Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ (ΒΙΝΤΕΟ)


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο "ΜΕΓΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ" ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ REAL.FM 
Ο ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΤΑΥΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008 ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΜΕ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ - ΘΕΡΜΗ ΚΡΙΣΗ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΡΩΣΙΑ


Η Τουρκία θα προχωρήσει σε αντίποινα άμεσα αν δημιουργηθεί ξανά επεισόδιο στα σύνορά της με τη Συρία, δήλωσε σήμερα ο τούρκος ΥΠΕΞ Αχμέτ Νταβούτογλου.
Οι ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας έχουν επανειλημμένως απαντήσει τις τελευταίες εβδομάδες ύστερα από τη ρίψη συριακών όλμων και οβίδων στα σύνορά της και έχουν προειδοποιήσει για σφοδρότερα αντίποινα αν συνεχιστούν τα βίαια επεισόδια.

"Κρούει τον κώδωνα κινδύνου" για καταστάσεις που μπορούν να ξεφύγουν και να οδηγήσουν σε "θερμή" κρίση την Δύση με την Ρωσία ο επικεφαλής των Ρωσικών Σιδηροδρόμων (RZhD), Βλαντίμιρ Γιακούνιν και εξ απορρήτων συνεργάτης του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, σε συνέντευξή του στην γερμανική επιθεώρηση Spiegel.

«Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα αδιέξοδο, ειδικά στο ζήτημα της κρίσης στη Συρία, όπου η κατάσταση είναι άκρως επικίνδυνη», τόνισε σε συνέντευξή του στην γερμανική επιθεώρηση Spiegel ο 64χρονος Γιακούνιν. 

«Πρέπει πάση θυσία να αποφύγουμε μια οποιαδήποτε πολεμική σύρραξη. Η Ρωσία είναι εναντίον της χρήσης εξωτερικών δυνάμεων [για την επίλυση της κρίσης]», συμπλήρωσε ο ρώσος αξιωματούχος, προκαλώντας το εύλογο ερώτημα του γερμανού δημοσιογράφου σχετικά με την εμπλοκή της χώρας του στο συριακό εμφύλιο...

ΟΤΑΝ Η "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ" ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ Η ΤΑΙΝΙΑ "ΕΛΕΝΗ" ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ


ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ;;
Απο ygro pyr
Το βιβλίο "Ελένη" του συγγραφέα Νίκου Γκατζογιάννη μεταφέρθηκε με τον ίδιο τίτλο στη μεγάλη οθόνη το 1985, με πρωταγωνιστές τον Τζον Μάλκοβιτς και την Κέιτ Νέλιγκαν, αλλά η κυβέρνηση Παπανδρέου απαγόρευσε τα γυρίσματα σκηνών στην Ελλάδα και τους αυθεντικούς χώρους όπου επρόκειτο να γίνουν αρχικά (τελικά έγιναν στην Ισπανία). 

Ο Νίκος Γκατζογιάννης  ήταν ο μοναχογιός, το μοναδικό αγόρι της Ελένης και του Χρήστου Γκατζογιάννη, που γλύτωσε το παιδομάζωμα των κομμουνιστοσυμμοριτών αλλά το ακριβοπλήρωσε με την δολοφονία της μάνας του. Στο βιβλίο του, εξιστορεί την καταδίκη και εκτέλεση της μητέρας του Ελένης, επειδή δεν παρέδωσε τον γιο της κατά το παιδομάζωμα στους συμμορίτες αντάρτες της αριστεράς.

Η ταινία προβλήθηκε για λίγες ημέρες και στην Ελλάδα αλλά λόγω πολιτικών πιέσεων και επεισοδίων που προκλήθηκαν από την αριστερά με επιθέσεις στους θεατές, τελικά η προβολή της διεκόπη. 

Το βιβλίο μεταφράστηκε σε 32 γλώσσες και ανακηρύχτηκε καλύτερο βιβλίο για το 1984 από τη Βασιλική Ακαδημία του Λονδίνου. Μιλούσε για το παιδομάζωμα που έκαναν οι κομμουνιστοσυμμορίτες και χάλαγε βλέπετε τον μύθο που έχει αναπτύξει η αριστερά για την πάρτη της, στην Ελλάδα..

ΘΕΛΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ;; Ο ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΟ ΤΣΟΥΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ "ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ" ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΘΕΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΩΣ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ".
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ "ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ" ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ
Απο trelokouneli.gr
Σφοδρή επίθεση στη Χρυσή Αυγή για τη δράση της το τελευταίο διάστημα και για τα επεισόδια έξω από το θέατρο «Χυτήριο» εξαπέλυσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκος Τσούκαλης προσθέτοντας ότι πρέπει να τιμωρηθούν οι αστυνομικοί που έβλεπαν τον βουλευτή Χρήστο Παπά να απελευθερώνει συλληφθέντα στα επεισόδια έξω από το θέατρο «Χυτηριο». Ο κ. Τσούκαλης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό BHMA fm ανέφερε ότι θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν τα νομικά και συνταγματικά όπλα προκειμένου η χρυσή αυγή να αντιμετωπίζεται πλέον ως εγκληματική οργάνωση αφού όπως είπε «σε λίγο όλοι οι βουλευτές της θα είναι υπόδικοι»...

Επιστολή Καθηγήτριας σε Harvard: Ο Παπανδρέου είναι προδότης-Απολύστε τον


Με μια επιστολή της προς προς τον διευθυντή του Harvard, μια Ελληνίδα καθηγήτρια ζητά να σταματήσει άμεσα τα «μαθήματα» ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου γράφοντας χαρακτηριστικά ότι η παρουσία του προσβάλλει τη φήμη του Πανεπιστημίου.
Η Βασιλικής Αρονιάδου, Ελληνίδα καθηγήτρια στο F. Edward Hébert School of Medicine USUHS / HJF, στην επιστολή της χαρακτηρίζει τον Γιώργο Παπανδρέου «καταζητούμενο» , «προδότη» και ακατάλληλο για να διδάξει οικονομικά.

