και εφιάλτες. Σε κάθε άσχετο νομοσχέδιο αναφέρονται στην Χρυσή Αυγή. Τους έχουμε γίνει ψύχωση, θα τους γίνουμε ακόμη μεγαλύτερη ψύχωση. Δεν ευαισθητοποιούνται κατά της Τουρκίας και των πρακτόρων της Άγκυρας στην Θράκη. Ένας είναι ο εχθρός για αυτούς που τους χαλάει τη συνταγή. Δεν ενώθηκαν κατά των παγκοσμίων τοκογλύφων, αλλά εναντίον μας.

Αγωγή κατά Άννας Παναγιωταρέα για συκοφαντική δυσφήμηση.




ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΑ "ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ" ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΣ ΜΗΝ ΒΡΩΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΦΥΛΛΑΔΑΣ. ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ.

Ζητείται η καταβολή αποζημίωσης 300.000 ευρώ, η οποία θα διατεθεί εξ ολοκλήρου στη χρηματοδότηση των κοινωφελών δράσεων της Χρυσής Αυγής.
Με αφορμή την συκοφαντική επίθεση της Άννας Παναγιωταρέα από τις στήλες του Ελεύθερου Τύπου, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης κατέθεσε αγωγή κατά της δημοσιογράφου και της εφημερίδας. Το επίμαχο υβριστικό κείμενο έχει ως εξής:
« …Όποιος άκουσε τον παραλογισμό του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής- ωρυόμενος κατά του έντιμου και ικανού υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια τον είπε «εκπρόσωπο εβραϊκών συμφερόντων ως δικηγόρο των Ρότσιλντ» καταλαβαίνει ότι διακατέχεται από ψυχοπάθεια η οποία εκτρέφεται από άρρωστη μήτρα που δεν έχει σχέση με την ελληνική παιδεία, τις ελληνικές παραδόσεις, το χριστιανικό ήθος. Είναι καταγγελίες με τις οποίες στάλθηκαν στα κρεματόρια χιλιάδες αθώοι…»  .
Και ακολουθεί το αιτιολογικό της αγωγής: Επειδή από το παραπάνω δημοσίευμα υπήρξε βάναυση προσβολή της προσωπικότητάς μου τόσο ως φυσικού προσώπου, επιστήμονα και επαγγελματία, όσο και με την ιδιότητα του εκπροσώπου τύπου του πολιτικού φορέα  και ως εκ τούτου δικαιούμαι να αναζητήσω χρηματική ικανοποίηση για την ηθική βλάβη που υπέστην, πρέπει δε οι εναγόμενοι σε ολόκληρο έκαστος να υποχρεωθούν να  καταβάλουν το ποσό των τριακοσίων χιλιάδων ευρώ (300.000)  αλληλεγγύως και εις ολόκληρον, ως χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης, ποσό που θα διατεθεί εξ ολοκλήρου στη χρηματοδότηση των κοινωφελών δράσεων της Χρυσής Αυγής.

ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τάνια Τσανακλίδου: Άλλο ένα υιοθετημένο από το μεταπολιτευτικό σάπιο σύστημα ορφανό του μαρξ στρέφεται κατά της Χρυσής Αυγής.



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ ΠΕΡΑΣΕ Η ΤΑΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ. ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙ ΟΛΑ; ΔΩΣΕ ΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΣΟΥ ΤΑΝΙΑ. 38 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ. 

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΖΗΤΑΕΙ Η ΤΑΝΙΑ ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ... ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ FBI!!

Η Τάνια Τσανακλίδου μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook, ζητά από τους διαδικτυακούς φίλους της να υπογράψουν όλοι, ώστε να ελεγχθεί δικαστικά η δράση της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα.

«Ας κάνουμε μια αρχή για να αναλάβουν οι διεθνείς αρχές, μια και οι δικές μας καλύπτουν τη δράση αυτών των εγκληματιών», ήταν το σχόλιο που ανήρτησε στο facebook η ερμηνεύτρια.

Στη συνέχεια, δημοσίευσε και την σχετική σελίδα όπου κανείς μπορεί να υπογράψει διαδικτυακά για να συσταθεί επιτροπή έρευνας, στην οποία αναφέρεται το εξής:

«Ως ευαισθητοποιημένοι πολίτες του κόσμου, σας ζητάμε να ξεκινήσετε δικαστική έρευνα για τις δραστηριότητες της ΧΑ. Την επαύριο της φασιστικής επίθεσης εναντίον μεταναστών μικροπωλητών, το κατεπείγον του αιτήματός μας είναι εμφανές. Πρέπει να δράσουμε τώρα πριν υπάρξουν κι άλλα θύματα και η Ελλάδα πέσει στα χέρια του νεοναζισμού».

ΠΗΓΗ: stoxos.gr

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΙΓΥΠΤΟΣ: Μουσουλμάνος κληρικός σκίζει και καίει την Αγία Γραφή μπροστά στα αλαλάζοντα πλήθη!


ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΜΗΝ ΞΑΦΝΙΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΣ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ "ΑΓΑΠΗΣ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Αλληλεγγύη στους Έλληνες: Μεγάλη προσέλευση ανέργων Ελλήνων στα γραφεία Χαλκίδας.

