Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.


ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ.
Απο iefimerida:
Ο μπαμπούλας της Χρυσής Αυγής δίνει παράταση στις θητείες των δημάρχων;
Το ενδεχόμενο να παραταθεί για έναν χρόνο η θητεία των δημάρχων που εξελέγησαν στις εκλογές του 2010 εξετάζει η κυβέρνηση που φοβάται ότι αν οι δημοτικές εκλογές γίνουν το 2014 μέσα σε συνθήκες κρίσης,
ενδέχεται μεγάλες πόλεις να πέσουν στα χέρια της ακροδεξιάς. Ο αδύναμος κρίκος θεωρείται η Αθήνα, όπου σύμφωνα με σχετικές δημοσκοπήσεις που έχει στα χέρια της η κυβέρνηση θεωρείται πιθανή μια νίκη της Χρυσής Αυγής στην πρωτεύουσα...

OI ΓΕΛΟΙΟΙ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧEΙΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ "ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΥ" (ΒΙΝΤΕΟ)


Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ . 
ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΔΙΑΚΩΜΩΔOYΝ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΑΤΣΙΤΣΙΟΥ . 
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΚΩΜΩΔΕΙΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ;;  
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ...

http://www.youtube.com/watch?v=m7UgWsWlHq4&feature=g-all-c



ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΖΗΤΙΑΝΟΣ "ΑΝΑΠΗΡΟΣ" ΓΙΝΕΤΑΙ "ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ" ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ.


ΓΙΑ ΑΥΤΟN KAI TOYΣ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ" ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ;; ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΑΞΕΤΕ ΣΤΑ ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑ NA MHN ZHTIANEYΟΥΝ "ΑΝΑΠΗΡΟΙ" ΑΝΘΡΩΠΟΙ;;
ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ
Απο tragiko:
Φίλος αναγνώστης   λειτούργησε ως ρεπόρτερ και μας απέστειλε το θεματάκι..
Ο αλλοδαπός ζητιάνος που βλέπετε στη φωτογραφία ζητιανεύει με το καροτσάκι του σε φανάρια της συμπρωτεύουσας...
Ως εδώ όλα καλά, καθημερινότητα θα μας πείτε.. ο ανάπηρος λαθρομετανάστης προσπαθεί να επιβιώσει ζητιανεύοντας...Δείτε όμως τώρα και τις παρακάτω φωτογραφίες...

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΟΚ :ΒΑΖΟΥΝ ΤΣΙΠ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ DNA


Σύμφωνα με τον Δρ. Boian Alexandrov του Κέντρου Μη Γραμμικών Μελετών στο εθνικό εργαστήριο του Los Alamos στο Νέο Μεξικό, τα terahertz (THz) κύματα καταστρέφουν το ανθρώπινο DNA. Τα κύματα κυριολεκτικά αποσυμπιέζουν την έλικα του DNA. Τώρα μια ομάδα τεχνολόγων στο UT Dallas σχεδιάζουν να λάβουν τα τσιπ που εκπέμπουν κύματα THz και να τα ενσωματώσουν σε κινητά τηλέφωνα ώστε να χρησιμοποιηθούν ως σύστημα απεικόνισης για τους καταναλωτές, τις αρχές επιβολής του νόμου και του ιατρικού προσωπικού μια δυνητικά θανατηφόρα τεχνολογία που θα μπορούσε τελικά να σκοτώσει ή να αρρωστήσει εκατομμύρια ανθρώπους. (!!!)
Η αμφιλεγόμενη τεχνολογία σάρωσης THz που χρησιμοποιείται από την TSA σε πολλά από τα αεροδρόμια της χώρας προσαρμόζεται για χρήση στα κινητά τηλέφωνα. Οι μελέτες πάνω στην ακτινοβολία terahertz έχουν θορυβήσει τους εμπειρογνώμονες οι οποίοι ανησυχούν για τους αυξανόμενους κινδύνους στην ανθρώπινη υγεία. Πρόσφατα, τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης προβάλλουν ένα νέο τσιπ που επιτρέπει την προσαρμογή της συσκευής παραγωγής THz ώστε να ενσωματωθεί σε κινητά τηλέφωνα....

ΛΥΣΑΞΑΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ



Ολόκληρη η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:
Ο Όμιλος Ανεύρεσης Εργασίας Δοκιμαζόμενων Ελλήνων είναι μία προσπάθεια ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ με σκοπό την αλληλεγγύη και την υποστήριξη των ανέργων συμπατριωτών μας. Όποιος άνεργος Έλληνας πολίτης το επιθυμεί, μπορεί να επικοινωνεί με τα κατά τόπους γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου και να εγγράφεται στους σχετικούς καταλόγους ανεύρεσης εργασίας, αναφέροντάς μας μόνο το ονοματεπώνυμο, την ειδικότητά του και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Ομοίως όσοι εργοδότες επιθυμούν να προσλάβουν Έλληνες στις επιχειρήσεις τους μπορούν να έρθουν σε επαφή με τις Τοπικές Οργανώσεις της Χρυσής Αυγής. Η εν λόγω προσπάθεια έχει ξεκάθαρα κοινωφελή σκοπό και ο χαρακτήρας της είναι ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΣ. Την ίδια ώρα που οι μεγαλοεργολάβοι, το ιδιωτικό και κρατικό κεφάλαιο προσφέρουν σχεδόν αποκλειστικά εργασία σε λαθρομετανάστες, η Χρυσή Αυγή στέκεται στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Έλληνα.

Το θέμα έφτασε στην Βουλή με τον υφυπουργό Εργασίας Νίκο Παναγιωτόπουλο να δηλώνει:

Χρυσή Αυγή-Δελτία τύπου-28/09/12


Απάντηση σε Σουλτς

Κανένας Ευρωπαίος παράγοντας δεν μπορεί να υβρίζει το νόμιμο πολιτικό κόμμα της Χρυσής Αυγής και να κρίνει την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού. Δυστυχώς γι΄αυτούς στην Ελλάδα υπάρχει ακόμα Δημοκρατία και οι Έλληνες αποφασίζουν για το μέλλον τους.