 Ολόκληρη η επιστολή της Ελληνίδας καθηγήτριας

«Αγαπητέ κ. Trey Grayson,

διευθυντή του Ινστιτούτου Harvard School of Politics,

Από την ιστοσελίδα του Ινστιτούτου, έχω πληροφορηθεί ότι οι υπότροφοι και η ομάδα Σπουδών του Προγράμματος έχει οργανώσει μια σειρά από σεμινάρια / συζητήσεις, με τίτλο «Επανασχεδιασμός της Ευρώπης», όπου θα παρουσιαστεί και υπό την ηγεσία του Γιώργου Παπανδρέου (http://www.iop.harvard .edu / επανασχεδιασμό-europe-led-george-Παπανδρέου).

Παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι για την πλειοψηφία των Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα και αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες, καθώς και για τους ελληνοαμερικανούς οι οποίοι, με απελπισία και αγανάκτηση παρακολουθούν την Ελλάδα να πνίγεται και δεν ξέρουν πώς να βοηθήσουν, ο Γιώργος Παπανδρέου είναι καταζητούμενος...

Σαν σήμερα : O Παύλος Μελάς πέφτει νεκρός σε μάχη με τους Τούρκους(13 Οκτωβρίου 1904)


Ο Παύλος Μελάς γεννήθηκε στη Μασσαλία, στις 29 -3- 1870, από Ηπειρώτη πατέρα και Κεφαλλονίτισσα μάνα. Αργότερα εγκαταστάθηκαν μόνιμα στην Αθήνα. Περνούν τα καλοκαίρια τους, μακριά από την Αθήνα πότε στην Οδησσό, πότε στο Φάληρο, αλλά πιο συχνά στην Κηφισιά, από τότε που κτίζουν εκεί το εξοχικό τους σπίτι. Μεγαλώνοντας ο Παύλος αρχίζει να ξεχωρίζει από τα αδέλφια του για την προθυμία του, την υποχωρητικότητά του και κυρίως για την καλοσύνη και την αγάπη σε κάθε αδύνατο πλάσμα. Η 25η Μαρτίου είναι γι΄αυτόν μεγάλη ημέρα και συμμετέχει στον εορτασμό της με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση. Γενικά αγαπά με πάθος οτιδήποτε έχει σχέση με την Ελλάδα. Δεν ξεχνά την Ηπειρωτική καταγωγή του και η επιθυμία να ελευθερωθούν τα Γιάννενα φωλιάζει έντονη μέσα του. Ακούει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις παλιές Γιαννιώτικες οικογενειακές περιπέτειες του 1821 που διηγείται ο πατέρας του και η αγάπη του για την πατρίδα γίνεται όλο και πιο δυνατή.
Κάποτε αναζητώντας τον πατέρα του κατεβαίνει στο υπόγειο του σπιτιού και έκπληκτος ανακαλύπτει ξύλινες κάσες με τουφέκια. Ο μεγάλος αριθμός τους του δημιουργεί μια αλλόκοτη συγκίνηση και νιώθει έντονη την επιθυμία να τα αγγίξει, να τα χαϊδέψει. Ο πατέρας του που καταφθάνει, του αποκαλύπτει ότι είναι όπλα που συγκεντρώνονται για να σταλούν κρυφά στους επαναστάτες της Κρήτης και ότι δεν πρέπει να το συζητήσει πουθενά. Και ο μικρός  Παύλος φυλάει βαθιά στην καρδιά του το μεγάλο μυστικό! Η σκέψη του όμως είναι συνεχώς εκεί, αφού και οι συζητήσεις των μεγάλων γύρω του είναι πάντοτε για τα εθνικά και πολιτικά ζητήματα.
Στην Κρήτη, στη Μακεδονία, στην ‘Ηπειρο, στη Θεσσαλία ξεφυτρώνουν τοπικά επαναστατικά σώματα, που καταλύουν τις Τουρκικές αρχές. Και από την ελεύθερη Ελλάδα φεύγουν συνεχώς εθελοντές – στρατιωτικοί, επιστήμονες, φοιτητές και μαθητές ακόμη – για να ενισχύσουν τον αγώνα των υπόδουλων...

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ: ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.


OI ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΕΙΡΩΝ. 
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΩΣ Η "ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ" Η ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ;;
ΑΠΟ ΤΑΧΑLIA
"Δίνουμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε δωρεάν σε άλλες χώρες, τουρκικές τηλεοπτικές σειρές, για το καλό της Τουρκίας", δήλωσε ο αν.Υπουργός Πολιτισμού της Τουρκίας, Abdurrahman Arıcı, ομολογώντας έτσι ότι το κράτος βρίσκεται πίσω από τις τηλεοπτικές σειρές!
Αναφέρθηκε μάλιστα στη σειρά ...που παρουσιάζει ο ελληνόφωνος ΑΝΤ1 με τίτλο "Σουλεϊμάν ο κτηνοβάτης", (το αυθεντικό όνομα της σειράς είναι Muhteşem Yüzyıl, δηλαδή "μεγαλοπρεπής αιώνας", ο ΑΝΤ1 τη βάφτισε "Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής" και οι Έλληνες τη βάφτισαν "Σουλεϊμάν ο κτηνοβάτης" από τη γνωστή λατρεία των Οθωμανών στο σεξ με ζώα...