 
 
ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΟΙ ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ANTINEWS ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΠΑΛΙ ΠΥΡΙΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ. ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
 
Το νεοσύστατο Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας Ελλήνων της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας παρουσιάστηκε στους δεκάδες ανέργους που προσήλθαν στα γραφεία της Χαλκίδος το απόγευμα της Κυριακής. Η δημιουργία του επιβλήθηκε από τους ίδιους τους μακροχρόνια άνεργους συντοπίτες μας, που έρχονταν αυτοβούλως στα γραφεία μας μετεκλογικά ζητώντας τη συνδρομή μας στην εύρεση οποιασδήποτε εργασιακής απασχόλησης. Και επισπεύθηκε από την απελπιστική κατάσταση που αντικρύζαμε, επισκεπτόμενοι άπορες ελληνικές οικογένειες για διανομή τροφίμων.

Προσβάλουν την μνήμη του γέροντα Παΐσιου στο facebook.



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥΛΗ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ. ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ. Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΟΣ.

Κατατέθηκε σχετική ερώτηση από τον βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ :
1) ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
2) ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΠΟ ΧΡΗΣΤΗ TOY FACEBOOK»
Στην ιστοσελίδα www.facebook.com/gerontas.pastitsios έχει δημιουργηθεί προφίλ με την ονομασία “ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΣ/ELDER PASTITSIOS”, όπου ο χρήστης υβρίζει, ειρωνεύεται και προσπαθεί να εξευτελίσει την ιερή μορφή της Ελληνορθοδοξίας, τον Γέροντα Παΐσιο. Ενδεικτικά αναφέρονται αναρτήσεις όπως «Γέρων Παστίτσιος ο Πατσαφαρίτης», «το νέο θαύμα-τρολιά του Γέροντα στις Σέρρες», καθώς και πολλές προκλητικές και ανάρμοστες φωτογραφίες.
Ερωτώνται οι κ. Υπουργοί :

Προτείνει νέο κεφαλικό φόρο! Είναι επικίνδυνος! Συλλάβετέ τον!



Είναι απίστευτο κι όμως αληθινό για να θυμηθούμε την παλιά αμερικανική εκπομπή αλλά ο Γιάννης  Στουρνάρας πρότεινε στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών την εύκολη λύση! Νέο κεφαλικό φόρο!
Συγκεκριμένα ο υπουργός Οικονομικών, πρότεινε να επιβληθεί κεφαλικός φόρος 150 ευρώ άπαξ σε όσους είναι ιδιοκτήτες ακινήτων και τα νοικιάζουν, σε όσους είναι ελεύθεροι
επαγγελματίες και έχουν ατομικές επιχειρήσεις.
Είτε έχεις παράγκα είτε βίλα στην Εκάλη, είτε έχεις 2 είτε 102 ακίνητα, € 150.00
Είτε είσαι επαγγελματίας που δε σταυρώνει πελάτη, είτε μεγαλογιατρός, € 150.00

Κι αν είσαι κι από τα δύο, δηλ επαγγελματίας που φυτοζωεί και νοικιάζει μια παράγκα σκάσε € 300.00
Γιατί δεν παίρνει ένα teza να μας ψεκάσει όλους καλύτερα; Και φυσικά για να επινοεί αυτές τις καταπληκτικές λύσεις πληρώνεται παχυλό μισθό.
Επιτέλους ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ, φάτε τον, κρύψτε τον, ότι θέλετε κάντε τον αρκεί να μην τον ξαναδούμε γιατί αυτό που φοβάται δε βλέπουμε να το γλυτώνει!

http://freepen.gr/

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

Νέο σοκ χαμπέρ! 80χρονος Τούρκος βίασε ... αγελάδα


Μετά τον βιασμό του κοτόπουλου στην Αττάλεια (εδώ),
man rapes chicken in Turkey
τον πρόσφατο βιασμό της πάπιας στην Προύσσα (εδώ)
man rapes duck in Turkey
οι Τουρκικές εφημερίδες ασχολούνται σήμερα, με έναν ....80χρονο (!) στην περιοχή Konya (Κόνια, γνωστή από τον περίφημο χορό "κόνιαλι"), ο οποίος συνελήφθη επ΄αυτοφώρω να βιάζει .....μια αγελάδα!!!
man rapes a cow in turkey Ördekten sonra şimdi de inek
"Να βιάζει" σύμφωνα με τα δικά μας δεδομένα, με τα δικά του, ήταν έρωτας....

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ "ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ" ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ


ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ...ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Απο iefimerida
Μια ηλεκτρονική καμπάνια κατά της δράσης της Χρυσής Αυγής έχουν ξεκινήσει οι χρήστες του avaaz.org, της ιστοσελίδας που οργανώνει εκστρατείες μέσω του διαδικτύου.

