Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΤΟΝ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ...ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΗΣΙ.


ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΥΧΑΙΕΣ...ΕΜΑΘΕ ΠΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ Ο ΙΔΙΟΣ
Απο newsit
Για άλλη μια φορά, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι κατάφερε να στρέψει πάνω του τα βλέμματα. Δε θέλει να μεγάλη προσπάθεια για να λέμε και την αλήθεια, μια ατάκα του «καβαλιέρε» είναι αρκετή να γίνει πρωτοσέλιδο.
Αυτή τη φορά, αφορούσε στην Ελλάδα. Λίγο πριν από τη μεγάλη μάχη των εκλογών της Κυριακής, ο Μπερλουσκόνι  αποφάσισε να αποκαλύψει τα... σχέδιά του για τη χώρα μας. Μόνο που κάπου τα έμπλεξε και αποκάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου... Παπαδόπουλο. Ευτυχώς, τον διόρθωσαν οι εκπρόσωποι του Τύπου.
«Είχα πει στον σοσιαλιστή πρωθυπουργό Παπανδρέου αν υπάρχει κάποιο ωραίο ακίνητο να το αγοράσω…Το είπα και στο Σαμαρά.
Από την αρχή. Αν υπάρχει κάποιο νησί για να αγοράσω, είμαι διαθέσιμος» είπε μετά τη συνέντευξη Τύπου ενόψει του derby d’ Italia ανάμεσα στη Μίλαν και την Ίντερ.
Ένας από τους δημοσιογράφους είπε τον Μπερλουσκόνι πως τουλάχιστον στην Ιταλία το ποδόσφαιρο στέλνει ένα θετικό μήνυμα, ενώ στην Ελλάδα ούτε αυτό δε συμβαίνει, ο «καβαλιέρε» απάντησε: «αν υπάρχει κάτι που εμείς στην Ιταλία μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε… Εμείς οι Ιταλοί όπως ξέρετε, τρέφουμε μεγάλη συμπάθεια για την Ελλάδα, η οποία έχει βαθιές ρίζες πολιτισμού. Έχουμε όλοι μελετήσει αρχαία ελληνικά στα σχολεία μας και είναι η χώρα που κάνουμε πιο συχνά τις διακοπές μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.