Ιβάν Σαββίδης: Εάν η Ελλάδα πει ναι στη Ρωσία σε ένα χρόνο θα είναι εύρωστη


«Εμείς οι Σοβιετικοί Έλληνες είμαστε τυχεροί. Οι Ρώσοι μας αγαπούν περισσότερο, από ότι οι Έλληνες τους Πόντιους», τόνισε στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης και στενός συνεργάτης του Ρώσου Προέδρου Πούτιν.
«Εμείς θέλουμε η Ρωσική αυτοκρατορία, με τις τεράστιες δυνατότητες που έχει, να έλθει και να βοηθήσει την Ελλάδα. Η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά σε μία καταστροφή. Έχετε παρακολουθήσει και περιμένατε την έλευση της κυρίας από την Ευρώπη».

Στη συνέχεια προσέθεσε, πως «είμαι περιχαρής, που ο Σαμαράς είχε πετυχημένη συνομιλία με αυτήν την κυρία και ότι ο ελληνικός λαός έχει κάποιες δυνατότητες να διατηρήσει τη χώρα του. Μου αρέσει η στάση του Σαμαρά, που λέει ότι δε χρειαζόμαστε χρήματα, αλλά χρόνο. Σε αυτήν την περίοδο, αν η Ρωσία έρθει εδώ, η Ελλάδα μπορεί να μείνει ανεξάρτητο κράτος. Με τη δική μου πράξη, θέλω να δείξω στους Έλληνες πολιτικούς, ότι εμείς οι Ρώσοι είμαστε κανονικοί άνθρωποι. Μπορούμε να βοηθήσουμε και στον αθλητισμό, να εξυγιάνουμε τον αθλητισμό. Οι Ρώσοι έχουν αποδείξει ότι είναι δίπλα στα ομόδοξα αδέρφια».

Όταν ρωτήθηκε για το ποιοι Ρώσοι θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα, ο κ. Σαββίδης τόνισε ότι...

TO ΑΝΑΡΧΟΣΑΙΤ ΙΝΤΥΜΕΝΤΙΑ ΑΝΕΒΑΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ.


ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΑΤΗΕΝΣ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ "ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ" ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΚΡΑΤΟΣ" ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΝ.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ.
Aπο skeftomasteellhnika.blogspot.gr
Στον διαδικτυακό ιστότοπο των αναρχοαλητών κουκουλοΦΛΩΡΩΝ το athens. indymedia. org που στεγάζεται στο ΕΜΠ και το πληρώνουμε ΟΛΟΙ εμείς αυτό που η ΕΛΑΣ, ΔΕΝ
 μπορεί να βρεί,  αναρτήθηκε βίντεο, όπου καταγράφεται η επίθεση αναρχικών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Αλίμου, επί της Λ. Ποσειδώνος.
Σύμφωνα με τη σχετική ανάρτηση «θα ακολουθήσει και δεύτερη ανακοίνωση με τα στοιχεία από τους δύο υπολογιστές και το κινητό που απαλλοτριώθηκαν από τα γραφεία της χ.α.».
Να σημειωθεί ότι το περιστατικό εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΕΩΝ :

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!


ΚΑΤΕΛΥΘΗ Η ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΚΟΤΡΩΤΣΕ;



Ο Κοτρώτσος, ο πρώην υπάλληλος της Αγγελοπούλου, δήλωσε απόψε από την εκπομπή που έχει στον realfm ότι χθες έξω απο το θέατρο Χυτήριο κατελύθη η έννομη τάξη. Τι μας λες ρε γίγαντα της δημοσιογραφίας; Τώρα θυμήθηκες και την έννομη τάξη; Και για να έχουμε καλό ερώτημα υπαλληλάκε του τενίστα έννομο είναι να υβρίζεις τον Χριστό και την Ελλάδα και οι γηγενείς να μην αντιστέκονται; Α ρε Χρυσή Αυγή που σας χρειάζεται ανθρωπάκια που υπερασπίζεστε ό,τι είναι αντίχριστο και ανθελληνικό.

Υ.Γ. Αυτός ο τύπος που θεωρεί απολύτως φυσιολογικό να υβρίζονται τα ιερά και τα όσια ενός Έθνους είναι υποτίθεται εναντίον του μνημονίου. Τα συμπεράσματα δικά σας...

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μιά συναρπαστική μονομαχία εξελίχθηκε πριν λίγο στην εκπομπή του Ευαγγελάτου όταν προσπάθησε να παρέμβει η Ακριβοπούλου για να διακόψει ή να υπερασπίσει τον Τατσόπουλο... ο οποίος σκυλόβριζε με απίστευτο θράσος τον Παναγιώταρο. Όταν κάποια στιγμή ο Παναγιώταρος ανταπέδωσε τους χαρακτηρισμούς η Ακριβοπούλου προσπάθησε να επέμβει παρατηρώντας τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, πήρε την πληρωμένη απάντηση... Όταν έβριζε ο Τατσόπουλος δεν σε είδα να μιλάς... Χλώμιασε, κατάπιε την γλώσσα της δημοσίως, κάτι πήγε να παί αλλά δεν... έκανε πίσω στην καρέκλα με τα χέρια στο πρόσωπο και λούφαξε... Ελπίζουμε για μέρες να εξαφανσιθεί αναγνωρίζοντας πόσο εμπάθεια και προκατάληψη βγάζει, ξεχνώντας πως είναι δημοσιογράφος... αν υπάρχει τέτοιο πράγμα στην εποχή μας...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

Ο ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ...

 
ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Α ΡΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΙΡΙΑΛ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ!
 
ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΥΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΜΑΤ, ΥΜΕΤ, ΕΚΑΜ, ΚΑ, ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ, ΚΛΠ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ...!

newsbeast.gr._ Περικυκλωμένο από δυνάμεις των ΜΑΤ είναι και απόψε το Χυτήριο, στην Ιερά Οδό, καθώς υπάρχει φόβος νέων επεισοδίων μετά τα χθεσινά γεγονότα.

