Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ


Γράφει η Σοφία

Αν όλα αυτά που κυκλοφορούν είναι αλήθεια, τότε μιλάμε για το απόλυτο παραλήρημα κατάχρησης εξουσίας.  Ο Βενιζέλος φέρεται να έχει προχωρήσει σε σύνταξη  πρότασης “αντιρατσιστικού” νόμου, η οποία λέγεται ότι στηρίζεται από την λοιπή συμπολίτευση των δανειολάγνων.

Η πρόταση νόμου  αναμένεται να στηριχθεί και από τα κόμματα της αριστεράς, που πιθανόν δεν θα μπορούν να πουν  όχι σε έναν τέτοιον ύμνο στην δημοκρατία.. όπως την αντιλαμβάνονται.
Οι εισηγήσεις που  γίνονται από τον σοσιαλιστή ηγέτη του πασοκ συνοψίζονται στα εξής σημεία:

Μετατρέπει κάθε ρατσιστικό έγκλημα σε ιδιώνυμο. (Φυσικά ρατσιστικό θα είναι αν πάθει οτιδήποτε ένας αλλοδαπός, αν αλλοδαπός σκοτώσει Έλληνα δεν θα χαρακτηριστεί ρατσιστικό!)


Θεσπίζει επιβαρυντικές διατάξεις ακόμα και για πλημμελήματα που έχουν ρατσιστικό υπόβαθρο.

Στερεί πολιτικά δικαιώματα και εξοστρακίζει από τον δημόσιο πολιτικό βίο κάθε ιδιώτη που τυχόν υποπέσει ακόμα και σε φραστική επίθεση εναντίον αλλοδαπών ή ομοφυλοφίλων κλπ. με σαφώς επιβαρυντικές διατάξεις για πολιτικά πρόσωπα και κατέχοντες δημόσια αξιώματα.

Θεσπίζεται επίσης για πρώτη φορά το έγκλημα του δημόσιου εγκωμιασμού, άρνησης ή εκμηδένισης εγκλημάτων γενοκτονίας, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και εγκλημάτων πολέμου.

(Εκτός κι αν αυτά έχουν γίνει εναντίον των Ελλήνων, εκεί η άρνηση θα είναι πιθανόν επιβεβλήμενη, εμένα μου θυμίζει το “είμαι περήφανος που είμαι τούρκος” το οποίο αν δεν το πεις πας φυλακή)

Παρέχεται άσυλο και άδεια παραμονής ενώ απαλλάσσεται των παραβόλων δίκης, όποιος αλλοδαπός καταγγείλει στις Αρχές ρατσιστική επίθεση σε βάρος του ή παράσχει πληροφορίες στις Αρχές για εντοπισμό δραστών τελεσθέντων ρατσιστικών εγκλημάτων. (Μετά απ’ αυτό οι “ρατσιστικές επιθέσεις” θα αυξηθούν 1800%!!!)

Η διάταξη του σχεδίου νόμου με την οποία προβλεπόταν ως επιβαρυντική περίσταση η τέλεση αξιόποινης πράξης με το διευρυμένο ρατσιστικό κίνητρο, συμπληρώνεται με τις προβλέψεις: 1) συγκεκριμένου αυξημένου πλαισίου ποινής επί πλημμελημάτων (φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών), 2) υποχρεωτικής επιβολής της παρεπόμενης ποινής της αποστέρησης πολιτικών δικαιωμάτων, 3) απαγόρευσης αναστολής και μετατροπής της επιβαλλόμενης ποινής, 4) αυτεπάγγελτης δίωξης και απαλλαγής από την υποχρέωση καταβολής παραβόλου πολιτικής αγωγής και 5) θέσπισης κωλύματος διορισμού στο δημόσιο, τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου και τους ΟΤΑ σε περίπτωση σχετικής καταδίκης.

Τι θα πει άραγε “διευρυμένο ρατσιστικό κίνητρο”; είναι κάτι σαν το κίνητρο που είχε ο βενιζέλος για να συντάξει όλο αυτό;

Όλα αυτά τα προτείνει  αυτός που κατοχύρωσε νομοθετικά την εγκληματική ασυδοσία των βουλευτών και υπουργών και που ψήφισε μνημόνια μεσοπροθεσμα δανειακές και πουλάν τα λιμάνια της χώρας στους τούρκους και που ετοιμάζονται να χαρίσουν το όνομα της Μακεδονίας στους σκοπιανούς!!!!

