Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΤΑ "ΑΔΕΡΦΙΑ" ΜΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΥΜΦΙΛΙΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ.

Ο αρχιτέκτονας της ήπιας πολιτικής στάσης Ντάνι Αγιαλόν διεμήνυσε ότι «το Ισραήλ είναι έτοιμο να ζητήσει συγνώμη από την Τουρκία», αναφέρει η τουρκική Χαμπερλέρ.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Danny Ayalon, αναφερόμενος στην επιδρομή του ισραηλινού στρατού στο Μαβί Μαρμαρά έδωσε το παράδειγμα της συγνώμης των ΗΠΑ προς το Πακιστάν, ανοίγοντας το δρόμο για την ισραηλινή πολιτική.

Το θέμα αυτό θα συζητηθεί και κατά την επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου στο Ισραήλ, όπως τόνισε.

Ο Αγιαλόν είπε ότι για τις Ηνωμένες Πολιτείες η Τουρκία και το Ισραήλ είναι δύο πολύ σημαντικοί εταίροι και η επίλυση αυτού του ζητήματος θα ήταν καλό για όλους.

Έθεσε το παράδειγμα της Αμερικής που όταν η αεροπορία της χτύπησε το Πακιστάν και σκότωσε κατά λάθος 24 πακιστανούς στρατιώτες ζήτησε συγνώμη.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού στη Βιέννη ότι ο Σιωνισμός είναι Φασισμός, δήλωσε ότι αντιλαμβάνεται τις ευαισθησίες της Τουρκίας, αλλά και αυτή πρέπει να καταλάβει τις ευαισθησίες του Ισραήλ.

Άλλωστε, όπως τόνισε, το Ισραήλ έχει αποζημιώσει τις οικογένειες των θυμάτων της επίθεσης στο πλοίο Μαβί Μαρμαρά. 

ΠΗΓΗ: echedoros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.