Για το σχεδιαζόμενο ξεπούλημα του ΟΠΑΠ

Ξεπουλούν ακόμα και τις τελευταίες κερδοφόρες κρατικές επιχειρήσεις. Ο σχεδιασμός εκχώρησης του ΟΠΑΠ σε τούρκους είναι η απόδειξη της τραγικής πολιτικής της συγκυβέρνησης.

Οι κλέφτες φυλακή και όχι στη βουλή

Να ανοίξουν πάραυτα όλοι οι λογαριασμοί και οι θυρίδες όσων εμπλέκονται στη λίστα του μαύρου χρήματος. Οι κλέφτες και οι απατεώνες δεν έχουν θέση στη βουλή, αλλά στη φυλακή. 

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ ΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ


ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ
Με πένσα και μαχαίρι βασάνιζαν δύο αλλοδαπούς οι απαγωγείς τους στην περιοχη Μουσθένης Ελευθερούπολης Καβαλάς.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ τις Τρίτης όταν τέσσερις Αφγανοί που συνελήφθησαν μαζί με τρεις ακόμη ομοεθνείς τους που αναζητούνται, απήγαγαν δυο Πακιστανούς από αγροικία. Οι απαγωγείς ζητούσαν 10.000 ευρώ από συγγενή ενός απαχθέντα για να τους αφήσουν ελεύθερους.

Οι επτά Αφγανοί ήταν ιδιαίτερα βίαιοι καθώς με πένσα και μαχαίρι βασάνιζαν τα θύματά τους όσο έβλεπαν ότι δεν θα έπαιρναν τα χρήματα. Δύο μέρες μετά από φρικτά βασανιστήρια τους άφησαν ελεύθερους όπου κατάφεραν και τους εντόπισαν αστυνομικοί σε κακή κατάσταση.

enikos.gr

ΕΚΑΨΑΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ! ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ;



Ρεπορτάζ Αντώνης Μπιδέρης

Την Πέμπτη,  λίγο μετά τις 16:00, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, που βρίσκεται στην συμβολή των λεωφόρων, Λένορμαν και Κηφισού στον Κολωνό. Είναι η μεγάλη εκκλησία που αντικρίζει κανείς στο δεξί του χέρι «ανεβαίνοντας» τον Κηφισό, στο ύψος του Περιστερίου,ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Κολοκυνθούς.


Έντρομοι οι κάτοικοι της περιοχής είδαν καπνούς να βγαίνουν από τα παράθυρα και τις χαραμάδες κάθε πόρτας της εκκλησίας.
Αμέσως κλήθηκε η πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο με 5 οχήματα και 13 πυροσβέστες.  Κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να περιορίσουν τη φωτιά.
Στην πρώτη ματιά όλοι κάνουν λόγο για ατύχημα, ωστόσο ενορίτες και επίτροποι της εκκλησίας καταγγέλλουν στο enikos.gr εμπρησμό.

ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ! ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΟΞΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΡΑ.

Εγραφαν-έσβηναν μέχρι την τελευταία στιγμή τη λίστα με τα μέτρα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εμφανιστούν στο παρά πέντε νέες φορολογικές επιβαρύνσεις, που πλήττουν τις οικογένειες με παιδιά και τους καταθέτες.

Μετά το αφορολόγητο όριο των 5.000 ευρώ και τα αφορολόγητα για τα τέκνα των ελεύθερων επαγγελματιών καταργείται όπως όλα δείχνουν και το επιπλέον αφορολόγητο που έχουν μισθωτοί και συνταξιούχοι για κάθε παιδί.

Γύφτικη Ασυδοσία: Λήστεψαν και χτύπησαν φοιτητές - Πήγαν να βιάσουν φοιτήτριες μέσα στο πανεπιστήμιο - Ανήλικοι οι δράστες!!!

 
 
Μεγάλης αγριότητας επίθεση σε βάρος 6 φοιτητών (4 γυναικών και 2 αντρών) στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας από ομάδα ανηλίκων τσιγγάνων.

Σύμφωνα με το thebest.gr, όλα έγιναν το μεσημέρι της Πέμπτης (27-09-2012). Οι φοιτητές  δέχθηκαν επίθεση από μια ομάδα αγοριών ηλικίας 12 έως 15 ετών τα οποία με απίστευτη επιθετικότητα άρχισαν να χτυπάνε τους φοιτητές και να αρπάζουν ο,τι έβρισκαν πάνω τους ενώ κάποια από αυτά προσπάθησαν να  γδύσουν τις κοπέλες, τις οποίες τραβήξουν από τα ρούχα.

Ένας από τους φοιτητές τραυματίστηκε στο λαιμό από το απότομο τράβηγμα της αλυσίδας που φορούσε ενώ οι ανήλικοι τσιγγάνοι εγκληματίες άρπαξαν αλυσίδες, τσάντες, χρήματα και εξαφανίστηκαν.

ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ: Αλβανός λήστεψε μαθήτρια και τραυμάτισε αστυνομικό!



Το  iphone που κρατούσε μια ανήλικη μαθήτρια την ώρα που αυτή πήγαινε στο σχολείο της στο Βραχάτι Κορινθίας «γυάλισε» στο μάτι ενός 30χρονου Αλβανού κακοποιού, που δεν δίστασε να της επιτεθεί και να τη χτυπήσει άγρια για να το πάρει!

