Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Σαν σήμερα : Η Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα.(1 Δεκεμβρίου 1913)


Οι Κρητικοί σε αντίθεση με αυτά που προσπαθούν εντέχνως να περάσουν οι επίδοξοι αποδομητές της Εθνικής μας Μνήμης ήταν, είναι και θα είναι από τους πιο φλογερούς Έλληνες Πατριώτες. Ενδεικτικό αυτού η συμμετοχή τους σε όλες τις ένοπλες επαναστάσεις του Γένους μας στην προσπάθεια του για Ελευθερία. Παρ΄ όλο τον ηρωισμό και την αυτοθυσία των Κρητικών, η Κρήτη ήταν ένα από τα τελευταία μέρη που κατάφερε να ενωθεί με την μητροπολιτική Ελλάδα.
Ενδεικτικά αξίζει να αναφέρουμε τους Ηρωικούς Κρήτες Μακεδονομάχους που έδωσαν την ζωή τους για την ανάκτηση της Μακεδονίας μας από τους βαρβάρους. Χαρακτηριστικές οι ρίμες Κρητικού δημοτικού τραγουδιού σχετικά με αυτά τα παλικάρια:

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ!


Ο Ελληνικός στρατός μποϊκόταρε επισήμως την παρέλαση των Αλβανικών Ενόπλων Δυνάμεων, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 28 Νοεμβρίου, στην πλατεία Σκεντέρμπεη, με επ' αφορμής της 100ης επετείου της Ανεξαρτησίας.
Το περιστατικό έλαβε χώρα μόλις 30 λεπτά πριν από την έναρξη της τελετής, όταν οι τρεις Έλληνες στρατιώτες, χωρίς να δώσουν οποιαδήποτε εξήγηση στις αλβανικές αρχές (όπως αναφέρουν τα Αλβανικά δημοσιεύματα) αποχώρησαν από το σημείο όπου βρισκόντουσαν οι αντιπροσωπείες στρατών των χωρών του ΝΑΤΟ, που θα παρελάυναν ενώπιον των αρχηγών της Αλβανίας, του Κοσσυφοπεδίου και λοιπών διπλωματών. Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πόρταλ Balkanweb επίσημες πηγές από το Υπουργείο Άμυνας της Αλβανίας επιβεβαίωσαν το περιστατικό.

εδώ σύμφωνα με το δημοσίευμα, «άγνωστοι» συζητούν με
τους Έλληνες στρατιώτες ελληνικά
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, λίγα λεπτά αργότερα, δύο «άγνωστοι» (υπονοώντας Έλληνες διπλωμάτες...) από από το πλήθος επικοινώνησαν με τους Έλληνες στρατιώτες στην Ελληνική γλώσσα. Αμέσως μετά τη συζήτηση που κράτησε μόνο για λίγα λεπτά, οι τρεις Έλληνες στρατιώτες ζήτησαν επείγουσα συνάντηση με τους εκπροσώπους του αλβανικού υπουργείου Άμυνας, στο οποίο ανακοινώθηκε επίσημα η απόφασή τους να μποϊκοτάρουν τη συμμετοχή στην παρέλαση. Όπως αναφέρουν, στην επιμονή την αλβανικής πλευράς να εντοπίσει την αιτία για την απόφαση αυτή, δεν δόθηκε επίσημη απάντηση από τους Έλληνες στρατιώτες.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα Αλβανικά μέσα, οι Έλληνες στρατιώτες βρήκαν ένα "άλλοθι", ζητώντας την ανθρώπινη κατανόηση, καθώς ένας εκ των στρατιωτών ισχυρίστηκε πρόβλημα υγείας, χωρίς όμως να δοθεί επίσημη απάντηση.  Στη συνέχεια ο εκπρόσωπος του Αλβανικού Υπουργείου Άμυνας λόγω των συνθηκών φέρεται να ζήτησε την παρέλαση μόνο δύο από τους τρεις στρατιώτες, καθώς ισχυρίστηκε ότι η ελληνική σημαία δεν μπορεί να λείπει από τις υπόλοιπες μέλη του ΝΑΤΟ που θα λάμβαναν μέρος στην παρέλαση. Η απάντηση ήταν ένα κοφτό ΟΧΙ από τους Έλληνες Στρατιώτες.

ΞΑΝΑΠΙΑΣΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ


ΜΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΟΝΔΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ. 
ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΣΟΠΕΘΑΜΕΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ  ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. 
ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΑ ΜΕΣΟΥΡΑΝΑ. 
Το ΠΑΣΟΚ, αναλαμβάνει πρωτοβουλία για να αναδειχθεί η αντισυνταγματικότητα του κόμματος της Χρυσής Αυγής με στόχο να τεθεί εκτός νόμου.Ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος στην ομιλία του συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του Συντακτικού Συνεδρίου, στον πολυχώρο «Αθηναϊς» ξεκαθάρισε ότι το ΠΑΣΟΚ θα αρχίσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή.
«Τη Δευτέρα θα παρουσιάσουμε την πρωτοβουλία μας ενάντια στο φασισμό, την πρωτοβουλία που αναδεικνύει τη Χρυσή Αυγή ως αντισυνταγματικό κόμμα».

ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΩΡΙΟΥ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ Ο ΜΗΤΡ.ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ


ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΑΟΖ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ  ΝΑ ΕΚΜΙΣΘΩΣΕΙ ΤΟ ΝΕΩΡΙΟ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ .ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΘΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΗ ΤΟ CASUS BELLI ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ; ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ...
ΟΛΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ:
Aπο αγιορειτικο βημα:
"Εξοχώτατε κ. Πρόεδρε,

Εκ προσώπου της καθ’ ημάς Ι. Μητροπόλεως Πειραιώς και δη του ευαγούς Κλήρου και του ευσεβούς λαού Αυτής, επιθυμώμεν να εκφράσωμεν Υμίν την μεγίστην ευαρέσκειαν πάντων ημών και τας πλέον εγκαρδίους ευγνώμονας ευχαριστίας διά την όντως πολυσήμαντον αναπτυξιακήν συμφωνίαν που επετεύχθη υπό την Υμετέραν πεπνυμένην Πρωθυπουργίαν μεταξύ της ΤΡΕΝΟΣΕ, της COSCO και της HEWLETT-PACKARD διά της οποίας αναβαθμίζεται ως έδει πολυσημάντως η ημετέρα πόλις, ο και μοναδικός διά την Χώραν πρώτος λιμήν ως κυρία πύλη εισόδου διά την κεντρικήν Ευρώπην, την Μ. Ανατολήν, την Β. Αφρικήν, τας Ευρωπαικάς χώρας της Μεσογείου και της πρ. ΕΣΣΔ.

Εις μίαν εποχήν τραγικής υφέσεως η ποθουμένη ανάπτυξις δεν θα πρέπει να αποτελή απλήν ευχήν αλλά ουσιώδη πολιτικήν πράξιν διά της οποίας θα υπερβαθή η απληστία και η κερδοσκοπία των γνωστών lobbys καθώς και η παθογένεια, ο μανδαρινισμός και η γραφειοκρατία των ημετέρων.

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

O ΛΑΟΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΕΙ. ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ...


Θα τους γράψει και θα τους κρίνει η ιστορία.

Όλους.

Και θα πληρώσουν με το ανάλογο τίμημα.

Ας τους έχουμε κάπου όλους μαζί.

Όταν έρθει η ώρα θα τους ξαναθυμηθούμε.

Έναν-έναν...

makeleio.gr

ΠΡΟΔΟΣΙΑ: H KOMIΣΙON ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ


ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΝ ΔΕΧΘΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΟΡΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΜΕΣΑ
Απο newsbomb
Καταργούν την υποχρεωτική θητεία στον Στρατό για οικονομία;
Απίστευτο και όμως αληθινό! Στην έκθεσή της η Κομισιόν, μία ημέρα μετά το Eurogroup, απαίτησε από την Ελλάδα να καταργήσει την υποχρεωτική θητεία στον Στρατό της για να εξοικονομήσει και άλλα χρήματα!  
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην έκθεση δεν γίνεται καμία πρόβλεψη για μειώσεις τόσες, ώστε να μην «επηρεάζεται η αμυντική ικανότητα της χώρας». Αντιθέτως προβλέπονται μειώσεις μέχρι το 2016 που κυμαίνονται από 41 έως 62% σε «λειτουργικές δαπάνες … και περαιτέρω εξορθολογισμός των δαπανών που  μπορεί να γίνει μέσω αύξησης της χρήσης των ηλεκτρονικών προμηθειών και κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας»!!!

Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΝΑΠΟΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.


ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ , ΑΠΟΚΑΛΕΙ "ΥΠΝΟΣΤΕΝΤΟΝ" ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΑΝΑΠΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ "ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ" ...ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Απο iefimerida
Κατά της Χρυσής Αυγής, την οποία αποκάλεσε «υπνοστεντόν», τέθηκε σήμερα ο Γιώργος Καρατζαφέρης αλλά προέβλεψε ότι στις εκλογές θα σημειώσει κορυφαία άνοδο.
«Κάποτε με έλεγαν ακροδεξιό, τώρα αναπολούν και λένε που είσαι Καρατζαφέρη»! δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης κληθείς να σχολιάσει την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ.
«Με αποκαλούσαν ακροδεξιό για να εξυπηρετήσουν κομματικές ή δημοσιογραφικές σκοπιμότητες, αυτό μου ακύρωσε την πολιτική ευρωστία» είπε ο κ. Καρατζαφέρης. Για τη Χρυσή Αυγή δήλωσε :

Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

«Αν μας θέσουν εκτός νόμου, την προηγούμενη ημέρα θα ιδρύσουμε την Ελληνική Αυγή. Δεν είναι δύσκολο. Μια δήλωση στον Άρειο Πάγο χρειάζεται. Δεν θα κάνουν το λάθος όμως να μας θέσουν εκτός νόμου, γιατί έτσι θα μας ηρωοποιήσουν»,  ανέφερε ο Ηλίας Κασιδιάρης στην εκπομπή "Χωρίς Αναισθητικό" με τον Γιώργο Τράγκα.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής σχολιάζει όσα έγιναν στο Ηράκλειο της Κρήτης κατά την προγραμματισμένη συγκέντρωση του κόμματος σε ξενοδοχείο, αλλά και τον διάλογο του με τον Αστυνομικό υπηρεσίας.

ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΜΑΡΣΕΙΓ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΜΑΔΑ


ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ :«NE RENIONS PAS L’ORIGINE DE NOTRE VILLE» 
Οἱ ὀπαδοὶ τῆς Μαρσέιγ, πιστοὶ στὴν Ἑλληνική τους καταγωγὴ ὅπως δηλώνουν,ἀντέταξαν μία τεράστια ἀνθρώπινη Ἑλληνικὴ σημαία, κόντρα στὴν τουρκικὴΦενέρμπαχτσε στὸ «Βελοντρὸμ» στὸν ἀγώνα τοῦ Europa League, τὴν περασμένη ἑβδομάδα. Οἱ Μαρσεγιέζοι στὴν συνέχεια σήκωσαν σημαία του Εργατικοὺ Κόμματος τοῦ Κουρδιστάν, γεγονὸς ποὺ ἐξαγρίωσε τοὺς Τούρκους ὀπαδοὺς μὲ ἀποτέλεσμα νὰ σημειωθοῦν ἐκτεταμένα ἐπεισόδια ἐντὸς καὶ ἐκτὸς γηπέδου.
«Ἐμεῖς δὲν ἀρνούμαστε τὴν καταγωγὴ μᾶς» ἔλεγε σύνθημα ποὺ ἦταν γραμμένο σὲ ἕνα τεράστιο πανὸ μὲ τὴν ἑλληνικὴ σημαία στὸ κέντρο, τὸ ὁποῖο ἀναρτήθηκε ὑπὸ μορφὴν σπόντας πρὸς τοὺς Τούρκους καὶ στὸ τελευταίο παιχνιδί  της Μαρσέιγ, κόντρα στὴν Λίλ. Ἡ πόλη τῆς Μασσαλίας δημιουργήθηκε τὸ 600 π.χ. απὸ Φωκαεῖς τῆς Μικρᾶς Ἀσίας καὶ μέχρι τὴν μικρασιατικὴ καταστροφὴ διατηροῦσε ἄρρηκτους δεσμοὺς μὲ τὴν γενέτειρά της…
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Όταν οι ΕΑΜοβούλγαροι και ΕΛΑΣιτες κουμμουνιστές σταύρωναν ιερείς




  
ΚΟ: Μια ωδή στην μνήμη, που γίνεται ολοένα και πιο κοντή.Συλλογή άρθρων και φωτογραφιών μιας εποχής που κάποιοι - επιλεκτικά- θέλουν να σβήσουν από τη μνήμη του ελληνικού λαού, περιφέροντας ταυτόχρονα τον μπαμπούλα του "νεοναζισμού". Επικαλούμενοι μάλιστα, τις χριστιανικές τους ευαισθησίες... Διατηρήθηκε το ύφος των συγγραφέων.
«...Τους διέταζα να γδυθούν κι ύστερα τους έβαζα να γονατίζουν στο χώμα και να σκύψουν το κεφάλι πάνω σε μεγάλες πέτρες, που είχα αραδιάσει έξω από τα διυλιστήρια της Ούλεν. Τότε έπαιρνα ένα τσεκούρι και τους έδινα μια τσεκουριά πίσω στο κεφάλι και αν δεν τους αποτελείωνα με την πρώτη, τους έδινα και δεύτερη και τρίτη ώσπου «να τα βροντήξουν». Άλλα παλικάρια, όπως ο Τζογανάκος και ο Μακαρονάς, τους έδιναν μερικές μαχαιριές στην καρδιά και κατόπιν ερχόταν αλλουνού η σειρά. Όταν κουραζόμουν, έπαιρνε άλλος τη θέση μου...». - Στέφανος Λιόλιος. Απόσπασμα καταθέσεως ενός δημίου του ΕΛΑΣ και της «εθνικής αντίστασης».

"ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ": Η ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΑ ΑΚΟΝΤΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ!

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΛΕΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΨΟΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΗΦΗΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.
Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το που θα βρει ο ΣΥΡΙΖΑ τα λεφτά που λέει ότι υπάρχουν, η κυρία Σακοράφα αφήνοντας άναυδο το πάνελ να παρακολουθεί είπε τα γνωστά χιλιοειπωμένα:

από τη λίστα Λαγκάρντ ( θα τους τα κατασχέσουν; θα τα εθνικοποιήσουν; για οτιδήποτε, η βασική προυπόθεση είναι να επιστρέψουν πάλι στη χώρα) από τα ...δομημένα ομόλογα των ασφαλιστικών ταμείων(!!!), από τα χρέη των καναλαρχών (!!! είναι περίπου ένα δισ αλλά δε φτάνει ούτε για ...τσίχλες) από τις επιστροφές των διαφόρων μιζών και φυσικά από τη φορολογία των...πλουσίων!!!

