Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΦΡΑΓΚΟ ΑΡΧΗΓΟ;



"ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ" ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΟ  ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΡΑΓΕ;
iefimerida
Ετοιμάζουν νέο κόμμα με αρχηγό τον στρατηγό Φράγκο ως «νέο Παπάγο» 
Στελέχη του ευρύτερου χώρου της Δεξιάς συζητούν την πιθανότητα δημιουργίας ενός νέου πολιτικού σχηματισμού, ο οποίος θα κινείται ελαφρώς δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας, με ηγέτη τον στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στο πρόσωπο του στρατηγού βλέπουν τον «νέο Παπάγο» έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να ηγηθεί μιας τέτοιας προσπάθειας.
Οι επαφές για το εγχείρημα έχουν ήδη προχωρήσει και οι συζητήσεις αρχίζουν να απασχολούν όλο και περισσότερο βουλευτές και στελέχη που κινούνται στο χώρο της λεγόμενης λαϊκής Δεξιάς, προερχόμενα από τους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑΟΣ, αλλά και τους αποχωρήσαντες από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

"ΒΙΛΑ ΑΜΑΛΙΑΣ" Η ΑΣΟΕΕ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΒΡΗΚΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.(ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)


Φωτογραφίες από τα αντικείμενα που βρήκαν οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας στους εσωτερικούς χώρους του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών έδωσαν οι Αρχές.
Όπως φαίνεται υπάρχουν «κοινά» ευρήματα με αυτά της βίλας «Αμαλία», ενώ ξεχωρίζουν τα μηχανήματα για ραδιοφωνικές εκπομπές από το χώρο του πανεπιστημίου. Μεταξύ άλλων, βρέθηκαν αντιασφυξιογόνες μάσκες, άδεια μπουκάλια μπύρας, σημαίες με ξύλινα κοντάρια.
Παράλληλα, έγιναν και 16 προσαγωγές αλλοδαπών που πουλούσαν προϊόντα στους χώρους γύρω από την ΑΣΟΕΕ.
ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΔΗΛΑΔΗ...
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Δένδιας καταπατά το άσυλο (αναρχοφασιστών) και τα δημοκρατικά δικαιώματα (των λαθρομεταναστών παρεμπόρων)!



Πλήρωνε κορόιδο καταστηματάρχη από το υστέρημα σου,να συντηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ αυτούς που σε καίνε και αυτούς που απλώνουν κουρελούδες με κινέζικες "μαϊμούδες" έξω από το μαγαζί σου,χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε τίποτα και σε κανέναν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τσιρίζει μόνο για την φοροδιαφυγή των Ελλήνων.Για τους λαθρομετανάστες και το παρεμπόριο που μας στοιχίζει πάνω από 10 δις. ...τουμπέκα.

Μην ξεχάσεις να ξαναψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ και στις επόμενες εκλογές....και μια κουρελού ίδια με αυτή των λαθρομεταναστών σε περιμένει...Αν σ αφήσουν βέβαια οι λαθρομετανάστες να κάτσεις κοντά τους,στα καλά στέκια να πουλάς και εσύ το παρεμπόριο των κινέζικων καρτέλ μαϊμουδιών"..

Jack the Ripper...

Ο Ηρώδης. Μητροπολίτου Φλωρίνης κυρού Αυγουστίνου Καντιώτη. (Και το φρικτό έγκλημα των εκτρώσεων).



Ο Θεός, αγαπητοί μου, είνε αγάπη. Έτσι λέει η Γραφή˙ «Ο Θεός αγάπη εστίν»(Α’ Ιωάν. 4, 8, 16). Και ο,τι κάνει, το κάνει από αγάπη. Δείγματα της αγάπης του είνε όλα όσα δημιούργησε….

Αλλ’ εάν με ρωτήσετε, ποιο είνε το αγριώτερο ζώο απ’ όλα, θα σας πω˙ ο άνθρωπος! Ναι, ο άνθρωπος, που επλάσθη «κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν Θεού» (Γεν. 1, 26) κ’ έπρεπε να ζη ως άγγελος επί της γης, εν τούτοις καταντά να γίνεται το αγριώτερο θηρίο, όπως είπε και ο αρχαίος φιλόσοφος Πλάτων. Ποιος άνθρωπος; Ο άνθρωπος που λησμόνησε το Θεό, δεν πιστεύει. Άνθρωπος που δεν πιστεύει στο Θεό είνε άξιος και για το μεγαλύτερο έγκλημα. Στην εποχή μας μάλιστα ο άνθρωπος έγινε όχι απλώς το πιο άγριο αλλά και το επιστημονικό θηρίο. Άλλοτε σκότωνε 50-100 με μαχαίρια και τόξα˙ τώρα ανεβαίνει στ’ αεροπλάνα, πιέζει ένα κουμπί, και θερίζει ολόκληρες πόλεις. Χίλια λιοντάρια δεν τον φτάνουν στην φονικότητα.

Απολυτίκιο των Σφαγιασθέντων Νηπίων - 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.


Ἀπολυτίκιον
Ἦχος α'. Τὸν τάφον σου Σωτὴρ. (ψαλλόμενο ως κάθισμα)
Ως θύματα δεκτά, ως νεόδρεπτα ρόδα και θεία απαρχή, και νεόθυτοι άρνες, Χριστώ τω ώσπερ νήπιον, γεννηθέντι προσήχθητε, αγνά Νήπια, την του Ηρώδου κακίαν, στηλιτεύοντα και δυσωπούντα απαύστως, υπέρ των ψυχών ημών.

Άγια Νήπια (περίπου 14.000) που εσφάγησαν με διαταγή του Ηρώδη.

Εορτάζουν στις 29 Δεκεμβρίου εκάστου έτους.

Διά ξίφους άωρα μητέρων βρέφη,
Ανείλεν εχθρός του βρεφοπλάστου Bρέφους.
Nήπια αμφ’ ενάτην τάμον εικάδα παππάζοντα.


Όταν οι Μάγοι δεν επέστρεψαν στον Ηρώδη να του πουν που είναι ο Χριστός, ο πονηρός αυτός βασιλιάς μηχανεύθηκε άλλο σχέδιο για να εξοντώσει το Θείο Βρέφος. Είχε ακούσει ότι, σύμφωνα με τις Γραφές, τόπος γέννησης του Χριστού θα ήταν η Βηθλεέμ.

Επειδή όμως δε γνώριζε ποιος ήταν ο Ιησούς αν βρισκόταν μέσα στη Βηθλεέμ ή στα περίχωρα της και επειδή συμπέρανε ότι το παιδί θα ήταν κάτω από δύο χρονών, έδωσε διαταγή να σφαγούν όλα τα παιδιά της Βηθλεέμ και των περιχώρων της, μέχρι της ηλικίας των δύο ετών.

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΝΤΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ. ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)



Η αστυνομία αποφάσισε και εκτελεί αυτή την ώρα ευρείας έκτασης επιχείρηση στην "καυτή" ζώνη της ΑΣΟΕΕ επί της οδού Πατησίων για την απομάκρυνση λαθραίων έξω από το πολύπαθο οικονομικό πανεπιστήμιο που κάνουν παρεμπόριο.
Μέχρι ώρας έχουν προσαχθεί πάνω από 16 λαθραίοι.
Στην περιοχή επικρατεί αναβρασμός αφού η επιχείρηση γίνεται παρουσία εισαγγελέα και με πλήθος αστυνομικών. Μεγάλη κινητικότητα και στις τάξεις των αντιεξουσιαστών.
Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία θα μπει και στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΚΡΕΜΑΣΜΑ...ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΖΟΝΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ-KTHNOΣ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ 34ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ.