Η 15χρονη μαθήτρια έβαλε τις φωνές, αλλά ο δράστης τράπηκε σε φυγή και κατάφερε να εξαφανιστεί. Όμως, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, που είχαν σαφή περιγραφή του και τον αναζητούσαν, κατάφεραν να τον εντοπίσουν λίγες ώρες αργότερα. Και αυτοί, όμως, δέχθηκαν επίθεση από τον «ζόρικο» αλλοδαπό! Ο 30χρονος πάλεψε μαζί τους και, κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, έσπασε ένα δάχτυλο από το δεξί χέρι ενός αστυνομικού που μεταφέρθηκε αργότερα στο νοσοκομείο Κορίνθου!

Παρά  την αντίσταση που προέβαλλε ο «νταής», πάντως, βρέθηκε τελικά με χειροπέδες. Το κλεμμένο τηλέφωνο βρέθηκε στην κατοχή του και επιστράφηκε στην 15χρονη. Ο νεαρός Αλβανός, που βρισκόταν παράνομα στη χώρα, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Κορίνθου ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για ληστεία και αντίσταση κατά της αρχής.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ - ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Ο ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ - Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - Η ΜΙΣΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ -ΠΑΣΟΚΟΙ- ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ...ΚΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΚΟΜΑ.

Ολόκληρη τη λίστα με τα πολιτικά πρόσωπα που βρίσκονται στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ εδώ και δύο χρόνια δημοσιεύει το zougla.gr σύμφωνα με αποκλειστικές του πληροφορίες

Τα πολιτικά ονόματα που περιλαμβάνονται στη λίστα φτάνουν τα 36. Η λίστα βρίσκεται και στη διάθεση των εισαγγελικών Αρχών και δη των εισαγγελέων Οικονομικού Εγκλήματος οι οποίοι –κατ’ εντολή του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Νίκου Παντελή- εποπτεύουν την έρευνα.

Η λίστα:

Αυγά και μπινελίκια στην Κούρτοβικ που πήγε να υπερασπιστεί τους λαθροεισβολείς της Πλ. Αμερικής (ΒΙΝΤΕΟ)



Τσίριζε η ελεεινή υπερασπίστρια των δολοφόνων να συλληφθούν όσοι την αποδοκίμαζαν... βλέπετε όταν την ακούνε οι ίδιοι δεν υπάρχει "ελευθερία λόγου και έκφρασης" όπως ήθελαν για τον κρετίνο τον Παστίτσιο. 
Δείτε τα βίντεο:

ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΑΜΕΡΙΚΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)


ΓΚΕΤΟ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ: ΠΟΛΙΟΡΚΗΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΕΤΡΕΣ. ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ-ΜΑΡΤΥΡΙΑ
Πολιόρκησαν κάτοικο της πλατείας Αμερικής επειδή τόλμησε να ζητήσει από λαθραίους και άπλυτους να σταματήσουν να καθυβρίζουν την ίδια και την οικογένεια της.
Σύμφωνα με καταγγελία στο makeleio.gr η κάτοικος επώνυμα διαμαρτύρεται και καταγγέλλει ότι εν απουσία της αστυνομίας η περιοχή της έχει γίνει...Αφγανιστάν.
Το συμβάν της πολιορκίας του σπιτιούς της είναι αληθινό αφού έχουμε ντοκουμέντο και γι αυτό.
Μήπως θα πρέπει οπωσδήποτε να χαρακτηριστούμε ακροδεξιοί επειδή προβάλλουμε ανάλογα θέματα; Οι πληγές δεν κλείνουν εύκολα. Να τσακιστείτε εκεί στην αστυνομία(για την ηγεσία της μιλάμε)και να πάτε να υπερασπιστείτε την περιουσία των Ελλήνων κατοίκων και όσων οικονομικών μεταναστών διαβιούν νόμιμα και χωρίς να δημιουργούν προβλήματα. Τους υπόλοιπους να πάρετε μια σκούπα και ένα φαράσι και να τους μαζέψετε. Χαβαλέδες. Ε, χαβαλέδες.


ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ...


«Απλά μαθηματικά» από το Stern: Η Γερμανία οφείλει 370 δισ. στην Ελλάδα
Το θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων της Γερμανίας προς την Ελλάδα από το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ανοίγει ξανά το γερμανικό περιοδικό Stern, τονίζοντας ότι το Βερολίνο δεν δικαιούται να έχει απαιτήσεις από την χώρα μας καθώς χρωστάει 370 δισ. σε αποζημιώσεις.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως το ποσό που έδωσε η Γερμανία στην Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια με τη μορφή δανείων ανέρχεται στα 37 δισ. Ποσό που είναι ελάχιστο όπως επισημαίνει «σε σχέση με τα 300 δισ. ευρώ που οι Έλληνες θα ήθελαν να εισπράξουν από τους Γερμανούς. Αυτό το ποσό το γνωρίζει κάθε Έλληνας μαθητής. Είναι αυτό που θα έπρεπε να δώσει η Γερμανία στην Ελλάδα για τις καταστροφές και τις θηριωδίες κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου».

Αυτά είναι «απλά μαθηματικά για απλούς ανθρώπους και όχι για πολιτικούς» υπογραμμίζει το δημοσίευμα του Stern, που σημειώνει ακόμα πως αν συνυπολογιστούν και οι τόκοι τότε το συνολικό χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα ανέρχεται στα 370 δισ. ευρώ. Όμως, συνεχίζει το άρθρο «για τη Γερμανία δεν υπήρξε ποτέ και ούτε υπάρχει θέμα αποζημιώσεων» καταλήγει τονίζοντας πως δεν θα πρέπει να περιμένει κανείς εντυπωσιακές αποφάσεις από τις συνομιλίες για τις αποζημιώσεις καθώς το Βερολίνο δεν θέλει να υπάρξει προηγούμενο...
.iefimerida.gr

Σαν σήμερα : Δολοφονείται ο Ιωάννης Καποδίστριας (27 Σεπτεμβρίου 1831)


Το Ναύπλιο την ημέρα της δολοφονίας του Καποδίστρια
(Διατηρήθηκε η ορθογραφία του πρωτοτύπου) 
Στις 27 Σεπτεμβρίου 1831. ο μεγάλος κυβερνήτης της Ελλάδος Ιωάννης Καποδίστριας, ο οποίος αφιέρωσε όλη τη ζωή του στην υπηρεσία της πατρίδος του, έπεφτε νεκρός από ελληνικές, δυστυχώς, σφαίρες. Πολλοί έγραψαν για τον τραγικό θάνατο του. Μεταξύ αυτών είναι και ο Ιταλός Τζεκκίνι.