Από πλευράς ανθρωπίνων δικαιωμάτων καλπάζουμε προς την κατεύθυνση της Βόρειας Κορέας!!!
Το επόμενο βήμα θα είναι να θεσπισθούν δια νόμου δημόσιοι οδυρμοί και κλαυθμοί με κλαψόμετρο και να πηγαίνεις φυλακή αν δεν κλαις αρκετά για τον λόγο που θα γουστάρουν να κλαις τα αφεντικά του βενιζέλου του σαμαρά και των λοιπών “δημοκρατών”!!!

Στην πρόταση, λέει, αναφέρεται  και το εξής κορυφαίο που αν δεν αποτελεί  φωτογραφική ρύθμιση εναντίον άλλου εκλεγμένου κόμματος τότε τι άλλο είναι:
«.. Να μην συνυπογραφεί καμία πρόταση νόμου, να μην αθροιστεί σε καμία ψηφοφορία η ψήφος ενός δημοκράτη με ένα φασίστα. Να αποφύγουμε το όνειδος του σχηματισμού πλειοψηφιών με το συντεταγμένο νεοναζιστικό άγημα. Σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, όπως, γενικότερα, σε κάθε κρατικό συλλογικό όργανο, ιδίως στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, η Χρυσή Αυγή πρέπει να είναι πλήρως απομονωμένη».
Φαντάζεστει να τα έλεγε αυτά εναντίον του σύριζα του κκε των αν. Ελλ.  ή του Καζάκη;
Το είδα κι έμεινα. Τι θα πει να μην συναθροιστεί η ψήφος; Δεν είναι ίδια η ψήφος των βουλευτών; Θα λέει κάποιος κάτι σωστό και θα λες όχι; Θα λες κάτι θα συμφωνούν μαζί σου και θα το αλλάζεις επειδή συμφώνησαν; Τι Μεσαίωνας παράνοιας και  διακρίσεων είναι αυτός;  Αυτός αποκαλεί τον εαυτόν του δημοκράτη δηλαδή;
Τόση κάψα με  την Χ.Α η  ηνωμένη δανειοκρατία;;;;! Μα τι ποσοστά έχει φθάσει πια στις μυστικές δημοσκοπήσεις κι έχουν πέσει σε τέτοιον παροξυσμο;


Πέρα από την Χ.Α όμως, όλη η ουσία της προτάσεως  Βενιζέλου, δείχνει έναν απίστευτο τυχοδιωκτισμό και μια εγκληματική  κατάχρηση εξουσίας προκειμένου να συνεχίσει  να εξουσιάζει με κάθε τρόπο με κάθε κόστος, με κάθε μέσον. Δεν τον ενδιαφέρει τίποτα εκτός από την καρέκλα!
Δείχνει ότι είναι διατεθημένος να κάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
Καλεί ευθέως κάθε έναν που μπαίνει στην Ελλάδα λαθραία οτιδήποτε είναι αυτός, από φουκαράς μέχρι εγκληματίας από φυλακές ή πράκτορας υπηρεσιών να κατηγορεί έναν οποιονδήποτε Ελλήνα για “ρατσισμό” προκειμένου να του δίνεται αδιακρίτως άδεια  παραμονής  και οικονομική ενίσχυση για να στείλει τον Έλληνα στα δικαστήρια και να χάσει τα πολιτικά του δικαιώματα και να φυλακιστεί έτσι ώστε να μένουν και να έχουν λόγο για το γίγνεσθει της χώρας μόνον αυτοί που συμφωνούν (είτε επειδή μαζί τα τρώνε, είτε επειδή είναι απόλυτα ηλίθιοι) με όσα κάνει το αδελφάτο των δανειακών συμβάσεων.
Και οι υπόλοιποι ένα κοπάδι δουλοπαροίκων χωρίς ανθρώπινα και πολιτικά δικαιώματα.
Αυτή η πρόταση νόμου δίνει το  σύνθημα για ακόμα μεγαλύτερο ξεσάλωμα της εισαγώμενης εγκληματικότητας. Μοιάζει με το ανάλογο του Τ10 που έδωσε το σύνθημα για το ξεσάλωμα της κερδοσκοπίας εναντίον της ελληνικής οικονομίας.
Διαρκώς ένα σύνθημα επίθεσης εναντίον της χώρας και των πολιτών της σε κάθε επίπεδο με κάθε τρόπο, από την ημέρα που εξελέγησαν κυβέρνηση το 2009.
Θα επιβραβεύονται από το κράτος του Βενιζέλου!Οι  “λεβέντες” σαν αυτόν από το Γκουζράτ που όρμησε στην Μυρτώ  θα μπορούν με την άδεια του νόμου μετά το “τερπνόν” του εγκλήματος και της κακοποίησης να έχουν και το “ωφέλιμον”: Άδεια παραμονής και διάφορα μπόνους! 
Θα κατηγορούν τα θύματα του εγκλήματος ότι τους “μίλησαν ρατσιστικά” και με τον νόμο που ετοιμάζει ο Βενιζέλος θα τιμωρούνται τα θύματα των εγκληματιών!!!!
Τα οποία εκτός από την φυσική εξόντωση  θα εξοντώνονται και στα δικαστήρια που θα τους κάνουν οι δασκαλεμένοι αλλοδαποί με δωρεάν παράβολα που θα χρεώνονται όμως στις πλάτες  των Ελλήνων φορολογουμένων, οι οποίοι θα πληρώνουν  με όλους τους τρόπους το κυβερνοκίνητο ρατσιστικό πογκρόμ εναντίον τους με εργαλεία τους αλλοδαπούς!