Στο σημείο βρίσκονται μέλη παραθρησκευτικών οργανώσεων, ενώ έγινε μία προσαγωγή. Καλλιτεχνικά σωματεία έχουν γνωστοποιήσει ότι θα περιφρουρήσουν την αποψινή πρεμιέρα της παράστασης, η οποία προγραμματίζεται για τις 11 το βράδυ, ενώ, μέσω της κοινωνικής δικτύωσης, έχει γίνει κάλεσμα για συγκέντρωση συμπαράστασης στους συντελεστές του έργου.

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών καταδικάζει τα χθεσινά επεισόδια έξω από το θέατρο, επισημαίνοντας ότι «όταν η τέχνη λογοκρίνεται, λογοκρίνεται και η ζωή». «Η ελεύθερη έκφραση, η ευαίσθητη ματιά πάνω σε κοινωνικά ζητήματα που μας απασχολούν είναι σκοπός της τέχνης του ηθοποιού και κατά συνέπεια όλων των τεχνών. Γι' αυτό τον λόγο είμαστε ενάντια σε ό,τι περιορίζει, ελέγχει και υπονομεύει τη δουλειά μας και την εξέλιξη μας. Η βαρβαρότητα, η βία, η καταστολή, η λογοκρισία και η επιβολή περιορισμών στην τέχνη και στη ζωή εντείνονται όλο και περισσότερο», αναφέρει το Σωματείο.
 
ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ

"ΕΦΑΓΑΝ" ΠΟΡΤΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ


Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ,ΜΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΡΕΠΟΥΣΗ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ "ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ" ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗ ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.
ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ Η ΟΠΟΙΑ "ΕΦΑΓΕ" ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΡΤΑ


Εικονίδιο ειδοποίησης

Το υπαλληλάκι του Αλαφούζου, η Ακριβοπούλου καταδικάζει τον... "σκοταδισμό".



Σήμερα, στο μεσημεριανό δελτίο παραπληροφορήσεως του σκάι-προπαγάνδα, η Ακριβοπούλου, το υπαλληλάκι του Αλαφούζου, καταδίκασε τον..."σκοταδισμό". Βεβαίως, για την εν λόγω δημοσιογράφο σκοταδισμός είναι οι αντιδράσεις των Ορθοδόξων Χριστιανών κατά της εμετικής αντιχριστιανικής παράστασης και όχι το περιεχόμενο αυτής, όπου ο Χριστός και οι Απόστολοι του παρουσιάζονται ως κίναιδοι. Θα θέλαμε να δούμε εάν θα διατηρούσε τις ίδιες απόψεις εφόσον ανέβαινε ένα έργο- όπου με "καλλιτεχνικό" πάντα τρόπο- θα παρουσίαζε το αφεντικό της ως κίναιδο ή την μάνα της ως λεσβία. Θα άντεχες Κατερινάκι ή θα άρχιζατε εσύ και το αφεντικό σου τις μηνύσεις προς πάσα κατεύθυνση;

Μαθήματα ιστορίας στον “επαναστάτη” Τσίπρα.



Εγκαινιάστηκε παρουσία του Γερμανού πρέσβη, αντιπροσώπων των κομμάτων της γερμανικής αριστεράς και του Τσίπρα το ελληνικό παράρτημα του ιδρύματος «Ρόζα Λούξεμπουργκ» στην Ελλάδα. Ο τραγέλαφος θα σταμάταγε στην παρουσία του ευλογημένου από την Μέρκελ, Γερμανού πρέσβη, αν δεν υπήρχαν υποβόσκοντες συμβολισμοί στην όλη ιστορία. Συμβολισμοί που ομολογουμένως θα έκαναν τον οποιονδήποτε να ανατριχιάζει.Ας δούμε, εν τάχει, ποια ήταν η Ρόζα Λούξεμπουργκ και ποιο το έργο της.

Η Ρόζα Λούξεμπουργκ ήταν εβραϊκής καταγωγής αριστερή που κατοικούσε και δραστηριοποιήθηκε εν Γερμανία. Κατά την διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου αποστασιοποιήθηκε από το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα Γερμανίας (SPD). Στην πορεία του πολέμου εξυπηρέτησε τα συμφέροντα της τότε Σοβιετικής Ενώσεως κάνοντας αγώνα εκ των έσω εναντίον προκειμένου τα στρατεύματα της χώρας που αντιπροσώπευε ως αριστερή να ξεμείνουν ακόμα και από σφαίρες, κατά την διάρκεια ενός από τους πιο αιματηρούς πολέμους στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ακολούθως με την Γερμανία διαλυμένη από τον Α' Παγκόσμιο πόλεμο επιχείρησε «επανάσταση», προκειμένου η Γερμανία να μπολσεβικοποιηθεί και εν τέλει να προσαρτηθεί στην Σοβιετική Ένωση. Ήταν λοιπόν ένα πρόσωπο που εξυπηρετούσε μέσα σε μία χώρα τα συμφέροντα μίας άλλης χώρας, ένας πράκτορας όπως θα σκεφτόταν κάποιος ευλόγως. Συνεπώς ποιος συμβολισμός μπορεί να είναι το συμπέρασμα όταν ο Τσίπρας παρουσία του Γερμανού πρέσβη εγκαινιάζει ένα ίδρυμα με το όνομα ενός πράκτορος;
Τα συμπεράσματα δικά σας!

ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

KAI ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ" ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


Στην δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τα πρόσωπα και τα στοιχεία όλων όσων συνελήφθησαν κατά τα επεισόδια στις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας την Τρίτη.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται για 15 άτομα και τα στοιχεία και οι φωτογραφίες τους αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Αστυνομίας μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη.
Σε βάρος τους ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.
Για να δείτε τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των συλληφθέντων πατήστε εδώ


.iefimerida.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : H TΡOIKA ΜΑΣ ZHTA ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 150 ΚΑΤΟΙΚΩΝ


Ποια Τουρκία;Η τρόϊκα κόβει στα δύο ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα με την εκκένωση νησιών!
Αποστρατικοποίηση, αλλά και αποστέρηση των δικαιωμάτων (π.χ. υφαλοκρηπίδα) που απορρέουν από την ύπαρξη κατοικημένων νησιών, συνιστά, μεταξύ άλλων η πρόταση του Πολ Τόμσεν επικεφαλή της τρόϊκα για την εκκένωση των  ελληνικών νησιών με πληθυσμό κάτω των 150 ατόμων και μεταφοράς τους σε μεγαλύτερα νησιά, για να υπάρξουν "οικονομίες κλίμακος" σε ιατρικές υπηρεσίες, στην εκπαίδευσης στην ακτοπλοϊα κλπ.
Τα περισσότερα από αυτά τα νησιά φιλοξενούν ισχυρές φρουρές αφού αίναι μόνιμα "στο μάτι του κυκλώνα" από πλευράς Τουρκίας. Αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις στις οποίες τα νησιά συνιστούν υφαλοκρηπίδα, λόγω ύπαρξης κατοίκων (βάσει του διεθνούς δικαίου, ακατοίκητα νησιά δεν έχουν υφαλοκρηπίδα και φυσικά ΑΟΖ. Νησιά όπως η Γαύδος (με την πολλά υποσχόμενη ΑΟΖ νότια της Κρήτης) οι νήσοι Λεβίθα και Κίναρος που ουσιαστικά βρίσκονται μεταξύ των Δωδεκανήσων και των Κυκλάδων ελέγχοντας την στρατηγικής δίοδο βορρά-νότου του Αιγαίου.

Για να μην σχολιάσουμε την πρόταση εκκένωσης των νήσων Αρκιοί, Φαρμακονήσι, Ψέριμος και Γαιδουρονήσι στα Δωδεκάνησα τα οποία αποτελούν το σύγχρονο πεδίο αντιπαράθεσης της Ελλάδας και της Τουρκίας για την αλλαγή του status quo στο Αιγαίο, με την Τουρκία να αμφισβητεί την κυριαρχία αυτών των νησιών και την τρόϊκα να μας προτείνει να τα εγκαταλείψουμε !  Σάλο προκάλεσε το αίτημα της Τρόικας να εκκενωθούν τα ελληνικά νησιά που έχουν έως 150 κατοίκους με το επιχείρημα ότι επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό.

Τα νησιά τα οποία θέλει να ερημώσει η τρόϊκα είναι τα εξής: 

ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ - ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Απίστευτης έντασης επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων στην Πάτρα. Ομάδα ατόμων του αντεξουσιαστικού χώρου, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα thebest.gr, με ρόπαλα, κράνη και κουκούλες - οι πληροφορίες μιλούν για 80 με 100 άτομα- επιτέθηκαν σε ψησταριά που βρίσκεται στο πάνω μέρος της πλατείας, στην οδό Καρατζά, και κυριολεκτικώς την... ισοπέδωσαν.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ακολούθησε πετροπόλεμος ανάμεσα σε αντεξουσιαστές και μέλη της «Χρυσής Αυγής».
Στο σημείο έσπευσαν δυο περιπολικά της Αστυνομίας με περιορισμένη δυνατότητα να ελέγξουν την κατάσταση. Κάτοικοι της πλατείας είπαν ότι «δεν έχουν ξαναδεί ανάλογης έκτασης επεισόδια στην περιοχή»...

ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ Corpus Christi.(ΒΙΝΤΕΟ)


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ .ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ.
Απο newsbeast
Έγινε βίαιη απώθηση των συγκεντρωμένων από τα ΜΑΤ
Ένταση σημειώθηκε πριν από λίγο στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το θέατρο «Χυτήριο», με τη συμμετοχή μελών παραθρησκευτικών οργανώσεων και μελών της Χρυσής Αυγής, μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος, όταν δυνάμεις των ΜΑΤ απώθησαν βίαια τους συγκεντρωμένους.
Οι συγκεντρωμένοι αντέδρασαν στην επέμβαση της αστυνομίας, ενώ ένας αστυνομικός των ΜΑΤ δεν άντεξε και ξέσπασε σε δάκρυα.
Στη συνέχεια έγινε προσαγωγή μίας γυναίκας.
ΔΕΙΤΕ ΤO ΒΙΝΤΕΟ:

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

Μια περίεργη υπόθεση ερευνούν τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικοί της Πρέβεζας. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr, τις πρώτες πρωινές
βρέθηκε σε αποθήκη σε περιοχή του Ν. Πρέβεζας άσχημα χτυπημένος ένας άντρας. 


Το θύμα μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση, σε νοσοκομείο της Ηπείρου με τραύματα σε όλο του το σώμα και εμφανή σημάδια κακοποίησης. 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες πρόκειται για έναν έλληνα ο οποίος κακοποιήθηκε και χτυπήθηκε από ομάδα αλλοδαπών, Πακιστανών, οι οποίοι μετά την αποτρόπαια πράξη τους, τον άφησαν αιμόφυρτο στον χώρο όπου βρέθηκε. 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχουν κατατεθεί μηνύσεις ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, ενώ ερευνά με πολύ προσοχή την υπόθεση και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό.

http://www.staparaskinia.gr/

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΤΟΥ MEGA!

