Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Ο ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Χ.Α (ΒΙΝΤΕΟ)





ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ" ΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ "ΣΠΑΤΑΛΑ" ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΝΕΜΕΙ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ

ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ...ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

Με πρόσχημα τα χημικά... Κατάληψη της Συρίας με 75.000 Αμερικανούς στρατιώτες σχεδιάζει το Πεντάγωνο!

 
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΟΤΕ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. 

Σε κατάληψη της Συρίας –στα πρότυπα του Ιράκ και Αφγανιστάν- οδηγείται ο Λευκός Οίκος σύφωνα με «διαρροή» αναφοράς του Πενταγώνου αναφορικά με την αμερικανική στρατιωτική δύναμη που θα απαιτηθεί για τον έλεγχο του χημικού οπλοστασίου της Συρίας.
 
 

Το αμερικανικό Πεντάγωνο σε αναφορά του προς το Λευκό Οίκο έκανε γνωστό πως οποιαδήποτε προσπάθεια εκ μέρους του Στρατού των ΗΠΑ να καταλάβει το χημικό οπλοστάσιο του Bashar Al Assad διασφαλίζοντας ότι αυτό δεν θα πέσει στα χέρια οργανώσεων όπως αυτή της Hezbollah θα απαιτήσει ούτε λίγο ούτε πολύ 75.000 άνδρες!

Την εκτίμηση αυτή της απαιτούμενης δύναμης που θα χρειαστεί έδωσε στο Λευκό Οίκο η κεντρική διοίκηση του μικτού επιτελείου των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ απατώντας σε σχετικό αίτημα της αμερικανικής κυβέρνησης εάν οι αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις θα έχουν το χρόνο αλλά και τη δυνατότητα να αντιδράσουν έγκαιρα σε περίπτωση που παρατηρηθούν κινήσεις στο χημικό οπλοστάσιο της Συρίας.

ΗΠΑ :Κινδυνεύουν οι αφροαμερικανοί στην Ελλάδα (Γιατί στις ΗΠΑ τι κάνουν;;)


ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ TA ΑΜΕΡΙΚΑΝAKIA...ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ. ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΜΕ  ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ TOYΣ  ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΜΕΞΙΚΑΝΟΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ TOYΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.(ΟΠΩΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩ)
Απο protothema
Με μια ανακοίνωση - σοκ η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα προειδοποιεί τους Αμερικανούς πολίτες, κυρίως αφρικανικής, ισπανικής και ασιατικής καταγωγής που επισκέπτονται την Ελλάδα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω των αυξανόμενων κρουσμάτων βίας και επιθέσεων εναντίων αλλοδαπών.

Η πρεσβεία καλεί όλους τους Αμερικανούς τουρίστες που έρχονται στην Ελλάδα να είναι ιδιαιτέρα προσεκτικοί σε όλες τους τις μετακινήσεις στην Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις, να παρακολουθούν τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης και να καταγγείλουν άμεσα στην αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα ή στο αμερικανικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη κάθε πιθανό κρούσμα ρατσιστικής βίας.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ, ΠΙΠΙΛΗ: Έξω οι Άγιοι από τις στάσεις!



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ. Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ "ΚΥΡΙΑ".

Να αφαιρεθούν τα ονόματα Αγίων και εκκλησιών από τις στάσεις των τρόλεϊ, του Τραμ και του Μετρό ζήτησε η Φωτεινή Πιπιλή από την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξήγησε γιατί, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης: «Την περασμένη φορά έμπλεξα τους Αγίους και αντί να πάω στον Άγιο Αντώνιο, βρέθηκα στον Άγιο Δημήτριο».

«Γιατί να μην δοθεί το όνομα του Αντώνη Τρίτση σε μια από τις στάσεις ή ονόματα επιφανών Ελλήνων που δόξασαν την χώρα. Γιατί να μην προσθέσουμε, είπε, στη στάση "Μέγαρο Μουσικής" και το "Μαρία Κάλλας"», διερωτήθηκε και ο αρμόδιος υπουργός Περιβάλλοντος συμφώνησε.



ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ...ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ "ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ"


ΑΝΑΣΤΑΤΩΘΗΚΑΝ ΟΙ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ" ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ...ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.
Απο patrastimes.gr
Πάτρα: Μαθητές αρνήθηκαν συμμετοχή στη γιορτή του Πολυτεχνείου
Σε γυμνάσιο του ανατολικού διαμερίσματος επτά μαθητές αρνήθηκαν να συμμετέχουν στην σημερινή γιορτή για το Πολυτεχνείο.
Σε γυμνάσιο του ανατολικού διαμερίσματος όπως κατήγγειλε στο Lepanto γονέας μαθητή, επτά μαθητές αρνήθηκαν να συμμετέχουν στην σημερινή γιορτή για το Πολυτεχνείο.
Μάλιστα όταν ρωτήθηκαν από τους καθηγητές τους δήλωσαν πως αρνούνται να συμμετέχουν διότι στο Πολυτεχνείο δεν υπήρξαν νεκροί και δεν αποτελεί εθνική εορτή.
Οπως ακούστηκε, οι συγκεκριμένοι μαθητές είχαν ενημερώσει και τους γονείς τους για την πρωτοβουλία τους. Οι οποίοι προφανώς είχαν συμφωνήσει.
Στο σχολείο επικράτησε αναστάτωση και οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως συνεκλήθη το συμβούλιο των καθηγητών για να αντιμετωπίσει το θέμα. Δεν γνωρίζουμε αν το ίδιο συνέβη και σε άλλα σχολεία. Αν όμως αυτό έγινε, τότε είναι προφανές πως πρόκειται για οργανωμένη πρωτοβουλία.

Με τι απορρυπαντικό έπλυνε η μάνα του ΠΑΣΟΚου την «αιματοβαμμένη» σημαία του Πολυτεχνείου ; Γιατί οι πιτσιλιές μπογιάς ακόμα φαίνονται...


ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ...Η ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ.
Απο dexiextrem
Κάθε χρόνια στις 17 Νοεμβρίου ημέρα μνήμης για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου, θέμα συζήτησης είναι η αιματοβαμμένη σημαία, η οποία βρίσκεται στα χέρια των φοιτητών της ΠΑΣΠ επί περίπου τρεις δεκαετίες.