Αυτά όλα θα τα κάνουν πράξη οι οικονομολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ με το μαγικό τρόπο της κατάθεσης ενός ...άλλου φορολογικού συστήματος!

Και όταν πιέστηκε είπε ότι θα υπάρξει ...σταδιακή αποκατάσταση των συντάξεων!!! Απίστευτο δούλεμα... 
ΠΗΓΗ: taxalia.blogspot.com

Ο ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ: "ΚΑΨΙΜΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ"!


ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ!



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ! 

Υ.Γ. ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΟΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ- ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ, ΒΟΡΙΔΗΣ, ΠΛΕΥΡΗΣ- ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ.


  Μέχρι τώρα ξέραμε ότι το κύριο βάρος της φορολογίας φυσικών προσώπων το επωμίζονταν οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι.
Πλέον, το φορτίο αυτό θα είναι ακόμη βαρύτερο για όσους έχουν παιδιά, και μάλιστα θα βαραίνει ακόμη περισσότερο όσο μεγαλώνει ο αριθμός αυτών των παιδιών!


-Αναζητούνται θαραλλέοι φορολογούμενοι να φέρουν στον κόσμο την επόμενη γενιά Ελλήνων..

Δύσκολα θα μπορούσε να βρει κανείς, σε καιρούς βαθιάς ύφεσης και ανέχειας για μια μεγάλη μερίδα του πληθυσμού της χώρας, ένα φορολογικό μέτρο το οποίο θα ήταν περισσότερο ανάλγητο από... αυτό.

Την ίδια ώρα που ουσιαστικά ελάχιστα γίνονται για την πάταξη της υπ’ αριθμόν ένα πηγής κοινωνικής αδικίας στον τόπο μας, τη φοροδιαφυγή, η μείωση της οποίας θα μπορούσε να σημάνει την τόνωση των δημοσίων εσόδων και την ελάφρυνση του φορτίου που έχουν επωμιστεί οι ειλικρινείς φορολογούμενοι, καταργούνται οι πρόσθετες φοροαπαλλαγές για όσους έχουν παιδιά.

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ...




"Ο νούμερο ένα κλέφτης". Το σύνθημα που "κοσμεί" το άγαλμα του Ανδρέα Παπανδρέου τα λέει όλα. Βεβαίως, δεν ευθύνεται μόνο αυτός για την πνευματική καταστροφή της Ελλάδος, η οποία πνευματική καταστροφή οδήγησε στην σημερινή οικονομική καταστροφή. Ευθύνονται κυρίως τα ελληνόφωνα δίποδα που δια της ψήφου τους τον ανέδειξαν κυβερνήτη της πατρίδας μας. Αυτά τα άθλια υποκείμενα, τα αμόρφωτα, απαίδευτα και γεμάτα συμπλέγματα αποβράσματα, η πλέμπα με λίγα λόγια της ελληνικής κοινωνίας. Η πλέμπα, η οποία μαζί με τα επίσης αμόρφωτα, απαίδευτα και γεμάτα συμπλέγματα βλαστάρια της κατευθύνεται μαζικά στον μισελληνικό σύριζα. Αλλά η Νέμεσις είναι πλέον ορατή. Τα ανθρωπάρια αυτά, που με στόμφο υποστηρίζουν ότι επί Ανδρέα "λάδωσαν το εντεράκι τους", σύντομα, ίσως πιό σύντομα από ό,τι νομίζουν, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν το φάσμα όχι της φτώχειας αλλά της πείνας. Λάδωσαν το εντεράκι τους με το προδοτικό ΠΑΣΟΚ, τώρα ήρθε η ώρα να κόψει η λόρδα αυτούς και τα παιδιά τους. Επιτέλους, θα αποδοθεί Δικαιοσύνη. 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ; ΜΕ ΤΟΝ...ΚΑΜΕΡΟΝ ΣΥΜΜΑΧΕΙ Ο ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ.



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΘΕΛΕΙ Ο ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΘΕΙ ΑΛΛΑ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ. ΑΛΛΟ, ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ...ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΚΑΜΜΕΝΟ; ΠΩΣ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΕΡΟΝ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ; ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ; ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ(;) ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ Η ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;

Στην ομάδα των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών κάνουν προσπάθειες να ενταχθούν οι Καμμένοι αφού το αμερικάνικο κόμμα που θα αποτελούσε τον ιδανικό εταίρο δεν εκπροσωπείται στην Ευρώπη. Η ομάδα των Ευρωσυντηρητικών κυριαρχείται από τους Τόρις, δηλ. το βρετανικό συντηρητικό κόμμα. Οι Τόρις όπως ξέρουν και τα μικρά παιδιά είναι οι κατ' εξοχήν πολέμιοι των τραπεζιτών και του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου που εδρεύει στο City, ενώ ψάχνουν τρόπους να τους διώξουν από το Λονδίνο. Ο δε Κάμερον είναι το αντίπαλο δέος της λέσχης Μπίλντεμπεργκ και της Νέας Τάξης πραγμάτων. Εκεί όμως που οι απόψεις των ΑΕρψεκασμένων του Πάνου Καμμένου ταιρίαζουν απόλυτα...