Γιατρός κι αυτός, είχε σπουδάσει στην Ιταλία μαζί με τον Καποδίστρια,  ο οποίος όταν γίνηκε κυβερνήτης, τον κάλεσε κοντά του ως γιατρό του. Ο Τζεκκίνι συνεδέετο στενώτατα με τον κυβερνήτη. Στο πολύτιμο δε, για την ιστορία της ελληνικής επαναστάσεως, βιβλίο του «Εικόνες της Νεωτέρας Ελλάδος» αφιερώνει ένα σημαντικό κεφάλαιο στη δολοφονία του φίλου του.

Ο Τζεκκίνι πέρασε το βράδυ της εβδόμης Οκτωβρίου – της παραμονής δηλαδή της δολοφονίας – στην Τύρινθα, όπου τον είχαν καλέσει να δη έναν άρρωστο. Την άλλη μέρα το πρωί ξεκίνησε νωρίς – νωρίς για το Ναύπλιο, που απέχει δυο μίλια από την Τύρινθα. Ασυνήθιστη όμως κίνησις επικρατούσε στους εξοχικούς δρόμους και πολλοί άνθρωποι έτρεχαν σ’ αυτούς τρομαγμένοι και λυπημένοι. Ο Τζεκκίνι ρώτησε ένα απ’ αυτούς γνωστό του τι συνέβαινε κι αυτός του απάντησε ότι σκότωσαν το Καποδίστρια.

 Όσο ο Τζεκκίνι προχωρούσε και σίμωνε στο Ναύπλιο, τόσο τα πλήθη που έφευγαν από την πόλη μεγάλωναν. Πανικός είχε πιάσει όλους τους Ναυπλιώτες κι έτρεχαν να σωθούν στα γειτονικά χωριά. Όταν τέλος έφθασε στην πόλι, βρήκε την πύλη κλεισμένη από στρατό που δεν άφηνε κανένα να περάση.  Αμέσως έτρεξε στο παλάτι του κυβερνήτου, επλησίασε για να δει , αν τα τραύματά του ήσαν σοβαρά, και είδε ότι ο Καποδίστριας ήταν πια νεκρός...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ.



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ" ΠΟΥ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

Ο "Λαϊκός Σύνδεσμος" ανέλαβε να διανέμει δωρεάν τρόφιμα σε 280 τρίτεκνες οικογένειες.
Το προεδρείο των τριτέκνων Αττικής υποδέχτηκε σήμερα στα γραφεία της Βουλής κλιμάκιο βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αποτελούμενο από τους Χρήστο Παππά, Ηλία Παναγιώταρο και Παναγιώτη Ηλιόπουλο. Οι εκπρόσωποι των τριτέκνων έθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από τις μνημονιακές πολιτικές της συγκυβέρνησης. Πάγιο αίτημά τους είναι η εξίσωσή τους με τους πολύτεκνους, ώστε να απολαμβάνουν τα όποια προνόμια έχουν απομείνει και να μην τους κοπούν τα επιδόματα. Επιπλέον, ενημέρωσαν τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής πως από τις 1500 οικογένειες που δικαιούνται δωρεάν διανομή τροφίμων τα Χριστούγεννα, πρόσφατα "κόπηκαν" λόγω δικαιολογητικών οι 280. Η Χρυσή Αυγή ζήτησε την λίστα των οικογενειών και δεσμεύτηκε πως θα αναλάβει την δωρεάν διανομή τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης για τις συγκεκριμένες οικογένειες. 
Να σημειωθεί πως οι εκπρόσωποι των τριτέκνων επιβεβαίωσαν πως το άτομο που επιχείρησε να δημιουργήσει επεισόδιο την προηγούμενη εβδομάδα έξω από το Υπουργείο Οικονομικών κρυμμένο πίσω από κάποιες κυρίες, είναι πράγματι γνωστό "κομματόσκυλο" του ΠΑΣΟΚ και νυν του ΣΥΡΙΖΑ!

ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΚΑΤΑΝΤΙΑ: ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ.



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΝΤΟΝΟΥ...ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ.

ΟΙ ΗΡΩΪΚΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 1-1 ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΘΛΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ...
Μια ακόμα γκέλα για τον Παναθηναϊκό, με ποδόσφαιρο δεκαετίας... 50, την ομάδα να μην μπορεί να πάρει τα πόδια της, τους ηρωϊκούς φιλάθλους του ΠΑΟ που πήγαν στην Λιβαδειά να δουν τον αγώνα με τον Ατρόμητο να αποδοκιμάζουν στο τέλος, διοίκηση, παίκτες και προπονητή και τον Αλαφούζο που όλη την εβδομάδα διέρρεε ότι "έτριξε τα δόντια σε προπονητή και παίκτες" να γράφει πάλι στο Twitter ότι η η διαιτησία διαμορφώνει αποτελέσματα. Τέτοιο γέλιο που ρίχνουν οι φίλαθλοι με τον Αλαφούζο, ούτε επί Σιαλαρέλλη δεν έπεφτε! Γελάνε και τα τσιμέντα με τον κυρ-Γιάννη του Φαλήρου... 

