Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ...ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ANT1 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΟΕΕ.




ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΝΟΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤ1...ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΕΣΠΑΓΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ . ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ...ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ ΤΑ ΑΝΔΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΛΟΣ; ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΠΑΡΕΜΠΟΡΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΑΦΟΥ "ΚΑΘΑΡΙΣΕ" ΤΗΝ ΑΣΟΕΕ;
Π@Π@ΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΔΕΝΔΙΑ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΟΥ.
 Απο Χρυση Αυγη :
Άγριο πέσιμο από λαθρομετανάστες σε συνεργείο του ΑΝΤ1: Τα έσπασαν όλα δε συνελήφθη κανείς - ΒΙΝΤΕΟ¨

Θα συνεχίσει να κάνει μαθήματα αντιρατσισμού το κανάλι της τουρκολαγνείας; Θα επιληφθεί του θέματος η αντιρατσιστική αστυνομία του Δένδια ή δε μετράει ο ρατσισμός όταν έχει θύματα Έλληνες;
Πικρά μετάνιωσαν δημοσιογράφοι του «τουρκολάγνου» και αντιρατσιστικού (κατά το «πολιτικώς ορθόν») ΑΝΤ1 το ρεπορτάζ που πραγματοποίησαν για το παραεμπόριο στο κέντρο των Αθηνών. Μαινόμενοι κάφροι, παράνομοι πωλητές λαθραίων προϊόντων από την Αφρική επιτέθηκαν στο όχημα που μετέφερε το συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού, προκαλώντας του υλικές ζημιές. Είναι πιθανόν, μετά το μοιραίο λάθος του σταθμού να παίξει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, το οποίο καταρρίπτει σε διάρκεια ενός μόλις λεπτού την αντιρατσιστική προπαγάνδα του πολιτικοοικονομικού και μιντιακού καθεστώτος που λυμαίνεται την Πατρίδα μας, οι ρεπόρτερ να χάσουν τη δουλειά τους. Είναι επίσης αρκετά πιθανόν, τα κρατικοδίαιτα ρετάλια της μαρξιστικής παρανόησης και της φιλελεύθερης ανωμαλίας να κάνουν λόγο για ιδιότυπη «πολιτισμική» προσέγγιση, των εκλεπτυσμένης φύσεως κάφρων της Αφρικής προς τους δημοσιογράφους.

Είναι εξαιρετικά πιθανόν, η ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ να συγχαρούν τον κύριο Σαμαρά και τον κύριο Δένδια, μιας και η επιθετικότητα των «δύσμοιρων» αφρικανών, ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές των αλλοδαπών για ένταξη στις στρατιωτικές σχολές (όπως διακαώς επιθυμούν τα κόμματα της Αριστεράς και αποδέχεται η Νέα Δημοκρατία). Είναι βέβαιο ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος θα κατηγορήσει τη Χρυσή Αυγή για ρεπορτάζ προϊόν «ναζιστικής προπαγάνδας», θα κάνει λόγο για κλιμάκωση της βίας από την «πέρα δεξιά» (έτσι όρισε ο έγκριτος συνταγματολόγος το far right που του έγραψαν οι εντολείς του) και θα συμπεριλάβει στο νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που ετοιμάζει -πληροφορίες πως θα τιτλοφορείται «αντιχρυσαυγίτικο» ελέγχονται- την παραδειγματική τιμωρία όσων προβάλλουν και αναπαράγουν παρόμοια ρεπορτάζ.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, γνωστός και ως... «αλεπού της Κατεχάκη» Νίκος Δένδιας, εικάζεται πως θα απαντήσει μέσω twitter, συγχαίροντας τους διοικητές και το προσωπικό των Α.Τ. Ομονοίας και Εξαρχείων, μιας και χάρη στο έργο της αστυνομίας δεν υπήρχε καν τραυματισμός πολίτη. Αντιρατσιστικές οργανώσεις ταλαίπωρων και νοσηρών εγκεφάλων, χρηματοδοτούμενες Μ.Κ.Ο., οργανώσεις-παραφυσικά φαινόμενα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, συνδικαλιστικοί-κρατικοδίαιτοι φορείς, προοδευτικοί δάσκαλοι και καθηγητές, ο συνήγορος του λαθρομετανάστη Καμίνης και ένας συρφετός οργισμένων πληρωμένων κονδυλοφόρων, επιβάλλεται να καταθέσουν μηνύσεις προς τους δημοσιογράφους του συνεργείου, καθώς αποφάσισαν (δρώντας με ρατσιστικά κίνητρα) να φύγουν για να γλιτώσουν τη ζωή τους, αντί να δεχτούν ευγενικά και χαμογελαστά την «πολιτισμική» περιποίηση και διαφυλετική φροντίδα των κατακαημένων Αφρικανών.
Εμείς οι Χρυσαυγίτες, οι επικίνδυνοι για την ελληνική κοινωνία, έχουμε να δηλώσουμε τα κάτωθι: Δυστυχείς δημοσιογράφοι, να λέτε κι ευχαριστώ που οι προστατευόμενοί σας «ανήμποροι» μετανάστες δεν πεινούσαν κιόλας. Υπάρχουν περίεργα ήθη και έθιμα στις αφρικανικές χώρες. Ξετσίπωτοι πολιτικάντηδες του δήθεν αντιρατσισμού, η αλήθεια πάντοτε έρχεται στο φως, ενώ η θλιβερή σας προπαγάνδα καταρρέει σαν πύργος στην άμμο...
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.