Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΖΑΒΑΡΑ


ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΕΥΓΕ!!!...ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟ ΤΖΑΒΑΡΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ "ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ".
Απο dexiextrem
Ξανά στο τιμόνι του Φεστιβάλ Αθηνών ο μέντορας της Κιτσοπούλου δια χειρος Τζαβαρα
Επιτέλους ο Τζαβάρας έδειξε που γράφει τον Α. Διάκο ξανατοποθετώντας τον μέντορα της ξέκολης πορνοστάρ στο Φεστιβάλ Αθηνών... για να δούμε και άλλα αφιερώματα σε "ομοφυλόφιλους και κοπρολάγνους" ηρωες της Ελληνικής Επανάστασης
Μετά από καιρό, μπήκε τέλος στο θρίλερ με τη θέση του του διευθυντή του Ελληνικού Φεστιβάλ. Ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Κώστας Τζαβάρας έβαλε την υπογραφή του για την παραμονή του Γιώργου Λούκου στο τιμόνι του θεσμού.

Σύμφωνα με τα tanea.gr, επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει προς το παρόν, καθώς η υπογραφή του υπουργού Οικονομικών δεν έχει μπει ακόμη. Αυτό αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες.
H θητεία του Γιώργου Λούκου είχε λήξει από το καλοκαίρι, ενώ η καθυστέρηση στην ανανέωση της θητείας του προκάλεσε αντίδραση μερίδας του καλλιτεχνικού κόσμου, η οποία έστειλε ακόμη και επιστολή στον πρωθυπουργό, μέσω της οποίας ζητούσε την παραμονή του στο τιμόνι του Ελληνικού Φεστιβάλ.
Το τελευταίο διάστημα και καθώς η κυβέρνηση δεν ελάμβανε την απόφαση, η φημολογία για το πρόσωπο που πιθανόν θα αντικαθιστούσε τον έως τώρα διευθυντή, είχε φουντώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.