Η ΜΟΝΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ...ΔΗΛΑΔΗ ΚΡΕΜΑΣΜΑ . ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ
enikos.gr

Δράστης της στυγερής δολοφονίας της 34χρονης Ζωής Δαλακλίδου είναι ο 27χρονος Χ. Π. από το Μυρωδάτο Ξάνθης. Είναι ένα άτομο που στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών. Το χειρότερο είναι ότι πέρσι και για έξι μήνες βρισκόταν έγκλειστος στο Σωφρονιστικό Ίδρυμα Κομοτηνής, καθώς είχε κριθεί ένοχος για απόπειρα βιασμού φοιτήτριας στην Ξάνθη, ωστόσο είχε ολοκληρώσει την ποινή του και είχε επιστρέψει στην πόλη ανοίγοντας οπωροπωλείο. Αυτός ήταν ο λόγος που μετακόμισε από το χωριό του στη Ξάνθη στην ίδια γειτονιά με την άτυχη Ζωή Δαλακλίδου.
Μάλιστα ο δολοφόνος αφήνει σεξουαλικά υπονοούμενα στην επιγραφή του μαγαζιού του, καθώς έχει παραφράσει την λέξη μανάβης με την έκφραση «Μ’ ανάβεις στην κρίση».

ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΛΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ - ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ


ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΔΙΑΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΟΝΔΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΣ  KAI NA MHN TO ΠΑΙΖΕΙ ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΗΘΕΝ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ.
ΤΟ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
protothema
Σύμφωνα με πληροφορίες από δικαστικές και πολιτικές πηγές, που επικαλείται και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στη νέα λίστα με τα ονόματα Ελλήνων καταθετών στην τράπεζα HSBC υπάρχουν τρία νέα ονόματα -που δεν υπήρχαν στην πρώτη λίστα που παρέλαβε ο κ. Παπακωνσταντίνου- δικαιούχοι δύο λογαριασμών στην Ελβετία. Τα τρία πρόσωπα αυτά είναι μεταξύ τους συγγενείς.
 Ο ένας από τους δύο λογαριασμούς που εντοπίστηκαν στη νέα λίστα που παρέδωσε η γαλλική κυβέρνηση εμφανίζεται ενεργός και έχει υπόλοιπο 1.222.000 δολάρια,

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προτείνει συνεργασία Ελλάδας Τουρκίας για τον ορυκτό μας πλούτο!



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Βουλευτής Ροδόπης Αϊχάν Καραγιουσούφ προτείνει “Κοινοπραξία Ελλάδος – Τουρκίας” για τους υδρογονάνθρακες του Αιγαίου με την δικαιολογία ότι θα είναι πράξη αντίστασης, προς Ευρώπη και Αμερική.

Σε πρόσφατες δηλώσεις στον τοπικό Τύπο, ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ προτείνει τη συνεκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου στο Αιγαίο από την Ελλάδα και την Τουρκία, χαρακτηρίζοντας, ούτε λίγο ούτε πολύ, αυτήν την εξέλιξη ως πράξη αντίστασης εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Αμερικής που εκμεταλλεύονται όλα αυτά τα χρόνια κυρίως την Ελλάδα, όπως είπε.

Ο κ. Καραγιουσούφ, τονίζει μεταξύ των άλλων:

«Από τη στιγμή που η Ελλάδα αδυνατεί να αξιοποιήσει τον ορυκτό πλούτο του Αιγαίου, θα μπορούσε να έρθει σε συνεργασία, έτσι ώστε να μπορεί να έχει δικαιώματα και στην Προποντίδα και μέσα στην Τουρκία. Θα μπορούσε να γίνει μια κοινοπραξία Ελλάδας-Τουρκίας».



Η γερμανική αριστερά, δηλαδή τα συντρόφια του Τσίπρα, θέλει την Ελλάδα ανυπεράσπιστη.



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Ό,τι ακριβώς έλεγε ο γραφικός Μπαλάφας του σύριζα προ των εκλογών (θα το...ρισκάρουμε με τους Τούρκους), λένε και οι εκ Γερμανίας σύντροφοι του.

 Υποστηρίζει την τουρκική ένταξη στην ΕΕ και μας θέλει έρμαια στις διαθέσεις των Τούρκων.

  Η γερμανική αριστερά, το κόμμα Die Linke, ή αλλιώς οι «τσίπρες» της Γερμανίας, ζητούν να μειωθούν κατά 50% οι εξοπλιστικές δαπάνες της χώρας μας, για να χορηγηθεί οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα. Ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του κομμουνιστικού κόμματος, Γκρέγκορ Γκίζι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, λέει πως «η Αθήνα θα έπρεπε να μειώσει στο μισό τις εξοπλιστικές δαπάνες και να επιβάλει φόρο περιουσίας». Κάποιοι, δεν κρύβουν τις προθέσεις τους. Σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, πιέζουν για την αμυντική αποδυνάμωση της χώρας, ώστε να μην υπάρχει εδώ εθνικό αλλά αντίθετα, εθνομηδενιστική & ενδοτική προδιάθεση... 

ΠΗΓΗ: elkosmos.gr


Οι παιδόφιλοι του BBC ανησυχούν επειδή η Αθήνα είναι η μόνη πρωτεύουσα της Ε.Ε. που δεν έχει τζαμί.



Μεγάλο ρεπορτάζ δημοσιεύει το BBC καυτηριάζοντας την έλλειψη τζαμιού στην Αθήνα, μια πόλη που φιλοξενεί εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνων.

Αναφέρεται ότι από την επίτευξη της ανεξαρτησίας από την Οθωμανική Αυτοκρατορία και εντεύθεν, καμία ελληνική κυβέρνηση δεν έχει επιτρέψει την κατασκευή τζαμιού στην Αθήνα, μιας και κάτι τέτοιο θεωρείται μη ελληνικό και παράταιρο σε μια χώρα, το 90% του πληθυσμού της οποίας είναι χριστιανοί ορθόδοξοι.

Παρόλα αυτά, η Ελλάδα αποτελεί μεταναστατευτική είσοδο και οι εκτιμήσεις μιλούν για 300.000 περίπου μουσουλμάνους, οι οποίοι κατοικούν μέσα ή γύρω από την πόλη. Εκείνοι υποχρεώνονται να πραγματοποιούν τις τελετές τους σε υπόγεια, με ημιπαράνομο τρόπο.

Φιλοξενούνται δηλώσεις εκπροσώπου της ελληνο-πακιστανικής κοινότητας, που παρατηρεί την αντίφαση ανάμεσα στην Ελλάδα που γέννησε τη δημοκρατία και το ισχύον καθεστώς.

Χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά των πολυτέκνων οικογενειών που βοηθά ο Θεόφιλος στο Νομό Αττικής



 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά των πολυτέκνων οικογενειών που βοηθά ο Θεόφιλος στον Νομό Αττικής.