Θα διαχωρίζει τον κόσμο σε “δημοκράτη” και “φασίστα” στερώντας με αυτό το άθλιο πρόσχημα,  δια νόμου πολιτικά και ανθρώπινα  δικαιώματα από τους πολίτες για να συνεχίσει το εγκληματικό του φαγοπότι και το ξεπούλημα της χώρας μαζί με τους υπόλοιπους δούλους των δανειακών, και με τις ευλογίες μιας ασήμαντης μειοψηφίας  φανατικών ηλιθίων που θεωρούν δημοκρατία την επιβολή των προσωπικών τους φασιστικών ιδεοληψιών.
Δεν έχω ξαναδεί εγκληματικότερο τυχοδιωκτισμό και αριβισμό, μεγαλύτερη και αθλιότερη έκφραση κατάχρησης εξουσίας με σκοπό την αλλοίωση εκλογικών αποτελεσμάτων και την φίμωση της βούλησης του ελληνικού λαού όταν αυτή δείχνει ότι δεν επιθυμεί πια να συνεργαστεί με τον ίδιο και το κόμμα του.
Γιατί δεν μπορώ να φανταστώ άλλον λόγο τέτοιου δικτατορικού και αυταρχικού παραληρήματος, πέρα από την ύπαρξη δημοσκοπήσεων που δείχνουν αυτόν και το κόμμα του εκτός βουλής.
Μέσα στον απόλυτο πανικό του, προσπαθεί να εμποδίσει οποιονδήποτε άλλον βλέπει ότι μπορεί να επιλέγουν οι πολίτες, που πιθανόν δεν είναι αρεστός στην ελίτ για την οποία δουλεύει, πιστεύοντας ότι έτσι, με την σκλαβιά και την φοβέρα να σκιάζουν τα πάντα, δεν θα τολμήσει κανείς να αμφισβητήσει την τυραννική εξουσία του.

“Ενωμένοι και αποφασισμένοι” πετάνε τις μάσκες και δείχνουν το πραγματικό  πρόσωπο του τυχοδιωκτικού αυταρχισμού, καθώς ετοιμάζονται να καθαρίσουν με κάθε τρόπο τον δρόμο από αντιπάλους και άβολους ψηφοφόρους για να τα τρώνε μαζί μέχρι τέλους, αυτοί που ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ επισήμως ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΤΑΕΤΙΑ.
Είναι η πρώτη φορά που θεωρώ ότι όντως αυτό  άτομο και η διακομματική  συμμορία μαζί με όλο  το σύστημα, που υπηρετεί τους τοκογλύφους από κάθε μετερίζι,  είναι διατεθημένα να μετατρέψουν την Ελλάδα σε Συρία προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία… Μια διευρυμένη  κυβερνητική FSA που θα χρησιμοποιήσει κάθε βρώμικο, δόλιο κι  άθλιο όπλο εναντίον του ελληνικού λαού προκειμένου να μείνει κολλημένη στην εξουσία και να υπηρετεί τους αφέντες της…

Κάθε μέρα βλέπουμε όλο και περισσότερο τα σίδερα της άγριας φυλακής μέσα στην οποία ζούσαμε τόσα χρόνια και νομίζαμε ότι ήμασταν ελεύθεροι.

Αλοίμονο…. θα  πληρώσουμε πολύ ακριβά την βλακεία μας.
http://olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.