Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΣΧΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.



1 σχόλιο:



  1. Όπως χρηματοδοτήθηκε ο...
    Χίτλερ από τους Εβραίους της Αμερικής για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα τους (τα πέτυχαν 100% μετά τον Παγκόσμιο Πόλεμο), έτσι και τώρα ο Μιχαλολιάκος, χρηματοδοτείται από Εβραίους για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των ΕΒΡΑΙΟΠΑΙΩΝ.

    Ποιά είναι η αποστολή του; Ο εμφύλιος! Και όποιος κλείνει τα μάτια στην αλήθεια, αυτή των μαχαιρώνει με το χειρότερο τρόπο. Εχει βρεθεί μπόλικο πετρέλαιο στην Ελλάδα. Ενας λοιπόν, ανώδυνος και χωρίς πολλά έξοδα για τους εβραίους τρόπους να το κλέψουν, είναι να προκληθεί στη χώρα αναστάτωση , τέτοια ώστε να μας κάνει έναν έναν ξεχωριστά, να ξεχάσουμε τι μας ενώνει. Εδώ ξεχάσαμε ότι είχαμε Γερμανική κατοχή πριν λίγα χρόνια, στο τι μας ενώνει θα θυμώμαστε;

    Σε συνδυασμό λοιπόν με την οικονομική κατάρευση της Ελλάδας και του εμφυλίου που έχουν ποντάρει τα κοράκια της Ευρώπης, η Ελλάδα σε λίγο δε θα είναι κράτος.Φτώχεια, μίσος πόλεμος. Ένα δάσος με νεκρούς και πεινασμένους θα είναι. Μετά λοιπόν, θα μπουν οι μπουλντόζες μέσα να κόψουν όλα τα "δέντρα" και να το εκμεταλευτούν. Εκεί οδηγούμαστε Φίλοι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.