   Μεγάλη χαρά είχαν τα παιδιά των πολυτέκνων σήμερα 23/12/12 με τα δώρα που πήραν για τα Χριστούγεννα αλλά μεγαλύτερη η δική μας, των εθελοντών, των μελών του Θεόφιλου και κυρίως των δωρητών μας που χάρη σε αυτούς μπορέσαμε να προσφέρουμε όλα αυτά τα δώρα στα παιδιά των πολυτέκνων που ήρθαν σήμερα, μας είπαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και άκουσαν με πολύ προσοχή και ενδιαφέρον τα λόγια του  Μητροπολίτη Βελεστίνου κ. Δαμασκηνού και τις ευχές του για καλή πρόοδο αλλά και του προϊσταμένου του ιερού ναού της Αγίας Γλυκερίας Γαλατσίου όπου και η ενορία μας, που μας μίλησε για το νόημα των Χριστουγέννων και μας ανέλυσε απλά και κατανοητά το σημερινό Ευαγγέλιο. Ακολούθησε ο σύντομος χαιρετισμός του προέδρου του Θεόφιλου κυρίου Ιωάννη Ναυπλιώτη που αφού ευχαρίστησε όλους που ήταν παρόντες στη σημερινή εκδήλωση χαράς και αγάπης είπε μεταξύ άλλων :

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

ΧΑΡΤΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ

Μᾶς ἐνημερώνουν γιά σμίκρυνση τῆς Ἑλλάδος μέ πίεσι ἀπό τό Ἰσλάμ;

Ἡμέρα ποὺ εἶναι σκέφθηκα νὰ τὸ ἀποφύγω…  Νὰ μὴν παρουσιάσω τόσο σοβαρὰ ζητήματα Μὰ δὲν γίνεται.
Γιὰ τὰ δύο θέματα, διότι σήμερα παρουσιάζονται δύο θέματα, καὶ τὰ δύο ἰδιαιτέρας σοβαρότητος, ἔχουμε ἤδη ἀντιληφθῇ πὼς κάτι ἄσχημο, πολὺ ἄσχημο, μᾶς ἔχουν προγραμματίσῃ. Ἀφορμὴ ὅμως σήμερα στέκεται ἕνα βιβλίο στὸν Καναδᾶ, ποὺ παρουσιάζει μίαν Ἑλλάδα κατὰ πολὺ μικρότερη.
Γιατί; Πῶς; Ποῦ βασίζονται αὐτοί πού συνέγραψαν κι ἐξέδωσαν τό βιβλίο;
Μία παράμετρος ἀποτελεῖ τὸ γεγονὸς τῆς ὑπάρξεως τοὐλάχιστον ἕξι ἐκατομμυρίων ΛΑΘΡΟμεταναστῶν μέσα στὴν χώρα μας. Θέμα ποὺ δύσκολα ἀγγίζεται ἀλλὰ ποὺ πλέον ὅλο καὶ περισσότερες φωνές, ποὺ γνωρίζουν, ἀποφασίζουν νὰ τὸ καταθέσουν. Διότι τὰ ἕξι ἐκατομμύρια πολὺ εὔκολα θὰ μποροῦσαν νὰ γίνουν ἰσχυρότατος μοχλὸς πιέσεως, μέσῳ συῤ
ῥάξεων, τὶς ὁποῖες καὶ  ἤδη βλέπουμε στὰ διάφορα στρατόπεδα νὰ συμβαίνουν.

ΑΒΟΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜEΤΑΝΑΣΤΩΝ



Τεράστιος ο τζίρος και από τις πλαστές άδειες παραμονής. Η Ελλάδα από λίκνο ελευθερίας, κέντρο δουλεμπορίου.

Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι: Αύξηση στις επιστροφές αλλοδαπών υπηκόων στις χώρες καταγωγής τους καταγράφονται φέτος σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης μετά από την εφαρμογή του εθνικού σχεδίου δράσης για τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Συγκεκριμένα, 15.746 αλλοδαποί επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους από την αρχή του έτους έως και το μήνα Νοέμβριο συγκριτικά με 11.357 αλλοδαπούς που απελάθηκαν εθελοντικά ή αναγκαστικά το 2011. Επιπλέον, σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα συγκεντρωτικά στοιχεία (24 Δεκεμβρίου) της Επιχείρησης «Ξένιος Ζευς», το τελευταίο πεντάμηνο προσήχθησαν συνολικά 64. 786 αλλοδαποί εκ των οποίων συνελήφθησαν μόνο οι 4.128, γιατί δεν πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις παραμονής στη χώρα. Πώς προκύπτει αυτή η τεράστια διαφορά μεταξύ προσαχθέντων και συλληφθέντων; Μία αναζήτηση της φράσης «πλαστές άδειες παραμονής» στο Google είναι αρκετή: Εκατοντάδες υποθέσεις ημεδαπών και αλλοδαπών κυκλωμάτων που πλαστογραφούσαν και συνεχίζουν να πλαστογραφούν δελτία διαμονής, υπεξαιρούν έγγραφα και σφραγίδες από τις αρμόδιες υπηρεσίες με τη βοήθεια επίορκων υπαλλήλων Οργανισμών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Κτηνη βίασαν και την έκαψαν ζωντανή 34χρονη Ελληνίδα έξω από το σπίτι της στην Ξάνθη


ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΥΓΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ
protothema
Μια γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη σε ακάλυπτο οικοδομής, στην οδό 40 Εκκλησιών και Κοραή στην Ξάνθη.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 4.30 τα ημερώματα.
Η γυναίκα που κατοικουσε στη Θεσσαλονίκη και είχε έρθει στο πατρικό της για τις μέρες των Χριστουγέννων, είχε μόλις επιστρέψει από διασκέδαση μαζί με φίλη της , η οποία την αποχαιρέτησε δύο στενά πιο κάτω από το πατρικό της σπίτι.
Η άτυχη κοπέλα δεν πρόλαβε να βάλει το κλειδί στην πόρτα όταν της επιτέθηκαν άγνωστος ή άγνωστοι δράστες.
Σύμφωνα με μαρτυρίες η κοπέλα, βιάστηκε και στη συνέχεια την έβαλαν φωτιά χρησιμοποιώντας βενζίνη από μηχανάκι που ήταν στην πιλοτή.

Πρόκληση! Ο λαός πληρώνει τις διακοπές του Τσίπρα!



Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ φροντίζουν καθημερινά να αποδεικνύουν, διαμέσου των πράξεων τους, πόσο κορόιδο θεωρούν τον Ελληνικό Λάο. Ειδικά ο Τσίπρας, ο επικεφαλής του πολυτασικού αυτού συνονθυλεύματος, φροντίζει να δίνει το "καλύτερο" παράδειγμα. Την στιγμή, λοιπόν, που ο τόπος βράζει, ο Τσίπρας  επέλεξε να πάει οικογενειακές διακοπές στην Λατινική Αμερική, με το πρόσχημα των επαφών με τους ομολόγους των εκεί αριστερών κομμάτων. Δεν φτάνει που υποτιμά την νοημοσύνη των Ελλήνων με το να βαφτίζει τις διακοπούλες του ως κομματική, δήθεν, αποστολή αλλά φροντίζει να γδέρνει οικονομικά και τον Έλληνα φορολογούμενο, ο οποίος καλείται να καλύψει και τα έξοδα της τηλεοπτικής κάλυψης του ταξιδιού του αριστερού πλουσιόπαιδου.

