Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Πολεμικό κλίμα από τους Αλβανούς εθνικιστες εν όψει των εορτασμών της 28ης στη Β. Ήπειρο!


ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΟΥΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥΣ
Σε σημερινή ανακοίνωση ο εκπρόσωπος τύπου της Αλβανικής εθνικιστικής οργάνωσης, Augent Xhaferaj, κατήγγειλε την κυβέρνηση Μπερίσα ότι επιτρέπει σε Έλληνες «νεοναζί» να γιορτάσουν την "28η Οκτωβρίου" στην Κλεισούρα.
Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία τονίζει και απειλεί: «Ζητάμε την άμεση εφαρμογή της αρχής της αμοιβαιότητας στο Ελληνοαλβανικό σύνορο για τους Έλληνες νεοναζιστές και κάθε...
... πολιτικό εκπρόσωπο που υποκινεί το μίσος και τις εθνικές συγκρούσεις, μέχρι η Ελλάδα να επιτρέψει την είσοδο στους Αλβανούς πολίτες με τόπο γέννησης την Τσαμουριά. Αν οι κρατικές αρχές δεν σταματήσουν στα σύνορα τους Έλληνες νεοναζί τότε θα τους σταματήσουμε εμείς, τα "ερυθρόμαυρα σύνορα"».
Πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι η εκδήλωση στην οποία αναφέρονται οι Αλβανοί νεοναζί τελεί υπό την αιγίδα του Γενικού Προξενείου Αργυροκάστρου σε συνεργασία με την Επαρχία Ανω Δρόπολης και όχι από την Χρυσή Αυγή. Στις εκδηλώσεις αυτές ανά καιρούς αρκετοί βουλευτές ελληνικών πολιτικών κομμάτων δίνουν το παρών, δεν γνωρίζουμε αν θα παρευρεθεί και η Χρυσή Αυγή, αλλά το θεωρούμε πολύ πιθανό. (βορειοηπειρωτικά)

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΒΙΝΤΕΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ!


ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΟΣΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ! ΠΑΝΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΑΝΤΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ!

Ιερώνυμος: Νιώθω ότι βρισκόμαστε υπό κατοχή - ΣΩΠΑ ΡΕ...ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;


ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ
Για έναν «περίεργο πόλεμο» αλλά και για κατάσταση «υπό κατοχή» έκανε λόγο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, αναφερόμενος στην κρίση που πλήττει την χώρα μας τα τελευταία χρόνια.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ ο Αρχιεπίσκοπος τόνισε: «Δεν θέλω να έχω έναν σύμβουλο που να υπογράφει πριν από εμένα». Παράλληλα μίλησε για «καθοδηγούμενη δημοκρατία» καλώντας όλους όσους δηλώνουν φίλοι της Ελλάδας να σεβαστούν την Ιστορία μας και τον πολιτισμό μας, συμπληρώνοντας δε πως εάν το κάνουν αυτό θα δουν πως είναι αυτοί υπόχρεοι σε εμάς.
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επεσήμανε μεταξύ άλλων πως η κατάσταση που επικρατεί στην Ευρώπη αυτήν την στιγμή αποτελεί μία εκτροπή από τις βασικές αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμπληρώνοντας ότι έχει ευτελιστεί η αξία του ανθρώπου. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, είπε ο κ. Ιερώνυμος, να μετατρέπεται σε αντικείμενο εκμετάλλευσης.

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)


ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΙΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΟΡΤΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ . ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΜΑΥΡΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
Η εκδήλωση αυτή έγινε για πρώτη φορά και σε αυτήν τα στρατιωτικά τμήματα έφτασαν στην πλατεία του Λευκού Πύργου, φιλαρμονικές των τριών όπλων παρατάχθηκαν και ακολούθησε το πρωτόκολλο παράδοσης της ελληνικής σημαίας από τον πρόεδρο της "Δημοκρατίας" σε τμήμα Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς.
Οι Εύζωνοι με την σειρά τους την μετέφεραν μέχρι ένα σημείο και στη συνέχεια οι αρχηγοί τάξεων των Στρατιωτικών Σχολών την ανέβασαν στον Λευκό Πύργο. Συμβολικά μεταφέρθηκε και η σημαία που είχε υψωθεί στις 28 Οκτωβρίου του 1912.
Η έπαρση της ελληνικής σημαίας συνοδεύτηκε από κανονιοβολισμούς πεδινής πυροβολαρχίας, ενώ υπήρξε και χαιρετισμός με βολές από πολεμικά σκάφη που βρίσκονται στον Θερμαϊκό κόλπο. Εκατοντάδες μέλη των στρατιωτικών τμημάτων τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο και ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί, για να παρακολουθήσει την τελετή,ξέσπασε σε χειροκροτήματα.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

Η Γιορτή της Σημαίας


Oι δειλοί την βλέπουν με φόβο
Οι προδότες σαν πανί
Οι αστοί σαν ύφασμα
Οι άνανδροι την καίνε

