Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΓΥΡΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ...ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΚΔΟΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΕ ΣΚΙΤΣΑ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ


Οι συνεχείς εκδηλώσεις μίσους και φανατισμού από Μουσουλμάνους σε όλο τον κόσμο, έχουν συσπειρώσει όλο τον υπόλοιπο πλανήτη, απέναντι στον υστερικό φανατισμό των θρησκόληπτων. Έτσι, φαίνεται πως αποφάσισαν να δώσουν στους Μουσουλμάνους να καταλάβουν, ότι ..
δεν κόβεις όσα κεφάλια σου  γουστάρει, επειδή κατά την κρίση σου "σου προσέβαλαν τον προφήτη". Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από την επιμονή, ώστε να προσαρμόζεται ο φανατικός σιγά-σιγά στην πραγματικότητα. Να ανοίγει το μυαλό του και να ελευθερώνεται από τον φανατισμό.
Φυσικά, όλα αυτά πρέπει να γίνονται με σεβασμό στη θρησκεία των ανθρώπων αυτών, παρά το γεγονός ότι αυτοί αντιλαμβάνονται ως αιτία θανάτου, την παραμικρή ενασχόληση "άπιστου" με τα δικά τους.
Πού θα πάει, θα συνηθίσουν και θα αρχίσουν να ξυπνάνε σιγά-σιγά, αν τους δώσουν να καταλάβουν -σιγά σιγά!- ότι μπορεί και να μην υπάρχει άλλη ζωή, οπότε δεν χρειάζεται να είσαι τόσο φανατικός. Δικαιούσαι φυσικά να απαντάς σε κάθε έναν που προσβάλλει τη θρησκεία σου, όχι όμως να τον αποκεφαλίζεις! Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά με όλες τις άλλες θρησκείες: Η διαφορά βρίσκεται στο ότι οι Μουσουλμάνοι σ-κ-ο-τ-ώ-ν-ο-υ-ν  για τη θρησκεία.
Έτσι, το γαλλικό σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo δημοσίευσε σήμερα ένα 64σέλιδο ειδικό τεύχος με σκίτσα για την ζωή του προφήτη Μωάμεθ.
Το εβδομαδιαίο έντυπο δημοσίευσε τον Σεπτέμβριο σκίτσα του Μωάμεθ προκαλώντας διαδηλώσεις σε όλο τον κόσμο, που οδήγησαν στο προσωρινό κλείσιμο αρκετών γαλλικών ιδρυμάτων στο εξωτερικό.
Στο Ισλάμ θεωρείται προσβλητική η δημοσίευση σκίτσων του προφήτη.
Η εκπρόσωπος της γαλλικής κυβέρνησης Ναζάτ Βαλό-Μπελκασέμ δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο France 2 ότι «δεν είναι ανάγκη να ρίχνουμε λάδι στη φωτιά» ενώ ο εκδότης του εντύπου είπε απλά ότι «αν ο κόσμος θέλει να σοκαριστεί, θα σοκαριστεί».

TAXALIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.