«Ως ευαισθητοποιημένοι πολίτες του κόσμου, σας ζητάμε να ξεκινήσετε δικαστική έρευνα για τις δραστηριότητες της ΧΑ. Την επαύριο της φασιστικής επίθεσης εναντίον μεταναστών μικροπωλητών, το κατεπείγον του αιτήματός μας είναι εμφανές. Πρέπει να δράσουμε τώρα πριν υπάρξουν κι άλλα θύματα και η Ελλάδα πέσει στα χέρια του νεοναζισμού» αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά το κείμενο της ηλεκτρονικής καμπάνιας αναφέρει τα εξής:

ΕΛΕΟΣ...ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΕΤΑΓΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ . ΤΟΥ ΤΟ ΘΥΜΙΣΕ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!...ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"


ΑΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
newsbomb.gr
Σχέδιο για ένταξη της ΠΔΓΜ στο ΝΑΤΟ με το όνομα «Άνω Μακεδονία»
Έντονες πιέσεις ασκεί η Ουάσινγκτον το τελευταίο διάστημα στην κυβέρνηση Σαμαρά για να αρθούν οι ελληνικές επιφυλάξεις και να προχωρήσει τάχιστα η ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.
Ήδη οι πρώτες διερευνητικές επαφές ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα, με την επίσκεψη κλιμακίου Αμερικανών διπλωματών στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Το Ποντίκι». Επικεφαλής αυτής της αποστολής ήταν η δεύτερη στην ιεραρχία διπλωμάτης στην πρεσβεία των ΗΠΑ στα Σκόπια, η κ. Σάιντερς.

Βασική επιδίωξη των ΗΠΑ είναι τοποθέτηση κάτω από την ομπρέλα του ΝΑΤΟ όλων των χωρών των Βαλκανίων.

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ.



ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΝΟΥΛΗΣ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ.


ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΑΝΘΕΛΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ Η ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ.


Ε ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ "ΠΑΤΑΞΟΥΝ" ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.


ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΓΚΟΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΕ ΡΑΦΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ "ΕΚΑΝΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ" ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο "ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ" ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
ΑΛΛΑ ΑΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΗΜΟ "ΞΕΝΙΟ ΖΕΥΣ" ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
Απο iefimerida
Επιχείρηση-«σκούπα» διαρκείας για το παρεμπόριο
Τον «θάλαμο επιχειρήσεων» για την πάταξη του παρεμπορίου εγκαινίασε ο υπουργός Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης.
Επικεφαλής τοποθετήθηκε ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. κ. Δ. Μπουλούκος, ενώ συντονιστής έχει οριστεί ο γενικός γραμματέας Εμπορίου, Στέφανος. Κομνηνός.

ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ :ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙΚΟ "ΔΕΞΙ ΕΧΤΡΕΜ" : 
Φοβούνται λένε τη ΧΑ... τότε γιατί δεν οργανώνουν λίγο το κράτος;

Όσο η κυβέρνηση έχει σε στενό μαρκάρισμα τη Χρυσή Αυγή, τόσο εξακολουθεί το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου να βρίσκεται σε δημοσκοπική άνοδο. Αυτό που δεν έχουν καταλάβει είναι ότι με παρακολουθήσεις και συλλήψεις όπως τους προτείνει ο Δένδιας το πρόβλημα δεν θα λυθεί όσο δεν εκλείπουν τα αίτια αύξησης των ποσοστών της ΧΑ

Τα διψήφια νούμερα που σημείωσε η Χρυσή Αυγή στην τελευταία δημοσκόπηση προβλημάτισαν, ανησύχησαν, αλλά και τρόμαξαν τα επιτελεία των κομμάτων που πλέον λένε ότι δεν ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν την συνεχή ανοδική τάση της Χρυσής Αυγής.

Η επίθεση με φωτοβολίδες τύπου "παραγγελία του ΑΠ για σύλληψη βουλευτών που διαπράττουν ακόμα και πλημμέλημα ", για τα αναποδογυρίσματα των πάγκων των παράνομων από εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, μέλη, ακόμη και βουλευτές φαίνεται ότι δεν είχαν τουλάχιστον το επιθυμητό αποτέλεσμα που υποσχόταν ο Δένδιας, στον οποίο πρέπει να χρεωθεί η δημοσκοπική αύξηση της ΧΑ.

Άρα η μόνη λύση είναι να δώσουν κανα φάρμακο για τις αιτίες...

Η ταινία που κερδίζει το Όσκαρ εξαπάτησης


Ο μουσουλμανικός κόσμος βρίσκεται σε αναβρασμό τις τελευταίες μέρες εξαιτίας μιας ταινίας που έχει θέμα την ζωή του Μωάμεθ. Η παντελώς γελοία και ερασιτεχνικού επιπέδου ταινία  προβλήθηκε μόλις μία φορά σε κινηματογραφική αίθουσα στην Αμερική με ελάχιστους θεατές και κατόπιν οδηγήθηκε στην αφάνεια. Όποιος δει αποσπάσματα από την ταινία θα καταλάβει αμέσως την χαμηλή της ποιότητα και δε θα ασχοληθεί περισσότερο μαζί της.

Όμως οι δημιουργοί της, ο σκηνοθέτης καθώς και μεγάλο μέρος των χρηματοδοτών φέρονται να είναι Εβραίοι,  δεν σκόπευαν προφανώς στο να κερδίσουν κάποιο βραβείο Όσκαρ, ίσως της εξαπάτησης αν υπήρχε, αλλά σε κάτι άλλο.