Κάθε φορά οι νεολαίοι του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζουν πως θα την παραδώσουν στο Κεντρικό Συμβούλιο της ΕΦΕΕ όταν και εφόσον αυτό συγκροτηθεί ξανά σε σώμα και έτσι συνεχίζουν να κατακρατούν απολύτως παράνομα ένα σύμβολο της νεώτερης ιστορίας της Ελλάδας, ενώ ακόμα ένα επιχείρημα που χρησιμοποιούν είναι ότι και τα στελέχη του ΚΚΕ παρακρατούν τις σφραγίδες της ΕΦΕΕ χωρίς να τους ανήκουν μπορεί μεν να έχουν δίκιο, αλλά προφανώς γνωρίζουν ότι δεν είναι το ίδιο πράγμα.

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝΑΠΟΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ!



Μπορεί μέχρι τώρα που έπαιζαν χωρίς αντίπαλο, οι αριστεροί να παρουσιάζονταν δημόσια ως «δημοκράτες», «ανεκτικοί» κ.τ.λ., αλλά τώρα που υπάρχει το αντίπαλο δέος της Χρυσής Αυγής και αμφισβητεί τους κατεστημένους μύθους, λυσσομανούν και βγάζουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Αυτό του σταλινικού τέρατος με το κνούτο!

Διαβάστε, λοιπόν, το κατασταλτικό παραλήρημα της βουλευτού Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρίας Κανελλοπούλου, «με αφορμή την αμφισβήτηση εκ μέρους της Χρυσής Αυγής των νεκρών του Πολυτεχνείου», με το οποίο αμφισβητεί το δικαίωμα οπουδήποτε να αμφισβητεί την κρατούσα (κατεστημένη) άποψη-μύθο και ζητά επέμβαση… εισαγγελέα για τους αμφισβητίες (προφανώς κάποιον σαν τον εισαγγελέα Βισίνσκι, των περιβόητων «Δικών της Μόσχας»). Ιδού το σταλινικό παραλήρημα μιας νοσταλγού των Γκούλαγκ, όπου εξοντώθηκαν εκατομμύρια άνθρωποι, και τα συμπεράσματα δικά σας:

Απολυτίκιον Ευαγγελιστού Ματθαίου - 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.


Βίος Αγίου Ματθαίου Αποστόλου και Ευαγγελιστή.



Πως τον κάλεσε ο Κύριος
Ο Απόστολος Ματθαίος ήταν από την Κανά της Γαλιλαίος. Ήταν τελώνης το επάγγελμα δηλ. ενοικίαζε από το κράτος τα τέλη, τους φόρους και τους εισέπραττε αυτός.
Το επάγγελμα αυτό οι Εβραίοι το θεωρούσαν άδικο, διότι πλούτιζε τους τελώνες, από τις αδικίες που έκαναν με την υπερβολική είσπραξη των φόρων. Προηγουμένως ονομαζόταν Λευίς. Όταν ακολούθησε τον Χριστό, ονομάσθηκε Ματθαίος. Το Ματθαίος σημαίνει δώρο Θεού.
Μια ημέρα, που καθόταν στο τελωνείο του ο Ματθαίος, βλέπει να περνά από εκεί ο Κύριος, που του είπε «Ακολούθει μοι». Αμέσως άφησε και το τελωνείο και το σπίτι, και την οικογένεια και τον ακολούθησε. Μάλιστα τον φιλοξένησε πλούσια στο σπίτι του, όπως ο ίδιος αναφέρει στο Ευαγγέλιο του. Κάλεσε δε και τους συγγενείς του και τους φίλους του για να παρακινηθούν και να πιστέψουν εις τον Χριστό. Και εκείνος αδίσταχτα πίστεψε. Από τότε έγινε μαθητής του Ιησού και τον ακολουθούσε παντού.

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ 230.000 ΕΥΡΩ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ 50.000 ΕΞΟΔΑ ΚΙΝΗΣΗΣ !!


Από παλιότερο δημοσίευμα ... έτσι για να θυμηθούμε τη κάνουν σήμερα οι ήρωες του ΕΔΩ ΠΩΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
Μέλος της ΚΝΕ, έλαβε μέρος στον αντιδικτατορικό αγώνα και ήταν η φωνή πίσω από το ραδιοφωνικό σταθμό του Πολυτεχνείου που επαναλάμβανε το "Εδώ Πολυτεχνείο". Συνελήφθη και υποβλήθηκε σε βασανιστήρια από τη χούντα. Μετά την πτώση της χούντας εξελέγη βουλευτής, αρχικά του Κ.Κ.Ε.  εν συνεχεία με τον Συνασπισμό και τέλος με το ΠΑΣΟΚ.
ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ….
Ο βασικός μισθός ενός Επιτρόπου στην ΕΕ είναι για το 2009 ήταν €230.000 ετησίως (προ φόρων), ενώ οι περισσότεροι κερδίζουν αρκετά περισσότερα από το ποσό αυτό αναλόγως του τομέα που εποπτεύουν. Ενδεικτικά, οι περισσότεροι λαμβάνουν περί τα €7.000 ετησίως για «έξοδα περιποίησης πελατείας» και…

Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ



ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ....
Έτοιμη να στείλει πίσω στην πατρίδα τους τουλάχιστον χίλιους Αλβανούς φαίνεται η Σουηδία.
Μάλιστα ο πρέσβης της Σουηδίας στα Τίρανα Patrik Svensson δήλωσε πως κατά τους τελευταίους μήνες έχει παρατηρηθεί δραματική αύξηση των αιτήσεων για άσυλο από Αλβανούς στη Σουηδία. Επί του παρόντος, σύμφωνα πάντα με τον Svensson στη Σουηδία έχουν εντοπιστεί πάνω από 1.000 Αλβανοί που έχουν ζητήσει άσυλο από την χώρα.
Ο Πρεσβευτής της Σουηδίας δήλωσε πως πολίτες από χώρες όπως η Αλβανία δεν μπορούν να αποκτήσουν άσυλο, ανακοινώνοντας ουσιαστικά την επιστροφή στην πατρίδα τους όλων των αλβανών που έχουν ζητήσει άσυλο, αναφέρει το aftonomi.gr.
Ο Svensson τόνισε πως η Αλβανία δεν πρέπει να επιστρέψει στο καθεστώς “VISA”, ενώ υπογράμμισε πως επί του παρόντος βρίσκεται σε συνομιλίες με την αλβανική πλευρά για την εξεύρεση μιας λύσης για την υπάρχουσα κατάσταση, καθώς δεν θα πρέπει να τιμωρηθούν όλοι οι Αλβανοί για μια μικρή ομάδα και κατ’ επέκταση να ξαναμπεί η χώρα σε καθεστώς “VISA”.




ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ : O ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΜΗ ΜΙΛΑΣ....

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ...

ΑΙΤΗΜΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ


Βρισκόμενος σε αδιέξοδο, Βορειοηπειρώτης, αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια από την Χρυσή Αυγή, μέσω της παρακάτω επιστολής. Διαβάστε την και τα σχόλια δικά σας.
"Αξιότιμοι κύριοι,
Ονομάζομαι Γιώργος Μ. και είμαι απ' την Βόρειο Ήπειρο και συγκεκριμένα απ' το χωριό Λύβενα. Εδώ και αρκετά χρόνια εταιρία εκμεταλλεύεται το ποτάμι μας με σκοπό την παραγωγή άμμου καταστρέφοντας εκτάσεις και οικόπεδα μας. Έριξαν γέφυρα η οποία είχε κατασκευαστεί για να παρέχει στον κάμπο μας νερό για πότισμα.
Πριν 2 χρόνια, αφού έχουν ρημάξει τα πάντα στο ποτάμι θέλουν να έρθουν και να ανοίξουν λατομείο ανάμεσα σε 2 χωριά μας (Λύβενα και Βελιάχοβο) σε απόσταση που δεν εγκρίνει ο νόμος.
Προσπάθησαν να ανέβουν στο χωριό με την βία και τους εμποδίσαμε. Ανοίξαμε δικαστήριο ελπίζοντας ότι θα βρούμε το δίκιο μας. Αποτέλεσμα, ενώ δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές κέρδισαν τη δίκη (δωροδοκία).
Ζητήσαμε 2ο δικαστήριο και πήραμε την έγκριση.

Φρίκη !!! Βασάνισαν και σκότωσαν 60χρόνο Έλληνα.. βγάζοντας του τα δόντια.Πακιστανός ο ύποπτος..που λίγο πριν είχε τσακωθεί με το θύμα



ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ; BAZOYME ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΙΧΝΙΑΣΘΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ 
ΑΠΟ eglimatikotita.gr

Το θύμα είναι περίπου 60 ετών και τον βρήκε νεκρό, στις 12:00 το μεσημέρι ο γιος του, κοντά στο φράγμα Μπραμιανών.
Το θύμα που έμενε στο χωριό Στόμιο, διατηρούσε θερμοκήπιο κοντά στο φράγμα Μπραμιανών, στο οποίο είχε και αλλοδαπούς εργάτες.
Λίγο πριν το φονικό, καυγάδισε με έναν από αυτούς για οικονομικές διαφορές.
Αργότερα, βρέθηκε νεκρός απ' το γιο του, με μια σακούλα στο κεφάλι. Από την πρώτη στιγμή, η αστυνομία έστρεψε τις έρευνες στον Πακιστανό, ο οποίος σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έχει προσαχθεί και ανακρίνεται.
Τον βασάνισε πριν τον σκοτώσει!

ΤΟ ΙΕΡΟ ΣΑΡΑΝΤΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ: Η ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΩΝ, Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΖΩΝΤΩΝ.

 ΑΣ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ.

Την Αγία Τεσσαρακοστή των Χριστουγέννων τελείται το καθιερωμένο και ευλογημένο Ιερό Σαρανταλείτουργο στο υπέρ ελέους, σωτηρίας και θεραπείας ψυχών και σωμάτων πάντων ημών και υπέρ αναπαύσεως και συγχωρήσεως πάντων των κεκοιμημένων αδελφών ημών.

Στην Θεία Λειτουργία τελετουργείται ή μυστική σχέσις του πιστού με τον Σωτήρα Χριστόν και κορυφώνεται στο υπέρτατο και πλέον φρικτό μυστήριο της Εκκλησίας μας, στην Θεία Ευχαριστία. Πόσο χαρίζει ευφροσύνη και παλμό στην καρδιά ή σκέψις ότι όλοι οι ορθόδοξοι χριστιανοί αποτελούν μια πνευματική βασιλεία του Θεού, ένα σώμα, ένα πνεύμα, ένα κλήμα με πολλά σταφύλια! Σ' όλους βασιλεύει ό Ιησούς Χριστός και σ' όλους ζει το Πνεύμα του Θεού. Θαυμαστή είναι ή θεία Λειτουργία με την πλατειά εκείνη αγάπη, πού αγκαλιάζει όλο τον κόσμο, όχι μόνο τον επίγειο αλλά και τον ουράνιο. (Άγ. Ιωάννης της Κρονστάνδης, έκδ. Ί, Μονής Παρακλήτου )

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΓΙΑ ΤΡΙΚΥΜIΑ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΙΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ONALERT


ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΟ ΟΝALERT ΤΟΥ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ:
Πολιτική με “πυροτεχνήματα” έκαναν τα κόμματα της μεταπολίτευσης. Και όλα “κάηκαν” απ΄ αυτά. Η Χρυσή Αυγή -το ΄χουμε ξαναγράψει- είναι μέρος του συστήματος και η στάση της το εξυπηρετεί. Και βέβαια από …πυροτέχνημα άλλο τίποτα!
Το τελευταίο ήταν αυτό της συζύγου του Ν.Μιχαλολιάκου η οποία είναι και βουλευτής του κόμματος -για να μην το ξεχνάμε- η οποία πρότεινε την υποχρεωτική στράτευση των γυναικών στα 18. Στην Ελλάδα!
Η Χρυσή Αυγή κάνει μεγάλη “φασαρία”. Όπου κι αν βρεθεί. Εντός κοινοβουλίου και έξω απ΄ αυτό. Πολιτικά είναι σαφώς πολύ…

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΕ ΛΕΕΙ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ.



«Είναι ανυπόφορα προκλητικό την ώρα που ο Ελληνισμός αποτίει φόρο τιμής στους ήρωες του Πολυτεχνείου, η Χρυσή Αυγή να διατυπώνει τον ανιστόρητο, απεχθή και ανατριχιαστικό ισχυρισμό ότι το Πολυτεχνείο είναι παραμύθι και ότι η γενιά του ευθύνεται για τη σημερινή οικονομική κρίση στην Ελλάδα» τόνισε ο πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής, Γιαννάκης Ομήρου, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας του Σώματος.
Η Κυπριακή Βουλή απέδωσε φόρο τιμής στους ηρωικούς νεκρούς και τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου, που αψήφησαν τη χούντα των συνταγματαρχών και ξεσηκώθηκαν για την ανατροπή της.
Protothema.gr
ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ;;ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ;;
Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" ΤΟΤΕ, ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ  ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ.
ΑΝΤΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΚΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Aπίστευτο : Eυρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ που ζήτησε να σταματήσουν οι έρευνες για πετρέλαιο γιατί ενοχλούνται ...οι φάλαινες.


ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΟΟΥΣΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΦΑΛΑΙΝΕΣ;;
Απο iefimerida.gr
 Τον αποκαλούν «Ταρζάν των Βρυξελλών». Επειδή η μαμά του Μαρία Αρσένη ήταν στο ΠΑΣΟΚ διορισμένη 30 χρόνια ο Γιώργος Παπανδρέου διόρισε και τον γιό ευρωβουλευτή το 2009. Ο Κρίτων Αρσένης εκπροσωπεί όλες τις «λόξες» του Παπανδρέου για την πράσινη ανάπτυξη.
Ποιός δεν θυμάται τον Γιώργο Παπανδρέου την ώρα που η Ελλάδα σιγοκαιγόταν στις φλόγες του Μνημονίου εκείνος υποσχόταν να κάνει τη χώρα μας «Δανία του Νότου»; Η, όταν η Ελλάδα αγωνιούσε με το πιστόλι των δανειστών στον κρόταφο ποιός δεν θυμάται ότι ο Παπανδρέου μαζί με την Τίνα Μπριρμπίλη έκαναν βόλτες στο Ελληνικό με τον αρχιτέκτονα Αθεμπίγιο ; Ε, κάτι παρεμφερές είναι ο Κρίτων Αρσένης.
Ο 35χρονος ευρωβουλευτής έκανε λοιπόν ερώτηση στο Ευρωκοινοβούλιο και ζήτησε να σταματήσουν οι έρευνες για πετρέλαιο στην Ελλάδα γιατί θα ενοχλούνται τα δελφίνια και οι φάλαινες.

ΘΕΛΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΝΑ ΚΡΥΦΘΕΙ, ΜΑ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο "ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΚΑΜΜΕΝΟΣ.



Το σκασε το παραμύθι ο Πάνος: «Να πάμε στο δολάριο»... μπράβο μεγάλε ρίξε τη μάσκα. 

 Αυτά για όσους νομίζουν ότι ο Καμμένος είναι εθνικά ανεξάρτητος και δεν συντονίζεται από την Πρεσβεία που βλέπει να χάνει στην Ελλάδα τα αυγά και τα πασχάλια από τους Ευρωπαίους και προσπαθεί να ξαναβάλει πόδι...

Σε συνέντευξή του στον REAL ανέφερε μεταξύ άλλων:

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ: Ηγέτης σαλαφιτών κάλεσε μουσουλμάνους να καταστρέψουν τις πυραμίδες!



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΩΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ  ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ.

Από τους ηγέτες των σαλαφιτών της Αιγύπτου, ο σεΐχης Μουργκάν Σαλέμ Αλ-Γκοχαρί κάλεσε να καταστραφούν οι πυραμίδες και η Μεγάλη Σφίγγα στην Γκίζα.

Ο ισλαμιστής ιεροκήρυκας δήλωσε πιο συγκεκριμένα ότι «είναι υποχρέωση κάθε μουσουλμάνου η καταστροφή παρόμοιων συμβόλων ειδωλολατρίας». Μάλιστα έκανε και παραλληλισμούς με τα αγάλματα του Βούδα στο Μπαμιάν του Αφγανιστάν, τα οποία καταστράφηκαν από τους Ταλιμπάν. Ο Αλ-Γκοχαρί είναι από καιρό γνωστός για τις ακραία εξτρεμιστικές απόψεις του και τις εκκλήσεις για βία ενάντια σε ο,τιδήποτε έρχεται σε αντίθεση με τους αυστηρούς κανόνες του Ισλάμ, τους οποίους διδάσκουν οι σαλαφίτες. 

ΠΗΓΗ: newsbomb

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

O EΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΕΞΑΛΛΟΣ: "ΓΑΙΔΟΥΡΕΣ, ΕΞΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙΤΕ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ


ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ... 
Aπο makeleio.gr

Σε βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου, εικονίζεται έξαλλη ομάδα συνδικαλιστών-εργατοπατέρων με προεξάρχοντα τον εν λόγω κύριο οι οποίοι γυρνούν τα γραφεία για να δουν ποιοί δεν απεργούν. "Το παραμύθι τελείωσε, γελοίες που δεν απεργείτε. Πρέπει να ντρέπεστε", φωνάζει και πετάει έξω από τον εργασιακό χώρο όρους δουλεύουν.

Ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής μπαίνει και φωνάζει σε όσους βρίσκει στα γραφεία και τους καλεί να τα εγκαταλείψουν φορτώνοντας τους με κοσμητικά.

Μάλιστα αποκαλεί "γαιδούρες" τις εργαζόμενες.

Θαυμάστε τον αγωνιστή της εργατιάς.

"Ντροπή σας γαιδούρες" Δημαρχείο Τρικκαίων απεργία 8-11-12

Βίντεο Νίκος Σαλέπης Τρίκαλα Θεσσαλίας ηλεκτρονικό περιοδικό -- εφημερίδα www.trikalaola.gr :

Κλείνουν κενά του κράτους: Ακόμα και συνοριοφύλακες οι χρυσαυγίτες!


Μέλη της τοπικής οργάνωσης Σερρών της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν στο λιμανάκι της Κερκίνης, όπου ανέλαβαν να γεμίσουν το κενό της παρουσίας των αρχών ελέγχοντας του παράνομους Βούλγαρους και Σκοπιανούς ψαράδες στον υγροβιότοπο..
Ανακοίνωση που εξέδωσε η τοπική οργάνωση της ΧΑ, Σερρών αναφέρει τα εξής:

«Εδώ και καιρό δεχόμαστε σωρεία καταγγελιών από τους κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο, που διαμαρτύρονται για την παρουσία εκατοντάδων Βουλγάρων και Σκοπιανών στη λίμνη, οι οποίοι ψαρεύουν χωρίς άδεια, επιτίθενται σε έλληνες ψαράδες και έχουν γεμίσει την περιοχή σκουπίδια.

Σήμερα και αφού είχαμε ανακοινώσει ότι θα βρισκόμασταν στη λίμνη, η αστυνομία βρήκε δυνάμεις να στείλει. Ο επικεφαλής μάλιστα μας ανακοίνωσε ότι έδιωξαν όλους τους Βούλγαρους πριν έρθουμε,

H προέλαση της Χρυσής Αυγής αφιέρωμα σε Times και Reuters!


