Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ "ΝΟΜΙΜΟΙ" ΜΕ MAIMOY ΓΑΜΟΥΣ


ΓΑΜΟΥΣ ΜΕ ΡΟΥΜΑΝΟΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ "ΝΟΜΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ" ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.
Βροχή οι εικονικοί γάμοι στην Ελλάδα – Το νέο κόλπο για τη νομιμοποίηση μεταναστών
Με νομοθετική ρύθμιση θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα το υπουργείο Εσωτερικών καθώς το τελευταίο διάστημα οι γάμοι μεταξύ μεταναστών με μόνο σκοπό τη νομιμοποίησή τους σε χώρες της Ε.Ε. δίνουν και παίρνουν.
Ουρές σχηματίζονται σε κάποια δημαρχεία της χώρας. Το κόλπο απλό. Μετανάστες από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν και αλλού παντρεύονται γυναίκες από Βουλγαρία, Ρουμανία ή Πολωνία με μόνο στόχο οι μετανάστες αυτοί να παρουσιάζονται ως σύζυγοι πολιτών της Ε.Ε. Και έτσι να αποκτούν νόμιμη άδεια παραμονής στη χώρα.
Ήδη έχουν ενημερωθεί οι αστυνομικές αρχές και έχουν εντοπιστεί ολόκληρα κυκλώματα. Όπως αποκαλύφθηκε μάλιστα έπειτα από έρευνα που διενεργήθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας, διαπιστώθηκαν 22 περιπτώσεις εικονικών γάμων αλλοδαπών υπηκόων με Ευρωπαίους πολίτες, στους οποίους, λόγω προσκόμισης πλαστών δικαιολογητικών, ανακλήθηκαν οι χορηγηθείσες άδειες διαμονής.

1 σχόλιο:

  1. Χρειάζονται να μείνουν παντρεμένοι για χρόνια για να πάρουν υπηκοότητητα (και αυτό ΑΝ υπάρχει ακόμα η ΕΕ) και επίσης οι ψεύτικοι γάμοι μπορούν να αποδειχθούν. Δεν μπορεί να μένουν μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.