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΚΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΩΣ ΧΩΡΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΥΟ ΠΑΝΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΡΙΤΣΗ.
ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΤΕ ΜΕ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΑΦΙΣΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ.
ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ Κο ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟ:
ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΑΦΙΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ;;

Ρωσικό πολεμικό «γαζώνει» Σομαλούς πειρατές(ΒΙΝΤΕΟ)

Τέρας απο την Συρία βίασε δύο φορές 13χρονο κοριτσάκι απειλώντας την ότι θα τη σκοτώσει.


ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΟΥΣ.
Ανεξίτηλες θα μείνουν οι φρικιαστικές στιγμές που έζησε ένα 13χρονο κοριτσάκι στην Κύπρο, όταν έπεσε θύμα βιασμού από έναν 28χρονο άνδρα από τη Συρία.
Η ανήλικη, συνοδευομένη από τη μητέρα της μετέβη την Τρίτη στην αστυνομία της Πάφου και κατήγγειλε ότι από την 1η μέχρι και τις 15 Αυγούστου, ο 28χρονος εργάτης τη βίασε δύο φορές. Όπως δήλωσε στις αρχές, ο άνδρας την απείλησε ότι αν δεν συναινέσει στην ερωτική πράξη μαζί του, θα την σκοτώσει.
Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το κοριτσάκι διαπίστωσε ρήξη παρθενικού υμένα.
Το τραγικό της υπόθεσης είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι ο 28χρονος εργαζόταν στο σπίτι της οικογένειας, στο οποίο γινόταν ανακαίνιση, ενώ εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αναζητείται.
newsbomb.gr

Σαν σήμερα :H Αθήνα ανακηρύσσεται πρωτεύουσα της Ελλάδας (18 Σεπτεμβρίου 1834)


Όταν το 1834 η Αθήνα ανακηρύχθηκε επίσημα πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους, δεν ήταν παρά ένα μικρό χωριό 7.000 κατοίκων, απλωμένο γύρω από το βράχο της Ακρόπολης. Έμοιαζε τότε η Αθήνα με «αρχαιολογικό κήπο» ερειπίων όπου χαλασμένα και ερειπωμένα αρχαία, βυζαντινά και μεσαιωνικά κτίρια βρίσκονταν δίπλα σε τρισάθλιες καλύβες, όπου ζούσαν οι πάμφτωχοι, τότε, Αθηναίοι.

Η απόφαση για τον ορισμό της μελλοντικής ελληνικής πρωτεύουσας, κάθε άλλο παρά εύκολη ήταν. Προσωπικότητες της εποχής, πολιτικοί, αλλά και εξειδικευμένοι επιστήμονες (αρχιτέκτονες, πολεοδόμοι κ.α.) πήραν μέρος στη συζήτηση, προσπαθώντας να επηρεάσουν τις εξελίξεις και την τελική απόφαση. Οι πόλεις που προτάθηκαν ήταν, μεταξύ άλλων, η Κόρινθος, τα Μέγαρα, ο Πειραιάς, το Άργος, καθώς και το Ναύπλιο - η μέχρι τότε πρωτεύουσα της χώρας.

Τελικά, η πλάστιγγα έγειρε προς την Αθήνα, η οποία το Σεπτέμβριο του 1834 ανακηρύχθηκε επίσημα σε «Βασιλική καθέδρα και πρωτεύουσα». Οι λόγοι που οδήγησαν στο να πάρει τελικά η Αθήνα το «χρίσμα», έχουν να κάνουν με την ένδοξη ιστορία της ως λίκνο του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού...

Φ.Κρανιδιώτης : Γιατί ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή;



O ΦΑΗΛΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ...
Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη στο antinews

Απανωτές συσκέψεις επιτελών στη ΝΔ, λόγω ανησυχίας από τη συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής, διάβασα στις Κυριακάτικες εφημερίδες . Συνεχείς συσκέψεις επιτελών της Συγγρού, λένε οι πληροφορίες, για να δούνε τι θα κάνουν με τα ανησυχητικά ..
γκάλοπ που δείχνουν άνοδο της ΧΑ. Έντονοι οι προβληματισμοί και στους άλλους χώρους. Φαντάζομαι κι εκεί οι «επιτελείς» θα ξύνουν την κάρα τους μπροστά στην αμμοδόχο της πολιτικής.

Γιατί να κουράζονται, αδέρφια; Ας ρωτήσουν εμάς εδώ στο Antinews, που ζούμε 24 ώρες το 24ωρο μέσα στους κανονικούς ανθρώπους.

Ας βγούμε λοιπόν από τα κλισέ της ωχράς σπειροχαίτης του δημόσιου λόγου, την «πολιτική ορθότητα», και να δούμε κατάματα την αλήθεια. Αλλιώς, φοβάμαι, πως μας περιμένουν νέα δεινά, σαν εκείνο το 18% …

Καταρχήν η Χρυσή Αυγή μπήκε στη Βουλή με τα εύσημα του “αντισυστημικού”. Και να ‘θελε αλλιώς, το «σύστημα» δεν την έπαιζε. Για χρόνια κινήθηκε στο περιθώριο, τα στελέχη της, απόβλητοι της πολιτικής ζωής, σπανίως καλούνταν στα πάνελ των μπετατζήδων και λοιπών ευγενών προμηθευτών, παρά μόνο για να δώσουν τηλεθέαση μέσα από την εκτράχυνση των από τηλοψίας συγκρούσεων. Θυμάστε την μέρα με τις φάπες και τα μπουγελώματα στο κανάλι του Σουλεϋμάν; Τα στελέχια σίγουρα θα δάκρυσαν μαθαίνοντας ότι τα «μηχανάκια» των νοικοκυραίων χτύπησαν κόκκινο. Ο Ν. Μιχαλολιάκος, λοιπόν, μπήκε στη Βουλή χωρίς να κάνει νταραβέρια. Έτσι κι αλλιώς δεν του μίλαγε κανείς. Και τώρα ένας τσαμπουκάς ελέφαντας είναι μέσα στο σαλόνι της μπατιρημένης «δημοκρατίας των κολλητών».

