Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ... ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ.


ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΧΙ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ: Ο ΠΙΟ ΑΝΑΞΙΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!

Σε απολύσεις προχώρησε ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας υλοποιώντας σχετική απόφαση της προϊσταμένης Υπηρεσίας ΕΜΙΕΕ, που τύγχανε και της εγκρίσεως της Ιεράς Συνόδου. Αυτό σημαίνει ότι για τις απομακρύνσεις σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, είναι... πλήρως ενημερωμένος ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Νωρίτερα εκλήθησαν έξι εργαζόμενοι στον Σταθμό - τρεις δημοσιογράφοι και τρεις τεχνικοί - για να τους κοινοποιηθεί η απόλυση και να παραλάβουν επιταγή με την αποζημίωσή τους.

Υπενθυμίζεται ότι η Ιερά Σύνοδος και η Προϊσταμένη Υπηρεσία του Ρ/Σ σε μια προσπάθειά τους να περικόψουν τις λειτουργικές δαπάνες και να διασφαλίσουν τη συνέχεια της λειτουργίας του, είχαν καλέσει τους εργαζομένους να αποδεχθούν μειώσεις μισθών μεγαλύτερες του 40%, διαφορετικά θα προχωρούσαν σε απολύσεις.

Οι περισσότεροι εργαζόμενοι δέχθηκαν τις μειώσεις ενώ όπως φαίνεται για όσους αρνήθηκαν άνοιξε η πόρτα της εξόδου από τον ραδιοφωνικό σταθμό της Εκκλησίας. 

Πηγή:amen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.