Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ ΕΔΙΩΞΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΟΥΣ.


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "Ε.Σ.Υ" ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ. ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
ΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ Η ΤΟ ΠΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ "ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ" .
Απο το καθεστωτικο newsit:
Την καθαίρεση της διοικήτριας που επέτρεπε και επιδοκίμαζε τις "εφόδους" της Χρυσής Αυγής στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο αποφάσισε ο Αντρέας Λυκουρέντζος.
Την οργή του υπουργού Υγείας που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση προκάλεσαν τα όσα συνέβησαν στο Νοσοκομείο Τρίπολης την περασμένη Πέμπτη.
Μέλη της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής προχώρησαν νύχτα σε.... "ελεγχο" στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστώσουν αν εργάζονταν εκεί αλλοδαπές αποκλειστικές!

Η διοικητρια του Παναρκαδικού Νοσοκομείου στην Τρίπολη, Ελένη Σιουρούνη, αν και ενήμερη για την έφοδο των μελών της Χρυσής Αυγής στο νοσοκομείο προκειμένου να πληροφορηθούν αν εκεί εργάζονται αλλοδαπές αποκλειστικές (!) δεν τους σταμάτησε αλλά έδωσε κοινή συνέντευξη Τύπου μαζί τους, δηλώνοντας μάλιστα ότι έχει "κοινό στόχο με τη Χρυσή Αυγή στο θέμα της αντιμετώπισης της παράνομης εργασίας στο νοσοκομείο".

Η απόφαση για παύση της συγκεκριμένης διοικήτριας αν και ειλημμένη θα ανακοινωθεί επισήμως τη Δευτέρα.
ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟ: ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΜΕ ΤΗΝ Χ.Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.