Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΑΠΛΥΤΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ ΟΤΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΟΠΟΥ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ!

1461058
απολογισμός
από . 18:35, Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013
Εντάξει, η αθώωση του φασίστα ήταν αναμενόμενη. Τώρα σχετικά με τα υπόλοιπα, νομίζω μεγάλη σημασία έχει το γεγονός ότι οι είχαν αφήσει τους φασίστες να μπουν στην αίθουσα πολύ νωρίς πριν τις 8 που εμείς πήγαμε εκεί και δεν άφηναν οι μπάτσοι κανέναν άλλον να μπει (στην αρχή ούτε καν τους μάρτυρες) παρά μόνο τους φασίστες, με αποτέλεσμα το κλίμα μέσα στην αίθουσα να είναι ασφυκτικό. Στη συνέχεια άφησαν και δημοσιογράφους με δημοσιογραφική ταυτότητα, αλλά κανέναν άλλο. Κατά τη διακοπή της δίκης οι φασίστες έβαζαν και άλλους φίλους τους μέσα, φυσικά με την ανοχή των μπάτσων,
Σχετικά με τη δική μας παρουσία εκεί, ήμασταν περίπου ισάριθμοι με τους φασίστες αλλά πολύ μαγκωμένοι και το γεγονός ότι οι μπάτσοι μας υπέδειξαν να φύγουμε πρώτοι συλλογικά με τη συνοδεία τους για προστασία, είναι κατά τη γνώμη μου ήττα. Είναι ακριβώς αυτό που θέλουν οι φασίστες για να χρησιμοποιούν ως πάτημα. Δεν λέω σε καμία περίπτωση ότι θα μπορούσαμε ή θα έπρεπε να συγκρουστούμε με οποιονδήποτε τρόπο μαζί τους αλλά θα έπρεπε να δείξουμε περισσότερη αξιοπρέπεια έστω και με κάποιο ρίσκο.
Μια πιο μαζική και δυναμική μας παρουσία θα είχε τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα στην ψυχολογία και τη δική μας αλλά και των φασιστών.

2 σχόλια:

  1. ΚΟΤΕΣ...ΚΑΙ ΤΑ ΛΥΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ8 Μαρτίου 2013 στις 6:24 μ.μ.

    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, κάθε φορά που οι άπλυτοι παίρνουν τον μπούλον βγαίνουν μετά και κλαίγονται ότι "τους εμπόδισε η αστυνομία", ότι "χρειαζόταν πιο μαζική παρουσία" κλπ κλπ.

    Γιατί κλαίγεστε συνέχεια ωρέ πισωγλέντηδες άπλυτοι ;;

    Το μόνο που ξέρετε είναι να την πέφτετε 30-40 εναντίον ενός-δύο χρυσαυγιτών και να πηγαίνετε νύχτα να βάζετε γκαζάκια στα άδεια γραφεία μας.

    Και μετά λέτε ότι "τσακίζετε" τον φασισμό !

    Το μόνο που "τσακίζετε" είναι τ'αρχίδια μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.