Το φαινόμενο της εντυπωσιακής ανόδου του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, εντυπωσιάζει πλέον τους πάντες σε Ελλάδα και εξωτερικό με το πρκατορείο Reuters σε ειδικό του θέμα, με το τίτλο η  «Χρυσή Αυγή προελαύνει εν μέσω οικονομικής κατάρρευσης» να περιγράφει το πως το κόμμα των "σκληρών" της δεξιάς κερδίζει καθημερινά όλο και περισσότερους πολίτες και δυναμώνει τις τάξεις ντου, παρά τις συχνά ανορθόδοξες μεθόδους που χρησιμοποιεί, ενώ ανάλογο δημοσίευμα έχει κάνει και η βρετανική εφημερίδα Times:
Ας δούμε τα κυριότερα σημεία του αφιερώματος του Reuters

«Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής επιθεωρεί εκατοντάδες μαυροφορεμένα μέλη της νεολαίας του κόμματος που ζητωκραυγάζουν. Το σύνθημά τους αντηχεί μέσα στη νύχτα: "Αίμα, Τιμή, Χρυσή Αυγή".

ΑΝΤΙΔΡOYN ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΟΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΓΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ΠΑΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ "ΠΑΤΡΙΩΤΗ" ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΤΟ "ΜΠΑΙΡΑΚΙ" ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ . ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΥΨΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Σ.Τ.Ε  Η ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ;
Το ΠΑΣΟΚ , χαρακτηρίζει σοβαρό ατόπημα τη διαρροή του αποτελέσματος της διάσκεψης της Ολομέλειας του ΣτΕ για το θέμα της αντισυνταγματικότητας του Νόμου Ραγκούση για την ιθαγένεια.
Η εισηγήτρια του κοινοβουλευτικού τομέα εργασίας Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ, Θεοδώρα Τζάκρη, είπε ότι καμία νομοθετική πρωτοβουλία δεν μπορεί να αναληφθεί χωρίς τη συμφωνία όλων των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.


Έχει διατυπωθεί πολλές φορές ότι τα μεγάλα κανάλια εξασκούν προπαγάνδα στον Ελληνικό λαό, με ειδήσεις που παρασύρουν τον κόσμο σε λανθασμένα συμπεράσματα κάνοντας τον πρόβατα προς την σφαγή. 
Τα συμφέροντα που υπάρχουν είναι τεράστια, αλλά μαζί με αυτά δημιουργούν δημοσιογράφους ψεύτες, με ενημέρωση που εμπεριέχουν στημένα θέματα, προβάλλοντας τα τις απαιτήσεις των αφεντικών τους.
Άραγε ποια είναι αυτά τα αφεντικά που μέσω της τηλεόρασης και των ΜΜΕ επιδρούν στην διαμόρφωση την κοινής γνώμης, αυτό το εύλογο ερώτημα απαντιέται μέσα από την λίστα που παραθέτουμε για τους μετόχους των τηλεοπτικών σταθμών...

Ξέθαψαν μέχρι και τον νόμο περί “φυλετικών διακρίσεων” για την δίωξη του Μπαρμπαρούση

Τέσσερις κατηγορίες βαραίνουν τον βουλευτή Μπαρμπαρούση για το επεισόδιο στο Μεσολόγγι, καθώς ετέθη σε ισχύ, ο νόμος 927/1979 περί φυλετικών διακρίσεων. Πρόκειται για τις κατηγορίες για παράνομη βία, απρόκλητη φθορά, αντιποίηση αρχής και παραβίαση του νόμου περί φυλετικών διακρίσεων Είναι μία από τις σπάνιες φορές που γίνεται χρήση του νόμου για τις φυλετικές διακρίσεις, τον οποίο ο εισαγγελέας ξέθαψε για την περίπτωση.

 Ο βουλευτής απειλείται με ποινή φυλάκιση από έξι μήνες έως τρία χρόνια και χρηματική ποινή από 1.000 έως 5.000 ευρώ, αν το δικαστήριο τον κρίνει ένοχο για το ότι “από πρόθεση, δημόσια κρίνει προφορικά ή διά του τύπου ή μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, προκαλεί ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή εχθροπάθεια κατά ομάδας ή προσώπου, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το γενετήσιο προσανατολισμό, ή κατά πραγμάτων που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τις παραπάνω ομάδες ή πρόσωπα, κατά τρόπο που μπορεί να εκθέσει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη”.

http://www.eglimatikotita.gr/

H ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..."ΨΑΧΝΕΙ" ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ


ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ "ΥΠΟΘΕΣΗ" Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ...
Φυλλάδια κατά της επετείου του Πολυτεχνείου μοιράζουν στην Καλαμάτα μέλη της Χρυσής Αυγής:
«Όχι στο παραμύθι του Πολυτεχνείου, όχι στους ψεύτικους νεκρούς. -Η γενιά του Πολυτεχνείου - είναι.. υπεύθυνη για τη δυστυχία μας. Όλοι οι κλέφτες φυλακή!» γράφει η Χρυσή Αυγή στο φυλλάδιο, το οποίο έχει ανακοινωθεί ότι θα μοιραστεί και στους μαθητές.
Στο φυλλάδιο υπάρχει φωτογραφία της Μαρίας Δαμανάκη (ΜΙΑ ΕΚ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟΥ)

"ΧΑΜΟΣ" ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟ.


Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΥΤΗ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ 
Tην Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Μόσχα η πρεμιέρα της ρωσικής ταινίας - ντοκιμαντέρ για τον Γέροντα Παΐσιο.
Η επιτυχία της ταινίας ήταν τόση που οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να την προβάλουν τρεις φορές και ο κόσμος περίμενε υπομονετικά τη σειρά του να τη δει.

Σας επισύναπτουμε το βίντεο

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΛΕΩΝ!



Στον κάλαθο των αχρήστων έστειλε τον αντεθνικό νόμο Ραγκούση το ΣτΕ. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι εάν δεν είχε προσφύγει κατά του συγκεκριμένου νόμου ο ΛΕΟΝΤΑΣ της δικηγορίας Ιωάννης Ανδριόπουλος θα ήταν ακόμη εν ισχύ. Του δίνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια και του ευχόμαστε όταν την διακυβέρνηση της χώρας αναλάβουν ΕΛΛΗΝΕΣ να λάβει και αυτός την θέση του υπουργού της Δικαιοσύνης. Όσοι τιμούν το Έθνος με τις πράξεις τους πρέπει να τιμούνται και με πράξεις από αυτό.

Απολυτίκιον Άγ. Αποστόλου Φιλίππου - 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.


Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ.