Μα εμείς την βλέπουμε σαν την Μάνα
που καρτερεί να εκπληρώσουμε τα όνειρα μας...
Τα δικά μας...Τα δικά της...του Γένους.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ   ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ



Η εθνική σημαία της Ελλάδας περιέχει εννέα ισοπαχείς, οριζόντιες και εναλλασσόμενες λευκές και κυανές παράλληλες λωρίδες. Μέσα σε ένα κυανό τετράγωνο στο πάνω προσίστιο μέρος, υπάρχει ένας λευκός σταυρός. Οι εννέα λωρίδες αντιστοιχούν σε κάθε γράμμα ξεχωριστά, από τη λέξη «ελευθερία». Επίσης είναι τόσες όσες και οι συλλαβές του «Ελευθερία ή Θάνατος». Ο σταυρός συμβολίζει το επίσημο θρήσκευμα της χώρας, τον χριστιανισμό.
Η πρώτη ελληνική σημαία με τη σημερινή της μορφή (κυανό φόντο και λευκός σταυρός) σχεδιάστηκε, ευλογήθηκε και υψώθηκε το 1807 στη Μονή Ευαγγελιστρίας στη Σκιάθο. Σ’ αυτή ο Νήφων όρκισε τους οπλαρχηγούς Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, Ανδρέα Μιαούλη, Παπαθύμιο Βλαχάβα, Γιάννη Σταθά, Νικοτσάρα, τον Σκιαθίτη διδάσκαλο του Γένους Επιφάνιο-Στέφανο Δημητριάδη, τους Λαζαίους, τον Καρατάσο, τον Λιόλιο, τον Τσάμη και πολλούς άλλους. Οι καπεταναίοι είχαν συγκεντρωθεί στο Μοναστήρι για να σχεδιάσουν τις επόμενες κινήσεις τους για την Επανάσταση. Παραλλαγή της ήταν η σημαία του Παπαφλέσσα, φτιαγμένη από το μπλε εσωτερικό του ράσου του και την φουστανέλα ενός συμπολεμιστή του...

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

"ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ TIMHΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 40


ΟΙ "ΧΙΛΙΑΔΕΣ" ΑΠΛΥΤΟΙ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΠΗΡΑΝ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ  «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ» ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΙΤΙΑ ΗΤΑΝ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΕΝ ΖΩΗ ΗΡΩΑ ΤΩΝ ΟΧΥΡΩΝ ΤΟΥ ΡΟΥΠΕΛ
Aπο http://ilialive.gr

Διαμαρτυρία ομάδας νεαρών με πανό κατά του φασισμού, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην κεντρική πλατεία του Πύργου. Σύμφωνα με πληροφορίες οι νεαροί που ανήκουν στο χώρο της αριστερής αυτο-οργάνωσης ΑΝΤΑΡΑ,  προέβησαν σε αυτή την κίνηση με αφορμή την εκδήλωση που διοργανώνει η Εθνική Δράση Πύργου στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο με πρωταγωνιστή τον ήρωα του 1940 και μαχητή του Ρούπελ, τον 97χρονο Συνταγματάρχη ε.α. Θεόδωρο Καλλίνο.

Ισλαμιστές δολοφόνησαν Ελληνορθόδοξο ιερέα στην Συρία αφού πρώτα του έβγαλαν τα μάτια (ΒΙΝΤΕΟ)


ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ" ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΑΧΘΕΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
'Ενας Ελληνορθόδοξος ιερέας που υπηρετούσε στο Πατριαρχείο Αντιοχείας δολοφονήθηκε από μισθοφόρους ισλαμιστές στην Συρία, αφού πρώτα βασανίστηκε φρικτά, ενώ  μετέφερε λύτρα για την απελευθέρωση ενός απαχθέντος Σύρου γιατρού επίσης ελληνορθόδοξου. Ο ιερέας απάχθηκε με την σειρά του και ζητήθηκαν λύτρα για την απελευθέρωσή του.

Είναι μόνο ένα αιματηρό επεισόδιο από τα εκατοντάδες που έχουν συμβεί σε βάρος της Ελληνορθόδοξης κοινότητας της Συρίας τους οποίους δολοφονούν καθημερινά οι ισλαμιστές αντάρτες και οι μισθοφόροι ενώ το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών έχει ταχθεί σαφώς υπέρ των ισλαμιστών με δηλώσεις ακόμα και του ίδιου του υπουργού Εξωτερικών Δ.Αβραμόπουλου.

Ο 43χρονος ιερέας Σωτήρη Χαντάντ, βρέθηκε νεκρός στην πόλη Κατάνα και ενώ αγνοούνταν η τύχη του επί μια τουλάχιστον εβδομάδα. Τον είχαν βασανίσει φρικτά, του έβγαλαν τα μάτια και βέβαια είχαν αρπάξει τα λύτρα που μετέφερε για τον απελευθέρωση του άλλους Ελληνορθόδοξου, του οποίου η τύχη αγνοείται...

Εl Pais : Η Χρυσή Αυγή παρουσιάζεται ως ικανή να καλύψει το κενό που αφήνει πίσω του το κράτος.