Αυτά που ως πριν από καιρό ήταν τα χαρακτηριστικά που τους κρατούσαν στο περιθώριο, ήτοι ο σκληροπυρηνικός εθνικοσοσιαλιστικός λόγος, ο τσαμπουκάς στο πεζοδρόμιο, η αντικοινοβουλευτική στάση, το όλο αντισυστημικό του πράγματος, έγινε το πλεονέκτημα τους.

ΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΗΡΙΑΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ


Φιάσκο ΣΥΡΙΖΑ: Τελικά οι “ακροδεξιοί βομβιστές” του Τσίπρα ήταν... ακροαριστεροί τρομοκράτες!


Σε πολιτικό φιάσκο μεγάλων διαστάσεων εξελίσσεται για τον ΣΥΡΙΖΑ η υπόθεση των δήθεν "ακροδεξιών τρομοκρατιών" από το Γύθειο Λακωνίας, καθώς όχι μόνο κανένα στοιχείο, όπως διαρρέει η αστυνομία, δεν υπάρχει που να συνδέει τον βομβιστή του Γυθείου που βρήκε το θάνατο προσπαθώντας να κατασκευάσει μια βόμβα με ακροδεξιές οργανώσεις, αλλά όλα τα στοιχεία οδηγούν στο ότι ήταν μέλη της ακροαριστερής τρομοκρατικής οργάνωσης "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς"!

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας είχε υποστηρίξει την Κυριακή από το βήμα της έκθεσης Θεσσαλονίκης την περασμένη εβδομάδα ότι "Είναι βέβαιο ότι βρισκόμαστε ενώπιν ακροδεξιών τρομοκρατών και καλώ την αστυνομία να το ερευνήσει" και μάλιστα κατήγγειλλε "σχέδιο αποσταθεροποίησης της Δημοκρατίας από τους ακροδεξιούς", ενώ συστημικά ΜΜΕ συνέδεαν την υπόθεση με "ακροδεξιούς τρομοκρατικούς πυρήνες"!!

ΩΧ...Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ .ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΧΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΚΟΡΔΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΑΓΙΑΣΜΟ.
Απο  newsbomb.gr
Μητσοτάκης: Η Αριστερά ευθύνεται για την άνοδο της Χρυσής Αυγής
Ευθύνες στην Αριστερά για την άνοδο της Ακροδεξιάς στην Ελλάδα επιρρίπτει ο πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
Ο πρώην πρωθυπουργός σύμφωνα με τον βηματοδότη φέρεται να έχει πει τη φράση: «ας είναι καλά η Αριστερά καθώς η ανομία που επικράτησε τα τελευταία χρόνια είχε ως αποτέλεσμα αυτή την άνοδο».
Ο κ. Μητσοτάκης φέρεται μάλιστα να ζήτησε να σταματήσουν οι έκνομες ενέργειες των άκρων, για το καλό του τόπου.

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Χρυσή Αυγή:Το "Τέρας",και τα εφιαλτικά γκάλοπ.


Το παρακάτω άρθρο είναι απο Πρώτο Θέμα με τίτλο "Χρυσή Αυγή .Το Τέρας μέσα μας" και περιγραφεί τον τρόμο και τις απεγνωσμένες κινήσεις των προδοτικών πολιτικών κομμάτων και της κυβέρνησης να καταπολεμήσουν την  Χρυσή Αυγή που πάρα τις σφοδρές επιθέσεις που δέχεται απο το πολιτικό σύστημα αυξάνει εντυπωσιακά τα ποσοστά της στις προτιμήσεις των Ελλήνων ψηφοφόρων.
Χρυσή Αυγή .Το Τέρας μέσα μας
Η κυβέρνηση υιοθετεί όλο και πιο σκληρή στάση παραπέμποντας το θέμα στη Δικαιοσύνη και ενεργοποιώντας τον κρατικό μηχανισμό για την αντιμετώπιση των φαινομένων βίας που έχει εισαγάγει στον δημόσιο βίο η Χρυσή Αυγή, η οποία γίνεται πλέον στόχος σφοδρών επιθέσεων για τις πρακτικές της.  Στο Μέγαρο Μαξίμου η ανησυχία για τυχόν απώλεια του ελέγχου είναι διάχυτη και οι συσκέψεις συνεχείς, προκειμένου να αντιμετωπιστούν καταστάσεις κρίσης που μπορεί πια να ανακύψουν οποιαδήποτε στιγμή. Ο συναγερμός ισχύει τόσο για τα αρμόδια υπουργεία (κυρίως το Δημόσιας Τάξης και το Δικαιοσύνης) όσο και για το κομματικό επιτελείο της Ν.Δ., που παρακολουθεί ανησυχητικές μετακινήσεις στην εκλογική βάση της παράταξης...

ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ


ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ : AN ΤΡΕΜΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΤΡΕΜΟΥΛΟ.
Αλλεπάλληλες κυβερνητικές συσκέψεις για την παράνομη μετανάστευση
Ο κίνδυνος 10πλασιασμού(!) των λαθρομεταναστών από τη Συρία προβληματίζει την κυβέρνηση

«Ξυπνάω κάθε πρωί και λέω: «Συνέβη τίποτα στη Συρία σήμερα»; Αν κάτι συμβεί στη Συρία, χιλιάδες άνθρωποι θα εισρεύσουν στην Ελλάδα. Οι παράνομοι μετανάστες είναι ήδη ένα μεγάλο πρόβλημα για εμάς. Κάνουμε ήδη μεγάλα βήματα για να αποτρέψουμε τους παράνομους μετανάστες από το να έρθουν εδώ. Φανταστείτε αν αυτός ο αριθμός πολλαπλασιαστεί επί δέκα», είπε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στη συνέντευξή του στην αμερικανική εφημερίδα Washington Post.

Η ανησυχία ότι από μέρα σε μέρα οι ελληνικές αρχές μπορεί να κληθούν να αντιμετωπίσουν ένα πρωτόγνωρο κύμα λαθρομεταναστών προερχόμενων από την Συρία προβληματίζει την κυβέρνηση. Στις 14.15 το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συγκάλεσε κυβερνητική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με την συμμετοχή των υπουργών Δημόσιας Τάξης, κ. Νίκου Δένδια, Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου και Ναυτιλίας, κ. Κώστα Μουσουρούλη για την εξέταση του προβλήματος.

ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ


Ποιοι αρπάζουν μεγάλες εκτάσεις στο ακριτικό νησί
Λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή, ο οικονομικός επιθεωρητής Κρήτης και Δωδεκανήσου Μανώλης Χριστοδουλάκης υπέβαλλε επίσημη έκθεση στο υπουργείο Οικονομικών με την οποία ζητούσε να γίνει επειγόντως έλεγχος σε όλους τους τίτλους κτήσεων μεγάλων οικοπέδων στο Καστελόριζο για να διαπιστωθεί τι κρύβεται πίσω από την σκοτεινή αυτή υπόθεση.

Λόγω της ύψιστης στρατηγικής σημασίας του νησιού για την Ελλάδα ο αείμνηστος Χριστοδουλάκης ζητούσε να ξεκαθαριστεί αν οι τελικοί αποδέκτες των εκτάσεων στο Καστελόριζο ήταν Τούρκοι ιδιώτες ή εταιρείες τουρκικών συμφερόντων.

Ο έλεγχος Χριστοδουλάκη έγινε το 2008 και αποκάλυπτε ότι από το 2000 είχαν γίνει 1.500 συμβολαιογραφικές πράξεις για την αλλαγή ιδιοκτησίας στο ακριτικό νησί το οποίο δεν έχει περισσότερους από 200 κατοίκους.

Προφανώς μιλάμε για ένα σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων που εφάπτεται των κυριαρχικών και εθνικών δικαιωμάτων μας στο Αιγαίο.

Από το 2005 υπήρχε η φήμη στα Δωδεκάνησα ότι μια μαφία ελληνοτουρκική αρπάζει ιδιωτική και δημόσια γη στο Καστελόριζο. Η μέθοδος ήταν να οικειοποιούνται παράνομα εκτάσεις που ανήκαν σε οικογένειες από το Καστελόριζο που είχαν μεταναστεύσει στο εξωτερικό και μετά να τις μεταπωλούν σε ξένους επενδυτές.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΓΑΛΑ (ΦΩΤΟ+ ΒΙΝΤΕΟ)


Μαζική παρουσία χιλιάδων Εθνικιστών στον Μελιγαλά
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Χρυσή Αυγή συμμετείχε μαζικά στην εκδήλωση μνήμης των θυμάτων της Πηγάδας στον Μελιγαλά. Αυτό που έγινε φέτος όμως δεν είχε προηγούμενο, αφού κατά γενική ομολογία, η παρουσία των Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Τα μέλη μας εισήλθαν καταχειροκροτούμενα στον χώρο σε πλήρη παράταξη και με απόλυτη πειθαρχία. Μαζί τους, σχεδόν η μισή κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής. Ανάμεσα στους ομιλητές, ξεχώρισε η στιγμή όπου ο Ηλίας Παναγιώταρος ξεσήκωσε το πλήθος λέγοντας ότι αυτή δεν είναι μία εορτή μίσους αλλά ημέρα μνήμης και πως όταν οι Εθνικιστές θα είναι στην εξουσία αυτές οι ημέρες θα αποτελούν επισήμως Εθνικές Εορτές.

Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ "ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ" ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ.


ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ "ΣΚΥΛΑΚΙΑ" ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ.

Κοινός συκοφάντης ο Τσίπρας.

 Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου


Ο Τσίπρας να αφήσει τα παραμύθια και τη λάσπη κατά της Χρυσής Αυγής. Όποιος διαθέτει το παραμικρό στοιχείο εις βάρος μας να το καταθέσει άμεσα στις Αρχές, ειδάλλως είναι ένας κοινός συκοφάντης. Η Χρυσή Αυγή δηλώνει κατηγορηματικά ότι ουδεμία σχέση είχε με τον βομβιστή της Σπάρτης.Ο Σύριζα να ασχοληθεί με τις ανομίες του οίκου του, τον φονιά οπαδό του στην τράπεζα της Πάρου και τα τέκνα των στελεχών του που καταδικάζονται για ληστείες ή γλιτώνουν τη σύλληψη κατόπιν επεμβάσεως βουλευτών.

ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ Η Χ.Α ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ. ΔΕΝΔΙΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ;




"Σήμερα στις ώρες λειτουργίας των γραφείων του Πυρήνα Μεγάρων, στα πλαίσια της Κίνησης Αλληλεγγύης Ελλήνων, θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων σε Έλληνες που το έχουν ανάγκη. Απαντάμε στην κρίση κάνοντας συνεχώς πραγματικότητα τις εξαγγελίες μας για αμέριστη αλληλεγγύη στους Έλληνες.
Πυρήνας Μεγάρων
Ρήγα Φεραίου 6
Δευτέρα- Τετάρτη 19:00-21:00
τηλ: 6971720882
Aπό το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής"

ΠΗΓΗ: ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Πολιτοφυλακές μουσουλμάνων στο κέντρο της Αθήνας;



Αν γινόταν μία φορά δεν θα το λαμβάναμε υπ' όψιν μας. Αν γινόταν δεύτερη φορά, θα μπορούσαμε να μιλάμε για σύμπτωση. Όταν όμως περιστατικά σαν και αυτό που θα διαβάσετε πιο κάτω, γίνονται σε συχνότατο ρυθμό δεν μπορεί παρά να αναρωτηθεί κανείς για το τι συμβαίνει.
Χτες το μεσημέρι, στο κέντρο της Αθήνας, ένας ανήλικος, 17 ετών, δέχθηκε επίθεση. Ο τόπος ανάμεσα στην Αχαρνών και στην Μ. Βόδα. Δράστες, μία ομάδα Αράβων. Αιτία; Η μπλούζα την οποία φόραγε. Επρόκειτο για μια μπλούζα μάρκας pitbull, την οποία φορούν τόσο άτομα που συχνάζουν στο γήπεδο, όσο και εθνικιστές. Καθώς ο νεαρός περπατούσε, πηγαίνοντας σπίτι του – καθώς μένει λίγο πιο πάνω – δέχτηκε την επίθεση της ομάδας των Αράβων, οι οποίοι προσπάθησαν μάλιστα να του βγάλουν και την μπλούζα. Και δεν είναι το πρώτο περιστατικό. Και στο παρελθόν Άραβες, επιτέθηκαν και χτύπησαν νεαρά άτομα, επειδή φορούσαν ... μαύρα μπλουζάκια και είχαν κοντό μαλλί, ενώ κάποιοι ίσως θυμούνται και το περιστατικό στην "αντιρατσιστική" πορεία, όπου έδειραν νεαρούς αντιεξουσιαστές, για τον ίδιο λόγο.

Ο φόβος της Χρυσής Αυγής κάνει το κράτος να δουλεύει!



Μπορεί εδώ να λέμε πως «το κράτος είναι διαλυμένο», «δε δουλεύει τίποτα» κ.τ.λ., αλλά η πραγματικότητα είναι… άλλη! Όποτε και όπου υποχρεωθεί το κράτος να κάνει τη δουλειά του την κάνει και πολύ καλά μάλιστα. Αρκεί να υποχρεωθεί. Αλλά, από ποιους να υποχρεωθεί; Διαβάστε το παρακάτω άρθρο, που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, στην καθημερινή εφημερίδα «Θάρρος» της Μεσσηνίας και θα καταλάβετε τι εννοούμε:
Πανηγύρι Κυπαρισσίας: Ο φόβος φυλάει τα έρμα»!

Από το 2001 που δημοσιογραφώ στον τοπικό Τύπο, αλλά και όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου, ποτέ άλλοτε δεν είχα διαπιστώσει και δει να λαμβάνονται τέτοιας έκτασης μέτρα, από τις τοπικές Αρχές και υπηρεσίες, καθώς και την Αστυνομία, για τη νόμιμη και εύρυθμη λειτουργία του πανηγυριού της Κυπαρισσίας!

Όχι, δεν ξύπνησαν ξαφνικά ένα πρωί, κυρίως οι αρμόδιοι του Δήμου, και είπαν «θα εφαρμοστεί απαρεγκλίτως και για όλους η νομιμότητα στο πανηγύρι»! Η απάντηση είναι πολύ πιο απλή: Ο φόβος φυλάει τα έρμα, που λέει η γνωστή λαϊκή παροιμία, προερχόμενη από τις «Ευμενίδες» του Αισχύλου, ο οποίος τον θεωρεί (το φόβο) απαραίτητο και βάζει στο στόμα του Χορού την άποψη ότι στην πόλη πρέπει να υπάρχει πάντα ο φόβος της τιμωρίας και του κολασμού των πολιτών για τα αδικήματα τα οποία διαπράττουν.