Τα εόρτια δέματα της Μητροπόλεως Πειραιώς για τους φτωχούς και ανέργους συμπολίτες μας.



Σήμερα, 21 Δεκεμβρίου 2012, στον Άγιο Νικόλαο Πειραιώς ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας μοίρασε περί τις 4.000 σακούλες τροφίμων στους αναξιοπαθούντες αδελφούς μας ενόψει των ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ο αριθμός ο οποίος είναι και αρνητικό ρεκόρ για την Μητροπολιτική μας περιφέρεια αντικατοπτρίζει την δυσχερή πραγματικότητα που έχουν περιέλθει οι αδελφοί μας καθώς και τον αγώνα που κάνει η Μητρόπολη μας για να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε αυτές τις καταστάσεις. Ο Σεβασμιώτατος στην σύντομη ομιλία του αλλά και στις δηλώσεις του στα τηλεοπτικά μέσα τα οποία ήταν παρόντα, έκανε εκτενή αναφορά στο Φιλανθρωπικό Έργο της Μητροπόλεως μας και στους πενιχρούς πόρους τους οποίους διαθέτει. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι μόνο για το 2012 η Μητρόπολή μας έδωσε 5,5 εκατομμύρια ευρώ σε απόρους αδελφούς μας. Στη συνέχεια τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου της Μητροπόλεως μας έδωσαν ένα τόνο χαράς, ψάλλοντας τα κάλαντα και διάφορους εόρτιους ύμνους. Εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος μοίρασε δέματα στους παρευρισκομένους, συνομίλησε μαζί τους και τους παρότρυνε να συνεχίσουν τον αγώνα τους με υπομονή και πίστη στον Θεό.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό και σύντομα κομμάτια από τις παρουσιάσεις στους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Απολυτίκιο του Αρχιδιακόνου Στεφάνου - 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.


Ἀπολυτίκιον
Ἦχος δ'. Ταχὺ προκατάλαβε.
Βασίλειον διάδημα, ἐστέφθη σὴ κορυφή, ἐξ ἄθλων ὧν ὑπέμεινας, ὑπὲρ Χριστοῦ τοῦ Θεοῦ, Μαρτύρων Πρωτόαθλε· Στέφανε, σὺ γὰρ τὴν Ἰουδαίων, ἀπελέγξας μανίαν, εἶδες σου τὸν Σωτῆρα, τοῦ Πατρὸς δεξιόθεν. Αὐτὸν οὖν ἐκδυσώπει ἀεί, ὑπὲρ τῶν ψυχῶν ἡμῶν.

Άγιος Στέφανος ο Πρωτομάρτυρας και Αρχιδιάκονος.



Ο Άγιος Στέφανος ήταν ένας από τους πιο διακεκριμένους μεταξύ των επτά διακόνων, που εξέλεξαν οι πρώτοι χριστιανοί για να επιστατούν στις κοινές τράπεζες των αδελφών, ώστε να μη γίνονται λάθη και τους χειροτόνησαν οι Άγιοι Απόστολοι. Αν και κουραστική η ευθύνη του επιστάτη για τόσους αδερφούς παρ’ όλα αυτά ο Στέφανος έβρισκε καιρό και δύναμη για να κηρύττει το Ευαγγέλιο του Χριστού. Και όπως αναφέρει η Αγία Γραφή: «Στέφανος πλήρης πίστεως καὶ δυνάμεως ἐποίει τέρατα καὶ σημεῖα μεγάλα ἐν τῷ λαῷ».(Πραξ. Αποστόλων, στ΄8-15, ζ΄1-60). Δηλαδή ο Στέφανος, που ήταν γεμάτος πίστη και χάρισμα ευγλωττίας δυνατό, έκανε μεταξύ του λαού μεγάλα θαύματα, που προκαλούσαν κατάπληξη και αποδείκνυαν την αλήθεια του χριστιανικού κηρύγματος.

Ο Στέφανος είχε αφιερώσει τη ζωή του στο κήρυγμα του ευαγγελικού λόγου και στη φιλανθρωπική δράση. Για τη προσφορά και τις αρετές του τιμήθηκε με το χάρισμα της θαυματουργίας. Με το χάρισμα αυτό θεράπευε ασθενείς και αποδείκνυε τη δύναμη του Χριστού. Με τη βαθιά θεολογική του κατάρτιση ανέτρεπε εύκολα τις κακοδοξίες των Ιουδαίων για το έργο του Χριστού, προκαλώντας την οργή και το φθόνο τους.

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!



Σταθερά τρίτο κόμμα με διαφορά ασφαλείας από το τέταρτο, αλλά και από το δεύτερο, εμφανίζεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις η Χρυσή Αυγή. Μήπως, όμως, η πραγματικότητα είναι άλλη; Μήπως, δηλαδή, είναι ήδη δεύτερο κόμμα και οι… μεγάλοι δημοκράτες το κρύβουν από τον ελληνικό λαό;

Θα σας παραθέσουμε ένα δημοσίευμα της εφημερίδας του μεγάλου αφεντικού «Έθνος της Κυριακής», για την τρικυμιώδη συζήτηση που προκάλεσαν κάποιοι κομπλεξικοί κρατικοδίαιτοι μαρξιστές-σταλινικοί στην ΕΡΤ, για την τηλεοπτική συνέντευξη του Η. Κασιδιάρη (ούτε ο… Γιαγκούλας να ήταν), από την οποία προκύπτει ότι η Χρυσή Αυγή είναι ήδη 2ο κόμμα, κι όχι 3ο! Ιδού το δημοσίευμα και τα συμπεράσματα δικά σας:

Ο Ν. Σίμος «αθώωσε» το σόου Κασιδιάρη στη ΝΕΤ

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η εμφάνιση του βουλευτή της «Χρυσής Αυγής» Ηλία Κασιδιάρη στη ΝΕΤ χωρίς ουσιαστικό δημοσιογραφικό αντίλογο.

ΚΑΤΑΛΑΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ


O Λατίνος Κικέρων είπε : «Ει θεοί διαλέγονται τη των Ελλήνων γλώττη χρώνται». Δηλ. εάν μιλάνε οι Θεοί σίγουρα την Ελληνική γλώσσα χρησιμοποιούν.
Στην Ελλάδα του σήμερα οι προδότες κάνουν οτι μπορούν να μας αποκόψουν απο αυτή την θεϊκή γλωσσά
Στο σχολείο τα θεωρούσαμε περιττό βάρος και κάναμε τα πάντα για να τα αποφύγουμε ίσως και εξαιτίας του τρόπου διδασκαλίας τους .Παρόλα αυτά στο εξωτερικό φαίνεται ότι τα εκτιμούν και με το παραπάνω. Τα Αρχαία Ελληνικά είναι όπως φαίνεται μία αθάνατη γλώσσα. Και πολύ γοητευτική επίσης.
Ένας Καταλανός στο ιστολογιό του την έχει επιλέξει για να γράφει τις ειδήσεις και να ενημερώνει το κοινό του το οποίο φαίνεται ότι εκτιμά την επιλογή και την προσπάθειά του.
Ο ιδιος γεννήθηκε στη Βαρκελώνη και είναι καθηγητής ελληνικών και λατινικών στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης παλιότερα, σ' αυτό του Σαιντ Αντριους στη Μεγάλη Βρετανία τώρα.
Το site λέγεται akwn.net δηλαδή Αcropolis world news!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΕΔΩ

