Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΕΤΣΙ !! Πόνος και θλίψη στα τσοντοκάναλα για την αθώωση Κασιδιάρη - 4 ΒΙΝΤΕΟ


Πανηγυρικά αθώος ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής και ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΩΝ όπως διαδίδουν τα ξεφτιλισμένα ΜΜΕ 
Προχθές 7/3/2013 το Α' Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών με την απόφαση του απήλλαξε, με ταυτόσημη πρόταση του εισαγγελέα της έδρας και με απόλυτα θεμελιωμένο σκεπτικό, ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ τον Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη , της ψευδούς και κατασκευασμένης κατηγορίας που του απεδίδετο από τους γνωστούς αναρχοαριστερούς κύκλους και όχι "λόγω αμφιβολιών" όπως ισχυρίζονται και διαδίδουν ψευδώς και σκόπιμα τα κατευθυνόμενα μέσα ενημερώσεως.
Η πανηγυρική αθώωση του Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη προκάλεσε πόνο και θλίψη στα τσοντοκάναλα.
 Η πρόταση του εισαγγελέα ήταν απαλλακτική, δηλαδή αθώωση για όλες τις κατηγορίες. O Πρόεδρος του δικαστηρίου πριν απαλλάξει από τις κατηγορίες τον Συναγωνιστή μας είπε: «Το όλο κατηγορητήριο σε βάρος του Ηλία Κασιδιάρη στηρίζεται στη μαρτυρία της πανεπιστημιακού κυρίας Μαρία Βαβαγιάννη, η οποία, όμως, ήταν αποδυναμωμένη, καταθέτοντας ενώπιον του δικαστηρίου. Όλοι μας κάνουμε λάθη. Η μαρτυρία της δεν απαντά σε βασικά ερωτήματα της απλής λογικής. Δεν μπόρεσε η μάρτυρας να επιβεβαιώσει ότι οι δράστες διέφυγαν με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, που φέρεται να ανήκε στον Ηλία Κασιδιάρη».
Η πανηγυρική αθώωση μετατράπηκε από τα δελτία ειδήσεων σε αθώωση λόγω αμφιβολιών!!  Παρακολουθήστε τα σχετικά βίντεο..

Το κεντρικό δελτίου ειδήσεων του Mega αναφέρει ότι ο Η.Κασιδιάρης αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών ενώ ο εισαγγελέας είπε ότι η βασική μάρτυς ήταν ανακριβής, δηλαδή έλεγε ψέματα.  Το ρεπορτάζ συνεχίζει και εξιστορεί την υπόθεση από την μεριά του κατηγορητηρίου, ενώ εξέπεσαν όλες οι κατηγορίες και οι ψευδείς μαρτυρίες μία προς μία.

Λόγω αμφιβολιών η αθώωση του Η.Κασιδιάρη αναφέρει και o ΑNT1, ενώ σύμφωνα με  το ρεπορτάζ  οι άγνωστοι δράστες της επίθεσης δήλωσαν(!) ότι είναι μέλη της Χρυσής Αυγής... Επιπλέον, σχολιάζουν αρνητικά την είσοδο και την έξοδο των Συναγωνιστών μας στον χώρο του δικαστηρίου, ενώ οι αναρχοαριστεροί αποχωρούν με την συνοδεία των ΜΑΤ! 
Στην ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ οι σχολιαστές φανερώς ενοχλημένοι ακούν τις δηλώσεις του Η.Κασιδιάρη, ενώ η λεζάντα γράφει με κεφαλαία γράμματα ‘’ΑΠΑΛΛΑΧΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΩΝ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ’’. Ο παρουσιαστής ‘’Εισαγγελάτος’’ ομολόγησε ότι όφειλε να προβάλλει τις δηλώσεις, αφού τόσο καιρό προέβαλε τις κατηγορίες που εξέπεσαν μία προς μία. Με το πέρας της παρουσίασης των δηλώσεων φαίνεται ξεκάθαρα το κλίμα αμηχανίας και προβληματισμού των παριστάμενων για την απόφαση του δικαστηρίου και ξεκινάνε τον αρνητικό σχολιασμό..
Το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha είναι φανερά πιο ήπιο, μετά την γκάφα(;) που έκαναν με το φωτομοντάζ είναι εμφανώς πιο προσεκτικοί. Βέβαια, δεν κρύβουν τα κόμπλεξ και την εμπάθειά τους προς την Χρυσή Αυγή, ενώ και αυτοί συνεχίζουν το ίδιο τροπάριο ότι η αθώωση ήταν λόγω αμφιβολιών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο μορφασμός του παρουσιαστή μετά το τέλος του ρεπορτάζ.

Υ.Γ. Σημειώστε ότι η αποδεδειγμένα ψευδομάρτυρας του Σύριζα κατηγορείται για ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμιση.

 http://www.xryshaygh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.