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Απόπειρα βιασμού απο Λαθροεισβολέα κατά αρραβωνιαστικιάς βουλευτή της Χρυσής Αυγής


Θύμα απόπειρας βιασμού από μετανάστη έπεσε η αρραβωνιαστικιά βουλευτή της Χρυσής Αυγής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, το περιστατικό έγινε πριν από δύο Κυριακές γύρω στις 5 το απόγευμα, όταν σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος δέχτηκε επίθεση σε στενό δρομάκι λίγο πριν από τον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά.
Σύμφωνα με την περιγραφή το άτομο που της επιτέθηκε φορούσε κελεμπία και ήταν οπλισμένο με μαχαίρι.
Ο δράστης έριξε την άτυχη γυναίκα στο οδόστρωμα κι έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό της με καταφανή όπως είπε πρόθεση τη ληστεία και το βιασμό της.
Ευτυχώς, η γυναίκα συγκράτησε την ψυχραιμία της, αντιστάθηκε όσο μπορούσε βάζοντας ταυτόχρονα τις φωνές και ο δράστης αναγκάστηκε ν' αποχωρήσει από το φόβο του ερχομού κάποιου σε βοήθεια του θύματος.
Πάνω ωστόσο στην πάλη, ο δράστης προκάλεσε με το μαχαίρι επιδερμικό τραύμα στο πρόσωπο της άτυχης γυναίκας.
newsbomb.gr

ΕΘΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ "ΠΗΔΗΜΑ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ


Δούρου :«Το μόνο που δεν είπαν ήταν ότι ο Τσίπρας θα πηδήξει τις γυναίκες σας»
ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ...
Η κ. Δούρου μιλώντας στο αμερικανικό GQ το οποίο φιλοξένησε ρεπορτάζ για την ελληνική κρίση ανέφερε:
«Τα πράγματα έφτασαν να είναι πολύ γελοία. Το μοναδικό πράγμα που δεν είπαν ήταν ότι ο Τσίπρας θα πηδήξει τις γυναίκες σας».
Πάντα σε σχέση με τις τακτικές εκφοβισμού που θεωρεί ότι αντιμετώπισε ο ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές.
newsbomb

O Κασιδιάρης δεν ήπιε καφέ το πρωινό με τα χαστούκια στον ΑΝΤ1 για να μην έχει νεύρα


ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ...ΑΚΟΜΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ Η ΚΑΝΕΛΛΗ
Κεντρικό πρόσωπο του θέματος για την ελληνική κρίση του Αμερικάνικου GQ βρέθηκε να είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης. Εκεί που αποκάλυψε την γνώμη του για τον Χίτλερ, το με τι χτυπάς μια γυναίκα και γιατί δεν ήπιε καφέ το πρωινό του επεισοδίου με το χαστούκι στην Κανέλλη.

«Συμφωνώ ότι το μοναδικό πράγμα με το οποίο μπορείς να χτυπάς μια γυναίκα είναι ένα τριαντάφυλλο. Αλλά την συγκεκριμένη στιγμή δεν είχα καθόλου τριαντάφυλλα μαζί μου». Αυτό ήταν το περιπαικτικό σχόλιο του Ηλία Κασιδιάρη στον Αμερικάνο δημοσιογράφο που τον «ανέκρινε» σχετικά με το Χαστούκι-gate.

Εκεί που επίσης αποκάλυψε πως «το πρώτο πράγμα που είπα στον Παπαδάκη είναι ότι ''Δεν πρόκειται να γίνουμε θέαμα και να αρχίσουμε να πλακωνόμαστε''»,

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΦΙΣΕΣ ΕMΠΝΕΥΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ


ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΦΙΣΕΣ ΕMΠΝΕΥΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ....
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ "ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ" ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ (NSDAP) :

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΑΥΞΗΣΕΙΣ 12% ΔΙΝΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ -ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΣΗ


ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΔΙΝΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΑΠΟ ΚΕΡΔΗ (ΓΥΡΩ ΣΤΑ 80 ΔΙΣ ΕΥΡΩ) ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ. 
ΕΔΩ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΔΕΚΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ . ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΟΝΟ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.
 ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΠΡΕΖΟΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ 
Η Μέρκελ προκλητικά πιέζει για περικοπές σε μισθούς και συντάξεις στην Ελλάδα, ενώ την ίδια ώρα η ίδια είναι έτοιμη να δώσει αυξήσεις στις γερμανικές συντάξεις κατά 12%. 
Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει δημοσίευμα της εφημερίδας Bild, σύμφωνα με το οποίο η γερμανική κυβέρνηση σχεδιάζει να αυξήσει σημαντικά, μέσα στα τέσσερα επόμενα χρόνια, τις συντάξεις που παίρνουν οι 20 εκατομμύρια συνταξιούχοι της χώρας.
 Η αύξηση αυτή αναμένεται ότι θα εγκριθεί την Τετάρτη από το υπουργικό συμβούλιο. Η κυβέρνηση Μέρκελ σχεδιάζει να αυξήσει τις συντάξεις κατά 8,27% ως το 2016 στα δυτικά κρατίδια και κατά 11,01% στα κρατίδια που αποτελούσαν παλαιότερα την ανατολική Γερμανία.
Το 2013, οι συνταξιούχοι στα ανατολικά κρατίδια θα λάβουν αύξηση 3,49%, την υψηλότερη από το 1997, αναφέρει επίσης η Bild. 
Οι συνταξιούχοι στα δυτικά κρατίδια της Γερμανίας θα λάβουν αύξηση το 2013 μόνο 1%, όμως μια γενναιότερη αύξηση 2,55% θα τους δοθεί το 2015. Αν επιβεβαιωθεί, θα είναι η μεγαλύτερη αύξηση από το 1993.

ΣΗΚΩΣΑΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ...ΑΚΡΟΠΟΛΗ

ΜΕΓΑΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΟΨΕΙ...

ΑΣΥΛΙΑ ΣΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ...ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ


ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ 3 ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΜΑΘΗΤΗ... ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...
Καμία σύλληψη και καμία παρέμβαση εισαγγελέα για τα αδικήματα των αναρχικών... Την επομένη, αλβανοί επιτέθηκαν σε Έλληνα μαθητή, γιατί είχε αναρτήσει σχόλια υπέρ της Χρυσής Αυγής στο διαδίκτυο.
Φθορές σε οχήματα και σε δεκάδες κτίρια προξένησε η αντισυγκέντρωση των αναρχικών, που υποστηρίχθηκε ανοικτά από βουλευτές του Σύριζα. Η Χερσόνησος Ηρακλείου, όχι μόνο αποκλείστηκε για ώρες και οι κάτοικοι κλειδώθηκαν σπίτια τους λόγω της παρουσίας 30 ταραξιών , αλλά γέμισε και με αντεθνικά συνθήματα. Δεκάδες (ανορθόγραφες) απειλές κατά του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου που φιλοξένησε την Χρυσή Αυγή, Μανόλη Σκουλή, γράφτηκαν σε τοίχους καταστημάτων και κατοικιών. Σε πολλά σημεία μάλιστα, όπως είναι εμφανές και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, οι αναρχικοί καταγράφονταν από κάμερες (βλέπε υποκατάστημα εμπορικής). 

O ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ "ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ"


Οργισμένος εμφανίστηκε ο Τούρκος πρωθυπουργός με την τηλεοπτική σειρά που προβάλλεται και στη χώρα μας. Θεωρεί το σήριαλ προσβλητικό. Το Τούρκικο ΕΣΡ έχει ήδη επιβάλλει βαρύ πρόστιμο
Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που ξέσπασαν στην Ελλάδα για την προβολή της τηλεοπτικής σειράς "Σουλεϊμάν, ο Μεγαλοπρεπής"(Όχι απο τον 'Eλληνα πρωθυπουργό και την "ακολουθία" του πάντως...), σειρά παίρνει η Τουρκία και μάλιστα εξαπολύεται επίθεση από δημόσια χείλη.
Όπως καταλάβαμε από τις δηλώσεις, ούτε στον Τούρκο πρωθυπουργό, Ταγίπ Ερντογάν αρέσει το τηλεοπτικό σήριαλ, το οποίο στη γείτονα χώρα προβάλλεται υπό τον τίτλο: ''Ο Μεγαλοπρεπής Αιώνας''. Την άποψή του συμμερίζονται και άλλοι πολιτικοί της χώρας που με τη σειρά τους το καταδίκασαν, σύμφωνα με δημοσίευμα της ''δημοκρατίας''.
Σε ομιλία του στα εγκαίνια περιφερειακού αεροδρομίου στην Κιουτάχεια, ο Ερντογάν άσκησε σκληρή κριτική στο σίριαλ λέγοντας: ''Ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής πέρασε όλη του την ζωή πάνω στο άλογο. Δεν είναι ο χαρακτήρας που απεικονίζεται στην τηλεοπτική σειρά'', δήλωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός, ενοχλημένος προφανώς από το γεγονός ότι το σίριαλ ασχολείται με τις ίντριγκες στο χαρέμι του σουλτάνου.
''Αυτά δεν θα άρεσαν στους προγόνους μας'' απεφάνθη ο Ερντογάν και πρόσθεσε:

ΦΑΤΕ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ! ΕΝ ΠΕΙΡΑΙΕΙ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ!


Απίστευτες εικόνες ωμής βαρβαρότητας και πρωτοφανούς φρικαλεότητας κατέγραψε η κάμερα του Euronews σε συνοικία του Πειραιά, όπου Σιϊτες Μουσουλμάνοι εορτάζουν (!!!) την Ασούρα!

ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΟΥΛΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ. ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ "ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ"


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΑΛΙΕΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΝΑΡΧΟΣΑΙΤ ΙNTIMINTIA ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ  ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ "ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ".
ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ; MONO TA ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ
Ο ΠΙΟ ΣΩΣΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΘΑ HTAN "ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΕΣ ΛΑΘΡΟΦΥΛΑΚΕΣ". 
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΕΣ ΛΑΘΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΝΑ ΔΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
Το αρθρο του ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ:

ΔΕΝΔΙΑ...ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΚΥΡΙΟΥΣ";;

KAΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ. 
Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΡΟΠΑΛΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ. 
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ" ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ...ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ TA "ANEXONTAI" TA "ΠΑΙΔΙΑ" ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ "ΑΝΕΧΤΟΥΝ" ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ;; KΡΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ 2:30 TOY BINTEO ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΡΟΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΦΟΡΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ "ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ" ΚΟΒΩΝΤΑΣ ΒΟΛΤΕΣ 

Η ΚΑΝΕΛΛΗ...ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ...ΚΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάλος με το δώρο (800.000 ευρώ) του ΟΠΑΠ στον Ψυχάρη…



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Ο Τέντες, αυτός ο υπερευαίσθητος εισαγγελέας, όταν βεβαίως πρόκειται να διώξει Έλληνες Εθνικιστές, θα επέμβει; Ή θα κάνει την πάπια; Για να σε δούμε εδώ μεγαλοεισαγγελέα...

Υ.Γ. "Λεφτά υπάρχουν" για τον υβριστή των Εθνικιστών νεοταξίτη Ψυχάρη και την παρεούλα του. Για τους Έλληνες ανέργους και τους Έλληνες οικογενειάρχες υπάρχουν μόνο φόροι και χαράτσια.


Σκληρή επίθεση κατά του συγκροτήματος Λαμπράκη και του Σταύρου Ψυχάρη εξαπολύει η εφημερίδα «δημοκρατία» με πρωτοσέλιδο της δημοσίευμα για την χορηγία του ΟΠΑΠ, ύψους 800.000 ευρώ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ.
Το γεγονός της χορηγίας έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων (γιατί άραγε;) με τη «δημοκρατία» του Φιλιππάκη να αναφέρει πως την ίδια στιγμή που ζητούνται θυσίες από τους Ελληνες κάποιοι μοιράζουν το δημόσιο χρήμα στους ψυχορραγούντες «νταβατζήδες»!

ΦΩΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ: Στα αζήτητα χιλιάδες κατεψυγμένα έμβρυα!

 
 
ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΑΡΧΙΠΑΠΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ. ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ...ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ. Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΘΩΩΝ ΕΜΒΡΥΩΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ.
 
Γονείς δεν τα αναζητούν καθώς μπορεί να έχουν χωρίσει ή ακόμα και να έχουν πεθάνει
 
Στα αζήτητα παραμένουν χιλιάδες κατεψυγμένα έμβρυα στην Ελλάδα. Πρόκειται για τα γονιμοποιημένα ωάρια που έχουν «παραχθεί» κατά τη διαδικασία της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, τα οποία καταψύχονται ώστε να χρησιμοποιηθούν στο μέλλον από το ζευγάρι. 
 
Ο νόμος ορίζει ως μέγιστη διάρκεια κρυοσυντήρησης των εμβρύων τα πέντε χρόνια, χρόνος που σε πολλές περιπτώσεις έχει ήδη παρέλθει, με αποτέλεσμα οι μονάδες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής να πρέπει να προχωρήσουν στην καταστροφή τους.
 

Τρομάζει τον Πάγκαλο η Χρυσή Αυγή! Όχι, δεν τον τρομάζουν ούτε οι Καμμένοι, ούτε ο σύριζα. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!



Μπορεί να άργησε λιγάκι ο γνωστός… απόστρατος πολιτικάντης Πάγκαλος (ή κύριος «όλοι μαζί τα φάγαμε»), αλλά ξαναχτύπησε! Εμφανίστηκε το πρωί της Κυριακής στο κανάλι mega (του… εθνικού μας εργολάβου Μπόμπολα) και πραγματοποίησε ολομέτωπη παραληρηματική επίθεση στην Χρυσή Αυγή και στον ελληνικό λαό που την ψήφισε. Ιδού τα… χαμπέρια του:

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

"ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ" Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ TOY ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ(ΒΙΝΤΕΟ)


Η ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ,ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΦΘΟΡΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Χ.Α , ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ. 
Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΠΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ!!!
Απο cretalive
Ένταση επικράτησε την Κυριακή στην περιοχή της Χερσονήσου, όπου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, στο ξενοδοχείο Belvedere, και μιλησαν οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Νίκος Μίχος, Γιώργος Μπαρμπαρούσης και Χρήστος Παππάς.
Επί ποδός  βρέθηκε και η αστυνομία με δύο διμοιρίες που έστησαν οδοφράγματα, αποκλείοντας το ξενοδοχείο σε ακτίνα 150 μέτρων. Ωστόσο στη Χερσόνησο, από νωρίς, βρέθηκαν μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση οπαδών της Χρυσής Αυγής που βρέθηκαν μπροστά στα μπλόκα των αστυνομικών, οι οποίοι "περνούσαν από κόσκινο" όσους ζητούσαν να περάσουν.

ΞΕΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΑΡΒΕΛΕΡ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΩΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2013 ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΩΣ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!


ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΟΥΤΙΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΑΡΥΝΟΥΝ Η ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ-ΑΡΒΕΛΕΡ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΤΙΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΟΡΙΑ ΩΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2013 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ...ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΩΣ ΜΕΙΖΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Η ΙΔΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΡΩΜΙΟΙ(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ)
ΑΝΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΠΙΡΙΜΠΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΕΣ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...
Απο iefimerida
Για θυματοποίηση της Ελλάδας βάσει δρομολογημένου σχεδίου έκανε λόγο η Ελληνίδα ακαδημαϊκός που ζει στο Παρίσι, μιλώντας για όλες τις εξαμβλωματικές πτυχές της ελληνικής κοινωνίας στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» της Πέμπτης 22 Νοεμβρίου. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στα λεγόμενα ξένου αξιωματούχου προς εκείνη, όταν της ομολόγησε ότι, βάσει σχεδίου, η Ελλάδα έχει διορία μέχρι το Σεπτέμβριο του 2013!
Μεταξύ άλλων, η κ. Αρβελέρ είπε:

Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ EUROVISION ΛΟΓΩ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ...ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ;;


ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝHΓYΡΙ ΤΗΣ EYROVISION ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΝΕΙ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΡΩΤΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΥΠΟΥ EYROVISION ΜΕ ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ...
Απο inews.gr
Λούσα» σε εποχές σκληρής λιτότητας δεν επιτρέπονται. Έτσι σκέφθηκε ο δημόσιος Ραδιοτηλεοπτικός Οργανισμός της Πορτογαλίας και ανακοίνωσε την απόφασή του να μη συμμετάσχει η χώρα φέτος στη Eurovision.
«Η τρέχουσα δημοσιονομική συγκυρία δεν επιτρέπει τη συσσώρευση πολλών σημαντικών γεγονότων», μετέδωσε το RTP, σημειώνοντας ότι ως εκ τούτου θα πρέπει να επιλεγούν αυτά που είναι πιο σημαντικά και αφορούν ένα ευρύτερο κοινό.
Σημειωτέον ότι η Πορτογαλία, αν και δεν έχει κερδίσει ποτέ το διαγωνισμό, είναι η χώρα με τις περισσότερες συμμετοχές στο θεσμό.
Μετά την Πορτογαλία και η Πολωνία ανακοίνωσε επίσημα ότι  για οικονομικούς λόγους δεν πρόκειται να λάβει μέρος στο διαγωνισμό μουσικής Eurovision-2013, που θα πραγματοποιηθεί στη Σουηδία από  14 έως 18 Μαΐου.
Εμείς, άραγε, τι θα κάνουμε;

ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΛΟΓΩ...ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ


Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ" ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ .ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΟΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ Η ΠΙΣΙΝΑ. 
ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΟΥΝ ΤΑ Κ@Λ@Ρ@ΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ Κ@Λ@Ρ@ΚΙΑ ΤΩΝ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. 
ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ Ο ΤΡΟΧΟΣ...ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ...
 Το Ζάππειο Κολυμβητήριο κλείνει τις πόρτες του επ’ αόριστον στους αθλητές της κολύμβησης, λόγω… έλλειψης πετρελαίου, παρά τις όποιες υποσχέσεις των αρμοδίων για την εξεύρεση λύσης στο εν λόγω πρόβλημα.
Μέχρι στιγμής, χάρη στις ήπιες θερμοκρασίες που επικρατούσαν, το κολυμβητήριο λειτουργούσε με το νερό της πισίνας να ζεσταίνεται με το πετρέλαιο που υπήρχε από πέρυσι. Από τη στιγμή όμως που τα περυσινά αποθέματα εξαντλήθηκαν οι υπεύθυνοι του κολυμβητηρίου αποφάσισαν να προχωρήσουν στην αναστολή της λειτουργίας του.

Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

EΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ - ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΥΓΑ ΣΤΟΝ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ (BINTEO)

Πληθαίνουν τα εθνοτικά επεισόδια στα Σκόπια με αφορμή τους εορτασμούς για τα 100 χρόνια ανεξαρτησίας της Αλβανίας.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της ΠΓΔΜ, το βράδυ του Σαββάτου ομάδα νεαρών Αλβανών που κρατούσαν αλβανικές σημαίες, επιτέθηκε σε άλλους νεαρούς στη συνοικία των Σκοπίων, Τσέντο.

Σε άλλο επεισόδιο, στο δήμο Τσάιρ των Σκοπίων όπου οι Αλβανοί αποτελούν πλειοψηφία, κατέβασαν σημαία της ΠΓΔΜ από κολώνα ηλεκτρικού ρεύματος και την έκαψαν.

Τα επεισόδια αυτά αποτελούν συνέχεια εκείνων που σημειώθηκαν χθες τα ξημερώματα με το κάψιμο αλβανικών σημαιών σε σημείο του αυτοκινητόδρομου Τέτοβο-Γκόστιβαρ και την αφαίρεση ακόμη μίας αλβανικής σημαία που ήταν τοποθετημένη στο πολιτιστικό κέντρο του Τέτοβου.