Για ποίον λόγο ο πολέμιος του Χριστιανισμού και του Εθνικισμού Μπαξεβάνης προβάλλεται ως ο ήρωας του δημοσιογραφικού χώρου από πολλά "πατριωτικά" ιστολόγια;

Στον νεοταξίτη Μπαξεβάνη έδωσε συνέντευξη ο υβριστής του Γέροντος  Παϊσίου. Ουδόλως ασφαλώς μας εξέπληξε αυτή η εξέλιξη. Το περίεργο είναι άλλο. Για ποίον λόγο ο πολέμιος του Χριστιανισμού και του Εθνικισμού Μπαξεβάνης προβάλλεται ως ο ήρωας του δημοσιογραφικού χώρου από πολλά "πατριωτικά" ιστολόγια; Θα απαντήσουν οι υπεύθυνοι των εν λόγω "πατριωτικών" ιστολογίων;

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟΧΟΣ: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΕΛΑΣΕΙ; ΜΟΙΡΑΖΕ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΑ ΠΟΜΑΚΟΠΟΥΛΑ!


-ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ... Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ! - ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΕΛΑΣΕΙ...;;;

-ΕΠΙ "ΧΟΥΝΤΑΣ" ΜΕ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ, ΕΛΓΑΝΤΟΥΡ... -ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΣΑΝ... ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΚΟΠΤΗ!

-ΚΑΛΩΣ ΤΑ, ΤΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ... ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ... -ΜΑΖΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΜΠΛΕΞΙΜΑΤΑ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ‘80 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΝΝΕΔ

-ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΕΒΡΑΙΟΣ; - ΤΖΟΖΕΦ ΤΖΕΝ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΩΣΗΦ ΛΙΒΑΝΟ...!

-ΝΕΟΣ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΧΙΟΥ -“ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ” Ο ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΕΙ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ... ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ! - ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΗΡΩΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ, ΕΝΩ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Η ΕΛΜΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΟΥ!

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΑ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ...


ΤΟ ΠΑΝΟ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΘΕΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΛΗΡΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ . 
ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ : "ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ & ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ"
ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΙΛΑΓΑΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΟΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑ.

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΕ ΚΑΔΟ...MIA EIΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.


ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΔΟ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. 
ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΑΣΤΕΓΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΙΣΩΣ ΒΡΕΙ ΛΙΓΑ ΦΑΓΩΣΙΜΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΨΩΜΑΚΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΟΥ. 
ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΑΣ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ . ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΩΓΕΤΑΙ .
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ .ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΑΜΕΡΙΚΗΣ - ΠΟΛΙΟΡΚΗΣΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ (BINTEO)



ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΓΚΕΤΟ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ-ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ.
ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΤΡΙΖΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ
Μετά τα χθεσινοβραδυνά γεγονότα  με Έλληνες κατοίκους του γκέτο των Πατησίων να παίρνουν το νόμο στα χέρια τους διαπράττοντας κατά τον υπουργο Ξύλου "αντιποίηση αρχής"(δεν θα πάτε να τους συλλάβετε κύριε Δένδια όλους τους πολίτες; σας περιμένουν), οι λαθρέποικοι στα στέκια της μαφίας απειλούν με αντίποινα.
Νωρίς το μεσημέρι συγκεντρώθηκαν κάτω από την πλατεία Αμερικής και συννενοήθηκαν να βγουν σε λίγες ώρες και να το κάνουν "νύχτα των κρυστάλλων".
Μάλιστα πολιόρκησαν σπίτια ελληνικών οικογενειών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια γυναίκα από πέτρα στο κεφάλι.
Οι κάτοικοι δηλώνουν ότι τους περιμένουν. Από την αστυνομία πια δεν αναμένουν καμία προστασία. "Η αστυνομία προστεύει τους λαθραίους", λένε απελπισμένοι.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ :

ΒΙΝΤΕΟ : ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ

ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΝ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΟΡΓΙΑΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ 
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΒΙΝΤΕΟ :

Σαν σήμερα : O Μοροζίνι βομβαρδίζει τον Παρθενώνα ( 26 Σεπτεμβρίου 1687)



Η εκστρατεία του Μοροζίνι και η πολιορκία της Ακρόπολης.
   Στα 1685 η Βενετία ήταν μεγάλο κράτος. Ήταν θαλασσοκράτειρα όπως περίπου σήμερα ή Αγγλία. Η Ελλάδα ήταν τότε επαρχία τουρκική, και η Βενετία ήθελε να την κατάκτηση. Στέλνει λοιπόν η Βενετία στην Πελοπόννησο τον αρχιστράτηγο Μοροζίνη με στρατό 10.000 άνδρες να την κυριέψει. Από το στρατό αυτό 4.000 άνδρες ήταν μισθοφόροι, Γερμανοί και άλλοι ευρωπαίοι με αρχηγό τον κόμη Καινιξμάρκ από τη Σουηδία παν φημιζόταν ως άριστος. στρατιωτικός. Η Πελοπόννησος κυριεύεται εύκολα από τον Μοροζίνη, γιατί τον βοήθησαν και οι Έλληνες κάτοικοί της. Ό Μοροζίνης σταθμεύει με το στρατό του στην Κόρινθο και σκέφτεται, αν πρέπει να προχώρηση στην Αττική. Στα 1686 οι Αθηναίοι στέλνουν στην Κόρινθο κρυφά επιτροπή και προσκαλούν το Μοροζίνη να πάει να καταλάβει την Αθήνα. Τον βεβαιώνουν ότι θα τον συνδράμουν με τρόφιμα και με πολεμιστές.
Ό στόλος της Βενετίας μεταφέρει το στρατό του Μοροζίνη κάνοντας το γύρο της Πελοποννήσου και αγκυροβολεί στο Καλαμάκι του Ισθμού.Οι Τούρκοι αγγαρεύουν τους Έλληνες της Αθήνας και επισκευάζουν βιαστικά τα τείχη της Ακρόπολης. Γκρεμίζουν το ναό της Απτέρου Νίκης και με τις πέτρες του χτίζουν πυροβολείο στο ίδιο μέρος...

ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ: Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΔΙΠΟΔΟ.

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ http://amantomatimou.wordpress.com ,ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΟΡΘΩΣ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΜΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΥ, ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ. Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΘΕΝ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΕΩΣ, ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΑΝΕΚΔΟΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΕΩΣ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΑΥΤΟ TOY, ΥΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΧΥΔΑΙΑ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ. ΘΕΛΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΘΕΙ ΜΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ.  ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΤΟ ΔΙΠΟΔΟ ΑΥΤΟ ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΡΔΗΝ. Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ.

ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ: Θερμό επεισόδιο στο Φαρμακονήσι με σύγκρουση σκαφών τουρκικής και ελληνικής Ακτοφυλακής!



Επεισόδιο είχαμε τα ξημερώματα στο Φαρμακονήσι μεταξύ σκαφών της ελληνικής και της τουρκικής ακτοφυλακής. Περί τις 03.00 τα ξημερώματα ένα σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής ζήτησε από σλοβενικό σκάφος της FRONTEX που περιπολούσε ανατολικά του Φαρμακονησίου εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, "να απομακρυνθεί γιατί βρισκόταν σε τουρκικά χωρικά ύδατα". Οι Σλοβένοι ενημέρωσαν σχετικά το κέντρο επιχειρήσεων της Ακτοφυλακής, το οποίο έστειλε ένα δικό μας σκάφος.


Το τουρκικό ζήτησε και από το ελληνικό να απομακρυνθεί, αλλά φυσικά έλαβε την απάντηση ότι "Εδώ είναι Ελλάδα και πρέπει άμεσα να αποχωρήσετε". 

Το τουρκικό σκάφος όχι μόνο δεν αποχώρησε αλλά επιχείρησε να εμβολίσει το ελληνικό σκάφος εκμεταλλευόμενο την υψηλή ταχύτητα και την ανώτερη ικανότητα ελγμών του (είναι ένα από τα νέα 11μετρα σκάφη της τουρκικής Ακτοφυλακής).

ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΣΤΑ ΓΚΕΤΟ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΘΕΑΤΗΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. "ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ".



NEΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 3: 10 το πρωί-(πρώτη ενημέρωση 25 Σεπτεμβρίου 2012 - 23:40.).
Ανθρωποκυνηγητό, αντεγκλήσεις και επεισόδια μεταξύ κατοίκων της περιοχής και λαθρομεταναστών στα στενά και σκοτεινά σοκάκια κάτω από την πλατεία Αμερικής που άρχισαν γύρω στις 11 το βράδυ, συνεχίστηκαν μέχρι τις 2 και μισή τη νύχτα. Οι κάτοικοι πήραν το νόμο στα χέρια τους αφού έχουν αντιληφθεί εδώ και καιρό ότι οι περίφημες εξαγγελίες του υπουργού Απροστάτευτου Πολίτη και των συμβούλων του και κοστουμαρισμένων υπασπιστών του περί αστυνομικών της γειτονιάς, είναι μόνον  παχιά λόγια και φλιναφήματα. Στα έργα ο Έλληνας της γειτονιάς είναι απροστάτευτος.

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ.


ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ. 
ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ" ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Χ.Α ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ.
Αντιδράσεις αντεξουσιαστών για να μην ανοίξει γραφεία στην περιοχή της Ξανθης
Σύμφωνα με το xanthipress.gr, άτομα του αναρχικού χώρου έχουν επιδοθεί σε μια προσπάθεια προκειμένου να μην καταφέρει να νοικιάσει γραφεία η Χρυσή Αυγή στην Ξάνθη.
Στο πλαίσιο αυτό έγινε η πορεία της περασμένης Τρίτης και πετάχτηκαν φέιγ βολάν, ενώ η δράση τους φαίνεται να είναι στοχευμένη.
Παρότι δεν υπάρχουν αποδείξεις, εντούτοις, είναι πιθανό ότι οφείλεται σε άτομα του αναρχικού/αντιφασιστικού χώρου η "ευφυής" κίνηση να απευθυνθούν στους υπόλοιπους ενοίκους της οικοδομής ώστε να αποτρέψουν την ενοικίαση των γραφείων,

Χρυσή Αυγή-Δελτία τύπου-25/09/12


Τρόικα και αιματηρά νέα μέτρα
Η τρόικα έχει μετατρέψει τη χώρα σε θλιβερό προτεκτοράτο. Δυστυχώς οι απαιτήσεις των τοκογλύφων θα εκπληρωθούν και πάλι στο έπακρο, παρ' όλο που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή της χώρας και την εξαθλίωση του λαού μας. Έλληνες αντισταθείτε!

Σκάνδαλα και μαύρο χρήμα πολιτικών
Μαύρο χρήμα, καταθέσεις στην Ελβετία, off-shore εταιρίες βουλευτών και υπουργών και απόλυτη συγκάλυψη όλων των σκανδάλων. Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα σύντομα θα καταρρεύσει υπό το βάρος της λαϊκής οργής και νέες εθνικές δυνάμεις θα αναλάβουν το δύσκολο έργο της κάθαρσης και της ανασυγκρότησης της χώρας.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ: "Αν δεν σταματήσουν οι φασίστες θα γίνει χαμός.Θα παλέψουμε μέχρι να νικήσουμε" (BINTEO).



ΕΥΘΕΙΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ! ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ; Η ΕΥΠ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΝΕΑ "ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ" ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ "ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ" ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ


ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ"ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ" ΚΑΙ "ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ¨". 
ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ ΣΕ 5ΑΣΤΕΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.
Απο newsit.gr.
8.000 ευρώ θα καταβάλει το ελληνικό δημόσιο στη μετανάστρια από τη Γεωργία, μετά από απόφαση του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου.
Για παραβίαση του άρθρου 3 της Σύμβασης Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, καταδίκασε την Ελλάδα το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου, εξαιτίας της απάνθρωπης και εξευτελιστικής μεταχείρισης, που επεφύλαξαν οι ελληνικές αρχές, στε Γεωργιανή υπήκοο, που συνελήφθη μετά την παράνομη είσοδο της σε ελληνικό έδαφος.
Το Δικαστήριο αποδέχθηκε τους ισχυρισμούς της μετανάστριας ότι, κατά τη διάρκεια της σύλληψης και κράτησής της, στα κρατητήρια της Πέτρου Ράλλη, υποχρεώθηκε, ενόψει της απέλασής της στη Γεωργία, να διαβιώσει σε απαράδεκτες και απάνθρωπες συνθήκες, σε χώρους όπου ήταν στοιβαγμένοι δεκάδες άλλοι αλλοδαποί προς απέλαση, όπου υπήρχαν "ψείρες" και δεν υπήρχε πρόσβαση σε πόσιμο νερό.
Με την απόφασή του το Δικαστήριο, υποχρέωσε την Ελλάδα να καταβάλει 8.000 ευρώ στην ενάγουσα, για απλή ικανοποίηση, λόγω ηθικής βλάβης.

Λίντσαραν έξω από τα δικαστήρια τους Αφγανούς δολοφόνους του Μανώλη Καντάρη [εικόνες]


Κάτοικοι της περιοχής της Γ' Σεπτεμβρίου που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Δικαστήριο επιτέθηκαν στους δύο Αφγανούς δολοφόνους του Μανώλη Καντάρη, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της δίκης και την απαγγελία των κατηγοριών.
Παρούσα στην ακροαματική διαδιακασία ήταν και η χήρα του 44χρονου Καντάρη, η οποία, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της δικής δήλωσε πως με την καταδίκη των δύο, ο σύζυγός της δικαιώθηκε.
Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας επέβαλε στους δύο Αφγανούς ισόβια και 23 χρόνια ποινή κάθειρξης σε καθένανα από τους δύο κατηγορούμενους.
Το Μάιο του 2011 οι δύο λαθρομετανάστες παρέα με έναν τρίτο επιτέθηκαν και δολοφόνησαν τον Μανώλη Καντάρη για να τον κλέψουν, τη στιγμή που έβγαινε από το σπίτι του για να φέρει το αυτοκίνητό του για να πάει τη γυναίκα του να γεννήσει στο μαιευτήριο.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Σαν σήμερα : Απεβίωσε ο Νικηταράς ο Τουρκοφάγος .(25 Σεπτεμβριου 1849)


Ο Ήρωας του '21 Νικήτας Σταματελόπουλος, γνωστός τοις πάσι με το προσωνύμιο Νικηταράς ο Τουρκοφάγος ,γεννήθηκε το 1782 στο χωριό Τουρκολέκα Μεγαλόπολης και ήταν γιος του κλέφτη Σταματέλου Τουρκολέκα και της Σοφίας Καρούτσου, αδελφής της γυναίκας του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Κατά μία άλλη εκδοχή, γεννήθηκε το 1784 στο χωριό Νέδουσα Μεσσηνίας. Σε ηλικία 11 χρονών βγήκε στο κλαρί με την ομάδα του πατέρα του και στη συνέχεια εντάχθηκε στο σώμα του πρωτοκλέφτη Ζαχαριά Μπαρμπιτσιώτη, του οποίου αργότερα παντρεύτηκε την κόρη Αγγελίνα.

Η ανδρεία και τα σωματικά του προσόντα τον οδήγησαν το 1805 στη ρωσοκρατούμενη τότε Ζάκυνθο. Εκεί εντάχθηκε στο ρωσικό τάγμα, που πολέμησε τον Ναπολέοντα στην Ιταλία. Αργότερα, επέστρεψε στη Ζάκυνθο για να υπηρετήσει αυτή τη φορά τους Γάλλους, που είχαν καταλάβει το νησί. Στις 18 Οκτωβρίου 1818, ενώ βρισκόταν στην Καλαμάτα, μυήθηκε στη Φιλική Εταιρεία. Με τον θείο του Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και τον Παπαφλέσσα συνέβαλε στην προετοιμασία του Εθνικού Ξεσηκωμού και στις 23 Μαρτίου 1821 μπήκε στην Καλαμάτα μαζί με τους άλλους στρατιωτικούς αρχηγούς.

Από την αρχή ενστερνίσθηκε το στρατηγικό σχέδιο του Κολοκοτρώνη για την κατάληψη της Τριπολιτσάς και πήρε μέρος σε όλες τις επιχειρήσεις για την κατάληψη του διοικητικού κέντρο των Οθωμανών στην Πελοπόννησο. Διακρίθηκε στη Μάχη του Βαλτετσίου (12 Μαΐου 1821), ενώ αποφασιστική ήταν η συμβολή του στη Μάχη των Δολιανών (18 Μαΐου 1821), όπου ανέδειξε στο έπακρο τις στρατιωτικές του ικανότητες.

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΙΣΙΟΥ ΚΑΙ Ο...ΑΝΘΙΜΟΣ: ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ "ΑΓΙΕ" ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ;



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΕΒΕΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΟΛΩΝ. ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ.

Τη διαφωνία του με τη δίωξη του 27χρονου που συνελήφθη για βλασφημία και καθύβριση θρησκευμάτων εξέφρασε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Ανθιμος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha.

«Δε συμφωνώ με τη δίωξή του, καλύτερα να τον αφήσουν. Δεν μπορεί κανένας να ιδιοποιηθεί την πίστη», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛ.ΑΣ ΤΟΥ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ.