Το ρόλο της Χρυσής Αυγής προσπαθεί να διερευνήσει και να περιγράψει σε δημοσίευμα της η ισπανική εφημερίδα El Pais. Το άρθρο ξεκινά με τίτλο «η ελληνική ακροδεξιά κερδίζει τη μάχη του δρόμου», ωστόσο αναφέρει πως το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου προσπαθεί να παίξει το ρόλο ενός κράτους μέσα στο κράτος, εκμεταλλευόμενο τα οξύτατων κοινωνικά προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Ελλάδα.

«Η Χρυσή Αυγή παρουσιάζεται ως ικανή να καλύψει το κενό που αφήνει πίσω του το κράτος. Στην επίσημη ιστοσελίδα και στις τοπικές οργανώσεις ανακοινώνονται διανομές τροφίμων, γραφεία εύρεσης εργασίας, επισκέψεις σε σπίτια ηλικιωμένων ή επιχειρήσεις σε κρίση. Όλα υπό τη φράση: ''μόνο για τους Έλληνες''», αναφέρει ο συντάκτης του άρθρου.

Προσθέτει μάλιστα πως οι δύο φρουροί στην είσοδο των γραφείων της Χρυσής Αυγής μοιάζουν με φύλακες σε νυχτερινό μαγαζί, αλλά τους ξεχωρίζεις από τις μαύρες μπλούζες με το σήμα της οργάνωσης.

Γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στις ουρές που σχηματίζονται από νωρίς το πρωί στα γραφεία της οργάνωσης, κοντά στον Σταθμό Λαρίσης, όπου δεκάδες ηλικιωμένοι -και όχι μόνο- περιμένουν να γίνουν δεκτοί και να εκθέσουν το πρόβλημά τους.

Αν δεν κοιτάξεις το δίκτυο που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία δύο χρόνια, είναι δύσκολο να κατανοήσεις πώς ένα κόμμα του 0,5% στις Ευρωεκλογές, κατάφερε να βγάλει 19 βουλευτές και τους διπλάσιους, αν γίνονταν σήμερα εκλογές, σημειώνει ο συντάκτης, ο οποίος αναφέρει πως τα μέλη της οργάνωσης προσδιορίζονται ως Έλληνες εθνικιστές και δεν τους απασχολεί που πολλοί τους αποκαλούν ναζί.

iefimerida

Σαν σήμερα :100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης (26 Οκτωβρίου 1912)

Στις 26 Οκτωβρίου 1912, ανήμερα της μεγάλης χριστιανικής γιορτής του Αγίου Δημητρίου, ο Τούρκος Χασάν Ταξίν πασάς αποδέχθηκε το τελεσίγραφο του Διαδόχου Κωνσταντίνου, αρχιστράτηγου του Ελληνικού στρατού καταθέτοντας τα όπλα και παραδίδοντας την Θεσσαλονίκη στον Ελληνικό στρατό. Ολόκληρη η δύναμη της Τουρκικής φρουράς (24.000 άνδρες και 1.000 αξιωματικοί θα θεωρούνταν αιχμάλωτοι, ενώ η πόλη περνούσε υπό την Ελληνική κυριαρχία. Η απελευθέρωση της πόλης ολοκληρώθηκε την επόμενη ημέρα (27 Οκτωβρίου) όταν μπήκε και παρήλασε στην πόλη το απόσπασμα Κωνσταντινόπουλου και η 8η μεραρχία.
Μεταφέρουμε από το βιβλίο του Σπύρου Κουζινόπουλου «Το Μεγάλο άλμα, η απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης», ένα απόσπασμα από μια πολύτιμη μαρτυρία του παλιού πολεμιστή Χαρίλαου Χαρίση από τις πρώτες ώρες του ελληνικού στρατού στη Θεσσαλονίκη...

META TON ΣΙΑΤΙΣTΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ..


ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ «ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΣΕ» ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΓΣΕΕ TON KOΥΝΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ. TOTE ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΜΑΝΕΣΤΡΑ  Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ. 
Από iefimerida
Απειλή για την Κοινωνία το σύνδρομο της Βαϊμάρης» δηλώνει ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος κι επιτίθεται στη Χρυσή Αυγή, καταδικάζοντας τις πρακτικές της. Πρόκειται για το δεύτερο μητροπολίτη της Εκκλησίας της Ελλάδας που αντιδρά, μετά τον Μητροπολίτη Σιάτιστας Παύλο.
Σε συνέντευξη του στο Έθνος, ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος δηλώνει ότι έξω από το Θέατρο «Χυτήριο» εκδηλώθηκε μια ακραίας μορφής πολιτικο-θρησκευτική διαπλοκή η οποία κυοφορείται εδώ και καιρό στα σπλάχνα της ελληνικής κοινωνίας...

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ "ΑΓΙΩΝ".



Η φωτογραφία είναι από την πρόσφατη συνάντηση των δύο "αγίων".

