Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΑΛΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ "ΠΡΟΦΗΤΗΣ" ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ. Πανούσης: Πιθανό να χυθεί πολιτικό αίμα!



"Είτε κατά λάθος είτε με σκοπό η κατάσταση θα κορυφωθεί". Πώς και είναι τόσο σίγουρος ο βολευτής της ΔΗΜΑΡ; Προφητικό όνειρο είδε;

Σχολιάζοντας τις συλλήψεις των τεσσάρων υπόπτων για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό και την πιθανή τους συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», ο διακεκριμένος εγκληματολόγος και βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γιάννης Πανούσης είπε μιλώντας στο Βήμα FM: 

«Όταν έχεις μια ομάδα παιδιών που δρουν από κοινού σε τέτοιες πράξεις, δεν ψάχνεις να βρεις ποια οικογένεια αμέλησε και ποια όχι. Όταν μιλάμε για μια ομάδα, δεν μπορείς να πεις ότι ήρθαν 10 παιδιά που το καθένα είχε ιστορικό παραμέλησης, κακοποίησης, θυμού, οργής και ενώθηκαν οι οργές τους. Προσωπικά, πιστεύω ότι ο καθένας κουβαλάει από το σπίτι του αρνητικά ερεθίσματα. Αλλά αυτό το ερέθισμα, μπορεί να μετατραπεί σε διάφορα πράγματα».


Κλείνοντας, ο κ. Πανούσης εξέφρασε την άποψη ότι η υπόθεση θυμίζει «αρχαία ελληνική τραγωδία» και το φόβο του ότι είναι πιθανό να «χυθεί πολιτικό αίμα», καθώς είναι δύσκολο να «μείνουν διάσπαρτα στοιχεία κάτι ληστείες, κάτι βομβίτσες και κάτι μολότοφ. Είτε κατά λάθος είτε με σκοπό η κατάσταση θα κορυφωθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.