Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ: ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΕ, ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΕΘΑΨΕ ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΟΥ.


Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή Αμαλιάδας, ο 26χρονος από το Μπαγκλαντές, που κατηγορείται για την απαγωγή, τον βασανισμό και το θάνατο 40χρονου ομοεθνή του πριν από 17 περίπου ημέρες στην περιοχή της Ανδραβίδας, μαζί με ακόμη τρία άτομα, τα οποία και αναζητούνται από τις αστυνομικές αρχές.

Ο 26χρονος ομολόγησε ότι επί 4 ημέρες σε ένα δωμάτιο στην περιοχή της Ανδραβίδας μαζί με τα άλλα άτομα, βασάνιζαν τον άτυχο ομοεθνή τους, τον οποίο μάλιστα είχαν συνεχώς φιμωμένο και δεμένο με ανοικτά χέρια σε ένα κρεβάτι!


Όταν τελικά έλαβαν τα χρήματα από τους συγγενείς του 40χρονου και φοβούμενοι ότι θα τους κατήγγειλε, αποφάσισαν να τον σκοτώσουν. Είπε ότι τον χτυπούσαν με ένα ξύλο στο κεφάλι, το οποίο στην συνέχεια έκαψαν και για να τον θανατώσουν πήραν σύρμα για τα ρούχα και οι τρεις κρατούσαν τον άτυχο αλλοδαπό και ο ένας τον έπνιγε!

Στη συνέχεια τον μετέφεραν σε ένα χώρο 70 περίπου μέτρα από το δωμάτιο στο οποίο διέμεναν και τον έθαψαν, βάζοντας πάνω από το πτώμα ένα στρώμα κρεβατιού... 

ΠΗΓΗ: Ilialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.