"Ρε συ Πολ, τι γίνεται με τους ραγιάδες; Ακόμη να αποδεχθούν ότι πρέπει να τους απαυτόνουν οι μετανάστες; Όχι τίποτα άλλο, αλλά μου έχουν πρήξει το συκώτι και οι ραβίνοι της Νέας Υόρκης".

"Τι να κάνω και εγώ Παναγιώτατε; Άνθρωπος είμαι. Σε τόσα κανάλια βγήκα, τόσες συνεντεύξεις έδωσα. Μας προέκυψαν και αυτοί οι σατανάδες της Χρυσής Αυγής... Άσε, σκασμένος είμαι".

ΜΠΑΤΣΟΙ- ΤΙ ΒΙ- ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ! Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΡΙΧΝΕΙ ΞΥΛΟ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!


ΝΕΑ... ΑΝΔΡΑΓΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΧΥΤΗΡΙΟ. ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

Απολυτίκιον Αγίου Δημητρίου.


Μέγαν εὕρατο ἐv τοῖς κιvδύvοις, σὲ ὑπέρμαχοv, ἡ οἰκουμένη, Ἀθλοφόρε τὰ ἔθνη τροπούμενον. Ὡς οὖν Λυαίου καθεῖλες τὴν ἔπαρσιν, ἐν τῷ σταδίῳ θαῤῥύvας τὸν Νέστορα, οὕτως Ἅγιε, Μεγαλομάρτυς Δημήτριε, Χριστὸν τὸν Θεὸν ἱκέτευε, δωρήσασθαι ἡμῖν τὸ μέγα ἔλεος.

Ο βίος του Αγίου Δημητρίου.



Ο άγιος Δημήτριος γεννήθηκε το δεύτερο μισό του 3ου αιώνα μ.Χ. στη Θεσσαλονίκη. Οι γονείς ήταν ευλαβής και ευκατάστατοι. Ο «ευσεβέστατος» Δημήτριος, όπως τον αποκαλεί το Συναξάρι του, ανατράφηκε εν παιδεία και νοθεσία Κυρίου και αναδείχθηκε «διδάσκαλος της πίστεως του Χριστού».
Το μαρτύριο του Δημητρίου τελέστηκε όταν ο Μαξιμιανός επισκέφθηκε την Θεσσαλονίκη (296 ή 306), προκειμένου να απολαύσει τους αγώνες που διεξάγονταν μέσα στα πλαίσια του εορτασμού της νίκης των Ρωμαίων κατά των Σκυθών.
Τότε ο Μαξιμιανός εξέδωσε διάταγμα, όπως φυλακιστεί ο Δημήτριος, με το αιτιολογικό ότι ομολόγησε πίστη προς τον Χριστό. Ο Δημήτριος, λοιπόν, ρίχτηκε σ’ ένα δημόσιο λουτρό, από όπου κήρυσσε το Ευαγγέλιο.
Στους αγώνες λάμβανε μέρος και ένας μεγαλόσωμος αθλητής, ο Λυαίος, ο οποίος είχε μεγάλη φήμη για τις ικανότητές του στο άθλημα της πάλης. Επειδή δε ο Λυαίος προκαλούσε τα πλήθη να παλαίψουν μαζί του, ένας από τους μαθητές του Δημητρίου, ο Νέστορας, ζήτησε την ευλογία του Αγίου, προκειμένουν να αντιμετωπίσει τον Λυαίο. Ο Άγιος Δημήτριος πράγματι ευλόγησε το Νέστορα σφραγίζοντάς τον στο πρόσωπο, με το σημείο του τιμίου σταυρού, και λέγοντάς του: «και τον Λυαίο θα νικήσης και για τον Χριστό θα μαρτυρήσεις».

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ TA "ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ" ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ

Ο ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ "ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΣ" ΚΑΙ "ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΝΙΖΕ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK:

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΗ. Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΗΣ ΒΗΜΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ; ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ.


ΔΗΛΑΔΗ, ΝΟΣΤΑΛΓΕ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ, ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΤΑΙ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ "ΤΕΧΝΗΣ"; ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΧΘΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΑΚΙ;

ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!


ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΜΠΟΓΔΑΝΕ; ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ;

ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΝΑΟΥΜ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΘΕ ΠΕΝΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! ΚΑΡΟΛΕ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ!


Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Η ΑΛΕΚΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕ "ΡΑΤΣΙΣΜΟ" ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ".


Ένα νέο "ρατσιστικό" κρούσμα σε σχολείο της Νίκαιας σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες και αυτή τη φορά το καταγγέλλει η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ κυρία Αλέκα Παπαρήγα.
Στο Γυμνάσιο της Νίκαιας σε μία θεατρική παράσταση υπό την επίβλεψη των καθηγητών τους οι μαθητές και οι μαθήτριες επιχειρούσαν να εξηγήσουν από πού προέρχεται ο άνθρωπος.
Ρωτήθηκαν λοιπόν, σύμφωνα με το σενάριο: «Από πού προέρχεται ο άνθρωπος;». Η απάντηση που έδωσαν ήταν «από το χώμα». Η δεύτερη ερώτηση ήταν: «από πού προέρχεται ο μαύρος άνθρωπος;» 
Σύμφωνα με το Βήμα, η απάντηση (γραμμένη στο σενάριο) που δόθηκε ήταν «από την... καρβουνόσκονη»!
Απάντηση που εξόργισε το ΚΚΕ και φέρνει το θέμα στη Βουλή.
http://newpost.gr/

