Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΜΟΝΟ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ -"ΓΙΑΦΚΑ" ΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ ΒΛΑΣΤΟΥ


ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ ΒΛΑΣΤΟΥ
ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΤΟΥ ΥΠ.ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΒΛΑΣΤΟΥ .ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ - ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΣΤΟΣ ΣΤΟ "ΚΟΛΠΟ"- ΛΑΜΕΣ,ΛΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ.
Απο iefimerida
Συνελήφθησαν από την Ελληνική Αστυνομία δύο (2) από τους κρατούμενους του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων, οι οποίοι απέδρασαν χθες περίπου στις 20:30 το βράδυ.
Οι δραπέτες εντοπίστηκαν από δυνάμεις της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας σε δασική περιοχή, σε απόσταση περίπου 4-5 χιλιομέτρων από το Κατάστημα Κράτησης, στην περιοχή Κρηνίτσα Τρικάλων, περίπου στις 14:00 σήμερα το μεσημέρι.
Σύμφωνα με σχετικές δηλώσεις στις οποίες προέβη ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., φαίνεται πως υπάρχει εμπλοκή του γνωστού κρατουμένου Παναγιώτη Βλαστού (ο οποίος είχε επιχειρήσει να αποδράσει πριν από μερικό καιρό), επειδή στο κελί του,
βρέθηκαν 5 λάμες και 4 σέγες κοπής μετάλλων, καθώς και 2 μαχαίρια. Οπως εκτιμάται από την αστυνομία, ο βαρυποινίτης ετοίμαζε νέα απόδραση, μετά την αποτυχημένη απόπειρα με ελικόπτερο πριν από λίγες ημέρες, αλλά δε συμμετείχε ο ίδιος στην ομαδική και αιματηρή απόδραση των 11 κρατουμένων.
Από την πλευρά του, το υπουργείο Δικαιοσύνης, με ανακοίνωσή του, έκανε λόγο για «πρωτοφανή ένοπλη επίθεση στρατιωτικού τύπου με καλάσνικοφ και ρίψη χειροβομβίδων που εξερράγησαν».
Μάλιστα, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης, έκανε λόγο για «καταδρομική επιχείρηση», ενώ μίλησε για την επόμενη μέρα των σωφρονιστικών ιδρυμάτων: «Ηταν πρωτοφανής η επιχείρηση Μέχρι σημερα λέγαμε: να μην φύγει κάποιος από μέσα. Πλέον, πρέπει να ανασχεδιάσουμε τη φρούρηση των φυλακών».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.