Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Πανηγυρικά αθώος ο Ηλίας Κασιδιάρης - "Τρίβω στα μούτρα σας την αθωωτική απόφαση"

ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ...
Απο Χρυσή Αυγή
Πανηγυρικά αθώος ο Ηλίας Κασιδιάρης λόγω αναξιοπιστίας της μάρτυρος κατηγορίας (αυτά που λέγαμε καιρό τώρα...) ΚΑΙ ΟΧΙ αθώος λόγω αμφιβολιών (όπως διακινούν τα ΜΜΕ της παραπληροφόρησης).
Αθωωτική ήταν η απόφαση του δικαστηρίου για τον συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη, που κάποιοι προσπάθησαν να τον εμπλέξουν σε επίθεση εναντίον μεταπτυχιακού φοιτητή. Να τονίσουμε πως η σκευωρία εναντίον του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής αφορούσε τις κατηγορίες για συνέργεια στην υπόθεση ληστείας και ξυλοδαρμού ενός μεταπτυχιακού φοιτητή στην Πανεπιστημιούπολη το 2007.
Κατά την ακροαματική διαδικασία εξέπεσαν όλες οι κατηγορίες και οι ψευδείς μαρτυρίες μία προς μία.
Ο Εισαγγελέας είχε προτείνει να απαλλαγεί ο Ηλίας Κασιδιάρης από τις ανυπόστατες κατηγορίες, γεγονός που δέχτηκε και η έδρα του Δικαστηρίου. Η δίκη ήταν δίκαιη. Υπάρχουν ακόμα δικαστές εις τας Αθήνας.
O Πρόεδρος του δικαστηρίου πριν απαλλάξει από τις κατηγορίες τον Συναγωνιστή μας είπε: «Το όλο κατηγορητήριο σε βάρος του Ηλία Κασιδιάρη στηρίζεται στη μαρτυρία της πανεπιστημιακού κυρίας Μαρία Βαβαγιάννη, η οποία, όμως, ήταν αποδυναμωμένη, καταθέτοντας ενώπιον του δικαστηρίου. Όλοι μας κάνουμε λάθη. Η μαρτυρία της δεν απαντά σε βασικά ερωτήματα της απλής λογικής. Δεν μπόρεσε η μάρτυρας να επιβεβαιώσει ότι οι δράστες διέφυγαν με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, που φέρεται να ανήκε στον Ηλία Κασιδιάρη».

Η δήλωση του Συναγωνιστή Κασιδιάρη: "Μέχρι σήμερα τα τσοντοκάναλά σας με έλεγαν ότι είμαι ληστής, μαχαιροβγάλτης και εγκληματίας. Εγώ από την πρώτη στιγμή έλεγα ότι είμαι αθώος. Σήμερα η δικαιοσύνη είπε ότι είμαι αθώος. Τρίβω στα μούτρα σας αυτή την απόφαση, στα αφεντικά σας, στους εργολάβους σας, στους καναλάρχες και στους θλιβερούς πολιτικούς μας αντιπάλους, που πολλοί θα ήθελαν σήμερα η Χρυσή Αυγή να είναι στο περιθώριο. Όμως, είμαστε εδώ. Είμαστε πανίσχυροι και πολύ σύντομα θα είμαστε κυρίαρχοι "



2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.