Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ - ΓΚΙΟΥΛ....Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΥΓΚΑ!!



Μόνο το εθνικό σύμβολο της Τουρκίας στην συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Αμπτουλάχ Γκιουλ.

'Οπως θα διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες, από το πλάνο λείπει η Ελληνική Σημαία. Πίσω από τον Τούρκο πρόεδρο υπάρχουν μόνο δύο τουρκικές σημαίες. Σε ανάλογες επισκέψεις πάντως Τούρκων αξιωματούχων στην χώρα μας, υπάρχουν πάντα οι σημαίες και των δύο κρατών, όπως συμβαίνει και σε κάθε άλλη περίπτωση επίσκεψης ηγέτη ξένου κράτους.
ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ : ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΤΙΣ ΒΙΑΖΟΥΝ;



Στην Τουρκία αποτελεί σχεδόν καθημερινότητα το να μαθαίνεις για κτηνοβασίες. Και οι "δικαιολογίες", κάθε φορά ποικίλουν.
Στην περίπτωή μας όμως, ο καταγόμενος από την Αττάλεια Χασάν Αρίκ τραυμάτισε με μαχαίρι το 43χρονο γείτονα του Ιμπραίμ Αλκάν, την ώρα που αυτός είχε μπει στο κοτέτσι του, και βίαζε ένα κοτόπουλο.
Ο συλληφθείς και ιδιοκτήτης του κοτόπουλου κατηγόρησε τον γείτονα του και κλαίγοντας είπε: Μα γίνεται αυτό μπροστά στα κοτοπουλάκια;
Ναι!!! Δεν μπορούσε να ανεχθεί τον βιασμό του κοτόπουλου από τον τούρκο συμπολίτη του, την στιγμή που τα κοτοπουλάκια ήταν μπροστά στο γεγονός και... παρακολουθούσαν!!!
Αν αυτό δεν είναι ευαισθησία, τότε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.