Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΥΠΕΡΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...


ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΡΩΣΤΑ Ο ΠΑΝΟΥΛΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙ. ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΩΣ ΠΟΛΕΜΙΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ; ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΓΟ.

Το βιβλίο του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, "Μπροστά από την εποχή της. Η κυβέρνηση της ΝΔ 1990-1993", παρουσιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος".

Ο κ. Μητσοτάκης με το νέο του βιβλίο επιχειρεί μια αποτίμηση της τριετίας, κατά την οποία κυβέρνησε, υποστηρίζοντας ότι αν δεν είχε ανατραπεί, η Ελλάδα θα ήταν διαφορετική.
Στο βιβλίο, το οποίο επιμελήθηκε ο πρώην Υπουργός της κυβέρνησης του και πρώην Επίτροπος της Ε.Ε Γιάννης Παλαιοκρασσάς, παρατίθενται στοιχεία και πίνακες για όλα όσα έγιναν ώστε να αντιμετωπιστεί το εθνικό χρέος τη συγκεκριμένη τριετία.

Στην παρουσίαση του βιβλίου, παρευρέθηκαν πολιτικοί, επιχειρηματίες, εκδότες, περισσότεροι από 40 βουλευτές της ΝΔ, οι υπουργοί, Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος και Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, ο υφυπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο πρώην υπουργός Γιάννης Βαρβιτσιώτης, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, η πρώην υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.