ΕΤΡΕΞΕ Ο ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ


ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΕΦΕΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ. ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.
Την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού πέρασε ανήμερα των Χριστουγέννων ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος προκειμένου να επισκεφθεί την 6η ή αλλιώς VIP πτέρυγα των κρατουμένων όπου μεταξύ των άλλων βρίσκεται προφυλακισμένος ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης,κατηγορούμενος για 5 κακουργήματα σε σχέση με το σκάνδαλο της Proton Bank.
Είναι γνωστές από παλιά οι σχέσεις του Αρχιεπισκόπου με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη ο οποίος πολλές φορές είχε συνδράμει στο παρελθόν το φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας της Ελλάδος και είχε τιμηθεί γι' αυτό μαζί με τον τότε στενότατο συνεργάτη του και σήμερα καταζητούμενο Πέτρο Κυριακίδη, τον οποίο μάλιστα έχει αποκηρύξει υποστηρίζοντας ότι του είχε κάνει... μάγια.
Επίσης, είναι γνωστό το ότι κατά το ταξίδι του Αρχιεπισκόπου στο Κατάρ για «ιερές μπίζνες» ο κ. Ιερώνυμος είχε στο πλευρό του τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, παρά το γεγονός ότι επισήμως είχε διαψευσθεί ότι συνταξίδεψαν εκεί.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ: ΒΡΗΚΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΔΕΙΡΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ!


ΑΝΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. ΤΥΧΑΙΟ;



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Συνδυάστε την "επαναστατική" δράση των άπλυτων ανήμερα Χριστουγέννων με την παραπάνω αφίσα και θα καταλάβετε πολλά. Ελπίζουμε να καταλάβουν κάποια πράγματα και όσοι πιτσιρικάδες νομίζουν ότι κάνουν επανάσταση στηρίζοντας τον χώρο των άπλυτων, ενώ ουσιαστικά στηρίζουν το πλέον σάπιο κομμάτι του Συστήματος.

Με εμπρησμούς αυτοκινήτων “υποδέχτηκαν” τα Εξάρχεια τα Χριστούγεννα, καθώς τα ξημερώματα τυλίχτηκαν στις φλόγες τέσσερα οχήματα τα οποία βρίσκονταν στη συμβολή των οδών Σόλωνος και Κωλέττη. Χάρη στην άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, η φωτιά δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις.

Απολυτίκιο Σύναξης Υπεραγίας Θεοτόκου - 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.


Ἀπολυτίκιον
Ἦχος δ'. Ταχὺ προκατάλαβε.
Ὡς βρέφος βαστάζουσα, ἐν ταὶς ἀγκάλαις Ἁγνή, τὸν πάντων δεσπόζοντα, σάρκα λαβόντα ἔκ σοῦ, χαρᾶς ὤφθης πρόξενος, ὅθεν πᾶσα ἡ κτίσις, ἀνυμνεῖ χαρμοσύνως, σήμερον Θεοτόκε, τὴν φρικτήν σου λοχείαν πηγὴν γὰρ ἀθανασίας, κόσμω ἐκύησας.

Η ΣΥΝΑΞΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ.



Στις 26 Δεκεμβρίου πανηγυρίζεται η Σύναξη της Θεοτόκου, δηλαδή η συγκέντρωση των πιστών για την απόδοση τιμής στη Μητέρα του Σωτήρος.

Ἀπολυτίκιον
Ἦχος δ’.
 Ταχὺ προκατάλαβε.
Ὡς βρέφος βαστάζουσα, ἐν ταὶς ἀγκάλαις Ἁγνή, τὸν πάντων δεσπόζοντα, σάρκα λαβόντα ἔκ σοῦ, χαρᾶς ὤφθης πρόξενος, ὅθεν πᾶσα ἡ κτίσις, ἀνυμνεῖ χαρμοσύνως, σήμερον Θεοτόκε, τὴν φρικτήν σου λοχείαν πηγὴν γὰρ ἀθανασίας, κόσμω ἐκύησας.

Κοντάκιον
Ἦχος πλ. β’.
Αὐτόμελον.
Ὁ πρὸ ἑωσφόρου ἐκ Πατρὸς ἀμήτωρ γεννηθείς, ἐπὶ τῆς γῆς ἀπάτωρ ἐσαρκώθη σήμερον ἔκ σοῦ· ὅθεν Ἀστὴρ εὐαγγελίζεται Μάγοις, Ἄγγελοι δὲ μετὰ Ποιμένων ὑμνοῦσι, τὸν ἄχραντον τόκον σου, ἡ Κεχαριτωμένη.

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ : ΧΤΥΠΑ KAI ΕΣΥ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ


KANE ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΑΔΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΕΠΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΤΟΡΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Χριστουγέννων 2012 του Μητροπολίτου Πειραιώς Σεραφείμ.



ΠΟΙΜΑΝΤΟΡΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2012
ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΦΑΛΗΡΟΥ, ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΡΕΝΤΗ
ΣΕΡΑΦΕΙΜ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΕΡΟΝ ΚΛΗΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΧΡΙΣΤΟΝ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ
Τέκνα μου ἀγαπητά καί περιπόθητα,
Μυστήριον ξένον ὁρῶ καὶ παράδοξον...», «Σήμερον πάσα κτίσις ἀγάλλεται καὶ χαίρει ὅτι Χριστὸς ἐτέχθη ἐκ τῆς Παρθένου Κόρης»,  «Χορεύουσιν ἄγγελοι πάντες ἐν οὐρανῶ καὶ ἀγάλλονται σήμερον.»
 «Πόσαι μοι πανυγήρεις καθ΄ ἒκαστον τῶν τοῦ Χριστοῦ μυστηρίων» λέγει ο ἅγιος Γρηγόριος ὁ Θεολόγος. Πόσες ἑορτὲς ὑπάρχουν κάθε ἡμέρα γιὰ μᾶς ἀπὸ τὰ μυστήρια του Θεοῦ. Μεγίστη ἑορτή παραμένει, αὐτὸ τὸ μέγα μυστήριο τῆς Ἐνανθρωπήσεως, καθώς: «Ἦλθε σαρκωθεὶς ὁ Χριστὸς», «Χριστὸς γεννᾶται», «ἐτέχθη Χριστὸς»!
 Εἶναι τόσο μεγάλη δωρεὰ τοῦ Θεοῦ στὸν ἄνθρωπο πού « μὲν νοῦς τῶν πραγμάτων ἐλλάττων, δὲ λόγος τῶν νοουμένων πάλιν καταδεέστερος» ὅπως λέγει Μέγας Βασίλειος. Βρίσκεται μακρὰν πάσης κατανοήσεως ἡ ἄρρητη ἐνέργεια τοῦ Θεοῦ, τὸ μέγα μυστήριον τῆς θείας Οἰκονομίας, ἡ κάθοδος τοῦ Υἱοῦ καὶ Λόγου τοῦ Θεοῦ, ὁ ὁποῖος «ἐσκήνωσεν ἐν ἡμῖν» ὡς Θεάνθρωπος γεγονός «ὑπὲρ νοῦν» καὶ «ὑπὲρ  λόγον». Βεβαίως ἡ φύση τοῦ θαύματος ποὺ ὑπερβαίνει τὸν λόγο τοῦ ἀνθρώπου. Εἶναι ἐγγενὴς ἡ ἀδυναμία τοῦ ἀνθρώπινου νοῦ νὰ εἰσέλθει στὰ βάθη τῆς σοφίας τοῦ Θεοῦ. Ἀλλὰ εἶναι καὶ ἡ κατάσταση τῶν σύγχρονων ἀνθρώπων ποὺ βυθίζονται μέσα στὶς θλίψεις τῶν καιρῶν. Οἱ ψυχὲς τους εἶναι ἄνυδρες ἀπὸ θεῖο γλυκασμό, ἰσχνὲς ἀπὸ τρυφερότητα, σκιώδεις ἀπὸ ἀπουσία τῆς Χάριτος, μὲ μύρια βάσανα φανερὰ καὶ ἀφανῆ, μὲ πάθη κυρίαρχα καὶ ἁμαρτία κορυβαντιοῦσα, πτωχὲς ἀπὸ θυσία κι ὄχι ἀπὸ ὑλικὰ ἀγαθά.