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ :ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ" ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΛΕΚΑ ;;
EXOYME H ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ;; 
ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΕΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΡΑΓΟΥΔΙ :

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΣΤΑ;; OEO ;;


ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ :
"Το CD με την λίστα το είχα εμπιστευθεί σε συνεργάτες του γραφείου μου και τώρα δεν γνωρίζω που μπορεί να βρίσκεται. Δυστυχώς, αυτή είναι η αλήθεια'' 

AYTOΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.
AYTH EINAI H "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ".

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ. ΟΤΑΝ ΤΑΙΖΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΔΥΣΜΟΙΡΕ;



Σε δραματικό τόνο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, λέει ότι τα αποθέματα της Εκκλησίας αρχίζουν να τελειώνουν. «Η Εκκλησία μας μετά από δύο μήνες δεν θα έχει να πληρώσει τους υπαλλήλους και, αν δεν βρει τρόπο να εξασφαλίσει τα χρήματα για την πληρωμή των υπαλλήλων, δηλαδή 300 ανθρώπων, οι άνθρωποι αυτοί θα πρέπει να απολυθούν και να μείνουν άνεργοι» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σε συνέντευξή του στον δημοτικό τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «TV100», ο κ. Ιερώνυμος απέδωσε την εξέλιξη αυτή στα κτήρια που παραμένουν ξενοίκιαστα και στις μετοχές της Εκκλησίας, που, όπως είπε, οι τράπεζες εξαφάνισαν.

Ο "ΤΣΑΚΩΜΟΣ" ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ Γ.ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1(ΒΙΝΤΕΟ)



Παπαδάκης: Τι λαϊκισμός Χριστέ μου! - Γεωργιάδης: Θίξαμε την ιερή αγελάδα της δημοσιογραφίας!

ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ: ΣΟΚ! ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ!



 ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΗΔΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ "ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΝΤΑΙ" ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ. ΑΥΤΑ ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΟΠΩΣ Ο "ΑΓΙΟΣ" ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ.

Εικόνα φρίκης αντίκρισε κάτοικος των Αχαρνών, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 10ης Οκτωβρίου, όταν ένας μελαμψός άντρας προσπαθούσε να τιθασεύσει ένα αδέσποτο σκυλί για να βγάλει πάνω του όλα τα άγρια ένστικτά του! Τα ουρλιαχτά του ζώου σήκωσαν κυριολεκτικά στον αέρα την ήσυχη γειτονιά με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να βγουν στα μπαλκόνια και να αποδοκιμάζουν τον δράστη.

Οι φωνές των κατοίκων κατάφεραν να τρέψουν τον άντρα, που από τις πρώτες πληροφορίες φέρετε να είναι Πακιστανικής καταγωγής, σε φυγή όπως – όπως...

Η ΕΡΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ "ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ


ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ "ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ" ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ ,ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
Απο taxalia:
Στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ του Άμστερνταμ, το οποίο διεξάγεται από τις 14 έως τις 25 Νοεμβρίου, και θεωρείται από τα σημαντικότερα φεστιβάλ ντοκιμαντέρ διεθνώς, κάνει πρεμιέρα το Ένα βήμα μπροστά του Δημήτρη Αθυρίδη. Συγκεκριμένα,η ταινία συμμετέχει στο τμήμα Reflecting Images: Panorama, το οποίο φιλοξενεί ταινίες που θα προκαλέσουν και θα συζητηθούν .

Το ντοκιμαντέρ εσπευσε να το χρηματοδοτήσει και η ΕΡΤ, με απόφαση του Νίκου Σίμου: 

ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ "ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ" ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ Κ@Λ@Υ


ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ Κ@Λ@Υ. 
ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ...ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ...

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΧΑΙΡΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΣ

ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ Ο ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ. ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ "ΑΔΙΑΦΘΟΡΕ". ΔΩΣΕ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ.

 
 
Ο Γιώργος Τράγκας εξέφρασε σήμερα δημόσια τη δυσαρέσκειά του γιατί, σε εφαρμογή του νέου δόγματος προστασίας ενδεχόμενων στόχων που εφαρμόζει η ΕΛ.ΑΣ. μειώθηκε στο μισό η αστυνομική φρουρά που του είχε παρασχεθεί.

Όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια της εκπομπής του στον Real Fm, ο δημοσιογράφος «από χθες έμαθα ότι ο δείκτης προστασίας που μου είχε δοθεί γιατί δεν είχαν συλληφθεί οι επίδοξοι δολοφόνοι μου, ήμουνα στουςδέκα πρώτους στόχους του Δημόσιας Τάξης, χθεςήρθη κατά 50% ο δείκτης προστασίας μου.