Διαβάζω στο Unfollow που κυκλοφορεί πως «τη διετία της κρίσης και του µνηµονίου η οικογένεια (ατοµικό εισόδηµα και εταιρεία) Πρετεντέρη δήλωσε κάτι παραπάνω από 700.000 ευρώ, ο Μανώλης Καψής 250.000 ευρώ, ο Νίκος Στραβελάκης 430.000 ευρώ, ο Παύλος Τσίµας 410.000 ευρώ και η Όλγα Τρέµη 480.000 ευρώ».

ΜΕΓΑ ΑΙΣΧΟΣ: Φτωχέ Ελληνικέ λαέ, φάε "ληγμένα" τρόφιμα...

Θυμάστε τον πρώην υπουργό Υγείας Α. Λοβέρδο και όσα απερίγραπτα και ξεδιάντροπα έλεγε για τους συνταξιούχους;
"Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν κιόλας... Ζουν πολλά χρόνια μετά την συνταξιοδότηση τους...".
Τώρα πήρε τη σκυτάλη η ΝΔ και με την σύμφωνη γνώμη των συγκυβερνώντων κομμάτων ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, αποφάσισαν να εξοντώσουν τη πλειοψηφία του ελληνικού λαού, με τα νέα οικονομικά μέτρα εξαθλίωσης που του επιβάλλουν, συνιστώντας του, προκειμένου να μην πεθάνει από την πείνα, να τρώει... "ληγμένα τρόφιμα" που θα μπορεί να αγοράζει σε φθηνές τιμές!!!

Κάλεσμα για Διαμαρτυρία-Ομολογία κατά του Corpus Christi. Πέμπτη 11.10.2012 και ώρα 6.00 μ.μ., έξω από το θέατρο "χυτήριο" στην Ιερά Οδό 44 στο Γκάζι

Την Πέμπτη 11.10.2012 και ώρα 6.00 μ.μ., έξω από το θέατρο "χυτήριο" στην Ιερά Οδό 44 στο Γκάζι, θα πραγματοποιηθεί ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της χυδαίας παράστασης με τίτλο "corpus cristi" , η οποία βλασφημά βάναυσα τον Κύριό μας και τους αγίους Αποστόλους.

Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη. Το χρωστάμε στο Σωτήρα Χριστό, το χρωστάμε στις ψυχές μας. Σαφώς και ο Χριστός δεν έχει ανάγκη από τη δική μας υπεράσπιση, αλλά εμείς έχουμε ανάγκη να είμαστε μαζί του και να αντιδρούμε όταν οι αντίθετοι καθυβρίζουν τον Πατέρα μας, όπως θα πράτταμε αν υβριζόταν κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο.

Τις ειρωνείες και τον οχετό των "φωταδιστών" που θα εξαπολύσουν μετά το γεγονός της διαμαρτυρίας, θα πρέπει να τις θεωρήσουμε ουράνιο μισθό κατά την θεική διαβεβαίωση: "μακάριοί ἐστε ὅταν μισήσωσιν ὑμᾶς οἱ ἄνθρωποι, καὶ ὅταν ἀφορίσωσιν ὑμᾶς καὶ ὀνειδίσωσι καὶ ἐκβάλωσι τὸ ὄνομα ὑμῶν ὡς πονηρὸν ἕνεκα τοῦ υἱοῦ τοῦ ἀνθρώπου".
Σε μια ημιδιαλυμένη χώρα, όπου ο χριστιανισμός θεωρείται ταμπού, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο να ομολογούμε δημόσια τον Χριστό με οποιοδήποτε κόστος. Ας μην προδώσουμε κι εμείς τον Κύριο.
Ας μη φανούμε ακόμα μια φορά αδιάφοροι, χλιαροί, ώστε να μην ακούσουμε:
 «οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου»
http://anavaseis.blogspot.gr/

ΝΑ ΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ Η ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ...ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ!!!

Στο Θέατρο «Χυτήριο» της Ιεράς Οδού ξανα-ανεβαίνει το βρωμερό αντιχριστιανικό έργο «Corpus Christi» (ελληνιστί= το Σώμα του Χριστού) σε σκηνοθεσία του Αλβανού ηθοποιού Λαέρτη Βασιλείου. Παίζουν 11 Έλληνες και 2 Αλβανοί ηθοποιοί και χορηγοί επικοινωνίας είναι οι αναρχοαριστεροί δημοσιογράφοι Στέλιος Κούλογλου (TVXS) και Σταύρος Θεοδωράκης (Protagon.gr). Συγγραφέας του «CorpusChristi» είναι ο 73χρονος Αμερικανός Terrence McNally, δεδηλωμένος κίναιδος, παντρεμένος με άνδρα (2010) και βραβευμένος με το «Βραβείο Ροκφέλλερ»!
Απολαύστε τώρα την υπόθεση του γραμμένου το 1997 θεατρικού έργου

Ρωσοτουρκική κρίση: Απήγαγαν ρωσικό αεροπλάνο οι Τούρκοι - Έστειλαν Tu-160 οι Ρώσοι!


Την ώρα που στην Αθήνα περίσσευαν τα καλά λόγα του Έλληνα υπουργου Εξωτερικών Δ.Αβραμόπουλου για τον νεοθωμανό Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Α.Νταβούτογλου που αμφισβητεί ευθέως δικαιώματα και κυριαρχία της Ελλάδας σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, ξεσπούσε μια άνευ προηγουμένου κρίση στις ρωσοτουρκικές σχέεσεις, η οποία οδήγησε στην ματαίωση του ταξιδιού του προέδρου της Ρωσίας Β.Πούτιν στην Τουρκια και πρακτικά το "πάγωμα" των ρωσοτουρκικών σχέσεων.

