Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΑΞΙΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ.


ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ ΟΤΑΝ ΛΕΓΑΤΕ "ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ Α.Ε".... ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ . 
Απο enikos.gr  
Το πρώτο επεισόδιο ξεκίνησε μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, όταν ο δεύτερος κατηγόρησε τον κ. Βενιζέλο ότι λέει ανοησίες και ψέματα.
Ο κ. Γεωργιάδης αντέδρασε έντονα, το ίδιο και ο κ. Κασιδιάρης, τα πνεύματα οξύνθηκαν και η συνεδρίαση διακόπηκε για λίγο, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.


Έξω από την αίθουσα της Επιτροπής, ο κ. Βενιζέλος σχολιάζοντας το επεισόδιο ανέφερε δηκτικά:


«Υπάρχει αυξημένη ένταση, λόγω τεστοστερόνης- είναι θέμα ενδοκρινολογικο. Και σε κάθε περίπτωση, η ιατρική δεν έχει απαντήσει αν η ψυχιατρική προηγείται της ενδοκρινολογίας ή το αντίθετο».

Αυτή η αναφορά του κ. Βενιζέλου προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Κασιδιάρη, ο οποίος με την επανέναρξη της συνεδρίασης επέμεινε να πάρει τον λόγο:

«Θέλω να καταγγείλω ότι ο κ. Βενιζέλος μιλάει προσβλητικά για τα μέλη της Προανακριτικής», ανέφερε ο κ. Κασιδιάρης και απευθυνόμενος προσωπικά στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ του είπε: «Εσύ δεν έχεις τεστοστερόνη που ανεβαίνεις στο βήμα και λες άντε καλέ».

«Εγώ δεν μπορώ να παρακολουθήσω τέτοιες σεξιστικές συμπεριφορές, κ. πρόεδρε προστατέψτε με», σχολίασε ο κ. Βενιζέλος.

«Εγώ είμαι άνδρας. Δεν είμαι λαμόγιο. Δεν είμαι απατεώνας εγώ», αντέτεινε ο κ. Κασιδιάρης για να εισπράξει την απάντηση από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ:

«Είσαι, όμως, φασίστας. Η Βουλή δεν μπορεί να έχει διάλογο με τέτοιες ναζιστικές συμπεριφορές».

Στο σημείο αυτό, ο κ. Κασιδιάρης άρχισε να χτυπάει με ένταση το χέρι του στο έδρανο, ενώ πέταξε ένα ποτήρι, που έσπασε μαζί με ένα μικρόφωνο.

«Σκάσε, είσαι γελοίος, χοντρός», φώναξε ο κ. Κασιδιάρης στον κ. Βενιζέλο, ο οποίος ζήτησε την προστασία του προέδρου της Επιτροπής Χρήστου Μαρκογιαννάκη, ο οποίος, με τη σειρά του αφαίρεσε τον λόγο από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, καθώς δεν είχε συμμορφωθεί με τις προηγούμενες παραινέσεις του να δείξει κόσμια συμπεριφορά.

Ο κ. Κασιδιάρης αποχώρησε καταγγέλλοντας φίμωσή του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ Ο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤON BENIZEΛΟ ΕΔΩ 


Σωστά του είπε ο Χρ. Παππάς "Περιφέρεσαι σαν την κανάρα!"

1 σχόλιο:

  1. Ο ΚΟΛΟΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΟΝ Κ... ΤΟΥ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΤΟΥ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.