Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΜΠΑΜΑ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ. ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ;


ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ.

Αναφέρεται πως θα γίνει στην Ουάσιγκτον τριμερής συνάντηση των Μπαράκ Ομπάμα, Ερντογάν, και του πρωθυπουργού του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου.

Το παλαιστινιακό περιοδικό “El Minar” έγρψε πως στην τριμερή συνάντηση ο Ισραηλινός, ο Αμερικανός και ο Τούρκος ηγέτης θα συζητήσουν σχετικά με την διασφάλιση των συμφερόντων τους.

Το Ιρανικό Πρακτορείο Ειδήσεων Fars έγραψε :  ¨Η πραγματοποίηση μιας τέτοιας συνάντησης ουσιαστικά θα καταργεί τις προσπάθειες του Ερντογάν να κρατηθούνε μυστικές οι κρυφές επαφές μεταξύ Άγκυρας και Τελ Αβίβ όπως και ο ευρύς συντονισμός που έχουν μεταξύ τους.

Με αυτή την είδηση, με την διοργάνωση αυτής της συνάντησης, θα ανασταλεί ουσιαστικά, η ψεύτικη ένταση που είχε υπάρξει μεταξύ Ισραηλινών και Τούρκων αξιωματούχων. Στην πραγματικότητα ο Ερντογάν μέχρι σήμερα χρησιμοποίησε το θέμα της έντασης με το σιωνιστικό Ισραήλ, για να μπορέσει να διεισδύσει στις αραβικές κοινωνίες. Και από την άλλη μετέχει σε όλες τις συνωμοσίες κατά των αραβικών εθνών, με πρώτες στην Παλαιστίνη και την Συρία¨.

Haber.sol.org 15/3/2013

Πηγή: tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.