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.(ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΔΕΙΓΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.... ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ....
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΡΑΧΤΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΥΙΟΙ ΤΩΝ GOLDEN BOYS ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ.. ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ" ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΜΦΤΩΧΩΝ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΩΝ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΟΥΣ! ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΙΣ ΜΑΠΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ...
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ :

Ντοκουμέντο :Ο Άδωνις σε σύσκεψη με τον γνωστό αναρχικό urfurslaag.(Βίντεο)


Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε Σύσκεψη με φίλο του Αρχηγό των Αναρχικών!
Εδώ παρατηρούμε τον κ. Γεωργιάδη σε σύσκεψη με φίλο του από τον χώρο των Αναρχικών οι οποίοι υποτίθεται του ότι του καίνε το Βιβλιοπωλίο ώστε ο Άδωνις να διαφημιζεται πάντοτε ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ (ω ποια σύμπτωσις!)
και να κλαιγεται στα Σιωνιστικά Μegaλα κανάλια οτι του κάψανε το Βιβλιοπωλείο
(αληθεια Αδωνάι δεν μας είπες αν στο έκαψαν 17 φορές ποσα εκατομμυρια ασφάλεια σουφρωσες επί 17 φορές???? --- ωραίο το κολπάκι δεν νομίζετε?)
¨Ετσι με τον τρόπο αυτόν πετυχαίνει πάντα μ ένα σμπάρο δυο τριγώνια και προκαλεί τον συναίσθημα των αφελών Ελλήνων που λένε ας βάλουμε κι εναν σταυρό στο παιδί που κλαίγεται ότι πεινάει, και τα αρπάζει ταυτόχρονα χοντρά από τις ασφαλιστικές!

Ο διάλογος ειναι ιδιαιτέρου υψηλού επιπέδου και κάλλους! 

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ


ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ . ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΞΥΛΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ
Ενταση στο λιμάνι του νησιού. Οι μετανάστες προσπαθούν να επιβιβαστούν στο πλοίο της γραμμής και οι δύο αστυνομικοί που βρίσκονται στο Αγαθονήσι δεν τους το επιτρέπουν. Οι κάτοικοι ζητούν την άμεση μεταφορά τους από το νησί, ενώ κάποιοι όπως ο νεαρός στην φωτογραφία, κρατούν ξύλα και κουπιά με τα οποία απειλούν όποιον τους πλησιάσει. 
SOS εκπέμπουν οι 120 κάτοικοι του Αγαθονησίου, εξαιτίας των 170 λαθρομεταναστών που έφτασαν στο νησί, 58 από τους οποίους την περασμένη Τρίτη. Πριν από λίγο, συνεδρίασε  το τοπικό συμβούλιο του νησιού προκειμένου να βρεθεί λύση για την μεταφορά των μεταναστών σε κατάλληλο χώρο φιλοξενίας.
 Ο δήμαρχος του νησιού, Βαγγέλης Κοττόρος μιλώντας, στους Άκη Παυλόπουλο και Μάνο Νιφλή, στον Real fm, ανέφερε ότι επειδή η πολιτεία δεν τους παραλαμβάνει για να τους μεταφέρει σε κατάλληλο χώρο, κάποιοι από τους μετανάστες, ξεσπούν στην τοπική κοινωνία με αποτέλεσμα να υπάρχει ο κίνδυνος της συμπλοκής.
"Θα πάρουν τα όπλα", είπε.

   ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ 

 enikos.gr

ΞΕΝΙΟΣ ΔΕΝ(ΔΙΑΣ) :NA ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.


ΜΕΤΩΠΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΗΡΥΣΣΕΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ.
ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΕΛ.ΑΣ ΕΥΠ ΚΑΙ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟI ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΤΑΝ ΤΕΛΟΥΝ "ΑΞΙΟΠΟΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΗ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ .
ΑΡΑΓΕ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ;; 
ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΞΙΟΠΟΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΟΥ ΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.


Απο newsbomb
Εκτακτα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. της ΕΥΠ και της Δίωξης Ηλ. Εγκλήματος κατά της Χρυσής Αυγής...
Αποφασισμένο να θέσει υπό τη στενότερη δυνατή παρακολούθηση τη δράση
των οργανωμένων ομάδων και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής εμφανίζεται
το υπουργείο Δημόσιας Τάξης...

Ο ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ



ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ Ο ΧΑΧΑΜΙΔΗΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΤΟΥ "ΕΚΛΕΨΕ" ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.
Χαχαμίδης σε Κασιδιάρη: Βάλε γάντια και έλα να τα βρούμε στο ρινγκ!

Σε μια συνέντευξη-ποταμό, ο κικ μπόξερ Λευτέρης Χαχαμίδης μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό του από τη Βούλα Παπαχρήστου.

Αποκαλύπτει ότι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους και αιτία του χωρισμού τους είναι ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης!

Ο πρωταθλητής του κικ μπόξινγκ μίλησε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και εξήγησε πώς αντιλήφθηκε και πώς πείστηκε ότι η πρωταθλήτρια του τριπλούν βρισκόταν σε παράλληλα σχέση με εκείνον και τον Ηλία Κασιδιάρη...