Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.


"ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008 Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ.
ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ.
Απο iefimerida
Στον αναρχικό χώρο δήλωσε ότι ανήκει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος επισήμανε: «Τι είναι ο αναρχικός; Ένας άμεσα δημοκράτης». Αμεση ήταν η αντίδραση της ΝΔ.
Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ επισημαίνει ότι οι παραδοχές του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εγείρουν μείζον θέμα για τη δημοκρατική ομαλότητα. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9, ο κ. Διαμαντόπουλος  τόνισε ότι «οι χώροι αυτοί (όπως βίλα Αμαλία), που έχουν εγκαταλειφθεί, συνδέονται και με άλλα πράγματα, επίκαιρα στην κοινωνία μας, δράσεις όπως το εμπόριο χωρίς μεσάζοντες ή το ανταλλακτικό εμπόριο. Η κυβέρνηση θέλει να πατάσσει κάθε εστία αντίστασης».
Μάλιστα πρόσθεσε, σε ότι αφορά τον ίδιον: «Αυτοπροσδιορίζομαι στον αναρχικό χώρο», επισημαίνοντας: «Τι είναι ο αναρχικός; Ένας άμεσα δημοκράτης».
Σχετικά με τα όσα έγιναν το 2008, στην περίοδο εκτεταμένων επεισοδίων με εμπρησμούς, είπε: «Δεν βλέπω κανέναν κόσμο έτοιμο να επαναστατήσει, είχαμε μια εξέγερση το 2008».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.