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΓΙΑΤΡΕ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ "ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ";;


ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ "ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ" ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΗΠΕΙΡΟΤΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.
ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.
ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤI ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ.
Απο enikos

Ο ιατρός και γενικός γραμματέας του Σωματείου εργαζομένων του Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», Κώστας Καταρχιάς, κατήγγειλε στη σημερινή συνέλευση της ΓΣΕΕ, ότι ο Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ...

ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ...ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.


ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΟΙ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ" ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ "ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ".
Ηράκλειο: Άγρια συμπλοκή μαθητών για συνθήματα της Χρυσής Αυγής
[Ο Αλβανός είχε γράψει συνθήματα στο πίνακα εναντίον της ΧΑ... αλλά ο Έλληνας είναι ο ρατσιστής που του ζήτησε το λόγο και τον μπαγλάρωσε]
Προβληματισμό και ανησυχία σε κομμουνιστές καθηγητές έχουν προκαλέσει κρούσματα βίας σε σχολεία του Ηρακλείου όπου σε καθημερινή σχεδόν βάση καταγράφονται καυγάδες μεταξύ ελλήνων και ξένων μαθητών.
Πριν από περίπου μια εβδομάδα άγρια συμπλοκή σημειώθηκε μεταξύ ένας Έλληνα και ένός Αλβανού, μαθητών λυκείου...

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΕ ΔΕΝΔΙΑ: ΕΔΩ(ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ - HOTEL) ΚΑΛΑ ...ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΟΧΙ...ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ.(BINTEO)


ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ...ΦΑΓΗΤΟ...ΜΠΑΝΙΟ...ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ...ΚΑΘΑΡΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ...ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ...ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.
Απο ygro pyr
Η απόλυτη ξεφτίλα και παρακμή ενός ολόκληρου κράτους μέσα σε ένα λεπτό τηλεοπτικού χρόνου. 
Τα παραμύθια της κυβέρνησης για την επιτυχία του σχεδίου "Ξένιος Δίας" καταρρέουν. Κανένας λαθρομετανάστης δε φεύγει από τη χώρα, αλλά θα πλακώσουν και άλλοι κατά μάζες, μόλις μάθουν για τις ανέσεις και τις πολυτέλειες που τους επιφυλάσσει η κυβέρνηση της ΝΔ. 
Παλιότερα ο Παυλόπουλος ευχαριστούσε τους λαθρομετανάστες που επιλέγουν τη χώρα μας, σήμερα ο Δένδιας τους δίνει επιπλέον κίνητρα (κέτερινγκ, κλιματισμό, ανέσεις) για να μετατρέψουν την Ελλάδα σε Μπαγκλαντές. 

 Μοντέρνες παροχές και υπηρεσίες ξενοδοχείου..

Ιστορική πρόταση Νόμου της Χρυσής Αυγής για Ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ


Πάγια θέση του ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ότι η Ελλάς πρέπει να ασκεί τα νόμιμα κυριαρχικά δικαιώματα που της παρέχει το Διεθνές Δίκαιο. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα δοθεί σαφές μήνυμα στη διεθνή κοινότητα ότι το Ελληνικό Κράτος είναι αποφασισμένο να περιφρουρήσει την ανεξαρτησίκα του και τα νόμιμα δικαιώματά του με κάθε τρόπο και μέσο. Για το λόγο αυτό, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματός μας, τηρώντας μία από τις κεντρικές προεκλογικές εξαγγελίες για την ανάγκη αξιοποίησης του ενεργειακού πλούτου της χώρας μας το συντομότερο δυνατόν, κατέθεσε την Δευτέρα στη Βουλή μία ιστορική πρόταση νόμου, την πρώτη από την ίδρυση του νεώτερου ελληνικού κράτους, για την ανακήρυξη της Ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και (προ)καλεί άπαντες τους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου να την στηρίξουν και να την ψηφίσουν!
ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ:

ΑΓΡΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ(ΒΙΝΤΕΟ)

 Με κάμερα κινητού καταγράφηκε ο σκοτωμός Σύρου στρατιώτη που συνελήφθη από τους στρατιώτες της αντιπολίτευσης.

Στο βίντεο που τραβήχτηκε στο Τελεμπιγιάντ που βρίσκεται απέναντι από το Ακτσάκαλε, στρατιώτες της αντιπολίτευσης βγάζουν από το πορτμπαγάζ έναν ντυμένο με πολιτικά άτομο, και αφού τον πάνε σε έναν ανοιχτό χώρο τον πυροβολούν με πιστόλια και καλάσνικοφ.

Οι εκτελεστές συνεχίζουν να τον πυροβολούν παρά το οτι έχουν καταλάβει πως πέθανε.  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΙΣ 30/9 ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ "ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ" ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.
ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ "ΕΚΔΙΚΗΣΗ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΠΛ.ΑΜΕΡΙΚΗΣ
Απο proto thema.
Δεκαπέντε μέλη αντιρατσιστικού κινήματος, οι οποίοι συνελήφθησαν στην Αθήνα στις 30 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, υποστηρίζουν, με δηλώσεις στην ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας «The Guardian» ότι κατά τη διάρκεια κράτησης τους στη ΓΑΔΑ υπεβλήθησαν σε βασανιστήρια....

ΣΑΜΑΡΑΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ:ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ Η...ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!

Τον παρακάτω άγνωστο διάλογο με τον Πρωθυπουργό αποκάλυψε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής. Οταν οι δύο άνδρες συναντήθηκαν ο κ. Σαμαράς ήταν στενοχωρημένος που του πήρε τόσο κόσμο η Χρυσή Αυγή. 