Η Παρθένος σήμερον.


"Χριστός γεννάται, δοξάσατε".


Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΤΟ ONALERT...ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΑ


ΤΟ NEO ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΟΝALERT ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΩΣ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!
ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ...Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΡΕ ΣΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΟΝALERT;;
ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ; 
ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ
Τα "καρούμπαλα" της Χρυσής Αυγής και όσοι τα...ψάχνουνε!
Τα παλιά τα χρόνια -όχι και πολύ παλιά- οι βασανιστές στις πολλές και διάφορες χούντες του κόσμου εκπαιδεύονταν να χτυπάνε τους κρατούμενους με τέτοιο τρόπο και δύναμη ώστε και να πονάνε φρικτά,αλλά και να μην μένει κανένα σημάδι βασανισμού. Με την λογική των Χρυσαυγιτών και των υποστηρικτών τους βασανιζόμενοι λοιπόν δεν θα υπήρχαν. 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ


Χριστουγεννιάτικες ευχές από τον Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Ν.Γ.Μιχαλολιάκο

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Ο Γ.Γ. Νικόλαος Μιχαλολιάκος, το Πολιτικό Συμβούλιο και η Κεντρική Επιτροπή της Χρυσής Αυγής εύχεται Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Έλληνες. Υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία σε όλους και είθε οι Άγιες αυτές Ημέρες να δώσουν δύναμη στην ψυχή του Λαού μας να ανταπεξέλθει στη δύσκολη εποχή, στην οποία βρίσκεται το Έθνος μας από τα  τραγικά λάθη, την απληστία, την διαφθορά και την εθνική μειοδοσία αυτών που εξουσίασαν και εξουσιάζουν το κράτος εδώ και δεκαετίες και έχουν φέρει την Πατρίδα μας στη σημερινή κατάσταση. Μαζί με τις ευχές μας και ένα μήνυμα προς τους εχθρούς του Έθνους και της Πίστεώς μας:

ΑΣ ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΘΑ ΛΥΓΙΣΟΥΝ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΟΥΣ! 

Έναν Ελληνικό, καινούριο κόσμο Μέγα


Στις συμπληγάδες του χρεοκοπημένου υλισμού και της καλπάζουσας θηριωδίας, δεν χρειάζονται προφητικές καταστροφολογίες, αλλά Ελλάδα.
Η εσχατολογία, η δαιμονοποίηση και η διασπορά τρόμου υπήρξαν τα εργαλεία των αποτυχημένων εξουσιαστικών δομών που μαστίζουν την ανθρωπότητα. Η δημιουργία του φανταστικού "έσχατου κακού", της συμφοράς, ως αντίδοτο στην απάνθρωπη πραγματικότητα ώστε οι μάζες να παραμένουν φοβικές, υποτακτικές.
Ο "υπαρκτός σοσιαλισμός" είχε ως σατανά τον καπιταλισμό, ο καπιταλισμός τον "ανθρωποφάγο κομμουνισμό", οι επερχόμενοι σκοταδιστές της Ανατολής και τους δύο. Οι νόμοι δομούνται και καταστρατηγούνται από πολιτικές που εξασφαλίζουν την συνεχή επιβίωση των ισχυρών, εις βάρος των αδύναμων και της Μητέρας Γης. Το αυτονόητο και απόλυτο καθήκον κάθε εξουσίας που θα έπρεπε να είναι η προστασία της μεγάλης τροφού μας και ο ανθρωπισμός, έχει εκφυλιστεί σε επετεία. "Φιλανθρωπία" και "Οικολογία". Αναμενόμενο συμπλήρωμα στα κακουργηματικά αναμασήματα παροχυμένων συστημάτων που περιγράφονται σε "κοράνια", "κεφάλαια", απαρχαιωμένα "Σμιθολόγια".

ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...ΟΣΟΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Και το dailymotion απαγόρευσε το βίντεο με τις ευχές της Χρυσής Αυγής.
Δείτε το στον διαδικτυακό τόπο GreekTube

EΡΑΝΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ.
ΜΑ ΚΑΛΑ...ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΙ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΝ; ΤΙΣ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ;
Χρήματα από τους βουλευτές του ζητάει το ΠΑΣΟΚ για να πληρώσει τους υπαλλήλους του που παραμένουν απλήρωτοι επί 11 μήνες.
Συγκεκριμένα, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης ζήτησε από κάθε βουλευτή να ενισχύσει το κόμμα με το ποσό των 5.000 ευρώ, προκειμένου να πληρωθούν οι εργαζόμενοι. Επίσης κάλεσε τους ευρωβουλευτές του κόμματος να διαθέσουν ο καθένας από 10.000 ευρώ.
 Σύμφωνα με τα Νέα, έως την Παρασκευή το πρωί οκτώ βουλευτές κατέθεσαν στο κόμμα την προσφορά τους, ενώ κάποιοι δήλωσαν στην παρούσα φάση αδυναμία να αντεπεξέλθουν.
Το χέρι στην τσέπη για τους υπαλλήλους του ΠΑΣΟΚ έβαλαν και βουλευτές άλλων κομμάτων όπως ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Μάκης Βορίδης, ο υφυπουργός Οικονομικών Νότης Μηταράκης, ο Νίκος Βούτσης και ο Γιώργος Σταθάκης.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ: Απαγόρευσαν το χριστουγεννιάτικο βίντεο της Χρυσής Αυγής λόγω... "ρητορικής μίσους".



Ένα από τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα βίντεο, γεμάτο ρομαντισμό και νοσταλγία για μία αξέχαστη εποχή, απαγορεύθηκε και διεγράφη από το διαδίκτυο. Αναφερόμαστε στο βίντεο που κυκλοφόρησε σήμερα με τίτλο: "Καλά Χριστούγεννα από την Χρυσή Αυγή σε όλους τους Έλληνες" με εικόνες από την παλιά Αθήνα.