Και το λέω γιατί αν αύριο πάθω κάτι, φυσικά ο κ.Δένδιας και ο αρχηγός της αστυνομίας και ενδέχεται και το Μαξίμου, δεν ξέρω, να είναι υπεύθυνοι γιατί σκότωσαν τον Τράγκα ή του επιτέθηκαν.

Η Ελληνική πολιτεία δεν συνέλαβε τους δολοφόνους μου, τους άφησε ελεύθερους γιατί;»

ΠΗΓΗ: eglimatikotita

ΠΑΠΠΑΣ Χ.Α : OI ΕΣΧΑΤΟΓΕΡΟΙ ΓΛΕΖΟΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΚΗΔΕΥΤΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ.



ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΛΕΖΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΔΩΣΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
Απο http://xristospappas.blogspot.gr
«Η είσοδος της Χρυσής Αυγής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο αποτελεί μια από τις μελανότερες σελίδες της Ελληνικής Δημοκρατίας», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Μανώλης Γλέζος. 
Και συνεχίζει: «Δεν πρόκειται απλώς για μια οργάνωση φασιστική ή ναζιστική. Είναι ένα κόμμα στην ουσία του αντεθνικό, με χαρακτηριστικά εγκληματικής οργάνωσης, που δεν διστάζει να βυσσοδομεί χυδαία, εκμεταλλευόμενο τα ένστικτα μιας κοινωνίας που καταρρέει. 
Η κοινωνία βρίσκεται σε αναβρασμό, φτωχοποιείται και οργίζεται, ενώ αντιμετωπίζεται από την Πολιτεία με σκληρότητα και αναλγησία. Αυτό όμως δεν αποτελεί άλλοθι για να φέρνουμε στην επιφάνεια περιθωριακές οργανώσεις, που το μόνο που έχουν προσφέρει είναι η βία, το έγκλημα και η υποκουλτούρα. Ισχυρίζονται ότι τα χέρια τους είναι καθαρά, αλλά δολοφονούν τις Ιδέες του Πολιτισμού, της πραγματικής Δημοκρατίας και των Πανανθρώπινων Αξιών, που αποτελούν το ίδιο το σώμα της Ελλάδας. 
Όσοι ψήφισαν αυτό το μόρφωμα και το έφεραν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ας το ξανασκεφτούν και μια και δυο φορές. Η παρουσία του αποτελεί ύβρη στον Ελληνικό Πολιτισμό. Είναι ανάχωμα στην πρόοδο. Είναι πισωγύρισμα σε βάρβαρες και μαύρες μέρες, που μάτωσαν τον Ελληνικό Λαό».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ:

"ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ" Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΡΑΣΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


ΜΕΤΑ ΤΟ "ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΟ-ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΓΑΙΤΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΡΑΣΟΥΛΗ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ .
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ...
Απο newsbeast
Οργισμένη αντίδραση της Ναταλίας Ρασούλη στα όσα δήλωσε ο Νότης
Η Ναταλία Ρασούλη, κόρη του αείμνηστου Μανώλη Ρασούλη, απάντησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook στα όσα ανέφερε ο Νότης Σφακιανάκης για την Χρυσή Αυγή.
Δείτε την οργισμένη της αντίδραση στα λεγόμενα του τραγουδιστή:
«Σφακιανάκη, χ... μας κι εσύ. Εσύ που «βιάζεις» την Ιερά Οδό του Σωκράτη και του Πλάτωνα τραγουδώντας αρλούμπες; Και αφού μιλάμε και για αισθητική, τράβα βγάλε το γυαλί και τον Morrison, γιατί η αισθητική μας παραζορίζεται τα τελευταία χρόνια».(ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ...ΟΝΤΩΣ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ)

Διάλογος Πούτιν - Ερντογάν : "Αν κτυπήσετε την Συρία ειναι σαν να κτυπάτε την Ρωσία"


Σύμφωνα με δημοσίευμα της φιλοκυβερνητικής τουρκικής εφημερίδας "ΑΙντινλινκ" ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν, είχε τηλεφωνική συνομιλία εκείνη τη νύχτα με τον Τούρκο πρωθυπουργό Ρ.Τ.Ερντογάν, τον οποίο απείλησε ευθέως με κήρυξη πολέμου (!) σε περίπτωση που η Τουρκία εισέβαλε στην Συρία!  
Όπως γράφει η εφημερίδα στην τηλεφωνική συνομιλία ο Β.Πούτιν προειδοποίησε ότι τηλεφωνική συνομιλία έγινε εξελίχθηκε σε κανονικό τελεσίγραφο της Ρωσίας προς την Τουρκία με τον εξής διάλογο: 

Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι.


ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΞΗΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ:

-"Παναγιώτατε το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του".

-"Δώσε και κάτι στον Νταβούτογλου τέκνο μου".

