Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Ο ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΟΡΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ! ΟΥΤΕ ΑΧΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΜΜΕ.


Στις δικαστικές αίθουσες κατέληξε ο έρωτας που αναπτύχθηκε πριν χρόνια ανάμεσα στον 82χρονο κερδοσκόπο Τζορτζ Σόρος και την -τότε- 27χρονη ηθοποιό Αντριάνα Φερέιρ. Το πρώην ζευγάρι πλέον ανταλλάσσει μέσω των δικηγόρου του μόνο βαριές κουβέντες και αλληλοκατηγορίες. 

Σύμφωνα με τη Daily Mail η δικαστική διαμάχη του πρώην ζευγαριού ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2011 όταν η Φερέιρ κατάθεσε αγωγή ύψους 50 δισ. δολαριών εναντίον του Σόρος για αθέτηση υπόσχεσης.

Ποια ήταν η υπόσχεση που αθέτησε -κατά την ηθοποιό- ο Σόρος; Ενα διαμέρισμα αξίας δύο δισ. δολαρίων στο κέντρο του Μανχάταν, το οποίο της είχε υποσχεθεί πως θα της αγοράσει, ωστόσο δεν πέρασε ποτέ στα χέρια της.


«Είχα κάνει έρευνα για το διαμέρισμα. Ημουν σίγουρη ότι ήταν μια καλή επένδυση και του είπα πως θεωρούσα ότι ήταν ενα εξαιρετικό μέρος για να ζήσω. Η απάντησή του ήταν ότι εγώ είμαι εδώ για σένα, θα στο αγοράσω εγώ», αναφέρει η 31χρονη -σήμερα- ηθοποιός.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Αντριάνα Φερέιρ, ο Τζόρτ Σόρος με το χρόνο άλλαξε άποψη και πρόσφερε το διαμέρισμα στην νυν σύντροφό του Ταμίκο Μπόλτον. «Ημασταν στο κρεβάτι, και όταν τον ρώτησα για το διαμέρισμα εκείνος μου απάντησε ψυχρά ότι το είχε δώσει σε άλλη φίλη του. Τότε άρχισα να φωνάζω και αυτός μου απάντησε ''δεν με νοιάζει''», αναφέρει χαρακτηριστικά η Φερέιρ στην αγωγή της.

Παράλληλα, υποστηρίζει πως ο Τζορτζ Σόρος την χαστούκισε και προσπάθησε να την πνίξει.

Από την πλευρά του ο μεγαλοεπενδυτής, στην απαντητική αγωγή για δυσφήμιση και επίθεση που κατάθεσε μέσω των δικηγόρων του αναφέρει πως η 27χρονη -τότε- Αντριάνα Φερέιρ ήταν αυτή που του επιτέθηκε με τη λάμπα, ενώ είχαν έναν συντροφικό καβγά στο κρεβάτι τους.

«Η λάμπα χτύπησε στο χέρι του Τζορτ Σόρος, έπεσε στο πάτωμα και έσπασε. Ο μεγαλοεπενδυτής δεν χτύπησε, ωστόσο, όταν η Φερέιρ σηκώθηκε από το κρεβάτι πάτησε στα γυαλιά και έκοψε το πόδι της», αναφέρου οι δικηγόροι του μεγαλοεπενδυτή στην αγωγή τους.

ΠΗΓΗ: taxalia.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.