Ο άγιος Φίλιππος καταγόταν από τη Βηθσαϊδά της Γαλιλαίας και ήταν συμπατριώτης των αποστόλων Πέτρου και Ανδρέου. Λίγο μετά τη βάφτισή του από τον Ιωάννη και την κλήση του Ανδρέα, συνάντησε ο Κύριος τον Φίλιππο και του είπε να Τον ακολουθήσει. Εκείνος βρήκε τότε τον Ναθαναήλ και κατόπιν ακολούθησε και υπηρέτησε τον Χριστό καθ΄ όλη τη διάρκεια του κηρύγματός Του.

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΜΑΥΡΟΥΚΟΣ ΝΑ ΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΟΤΑΝ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.



Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου η Αεροπορία της χώρας προετοιμάζεται για την επιβολή Ζώνης Απαγόρευσης Πτήσεων πάνω από τη Συρία. Όπως αναφέρεται ο πρωθυπουργός της Βρετανίας David Cameron και ο Αμερικανός πρόεδρος Barack Obama έχουν ήδη συμφωνήσει στην επιβολή απαγόρευσης πτήσεων με σκοπό όπως αναφέρεται –και όπως ισχύει σε όλες τις παρόμοιες περιπτώσεις που έχουμε δει πρόσφατα- την προστασία των αμάχων αποτρέποντας το καθεστώς της Συρίας «να σκοτώνει αμάχους».
Μάλιστα όπως αναφέρεται η βρετανική RAF αναμένεται να επιχειρήσει μαζί με τη γαλλική Αεροπορία, και την Αμερικανική ενώ δεν αναφέρεται –τουλάχιστον στα συγκεκριμένα δημοσιεύματα- κάποια  ανάμιξη της τουρκικής Αεροπορίας, αλλά η εμπλοκή της θεωρείται σχεδόν σίγουρη.
Σε ότι αφορά τη RAF αυτή πιθανότατα θα επιχειρεί από δύο κύριες βάσεις, αυτή της βάσης του Ακρωτηρίου στην Κύπρο και του Ιντσιρλίκ στην Τουρκία, ενώ θεωρείται βέβαιη η αποστολή αεροσκαφών Eurofighter- Typhoon εκ μέρους της RAF και Rafale εκ μέρους της γαλλικής Αεροπορίας.
Στόχος ο Assad
Όπως αναφέρουν βρετανικές εφημερίδες επικαλούμενες πηγές από τη βρετανική κυβέρνηση βρετανικές ειδικές δυνάμεις βρίσκονται ήδη στη Συρία βοηθώντας στην εκπαίδευση των ανταρτών με στόχο τη δολοφονία του ηγέτη της χώρας Bashar-al-Assad.
Άνδρες από τα SAS, την SBS και αλεξιπτωτιστές από το ειδικό σύνταγμα αναγνώρισης (Special Reconnaisance Regiment) βρίσκονται στη Συρία εκπαιδεύοντας τους αντάρτες και λοιπούς μισθοφόρους στο χειρισμό νέων όπλων και εκρηκτικών.
Στη συμφωνία μεταξύ του Βρετανού πρωθυπουργού και του Αμερικανού προέδρου υπάρχει –ως εναλλακτική- το ενδεχόμενο ανοικτής στρατιωτικής εμπλοκής και επίσημης προμήθειας όπλων στους αντάρτες, χωρίς να αυτή να κινείται πλέον σε σκοτεινά μονοπάτια μεταξύ στοιχείων της al-Qaeda στη Λιβύη και στη Συρία.
Αξιωματούχος της βρετανικής κυβέρνησης δήλωσε ότι «πολλοί από τους αντάρτες του –αποκαλούμενου- ελεύθερου συριακού στρατού είναι πρώην στρατιώτες του τακτικού Στρατού και ξέρουν πώς να πυροβολούν, χρειάζονται όμως εκπαίδευση από τις ειδικές δυνάμεις μας ειδικά στον τομέα των επικοινωνιών».
Ένα η παραδοχή των Βρετανών ότι ειδικές δυνάμεις δρουν μέσα στο έδαφος της Συρίας –κάτι που ήταν γνωστό βέβαια εδώ και καιρό- ισχύει τότε δε μιλάμε πια για μια       υποτιθέμενη εξέγερση αλλά για μια απροκάλυπτη επίθεση εναντίον μιας χώρας για την οποία κάποιοι διάλεξαν βίαιη  αλλαγή του καθεστώτος. Πρόκειται απλά για επανάληψη του ίδιου έργου που παίχτηκε στη Λιβύη.
Το σενάριο έχει ως εξής:
Πρώτα οργανώνουμε μια εξέγερση αμάχων. Στη συνέχεια στέλνουμε μισθοφόρους μέσα σε αστικά κέντρα καταλαμβάνοντας τα έτσι ώστε μοιραία να προκληθούν απώλειες αμάχων και ακολούθως  αποκαλώντας το καθεστώς της χώρας σφαγείς αμάχων, στέλνουμε τις αεροπορικές δυνάμεις για να τελειώσουν τη δουλειά και στο τέλος  στρατεύματα εάν παραστεί ανάγκη. Μετά με την ησυχία τους οι εμπλεκόμενοι μοιράζονται τη λεία. Ας είναι και άλλες χώρες προσεκτικές. Μπορεί να έρχεται και η δική τους σειρά…

Οργή στην Κάτω Αχαϊα: Λαθροεισβολείς έκαψαν σταυρούς και χριστιανικές εικόνες προκαλώντας οργή και αγανάκτηση!



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ; ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ! ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.

Μετανάστες φέρονται να κατέστρεψαν εικόνες και άλλα χριστιανικά σύμβολα σε υπό κατεδάφιση σπίτι στην περιοχή της Κάτω Αχαϊας, προκαλώντας την οργή των κατοίκων της περιοχής που κάνουν λόγο για απίστευτη θρασύτητα και προσβολή των συμβόλων της πίστης και μάλιστα εντελώς απρόκλητα. Όπως καταγγέλλουν στο thebest.gr κάτοικοι της περιοχής, οι μετανάστες που διαμένουν σε ερειπωμένο και ετοιμόρροπο λόγω σεισμού σπίτι στην οδό Αγίου Ιωάννη και Γερμανού, αφαίρεσαν εικόνες και σταυρούς από το εικονοστάσι του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, που βρίσκεται παραπλεύρως, τις έσπασαν και τους έβαλαν φωτιά, ενώ κατέστραψαν και έπιπλα. Στη συνέχεια φώναζαν Αλλάχ και έκαναν επικλήσεις στη θρησκεία τους, με τρόπο προκλητικό, ανάβοντας τα αίματα όσων έτυχε να παρακολουθήσουν τη σκηνή.

Απολυτίκιον Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου.


Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος.