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΧΟΝΔΡΟΠΑΓΚΑΛΟΣ : "XEΡΙ ΧΕΡΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ" -ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ


ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΧΟΝΔΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ... ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ.
Απο  newsbomb.gr
Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Θ. Πάγκαλος, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον Α. Σαμαρά.
Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παπανδρέου ανέφερε ότι «Χρυσή Αυγή και ΣΥΡΙΖΑ μαζί, χέρι-χέρι» δημιουργούν ταραχές με κοινά συνθήματα όπως το «έξω από την Ευρώπη».
Ο κ. Πάγκαλος ωστόσο εκφράστηκε με κολακευτικά λόγια για τον Α. Σαμαρά λέγοντας «ότι έχει ωριμάσει και ένας πολιτικός που ωριμάζει μου αρέσει».
Από το στόχαστρο του κ. Πάγκαλου δεν ξέφυγε ούτε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με τον οποίο είναι στα… «μαχαίρια» εδώ και πολλά χρόνια.
«Μάζεψε τη στενή του παρέα, το γραφείο του, κυριολεκτικά απέκλεισε όλους τους άλλους, αδιαφόρησε για αυτούς και τώρα έρχεται και λέει «βοηθήστε με», ανέφερε ο κ Πάγκαλος για τον κ. Βενιζέλο, προκαλώντας και πάλι με τα λεγόμενά του.

Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΣΟΥΝΙΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΥΠ' ΑΡΙΘΜΟ ΕΝΑ ΕΧΘΡΟ!


«Αδέλφια, αυτές τις ημέρες η Μόσχα έγινε εχθρός του Ισλάμ και των μουσουλμάνων, έγινε ο υπ’ αριθμόν ένα εχθρός». Σχετική δήλωση έκανε σήμερα ο θεολόγος των σουνιτών, Σεΐχης Γιουσούφ Αλ-Καρνταβί – ο πιο σεβαστός θεολόγος στο κόσμο των σουνιτών. Ο Αλ-Καρνταβί πιστεύει, πως η Ρωσία φέρει ευθύνη για τις δολοφονίες άοπλων κατοίκων στη Συρία.
Είναι ο πνευματικός ηγέτης της τρομοκρατικής οργάνωσης «Αδελφοί-μουσουλμάνοι» στην Αίγυπτο, στη Συρία, στη Λιβύη και σε άλλες χώρες του ισλαμικού κόσμου.
Ο Αλ-Καρνταβί έγραψε πάνω από 120 βιβλία, του έχουν απονεμηθεί οκτώ διεθνή βραβεία για την ανεκτίμητη προσφορά του στις μουσουλμανικές θεμελιώδες γνώσεις. Σήμερα είναι ένας θεολόγος με την μεγαλύτερη επίδραση στο κόσμο...

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ: ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ!



ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

Φασίστες και χριστιανοταλιμπάν, πίσω στο σκοτάδι σας!


Οι 1500-2000 θλιβεροί σκοταδιστές αφότου συγκέντρωσαν τα ταλαιπωρημένα τους σαρκία στο Πεδίον του Άρεως και παρακολούθησαν αποχαυνωμένοι τις τραγικές ομιλίες των παπάδων για περίπου 3 ώρες, κατέβηκαν στο οδόστρωμα για να πραγματοποιήσουν την πορεία τους προς το Σύνταγμα μέσω των οδών Πατησίων και Σταδίου. Υπολόγισαν όμως κάτι. Ότι αυτή η πόλη δεν τους ανήκει. Διότι αυτή η πόλη έχει εστίες αντίστασης που θα λειτουργούν ως αναχώματα στην επέλαση της βαρβαρότητας και του σκοταδισμού. Εμείς, μαζί με συντρόφους και συντρόφισσες, ήμασταν εδώ, στο νούμερο 61 της Πατησίων για να τους δηλώσουμε με τα συνθήματά μας, τα πανό, τη μικροφωνική, τα τρικάκια και την περιφρούρησή μας ότι δεν θα περάσουν μπροστά από την κατάληψη ανέξοδα… και το κατάλαβαν! Έτσι, δίχως πολλά–πολλά, τα μάζεψαν τελικά οι χριστιανοί και έστριψαν στην Ιουλιανού, κατευθυνόμενοι προς Γ’ Σεπτεμβρίου και έπειτα προς Σύνταγμα.
Θλιβεροί…

Ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ)



ΤΗΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΜΑΝΕΣΤΡΑ ΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ Ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ .
ΑΦΟΥ "ΕΦΑΓΕ" ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΤΑ "ΚΑΛΑ" ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

Τουρκική ομολογία: «Δεν ελέγχουμε πια το τουρκικό Κουρδιστάν»


Σε μία κίνηση που επιβεβαιώνει την παραδοχή ότι το PKK ελέγχει το τουρκικό Κουρδιστάν και δεν μπορεί να προστατεύσει πια τους Τούρκους στρατιώτες από την κουρδική οργάνωση προχώρησε το τουρκικό Γενικό Επιτελείο.

Όπως αναφέρει ο τουρκικός τύπος με απόφαση του το Γενικό Επιτελείο της γειτονικής χώρας οι μετακινήσεις των Τούρκων στρατιωτών από και προς τις φρουρές τους στο τουρκικό Κουρδιστάν θα πραγματοποιείται με ελικόπτερα λόγω των τεραστίων απωλειών που υπέστη ο τουρκικός Στρατός από τις επιθέσεις του PKK στις αυτοκινητοπομπές που μετέφεραν στρατιώτες στην περιοχή αυτή.