Του λέω (σ.σ Τσίπρας) : «Γιατί σου φαίνεται τόσο παράλογο , εσύ με την πολιτική σου ενίσχυσες τη Χρυσή Αυγή. Λέει (σ.σ Σαμαράς): «Εγώ, πώς; Εγώ δεν είμαι ακροδεξιός, το ξέρεις». «Τι έλεγες», του λέω «Προεκλογικά. Εκανες σημαία σου το θέμα των μεταναστών, είπες να ανακαταλάβουμε την Αθήνα, προσπάθησες μαζί με τον Χρυσοχοίδη να πάτε την ατζέντα στο Μεταναστευτικό. Αυτός που βρίσκεται σήμερα στην ανέχεια εξαιτίας της μνημονιακής πολιτικής και βρίσκει να ξεσπάσει στον πιο αδύναμο δεν θα ψηφίσει εσένα, αλλά τον «αντισυστημικό», αυτόν που μοιάζει με «αντισυστημικό» και έτσι ενισχύει τη Χρυσή Αυγή»
 iefimerida.gr.

ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ "ΚΑΘΗΚΟΝ" ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ - ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥΣ...


ΑΥΤΗ Η ΑΦΙΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣΕ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...
ΤΑ ΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ .
ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ"ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ" ,ΠΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ,ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ "ΘΑΥΜΑ" ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤYΡΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΡΙΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ.
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ.
Πάνω απο 200 προσαγωγές και 20 συλλήψεις προχωρησαν οι άνδρες της Αστυνομίας για τα σημερινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, μεταξύ των προσαχθέντων είναι και ένας κατηγορούμενος για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία  Πυρήνων της Φωτιάς, ο οποίος βρίσκεται έξω με περιοριστικούς όρους...

Χαμός στους αρχαιολογικούς κύκλους : Πέτρινη στήλη 6000 ετών με ελληνικά γράμματα καταρρίπτει όσα... ήξεραν!

Μια απίστευτη ανακάλυψη έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη στις ανασκαφές του προϊστορικού οικισμού του Αρχοντικού Πέλλας, λίγες μέρες πριν κλείσει η ανασκαφική περίοδος (καλοκαίρι 2011). Αποκαλύφθηκε στα κατώτερα στρώματα του οικισμού πέτρινη στήλη, διαστάσεων περίπου 30Χ20 εκατ. με εγχάρακτα γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου.
Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρονται σε χρονολογία γύρω στο 4000 π.Χ. πολύ πριν από την ανακάλυψη της σφηνοειδούς γραφής από τους Σουμέριους (περίπου 3500 π.Χ.).

ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΤΥΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ: Όλα τα… πουρά της άκρας αριστεράς στην πίστα του «αντιρατσιστικού φεστιβάλ» Καλαμάτας.



ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Δίκτυο, ΑΝΤΑΡ-CIA… Μέχρι πρότινος, ξέραμε πως στα «αντιρατσιστικά φεστιβάλ» συμμετείχαν νεαροί αναρχοκομμουνιστές, με παρδαλές κομμώσεις και «φρικουλέ» εμφάνιση. Πάνε αυτά που ξέραμε! Τώρα, στα «αντιρατσιστικά φεστιβάλ» συμμετέχουν ελάχιστοι νέοι (γιατί οι περισσότεροι έχουν πάει στη Χρυσή Αυγή), και πολλοί… ασπρομάλληδες, της «γενιάς του πολυτεχνείου» (αυτοί που κατέστρεψαν τη χώρα…)

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ: ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΡΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΝΙΑΧΡΟΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ! ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;



Ένας ανησυχητικός αριθμός απο κορίτσια - όπου μερικα ακόμα και από την ηλικία των εννέα - εξαναγκάζονται σε γάμο στο Islington, (μια γειτονιά στην περιοχή του Λονδίνου) σύμφωνα με μια ηγετική ομάδα εκστρατείας.

Η Ιρανική και Κουρδική Οργάνωση για τα Δικαιώματα της Γυναίκας (The Iranian and Kurdish Women’s Rights Organisation ή IKWRO) υποστηρίζει ότι τουλάχιστον 30 κορίτσια στο δήμο αναγκάστηκαν σε γάμο το 2010. 

Ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά για την βλασφημία των Θείων. (ΒΙΝΤΕΟ)


Επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά σχετικά με την επιβολή ποινικών διατάξεων για την βλασφημία των Θείων.

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ USB: Η ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ "ΣΠΑΣΕΙ" ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ!


Μια είδηση που έκαναν γαργάρα όλα τα ελληνικά ΜΜΕ!

 Διαβάστε την και θα διαπιστώσετε ότι δεν την ξέρετε!



Απανωτά τα χτυπήματα της μοίρας για τον γόνο της γνωστής οικογένειας

Πάνε τέσσερα χρόνια από τότε που μια ανείπωτη τραγωδία χτύπησε το σπιτικό Παύλου – Τζίνας. Ήταν τότε που επίσημα και με τη βούλα ο πάλαι ποτέ ζάμπλουτος επιχειρηματίας έγινε σε μια νύχτα “πτωχός”. Την είδηση θα είχαν δημοσιεύσει σε πράϊμ-τάϊμ το MEGA και το Star, αλλά ας όψονται οι ρεπόρτερ-τζιμάνια του Aman To Mati Mou που πρόλαβαν και την έβγαλαν στον αέρα στο τσακ, αφήνοντας το MEGA στα κρύα του λουτρού να παίζει ρεπορτάζ-κονσέρβα της Μαρίας Παπαδή για το ίδρυμα Ελπίδα της κυρίας Μαριάννας.
Διάφοροι κακόβουλοι θεώρησαν τότε οτι η πτώχευση ήταν μουσαντένια, χωρίς να βλέπουν την πραγματικότητα που ήθελε την Τζίνα να ξενοπλένει και τον Παύλο να κάνει δουλειές του ποδαριού για να τα φέρουν βόλτα.