Συνοπτικός βίος του εν αγίοις Πατρός ημών Ιωάννου του Χρυσοστόμου, Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως
 Αγίου Νικόδημου του Αγιορείτου
Αυτός ο μέγας φωστήρ και μεγαλόφωνος της οικουμένης διδάσκαλος κατήγετο από την μεγαλόπολιν Αντιόχειαν, υιός ων γονέων ευσεβών, πα­τρός μεν Σεκούνδου αρχιστρατήγου, μητρός δε Ανθούσης. Ευθύς λοιπόν κατά την αρχήν της ζωής του πολλήν αγάπην και ερωτα είχεν ο Άγιος αυτός εις τους λόγους και τα μαθήματα, διό εις ολίγον καιρόν επέρασεν όλην την σοφίαν των Ελλήνων και των Χριστιανών και έγινεν άκρος κατά την λογικήν και ρητορικήν τέχνην και πάσαν επιστήμην. Όθεν διά την προκοπήν και αρετήν του από μεν τον άγιον Μελέτιον τον πατριάρχην Αντιοχείας έ­γινεν αναγνώστης, από δε τον Αντιοχείας Φλαβιανόν έγινε διάκονος και πρεσβύτερος. Πολλούς δε λόγους συνέταξεν ο χρυσούς αυτού κάλαμος, σχεδόν υπερβαίνοντας αριθμόν, περί τε μετανοίας και περί της των ηθών ευκοσμίας και καταστάσεως, και πάσαν σχεδόν ηρμήνευσε την Θεόπνευστον Γραφήν. Επειδή δε Νεκτάριος ο Κωνσταντινουπόλεως πατριάρχης εκοιμήθη εν Κυρίω, διά τούτο με την ψήφον των επισκόπων και με την προσταγήν του βασιλέως Αρκαδίου προσεκλήθη ο μακάριος αυτός Ιωάννης από την Αντιόχεια και έγινε κανονικώς πατριάρχης της βασιλίδος των πόλεων. Τόσον δε πολλά επέδωκεν ο αοίδιμος τον εαυτόν του εις την άσκησι και εγκράτεια, ώστε έτρωγε μόνον τον χυλόν του κριθαριού και πάλιν από αυτόν δεν εχόρταινεν, αλλ' ολίγον τι μετελάμβανε. Καί ύπνον δε ολίγον εκοιμάτο, όχι επί κλίνης αναπαυόμενος, αλλ' ιστάμενος ορθός και από σχοινιών βασταζόμενος· όταν δε πολλά εκουράζετο, τότε ολίγον εκάθητο. Τότε δε και περισσότερον εσχόλαζε και κατεγίνετο ο θείος πατήρ εις τας ερμηνείας των θείων Γραφών και εις τας διαλέξεις και διδασκαλίας, διά μέσου των οποίων πολλούς εις θεογνωσία και μετά­νοια έφερε. Τόσην δε υπερβολική φιλανθρωπία είχεν εις τους πτωχούς και δεομένους ο Χριστού μι­μητής, ώστε έγινε και εις τους άλλους τύπος και παράδειγμα φιλοπτωχείας. Διά τούτο και με τους εν εκκλησία λόγους εδίδασκεν όλους τους Χριστια­νούς να αγαπούν μεν και να ενεργούν την αρετή αυ­τήν της φιλοπτωχείας, να απέχουν δε από την πλε­ονεξία. Δι' αυτό διά την αιτίαν αυτήν πρώτον προσέκρουσε εις την βασίλισσαν Ευδοξίαν και εις έχθραν μετ' αυτής κατέστη. Επειδή αυτή μεν ήρπασε τον αμπελώνα μιας χήρας Καλιτρόπης ονομαζό­μενης, η οποία εφώναζε ζητούσα το κτήμα της, ο δε Άγιος εσυμβούλευε αυτήν να μη κρατή το ξένον πράγμα, και επειδή εκείνη δεν επείθετο την ήλεγχε και εθεάτριζεν ο άγιος με το παράδειγμα της Ιεζάβελ. Όθεν η Ευδοξία αγριωθείσα ως θηρίον κατέ­βασε τον Άγιον από τον θρόνον του, το πρώτον μεν μόνη, το δεύτερον δε και διά των επισκόπων ε­κείνων, οί οποίοι ηκολούθουν περισσότερον εις τας δυναστείας και υπολήψεις των αξιωματικών αρ­χόντων, παρά εις την ευσέβειαν και εις τους θείους νόμους· έπειτα πάλιν αποκατέστη ο Άγιος εις τον θρόνον του.

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ : Ο ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ 150.000 ΕΥΡΩ


Από 7 διαφορετικά κόμματα έχει περάσει ο Στάθης Παναγούλης που έβαλε ''φωτιά'' στη Βουλή με τις απειλές για θάνατο και ειδικό δικαστήριο όσων ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο. Ο Σ.Παναγούλης είναι σήμερα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχοντας με ευκολία περάσει από ούτε ένα ούτε δύο αλλά από 7 διαφορετικά κόμματα, ενώ πολλές ήταν και οι φορές που απέτυχε να εκλεγεί.
Μάλιστα ενώ έχει διατελέσει ακόμα και υπουργός, τώρα κρατάει για τον εαυτό του τον ρόλο του τιμητή.
Είναι τέτοια η οργή στη Βουλή για την ατάκα του περί θανάτου σαν του Αμερικανού πρέσβη, που έκανε την Φ.Πιπιλή να υπενθυμίσει, μέσω Facebook, πως οΣτάθης Παναγούλης ''ήταν μεταξύ των κατάπτυστων βουλευτών που ζητούσαν τα 150.000 ευρώ των δικαστών.

Το μεγαλύτερο προσόν του Στάθη Παναγούλη είναι πως είναι αδελφός του "μεγάλου αγωνιστή της Δημοκρατίας", Αλέκου Παναγούλη.

Προσέξτε τώρα τη διαδρομή του Σ.Παναγούλη :

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ


Εκπληκτικό κείμενο από τον Γάλλο λογοτέχνη Ζαν Ρισπέν Ζαν.
Διαβάστε το:
«Δεν γίνεται να σβήσει η Ελλάδα, ο Έλληνας, η προσφορά του πάνω σε αυτόν τον πλανήτη...»
1. Γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρων.
2. Αδειάστε όλα τα μουσεία σας, από όλον τον κόσμο.
3. Γκρεμίστε κάθε τι Ελληνικό από όλο τον πλανήτη...
Έπειτα σβήστε την Ελληνική γλώσσα από παντού.
1. Από την ιατρική σας, την... ... φαρμακευτική σας.
2. Από τα μαθηματικά σας (γεωμετρία, άλγεβρα)
3. Από την φυσική σας, χημεία
4. Από την αστρονομική σας
5. Από την πολιτική σας
6. Από την καθημερινότητα σας.