Για τον λόγο αυτό και ο τουρκικός Στρατός ζήτησε από τις ΗΠΑ την επίσπευση των παραδόσεων των ελικοπτέρων CH-47F ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος για τα μεταφερόμενα στρατεύματα, ενώ η νέα τακτική προβλέπεται να προκαλέσει μεγάλη φθορά και καταπόνηση στα ελικόπτερα του τουρκικού Στρατού και 
της Στρατοχωροφυλακής τα οποία θα πρέπει να πετούν συνέχεια στην περιοχή αυτή μεταφέροντας τους στρατιώτες των εκατοντάδων φρουρών που οι Τούρκοι διατηρούν στα σύνορα αλλά και στο εσωτερικό του τουρκικού Κουρδιστάν.  

defenncenet.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟΝ ΔΟΜΟΚΟ (ΒΙΝΤΕΟ)


ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Σ. ΣΥΡΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ!!!  ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΠΡΕΣΒΗ ΓΙΑ "ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ".
 Ανοίγει αλβανικό σχολείο με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής
Την λειτουργία Αλβανικού σχολείου ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα ο δήμαρχος του Δομοκού Στέλιος Σύρος. Η ανακοίνωση έγινε σε ειδική τελετή, παρουσία του πρέσβη της Αλβανίας στην Αθήνα. Όπως έγινε γνωστό, τα μαθήματα θα γίνονται από εθελοντές δασκάλους, σε χώρο που έχει παραχωρήσει ο δήμος.
Τα μαθήματα μπορούν να παρακολουθήσουν και όσοι Έλληνες το επιθυμούν.
(ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ)
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

21/10/12 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΒΙΝΤΕΟ)



ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


12η Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας - Ομιλίες

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ 12η ΓΙΟΡΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΠΑΤΟ ΡΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΕ; ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Ο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ!



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΗΓΑΓΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΗΓΗΤΗ. ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΚΑΤΑΓΗΣ.

ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΑΡΧΙΠΑΠΑΔΕΣ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.



ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΙΕΡΕΙΣ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ.

Ρώσος ορθόδοξος ιερέας σώζει 2000 βρέφη από άμβλωση 


LifeSiteNews / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Ένας ορθόδοξος ιερέας από την περιοχή του Βόλγκογκραντ (πρώην Στάλινγκραντ) της Ρωσίας επαινέθηκε από το ρωσικό Υπουργείο Υγείας, για το έργο του στη μείωση του αριθμού των αμβλώσεων στην περιοχή του. Με τις προσωπικές του προσπάθειες με παροχή συμβουλών και βοηθώντας τις γυναίκες να κρατήσουν τα μωρά τους, τα ποσοστά αμβλώσεων έχουν μειωθεί στην περιοχή Volgograd κατά 25 τοις εκατό κατά τα τελευταία πέντε χρόνια.

Ο πατέρας Alexis Tarasov άρχισε το έργο διάσωσης ανθρωπίνων ζωών στη δική του ενορία στην πόλη Voljsk, όπου είπε ότι πέρασε ώρες μιλώντας με γυναίκες που σκέφτονταν να κάνουν άμβλωση. Μετά από μία περίοδο με επισκέψεις στο τοπικό νοσοκομείο, αποφάσισε μαζί με άλλους ομοϊδεάτες του ιερείς, να δημιουργήσει ένα κέντρο κρίσης εγκυμοσύνης.

Με την υποστήριξη της επισκοπής του, πλησίασε τις τοπικές αρχές για να συμβάλουν στη διεύρυνση του έργου.

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.



Η παραπάνω φωτογραφία, που απαλλοτριώθηκε από αντιφασιστικό ιστολόγιο,  αποδεικνύει για άλλη μία φορά ότι σύσσωμος ο ελληνικός λαός στρέφεται με πάθος κατά της Χρυσής Αυγής. Μετά την μεγαλειώδη αυτή συγκέντρωση ο Μιχαλολιάκος σκέφτεται να ενταχθεί στον σύριζα, ο Γερμενής να αρχίσει ιεραποστολικό έργο σε χώρες της Αφρικής και ο Παναγιώταρος να λάβει μέρος στην επόμενη παράσταση του corpus christi.

"ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ" ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ- ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ


"ΑΠΑΞ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ"
ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ .ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ  ΩΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΗ" ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ.
Απο  iefimerida.gr 
Στα σκαριά ένα νέο κεντροδεξιό κόμμα ΝΔ με στελέχη από το ΠΑΣΟΚ ;
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα επιχειρήσει να συγκροτήσει έναν μεγάλο πόλο στον χώρο της Κεντροδεξιάς στον οποίο θα απορροφήσει και κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ που τώρα βρίσκονται σε ρήξη με την Ιπποκράτους.

 Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το όνομα του νέου κόμματος είναι Εθνικό Πατριωτικό Μέτωπο και υπάρχει η δεύτερη πρόταση να ονομαστεί Κεντροδεξιός Πατριωτικός Συναγερμός.