Ο διαδικτυακός τόπος Youtube το απέσυρε δηλώνοντας ότι προάγει τη... "ρητορική μίσους"! Οι άνθρωποι είναι για τα πανηγύρια. Μπορούσαν τουλάχιστον να πουν ότι απαγορεύεται οτιδήποτε έχει σχέση με την Χρυσή Αυγή, για να περιοριστεί η ραγδαία άνοδος του Εθνικιστικού Κινήματος. Δεν είναι τυχαίο ότι το εν λόγω βίντεο απεσύρθη σε χρόνο ρεκόρ. Σίγουρα οι εικόνες και τα μηνύματα που περιέχει μιλούν στις ψυχές εκατομμυρίων Ελλήνων.

Προχωράμε σε νέα ανάρτηση στον διαδικτυακό τόπο dailymotion και καλούμε όλους τους Έλληνες να προωθήσουν αυτή την όμορφη σύνθεση εικόνων και ήχων, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές μας για γρήγορη απελευθέρωση από τη στυγνή τυρρανία που εξουσιάζει τον κόσμο.

Παρακολουθήστε το βίντεο εδώ. : http://www.dailymotion.com/video/xw6i0j_yyyy-yyyyyyyyyyyy-yy-yyyyy-yyyy-yyyyyyy_creation#.UNhaQeRg88p

Σύνδεσμος: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/pagkosmia-logokrisia-apagoreusan-to-binteo-me-tis-euches-ths-chrushs-aughs#.UNhff6zLRw0

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ: Τρεις Χρυσαυγίτες τραυματίες, ο ένας σοβαρά, τα ΜΜΕ σιωπούν ένοχα.



Καρπαζιές λέει ότι έφαγε ο Στρατούλης στο ΟΑΚΑ και όλοι το έκαναν θέμα, όπως ακριβώς ήθελε και ζήτησε η Κουμουνδούρου, αν και το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έπαθε τίποτα. Τώρα, που ομάδα αναρχικών προέβη σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά τριών Χρυσαυγιτών, στο Βόλο, όλοι σιωπούν... 

Το βράδυ της Κυριακής, περίπου είκοσι αναρχικοί, οι οποίοι είναι γνωστοί στην περιοχή και εγκληματούν με την πλήρη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και των συνιστωσών του, επιτέθηκαν απρόκλητα με καδρόνια και σιδηρογροθιές εναντίον τριών στελεχών της ΧΑ, που κάθονταν σε καφετέρια. Από την επίθεση, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά ο ένας εκ των τριών Χρυσαυγιτών και νοσηλεύεται.

Οι δύο εκ των δραστών έχουν αναγνωριστεί και αναζητούνται. Φυσικά, τα μέσα σφυρίζουν αδιάφορα, αν και ένας συμπολίτης μας παραλίγο να χάσει τη ζωή του. Οι ζωές των αριστερών έχουν αξία, των υπολοίπων όχι...

ΥΓ Η ΕΛΑΣ στο Βόλο έκανε εφόδους το πρωί με εισαγγελική παραγγελία σε οικίες αριστεριστών που ενέχονται στο συμβάν. Περιμένουμε να δούμε και διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά τριών συμπολιτών μας.

Εγκύκλιος Χριστουγέννων του ΠΑΝΑΞΙΟΥ Μητροπολίτου Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης Ανδρέου.

 
 
ΙΕΡΑ  ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ
ΔΡYΪΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ,  ΠΩΓΩΝΙΑΝΗΣ  &  ΚΟΝΙΤΣΗΣ
Ἀριθ.  Πρωτ. 95                                                                              
Ἐν τῷ Ἱερῷ Ἐπισκοπείῳ
 Νύκτα  Χριστουγέννων 2012
ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ   161ῃ
ΘΕΜΑ: «Ὁμολογουμένως μέγα ἐστὶ τὸ τῆς εὐσεβείας μυστήριον ·  Θεὸς ἐφανερώθη ἐν σαρκί» (Α΄ Τιμ. γ΄ 16).
            Ἀγαπητοί μου Χριστιανοί,
-Α-
            Αὐτὸν τὸν καιρό, ὅλοι μας, ὅλοι οἱ Ὀρθόδοξοι Χριστιανοί, ζοῦμε ἕνα μεγάλο μυστήριο. Ἕνα μυστήριο, ποὺ ἡ περιωρισμένη διάνοιά μας καὶ ἡ σκέψη μας δὲν μπορεῖ νὰ τὸ καταλάβῃ καὶ νὰ τὸ ἐννοήσῃ. Ὁ Θεὸς ἔγινε ἄνθρωπος. Ὁ ἱερὸς ὑμνογράφος θὰ διερωτηθῇ : «Ὁ ἀχώρητος παντὶ πῶς ἐχωρήθη ἐν γαστρί ;» Δηλαδή, αὐτὸς ποὺ δὲν τὸν χωρᾶνε τὰ σύμπαντα, πῶς χώρεσε στὴν γαστέρα τῆς Θεοτόκου ; Καὶ ὁ ἀπόστολος Παῦλος, ποὺ στέκεται κατάπληκτος μπροστὰ στὴν ἐνανθρώπιση τοῦ Ἰησοῦ Χριστοῦ, θὰ γράψῃ στὸν νεαρὸ Τιμόθεο : «Ὁμολογουμένως μέγα ἐστὶ τὸ τῆς εὐσεβείας μυστήριον· Θεὸς ἐφανερώθη ἐν σαρκί» (Α΄ Τιμ. γ΄16). Πράγματι, κατὰ τὴν ὁμολογία ὅλων τῶν πιστῶν, μέγα εἶναι τὸ μυστήριο τῆς ἀληθινῆς θρησκείας, ποὺ ἀποκαλύφθηκε καὶ σὰν θησαυρὸς αἰώνιος παραδόθηκε ἀπὸ τὸν Θεὸ στὴν Ἐκκλησία. Δηλαδή, ὁ Θεὸς φανερώθηκε καὶ ὡς ἄνθρωπος ἀνάμεσα στοὺς ἀνθρώπους.

Κάλαντα Χριστουγέννων.


Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ...ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ


Στην δικαιοσύνη προσφεύγει ο ΣΥΡΙΖΑ για να εντοπιστεί ο Χρυσαυγίτης που ακούγεται στο ηχητικό απόσπασμα που παρουσίασε το BBC να αναφέρεται στον ξυλοδαρμό του Δημήτρη Στρατούλη.
Την Δευτέρα θα καταθέσει στην εισαγγελία μηνυτήρια αναφορά, όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Δημήτρης Στρατούλης: «Αστυνομία και Δικαιοσύνη μπορούν να βρουν αμέσως ποιος ΧΑυγίτης μιλά στο ηχητικό του BBC. Αύριο καταθέτουμε μηνυτήρια αναφορά για να κινηθούν!».
ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ : ANTE KAI NA TON ΒΡΕΙΤΕ...ΜΕΤΑ ΤΙ;; ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ;;
Η απάντηση της Χρυσής Αυγής

Η Χρυσή Αυγή, από την πλευρά της, επαναλαμβάνει ότι δεν έχει καμία σχέση με την επίθεση εναντίον του Δημήτρη Στρατούλη, μιλά για «λασπολόγους» που «κατατρομοκρατημένοι από την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής και τη δυναμική στην ελληνική κοινωνία εφευρίσκουν φαιδρότατα και κακόγουστα σενάρια για να "χτυπήσουν" το Κίνημα μας».
Ενώ, για το ηχητικό του BBC αναφέρει: «προφανέστατα η άγνωστη φωνή από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής κάνει πλάκα κι ειρωνεύεται τους ανυπόστατους ισχυρισμούς Στρατούλη για δολοφονική επίθεση από Χρυσαυγίτες».

