Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου ο οποίος συνυπέγραψε την ληστεία των καταθέσων των Κυπρίων είχε συλληφθεί στα Κατεχόμενα σε ΚΙΝΑΙΔΙΚΑ όργια με ανήλικους

Μιλάμε για εθνικό διασυρμό στα όρια της εθνικής προδοσίας. Ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου ο οποίος συνυπέγραψε την ληστεία των καταθέσων των Κυπρίων είχε συλληφθεί στα Κατεχόμενα σε  gay όργια και μάλιστα με ανήλικους-συμμετείχε και 15χρονος.
Πως είναι δυνατόν αυτός ο υπουργός που έχει διαπομπευθεί από την τουρκική αστυνομία και την τουρκική ΜΙΤ –οι οποίες είναι πολύ πιθανό να έχουν στην κατοχή τους ακόμη και video από τις σεξουαλικό όργιο-να υπογράφει ένα από τα πιο φασιστικά μέτρα που έχουν υπάρξει σε καιρό ειρήνης σε δημοκρατική χώρα;
Με τι πρόσωπο να διαπραγματευθεί ο Σαρρής με τους Ευρωπαίους ομολόγους του; Πως θα σταθεί απέναντι στους Ρώσους; Στους Γερμανούς; Στους Τούρκους; Διαθέτει  αυτός ο άνθρωπος την προσωπικότητα να αγωνισθεί για την διάσωση της κυπριακής Οικονομίας η οποία είναι αλυσσοδεμένη με την ελληνική;

 
Το μόνο που πρέπει να κάνει ο κ. Σαρρής είναι να παραιτηθεί εδώ και τώρα.
Υπάρχουν πολλοί gay υπουργοί σε ολόκληρο τον πλανήτη και αυτό είναι κάτι φυσιολογικό. Το να έχεις όμως συμμετάσχει σε όργια με τουρκοκύπριους  στα Κατεχόμενα, να σε έχει διαπομπεύσει η τουρκική αστυνομία και να σε «κρατάνε» οι μυστικές υπηρεσίες των συνομιλητών σου, εξαιτίας ενός τέτοιου σκανδάλου, ξεπερνάει κάθε λογική και αγγίζει τα όρια των θεωριών συνομωσίας που έχουν ήδη αρχίσει να ακούγονται και θέλουν ισχυρούς Ευρωπαίους τραπεζίτες με τα ίδια πάθη να έχουν επιβάλλει την τοποθέτηση του Σαρρή στο υπ. Οικονομικών.
Το σκάνδαλο του Σαρρή συναγωνίζονται αυτό του άσχετου περί τα οικονομικά Παπακωνσταντίνου, ο οποίος μας έβαλε στο Μνημόνιο και εμφανίζεται να κατάπιε κοτζάμ λίστα Λαγκάρντ για να προφυλάξει τις εξαδέλφες του.
Η Ιστορία καταγράφει το παρασκήνιο της εξαθλίωσης των λαών και της επιβολής των Μνημονίων με τα προσωπικά πάθη των πρωταγωνιστών της βίαιης φτωχοποίησης να έχουν καθοριστικό ρόλο.
Ιδού τα σχετικά ρεπορτάζ-ντοκουμέντα από την διαπόμπευση του Σαρρή από τις τουρκικές αρχές.
MIXΑΛΗΣ ΣΑΡΡΗΣ>ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΣΕ GAY ΠΑΡΤΥ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ!

Ελεύθερος με εγγύηση αφέθηκε στα κατεχόμενα ο πρώην υπουργός Οικονομικών του Τάσσου Παπαδόπουλου και σύμβουλος του προέδρου Χριστόφια στις συνομιλίες για το Κυπριακό, Μιχάλης Σαρρής.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η εγγύηση ορίστηκε στις 120.000 τουρκικές λίρες, περίπου 46.000 ευρώ.

Ο κ. Σαρρής θα πρέπει να παρουσιαστεί και πάλι ενώπιον του λεγόμενου επαρχιακού δικαστηρίου στις 16 Νοεμβρίου.
Η "αστυνομία" είχε ζητήσει την 8ήμερη "κράτηση" του κ. Σαρρή και των συγκατηγορουμένων του, ώστε να λάβει επιπρόσθετες καταθέσεις, το "δικαστήριο" όμως αποφάσισε την Τρίτη τη διήμερη παράταση της παράνομης κράτησης, η οποία έληξε σήμερα.
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής διατύπωσε καταγγελία για αλλότρια κίνητρα πίσω από τη σύλληψη του από τις κατοχικές αρχές και τις προσπάθειες ενοχοποίησης του.

Σε γραπτή δήλωσή του, ο κ. Σαρρής, που αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 46.000 ευρώ, αναφέρεται επίσης σε προβολή "κακόβουλων κατηγοριών".

Προσθέτει ότι η σύλληψη και κράτησή του ύστερα από μια ατεκμηρίωτη καταγγελία, ήταν μια σκληρή δοκιμασία για τον ίδιο, την οικογένεια του, τους φίλους και τους συνεργάτες του.

"Η πλήρης έλλειψη στοιχείων, οι ιατρικές εξετάσεις, αλλά και όλο το μαρτυρικό υλικό καταδεικνύουν ότι δεν υπήρξε απολύτως κανένα έγκλημα ή παρανομία" ανέφερε ο κ. Σαρρής.

Επίσης, εξέφρασε θερμές ευχαριστίες σε όσους του συμπαραστάθηκαν και διατήρησαν την εμπιστοσύνη τους στο άτομο του, αλλά και θλίψη "για τις περίεργες συνθήκες σύλληψης του, για τις επίμονες προσπάθειες ενοχοποίησης του και την προβολή κακόβουλων κατηγοριών αβασάνιστα και με υπερβάλλοντα ζήλο".

Τέλος εκφράζει κατανόηση για ό,τι αυθόρμητα λέχθηκε ή γράφτηκε κάτω από το βάρος των πράγματι σοβαρών αλλά αβάσιμων κατηγοριών εναντίον του.

ME ANHΛΙΚΟΥΣ!
anagenisisellinon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.