Ο ΤΕΛΩΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ.


Όραμα του Αγίου Νήφων Κωνταντιανής.

ΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΠΑΠΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΣΟΝΑΚΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ;

Γράφηκε στο "Secret" στην εφημερίδα "Παραπολιτικά" το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012: «Στοιχεία που αποδεικνύουν την σχέση μητροπολίτη με τη μασονική στοά των Αθηνών άρχισαν να καταφθάνουν τις τελευταίες ημέρες. Πρόκειται για ιεράρχη που προσφάτως εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής. Όπως λένε, υπάρχουν ακόμη και βιντεοσκοπημένες «διαλέξεις» σε υψηλόβαθμα στελέχη της Μασονίας στην Αθηναϊκή Λέσχη. Σύντομα, τα βιντεάκια θ’ αρχίσουν να κυκλοφορούν στην πιάτσα…» Αυτά έγραψε η εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» την περασμένη Κυριακή. Εμείς θα θέσουμε και ένα άλλο ερώτημα:

Ποιος από τους κατηγόρους της Χρυσής Αυγής είχε στενές προσωπικές σχέσεις και συνεργασία με τον μέγα διδάσκαλο της μεγάλης στοάς της Ανατολής της Γαλλίας; Ο οποίος μάλιστα "μέγας διδάσκαλος", υπήρξε και γνωστός ιατρός με πλούσια δράση υπέρ των λαθρομεταναστών; 
 

Και ο Στάθης Παναγούλης θα είναι στην θέση του Αμερικάνου πρέσβη.



Ορθά το άρχισε ο Στάθης Παναγούλης, αλλά λάθος το τελείωσε.

Αυτοί που πρώτοι θα βρεθούν στην θέση του πρώην Αμερικάνου πρέσβη στην Λιβύη, θα είναι οι αριστεροαλλήθωροι του ΣΥΡΙΖΑ και δήμιοι τους θα είναι οι ισλαμοφασίστες που συστηματικά υποστηρίζουν.

Αγαπητέ Παναγούλη αν πράγματι σε ενδιέφερε το μέλλον των Ελλήνων, θα έπρεπε να ξέρεις και εσύ και οι υπόλοιποι αριστεροαλλήθωροι του ΣΥΡΙΖΑ, ότι αν αύριο το πρωί φύγουν από την Ελλάδα 1 000 000 λαθρομετανάστες, αμέσως θα βρουν δουλειά τουλάχιστον 500 000 Ελλήνων.

Ακούμε ότι μόνο όταν πέσει η ανεργία κάτω από το 10% θα γίνουν δεκτές οι ωριμάνσεις των τριετιών, και εγώ σας ρωτάω κύριε Παναγούλη, είναι δυνατόν ποτέ η ανεργία να πέσει κάτω από το 10% όταν κάθε χρόνο μπαίνουν στην Ελλάδα 120 000 χιλιάδες περίπου λαθρομετανάστες;

Όταν ένα κόμμα δεν μπορεί να αντιληφθεί αυτό που αντιλαμβάνεται η γιαγιά μου, ή οποία με ρωτά: Ποιός παιδί θα θρέψη όλους αυτούς που μαζεύονται στην Ελλάδα;

ENA TONO XAΣΙΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΕ ΕΝΑΣ ΚΥΝΗΓΟΣ.


Η μεγαλύτερη  απόπειρα εισαγωγής ενός φορτίου-  «μαμούθ» με κάνναβη βάρους σχεδόν ενός τόνου (!) ματαιώθηκε  εξ αιτίας ενός απρόβλεπτου  παράγοντα: της εμφάνισης ενός…  κυνηγού που οι Αλβανοί πέρασαν  για αστυνομικό και άνοιξαν  πυρ εναντίον του, χωρίς ευτυχώς  να τον πετύχουν!

Τα ίχνη  από ανθρώπους, οχήματα και  μουλάρια που είχαν εντοπίσει  εδώ και ημέρες οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας με κατεύθυνση προς την περιοχή Λίστα των Φιλιατών Θεσπρωτίας, τους είχαν κάνει να καταλάβουν ότι γινόταν εισαγωγή ναρκωτικών από τη μεθόριο προς την Ελλάδα. Η ευρύτερη περιοχή τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση και το σημείο όπου αποθηκεύονταν τα ναρκωτικά εντοπίστηκε στην Καλλιθέα Φιλιατών.

Το απόγευμα του Σαββάτου, και ενώ είχαν εντοπιστεί πέντε Αλβανοί που φύλαγαν την «καβάντζα» με τρεις από αυτούς οπλισμένους με «Καλάσνικοφ»,

Ο άγνωστος Μουσταφά Κεμάλ


Αφιερωμένο στους Έλληνες Κεμαλολάγνους και Τουρλολάγνους

γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ένα από τα πιο θεοποιημένα πρόσωπα της παγκόσμιας ιστορίας ήταν ο ιδρυτής της σύγχρονης Τουρκίας, ο Μουσταφά Κεμάλ ο επονομαζόμενος Ατατουρκ που στις 10/11 είναι η επέτειος του θανάτου του. Στη πραγματικότητα ήταν ..
ο μεγάλος πρωταγωνιστής και υπαίτιος της τραγικής Μικρασιατικής καταστροφής, ο πατέρας της εθνοκάθαρσης της Μικράς Ασίας με τα αμέτρητα θύματα της, ο δημιουργός ενός αυταρχικού καθεστώτος που σήμερα είναι υπό έντονη αμφισβήτηση και που καθόρισε τις τύχες της σύγχρονης Τουρκίας.
Το πρωί της 1 Αυγούστου 1921 αρχίζει η ελληνική προέλαση προς τον Σαγγάριο ενώ στις 10/8 άρχισαν οι πρώτες σφοδρές μάχες. Οι Έλληνες σημειώνουν τις πρώτες εντυπωσιακές επιτυχίες καθώς πολεμάνε με ξεχωριστή ανδρεία την οποία ο ίδιος ο Κεμάλ αναγνώρισε επανειλημμένα. Εδώ, εκτυλίχτηκε ένα άγνωστο επεισόδιο που παρά λίγο θα άλλαζε όλη την ροή του πολέμου και κατά συνέπεια όλη την ιστορία της Μικράς Ασίας,