ΜHΝYΣΗ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΙΡΑΖΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ


ΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ "ΦΙΕΣΤΑ"  ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ (ΜΠΑ...ΠΟΥ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ) )ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΚΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ
iefimerida.gr 
Την έντονη αντίδραση του δημάρχου Πειραιά, προκάλεσε η χθεσινή απόφαση του κόμματος της «Χρυσής Αυγής» να προχωρήσει στη διανομή τροφίμων στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, χωρίς να έχει ζητήσει σχετική άδεια. Ο δήμαρχος Πειραιά μάλιστα έδωσε εντολή στον αντιδήμαρχο Ευστάθιο Κωσταντούζο, να καταθέσει μήνυση.
«Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι στον Πειραιά λειτουργούν οι Νόμοι και οι Κανόνες μιας ευνομούμενης πόλης. Κανείς και με κανένα πρόσχημα δεν μπορεί να παρανομεί και να καταλαμβάνει χώρους που ανήκουν στον δήμο» δήλωσε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος και προσέθεσε ότι «τα κόμματα εάν θέλουν να ασκήσουν κοινωνική πολιτική συμπληρωματικά, μπορούν να το πράττουν σε δικούς τους χώρους ή σε άλλους αφού πρώτα ζητηθεί άδεια».
«Κάποιοι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι με πρόσχημα τη φτώχεια των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται από την κρίση, μπορούν να στήνουν φιέστες και να τους υποβάλουν σε διαδικασίες που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια τους»,

ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!


ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

Χριστουγεννιάτικη Αποστολή Αγάπης και Στήριξης στους πολύτεκνους του Νομού Σερρών. ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ!

     

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ  
        ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

Ημερ/νια: 21/12/2012

Ποσότητα: 990 κιβώτια

  
   Για πρώτη φορά στην οκταετή ιστορία του ο Θεόφιλος πραγματοποιεί δεύτερη Αποστολή Αγάπης μέσα σε δέκα μέρες. Αυτή την φορά στις Σέρρες σε συνεργασία με τον τοπικό σύλλογο πολυτέκνων Νομού Σερρών.
Εννιακόσια ενενήντα κιβώτια!

  Με την αγάπη των χορηγών μας ξεπεράσαμε την κρίση, στον Θεόφιλο πλέον δεν υπάρχει καμία κρίση, μόνον αγάπη που γίνεται καθημερινά πράξη η οποία μιλά με τα έργα των δωρητών μας, επωνύμων και ανωνύμων αλλά και των δεκάδων εθελοντών μας.

  Έτσι τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά για τα παιδιά των πολυτέκνων του Νομού Σερρών.

  Ευχαριστούμε όλους όσους συνετέλεσαν σε αυτήν την αποστολή και ιδιαίτερα τις εταιρίες:


  • Μούγιερ: παπούτσια
  • : Χυμοί
  • ΤΖΙΟΚΙ ΠΡΕΤΖΙΟΖΙ:παιχνίδια
  • ΉΛΙΟΣ: Ζυμαρικά 
ΠΗΓΗ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ

ΑΝΑΞΙΟΣ ΦΩΝΑΖΕ Ο ΠΙΣΤΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΑΓΙΟ" ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ. ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ.



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Μέχρι και τις αστυνομικές δυνάμεις επιστράτευσε ο Ιερόθεος Βλάχος. Το τραγελαφικό της υποθέσεως είναι ότι ο ίδιος έχει γράψει βιβλία στα οποία ομιλεί περί Θεώσεως και εξυμνεί τον βίο ασκητών της ερήμου. Πάντως δεν θυμόμαστε να υπάρχει κάποιο περιστατικό στο Γεροντικό σύμφωνα με το οποίο να ζητήθηκε η συνδρομή των αστυνομικών αρχών για την προστασία των ασκητών. Από ό,τι φαίνεται άλλο είναι να είσαι Θεωμένος ασκητής και άλλο αριστερούλης δεσπότης και ουχί ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ.

Ο Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Σταυρόπουλος κλήθηκε από την Μητρόπολη Ναυπάκτου κύριο Ιερόθεο να απολογηθεί  διότι, παρά την απαγόρευση της  Ιεράς Συνόδου , Ιερουργεί στο Μοναστήρι της Μεταμορφώσεως  Ναυπάκτου.

Στις 3:30μ.μ. παρουσιάστηκε στο Επισκοπείο μαζί με άλλους Μοναχούς για να απολογηθεί.
Μόλις πληροφορήθηκαν οι κάτοικοι της Ναυπάκτου το λόγο που παρουσιάστηκαν οι Μοναχοί στη Μητρόπολη ξεσηκώθηκαν και τουλάχιστον 150 άτομα περικύκλωσαν το Επισκοπείο  Ναυπάκτου, φωνάζοντας να φύγει ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος  από τη Ναύπακτο ως ανεπιθύμητος και ως πολέμιος της Μονής Μεταμορφώσεως την οποία έχτισε ο Ναυπακτιακός λαός.

ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.



Βίβλος γενέσεως Ιησού Χριστού, υιού Δαυΐδ υιού Αβραάμ.

Αβραάμ εγέννησε τον Ισαάκ, Ισαάκ δε εγέννησε τον Ιακώβ, Ιακώβ δε εγέννησε τον Ιούδαν και τους αδελφούς αυτού, Ιούδας δε εγέννησε τον Φαρές και τον Ζαρά εκ της Θάμαρ, Φαρές δε εγέννησε τον Εσρώμ, Εσρώμ δε εγέννησε τον Αράμ, Αράμ δε εγέννησε τον Αμιναδάβ, Αμιναδάβ δε εγέννησε τον Ναασών, Ναασών δε εγέννησε τον Σαλμών, Σαλμών δε εγέννησε τον Βοόζ εκ της Ραχάβ, Βοόζ δε εγέννησε τον Ωβήδ εκ της Ρούθ... Ωβήδ δε εγέννησε τον Ιεσσαί, Ιεσσαί δε εγέννησε τον Δαυΐδ τον βασιλέα.

Δαυΐδ δε ο βασιλεύς εγέννησε τον Σολομώντα εκ της του Ουρίου, Σολομών δε εγέννησε τον Ροβοάμ, Ροβαάμ δε εγέννησε τον Αβιά, Αβιά δε εγέννησε τον Ασά, Ασά δε εγέννησε τον Ιωσαφάτ, Ιωσαφάτ δε εγέννησε τον Ιωράμ, Ιωράμ δε εγέννησε τον Οζίαν, Οζίας δε εγέννησε τον Ιωάθαμ, Ιωάθαμ δε εγέννησε τον Άχαζ, Άχαζ δε εγέννησε τον Εζεκίαν, Εζεκίας δε εγέννησε τον Μανασσή, Μανασσής δε εγέννησε τον Αμών, Αμών δε εγέννησε τον Ιωσίαν, Ιωσίας δε εγέννησε τον Ιεχονίαν και τους αδελφούς αυτού επί της μετοικεσίας Βαβυλώνος.