Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Παραλήρημα Ραγκούση μετά το στραπάτσο του για την ιθαγένεια



Μιλά για φασιστικές νοοτροπίες όταν ο ίδιος χαρακτηρίζει "απόψεις" τις αποφάσεις του ανώτατου δικαστηρίου!

Θα μπορούσε κανείς να πει για κάποιον που βρίσκεται στη θέση του ότι το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη , όμως τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά όταν αναφέρεται κανείς στον Ραγκούση , τον άνθρωπο που επί 2,5 χρόνια κινούσε τα νήματα στο προσκήνιο και το παρασκήνιο της εξουσίας και μάλιστα στη χειρότερη μεταπολεμική περίοδο της χώρας.
Ο «ξοφλημένος πολιτικά» (όπως τον χαρακτηρίζουν από το ΠΑΣΟΚ) πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής σε εκδήλωση που διοργάνωσε την περασμένη Πέμπτη για την αντισυνταγματικότητα του νόμου του περί ιθαγένειας ταύτισε τον Σαμαρά με τη Χρυσή Αυγή και χαρακτήρισε άποψη την απόφαση της μεγάλης πλειοψηφίας του ΣτΕ! Διαβάστε:
«Το κρίσιμο θέμα για τα παιδιά ποιό είναι; Εγώ το λέω με μια λέξη. Γέννηση. Είναι αν θα παίρνουν την ιθαγένεια με τη γέννησή τους ή όχι. Τι λέει η άλλη άποψη; Η άλλη άποψη του κ. Σαμαρά, της Χρυσής Αυγής και αν θέλετε να το πω κι αυτό, η συγκροτημένη αντίπαλη άποψη του 4ου Τμήματος του ΣτΕ με την οποία διαφωνώ ριζικά, τη θεωρώ τελείως λανθασμένη κι εγώ και φαντάζομαι και οι περισσότεροι από σας, αλλά η άποψη τους είναι συγκροτημένη, λέει όχι». Δηλαδή αν ήταν υπουργός θα ελάμβανε την κρίση του ανώτατου ακυρωτικού δικαστηρίου ως … άποψη και δεν θα την εφάρμοζε!
Πέραν τούτων, στη συγκεκριμένη εκδήλωση - την τόσο δημοκρατικά φτιαγμένη - είχε ζητήσει να παραβρεθεί ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χαράλαμπος Αθανασίου προκειμένου να εκθέσει τις θέσεις του για τον νέο νόμο που θα καταθέσει τις επόμενες μέρες στη Βουλή. Όμως ουδέποτε δέχτηκε σχετική πρόσκληση! 
Τα συμπεράσματα δικά σας για το ποιος διαποτίζεται από φασιστικές νοοτροπίες !
ΔΕΧΙ ΕΧΤΡΕΜ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.