Προκλητική απάθεια επέδειξε η πολιτική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας σε πληροφορίες που περιήλθαν στη διάθεσή της από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, τις Ένοπλες Δυνάμεις αλλά και ξένες πρεσβείες για τον κίνδυνο να μετατραπεί η Αθήνα πεδίο μάχης εξ αιτίας των έντονων διαμαρτυριών από μουσουλμάνους μετανάστες για την αντιϊσλαμική ταινία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο. 

Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι η Ελληνική Αστυνομία γνώριζε ότι τις τελευταίες ημέρες παρατηρήθηκαν ύποπτες κινήσεις μουσουλμάνων, ειδικά Αφγανών και Πακιστανών στον Άγιο Παντελεήμονα, στον Ταύρο και στον Ρέντη προκειμένου να οργανωθεί δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υποκινητές της συγκέντρωσης, οι οποίοι θεωρούνται γνώριμα πρόσωπα των Αρχών, βάλθηκαν να μετατρέψουν την πλατεία Ομονοίας σε Κανταχάρ για να περάσουν ένα σαφές μήνυμα: Ήρθαν στο κέντρο μιας ευρωπαϊκής και ιδίως χριστιανικής πρωτεύουσας όπως η Αθήνα για να προκαλέσουν επεισόδια και καταστροφές που θα έπαιζαν στα τηλεοπτικά δίκτυα του μουσουλμανικού κόσμου για να προκαλέσουν αντιδράσεις και να δείξουν πως ο «θρησκευτικός» πόλεμος εντυπώσεων τώρα αρχίζει. 

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΠΟΣΟ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ! ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ... ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

Την γραμμή του καναλιού του Φαλήρου δεν περιμέναμε να την ανακαλύψουμε σήμερα... Αλλά πραγματικά είναι εξοργιστικό να προσπαθούν απο το πρωί να μας πείσουν πόσο συντηρητική και οπισθοδρομική κοινωνία είμαστε, επειδή συνέλαβαν τον αισχρό υβριστή του Γέροντα Παίσιου στο facebook... Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν η Πόπη Τσαπανίδου και η Μάνδρου, που όμως δεν τόλμησαν να κάνουν τα ίδια σχόλια για όσα συνέβησαν στο κέντρο της Αθήνας με τους μουσουλμάνους που δήθεν διαμαρτυρήθηκαν για το βίντεο που προσβάλει τον προφήτη τους, ενώ όλοι γνωρίζουμε πως απλά κάνουν πρόβες!

ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ 

ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.

ΡΕ ΑΝΑΡΧΑΚΙΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ;;
ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ .
ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ . 
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΤΕΝΟΝΤΙΤΙΔΑ...

http://ieroslochos.blogspot.gr/

Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ


ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ - ΠΙΝΟΚΙΟ.
Πολύδωρας σε Σαμαρά: Το 2009 γέμισες Μεσσήνιους το Μουσείο της Ακρόπολης και το 2012 τη Βουλή
Μετωπική επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά τον οποίο ναι μεν δεν κατονομάζει αλλά φωτογραφίζει με απόλυτη ευκρίνεια εξαπολύει ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Βύρων Πολύδωρας μέσα από τις σελίδες του νέου βιβλίου του που μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο «Κατά Κηνσόρων».
Ο κ. Πολύδωρας στην ουσία υπεραμύνεται της απόφασής του να διορίσει την κόρη του στο γραφείο του στη Βουλή, ως μετακλητής υπαλλήλου ενώ παράλληλα εκφράζει την πικρία του γιατί η Νέα Δημοκρατία δεν τον επέλεξε μετά τις εκλογές του Ιουνίου για το αξίωμα του προέδρου της Βουλής.
Το απόσπασμα που αναφέρεται στον σημερινό πρωθυπουργό είναι ξεκάθαρο:

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ


ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΤΗΣ MONSANTO ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΟΓΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ
Φρίκη και μόνο φρίκη από τα αποτελέσματα έρευνας για το καλαμπόκι της “πράσινης” Monsanto μετά από εργαστηριακή έρευνα που έγινε στην Γαλλία. Οι Γάλλοι επιστήμονες χρησιμοποίησαν το μεταλλαγμένο καλαμπόκι της εταιρείας για να δουν τις επιπτώσεις που θα είχαν ποντίκια και χοιρίδια τρεφόμενα με αυτό.

Τα δύστυχα ζώα στην κυριολεξία καταστράφηκαν οργανικά, αφού εκτός από τους όγκους, υπέστησαν μη αναστρέψιμες βλάβες στα νεφρά αλλά και στο συκώτι.

Τις ίδιες ακριβώς συνέπειες παρατήρησαν και σε ζώα που τράφηκαν με προϊόντα καλλιέργειας για την οποία χρησιμοποιήθηκε το “εξαιρετικό” ζιζανιοκτόνο της Monsanto

ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΙ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...!!! ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΤΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΕΡΑ...



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ... ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ!

ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ Η ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ... ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΤΥΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ; ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ Ε; ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ; ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ; ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ; ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ... ΞΕΡΟΥΜΕ!

Η επιτροπή δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την σύλληψη ενός 27χρονου, ο οποίος φέρεται να είναι δημιουργός μιας σελίδας στο Facebook με όνομα «Γέροντας Παστίτσιος», η οποία σατιρίζει την εμμονή με τον Γέροντα Παΐσιο.

Παράλληλα, ο βουλευτής του κόμματος, Δημήτρης Παπαδημούλης εκδήλωσε την επιθυμία μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, να παραστεί ως μάρτυρας υπεράσπισης στην δίκη του 27χρονου: «Όταν ο νόμος εξισώνει την βλασφημία με την παιδεραστία

,είναι άδικος. Θέλω να παραστώ ως μάρτυρας υπεράσπισης ,του 27χρόνου που συνελήφθη», αναφέρει.


Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η ελευθερία της έκφρασης, στο στόχαστρο της ακροδεξιάς θεοκρατίας»